1 & 1 Rishikimi IONOS: Karakteristikat janë të mrekullueshme, por çfarë lidhje me Uptime?

Ky artikull u rishikua dhe u azhurnua në 10 qershor 2019.


Farë është 1&1 IONOS Hosting?

Më pëlqen të mendoj për 1&1 IONOS si gjigandi i fshehur i botës pritëse.

Kjo duket të jetë rasti për Amerikën, të paktën — shumica e njerëzve që nuk janë të njohur me pritjen, dhe kanë marrë vetëm disa pamje të përkohshme, dinë më shumë rreth GoDaddy dhe Bluehost.

Pavarësisht kësaj, 1&1 IONOS është një nga ofruesit më të mëdhenj të pritjes në botë: ata shërbejnë më shumë se 8 milion klientë dhe 12 milion fusha.

Ndoshta kjo është për shkak se 1&1 IONOS është përqendruar kryesisht në Evropë, por megjithatë, ajo ka një shtrirje masive.

Edhe pse 1&1 IONOS ka qenë rreth e rrotull që nga viti 1988 – e cila është jashtëzakonisht e vjetër në aspektin e ndërmarrjes në internet – nuk është ndalur së rritet.

Në fakt, ata kohët e fundit ndryshuan emrin e tyre të markës në 1&1 IONOS, duke pasqyruar një integrim të ri me re.

Pra, si funksionon ky titan i fshehur?

A është realizuar me të vërtetë nga emrat e tjerë të famshëm në pritje, apo mbizotëron qetësisht?

Në këtë përmbledhje, unë do të flas nga përvoja dhe njohuritë e mia për peizazhin pritës.

Në fund të saj, ne do ta dimë se sa mirë 1&1 IONOS vërtet mat.

Ju lutemi vini re se: 1&1 IONOS shet një ton të produkteve, por tani për tani unë do të përqendrohem në produktet e tyre të pritjes of dhe atyre, opsionet e tyre të përbashkëta të mbajtjes në internet.

1&1 IONOS Hosting: Cons

Ju mund ta dini se më pëlqen të filloj së pari me lajmet e këqija. Pa ado më tej …

Një gjë nuk e kam pëlqyer me 1&1 IONOS është një ndryshim i fundit që ata kanë bërë në paketat e tyre të mbajtjes në internet.

Mimet janë pothuajse të njëjta, por ato tani kanë karakteristika domethënëse për paketë sesa më parë.

Kjo nuk do të thotë se ata janë produkte të rezervuar dobët: Unë mendoj se ato janë akoma plane të paraqitura mirë me çmime të mëdha.

Ata thjesht kanë qenë më të mirë, gjë që është pak zhgënjyese.

Një fjalë tjetër në veçoritë: ndërsa gjithçka është në rregull, 1&1 IONOS nuk e lidh ndërtuesin e saj në internet me opsionet e tij të mbajtjes në internet.

Kjo është për të ardhur keq sepse shumë përdorues dëshirojnë të kenë një dyqan me një ndalesë.

Ju mund të paguani për të pasur ndërtuesin e faqes në internet, por nëse e bëni këtë, atëherë çmimi i pritjes rritet në çmimin ‘normal’ të paketave të mbajtjes në internet që përfshijnë tashmë ndërtuesit.

1 & 1 planifikon ndërtuesit e veçantë të faqes IONOS

Për më tepër, 1&1 IONOS nuk është më e lehtë për të përdorur platformën.

Unë nuk mendoj se është jashtëzakonisht e vështirë, por paraqitja dhe ndërfaqja e përdoruesit mund të kërkojnë pak kohë për t’u mësuar.

Më në fund, shërbimi i tyre për klientët është mesatar.

Stafi i tyre është më i dobishmi dhe më i përgjegjshëm, por vetëm në telefon. Të kesh mbrojtje të reps përmes chat live është shumë e vështirë – ndonjëherë pyes veten nëse 1&1 IONOS madje ka një sistem bisede live.

Për më tepër, informacioni i tyre në vend është mjaft i munguar.

Njerëzit nuk do të jenë në gjendje të marrin përgjigjet e nevojshme, por mund të jetë më zhgënjyese të arrini tek ata.

Këto të meta janë vështirë se janë të mëdha, por ato janë shqetësime. Kjo do të varet nga ajo që ju, blerësi potencial, dëshiron nga 1&1 IONOS.

