12 Mjetet më të mira të Testimit A / B për vitin 2020 (Nr.3 është i mrekullueshëm)

A po kërkoni sot mjetet më të mira të testimit A / B? Ju jeni në vendin e duhur.


Këto ditë, mënyra e vetme për t’u siguruar që po përfitoni sa më shumë nga faqet tuaja të uljes, reklamat në media sociale, përmbajtja dixhitale dhe faqet e internetit, është t’i provoni ato.

Diqka aq e vogël sa fjala e gabuar në titullin tuaj, ose ngjyra e gabuar në butonin tuaj CTA mund të nënkuptojë ndryshimin midis një shitje dhe braktisjes së karrocave.

Mjetet e testimit A / B janë se si kontrolloni që çdo komponent i pasurive tuaja dixhitale, nga shkronjat deri tek grafikët, po funksionon ashtu siç duhet.

hostingpill12 Mjetet më të mira të Testimit A / B

 1. AB e shijshme
 2. VWO
 3. Lulëzoni Optimizoni
 4. Omniconvert
 5. Nelio Testimi
 6. Convert
 7. Testues i thjeshtë i faqeve
 8. NotifyVisitors
 9. Convertize
 10. Apptimize
 11. Sitegainer
 12. Optimizer për shtyp AB

Pyetja është, cilat mjete testimi A / B do t’ju ndihmojnë të grumbulloni të dhënat më të vlefshme në vitin 2020?

Lexoni për 12 opsione fantastike.

1. AB e shijshme

AB e shijshme

A / B Tasty është një mjet i thjeshtë për testimin e ndarjes që lejon përdoruesit të eksperimentojnë me faqet e tyre të zbarkimit, faqet e internetit dhe asetet në internet.

Platforma vjen me qasje në mjete të përparuara të shënjestrimit për t’ju ndihmuar të personalizoni versione të ndryshme të përmbajtjes tuaj për audiencë specifike.

Ekziston gjithashtu mbështetje për testimin e formës pop-up, integrimet e thella me ndërtimin e faqes suaj të internetit dhe mjetet e marketingut me email, dhe analitika gjithëpërfshirëse për mbi 150 metrikë të faqes në internet.

A / B Tasty u jep bizneseve mjetet që u duhen për të ndërtuar teste të ndara, të mësojnë më shumë rreth audiencës së tyre dhe të paraqesin raporte bindëse për ekipet dhe aksionarët.

çmimi:

Kuotim personal – çmimi juaj varet nga lloji i tipareve që dëshironi.

rekuizitë

 • Test i shkëlqyeshëm i redaktorit WYSIWYG A / B
 • Teste multivariane dhe gypash të disponueshme
 • Integrime të shumta me mjetet kryesore
 • Kombinohet me një sërë kornizash kodimi
 • Testet e aplikacionit vendas për iOS dhe SDK të Android

Cons

 • I shtrenjtë në krahasim me disa mjete
 • Mjaft një kurbë e mësimit të lartë për fillestarët

2. VWO

Testimi i VWO

VWO është një optimizim i konvertimit dhe një mjet testimi A / B i destinuar për t’u siguruar bizneseve një platformë gjithëpërfshirëse për testimin e ndarjes dhe analitikës.

Me VWO, ju mund të bëni hulumtime të vizitorëve, të ndërtoni një strategji për një prani më të fortë në internet dhe të bëni eksperimente të vazhdueshme.

Aktualisht, më shumë se 4500 marka të rritjes së lartë besojnë VWO për të mbështetur rritjen e tyre si një mjet kryesor testimi për ndarje, duke përfshirë eBay, Ubisoft dhe Virgin Holidays.

VWO përfiton nga teknologjia më e mirë, si një kod inteligjent asinkron i cili siguron që testet tuaja të ndara nuk e ngadalësojnë faqen tuaj të internetit. Ekzistojnë gjithashtu mjaft integrime jashtë funksionit me aplikimet e palëve të treta gjithashtu.

