15 Shorteners URL-të më të mira në vitin 2020 (Alternativa për shkurtuesin e URL-së së Google)

“Shortener URL” – çfarë bën kjo?

A e keni pyetur veten ndonjëherë se çfarë bën një shkurtues URL falas? Epo, përgjigjja është e thjeshtë. Thjesht shkurton ose kondenson URL-të tuaj (Uniform Resource Locator) ndërsa drejton akoma përdoruesin tuaj në faqen e internetit të kërkuar ose


Cilat janë përfitimet e shkurtuesit të URL-së?

Shumë shkurtues të URL-ve falas janë në dispozicion në internet për shkurtimin e URL-ve. Ne ju rekomandojmë të përdorni shkurtues të tillë URL pasi ato kanë përfitime të ndryshme, disa prej të cilave janë të listuara:

A. Rritja e rritjes së klikimit (CTR)

Përfitimi i përdorimit të një shkurtuesi URL është që klikoni përmes normës suaj të rritet. Meqenëse njerëzit e varur në media sociale janë mësuar të shohin lidhje të shkurtra, shanset që ata të klikojnë në lidhje të shkurtuara janë më të larta në krahasim me klikimin në URL normale / më të gjata.

Këto lidhje të shkurtuara rrisin CTR-në tuaj, duke rezultuar kështu në rritjen e trafikut në faqen tuaj të mediave sociale dhe kështu, në faqen tuaj të internetit.

B. Ndjekja dhe analiza e performancës

Shumë shërbime për shkurtimin e URL ndihmojnë në gjurmimin e klikimeve në faqen tuaj të internetit që ju ndihmon në matjen e trafikut të faqes tuaj.

Për më tepër, nëse përdorni ndonjë shërbim të shkurtimit të URL së bashku me ndërtuesin e Google URL, ju analizoni sjelljen e trafikut të faqes suaj të internetit. Kjo analizë do t’ju ndihmojë më tej në përmirësimin e performancës së faqes tuaj të internetit.

C. Ulur kostot e reklamimit

A përdorni marketing SMS për biznesin tuaj? Nëse po, atëherë do të dini që URL-të e gjata do të thotë një numër më i madh karaktere, që do të thotë të paguani më shumë për mesazhe të tilla të marketingut. Këtu ndihmon shkurtuesi i URL-së. Ndihmon në zvogëlimin e karaktereve në URL tuaj duke zvogëluar kështu reklamat dhe kostot e marketingut.

Për shkurtimin e URL-së, ne kemi përdorur URL referencë si https://hostingpill.com/godaddy-website-builder-site-to-wordpress/

Meqenëse kemi diskutuar disa përfitime të shkurtuesve të URL-së, le të kalojmë disa nga shërbimet për shkurtimin e lidhjeve falas dhe të paguara, të cilat do të jenë të dobishme për biznesin tuaj.

hostingpill15 Shorteners URL-të më të mira

 1. i vockël
 2. Cuttly
 3. Bit.do
 4. Is.gd
 5. BitlyLink
 6. URL e shkurtër
 7. LinkSplit
 8. BL.INK
 9. T2M
 10. Bitly
 11. Rebrandly
 12. Umuly
 13. TinyURL
 14. LnnkIn
 15. Poplink

1. i vogël

Shkurton nga 66 në 21 karaktere në 5.61 sekonda

URL e shkurtuar: http://tiny.cc/hpwpbuilder
i vockël

Karakteristika Falas:

 • Ofron deri në 500 URL, modifikoni lidhje dhe etiketa për organizimin
 • Shkurtoni, gjurmoni dhe menaxhoni URL-të, të gjitha në një hapësirë
 • Ju gjithashtu mund të keni një llogari “Falas” me domenin “tiny.cc”

Karakteristikat e paguara:

 • Versioni premium ofron domainin “tinyCC.com”
 • Ofron lidhje inteligjente ku mund të rregulloni URL-në e vogël
 • Ftoni njerëz dhe krijoni ekipe me funksione llogarie bazuar në role të nivelit të hyrjes
 • Ofron opsion personalizimi ku mund të shtoni logon dhe ngjyrat për një pult të personalizuar
 • Pshtë e mundur të dërgoni njoftime dhe postë elektronike tek klientët pa përfshirë logon e “tiny.cc”
 • Instalon pixel të ndjekjes, kështu që çdo përdorues duke klikuar në URL tuaj bëhet një sulm i duhur për fushatat tuaja të ardhshme të reklamave
 • Lidhni aplikacionin tuaj në faqen tuaj të internetit dhe kështu me llogarinë tiny.cc pro

çmimi:

 • Planet fillojnë nga 5 dollarë në muaj për një fushë me porosi dhe shkojnë në 49 dollarë në muaj për planet Pro. Sidoqoftë, për planet e nivelit të ndërmarrjes, duhet të pyesni në faqen e tyre të internetit dhe ata do t’ju kontaktojnë për çmime fleksibël.
 • “Tiny.cc” shkurton URL nga 66 në 21 karaktere në 8.71 sekonda. Prettyshtë shumë shpejt.

