11 Uebfaqet më të mira të portofolit falas për të shfaqur punën tuaj (2020)

Për ta njohur veten si artist, duhet të tregosh punën dhe aftësitë e tua në internet. Për këtë, ndërtimi i një portofoli në internet dëshmon të jetë një zgjedhje e mirë. Kush jeni ju – një shkrimtar, projektuesi UX ose UI, fotograf ose një krijues krijoni një uebfaqe portofoli për veten tuaj.


Ne kemi përzgjedhur faqet e internetit më të mira të portofolit të cilat do t’ju ndihmojnë të bëni një portofol falas online dhe ju lejon të paraqiteni para të gjithëve në internet.

Këtu shkojmë…

hostingpill11 Uebfaqet më të mira të portofolit falas për të shfaqur punën tuaj në vitin 2020

 1. dunked
 2. Portofol Journo
 3. SITE123
 4. Jimdo
 5. format
 6. Uxfol.io
 7. Carbonmade
 8. My.CAM
 9. Salla e Portofolit
 10. Portfoliobox
 11. 22Slides

1. Dunked

dunked

Dunked është një platformë që ju ndihmon të krijoni një portofol dixhital për shfaqjen e aftësive tuaja në internet. Ai ju ofron juve që të keni një domain të përshtatur dhe të bëni web hosting për ju.

Ju mund të zgjidhni një shabllon nga lista ekzistuese e temave. Kjo ju lejon të ndryshoni tema sa herë që dëshironi dhe t’i rregulloni gjithashtu.

Features:

 • Domeni personal
 • Mund të shtojë lidhje të llogarisë sociale
 • Fjalëkalimi i Mbrojtur
 • Redaktimi i përparuar

çmimi:
Provë falas në dispozicion për 10 ditë. Plani i paguar fillon nga 8 $ / muaj

2. Portofoli Journo

Uebfaqja e portofolit Journo

Journo Portfolio ju lejon të krijoni një portofol të personalizueshëm të shkrimit në internet pa reklama ose marka. Ju mund të krijoni faqe të shumta në faqen e internetit tuaj të portofolit.

Ekrani mbështetet në të gjitha pajisjet dhe mund të hyni në faqen tuaj të internetit nga çdo shfletues web. Ju gjithashtu mund të eksportoni të gjithë portofolin tuaj në format PDF që ju lejon ta shtypni atë dhe ta ndani atë lehtësisht.

Features:

 • Grabs artikull me URL
 • CV – rinisni opsionin e ngarkimit
 • Google Analytics i integruar
 • Ofron një llogari me email
 • Shtoni imazhe dhe PDF direkt
 • Shtimi i formularit të kontaktit

çmimi:
Plani falas në dispozicion. Planet e paguara fillojnë nga 5 $ / muaj

3. SITE123

Uebfaqja e faqes 123 të portofolit

SITE123 ju ofron një mundësi ndërtimi të faqes në internet të Portofolit që përbëhet nga shabllone të blogjeve të para-ndërtuar nga të cilat mund të zgjidhni një model të përshtatshëm për faqen tuaj të internetit..

Mjetet e ndërtuara për renditjen e ekspozitës dhe galeritë janë në dispozicion, ku mund të tregoni fotografi dhe video. Në seksionin e listës së ekspozitës, ju mund të shfaqni kohën, datën, vendndodhjen dhe koston e përgjithshme të veprës suaj të artit.

Features:

 • Hosting falas dhe domain në internet
 • 24 x 7 mbështetje e drejtpërdrejtë e faqes në internet
 • Integrimi i mediave sociale
 • Lejon të shtojë burimin RSS
 • Lejon të shtojë sistemin e komenteve

çmimi:
Plani falas në dispozicion. Plani i paguar i disponueshëm për $ 5,80 / muaj

Vizitoni SITE123

4. Jimdo

Uebfaqja e portofolit Jimdo

Shfaqja e faqes suaj të internetit është po aq e rëndësishme dhe duhet të merret në konsideratë gjatë bërjes së një portofoli në internet, kështu që të rritet numri i vizitorëve në faqen tuaj të internetit.

