14 Mjetet më të mira për monitorimin e mediave sociale falas të vitit 2020 (numri 9 është i mrekullueshëm)

Shtë e vështirë që të gjithë të njihen, që një biznes të rritet dhe që artistët të promovojnë punën e tyre në internet. Por falë Media Sociale e cila e ka bërë këtë më të thjeshtë tani duke ofruar një Platformë për të gjithë.


Por, nuk doni të dini –

Ku qëndron në konkurs?

Kujt keni arritur deri tani?

A është produkti juaj popullor, si t’i angazhoni të gjithë që flasin për të?

Ne kemi përpiluar disa nga mjetet më të mira të monitorimit të mediave sociale me mundësi të lira ose gjykime. Këto do t’ju ndihmojnë të gjurmoni përmendjen tuaj sociale, praninë tuaj në mediat sociale dhe si po i ndikoni ato.

hostingpillMjetet më të mira falas për monitorimin e mediave sociale të vitit 2020

 1. Brand24
 2. Përmendja
 3. Agorapulse
 4. Fammio
 5. Pilot social
 6. HootSuite
 7. Mediatoolkit
 8. Raporti Social
 9. Bakers Sociale
 10. Moderimi i zgjuar
 11. Kuku.io
 12. vrimë e çelësit
 13. Sprout Sociale
 14. Alerti

1. Marka24

Brand24

Brand24 është një mjet i monitorimit shoqëror që ju ndihmon në menaxhimin e reputacionit në internet. Ju njofton duke zbuluar të gjitha përmendjet pozitive, negative ose neutrale.

Pavarësisht nga madhësia e biznesit tuaj, ky mjet ju ndihmon të përmirësoni biznesin tuaj në internet dhe ta rritni atë duke ndjekur mundësitë tuaja.

Features:

 • Ndjekja e Hashtagut
 • Prodhimi i automatizuar i raportit
 • Njoftime të çastit me email / brenda-aplikacioni për të gjitha përmendjet sociale
 • Analiza e ndjenjës
 • Grafiku i vëllimit të diskutimit

çmimi:

Një opsion gjyqi falas prej 14 ditësh është në dispozicion i ndjekur nga 3 plane të tjera;

 • Personal – 49 $ / Muaj
 • Premium profesional (10 përdorues) – 99 $ / Muaj
 • Max profesional (99 përdorues) – 399 $ / Muaj

Vizitoni Brand24

2. Përmend

Përmendja

Përmendja është një suitë e marketingut në media sociale që fuqizon agjencitë ose Ndërmarrjet për të rritur ndërgjegjësimin e markave të tyre dhe të kontrollojnë përmendjet e tyre.

Për më tepër, është një mjet i dëgjuar i mediave sociale që monitoron çdo fjalë kyçe të markës tuaj, konkurrentëve dhe industrisë. Gjithashtu ju ndihmon të filtroni përmbajtjen e padëshiruar.

Features:

 • Monitorimi i mediave sociale
 • Botimi i mediave sociale
 • Analiza konkurruese
 • Alerte Boolean (për Planin e Ndërmarrjeve)

çmimi:

Plani falas në dispozicion

 • Solo – 25 $ / Muaj
 • Fillestar – 83 $ / Muaj
 • Ndërmarrja – 600 $ + / Muaj

3. Agorapulse

Agorapulse

Një tjetër mjet unik i menaxhimit të mediave sociale është Agorapulse. Me një larmi opsionesh botimi, ky mjet ju ndihmon të postoni përmbajtjen e duhur në kohën e duhur.

Ju mund të kombinoni të gjithë bisedën në një vend, d.m.th. në një kuti postare. Me një ndihmës automatik të inbox, mesazhet ose pyetjet e rëndësishme mund të filtrohen dhe dërgohen te delegatët e duhur.

Features:

 • Mbulimi i plotë i të gjitha komenteve të reklamave
 • Ndihma automatike e inbox-it
 • Ndërtuar CRM për të ndjekur ndjekësit
 • Programimi fleksibël i përmbajtjes që do të botohet

çmimi:

 • Ka një mundësi të provës falas për 28 ditë, e ndjekur me një ndryshim çmimesh nga 89 $ / Muaj në 459 $ / Muaj

Vizitoni Agorapulse

4. Famm.io

fammio

Famm.io është një shërbim i monitorimit të mediave sociale që ju lejon të gjurmoni & monitoroni pamjet e paçmueshme të markës suaj në çdo faqe të mediave sociale dhe menaxhoni reputacionin e kompanisë tuaj.

Famm.io mund të gjurmojë miliona faqe nga media sociale, blogje dhe forume në faqet e lajmeve & revista online për t’ju siguruar të dhëna autentike. Plus, ju gjithashtu mund të hulumtoni ndikuesit për strategji më të mira të marketingut.