2. Në mënyrë të prerë

Shkurton URL-në nga 66 në 22 karaktere në 7.5 sekonda.

URL e shkurtuar: https://cutt.ly/owgnVbr

cuttly

Karakteristika Falas:

 • Asnjë tarifë abonimi dhe 100% falas (sipas pretendimit të faqes në internet)
 • Shkurtues i URL-së falas me analitikë të detajuar
 • Ofron platformë të menaxhimit të lidhjeve për të rregulluar dhe optimizuar URL-në
 • Ofron kod QR i cili mund të përdoret në shtypjen e fletushkave
 • Ofron emër personal i cili mund të përdoret në programet e filialeve
 • Shkurtimi i lidhjeve të përmirësuara

çmimi:

 • falas

3. Bit.do

Shkurton nga 66 në 19 karaktere në 2.87 sekonda

URL e shkurtuar: http://bit.do/gddywebwp

bitdo

Karakteristika Falas:

 • Ofron personalizimin e lidhjes dhe personalizimin për URL-në e krijuar
 • Ofron një strukturë kodi QR
 • Ajo ofron statistika në kohë reale të URL-së së shkurtuar me të dhëna të plota që përfshin datën, kohën dhe numrin IP të përdoruesit
 • Për më tepër, këto lidhje të shkurtuara janë të përhershme, kështu që ato nuk skadojnë kurrë dhe ju mund t’i përdorni sa herë që dëshironi
 • Bit.do ka një algoritëm më të shkurtër, i cili heq karakteret konfuze kështu, duke e bërë atë të lehtë për t’u përdorur

Karakteristikat e paguara:

 • Versioni premium ofron emrin e domain të personalizuar së bashku me të cilin mund të krijoni, gjurmoni dhe shkëmbeni lidhje me një emër të personalizuar të markës

çmimi:

 • Plani themelor fillon nga 85 dollarë në muaj dhe plani i Ndërmarrjeve fillon nga 250 dollarë në muaj me karakteristika të ndryshme

4. është.gd

Is.gd e shtyn URL-në e gjatë në disa karaktere

URL e shkurtuar: https://is.gd/buildWPsite

isgd

Features:

 • Kjo ju lejon të personalizoni lidhjen e shkurtër sipas dëshirës suaj
 • Lidhja e shkurtuar është e përhershme, kështu që nuk mund të çaktivizohet
 • Mbështet të dy karakteret dhe numrat në lidhje

çmimi:

 • falas

5. BitlyLink

Shkurton nga 66 në 27 karaktere në 4,50 sekonda

URL e shkurtuar: https://bitlylink.com/cKMHo

BitlyLink

Features:

 • Ofron API, URL të Kodit QR dhe Menaxhimin e Lidhjes së Markave, e cila gjithashtu krijon një URL të shkurtër që mund të shpërndahet, tweeted ose dërgohet me email me miqtë tuaj.
 • Ju mund të azhurnoni veçorinë e Shfletimit të Shfletimit të Google të Google, dhe çdo lidhje do të kontrollohet përpara se të shkurtohet.
 • Rekomandohet për shitje & marketing (ndihmon në gjurmimin e numrit të klikimeve dhe vendit)
 • Ju lejon të krijoni fushën tuaj të dëshiruar
 • Kjo ju siguron një kontroll të plotë mbi lidhjet tuaja së bashku me një veçori të krijimit të një domeni personal për lidhjet tuaja të shkurtra

çmimi:

 • falas

6. URL e shkurtër

Shkurton nga 66 në 17 karaktere në 3.43 sekonda

URL e shkurtuar: shorturl.at/gip06

URL e shkurtër

Features:

 • ShortURL është një shkurtues URL falas dhe ndihmon në zvogëlimin e numrit të përgjithshëm të karaktereve kur ngjitni lidhje të tilla në mediat sociale.
 • Këto lidhje të shkurtuara mund të përdoren për postë elektronike, reklama, publikime, blogje, forume, mesazhe të çastit, etj.
 • Nuk kërkohet regjistrim
 • Monitoroni numrin e goditjeve nga URL-ja juaj me banakun e klikimeve
 • Isshtë i besueshëm dhe i përputhshëm me tabletët, desktopet dhe smartphone.
 • Alsoshtë gjithashtu e lehtë për t’u përdorur dhe nuk kërkon shumë njohuri teknike

çmimi:

 • falas

7. LinkSplit

Shkurton nga 66 në 17 karaktere në 3.43 sekonda

URL e shkurtuar: tny.sh/kUtm7wk

LinkSplit

Features:

 • Linksplit është shërbimi i shkurtimit të lidhjeve më të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur
 • URL-të e shkurtër mund të personalizohen sipas emrit të markës suaj
 • Ju gjithashtu mund të lidhni domenin tuaj personal
 • Linksplit pretendojnë se ridrejtimet ndodhin brenda një e dhjeta e sekondës
 • Destinacioni themelor i lidhjes së shkurtër mund të redaktohet pa qenë e nevojshme të krijoni një lidhje të re
 • Gjatë trafikut të rëndë, URL-ja e destinacionit gjithashtu mund të ndryshohet pa humbur një klik të vetëm

çmimi:

 • falas

8. BL.INK

Një mjet për shkurtimin e URL që ju lejon të rregulloni URL-të në lidhje të vogla të ndjeshme sipas zgjedhjes suaj.

URL e shkurtuar: http://website.email/gddywbs

Blink

Features:

 • URL-të mund të personalizohen sipas zgjedhjeve të disponueshme
 • Klikoni në analizë të disponueshme deri në 30 ditët e fundit
 • Mund të shtojë domenin e vet personal
 • Ju gjithashtu mund të shihni klikime sipas vendeve
 • Ju mund të hyni në lidhjet nga çdo pajisje
 • Integruar me Google Analytics, Adobe, etj.

çmimi:

 • Plani falas në dispozicion
 • Planet e Paguara të disponueshme nga 12 $ / Muaj në 599 $ / Muaj

9. T2M

T2M është një platformë e menaxhimit të lidhjeve e krijuar për Universitetet, Bizneset & Agjencitë e sondazhit. Ju do të duhet të regjistroheni së pari, për të cilin ata paguajnë një tarifë të verifikimit të llogarisë në kohë 5 $. Pas kësaj, ju mund të përdorni të gjitha tiparet brenda planit të lirë.

T2M

Karakteristika Falas:

 • Shkurtoni URL të pakufizuara
 • Me strukturë kodi QR
 • Analitika e filtrueshme sipas klikimeve vjetore / mujore / ditore, pajisjeve, shfletuesve, referuesve, etj.
 • Pa reklama dhe pa spams

Karakteristikat e paguara:

 • URL të mbrojtura me fjalëkalim
 • redaktoj & fshini lidhjet në çdo kohë
 • Mbështetje me shumicë e URL-së & gjenerim i pakufizuar i raporteve

çmimi:

 • Plani Falas në dispozicion (Por tarifa e verifikimit të llogarisë një-herë është 5,00 $)
 • Plani Standard për 9,99 $ / Muaj (me 30 ditë garanci për kthimin e parave)
 • Plani Premium për 89,99 $ / Muaj (me 30 ditë garanci për kthimin e parave)

10. me grimë

Një mjet i menaxhimit të URL i cili lejon përdoruesin të rregullojë lidhjen dhe të masë ndërveprimin e audiencës.

URL e shkurtuar: http://bit.ly/GoDdy2WordPress

Bitlinks

Features:

 • Lejon etiketimin e lidhjeve të mëdha
 • Filtrimi i lidhjeve është i disponueshëm
 • Ju mund të menaxhoni deri në 1000 lidhje në muaj
 • Ju mund të shikoni historinë e lidhjeve të 30 ditëve të fundit
 • Mbështetur në Aplikacionin Mobile

çmimi:

 • Plani falas në dispozicion
 • Plani Themelor për 29 $ / Muaj (Plane të personalizuara në dispozicion)

11. Rebrandly

Kjo ju lejon të krijoni lidhje të markës dhe të vendosni linqe për të skaduar automatikisht. Ajo gjithashtu vjen me një mundësi garancie për 30 ditë kthim parash e cila lejon një kthim të plotë nëse abonimi anullohet brenda 30 ditëve të para. Gjithashtu, asnjë tarifë dënimi ose përfundimi nuk tarifohet nëse vendosni të anulloni planin.

URL e shkurtuar: https://rebrand.ly/GoDad-WordPress

Rebrandly

Features:

 • Mbështet lidhje me emojis
 • Kodet QR në dispozicion
 • 5 emra të personalizuar të domain në dispozicion në planin e lirë
 • 5000 klikime mund të ndiqen në muaj
 • Destinacioni për URL mund të redaktohet

çmimi:

 • Plani falas në dispozicion për individët
 • Për Ndërmarrjen, plani i primit kushton 499 dollarë / muaj

12. Umul

Kjo faqe interneti ju lejon të krijoni një URL të shkurtër ose të personalizuar për domenin tuaj. Ajo u ofron përdoruesve premium të krijojnë domene të personalizuara.