Gamë të çmimeve:

Duke filluar nga 199 dollarë në muaj. Paketa themelore është 199 dollarë në muaj, me opsione për tu përmirësuar në “Pro” dhe “Ndërmarrje” me një kuotë të personalizuar.

rekuizitë

 • Provë falas në dispozicion
 • Mundësitë e testimit të gjithanshëm të ndarjes
 • Siguria e shkallës së lartë në të gjithë
 • Integrimet dhe API të mundshme
 • Teknologjia më e lartë e mban faqen tuaj të internetit duke ecur me shpejtësi

Cons

 • Jo shumë mbështetje të klientit të disponueshëm nëse nuk jeni në paketën premium
 • Mungojnë disa veçori të përparuara
 • Asnjë përmbledhje e pultit për raportet

3. Lulëzoni Optimizoni

Lulëzoni Optimizoni

Thrive Optimize është një mjet testimi A / B i projektuar nga Thrive Themes. Zgjidhja ofron mundësi të thjeshta të testimit dhe optimizmit për bizneset më të vogla dhe freelancer që të gjithë mund të rrisin normat e tyre të konvertimit, pa pasur nevojë të mësojnë kodim komplekse.

Thrive Optimize siguron që ju të mund të provoni performancën e shumë versioneve të ndryshme të faqeve të rëndësishme web dhe aseteve të përmbajtjes gjatë disa ditëve, javëve ose muajve.

Nuk ka asnjë teknologji të sofistikuar për t’u marrë, gjithçka që duhet të bëni është të shtoni testimin A / B në mjetin tuaj Arkitekturë të lulëzojnë dhe ju jeni gati të filloni të kontrolloni performancën e faqeve tuaja, direkt nga faqja juaj e internetit e WordPress.

Ky program është i shpejtë, i lehtë dhe i drejtpërdrejtë – megjithëse nuk merrni tiparet e përparuara si raporte të thelluara dhe hartat e nxehtësisë, mund t’i gjeni nga ofruesit e tjerë.

Gamë të çmimeve:

19 deri 177 dollarë në muaj në varësi të numrit të licencave që dëshironi.

rekuizitë

 • Lehtë për t’u përdorur për fillestarët
 • Përfshihet drejtpërdrejt në përvojën tuaj në WordPress
 • Testim i thjeshtë dhe efektiv A / B
 • Kombinohet me arkitektin e Lulëzimit
 • Mimi i përballueshëm

Cons

 • Nuk ka hartat e përparuara të nxehtësisë ose veçoritë e raportimit
 • Duhet ta përdorni me Arkitektin e lulëzuar
 • Mos punoni në faqet jo të WordPress

Vizitoni Lulëzoni Optimizoni

4. Omniconvert

Omniconvert

Ky mjet Testimi A / B ka një redaktor WYSIWYG dhe është një Optimizer i Kursit të Konvertimit. Shtë e lehtë për t’u përdorur dhe nuk kërkon që ju të keni ndonjë aftësi kodimi për ta përdorur atë.

Për të synuar audiencën, ky mjet na ndihmon të bëjmë shënjestrim të përgjithshëm dhe shënjestrim të sjelljes. Ju mund të provoni ide të ndryshme duke i diferencuar faqet duke hartuar ose thirrur për veprim dhe më pas të vendosni modelin më të mirë të faqes në të cilën përdoruesit kanë bashkëvepruar më shumë.

Kjo ju lejon të përzieni ndonjë nga parametrat e ndarjes 40+ që ju japin një analizë të hollësishme të vizitorëve tuaj. Mund të ekzekutoni Testimin A / B në kompjuter, si dhe në pajisjet mobile.

Gamë të çmimeve:

Plani i çmimeve është i personalizueshëm bazuar në numrin e shikimeve që planifikoni të provoni në faqen tuaj të internetit.

Omniconvert po dhuron 5 milion euro kredi në teknologji për t’ju fuqizuar të bëni pikërisht këtë. Për të gjitha kompanitë e tregtisë elektronike që aplikojnë & kualifikohen, Omniconvert Explore, zgjidhja e tyre për Optimizimin e Kursit të Konvertimit, do të jetë falas për 12 muaj. Pretendoni llogarinë tuaj falas Omniconvert dhe barazoni lojën tuaj!

rekuizitë

 • Ofron një provë 30-ditore falas
 • Lehtë për tu vendosur
 • Integrimi i kartave të nxehtësisë
 • Analiza e gypave dhe Analiza e Statistikës së Lidhjes
 • Shkon në pajisjet mobile

Cons

 • Vështirë të kërkosh mjete

5. Testimi Nelio

Testimi Nelio

Testimi i Nelio është një nga mjetet më të mira të testimit A / B në internet sot për përdoruesit e WordPress. Ajo funksionon si një shtesë për faqen tuaj WP, kështu që ju mund të provoni vazhdimisht performancën e faqeve kritike në internet.

