2020 Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet (Opsioni # 1 është falas dhe i preferuari im)

Pra, ju doni të ndërtoni një faqe në internet.


Ju dëshironi të ndërtoni një faqe në internet për hobi tuaj, ose blogun tuaj personal. Ndoshta për biznesin tuaj të vogël.

Ju duhet diçka që është relativisht miqësore për përdoruesit, por që ende ju lejon të kontrolloni një marrëveshje të mirë në lidhje me faqen tuaj të internetit dhe të bëni diçka që duket mirë.

Epo, alternativa më e mirë për shumë njerëz është të shkoni drejtpërdrejt tek një ndërtues i faqes në internet.

Përvoja ime me pritjen nënkupton se kam përdorur gjithashtu shumë ndërtues të faqeve të internetit – një lloj kategorie mbivendosjeje.

oh djalë, a ishte kjo listë e vështirë. Pa dyshim, mjaft njerëz nuk do të pajtohen me zgjedhjet e mia.

Por unë mendoj se nëse i hidhni një sy, do të shihni se nga po vij.

* Shënim: Disa karakteristika janë standarde kur bëhet fjalë për ndërtuesit e faqeve të internetit. Pra, nëse e vë një gjë si një “pro” ose “kon”, nuk do të thotë që ndërtuesve të tjerë u mungon kjo gjë.

Thjesht do të thotë që ndërtuesi në fjalë është veçanërisht i mirë ose i keq me atë gjë. Për shembull, të gjithë emrat këtu kanë mbështetjen e klientit.

Dhe të gjithë ata, në të vërtetë, kanë një mbështetje të mirë për klientët. Kështu që unë nuk do të bëj shumë shënime në lidhje me të … përveç nëse është jashtëzakonisht i mirë ose jashtëzakonisht problematik.

Por së pari, ka një pyetje për të cilën duhet të jemi të qartë:

Farë është “ndërtuesi i faqes në internet?”

Disa nga ju mund të rrokullisin sytë, por është një pyetje mjaft e rëndësishme. Sepse nga disa matje, një ton platformash janë krijues të faqeve të internetit. Si në, mënyrë më shumë sesa thjesht platformat që e quajnë veten krijues të faqeve të internetit.

Prandaj, le të mbajmë në mend vetëm së pari se po e përdor këtë term në një mënyrë mjaft të rrjedhshme.

Nga krijues i faqes në internet, në thelb nënkuptoj një platformë që ju lejon të ndërtoni një faqe në internet në një mënyrë mjaft të thjeshtë.

Ajo që cilësohet si e lehtë sigurisht që varion, por thelbësore është që një përdorues nuk do të duhet të dijë programim për të ndërtuar një sit.

Këto zakonisht janë krijues të formave të tërheqjes dhe tërheqjes, megjithëse jo domosdoshmërisht. Ata ju lejojnë të redaktoni shumicën e aspekteve të faqeve të faqes tuaj, përfshirë jo vetëm përmbajtjen, por pamjen.

Tani, ky përkufizim padyshim ka mjaft gamë të platformave. Disa emra këtu janë përgjithësisht të mirë me gjithçka. Disa janë më të mirat për niches specifike.

hostingpill7 Ndërtuesit më të mirë të Uebfaqeve

 1. Webflow
 2. Wix
 3. habitshme
 4. Ndërtuesi i faqes GoDaddy
 5. WordPress.com
 6. uCraft
 7. Shopify

Pra, në shënimin e kamareve, le t’i fillojmë gjërat me ndërtuesin tonë të 7-të më të mirë të internetit:

Opsioni # 7: Blerje

baner blerje

Shopify nuk është një ndërtues tradicional i faqeve të internetit. Mund të mendohet më mirë si…

Një ndërtues karrocash për blerje.

Sepse ndërsa Shopify është padyshim gjithçka për ndërtimin e faqeve të internetit, ka të bëjë me ndërtimin e llojeve specifike të faqeve të internetit.

Uebfaqe për biznese, me nevoja elektronike. Uebfaqet që shesin produkte, të cilat duhet të trajtojnë pagesa të sigurta dhe me efikasitet. Shpesh, faqet që duhet të dërgojnë sende rregullisht.

Shopify është ndoshta ndërtuesi më i suksesshëm i shportave të blerjeve:

blerje popullariteti

Yep. 100 miliardë dollarë është më shumë se PBB-të e mjaft vendeve – kështu që unë nuk mendoj se mund të dyshojmë se sa është një central elektrik i Shopify.

Por a është platforma për ju?

Unuditërisht, shumica prej jush që nuk kanë nevojë për një sit ecommerce mund ta kalojnë këtë pjesë. Por kushdo që bën duhet të hedhë një vështrim në Shopify.

E vërtetë, nuk është për të gjithë … por është shumë mirë në atë që synon të jetë: një ndërtues i faqes elektronike të e-commerce.

rekuizitë

 • Shumë e lehtë për t’u përdorur
 • Edhe pse të gjithë emrat në këtë listë kanë mjete elektronike, Shopify është drejtuar posaçërisht drejt ecommerce. Si i tillë, Shopify ka mjetet më të forta të tregtisë elektronike në këtë listë (si në numër ashtu edhe në cilësi).
 • Dyqane të shkëlqyera dhe karakteristika për shitjen e produkteve fizike.

punon oberlo

 • Ton të burimeve mbështetëse, përveç përfaqësuesve të mirë të mbështetjes së klientit.
 • Në përgjithësi, një program i fortë ndërtues faqesh.