URL e shkurtuar: http://um.lk/GoDaddy-WPress

Umuly

Features:

 • Domain i personalizuar i markës
 • Bllokimi i reklamave para ridrejtimit
 • Referojeni banakun dhe krijimin e numrave të lidhjeve
 • Shërbime Web API
 • lidhje & Analitika e domenit

çmimi:

 • Plan falas
 • Plani i Ndërmarrjes: 145.93 $ / Muaj

13. TinyURL

Një shërbim falas për të shkurtuar URL-në dhe shpërndarjen e tij në faqet e rrjeteve sociale.

URL e shkurtuar: https://tinyurl.com/GO-Wordpress123

TinyURL

Features:

 • Lidhja e shkurtuar nuk skadon kurrë
 • Ju tregon karakteret në URL të dhënë dhe lidhje të shkurtuar
 • Ofron personalizim opsional të URL-së

çmimi:

 • falas

14. LnnkIn

Një mjet për shkurtimin e URL-së që lejon përdoruesin të shtojë një fjalëkalim në mënyrë që të sigurojë lidhjen. Këto lidhje të shkurtra të krijuara mund të analizohen falas me opsionet e filtrit të pajisjes, vendit, sistemit të funksionimit, referuesit, qytetit dhe shfletuesit.

URL e shkurtuar: http://lnnk.in/@GoDDyWordPress (e personalizuar me fjalëkalim: xyz123)

Lnnkin

Features:

 • Gjenerator i lidhjeve të shkurtra me shtesë të opsioneve të fjalëkalimit për të siguruar lidhjet
 • Prodhimi i pakufizuar i lidhjeve të shkurtra me vlefshmërinë e lirë të jetës
 • Zgjatjet e shfletuesit ose Chrome dhe Mozilla Firefox janë të disponueshme
 • Modifikimi i URL-ve me pengimin e klikimeve
 • Lidhje të shkurtuara të mbështetura në çdo pajisje
 • Opsioni për të fshirë, çaktivizuar dhe aktivizuar lidhjet në çdo kohë

çmimi:

 • Plani falas në dispozicion
 • Planet e paguara fillojnë nga 9.99 $ / Muaj deri në 299.99 / Muaj

15. Poplink

Ky mjet ju lejon të përshtatni URL-në e gjatë në një lidhje të shkurtër të dëshiruar për të përmirësuar CTR-në tuaj.

URL e shkurtuar: https://pop.link/k7xzt5

Poplink

Features:

 • Në dispozicion si një shtrirje kromi
 • Paraprakisht e redaktueshme e lidhjes (Lidhja e shkurtër e përshtatur mund të përfshijë një imazh, titull dhe përshkrim)
 • Lejon të shtojë pixel retargeting dhe metrics ndjekja
 • Automatikisht tërheq përmbajtjen përmes burimeve RSS

çmimi:

 • Plani falas në dispozicion (me një kufi prej 5 lidhje vetëm në muaj)
 • Plani i paguar me 15 $ / Muaj dhe një plan i paguar një herë me 195 $ është gjithashtu i disponueshëm i cili është i vlefshëm për një jetë

Le ta shkurtojmë …

Shkurtues i URL-së
Raporti (x herë më pak)
Karakteristika shtesë
Komente të redaktuesit
i vockël3.14
Cuttly3Prodhuesi i kodit QR për lidhje të shkurtra
Bit.do3.15Prodhuesi i kodit QR për lidhje të shkurtra
Is.gd2.64
BitlyLink3.88Shërbimet API dhe gjeneratori i kodit QR
URL e shkurtër3.88
LinkSplit3.88
BL.INK2.36
T2M2.4Prodhuesi, ndryshimi dhe fshirja e QR Code (Lidhja e paguar)Karakteristikat më të mira në planin e paguar
Bitly2.36
Rebrandly2.88Prodhuesi i kodit QR
Umuly3.14Shërbime API
TinyURL2.36
LnnkIn3Mbrojtja e fjalëkalimit
Poplink4.4URL e shkurtër e gjeneruar

Lidhjet e shkurtra vërtet vërtet ndihmojnë pasi ato janë të lehta për t’u mbajtur mend dhe kështu ndarja bëhet më e lehtë. Equallyshtë po aq e rëndësishme që lidhja e shkurtër që keni përshtatur të përcjell kuptimin aktual të URL-së origjinale.

Si e rregulloni URL-në varet nga ju, por përdorimi i URL-ve të lezetshëm me emojis mund t’ju ndihmojë të tërheqni më shumë audiencë (Prandaj ne ju rekomandojmë Rebrandly).

Na tregoni se cilin shkurtues lidhjeje me porosi keni përdorur? A ka një shkurtues URL që humbi me ndonjë veçori më të mira? Na shkruani në pjesën e komenteve më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map