13 Programet më të mira FALAS për Desk dhe Softuerët e Biletave në vitin 2020

Menaxhimi i lidhjes së shërbimit tuaj të klientit me softuerin e duhur të tavolinës së ndihmës mund të jetë bërja ose vdesi i ndërtimit të besnikërisë së klientit.


Klientët e sotëm janë jashtëzakonisht të kërkuar dhe mund të jenë të pafalshëm. Ata duan informacione dhe përgjigje në pyetjet e tyre gjatë fluturimit. Ata shijojnë një marrëdhënie ndërvepruese dhe të përgjegjshme midis tyre dhe atyre me të cilët bëjnë biznes.

Sipas një raporti të Forrester, 53% e blerësve të rritur në internet në SHBA ka të ngjarë të heqin dorë nga porositë e tyre nëse nuk mund të marrin përgjigje të menjëhershme për pyetjet e tyre gjatë blerjes.

Kënaqësia e klientit është thelbësore, por kurrë mos nënvlerësoni përfitimet e pajisjes së stafit tuaj me mjetet e duhura për të përmbushur detyrat e tyre. Këtu janë sistemet tona më të mira të biletave për vitin 2020.

hostingpillProgrami më i mirë Falas për Desk & Softuer i Biletave në vitin 2020

 1. LiveAgent
 2. HelpSpot
 3. Faveo
 4. HelpDeskZ
 5. EngageBay
 6. Raiseaticket
 7. SupportBee
 8. Tavolina Zoho
 9. LiveZilla
 10. Mojo Helpdesk
 11. Ndihmoni Tavolinën ProProfs
 12. SherpaDesk
 13. Deskero

1. LiveAgent

liveagent

LiveAgent është një softuer më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë i tavolinës së ndihmës për shkak të mbështetjes së tij multichannel dhe live chat. LiveAgent mund t’ju ndihmojë të arrini 2 qëllime të rëndësishme: Rritni kënaqësinë e klientit dhe rritni shitjet. LiveAgent thjesht integrohet në faqen tuaj të internetit dhe kanalet mbështetëse pa shumë komplekse.

Features

 • Integrimi i mediave sociale si Viber & Instagram
 • Inbox Universale që mbledh biletat nga të gjitha kanalet në një vend
 • Rrjedha e biletave hibride
 • Ndjekja e kohës
 • Departamentet për të shpërndarë biletën në departamente agjentësh të veçantë

rekuizitë

LiveAgent është një program i thjeshtë për t’u përdorur për ndihmë të tavolinës së ndihmës që ka veçori të përparuara për të minimizuar ngarkesën e punës dhe për të promovuar marrëdhënie të shëndetshme klient-kompani. Zgjidhja e saj e kanalit hibrid të kanalit centralizon biletën në një hapësirë ​​për zgjidhje më të shpejtë.

Cons

Jo ndonjë të veçantë për të folur, por nuk ka asnjë mundësi për të shkarkuar programin në kompjuterin tuaj, qoftë ai Windows apo Mac. Duhet të përdorni versionin SAAS.

Vizitoni LiveAgent

2. NdihmëSpot

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

HelpSpot është një softuer i thjeshtë por unik dhe intuitiv i faqeve të ndihmës në bazë të Ueb-ve për drejtimin e efikasitetit të shërbimit ndaj klientit për bizneset e vogla dhe të mesme. Zgjidhja e fortë e shërbimit ndaj klientit siguron një hapësirë ​​pune interaktive dhe jep shpejtësi dhe saktësi. Availableshtë në dispozicion në dy versione, me bazë cloud dhe premisa në vend.

Features

 • Widget në uebfaqe,
 • Funksionimi i grupeve, rrjedhat e automatizuara të punës
 • Menaxhimi i biletave
 • Markë me porosi, Integrim
 • Raportimi, menaxhimi i njohurive, vetë-shërbimi

rekuizitë

HelpSpot është një aplikim i fuqishëm që mbështet personalizime të nivelit të lartë; lejon përdoruesit të krijojnë me lehtësi portale unike; është i rregullueshëm dhe mund të personalizohet. Bizneset mund të ruajnë të dhënat në serverat e tyre ose në renë e Ndihmës.

Cons

Në pamundësi për të shtyrë biletën.

Kostoja për të përmirësuar

HelpSpot ofron një provë FALAS 21 ditë dhe botimi i tyre Enterprise ofron versione falas dhe me pagesë. Kostoja për azhurnimin shkon nga 599 dollarë. Ka mbi 10 ndërmarrje dhe secila mbështet një numër të caktuar agjentësh.

