10 Free VPS Hosting; ‘53, 379 + Lexuesit zgjodhën VPS-in e duhur! (2020)

Një VPS (Virtual Private Server) ju ofron vendin e ëmbël në mes të pritjes së përbashkët në internet dhe asaj të dedikuar. Ai kombinon përballueshmërinë e një pritje të përbashkët me kontrollin dhe fleksibilitetin e një serveri të dedikuar.


Gjatë dy viteve të fundit, hostimi i VPS-së ka fituar shumë vrull dhe shumë pritës në internet tani kanë filluar të ofrojnë falas VPS hosting.

Një server falas i serverit VPS, padyshim, nuk është aq i fuqishëm dhe i fuqishëm sa një i paguar. Sidoqoftë, është shumë i përshtatshëm për qëllime të zhvillimit të internetit / aplikimeve, dhe gjithashtu nëse doni të merrni një shije të hosting VPS përpara se të zhvendosni faqen tuaj të internetit në të.

Ne kemi kryer hulumtime të gjera dhe kemi përpiluar këtë listë të ofruesve të hosteve falas dhe të paguar VPS.

SHQYRTIMI I SHQYRTIMIT

Shko për të lexuar seksione specifike duke klikuar në lidhjet e mëposhtme

 1. Shërbimet e Hostingut me VPS më të Mirë
 2. Pritja më e mirë falas për VPS

Shërbimet e hostimit me vlerë më të mirë VPS:

Ju mund të josheni të mendoni se doni një server 100% falas VPS.

Por unë dua të sigurohem që ju të kuptoni rreziqet e përfshira. Siç thonë ata, nuk ka drekë falas.

Shërbime të tilla falas kanë disa çështje serioze si tarifa shtesë, bandwidth & kufizimet e ruajtjes dhe natyrisht, reklamat e bezdisshme.

Dhe ndërsa VPS falas që unë rekomandoj që garancia të jetë vërtet e lirë, ju mund të dëshironi të rriteni faqen tuaj duke përdorur karakteristika shtesë.

Edhe pse këta ofrues falas VPS ofrojnë azhurnime të paguara, duhet të konsideroni seriozisht zgjedhjen e një kompanie më të mirë të prirur të hostit VPS..

Këtu janë disa nga shërbimet e mia më të mira të VPS hosting:

3 Shërbime Pritëse me VPS më të mira të vitit 2020

cores
ruajtje
transferim
Kostoja (Mujore)

Godaddy1 CPU20 GB SSDpamatur$ 4.99
DomainRacer1 CPUSSD 20 GB2TB$ 8.22
InterServer1 CPU30 GB SSD2TB$ 6.00

Faqet më të mira të hostit falas VPS:

Opsioni 1: GratisVPS.net

GratisVPS

GratisVPS është një ofrues tjetër falas VPS që synon të shtyjë shërbimet për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Ai synon të përqëndrohet në tregtinë elektronike, bloget, zhvilluesit, startup-et, sipërmarrësit e parakohshëm, etj.

Nën kapuç, GratisVPS siguron ruajtje të bollshme të SSD, siguri të pakompromis, dhe mbështetje rreth orës dhe një bandë të madhe, kështu që ju mund ta provoni shërbimin pa kufizime.

Features:

 • CPU: 2 bërthama
 • RAM: 2 GB
 • Magazinimi: 100 GB SSD
 • Gjerësia e bandës: 50TB
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Magazinimi i bollshëm & Bandwidth
 • Siguri e mirë
 • E shkëlqyeshme për fillestarët & fillestar

Cons

 • Asnjë bazë e njohurive
 • Faqja e Mbështetjes së Plaçkitur
 • Përvoja e dobët e faqes në internet

Vizitoni GratisVPS

Opsioni 2: FreeUpload.net

FreeUpload.net

FreeUpload siguron një reklamë falas, të shpejtë & siguroni shërbimin VPS të gjitha nën një çmim të përballueshëm. FreeUpload aktualisht është i disponueshëm vetëm në Indi me një premtim për të ngritur serverët amerikanë & vrapo shpejt.

Ju merrni një izolim të plotë në një server fizik me një server të plotë të hyrjes rrënjë për një përvojë të plotë pa asnjë problem. Tipari pa reklama jep FreeUpload shumë epërsi nga konkurrenca.

Features:

 • CPU: 2 bërthama
 • RAM: 2 GB
 • Magazinimi: 10 GB SSD
 • Gjerësia e bandës: 1TB
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Server fizik i izoluar
 • Ad-free
 • 1 IP shtesë

Cons

 • Mbështetje jo adekuate
 • Siguri e varfër
 • Asnjë bazë e njohurive

Vizitoni FreeUpload.net

Opsioni 3: Hyperhost.ua

Hyperhost

Hyperhost është një kompani pritëse nga Ukraina. Ata ofrojnë VPS hosting të përballueshëm me karakteristika standarde për t’ju ndihmuar të merrni atë ide fillestare & vrapimi i qetë.