Nëse ju nevojitet thjesht një pritje e lirë dhe nuk ju intereson shumë që të përfshini ndërtuesin në internet, atëherë 1&1 IONOS mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm.

Nëse jo, ende nuk është një opsion i keq, por mund të jetë më pak tërheqës.

1&1 IONOS Hosting: Pro

Por hej, ato me të vërtetë nuk janë çështje serioze. 1&1 IONOS ka arritur të jetë një gjigant i tillë pritës sepse akoma sjell shumë në tryezë.

Përkundër zbritjes së lartpërmendur të tipareve për paketat e mbajtjes së faqes në internet, ato janë akoma të paraqitura mirë.

Shkalla e nivelit të hyrjes akoma merr akomodime shumë më tepër sesa janë rreptësisht të domosdoshme për vendet më të vogla, dhe me një çmim të shkëlqyeshëm.

1 & 1 pro IONOS për çmimin

Vetëm sepse dikur ishte më mirë, nuk do të thotë se është keq tani – veçanërisht në lidhje me paketat e tjera të mbajtjes në internet, 1&1 Opsionet e hostimit në internet të IONOS janë akoma mjaft.

Për më tepër, paketat e reja të saj dhe paketat e dedikuara pritëse ofrojnë edhe marrëveshje të mira.

Ato nuk janë jashtëzakonisht të lira, por ato ende janë në anën e mesme për të ulët me një sasi të mirë të alokimeve të burimeve.

Sa i përket lehtësisë së përdorimit, është e vërtetë që nuk është numri një.

Sidoqoftë, ende dyshoj se do të nxirrni flokët duke u përpjekur të bëni gjithçka – është vetëm relativisht e vështirë, por në praktikë kryesisht mirë.

Dhe ndërsa produktet e tyre pritëse janë pak më të bezdisshme, krijuesi i tyre i faqes në internet është aq i lehtë për t’u përdorur sa më i miri prej tyre.

Edhe pse informacionet në vend mungojnë, përfaqësuesit e tyre janë shumë të dobishëm.

Karakteristika e tyre e kohëve të fundit për t’i dhënë të gjithëve një këshilltar personal opsional është falas, dhe është e dobishme.

Më në fund, ne kemi pasur rezultate mjaft të forta në kohë me ta.

Jo më e mira, por ende në fund të sipërm. Kohët e përgjigjes sonë nuk janë më të mirat, por gjithashtu dukshëm më të mirë se sa disa site të tjera të mëdha pritëse që kemi përdorur.

Gjithsej, 1&1 IONOS me të vërtetë po ofron shumë.

Stillshtë akoma shumë e paraqitur dhe me çmime mjaft të mira.

Ato sjellin kohë të mirë reagimi dhe kohë të fortë përgjigjeje pa sakrifikuar përballueshmërinë, dhe kjo është një fitore e madhe.

1&1 IONOS Hosting: Prmimi

Tani që keni dëgjuar pikat e përgjithshme dhe të këqija, le të hedhim një vështrim në atë pikë të parë të shqetësimit – kostoja.

Kuptimi i numrave ndikohet qartë nga gjithçka tjetër në lidhje me produktin, por gjërat e para së pari…

Për mbajtjen në internet të përbashkët, 1&1 IONOS ofron tre pako (të cilat emërtohen në mënyrë të pazakontë).

Biznesi është niveli i parë dhe shkon për 1 dollarë në muaj për vitin e parë dhe rritet në 8 dollarë në muaj vitin e dytë.

Pro është 5 dollarë për vitin e parë dhe më pas dyfishohet në 10 dollarë.

Eksperti është 9 dollarë për vitin e parë dhe më pas rritet në 14 dollarë.

1 dhe 1 planet e hostimit të IONOS

Këto çmime janë lehtësisht ndër më të lira që mund të merrni për mbajtjen në internet të përbashkët, të paktën për afatin e parë.

Përtej vitit të parë, rritja e çmimit është dramatike në përpjesëtim me çmimin fillestar, por vetëm për planin e parë, dhe madje edhe atëherë është ende një çmim standard i rinovimit.

Përveç kësaj, 1&1 IONOS ka një pritje të cloud, host të dedikuar, hosting VPS dhe WordPress.

Cloud hosting fillon me 15 dollarë në muaj me Cloud Hosting M. Cloud Hosting L është plani i dytë dhe shkon për 25 dollarë në muaj. Niveli i tretë, Cloud Hosting XL, është 35 dollarë në muaj dhe niveli i katërt është Cloud Hosting XXL me 65 dollarë në muaj.