Filloni gjyq falas

3. Faveo

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

Ndërtuar me qëllim për fillimin dhe ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, Faveo është një sistem i thjeshtë për t’u instaluar, me bazë interneti, biletat mbështetëse me një bazë njohuri dhe një mundësi kërkimi të integruar.

Features

 • Menaxhimi i aseteve të IT
 • Menaxhimi i bazës së njohurive
 • Menaxhimi i biletave

rekuizitë

Faveo u siguron bizneseve të vogla dhe NVM-ve një sistem mbështetës të bazuar në bileta A, i cili u lejon atyre të menaxhojnë pyetjet e konsumatorit për të fituar njohuri strategjike dhe i fuqizojnë ata të marrin ato vendime vendimtare. Softueri është i personalizueshëm dhe është i lehtë për t’u përdorur hap pas hapi udhëzimet e instalimit. Ekipi mbështetës i përgjegjshëm ofron një shërbim të shkëlqyeshëm.

Cons

Ai nuk është një sistem themelor i ndihmës dhe për këtë arsye ka një frenim të vogël të të mësuarit

Kostoja për të përmirësuar

Faveo ka katër versione të paguara në cloud dhe katër versione të vetë-pritura të paguara. Gama e çmimeve për versionet e cloud janë 50 deri 418 $ / muaj. Versionet e vetë-pritura nga ana tjetër, ofrojnë një version të pavarur për gjykim falas ndërsa versionet e paguara fillojnë me 480 dollarë dhe shkojnë deri në 2516 dollarë. Tarifat për versionet e vetë-pritura janë një pagesë një herë për një licencë të përhershme. Mbështetja përmes telefonit dhe postës elektronike përfshihen.

4. NdihmëDeskZ

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

HelpDeskZ është një softuer falas me burim të hapur PHP i cili ju lejon të menaxhoni mbështetjen e klientit të faqes tuaj përmes një sistemi biletash mbështetjeje të bazuar në internet. Ky sistem i biletave të ndihmës mund të mburret me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, aftësi për përkthim në shumë gjuhë dhe aftësi për të marrë dhe përgjigjur pyetjeve të klientit.

Features

 • Integrimi i postës elektronike,
 • Baza e të dhënave të klientit
 • Portali Vetëvlerësimi, sistemi i bisedimit të drejtpërdrejtë, Baza e njohurive
 • Alertet / Shkallëzimi, Ndarja e automatizuar
 • Menaxhimi i Kontratës, Menaxhimi i Biletave, Menaxhimi SLA

rekuizitë

HelpDeskZ është një shërbim efikas me email që jep flukse pune të qetë. Përdoruesit mund të automatizojnë rrjedhën e punës, të mbajnë krah për vlerësimet negative dhe të arrijnë menjëherë vlerësuesin në mënyrë që të sigurojë një përvojë të përgjithshme më të mirë të klientit..

Cons

E kufizuar në aftësinë e tij për të zbatuar sugjerime për përmirësim të shërbimit të klientit.

Kostoja për të përmirësuar

HelpDeskZ është plotësisht FALAS!

5. EngageBay

Programi i Biletave të EngageBay

EngageBay është një marketing i integruar, shitje & mbështesin platformën e automatizimit me CRM falas. Programi HelpDesk i EngageBay ndihmon përdoruesit të gjurmojnë, vendosin përparësi dhe zgjidhjen e biletave të mbështetjes së klientëve brenda disa minutave nga një ndërfaqe e integruar, e lehtë për t’u përdorur.

Features

 • Biletat e pakufizuara
 • Pamje të biletave
 • Automatizimi i shërbimit & kurs
 • raportimi
 • Grupe të pakufizuara
 • Përgjigjet e konservuara
 • macros
 • SLAs

rekuizitë

EngageBay është i fuqishëm, i thjeshtë dhe i përballueshëm. Ai gjithashtu ka një plan falas. Ajo ofron karakteristika të ngarkuara siç janë makrot mbështetëse, ndarja e biletave, shërbimet e kursit dhe automatizimi, përgjigjet e konservuara dhe raportimi i detajuar. Ekziston edhe një ekip miqësor në internet me një Rep live.

Cons

Plani falas ka disa kufizime.

6. Raiseaticket

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

Raiseaticket është një program i fortë, i pasqyruar falas për menaxhimin e tavolinës së ndihmës në cloud, i cili siguron centralizimin e shërbimeve të klientit në një portal të vetëm. Përdoret nga një gamë e klientëve për të përfshirë qeverinë, biznesin e vogël, teknologjinë, ndërmarrjen, aviacionin, kujdesin ndaj klientit dhe qendrat e kontaktit..