Ky është gjithashtu një krijues i faqeve të portofolit që ju ndihmon të arrini një audiencë më të madhe. Jimdo do t’ju bëjë disa grupe pyetjesh (ju gjithashtu mund t’i kaloni ato) në mënyrë që të mund të dijë qëllimin e faqes tuaj të internetit dhe t’ju ndihmojë të sugjeroni disa prej modeleve dhe modeleve të tyre..

Features:

 • Opsioni i shfaqjes së rrëshqitjes është në dispozicion
 • Biblioteka e mediave
 • Mjete të automatizuara të SEO
 • Integrimi i mediave sociale me Facebook dhe Instagram

çmimi:
Plani falas në dispozicion. Planet e paguara fillojnë nga 9 dollarë në muaj

Vizitoni Jimdo

5. Formati

Formati i faqes së internetit të portofolit

Një portofol profesional ju lejon të tregoni aftësitë dhe arritjet tuaja në një mënyrë të organizuar. Formati është një mjet që mund të përdoret për të krijuar një faqe interneti profesionale të portofolit.

Ju mund të ndryshoni strukturën dhe temën e internetit, në çdo kohë që ju pëlqen dhe aq shpesh sa dëshironi. Gjithashtu ju lejon të shtoni imazhet tuaja në Instagram drejtpërdrejt në portofolin tuaj në internet.

Features:

 • Mjet i vërtetuar i Klientit të integruar
 • Mbrojtja e fjalëkalimit në të gjitha faqet
 • Redaktori i integruar i HTML, CSS dhe Javascript
 • Zvarritni dhe lëshoni imazhet dhe faqet
 • Një adresë emaili profesional është dhënë

çmimi:
Provë falas në dispozicion për 14 ditë. Planet e paguara fillojnë nga 6 $ / muaj

6. Uxfol.io

Uebfaqja e portofolit të Uxfol

Kjo është një faqe interneti e krijuesve të portofolit që është zhvilluar posaçërisht për projektuesit dhe studiuesit UX / UI. Këtu, profesionistët e UX përdorin mjete për të krijuar studime të rasteve UX.

Fokusi kryesor i kësaj faqe në internet ishte ndarja e ndihmës UXers për të zhvilluar faqet e tyre të internetit të portofolit, ndryshe nga fotografët ose artistët. Uebfaqja ka pak studime të rasteve si shembuj për projektuesit.

Features:

 • Vendosni fjalëkalime për projektet tuaja
 • Vendosni prototipet tuaja
 • Paraqitje të ndryshme në dispozicion për të paraqitur punën tuaj në internet
 • Shembuj udhëzues të integruar
 • Reagime të personalizuara nga ekspertë të disponueshëm

çmimi:
Plani falas në dispozicion. Planet e paguara fillojnë nga 9 dollarë në muaj

7. Karboni

uebfaqja e portofolit të bërë nga karboni

Carbonmade është një krijues i portofolit që nuk kërkon ndonjë njohuri kodimi për të ndërtuar një portofol në internet. Thjesht mund të tërhiqni dhe lëshoni gjithçka nga opsionet e disponueshme. Ata nuk kanë asnjë shabllon të paracaktuar në faqen e tyre të internetit, ju mund ta rregulloni faqen tuaj ashtu siç dëshironi.

Ato gjithashtu janë të pajisura me mësime video në faqen e tyre që tregojnë se si mund të krijohet një portofol në përdorimin e faqes së tyre të internetit, si të personalizoni rrjetin e portofolit dhe gjithashtu se si mund të krijoni modelin tuaj këtu.

Features:

 • Zvarrit dhe lësho gjithçka
 • Ekrani celular i përgjegjshëm
 • Nënfusha e karbonit e disponueshme
 • Seti i blloqeve me mini-tema (por jo tema)
 • Ngarkime video video dhe SD

çmimi:
Provë falas në dispozicion. Planet e paguara fillojnë nga 8 dollarë në muaj

8. My.CAM

Uebfaqja ime e portofolit të kamerave

My.CAM është një uebfaqe falas për krijimin e portofolit dixhital dhe ju lejon të shtoni tekste, përmbajtje, foto dhe video në faqen tuaj të internetit. Shtë një faqe interneti e bërë për ju që të tregojë se çfarë jeni vërtet.