Ju mund ta automatizoni plotësisht Nelio në mënyrë që të aplikojë versionin fitues të faqeve tuaja në WordPress tuaj kur të bëhen testet tuaja. Për më tepër, ekziston mundësia për të provuar mjaft gjithçka që mund të mendoni, nga shkronjat e personalizuara deri tek titujt dhe temat.

Karakteristikat si hartat e nxehtësisë dhe raportimi i avancuar e bëjnë më të lehtë shfaqjen e rezultateve të testeve tuaja të ndara tek aksionarët dhe ekipet e marketingut gjithashtu.

çmimi:

29 dollarë në muaj në 239 dollarë në muaj.

rekuizitë

 • Harta hartat dhe hartat e klikimeve të përfshira
 • Eksperimente të pakufizuara edhe në nivelin bazë të çmimeve
 • Mbështetje për tregtinë në dispozicion
 • Përfshirja e përcjelljes së reve
 • Punon brenda WordPress

Cons

 • Mos punoni në faqe jo WP
 • I shtrenjtë për kompanitë më të mëdha

6. Konvertoni

i mbuluar

Krijuar për bizneset e vogla dhe të mesme, Convert është një zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe e drejtpërdrejtë që preferohet nga agjencitë CRO, dhe ekipet e optimizmit brenda..

Një nga arsyet pse ky mjet është kaq popullor sot është se vjen me 4X mbështetje më të shpejtë të shërbimit ndaj klientit nga ekipi i Convert. Ekziston edhe një mundësi e bisedës live.

Convert qëndron si zgjidhja e provës së shkimit në A / B për markat si Jabra, UNICEF dhe Sony. Ajo vjen me qasje në testimin e ndarjes dhe testimin multivariar, si dhe me mjete eksperimenti me shumë faqe. Nuk do ta keni problem ta përdorni këtë zgjidhje, edhe nëse sapo keni filluar.

Ekzistojnë 80+ integrime me mjetet tuaja ekzistuese të marketingut, 100% pajtueshmëri me intimitetin, dhe opsione të përparuara të zhvilluesit si shtimi i personalitetit JS në projekt – eksperiment – nivele të variacionit dhe ndërtuesit e segmenteve kokrrizore.

Agjencitë si aftësia për të shtuar projekte të shumta (klientë) në të njëjtën llogari, dhe mund të zhvendosin llogari të pavarura të klientëve në llogaritë e agjencive të tyre – pa e ndërprerë testimin.

Gamë të çmimeve:

599 – 799 dollarë në muaj

rekuizitë

 • Gama e gjerë e opsioneve të testimit A / B
 • Mjet plotësisht i përputhshëm për testimin e ndarjes
 • Mbështetje dhe shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 • Provë falas në dispozicion
 • Performanca e shpejtë

Cons

 • Shumë e shtrenjtë
 • Komplikuar për t’u përdorur në fillim

7. Testues i thjeshtë i faqeve

kontrollues i thjeshtë i faqeve

Testuesi i thjeshtë i faqeve është një nga mjetet më të mira për testimin A / B sepse bën atë që thotë në kallaj. Me këtë softuer, ju merrni një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të provuar pasuritë tuaja dixhitale, pa pasur nevojë të mësoni ndonjë kod të ndërlikuar.

Tre hapa të thjeshtë janë gjithçka që duhet për të krijuar një ndryshim të faqes ose përmbajtjes tuaj të uljes dhe për të vendosur provën tuaj. Softueri do të gjurmojë metrikat thelbësore për ju, dhe t’ju njoftojë kur duhet të zgjidhni një fitues. Ekziston gjithashtu një shtojcë në dispozicion, që të mund të punoni direkt nga WordPress.

Gjëja më e mirë në lidhje me këtë mjet është se ekziston një opsion 100% falas gjithashtu!