Cons

 • Megjithëse programi për ndërtimin e dyqaneve të Shopify është mjaft i mirë, jo gjithmonë është në nivelin e redaktuesve më të fuqishëm tërheqës (si p.sh. ato që ofrojnë emrat e tjerë në këtë listë). Alsoshtë gjithashtu më pak intuitiv.
 • Nuk ka një ton shabllonesh dhe ato kanë tendencë të jenë pak a shumë të ngjashme. Plus, shumica e tyre janë premium.
 • Gjërat bëhen të shtrenjta shpejt, pasi çmimet fillojnë me 29 dollarë në muaj dhe me siguri do të investoni në zgjerimin e aplikacioneve të dizajnit dhe primit, etj.
 • Shtuar në të, fushat nuk përfshihen falas.
 • Dhe Shopify merr një përqindje të vogël të shitjeve tuaja.
 • Kushdo që dëshiron të përdorë programim me faqen e tyre të Shopify mund ta bëjë këtë, por ata duhet të mësojnë gjuhën e vet të Shopify — Liquid — në vend që të jenë në gjendje të përdorin ato që ata tashmë e dinë.
 • Në përgjithësi, jo të gjitha bizneset kanë nevojë për shkallën e energjisë që ofron Shopify, ose duhet të investojnë shumën që kërkon Shopify. Ka një plan 9 $ në muaj, por është vetëm për të shitur në Facebook – kështu që nuk është me të vërtetë një sit i plotë.

Pra, për ta bashkuar, Shopify është qartë një central elektrik dhe një ndërtues fenomenal i faqes së internetit.

… Pra, pse në Tokë është në vendin e fundit?!

Epo, ka disa arsye të mëdha. Së pari, Shopify nuk është një krijues i faqeve të internetit me të gjitha qëllimet. Mund të jetë një nga platformat më të mira të e-commerce, por për aq sa ndërtuesit e faqeve të përgjithshme shkojnë … eh.

Alsoshtë gjithashtu një lloj i shtrenjtë për disa biznese. Sigurisht, shumë biznese janë në rregull me investimin në një softuer të dobishëm si Shopify — por të tjerët mund të mos kenë nevojë në të vërtetë gjithçka që Shopify u jep atyre.

Këto kompani dhe individë mund të përdorin një ndërtues më të përballueshëm – veçanërisht nëse nuk kanë nevojë të tilla të rënda në vend për reklamat elektronike.

Mbani në mend se çdo ndërtues tjetër i faqeve në këtë listë ka funksionalitet ecommerce. Justshtë thjesht një pyetje pak a shumë.

Dhe Shopify ka shumicën e kompanive këtu, në mënyrë të habitshme. Por ju duhet të investoni në atë fuqi, e cila do të jetë pengesa kryesore për shumicën e njerëzve.

Kështu që ndërsa Shopify mund të jetë zgjedhja më e mirë këtu për disa prej jush, në të vërtetë nuk mund të jetë zgjedhja kryesore në një listë të përgjithshme.

Filloni gjyqin tuaj për blerje falas tani »

Duke folur për listën tonë:

Opsioni # 6: artizanal

banderolë ucraft

Përveç Mrekullueshëm, uCraft është një nga krijuesit e faqeve më pak të njohura në këtë listë. Unë jam i sigurt që shumë prej jush kanë dëgjuar për të, por unë bast shumë nuk kam. Edhe nëse më parë keni googled për ndërtues të faqeve të internetit.

Epo, në mesin e atyre që i kushtojnë vëmendje ndërtimit të faqes në internet, uCraft patjetër që ka mbajtur një prani për vitet e fundit.

Merri im i pergjithshem? Për dallim nga Shopify, i cili shkëlqen në një kategori të veçantë, uCraft është më shumë një pretendues përgjithësisht i fortë që nuk ka një kamare super të fortë.

Sigurisht, nuk është nga perfekti – por unë do të them se është përgjithësisht i nënvlerësuar dhe është një ndërtues i mirë, i përballueshëm i faqes në internet.

rekuizitë

 • Një nga planet më të mira falas që kam parë ndonjëherë, sepse: plani falas i UCraft ju lejon të lidhni domainin tuaj, më shumë sesa një nënfushë, dhe ju jep SSL. Por, do të duhet të përdorni markën uCraft dhe do të merrni vetëm një faqe.

plan pa ucraft

 • UCraft është një nga ndërtuesit më të bukur të faqeve.
 • UCraft ofron mjete të thjeshta ndërtuesi / krijuesi për faqet e uljes dhe logot, në vend të faqeve të internetit të përgjithshme. Nëse do t’i përdorni këto apo jo është një pyetje tjetër, por nuk është e dobishme të keni.
 • Mimi lejon karakteristika bujare. Niveli i parë i paguar fillon me 10 dollarë në muaj dhe tashmë është në rregull për disa tregti elektronike, lejon anëtarët e ekipit, faqet e mbrojtura me fjalëkalim dhe nuk ka tarifa të transaksioneve, ndër të tjera:

plan ucraft

 • Siç mund ta keni vënë re, uCraft nuk merr tarifa të transaksioneve në shitjet e e-commerce.