Features:

 • Ndiqni çdo përmendje në çdo postim
 • Përgjigju për çdo pyetje & pyetje në çdo vend nga një vend
 • Arrijnë tek ndikuesit e mediave sociale
 • Matja e performancës

çmimi:

 • Plani thelbësor – 29 dollarë në muaj
 • Plani i Ekspertëve – 99 dollarë në muaj
 • Plani i ndërmarrjes – 159 $ / muaj

Vizitoni Famm.io

5. SocialPilot

Pilot social

Pilot Social është një mjet me karakteristika të ngjashme me atë të Agorapulse. Ky mjet ju ndihmon të analizoni modelet e rritjes për t’u angazhuar me një audiencë më të madhe dhe gjithashtu të zbuloni ndikuesit më të mirë të cilët mund të tërheqin audiencën në emrin tuaj.

Features:

 • Analizë e fuqishme e mediave sociale (Për Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin & Google Biznesi im)
 • RSS ushqen automatizimin
 • Programimi me shumicë
 • Posto në Facebook direkt nga Paneli i Pilotit Social

çmimi:

14 ditë opsion provë falas e ndjekur nga

 • Profesionale – 25 $ / Muaj
 • Ekipi i Vogël – 41,66 $ / Muaj
 • Agjensia – 83,33 $ / Muaj

Vizitoni SocialPilot

6. Hootsuite

HootSuite

Hootsuite është një tjetër platformë e menaxhimit të mediave sociale me ndjekjen e mediave sociale si pjesë e saj. Ky mjet ju ndihmon të kërkoni me fjalë kyçe, hashtag ose vendndodhje. Ai gjithashtu konsiston në monitorimin e aplikacioneve që lejojnë të bëjnë gjithçka – nga rishikimi i vlerësimeve në sit deri tek analiza e ndjenjave.

Features:

 • Mund të vendosni prurje sociale të pakufizuara
 • Monitoroni sipas fjalës ose vendndodhjes
 • Rishikoni vlerësimin e faqes

çmimi:

 • 30 ditë provë falas në dispozicion

7. Mediatoolkit

çantë mjeti për media

Një tjetër mjet i gjithanshëm i monitorimit të mediave sociale për biznesin është Mediatoolkit. Kjo ju pranon për çdo koment të vetëm, hashtags ose përmend nëpër internet në të gjithë botën.

Përpjekësit e faqes në internet punojnë 24 7 për të gjetur të gjitha përmendjet sociale nga çdo burim në botë ose nga ndonjë profil nga Instagram, Twitter, forume ose blogje.

Features:

 • E pajtueshme për të monitoruar në çdo gjuhë
 • Filtrat më të mirë me vendndodhjen, gjuhën, kërkimin boolean, etiketat, etj
 • Alarme në kohë reale & njoftimet për celular
 • Magazinimi i pakufizuar i të dhënave
 • Gjeneroni raporte me porosi PDF ose Excel

çmimi:

 • Falas 14 ditë provë në dispozicion, pas së cilës çmimet fillojnë nga 117 $ / Muaj

8. Raporti Social

raport shoqëror

Siç sugjeron emri, kjo faqe në internet ju ndihmon në monitorimin shoqëror në mënyrë të organizuar. Punon me një model prej 3 drejtorësh themelorë: Analizë, Krahasim & ekzekutim.

Analiza – Përvetëson të gjitha të dhënat tuaja për hulumtime

Krahasimi – Shikon llogari të shumta sociale dhe bashkë-lidh të gjitha të dhënat me biznesin tuaj

Ekzekutimi – Gjeneron raport të përshtatur dhe menaxhon kredencialet e klientit

Features:

 • Menaxhoni llogari të shumta
 • Zënë me modele raportesh të gatshme për prezantim
 • Shtoni anëtarët e pakufizuar të ekipit në një projekt
 • Ndiqni Fraza dhe hashtags
 • Prmimi efektiv i kostos

çmimi:

 • Free 30 ditë provë pas së cilës çmimet fillojnë nga 49 $ / Muaj

9.bërësit socialë

furrat sociale

Ky është një mjet i dëgjuar i mediave sociale që përqendrohet kryesisht në analizën e ndjenjave. Ashtu si çdo mjet tjetër i monitorimit të mediave, kjo gjithashtu ju ndihmon të ndiqni bisedat e markës tuaj nëpër internet. Shtë gjithashtu i pajisur me shumë mjete falas me të cilat mund të gjurmoni me lehtësi ndikuesit, hartat e personave, etj.