Features

 • Alertet / Shkallëzimi, Ndarja e automatizuar
 • Ruajtja e Dokumenteve, Integrimi i Email-it, Ndërveprimi
 • Ndjekja, komunikimi me shumë kanale,
 • Portali Vetëvlerësimi
 • Marrëveshja e Nivelit të Shërbimit (SLA) Menaxhimi, Menaxhimi i Biletave

rekuizitë

Raiseaticket është i gjithanshëm, i lehtë për t’u përdorur, i përballueshëm dhe plotësisht falas. Mbështet deri në 12,000 bileta në vit. Ekipi përgjegjës për mbështetje në internet me një Reputacion 24/7 Live.

Cons

Softueri paraqet disa gabime të vogla dhe shabllonet mund të bëjnë me disa azhurnime.

Kostoja për të azhurnuar

Raiseaticket është një shërbim SaaSS 100% falas i cloud.

7. MbështetjeBee

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

Projektuar për të ofruar mbështetje bashkëpunuese të klientit, ky sistem i biletave në internet ndihmon ekipet të organizojnë, japin përparësi dhe të bashkëpunojnë në emailet e mbështetjes së klientit. SupportBee është një sistem i plotë i biletave që i lejon organizatës të shkallëzojë shërbimin sipas nevojave të tyre dhe pa i prishur operacionet e tyre.

Features

 • Menaxhimi i biletave, Rifreskimi automatik në kohë reale,
 • Format e kontakteve të përfshira, Historia e ndërveprimit të klientit,
 • Raportet me porosi dhe premtime të KPI, bashkëpunim i Ekipit
 • Renditje e postës elektronike HTML,
 • Mbështetje e shumëfishtë e adresës së postës elektronike

rekuizitë

SupportBee është një zgjidhje e lehtë softverike për ndihmë email-pasuri me përdorim të pasur. Frenimi i të mësuarit për përdorimin e softuerit është në thelb zero pasi është shumë i ngjashëm me Gmail. Kërkohet kohë shumë minimale për tu vendosur dhe nuk ka tarifë për agjent, duke e bërë atë një mjet të shkëlqyeshëm bashkëpunues.

Cons

Plani falas ofron vetëm 1 kuti poste me postë elektronike.

Kostoja për të përmirësuar

SupportBee ofron një provë falas 14 ditë dhe ka dy nivele të paguara: Fillimi 13 $ / përdorues / muaj, dhe

Ndërmarrja 17 $ / përdorues / muaj.

8. Tavolina Zoho

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

Zoho Desk drejton shërbimin e klientit për fillimin dhe siguron mbështetje teknike. Paketat e sistemit të biletave në internet përmbajnë mjetet më të mira në klasë dhe një ndërfaqe të pastër, të lehtë për t’u kuptuar dhe lehtë për t’u lundruar.

Ai tërheq të gjitha ndërveprimet e klientit nga kanalet e shumta në ndërfaqen e tij, duke lejuar agjentët të vazhdojnë pa diskutim bisedën dhe të ndihmojnë klientët.

Features

 • Programi i Sistemit të Biletave dhe Qendrës së Thirrjeve
 • Softuer për Mbështetje Sociale
 • Produktiviteti i agjentit, baza e njohurive dhe forume
 • Bashkëpunim në mbarë kompaninë dhe Thelbësore të Shërbimit të Ndihmës
 • Raportimi dhe pasqyra

rekuizitë

Versioni FALAS mbështet tre përdorues dhe ofron një mori karakteristikash themelore. Softueri është shumë intuitiv, i lehtë për t’u përdorur dhe mjaft i përshtatshëm. Integrim i thjeshtë me Zoho CRM, ndjekja e lehtë e biletave, transparenca në të gjithë platformën. Drejton konkurrencën e performancës midis agjentëve. Në dispozicion në celular dhe tablet.

Cons

Dobësi në Zoho Desk është mungesa e saj e një chatbot si ajo që gjendet në Librat Zoho.

Kostoja për të përmirësuar

Zoho Desk ofron një provë 15-ditore falas, një version FALAS dhe dy versione me pagesë: Profesionale dhe Ndërmarrje. Kostoja e azhurnimit midis 12 $ / agjent / muaj në 25 $ / agjent / muaj.

9. LiveZilla

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

LiveZilla është një sistem fleksibël i biletave të ndihmës që zgjeron me të vërtetë aftësitë e shërbimit të klientëve të një kompanie duke i pajisur ata me mjetet e nevojshme për të marrë Ndihmën e tyre për Klientin në nivelin tjetër.