Cons

 • Ju NUK MUND të minimizoni planet. Mund të lëvizësh vetëm një plan, por jo poshtë. Kjo është një masë goxha kufizuese, për mendimin tim.
 • Opsionet e shablloneve janë në rregull. Jo keq, por jo fantastike.
 • Edhe pse planet vetë janë bujare me karakteristika për çmim, krijuesi aktual i faqes në internet ka më pak karakteristika sesa ndërtuesit rivalë.
 • Në përgjithësi, uCraft ka tendencë të ketë pak më pak fleksibilitet në hartimin e faqeve të saj sesa disa kompani të tjera këtu.
 • Duke shtuar pikën e fundit, disa njerëz mund të kenë nevojë për faqe më të ndërlikuara. uCraft mund të trajtojë një kompleksitet në një pikë, por pas një pragu të caktuar është thjesht më e lehtë të përdoret një sipërfaqe tjetër. uCraft është më e mira për ndërtimin e thjeshtë / të thjeshtë të sitit.

Kështu që më duket mjaft e qartë se uCraft në fakt nuk ka aq gjëra të këqija për të.

Sigurisht, ka disa të meta, por në thelb bën atë që synon të bëjë çdo krijues tjetër i faqes në internet – por ajo bën një nga punët më të suksesshme.

uCraft është veçanërisht i mirë në ofrimin e pazareve. Për shembull, plani falas është lehtësisht plani më i mirë që kam parë ndonjëherë… sepse edhe pse ka markë tregtare, ju mund të LIDHni një DOMAIN falas.

… Kjo është pothuajse e padëgjueshme.

Për të mos përmendur, plani i parë i paguar ofron shumë karakteristika që vijnë për çmime shumë më të larta në platformat e tjera.

Atëherë, pse është e dyta të zgjasë në këtë listë? Në thelb, është më shumë sepse opsionet e tjera janë vërtet të mira sesa sepse uCraft ka të meta serioze.

Dhe për të qenë i sinqertë, uCraft ndonjëherë nuk jep kontrollin e përdoruesit të nivelit të lartë dhe fleksibilitetin ashtu si bëjnë zgjedhjet më të larta.

ATshtë e MIR për faqet më të thjeshta – ato që janë përqendruar vizualisht, që janë vetëm faqe ulëse, ose që janë për përdoruesit e celularit. Dhe kur e konsideroni se sa e përballueshme mund të jetë … është një zgjedhje edhe më e veçantë!

Por njerëzit që duan të shtojnë disa komplekse në ekuacion, ose të shtojnë shumë përmbajtje, mund të dëshirojnë të shkojnë diku tjetër.

Filloni Provimin Tuaj për UCraft »

Duke folur për të cilat, tjetër në listën tonë:

Opsioni # 5: WordPress.com

flamur i fjalës com

Nuk ka dyshim se keni dëgjuar për WordPress. Të gjithë interesantë në ndërtimin e sendeve në internet kanë dëgjuar për WordPress.

Dhe ndonjëherë duket sikur të gjithë ata që kanë ndërtuar ndonjë gjë në përdorim në internet WordPress. Ka shumë shifra që lundrojnë përreth, duke kredituar WordPress-in me energji diku midis një çerek dhe një e treta e faqeve të internetit.

Pavarësisht nga sasia e saktë, ka pak dyshime se WordPress është SUPER POPULAR.

Por ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se ekzistojnë dy lloje të WordPress:

WordPress.org është versioni pa burim të hapur … dhe ai paraqitet plotësisht.

Prisni — falas, dhe të shfaqur plotësisht? Pse dikush do të përdorë ndonjë version tjetër?

Epo, ju duhet të kujdeseni për pritjen dhe emrat e domain vetë, dhe pastaj të instaloni programin WordPress.org.

Hyni në WordPress.com: themeluar nga një prej themeluesve të WordPress.org, por… komercial.

Ajo ofron në thelb të njëjtin softuer dhe format shumë të ngjashëm, por ka disa etiketa çmimesh të bashkangjitura. Në këmbim, ju merrni një softuer shumë më të përshtatshëm.

E njohur si WordPress.org, WordPress.com nuk është shaka kur bëhet fjalë për përdoruesit e saj:

popullaritet wp

Siç thotë WordPress.com, ju jeni në shoqëri të mirë.

Kontrolloje:

rekuizitë

 • Plani i parë në sistemin e niveleve është FALAS.
 • Sepse WordPress.com është jashtëzakonisht e popullarizuar, duke bërë një llogari – madje edhe një të lirë – ju lejon qasje në një rrjet masiv të blogjeve të WordPress. Kjo mund ta bëjë më të lehtë krijimin e një audiencë, të marrë pjesë në komunitet, etj.
 • Shumë e lehtë për t’u përdorur.
 • E shkëlqyeshme për Blogging, në mënyrë befasuese.
 • Por është gjithashtu e fortë në bërjen e faqeve normale të internetit, edhe nëse bloget janë forca themelore:

faqja e internetit e blogut

 • Pagesa për nivelet më të larta do t’ju japë mundësinë e shtojcave të WordPress — që nënkupton hyrjen në dyqanin më të madh për zgjerime.
 • Në varësi të sasisë së kontrollit që dëshironi mbi faqen tuaj, WordPress.com mund të jetë shumë e përballueshme, duke filluar nga 5 dollarë në muaj.