Gamë të çmimeve:

59 deri në 149 dollarë për licencë.

rekuizitë

 • Lehtë për t’u përdorur për fillestarët
 • Vendosje super e shpejtë
 • Plugin për WordPress
 • Falas për versionin e jetës në dispozicion
 • SEO miqësore

Cons

 • Nuk ka veçori të përparuara si hartat e nxehtësisë
 • Nuk punon jashtë WordPress

Vizitoni Testuesin e faqeve të thjeshta

8. Njoftoni Vizitorët

njoftoni vizitorët

NotifyVisitor është një zgjidhje shumë-kanale për angazhimin e klientëve, që synon të ndihmojë kompanitë të lidhen me klientët në çdo fazë të udhëtimit të blerjes.

Ju mund të përdorni këto mjete për të arritur klientët tuaj përmes njoftimeve të shtyera dhe anketave të reagimeve, ose thjesht A / B testoni faqet tuaja të uljes.

Me hartat e nxehtësisë dhe analizat e përparuara të integruara, është e lehtë të kuptoni se si klientët tuaj po e kalojnë kohën e tyre në faqen tuaj të internetit dhe çfarë duhet të bëni për të inkurajuar konvertimet. Ju madje mund të vendosni rregulla të shumta të synimeve për reklamim të automatizuar.

Nëse keni nevojë për ndihmë të kuptoni se si ta përdorni këtë softuer, mund të kërkoni një demonstrim falas të Skype nga një anëtar i ekipit.

Gamë të çmimeve:

Të kërkojë një kuotë

rekuizitë

 • Redaktor i lehtë për t’u përdorur
 • Përfshirja e hartave dhe analitika e përparuar
 • Nuk kërkohet njohuri për kodim
 • Mbështetje për pop-up-et e optimizuara dhe njoftimet shtytëse
 • Raportet vizive të testimit A / B

Cons

 • Prmimi nuk është i parashikueshëm
 • Asnjë integrim organik i WordPress-it

9. Konvertoni

Konvertoni Testimin AB

Konvertoni premtime për të ndihmuar bizneset të zgjedhin faqet e internetit të tyre duke përdorur bazat e psikologjisë së klientit, së bashku me testimin e automatizuar A / B.

Karakteristika e autopilotit në këtë softuer shpërndan dinamikisht trafikun në versione të ndryshme të faqes suaj të internetit dhe identifikon ndryshimin më të mirë për ju bazuar në metrics vendimtare.

Availableshtë në dispozicion një provë falas tridhjetë ditore, në mënyrë që të siguroheni që shërbimi të jetë i duhuri për ju përpara se të investoni. Për më tepër, e gjithë përvoja është krijuar për të qenë sa më e drejtpërdrejtë të jetë e mundur, me statistika hibride për të udhëhequr vendimmarrjen tuaj.

Ju madje mund të vendosni njoftime bezdisëse kur dini më shumë rreth asaj se si bashkëvepron audienca juaj me faqen tuaj të internetit.

Gamë të çmimeve:

49 dollarë në muaj (solo) deri në 799 dollarë në muaj (Agjenci)

rekuizitë

 • Modaliteti i testimit të automatikut
 • Shtojcat inteligjente të disponueshme
 • Projekte të pakufizuara
 • Mbështetje e gjerë e platformës dhe integrimit në uebfaqe
 • 30 ditë provë falas

Cons

 • Bit e një kurbë mësimi për fillestarët
 • Mund të jetë mjaft e kushtueshme për agjencitë
 • Pa hartat e nxehtësisë

Vizitoni Konvertoni

10. Zbato

Apptimize

Apptimize është një nga mjetet më të mira të testimit A / B, i dizajnuar posaçërisht për bizneset që drejtojnë gypat e shitjeve me qendër celular.

Nëse kompania juaj drejton faqet celulare dhe aplikacionet, atëherë Apptimize do t’ju japë të gjithë funksionalitetin që ju nevojitet për të siguruar që përdoruesit tuaj kanë përvojën e duhur.

Do të keni mundësi të bëni eksperimente ndër-platformë gjithëpërfshirëse, të krijoni momente unike dhe domethënëse për klientët thelbësorë dhe të lansoni versione të reja të faqeve pa sherr.

Për më tepër, Apptimize vjen me një sistem fantastik të dhënash që tërheq informacione të dobishme së bashku në një raport të plotë të performancës së aplikacionit tuaj. Kjo do të thotë që prezantimi i rezultateve tuaja drejtuesve të biznesit dhe aksionarëve është një fllad.