Paketat pritëse të cloud 1 dhe 1 të IONOS

Pritja në cloud nuk është saktësisht e lirë, por nuk është as e shtrenjta – është më shumë në mes, ndërsa shkon pritja nga cloud. Ka mundësi më të lira, por kjo është akoma në një interval mjaft normal.

Dhe siç u diskutua, mbajtja në internet e përbashkët është padyshim në anën më të lirë.

Pritja e përkushtuar me 1&1 IONOS ka disa opsione: HDD (Hard Drive Disk) ose SSD (Solid State Drive).

Mirë të dini se nuk janë të vjetruar, por siç mund ta merrni me mend, opsionet e SSD janë pak më të kushtueshme.

Pritja e dedikuar me HDD fillon me 50 dollarë në muaj për tre muajt e parë, dhe më pas çmimi rritet në 70 dollarë në muaj.

Kjo vazhdon në 60 dollarë në muaj për nivelin e dytë, pastaj 90 $, dhe më në fund 120 $ (të gjitha për tre muajt e parë, me çmime prej 20 dollarë të rritura më pas).

1 & 1 paketa të dedikuara për IONOS

Pritja e dedikuar me SSD fillon me 55 dollarë në muaj, më pas 70 dollarë, pastaj $ 120, dhe në fund 150 $ (të gjitha këto janë çmimet e niveleve për tre muajt e parë, të cilat më pas do të rriten 20 dollarë pas periudhës fillestare).

Të gjitha gjërat e konsideruara, 1&1 IONOS i bën opsionet e saj SSD mjaft tërheqëse me rritje minimale të çmimeve.

Unë konsideroj se një pikë e fortë, megjithëse dy nivelet e fundit të dedikuar të pritjes shohin një rritje më të konsiderueshme të çmimit. Në përgjithësi, hostimi i dedikuar është me çmim normal.

VPS hosting është jashtëzakonisht i lirë – ka tre plane që shkojnë nga 5 në 30 $ për 12 muajt e parë.

1 & 1 IONOS VPS planet

Një opsion i katërt ju lejon të paguani 1 dollarë në muaj për 6 muajt e parë. Kërcehet në 30 dollarë në muaj sepse është “jashtëzakonisht i madh”, por ky është ende një plan shumë i përballueshëm i hostimit VPS.

Më në fund, hostimi i WordPress fillon me 1 dollarë në muaj (përpara se të rritet në 9 dollarë), pastaj shkon në 5 dollarë në muaj, dhe në fund të fundit, niveli i tretë është 9 dollarë në muaj.

1 & 1 jonos WordPress planifikon

Këto janë disa nga çmimet më të mira të pritjes së WordPress që kam parë ndonjëherë – do të arrijmë së shpejti në veçoritë, por kjo është thjesht mbresëlënëse.

Kjo është kjo!

Në përmbledhje, 1&1 IONOS nuk ka asnjë produkt të tepërt.

Ata i kanë mbajtur gjërat brenda një diapazoni të çmimeve të ulëta deri në mesatare (veçanërisht për mbajtjen në internet të përbashkët, dhe mbajtjen e WordPress, e cila është ndër opsionet më të përballueshme atje).

1&1 IONOS Hosting: Karakteristikat

Me çmime mesatare deri më të ulëta, është e lehtë të shqetësoheni për tiparet.

Ne zakonisht do të prisnim që një çmim më i ulët do të thotë karakteristika të zvogëluara, ose performancë e zvogëluar, ose diçka e kësaj natyre.

Kjo është veçanërisht e vërtetë për 1&1 paketa të hostimit në internet të IONOS, të cilat janë të lira edhe për standardet e mbajtjes në internet.

Bën 1&1 IONOS arrijnë të ofrojnë një paketë konkurruese të mjeteve, pa sakrifikuar shumë?

A është thjesht popullor për çmimin e tij, apo 1&1 IONOS u jep miliona klientëve të saj diçka të dobishme?

Web hosting i përbashkët është çuditërisht i paraqitur për fillimin me një dollar në muaj.

Niveli i parë është më i miri për një sit, por vjen me 100 GB ruajtje, 25 baza të të dhënave (1 GB SSD) dhe 25 llogari me email.