Cons

 • Kryesisht bërë për formatin e blogut. Përsëri, ju mund të bëni krejtësisht të shkëlqyera faqet e internetit “normale” WordPress. Ndodh që të jetë veçanërisht e fortë për një blogging të lehtë.
 • Përshtatja është më e kufizuar në krahasim me ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit. Për të marrë një kontroll të plotë mbi pamjen e faqes tuaj, ju duhet të 1) azhurnoni në nivele më të larta, ose 2) instaloni shtesa me pagesë, ose 3) të paguani për versionin premium të një teme që po përdorni. Ose mund të duhet të bësh të tre.
 • Në atë shënim, një pengesë e WordPress.com është se gjërat mund të shpejt të shtrenjtohen nëse nuk jeni të kujdesshëm. WordPress.com nuk do të detyrojë ose fshehë shumë tarifa shtesë për ju, por shfrytëzimi më i mirë i platformës mund të shtohet shpejt.

Pra, për të bashkuar gjithçka, WordPress është një forcë që duhet të konsiderohet, jo vetëm sepse është jashtëzakonisht popullor dhe jashtëzakonisht i besueshëm.

Platforma WordPress.com është e ndërtuar për përmbajtje. Ju MUND të bëni gjëra më të thjeshta, si faqet e kërkimit të bukur në kërkim … nëse dëshironi.

Por nëse doni të shtoni shumë përmbajtje, WordPress është një nga vendet më të mira për të shkuar. Especiallyshtë veçanërisht e shkëlqyeshme nëse doni të drejtoni një blog, ose përndryshe shihni veten duke shtuar shumë përmbajtje në të ardhmen.

Shumica e dobësive vijnë për sa i përket çmimit dhe personalizimit. E vërteta është se krijuesi i faqes së WordPress.com është i kufizuar sepse nuk është një ndërtues tërheqës dhe tërheqës.

Ju zgjidhni aspektet e faqes tuaj për të ndryshuar nga një shirit anësor, por ju duhet të paguani ekstra për të marrë me të vërtetë personalizim të plotë. Ndonjëherë nuk është një çmim i keq, ndonjëherë kostoja është më e lartë se sa do të ishte në një platformë tjetër.

WordPress mund të jetë një krijues faqesh super i përballueshëm, por megjithatë i fuqishëm. Por gjithashtu mund të bëhet i kushtueshëm nëse nuk e bëni hulumtimin tuaj së pari.

Pra, ndërsa WordPress është një platformë e dashur, veçanërisht për krijuesit e përmbajtjeve dhe blogerët, kufizimet e saj e vendosin atë pas opsioneve tona të tjera.

Filloni me WordPress Tani »

Opsione të tilla si:

Opsioni # 4: Ndërtuesi i Uebfaqeve GoDaddy

banderolë perëndeshë

Ju mund të keni vënë re se ky artikull është pak unik në listë:

GoDaddy është para së gjithash një regjistrues WEB HOST dhe emri i domain-it. Sigurisht, edhe ajo ndërton uebfaqe, por hostet më të mëdhenj të internetit ofrojnë një lloj programi për ndërtimin e faqes në internet.

Prandaj, pse është GoDaddy i vetmi që e bën këtu?

Me pak fjalë, GoDaddy e ka bërë atë në listë sepse siguron një paketë fantastike gjithçka-në-një: një emër domain, aplikim për ndërtimin e faqes në internet dhe host.

Dhe gjëja më interesante është që e bën këtë në dy mënyra.

Ju mund të blini një web hosting që përfshin një ndërtues të faqes në internet. Ju gjithashtu mund të blini një paketë ndërtuese në internet që përfshin hostimin:

çmimi i perëndisë

GoDaddy po shkon shumë për të. Por gjithashtu mund të jetë pak a shumë e padrejtë në lidhje me çmimin – diçka që ndryshon mjaft shpesh unë nuk mund të bëj vërtet një deklaratë përfundimtare përveç se të mbash një sy të hapur.

Sidoqoftë, le t’i hedhim një vështrim në detaje:

rekuizitë

 • Siç u tha, GoDaddy ofron një paketë të madhe gjithëpërfshirëse. Ju merrni një pritje të mirë dhe një emër domaini të përfshirë së bashku me një ndërtues të faqes në internet.
 • Mjaft opsione të çmimeve, disa me më shumë hapësirë ​​ruajtjeje dhe më shumë veçori. Sidoqoftë, ju merrni më shumë burime për një çmim më të ulët, krahasuar me shumë ndërtues të faqeve të internetit.
 • Në varësi të planit tuaj të çmimeve, GoDaddy mund të jetë më pak i shtrenjtë se shumë ndërtues të tjerë të faqes në internet … edhe pas vitit të parë. Ndoshta. Kjo gjë varet nga mënyra sesi ju qaseni në ndërtuesin e faqes GoDaddy (si p.sh. nëse e blini atë përmes pritjes).
 • Aplikacioni për ndërtimin e faqes në internet është i lehtë për t’u përdorur dhe plotësisht funksional.