Gamë të çmimeve:

Citimi i ofruar sipas kërkesës

rekuizitë

 • Mjet i shkëlqyeshëm i parë mobil
 • Eksperimentet ndër-platformë nëpër kanale të shumta
 • Përditësime të menjëhershme se si po bëjnë fushatat tuaja
 • Importimi automatik i ngjarjes në dispozicion
 • Opsione personalizimi për momente unike të klientit

Cons

 • Struktura e paparashikueshme e çmimeve
 • Pricemim më i lartë për karakteristika të përparuara

11. Sitegainer

Sitegainer

Shpallur si zgjidhja “gjithçka-në-një” për nevojat tuaja të testimit A / B, Sitegainer jep mundësi eksperimentimi për miliona faqe në internet në të gjithë botën.

Ky mjet nuk specializohet vetëm në testimin A / B; ai gjithashtu ofron testime multivariane, modele pop-up dhe sondazhe gjithashtu.

Ju mund të krijoni fushata të personalizuara bazuar në informacionin që mësoni nga analitika e faqes suaj, dhe të përdorni harta të ngrohjes gjithëpërfshirëse për një pasqyrë se si njerëzit përfshihen me faqet tuaja.

Gjëja e shkëlqyeshme për Sitegainer është që redaktori unik i faqes në internet ngarkon drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit, në mënyrë që të mund të ndryshoni komponentët e eksperimenteve tuaja në sekonda.

Gamë të çmimeve:

Cituar në dispozicion sipas kërkesës (provë falas në dispozicion)

rekuizitë

 • Hartat e informacionit dhe raportimi i avancuar i përfshirë
 • Redaktori unik i faqes ngarkohet drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit
 • Lehtë për t’u përdorur – edhe për fillestarët
 • Testime multivariane, popup, dhe sondazhet e përfshira
 • Provë falas në dispozicion

Cons

 • Asnjë çmim i dukshëm në uebfaqe
 • Merr kohë për t’u mësuar me programin

12. Optimizues i shtypit AB

optimizator për shtyp

Më në fund, optimizuesi AB Press është një nga mjetet më të mira për testimin A / B në treg kur keni nevojë për liri dhe fleksibilitet. Packagedo paketë çmimesh vjen me eksperimente të pakufizuara dhe ndryshime të pakufizuara për të punuar me të. Për më tepër, nuk ka tarifa të fshehura për t’u shqetësuar.

Ju mund të përdorni të gjitha informacionet në lidhje me eksperimentet tuaja të fundit në pultin tuaj të shtypit të shtypjes AB Shtypni një buton. Me rezultate në kohë reale, është e lehtë të zgjidhni fituesit për fushatat tuaja shpejt dhe me siguri.

Ekziston gjithashtu një mbështetje e shkëlqyeshme nga një ekip i dedikuar agjentësh të shërbimit të klientit nëse keni probleme me programin.

Gamë të çmimeve:

49 deri 199 dollarë blerje e njëhershme

rekuizitë

 • Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit
 • Eksperimente dhe variacione të pakufizuara
 • Paneli i rezultateve në kohë reale
 • Vendosja dhe ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur
 • Ndjekja e automatizuar në dispozicion

Cons

 • Ju duhet të rinovoni çelësin tuaj të licencës rregullisht
 • Përditësimet në softuer mund të jenë pak të ngadalta

Mendimet e mbarimit

Në këtë listë, ne kemi mbuluar disa nga mjetet më të mira për testimin A / B në treg sot.

Ai që është i duhuri për ju do të varet nga lloji i rezultateve që dëshironi të merrni me zgjidhjen tuaj të optimizmit. Nëse po kërkoni diçka që funksionon posaçërisht me WordPress, Testi i thjeshtë i faqeve, Lulëzoni Optimizimin ose Nelio mund të jenë opsionet tuaja më të mira.

Nëse keni nevojë për diçka për çdo sit, atëherë Sitegainer, AB Press Optimizer, dhe Apptimize janë gjithashtu të shkëlqyera.

Mendoni se çfarë lloj mjetesh ju nevojiten më shumë nga mjeti juaj i testimit të ndarjes dhe me çfarë lloj buxheti duhet të punoni. Ju jeni të sigurt për të zbuluar se të paktën një nga opsionet në këtë listë funksionon për ju.

A dini ndonjë mjet të lartë testimi A / B që nuk kemi mbuluar? Na tregoni rreth tyre në komentet më poshtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map