Në një vështrim më të afërt, HyperHost ofron administratorin e plotë & mbështetje teknike, përfitime nga një shërbim me pagesë VPS / VDS dhe migrim falas përmes inxhinierëve ekspertë.

Features:

 • CPU: 1-4 Bërthamë
 • RAM: 1-10 GB
 • Magazinimi: 5-150 GB
 • Gjerësia e bandës: Asnjë limit i specifikuar
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Baza e qëndrueshme e njohurive
 • Migrim falas
 • Mbështetje e Mirë Teknike

Cons

 • Karakteristikat mesokre
 • Uebfaqja në internet kryesisht në Rusisht
 • Mbështetje teknike vetëm e thirrjeve

Vizitoni Hyperhost

Opsioni 4: Vpswala.org

Hover to preview

Vpswala

VPSWALA filloi në vitin 2013, ofron një plan themelor falas VPS. Kjo platformë pritëse ka 15 qendra të të dhënave dhe ofron SSL falas të përfshira në plan.

Vendosja e serverit, hyrja në të, krijimi i kopjeve rezervë është i thjeshtë duke përdorur cPanel. VPSWALA ofron një grup të mirë të mbështetjes për zhvilluesit duke u përqëndruar në studentë dhe zhvilluesit e ardhshëm

Features:

 • CPU: 2 bërthama
 • RAM: 2 GB
 • Magazinimi: 30 GB SSD
 • Gjerësia e bandës: 1TB
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Karakteristika të mira zhvilluesi
 • SSL Falas e përfshirë në plan
 • Mirë për studentët dhe fillestarët

Cons

 • Absolutisht asnjë bazë njohurish
 • Jo 24/7/365 chat live siç pretendohet
 • Periudha e provës nuk është përcaktuar qartë

Vizitoni VPSWALA

E lidhur: isfarë është pritja në internet?

Opsioni 5: Alavps.com

Hover to preview

alavps

Alavps jep rrjet të tepërt me ruajtje SSD. Serverat janë azhurnuar automatikisht për arna dhe kanë mbrojtje DDoS.

Alavps jep një kohë 100% në shërbimet e tij, së bashku me kopje rezervë javore në distancë dhe monitorim të vazhdueshëm. Alavps jep veçori të mira të sigurisë së brendshme së bashku me monitorimin e vazhdueshëm të sigurisë.

Features:

 • CPU: 1 Bërthamë
 • RAM: 1 GB
 • Magazinimi: 100 GB
 • Gjerësia e bandës: 300 GB
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Mbështet karakteristikat themelore të sigurisë
 • Rikthime të përfshira
 • Jep një garanci 100% në kohë

Cons

 • Më pak informacion në uebfaqe
 • Vështirë për të marrë mbështetje të mjaftueshme
 • Përvojë e dobët në internet

Vizitoni Alavps.com

Opsioni 6: Woomhost

Hover to preview

whoomhost

Woomhost ofron një platformë plotësisht falas për pritje, e cila gjithashtu përfshin falas hosting VPS. Plani përfshin një emër të domain gjithashtu.

Woomhost i jep Linux, si dhe Windows VPS. Planet e Windows përfshijnë pak më shumë hapësirë ​​në disk në krahasim me planin Linux.

Features:

 • CPU: 2 bërthama
 • RAM: 2-4 GB
 • Magazinimi: 120 – 165 GB
 • Gjerësia e brezit: 1.5 TB
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Mbështet Windows dhe Linux VPS
 • Konfigurim i mjaftueshëm për plan falas
 • Përfshin emrin e domain falas

Cons

 • Më pak informacion në uebfaqe
 • Mbështetje e dobët
 • Planet VPS kërkojnë referime

Vizitoni Woomhost

Opsioni 7: Microsoft Azure

Hover to preview

Microsoft Azure

Microsoft Azure një markë e njohur i jep falas VPS hosting për 12 muaj. Kjo përfshin Linux VPS, si dhe Windows VPS. Baza e të dhënave së bashku me deponimin përfshihet falas.

Disa mjete zhvilluesi, shërbime aplikacioni dhe API janë gjithmonë falas pa kufizime. Plani falas përfshin gjithashtu analitikë për të siguruar njohuri të të dhënave duke përdorur analiza të HDInsight dhe Data Lake.