ndërtues faqesh në internet

 • Nivelet më të larta lejojnë ecommerce, marketing dhe siguri mjaft gjithëpërfshirëse.
 • Funksioni i Blogging i GoDaddy është i mirë.

blog i perëndishëm

Cons

 • Nëse blini planin e pritjes, GoDaddy rinovon me një çmim SIGNIFICANTLY më të lartë se çmimi për vitin e parë. Viti i parë në thelb ju jep gjithçka për disa dollarë, por viti i dytë e tutje do të ngarkojë çmime më të larta për pritjen dhe ndërtuesin e faqes në internet. Ky nuk është rasti për paketat e krijuesit të faqes në internet.
 • Edhe pse krijuesi i faqes së internetit është përgjithësisht mjaft i mirë, nuk është aq fleksibël sa disa nga zgjedhjet më të mira këtu. Mund të jetë teknikisht tërheqëse, por është më pak tërheqëse nga platformat e tjera.
 • Mbështetja e klientit të GoDaddy shpesh është e pasigurt. Zakonisht, mbështetja telefonike është e shkëlqyeshme, por biseda live shpesh është në rregull.

Unë nuk dua t’ju gënjej, GoDaddy mund të jetë më i lartë se disa zgjedhje të MADH-si uCraft, WordPress, ose Shopify — por gjithsesi është i kufizuar në disa mënyra kryesore.

Sidoqoftë, këto kufizime janë pjesë e asaj që e bëjnë atë gjithashtu një zgjedhje të mirë.

Pengesë kryesore për GoDaddy është çmimi i saj famëkeq. Nëse blini një paketë pritëse që përfshin ndërtimin e faqes në internet dhe një domen, ato gjëra ka të ngjarë të përfshihen falas… për vitin e parë.

Dhe pastaj pas vitit të parë, çmimi juaj i pritjes do të rritet, ju do të paguani për ndërtuesin e faqes në internet dhe domenin tuaj.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni vetë ndërtuesin e faqes në internet, i cili do të përfshijë hostimin e faqes në internet. Me sa di unë, ju nuk do të përballeni me rinovime të larta për këtë, kështu që aktualisht është një pazar serioz.

Por, kufizimi tjetër në thelb zbret vetë ndërtuesi. Shtë shumë mirë, por pak më pak përdorues dhe fleksibël se disa nga të tjerët këtu.

Sigurisht, epërsia e GoDaddy si një regjistrues domeni dhe pritës i faqes në internet gjithashtu i jep disa avantazhe për softuerin e ndërtimit të faqes në internet.

Vërtetë, në thelb gjithçka këtu përfshin hostimin si parazgjedhje, dhe shumica ju lejojnë të blini një domen ose të integroni një të tillë.

Por GoDaddy është specializuar në ato gjëra dhe është veçanërisht e mirë për t’i bashkuar ato – kështu që ju mund të kontrolloni më shumë aspekte të hostimit tuaj me GoDaddy sesa me shumë emra të tjerë këtu.

Për të mos përmendur, megjithëse nuk është aq fleksibël sa disa nga emrat e tjerë këtu, prapëseprapë mund të bësh mjaft mirë me softverin për ndërtimin e faqes në internet të GoDaddy.

Vizitoni Godaddy Builder Uebfaqe »

Duke folur për emrat e tjerë:

Opsioni # 3: Mrekullueshëm

banderolë e mrekullueshme

Struditërisht është një emër më pak i njohur. Në fakt, nga të gjitha platformat për të cilat unë kam folur, Struditërisht është ai që ju jeni më pak të ngjarë të dini tashmë.

Dhe unë do të jem i përparuar: mjaft njerëz mund të mos pajtohen me vendosjen e lartë të Strikingly në këtë listë.

Mjaft e drejtë.

Ka mjaft të meta që do ta bëjnë befasuesin më pak se idealin për shumë njerëz. POR, në mënyrë të mrekullueshme sukses me të vërtetë mirë në disa nga parimet thelbësore të ndërtimit të lehtë të faqes në internet:

Shtë e thjeshtë të ndërtosh një faqe në internet me Strikingly.

Yep. Tingëllon si një truizëm, por rreptësisht i bën mirë me bazat, dhe është një pretendent i fortë për shkak të kësaj.

Por le të jemi specifik:

rekuizitë

 • Ekziston një mundësi falas dhe një mundësi për të paguar muaj për muaj në vend të vitit (megjithëse sigurisht që është më e kushtueshme).
 • Detyrime të mëdha kohore janë në dispozicion, të cilat ju lejojnë të kurseni para nëse nuk jeni në rregull duke qëndruar në Strikingly për vite me rradhë.
 • Shkalla e parë ju lejon të ndërtoni dy faqe me plane të nivelit të parë dhe site “të lira” të pakufizuara (faqet që funksionojnë nga tiparet e planit falas). Grupet e mëvonshme ju lejojnë të ndërtoni më shumë.
 • Në atë shënim, në të vërtetë mund të blini më shumë site sesa plani juaj lejon… PAA që të keni nevojë për të azhurnuar planet.

habitshme

 • Ruajtje relativisht bujare dhe burime për nivelin e parë. Plus, nivelet e mëvonshme marrin një depozitë të pakufizuar.
 • Vërtetë, shumë platforma këtu janë të lehta për t’u përdorur. Struditërisht është një nga më të lehtat – ka një nga kombinimet më të mira të lehtësisë së përdorimit dhe funksionalitetit.