Ka një domen falas për vitin e parë dhe fillimisht do të performojë në “nivelin 1.”

“Niveli” në Nivelin 1 i referohet kufirit tuaj të kujtesës PHP dhe ruajtjes RAM tuaj — që lejon sa vizitorë faqja juaj mund të strehojë në një kohë të caktuar.

Karakteristikat 1 & 1 të joneve

Niveli 1 posaçërisht nënkupton 512 MB memorje PHP dhe 2.5 GB RAM, të cilat së bashku mund të trajtojnë “rreth 100 vizitorë në minutë”.

That’sshtë mirë për përdoruesit më të vegjël që thjesht ruajnë blogje / faqe personale, por për këdo që pret që të trajtojë më shumë vizitorë për ndonjë arsye, por nuk ka nevojë për një rritje të madhe të veçorive, unë do të sugjeroja përmirësimin në nivele më të larta (mundeni shkoni deri në 5, e cila duhet të jetë mirë).

Sa për gjërat e tjera, një domen i lirë që zgjat vetëm një vit nuk është i pazakontë, por pak i bezdisshëm – disa kompani të tjera pritëse përfshijnë një domen të lirë edhe pas vitit të parë.

25 llogari të postës elektronike janë mjaft – nuk është e pazakontë të merrni vetëm 1 ose 5 për paketat e nivelit të hyrjes.

Nivelet më të larta të opsioneve të mbajtjes së faqeve në internet lejojnë ruajtje të konsiderueshme më të madhe (250 GB dhe 500 GB përkatësisht për dy planet e fundit), shumë më shumë të dhëna (100 dhe 500), llogari të postës elektronike (100 dhe 500), nivele më të larta të performancës fillestare (nivelet 2 dhe 3), dhe janë optimizuar për një numër më të madh të uebfaqeve (deri në 5 dhe deri në 50).

Të gjitha paketat e mbajtjes së faqes në internet marrin gjithashtu një certifikatë SSL, e cila është vrasëse për një mundësi 1 $ në muaj, por që pritet për gjithçka më të lartë.

SSL me 1 & 1 jonos

Ndërsa unë mendoj 1&1 IONOS ka bërë dy planet e para të saj të mbajtjes në internet mjaft të paraqitura, veçanërisht proporcionale me çmimin, ka disa çështje që unë kam.

Domeni është falas vetëm për vitin e parë për të tre planet, që unë mendoj se është për të ardhur keq, por jo i paarsyeshëm.

Unë mendoj se ruajtja e pakufizuar duhet të jetë e disponueshme nga niveli i dytë lart, dhe nëse jo, atëherë të paktën i treti.

Sasia e llogarive të lejuara të postës elektronike është e mirë, por mund të jetë më e lartë.

Këto nuk janë të paarsyeshme, nga rruga: sa më parë, disa muaj më parë, 1&1 çmimet e IONOS lejuan 500 llogari me postë elektronike për nivelin e parë.

Shkalla e dytë lart do të merrte një depo të pakufizuar, faqe interneti të pakufizuara, baza të të dhënave të pakufizuara dhe llogari të pakufizuara të postës elektronike.

Nga ky këndvështrim, 1&1 Web hosting i IONOS në fakt ka pësuar një zbritje mjaft të rëndësishme në departamentin e karakteristikave.

Mbani në mend se çmimet ishin të njëjta – në të vërtetë disa cent më të lira.

Një ankesë e fundit në lidhje me mbajtjen në internet: krijuesi i faqes në internet nuk është i përfshirë.

Shumica e paketave të mbajtjes së faqeve në internet nga kompani të tjera përfshijnë ndërtuesit e faqeve, por ato janë më të shtrenjta.

Nëse blini 1&1 pritja e lirë e IONOS dhe krijuesi i saj në internet, atëherë do të paguani një çmim afër një pakete pritëse që përfshin një ndërtues me kompani të tjera.

Nuk është një shqetësim i madh. Disa njerëz thjesht mund të kërkojnë një pritje të përballueshme, të përshtatshme për ueb-në atë rast, 1&1 IONOS do të jetë akoma një mundësi e mirë.

Niveli i parë i hostimit të WordPress, i cili është 1 dollarë në muaj, është padyshim shumë themelor (ruajtje 25 GB SSD, 10 llogari me email, etj). Por për disa njerëz, do të jetë me të drejtë, dhe një çmim fantastik.