Features:

 • CPU: 1 ose 2 bërthama
 • RAM: 2 – 8 GB
 • Magazinimi: 16 – 200 GB
 • Bandwidth: Nuk ka kufi specifik
 • Dedikuar IP: 1 adresa IP

rekuizitë

 • Shpejtësi e mirë me infrastrukturën Cloud
 • Mbështetje e mirë për mjetet e zhvilluesit
 • Mbështetja e komunitetit në dispozicion

Cons

 • Vështirë për t’u përdorur për fillestarët
 • Kërkon kredi për të filluar planin falas
 • Asnjë mbështetje për menaxhimin e domenit

Vizitoni Microsoft Azure

Opsioni 8: OHosti

Hover to preview

OHosti

OHosti është një lojtar i ri në industrinë e pritjes së faqeve në internet, duke ofruar një pritje falas të përbashkët dhe programe VPS.

Kompania krenohet me serverë të fuqishëm, mbështetje 24/7 dhe me kohë të besueshme. Plani falas VPS ofron 3 nivele.

Features:

 • CPU: 0.5 bërthamë deri në 2 bërthama të CPU
 • RAM: 512MB në 2 GB RAM
 • Magazinimi: 25 GB deri 120 GB
 • Gjerësia e brezit: 500 GB deri 1.5TB
 • IP e përkushtuar: 2
 • Porti i Rrjetit: 100MB në 1000MB
 • Emri i domainit falas: TK / GQ / CF / GA / ML
 • Koha e provës: Koha e jetës
 • CentOS 6 Linux

rekuizitë

 • Specifikime të fuqishme të serverit
 • Emri i domain falas
 • Një gamë e gjerë karakteristikash falas

Cons

 • Shumë vlerësime negative në internet
 • Nivelet 2, 3 kërkojnë pika referimi.
 • Shqyrtimi manual i aplikacioneve

Vizitoni OHosti

Opsioni 9: GigaRocket

Hover to preview

GigaRocket

Themeluar në Qershor të 2013 si një ofrues falas për mbajtjen në internet, GigaRocket është rritur me kalimin e viteve dhe tani ofron VPS falas të Linux-it për ata që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në Linux.

Features:

 • CPU: 1 VCore
 • RAM: 512MB
 • Magazinimi: 10 GB
 • Gjerësia e bandës: 75 GB në muaj
 • IP e përkushtuar: 1 (IPv4 / IPv6)
 • Paneli i Kontrollit: Virtualizor
 • Zgjedhja e OS: CentOS, Ubuntu, Fedora, Suse
 • Komandat Bash / SSH dhe Shell

rekuizitë

 • Kontroll i plotë & lakueshmëri
 • Ideale për arsim & zhvillim
 • Qasje e plotë me rrënjë në SSH

Cons

 • Serverë të ulët specifik
 • Disponueshmëria e kufizuar
 • Keni nevojë për 25 postime të forumit për VPS falas

Vizitoni GigaRocket

Opsioni 10: InstaFree

Hover to preview

InstaFree

E fundit, por jo më e rëndësishmja në listën tonë të ofruesve të lirë VPS është InstaFree. E themeluar në vitin 2010 si një ofrues falas për strehimin, InstaFree është një degë e WSWD Inc. duke ofruar plane falas dhe premium për pritje të përbashkët dhe pritje të VPS. Ka serverë të vendosur në Dallas, Los Angeles, Seattle dhe New York.

Features:

 • CPU: 1 Bërthamë
 • RAM: 256MB
 • Magazinimi: 5 GB
 • Gjerësia e bandës: 50 GB
 • Adresa IPv6: 1
 • vSWAP: 256MB
 • Mbrojtje DDoS

rekuizitë

 • VPS pa reklama
 • Kontroll i plotë mbi VPS-në tuaj
 • Servers të shpejtë të zjarrtë

Cons

 • Specifikime shumë të ulëta të serverit
 • 46 vende të ndaluara nga Instafree
 • Llogaria është aktivizuar me dorë

Vizitoni InstaFree

Aktgjykimi im:

Ofertat falas shpesh kanë një kapëse dhe shpesh është e vështirë ta parashikosh atë. Ndërsa të gjithë ofruesit e mësipërm pretendojnë të ofrojnë VPS falas me syze të ndryshme, disa prej tyre nuk kanë një reputacion të mirë në internet.

Duke marrë parasysh jo vetëm specifikat, por reputacionin dhe besueshmërinë e tyre, unë rekomandoj fuqimisht Godaddy.

Përse?

Si të gjitha ofertat, kjo ofertë mund të mos zgjasë shumë. Pra, merrni VPS tuaj pothuajse FALAS sot në Godaddy.

Provoni Godaddy VPS Sot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map