Cons

 • Keepsuditërisht mban markën e saj deri në nivelin e dytë të paguar. Kjo është seriozisht e panevojshme dhe bezdisëse, pasi pothuajse çdo platformë tjetër VETM do të ketë markë në planin falas.

habitshme

 • Edhe pse nuk keni pse të regjistroni një domen ose email të personalizuar me Mrekullueshëm, nëse dëshironi, do të gjeni që çmimet janë më të larta se sa duhet të jenë:

habitshme

 • Tregëtia elektronike nuk është super e fortë. Në një moment të kohës, përfshirja e mahnitshme e funksionimit të e-commerce në të gjitha planet do të ishte vërtet mbresëlënëse. Por aktualisht, është pak thelbësore për njerëzit që me të vërtetë duhet të shesin në internet.
 • Nuk ka veçori rezervë të faqes. Edhe pse nëse përdorni dyqanin e aplikacioneve Strikingly, mund të jeni në gjendje të merrni një zgjatje që ju ndihmon.
 • Në përgjithësi, Strikingly tenton të jetë pak më themelore / u ofron përdoruesve më pak kontroll.

Kështu që tingëllon sikur Strikingly ka shumë gabim me të, që ajo të jetë një zgjedhje e radhës së tretë mbi disa nga goditësit e rëndë të përmendur më parë.

Ne, nuk do të jetë plotësisht gabim. Gjë është se në mënyrë të habitshme nuk është synuar të jetë një platformë super komplekse.

Qëllimi duket të jetë thjeshtësi dhe efikasitet — një person në mënyrë të habitshme duhet të jetë në gjendje që me lehtësi të marrë një sit që duket i MIR.

Në këtë kuptim, disa fleksibilitet sakrifikohen natyrshëm. Ekzistojnë disa tipare themelore që mungojnë, të cilat i gjykoj të bezdisshme.

Kështu që nganjëherë Mrekullueshëm mund të më duket pak e tepërt – por kjo është për shkak të asaj që vlerësoj tek një ndërtues faqesh.

Njerëzit e tjerë nuk do të kenë nevoja të tilla të ngjashme. Dhe për shumë njerëz, niveli i parë ose i dytë i Strikingly në të vërtetë do të jetë i MIREL të përballueshëm, por prapë ofron shumë karakteristika të mira dhe të jetë një mënyrë efikase për të bërë një sit të mirë.

Dhe për të qenë real, disa nga ato të meta janë lloj i vogël në skemën e gjërave.

Pra, sepse është përgjithësisht e shkëlqyeshme në thelbin e asaj që ndërtimi i lehtë i faqes në internet, Strikingly ka fituar një vend në 3 kryesuesit.

Filloni Tani falas provimin tuaj të mrekullueshëm »

Pra, le t’i shohim në të dy platformat që godasin në mënyrë të habitshme:

Opsioni # 2: Wix

banderolë wix

Nuk mendoj se dikush mund të jetë i befasuar kur e sheh këtë emër këtu, të paktën midis atyre që kanë “ndërtues të faqes së internetit” të Googled para.

Wix është ndoshta platforma më e popullarizuar në ndërtimin e faqeve të internetit të lehtë tani për tani. Nga numri i fundit:

përdoruesit wix

Dang. Sshtë atje me WordPress për sa i përket popullaritetit.

Përse?

Hm… kujtoni se si thashë që uCraft dhe Mrekullueshëm janë të mirë në ndërthurjen e lehtësisë së përdorimit me personalizimin?

Wix siguron edhe më shumë fleksibilitet dhe personalizim të faqes pa qenë më i komplikuar. Për shumë njerëz, është krijuesi më i mirë i faqeve të internetit përreth.

rekuizitë

 • Plani i parë në sistemin e niveleve është falas, dhe pothuajse plotësisht i paraqitur. Me këtë dua të them që ndërsa ju mungojnë gjërat kritike – hapësira e magazinimit dhe një domain – ju merrni pothuajse të gjitha mjetet dhe programin e plotë ndërtues.
 • Softueri ndërtues është ndoshta kombinimi më i mirë i lehtësisë së përdorimit dhe kompleksitetit / kontrollit të përdoruesit.
 • Fjalë për fjalë janë qindra shabllone, dhe shumë aplikacione / shtesa.

Wix

 • Ju merrni një suitë të plotë të SEO dhe mjeteve të marketingut me personalizimin tuaj. Vërtetë, të gjithë emrat këtu ofrojnë edhe ato – por Wix është më i miri në të gjitha.

Cons

 • Për dizajn dhe pamje më të përparuar dhe të ngrohtë, Wix mund të bjerë pak e sheshtë. Shtë e shkëlqyeshme për personalizim, por për faqe më standarde në internet.
 • Edhe pse Wix ka një ton modelesh, shumë prej tyre janë goxha të ngjashëm.
 • Shtimi i kësaj, megjithëse Wix lejon njerëzit të modifikojnë kodin e faqes, ai është akoma i përshtatur kryesisht për përdoruesit e tërheqjes dhe lëshimit dhe kështu është pak i kufizuar në atë mënyrë.