Dy nivelet e ardhshme janë në gamën më tipike të çmimeve të pritjes së WordPress por ato nuk sakrifikojnë shumë në departamentin e veçorive, i cili është goxha mbresëlënës.

Sidoqoftë, pritja në cloud dhe hostimi i përkushtuar janë të paraqitura mirë. Akomodimet (për sa i përket ruajtjes, RAM-it, etj.) Janë të niveleve mjaft të arsyeshme, dhe çmimet nuk janë aspak të këqija.

Edhe një herë, opsioni i dedikuar për SSD të pritjes është një marrëveshje mjaft e mirë.

Planet e përkushtuara 1 & 1 jonos SSD

Unë do të thoja që pritja e re dhe pritja e dedikuar mbetet zgjidhje solide tipare për 1&1 IONOS. Asgjë e jashtëzakonshme, por thjesht e mirë.

VPS hosting është padyshim në anën më të përballueshme, dhe ndërsa unë mendoj se mund të ketë më shumë burime të alokuara për nivelet më të larta, çmimet e bëjnë të vështirë të ankohen.

Unë gjithashtu nuk mendoj se është e drejtë të them 1&1 paketave të hostimit në internet të IONOS nuk kanë veçori.

Në lidhje me konkurrencën, ato janë akoma marrëveshje mjaft të mira: të lira me shumë të ndara për çmime të ulta. Unshtë thjesht për të ardhur keq që dikur ishin trajtuar më mirë kaq pak kohë më parë.

Pra, në përgjithësi, 1&1 IONOS ofron shumë produkte që janë me çmim normal ose më të përballueshëm se norma, pa sakrifikuar shumë veçori.

Shtë e vështirë të gjesh një kompani që ofron kaq shumë marrëveshje të mira.

Lehtësinë e përdorimit

Pra, ne tani kemi vërtetuar atë 1&1 IONOS ka çmime mjaft të mira dhe një shumëllojshmëri solide të veçorive dhe akomodimeve për paketën pritëse.

A është e lehtë për t’u përdorur, megjithëse?

A është kjo ku 1&1 IONOS ka një të metë të madhe?

1&1 IONOS nuk është i vështirë për t’u përdorur, por mund të jetë më i lehtë.

Zakonisht i gjej të gjitha kompanitë pritëse janë gati për t’u përdorur lehtë — shumica e tyre e kanë kuptuar qëllimin e bërjes së një pulti të thjeshtë dhe të drejtuar, panel kontrolli, krijues të faqes në internet, etj..

1&Pulti i IONOS 1 është pak kaotik. Navigimi i tij është diçka që mund të mësohesh, por nuk do ta quaja intuitiv.

1 & 1 pult dashuri IONOS

Unë mendoj se paneli i kontrollit i merr gjërat shumë mirë.

Nuk kam folur për 1&1 krijuesi i faqes në internet IONOS sepse është i ndarë nga produktet e tij të hostimit, por krijuesi i faqes në internet është një shembull i 1&1 IONOS ofron softuer intuitiv të lehtë për t’u përdorur.

Pritja e hostimit nuk është njësoj si të personalizosh një faqe në internet, natyrisht, kështu që do të merresh kryesisht me gjëra më teknike.

Unë mendoj se problemi me 1&1 IONOS këtu nuk është se është e vështirë të përdoret, sepse nuk është ashtu. Nuk është tërheqës për t’u përdorur në çdo kohë, dhe kjo është për të ardhur keq.

Megjithatë, unë nuk mendoj 1&1 IONOS do të paraqesë shumë vështirësi për klientët e saj që flasin përgjithësisht.

Ndihma për klientët

Ndërsa 1&1 lehtësia e përdorimit të IONOS nuk është aq e rëndësishme sa standardi në pritjen, ka diçka tjetër që komponon lehtësinë e përdorimit për t’ju dhënë një përvojë të kënaqshme.

1&Mbështetja e klientit 1 IONOS është përgjithësisht e mirë.

Marrë në vetvete, nuk do të kisha shumë për tu ankuar. Njohja 1&Pafundësia e IONOS si një kompani pritëse më bën të mendoj nëse ndoshta më shumë mund të bëhej në mënyrën e mbështetjes së klientit.

Së pari: aftësia për të kontaktuar drejtpërdrejt me përfaqësuesit.

1&1 IONOS ofron të njëjtat opsione që janë standarde në industri: mbështetje telefonike 24/7 dhe bisedë live 24/7… lloj i.