Features:

 • Analiza e ndjenjës
 • Kërkoni ndikuesit dhe lista e shkurtër e tyre
 • Gjeni influencues me ndjekës të rremë
 • Promovoni markën tuaj tek audienca e re

çmimi:

 • Plani falas në dispozicion

10. Moderimi i zgjuar

Moderim i zgjuar

Po kërkoni një mjet që mund t’ju ndihmojë të heqni qafe komentet negative, ky është ai. Smart Moderation ju ndihmon të zbuloni dhe largoni automatikisht të gjitha komentet e paligjshme, trollot dhe spam kundër faqes tuaj të internetit ose biznesit.

Kjo mbron reputacionin tuaj në internet dhe atë shumë 24 × 7. “Vetëm mjeti që ju dëshironi për ruajtjen e imazhit tuaj në internet.”

Features:

 • Analiza 24 × 7 e komenteve të papërshtatshme
 • Fshini komentet që dëmtojnë markën brenda një minutë
 • Lehtë për t’u përdorur

çmimi:

 • Provë falas në dispozicion pas së cilës plani themelor fillon nga 99 $ / Muaj

11. KUKU.io

kukuio

Mbajtja e një biznesi të vogël ose ekipi i marketingut brenda, ky është mjeti i duhur për menaxhimin e mediave tuaja sociale. Këtu mund të menaxhoni postimin e orareve, marketingun dhe analizimin e llogarive të shumta të mediave sociale. Isshtë një mjet i menaxhimit të mediave sociale me bazë cloud.

Features:

 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Ndiqni nivelet e rritjes së ndjekësve
 • Mbështet 10 rrjetin e mediave sociale

çmimi:

 • Gjykim falas 14 ditë i ndjekur nga një plan prej 7 $ / Muaj për një individ

12. Vrimë çelësash

vrimë e çelësit

Keyhole është një mjet i avancuar i ndjekjes së hashtagut posaçërisht për Facebook, Instagram, Youtube dhe Twitter. Shtë një mjet i monitorimit shoqëror si për Agjencitë ashtu edhe Ndërmarrjet duke i ndihmuar ata të ndjekin bisedat dhe konkurentët në internet.

Doesfarë bën – Monitorimi i fushatës, Marketingu i Ndikimit, Marka dhe Monitorimi i Ngjarjeve.

Features:

 • Analiza e Hashtagut
 • Monitorimi i fjalëve
 • Monitorimi i llogarisë së mediave sociale
 • Merr të dhëna historike nga eksitimi

çmimi:

 • Ofron një provë falas 7 ditore pas së cilës plani profesional fillon nga 179 $ / Muaj

13. Sprout Social

Sprout Sociale

Sprout Social ofron një zgjidhje me një ndalesë për të gjitha pyetjet tuaja të menaxhimit të mediave sociale, të drejta nga monitorimi i reputacionit tuaj shoqëror deri te marrja e vendimeve strategjike për të arritur audiencën maksimale. Ndiqni bisedat në lidhje me markën tuaj dhe dëgjoni mendime të ndershme në mënyrë që shërbimi juaj të mund të improvizohet në përputhje me rrethanat.

Features:

 • Nxjerrja e të dhënave historike, të vazhdueshme dhe në kohë reale
 • Analiza sasiore dhe cilësore e fjalëve
 • Ndjekja e Hashtagut

çmimi:

 • Test falas 30 ditësh në dispozicion i ndjekur nga një plan standard prej 99 $ për përdorues / Muaj

14. Alerti

alerti

“Alert, Diçka është gabim!” Ky program bën të njëjtin ndikim si kjo fjali. Alerti është një program që ju ndihmon të ruani reputacionin tuaj online:

– Identifikoni bisedën e klientëve për biznesin tuaj dhe konkurrencën

– Tërheq gjithë informacionin e dobishëm

– Veproni mbi të dhe vazhdoni me imazhin tuaj

Features:

 • Mbledhja dhe analiza e rishikimeve
 • Lehtë për tu konfiguruar dhe konfiguruar
 • Ndiqni llogaritë e konkurrentëve tuaj

çmimi:

 • Provë falas 30 ditë në dispozicion (Gjithashtu një mundësi për një plan falas)

Dhe kështu…

Dëgjimi i asaj që njerëzit duhet të thonë për markën tuaj duket se është një trajtë e mirë në shkallët e suksesit të biznesit tuaj. (sepse vrasja e tyre nuk është një mundësi)

Unë do të rekomandoja Moderimi i zgjuar të jetë shumë i dobishëm pasi ka karakteristikën më të mirë të fshirjes së komenteve negative. Megjithatë, varet se për çfarë saktësisht i përdorni këto mjete.

A janë këto mjete të dobishme për të monitoruar dhe ruajtur standardin e biznesit tuaj ose markës? Cilin dhe si? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map