Unë mendoj se marrja ime për Wix është se ajo … në thelb bën gjithçka.

E vërtetë, të gjithë emrat këtu bëjnë gjithçka. Kjo është pika e një krijuesi të faqes në internet, pak a shumë.

Por Wix bën gjithçka mjaft mirë. Ndërtuesi i faqes në internet është i lehtë për t’u përdorur, por vjen me shumë fleksibilitet dhe kontroll të përdoruesit. Të paktën, duke marrë parasysh se sa miqësor është, është mjaft i fortë.

Plus çmimi nuk është i keq. Unë personalisht mendoj se Wix ka pasur çmime më të mira, por ajo që ka tani është në rregull. Akoma mund të merrni një platformë plotësisht funksionale për çmimet standarde.

Me fjalë të tjera, nuk ka shumë gjëra “të reja” për t’ju treguar për Wix. Ndodh që të jetë një nga ekzemplarët më të mirë të ndërtimit të faqes së internetit të lehtë, me një përzierje fenomenale të miqësisë, shpejtësisë dhe personalizimit të lehtë.

Filloni me Wix Tani »

Pra, si në tokë nuk është vendi i parë, vendi që do t’i jepnin të gjithë të tjerët?

Më lejo të shpjegohem:

Opsioni # 1: Rrjedha e internetit

flamur i fluksit të faqes së internetit

Unë tashmë e di se do të marr një rol të parë për vendosjen e parë të Webflow.

Në fund të fundit, në një listë të ndërtuesve të faqeve në internet, është e pamundur të shihet Wix që nuk zë vendin e parë. Dhe nëse nuk ndodh, do të prisni që Squarespace, WordPress ose ndonjë emër tjetër i madh të zërë vendin e parë.

Rrjedha e internetit nuk është pothuajse aq e njohur si Wix. Atëherë pse është këtu?

Së pari, është e njohur për të paktën disa emra të mëdhenj:

webflow

Prandaj, mos e shkruaj shpejt.

Më lejoni të them se Webflow nuk do të jetë zgjidhja më e mirë për të gjithë ju – në këtë pikë, kjo varet nga situata juaj specifike.

Por këtu është versioni i thjeshtë: Wix dhe platformat e tjera të listuara këtu ju lejojnë të përdorni një format tërheqje dhe tërheqje që ju lejon të redaktoni shumë për pamjen e faqes. Ata janë të lehtë për t’u përdorur dhe janë të shkëlqyeshëm për jo ekspertët, përfshirë bizneset e vogla, në redaktimin e një sasie të mirë detajesh.

Por edhe këta ndërtues janë akoma të kufizuar thelbësisht në krahasim me atë që mund të bënte një zhvillues me kod.

WebStarts është në thelb një aplikim i avancuar ndërtimi që ju lejon të bëni atë që mund të bëjë një zhvillues, por pa njohuritë e kërkuara për kodim.

Kontrolloje:

rekuizitë

 • Webflow u ofron përdoruesve një kontroll të jashtëzakonshëm mbi dizajnin, madje edhe më shumë sesa Wix — sepse Webflow ju lejon të redaktoni gjërat që normalisht kërkojnë kodim, por gjithsesi i mban gjërat në një ndërtues vizual.

planet e rrjedhës së uebit

 • Rrjedha e internetit ka një TON të opsioneve të çmimeve. Ju mund të zgjidhni ose një “plan site” ose “plan llogari”. Secila prej tyre ka dy nën-kategori: individuale, ose plane ekipi. Dhe secila prej tyre ka 2-3 nivele.

planet e rrjedhës së uebit

planet e rrjedhës së uebit

 • Plani pa pagesë i rrjedhës së internetit merr në thelb të gjitha mjetet e projektimit që do të versioni premium.
 • Rrjedha e faqeve në internet është gjithashtu e shkëlqyeshme për njerëzit që duan të shkojnë direkt për kodin, ndërsa shumë zgjedhje të tjera në këtë listë janë më të mira për fillestarët dhe kufizues për zhvilluesit..
 • Nëse biznesi juaj po shet shërbime të projektimit ose po krijon faqe interneti për klientët, atëherë Webflow është ndoshta emri më i mirë në këtë listë për ju.
 • Të gjitha gjërat duke marrë parasysh, Rrjedha në internet nuk është aq më e shtrenjtë se shumica e opsioneve të tjera këtu – është mjaft mirë brenda intervalit.

Cons

 • Krahasuar me parimisht çdo emër tjetër në këtë listë, Webflow është më i vështirë për t’u përdorur dhe ka për qëllim pak më shumë për projektuesit dhe zhvilluesit. Vërtetë, nuk duhet të dini kodim, por vetë platforma e Webflow ka një kurbë mësimi.
 • Edhe pse çmimet e rrjedhës së internetit janë me vlerë të produktit, ato fillojnë më lart sesa disa nga opsionet këtu.

Mirë, kështu që më lejoni të përsëris mbrojtjen time të Webflow. A është një ndërtues më i mirë i faqeve në internet sesa Wix, apo emrat e tjerë këtu?

jo.