Suruditërisht, 1&1 IONOS nuk ofron një sistem biletash, por është biseda e drejtpërdrejtë që funksionon si një kryq midis të dyve.

Kjo nuk është një shenjë e madhe kundër tyre.

Ndërsa unë mendoj se ata mund të përballojnë një sistem biletash dhe / ose të bëjnë një bisedë live të arritshme, e cila është mjaft standarde, nuk është fundi i botës.

Sidoqoftë, më ka dhënë disa zhgënjime.

Sidoqoftë, e kam gjetur stafin e tyre për ndihmë të klientëve mjaft të dobishëm. Ata nuk janë përvojat më të mira që kam pasur ndonjëherë, por ato janë më shpesh sesa jo të dobishme dhe pothuajse gjithmonë të përgjegjshme.

Ankesa që kam është se ato mund të jenë ndonjëherë të paarritshme.

Teknikisht ata kanë personel të disponueshëm për kontakt në internet, por sa herë që jam përpjekur të shkoj tek ata, unë jam drejtuar në mënyrë të pandërprerë dhe ridrejtuar tek artikuj shpjegues, jo në faqet e kontaktit / butonat.

Nuk jam i sigurt nëse modeli i tyre në uebfaqe është thjesht i dobët, ose nëse nuk e kanë azhurnuar brenda një kohe dhe kam harruar të them se nuk kanë reps në dispozicion në internet.

Sido që të jetë, përgjigjet në mbështetjen e telefonit funksionojnë shumë mirë, por është shumë zhgënjyese të përpiqesh të marrësh një vlerësim për bisedat në internet.

Së dyti: informacioni në vend. 1&1 IONOS ka një qendër ndihme (një bazë njohurish, siç njihet shpesh).

1 & 1 jonos qendra e ndihmës

Unë në fakt e shoh se mungon qendra e tyre e ndihmës. Articledo artikull atje është i dobishëm, por thjesht nuk janë të mjaftueshme.

Ata gjithashtu kanë 1&1 Komuniteti IONOS.

Në thelb është një forum. Ka mjaft forume më të forta dhe të gjalla me kompanitë e tjera pritëse. Edhe një herë, materiali i mirë është atje, por jo sa duhet.

Në fakt, më duket se është e barabartë me qendrën e ndihmës — Unë pothuajse mendoj se ata thjesht duhet të marrin artikuj nga faqja e tyre e Komunitetit dhe t’i vendosin ato në një qendër të zgjeruar të ndihmës.

Ndërsa kjo do të thotë 1&Mbështetja për klientët e IONOS deri më tani është e paqartë, ekziston një trajtim i fshehur: tipari i Konsulentit Personal.

Pa asnjë kosto, çdo klient mund të “aktivizojë” një 1&1 Konsulent Personal IONOS.

Në përvojën time, nuk është jashtëzakonisht e ndryshme nga të kesh një bisedë të mirë në internet, por prapë mund të përdorësh Konsulentin Personal për të shpejtuar gjërat në mënyrë të konsiderueshme.

I lavdëroj ata që kanë bërë një veçori si kjo falas.

Në përgjithësi, 1&1 IONOS ka mbështetje të mirë të klientit.

Stafi i tyre është i dobishëm dhe i përgjegjshëm, dhe tipari personal i konsulentëve është i bukur – por biseda live është ose joekzistente ose është shumë e vështirë për t’u arritur.

Burimet informative në internet janë të dobishme, por duhet të zgjerohen në mënyrë të konsiderueshme, veçanërisht duke marrë parasysh 1&Baza masive e përdoruesve të IONOS.

Siguria dhe besueshmëria

Ne kemi mbuluar shumë terren, por tani është koha për të parë një gjë të fundit shumë të rëndësishme: sigurinë dhe besueshmërinë / performancën.

1&1 IONOS nuk thotë shumë për sigurinë e vet, përveç se të premtojë se ka disa nga siguritë më të mira në biznes dhe qendrat më të mira të të dhënave gjeorunduese.

Nuk është shumë për të vazhduar, por nganjëherë kompanitë pritëse nuk u intereson shumë për t’i zbuluar.

Personalisht, mendoj 1&1 faqja e internetit e IONOS është pak kaotike për vizitorët e rinj, kështu që mund të mos jetë befasuese nëse ata nuk thonë shumë për sigurinë e tyre.