Ju mund të vendosni emrin e domain-it nga opsionet e dhëna pasi t’i keni dhënë emrin dhe mbiemrin tuaj.

Features:

 • Emri i Lirë Domain
 • Uebfaqe përgjegjëse për të gjitha pajisjet
 • Postoni video live në faqen e internetit
 • Lejon thirrjet audio dhe video në faqen tuaj të internetit
 • Lidhni dhe ndani rrjetet tuaja sociale
 • Pa reklama

çmimi:
Falas (Ende preferojnë të lexojnë termat dhe kushtet në faqen e tyre të internetit)

9. Lloji i portofolit

Uebfaqja e portofolit të Portofolit Lounge

Portfolio Lounge ju lejon të krijoni një uebfaqe portofoli me një domen të personalizuar. Ju merrni një mundësi të modeleve të shumta nga të cilat ju duhet të zgjidhni një në mënyrë që të vazhdoni me faqen e internetit.

Shtë një faqe interneti miqësore për përdoruesit pasi nuk keni nevojë të keni njohuri për kodimin e HTML për të ndërtuar një portofol këtu.

Features:

 • Ndjekja e analizës së portofolit
 • SEO optimizuar modele
 • Lejon të shtojë video nga YouTube dhe Vimeo
 • Disponueshmëria e emrit të domain .com
 • Asnjë kufizim i bandës dhe asnjë kosto e fshehur

çmimi:
Provë falas në dispozicion për 10 ditë. Planet e paguara fillojnë nga 12 dollarë në muaj

10. Portofoliobox

Uebfaqja e portofolit

Nuk ka rëndësi se cili është profesioni juaj nëse keni nevojë për një uebfaqe portofoli, mund ta bëni një të tillë. Portfoliobox është i pajisur me galeri ku mund të postoni punën tuaj. Po ashtu, ajo ka një platformë e-tregtie ku mund të shfaqni dhe shesni produktet tuaja dhe kjo faqe në internet nuk ngarkon asnjë komision për këtë.

Kjo ju lejon të përdorni çdo stil për çdo faqe për t’ju ndihmuar të krijoni një faqe interneti unike të portofolit.

Features:

 • Platforma e Integruar E-Commerce
 • Reaguese dhe dinamike në të gjitha pajisjet
 • Emri i domain i personalizueshëm
 • Faqet e mbrojtura nga fjalëkalimi
 • Statistikat e vizitorëve

çmimi:
Plani falas në dispozicion. Plani i paguar është në dispozicion me 6.9 $ / muaj

11. 22 Rrëshqitje

22 Uebfaqja e portofolit të Slides

Kjo faqe e internetit e krijuesve të portofolit ju lejon të përzieni pjesë të ndryshme të secilës faqe për të krijuar faqen tuaj të internetit. Ju nuk keni nevojë të zgjidhni ndonjë gjë nga shabllonet e para-ndërtuara.

Në vend se standardi JPEG, 22Slides përdor një format të imazhit në WebP që i jep një cilësi të mirë figurës me madhësi 30% më pak se ai i JPEG.

Features:

 • Ju lejon të shtoni imazhe me rezolucion të lartë
 • Flickr dhe Instagram u integruan
 • Krijoni faqe të fshehura ose të mbrojtura nga fjalëkalimi
 • Emër domain falas
 • Ju lejon të shesni produktet tuaja në internet

çmimi:
Provë falas në dispozicion për 30 ditë. Plani i paguar është në dispozicion me 10 $ / muaj

përfundim

Në mënyrë që të qëndroni larg nga turma, është e nevojshme që të keni pamjen më të mirë dhe disa nga karakteristikat më të mira në faqen tuaj të internetit të portofolit. Ndiqni hapa të caktuar dhe lehtë mund të krijoni një portofol në internet për të shfaqur gjërat tuaja.

Pra, këtu ne jemi bërë me listën e faqeve të internetit më të mira të portofolit falas për t’ju ndihmuar të krijoni një portofol dixhital falas.

Mirë, kështu që ju – Po ju, artisti i ardhshëm në internet, cilin krijues të portofolit falas do të zgjidhni? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map