Por Webflow NDON kufijtë e miqësisë së përdoruesit me sasinë e personalizimit që lejon përdoruesit të kenë.

Me fjalë të tjera, çdo gjë që vuan në lehtësinë e përdorimit dhe mirëdashësinë e noob, është pothuajse tërësisht sepse Webflow ju lejon të bëni një ton të sendeve.

Unë personalisht mendoj se Webflow është një nga ndërtuesit më të çmendur fleksibël dhe me karakteristika të paketuara atje. Por, pavarësisht se u dha përdoruesve një kontroll të jashtëzakonshëm mbi faqet e tyre, gjithashtu nuk është jashtëzakonisht e vështirë.

Pra, po, më e ashpër të përdoret në lidhje me emrat e tjerë këtu. Por super të mirë-bërë dhe me çmim të denjë, edhe nëse është pak më e shtrenjtë se disa nga emrat e tjerë këtu (megjithëse jo shumë).

Arsyeja kryesore për të mos përdorur rrjedhën e internetit është se mund të jetë e tepërt për disa njerëz, përfshirë bizneset e vogla. Dhe ata që kërkojnë të kursejnë mund ta gjejnë atë pak të kushtueshëm për tipare të panevojshme.

Për llojet artsy dhe krijuese, apo stilistët, Rrjedha e internetit është e mrekullueshme, megjithëse. Ose me të vërtetë, kushdo që dëshiron më shumë kontrollin që mund të marrë mbi hartimin e faqes së tyre pa pasur nevojë të kodojë.

Kështu që unë mendoj se Webflow është një krijues fenomenal i faqeve të internetit. Më fryn pak, thjesht duke menduar për të.

Filloni gjyqin tuaj falas të rrjedhës së internetit tani »

Por le të mos lodhemi shumë, apo jo?

’Shtë koha për të bashkuar gjithçka:

përfundim

Pra, nëse e keni lexuar deri tani, është mjaft e qartë që këta ndërtues posedojnë pikat e tyre të forta dhe të dobëta.

Përkundër të gjithë atyre që kanë një lloj difektet unike ose pikat e larta, të gjitha ato në thelb mund të bëjnë gjithçka.

Për shembull, Shopify mund të bëjë dizajne artsy dhe gjithashtu të trajtojë bloget mirë. Dhe në thelb çdo emër tjetër këtu mund të bëjë ecommerce.

Por nëse keni nevojë për detyra më të rënda ecommerce, Shopify është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Nëse keni nevojë për të ngritur shpejt një sit të këndshëm, uCraft dhe Mrekullueshëm janë të shkëlqyera për punën. Wix është edhe më i mirë, por është më i plotë.

Nëse vërtet dëshironi të përqendroheni në Blogging, WordPress është veçanërisht i shkëlqyeshëm, edhe nëse opsionet e tjera këtu mund të bëjnë Blogging thjesht në rregull.

Supozoni se doni të menaxhoni më shumë hollësisht hostin tuaj, dhe gjithashtu po kërkoni një përzierje të mirë të përballueshmërisë dhe besueshmërisë GoDaddy mund të jetë basti juaj.

Dhe nëse doni të merrni me të vërtetë përgjegjësinë e faqes tuaj, veçanërisht pamjen e saj, Webflow është ndoshta ndërtuesi më i mirë për ju.

Tani, ju mund të ndiheni ende pak të mërzitur.

Mënyra më e mirë për të kuptuar zgjedhjen më të mirë është t’i përmbaheni bazave të asaj që kërkon faqja juaj / biznesi, dhe mjetet / veçoritë që do t’ju ndihmojnë ju ose ekipi juaj të menaxhoni më së miri faqen tuaj.

Ju mund të jeni të prirur për një mori karakteristikash të zbukuruara, për shembull, por ndonjëherë ato mund të jenë të tepërta.

Mos u shqetëso – ne nuk kemi bërë t’ju ndihmojmë! Kemi informata më të hollësishme.

Nëse jeni të interesuar në WordPress.com, për shembull, për shkak të veçorive të tij të blogerit, por dëshironi fleksibilitetin e Wix … ne merremi me atë përputhjen këtu.

Ose mbase ju akoma dëshironi atë përzierje të shfrytëzueshmërisë dhe kontrollit që ju jep Wix … por nuk jeni të sigurt nëse tiparet e e-commerce janë të grumbulluara deri në Shopify. Ne gjithashtu e marrim atë këtu.

Dhe nëse jeni vërtet duke kërkuar të kurseni, ose thjesht keni nevojë për një shtëpi të përkohshme për faqen tuaj, madje mund të shikoni listën tonë të plotë të ndërtuesve të faqeve të internetit falas.

Dhe lista jonë e alternativave të WordPress shkon në një TON të alternativave – disa prej tyre janë në këtë listë, por të tjerët janë mënyra më e komplikuar, ose mënyra më pak e komplikuar. Mund ta kontrolloni këtu.

Fillimi dhe marrja e një krijuesi të mirë të faqes në internet ose sistemi i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) mund të jetë stresues. Por barra e zgjedhjes është gjithashtu një dhuratë e shkëlqyeshme – nëse mendoni për këtë, mund të gjeni zgjidhjen e përsosur!

Ndertese e lumtur!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map