Mund të heqim dorë nga deklaratat zyrtare të kompanisë, sepse mund t’ju them direkt se si 1&1 IONOS ka interpretuar për mua.

1and1 hsosting histori kohore

Këtu është mesatarja e Uptime:
1 & 1 jonos uptime 2019

 • Maj 2019: 99.97%
 • Prill 2019: 99.74%
 • Mars 2019: 99.92%
 • Shkurt 2019: 99.98%
 • Jan 2019: 100%

1 & 1-ionos-uptime-2018

 • Dhjetor 2018: 100%
 • Nëntor 2018: 99.97%
 • Tetor 2018: 99.98%
 • Shtator 2018: 99.96%
 • Gusht 2018: 99.99%

Këtu është koha mesatare e përgjigjes:

 • Maj 2019: 1,036ms
 • Prill 2019: 1.260ms
 • Mars 2019: 1,541ms
 • Shkurt 2019: 1,598ms
 • Jan 2019: 1,552ms
 • Dhjetor 2018: 730ms
 • Nëntor 2018: 710ms
 • Tetor 2018: 724ms
 • Shtator 2018: 679ms
 • Gusht 2018: 656ms

1&1 IONOS Rezultati i Uptime: 10 muajt e fundit, të dhëna të hollësishme mund t’i shihni këtu.

Siç mund ta shihni, kohëzgjatja jonë me ta ka qenë mjaft e fortë.

Nuk është më e mira, por sigurisht që nuk ka ndërprerje të mëdha.

Disa minuta në muaj më së shumti – gjë që nuk është aq shumë për tu ankuar në 1&1 pikë çmimi IONOS.

Koha e përgjigjes nuk është po ashtu numri një, por shumë më mirë sesa shumë kompani të tjera pritëse që kanë çmime të ngjashme ose më të shtrenjta.

Dhe nga përvoja personale, mund të them që 1&1 IONOS e ka bërë punën e saj mirë.

Nuk ka pasur ndonjë çështje madhore: asnjë rast i tipareve që funksionojnë në mënyrë të gabuar, ose të shkeljeve të sigurisë, dhe siç u përmend, uptime ka qenë mjaft i qëndrueshëm.

A ju rekomandojmë 1&1 IONOS?

Tani le t’i bashkojmë gjithçka!

1&1 IONOS është një shërbim kompleks, me mjaft të meta, por mjaft pozitiv për t’i bërë ato.

Prmimet e saj janë të shkëlqyera, para së gjithash.

Paketat më të shtrenjta 1&1 ofertat e IONOS janë të njëjta me të gjithë pjesën tjetër të konkurrencës së saj, dhe zakonisht janë gati aq të paraqitura.

1&1 IONOS ofron mjaft karakteristika për pikat e çmimeve që janë më të ulëta se produktet e krahasueshme nga kompani të tjera.

Shtë e vërtetë që mbajtja e saj në internet e përbashkët ka qenë një marrëveshje më e mirë, por gjithsesi është akoma një marrëveshje shumë e mirë.

Në fakt, 1&1 VON, WordPress dhe opsionet e përbashkët të mbajtjes në internet të IONOS janë ndër marrëveshjet më të mira që kam parë.

Përveç kësaj, dëshiroj që burimet e tyre në vend të jenë më gjithëpërfshirëse. 1&1 IONOS nuk është shumë e vështirë për tu mësuar, por mund të jetë më e lehtë, dhe mbështetja më e mirë ndaj klientit do të ndihmojë në zbutjen e kësaj.

Për fat të mirë, përfaqësuesit e tyre të shërbimit të klientëve janë mjaft të ngurta (nëse mund t’i gjeni ato), dhe tipari i Konsulentit Personal është mjaft i lezetshëm.

Së fundmi, unë kam pasur kohë të mirë dhe kohën e reagimit me ta – për çmimin, është mjaft mbresëlënëse.

Unë do të thoja që të metat mënjanë, 1&1 IONOS ofron disa nga marrëveshjet më të mira përreth dhe ka për një kohë të gjatë.

Nëse nuk jeni i sigurt, unë do t’ju sugjeroja të kërkoni së pari atë që dëshironi sipas veçorive dhe burimeve – me siguri do të gjeni 1&1 IONOS ka një çmim për atë që dëshironi, është mjaft e vështirë për tu mposhtur.

Vizitoni 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map