Ai lejon integrimin e aktiviteteve të komunikimit të klientit në sistemin e biletave të kompanisë, qoftë përmes Gateways si Live Chat, Email, Twitter ose Facebook.

Features

 • Integrimi i postës elektronike
 • Menaxhimi i aseteve të IT
 • Menaxhimi i bazës së njohurive
 • Biseda në kohë reale, Monitorimi i Vizitorëve në kohë Reale,
 • Menaxhimi i biletave, Mbështetja Online e Konsumatorëve

rekuizitë

LiveZilla ndihmon bizneset të rrisin klientët e tyre për të arritur kufijtë gjeografikë. Kjo lejon komunikim të shpejtë, të saktë dhe të sigurt midis jush dhe klientëve tuaj. LiveZilla mundëson vizitë live me vizitorët e faqes. Të gjitha të dhënat e kompanisë mbeten në serverin tuaj.

Cons

Asnjë ruajtje e dokumenteve dhe ndjekje e ndërveprimit.

Kostoja për të përmirësuar

LiveZilla ka dy versione, LiveZilla One e cila është falas dhe LiveZilla Pro e cila fillon me 200 €. Mimet janë në Euro dhe nuk ka tarifa të përsëritura. Ju bëni një pagesë një herë për një licencë të përhershme dhe azhurnoni sipas nevojave tuaja duke paguar thjesht ndryshimin midis paketave.

10. Mojo Helpdesk

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

Mojo Helpdesk është një platformë e fortë që ruan shpejtësinë dhe nuk përkulet nën presion edhe me një vëllim të madh të përdoruesve. Një produkt i Google, ky softuer super i thjeshtë i tavolinës së ndihmës është ideal për të tjerash, mbështetje për klientët, kërkesa për IT dhe kërkesë për mirëmbajtje.

Isshtë i integruar me GSuite, dhe në përgjithësi mundëson gjurmimin e detyrave të brendshme, ku të gjitha kërkesat (të brendshme ose të jashtme) janë të centralizuara dhe të kanalizuara në një ndërfaqe në internet miqësore për përdoruesit dhe të caktuar për agjentët.

Features

 • Menaxhimi i biletave dhe çështjeve, Menaxhimi i rregullueshëm i SLA-së
 • Qasja API, përgjigjet e konservuara
 • Integrimi me Google Apps, Ndjekja e Ndërtimit të Performancës
 • Raportimi në kohë reale

rekuizitë

Mojo Helpdesk është i shpejtë, intuitiv dhe shumë i përballueshëm. Ajo integrohet mirë me shërbimet e postës siç është Yahoo për të ndjekur biletat, problemet dhe pyetjet përmes tryezës së ndihmës. Mojo Number dhe bordet drejtuese inkurajojnë konkurrencën midis agjentëve.

Cons

Aplikacioni i mungon integrimi, ofron mbështetje të kufizuar për markën me porosi dhe ka aftësi minimale raportimi.

Kostoja për të përmirësuar

Mini Me, versioni falas i Mojo Helpdesk mbështet tre agjentë dhe lejon përcjelljen e plotë të biletave. Tre nivelet e pagesës janë: Pro 29 $ / përdorues / muaj, Ndërmarrje 99 $ / përdorues / muaj, dhe 391 $ i pakufizuar / përdorues / muaj.

11. ProProfs Help Desk

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

ProProfs Help Desk, një sistem i thjeshtë, intuitiv i biletave me bazë cloud, u krijua për të përmirësuar përvojën e klientit përmes trajtimit efikas të pyetjeve dhe kërkesave të klientëve..

Features

 • Menaxhimi i biletave, Biseda në kohë reale
 • Menaxhimi i SLA, Rrugëzimi i automatizuar
 • Menaxhimi i Aseteve të IT, Menaxhimi i Bazës së Njohurive
 • Markë e personalizueshme
 • Integrimi i postës elektronike, komunikimi me shumë kanale, Portali i vetë shërbimit

rekuizitë

Zgjidhja e shpejtë dhe efektive e biletave për shkak të përcaktimit të përparësive të biletave, komenteve të brendshme dhe përgjigjeve të konservuara. Puna bashkëpunuese në grup, përgjigjet në kohë ndaj klientëve me zgjidhjen më të shpejtë të biletave dhe performancën e përmirësuar të agjentëve.

Cons

Nuk ka asnjë monitorim të Rrjetit.

Kostoja për të përmirësuar

ProProfs Help Desk ofron një provë 15-ditore falas dhe tre versione të paguara: Ekipi 39 $ / muaj (çdo vit), Biznes 79 $ / muaj (në vit), dhe Ndërmarrje 399 $ / muaj (çdo vit).

12. SherpaDesk

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

SherpaDesk është një zgjidhje e fuqishme, e shërbimit të automatizmit profesional (PSA), e cila përqendrohet në ato që kanë rëndësi. Me proceset thelbësore të biznesit të integruara në një zgjidhje, bizneset mund të japin vëmendjen e tyre në fusha të tjera jetësore. I përshtatshëm për ndërmarrjet e biznesit të mesme të vogla dhe të shërbimeve personale me teknologji në terren dhe për të cilët kanë nevojë për regjistrime të kohës dhe shpenzimeve.

Features

 • Alertet / Shkallëzimi, Ndarja e automatizuar
 • Markë e personalizueshme
 • Integrimi i postës elektronike, Ndjekja e ndërveprimit
 • Menaxhimi i Aseteve të IT, Menaxhimi i Bazës së njohurive, Menaxhimi i Biletave
 • Biseda në kohë reale, Menaxhim SLA

rekuizitë

Ndërtuar me qëllim për të mirat e IT, ky softuer ndihmës tryezë përmirëson shumë efikasitetin në funksionet kryesore. Menaxhimi i njëtrajtshëm i projektit, faturimi, ndjekja e kohës, analitika, faturimi dhe biletat e ndihmës. Rezultati është shërbim shumë më i mirë për klientët. Shtë një zgjidhje e shkallëzueshme që personeli të shtohet në ekip sipas nevojës.

Cons

Mungesa në komunikimin me shumë kanale.

Kostoja për të përmirësuar

Sherpadesk ofron një version falas, një agjent të vetëm dhe dy version të paguar, Base Camp dhe High Camp. Teknika e parë është falas për të dyja Agjentët dhe Baza Kampi dhe secila shtesë është 39 $ / muaj.

13. Deskero

Ndihmoni Tavolinën dhe Programin e Biletave

Deskero është një softuer i thjeshtë, shumë efikas, i mbështetur në cloud, i mbështetur në biletën e ndihmës që sjell rend për shërbimin e kujdesit ndaj klientit. Paketa e tij e mjeteve intuitive i mundëson softverit të përdorë të gjitha kanalet e ndryshme të mediave sociale dhe të integrojë të gjitha kërkesat dhe pyetjet e klientëve në një platformë të vetme.

Features

 • Alertet / Shkallëzimi, Menaxhimi i Biletave
 • Branding i personalizueshëm, Chat në kohë reale, Portal Vetë-Shërbimi
 • Rrjedhat e drejtuara të punës, Integrimi me Email,
 • Menaxhimi i bazës së njohurive, komunikim shumë-kanalësh,
 • Menaxhimi i SLA, Analitika dhe Raportet

rekuizitë

Deskero është krijuar për të ndihmuar bizneset të marrin një kënd më të mirë në bashkëveprimin e tyre në median sociale me klientët e tyre, dhe për të asimiluar atë angazhim shoqëror në kujdesin ndaj klientit.

Transmetimi i angazhimit të mediave sociale përmes një platforme të thjeshtë dhe efektive ndihmon agjentët të shmangin kaosin e përpjekjes për të monitoruar disa platforma dhe faqe të shfletuesit në të njëjtën kohë. Kjo lejon përfaqësim më të mirë të markës.

Cons

Integrimi i postës elektronike është i vështirë.

Kostoja për të përmirësuar

Deskero ofron gjykim falas dhe katër plane me pagesë: Fillimi, Rritja, Biznesi dhe Premium. Agjenti i parë për planin startues është falas dhe 4 $ / agjent pas kësaj. Planet e tjera fillojnë me përkatësisht 9 $, 25 $ dhe 90 $ / agjent.

përfundim

Në të njëjtën frymë që klientët tuaj presin që të vlerësoni kohën e tyre dhe të jeni të përgjegjshëm ndaj tyre, ju si kompani presin që shitësi i softverit tuaj të jetë i njëjti për ju.

Merrni kohën që jo vetëm të identifikoni nevojat e biznesit tuaj dhe të kontrolloni opsionet e softuerëve atje për të gjetur zgjidhjen e përsosur, por gjithashtu t’i kushtoni vëmendje faktorëve të tillë si reagimi i shitësit ndaj mbështetjes së klientit, shpejtësia me të cilën ata shtojnë veçoritë që ju kërkoni, hapjen e tyre tek reagimet, besueshmëria dhe koha e tyre e ekspertizës në këtë fushë.

Cilin nga këto softuer do të zgjidhni për të marrë biznesin tuaj në nivelin tjetër për vitin 2020? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map