23 Alternativat më të mira të PayPal të vitit 2020 (Nr. 5 është i mrekullueshëm)

Kur bëhet fjalë për transferimin e parave në internet në ditët moderne, PayPal është pothuajse shumë në krye të zinxhirit ushqimor, apo jo?


Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që të gjithë janë të kënaqur me shërbimin e tij. Shumë prej tyre kanë pasur probleme me PayPal, gjë që i frymëzoi ata të kërkojnë një zgjidhje tjetër pagese.

Nëse po kërkoni të zëvendësoni PayPal, ose nuk keni akses në të – mos kini frikë. Ne kemi përgatitur një listë me sa më shumë 23 alternativa PayPal, të cilat janë të detyruara t’ju ndihmojnë të menaxhoni paratë tuaja.

Pavarësisht nëse e keni nevojë për biznesin tuaj ose përdorimin personal, ne kemi diçka për të gjithë.

hostingpillAlternativat më të mira të PayPal të vitit 2020

 1. Skrill
 2. Fondy
 3. Neteller
 4. Venmo
 5. Payoneer
 6. Xendpay
 7. ProPay
 8. Ne paguajmë
 9. shirit
 10. Zelle

Për pjesën tjetër të opsioneve, shihni më poshtë:

1. Skrill

Skrill

E para në listën tonë është Skrill, e cila është një nga alternativat më të njohura të PayPal për biznes dhe përdorim personal njësoj.

Kjo ju lejon të dërgoni dhe të merrni para, të lidhni llogaritë bankare, kartat e dyqaneve, madje të bëni pagesa me asgjë përveç adresës dhe fjalëkalimit tuaj.

Ajo ka mbështetje për mbi 30 vende të botës, dhe është një mundësi e shkëlqyeshme kur bëhet fjalë për tarifat.

Features:

 • Lehtë për t’u përdorur
 • Mbështetje për Android dhe iOS
 • Pagesat e menjëhershme
 • Qasje e vazhdueshme në para
 • Hapja e llogarisë është falas

çmimi:

 • Hapja e një llogarie personale është falas
 • Paguani 0% në tarifa, por tarifon 3 dollarë në muaj nëse nuk përdorni llogarinë tuaj për më shumë se 12 muaj
 • 3.99% në konvertimin e monedhës
 • Hold Mbajtësit e portofolit paguajnë tarifë 1.45%

2. Fondy

Fondy
Fondy është një zgjidhje me një ndalesë për të gjitha transaksionet tuaja në internet. Mund të bëni pagesa në internet nga faqet e internetit, aplikacionet mobil, kompjuterët dhe portalet e tjera të pagesave nga çdo pajisje.

Për më tepër është që Fondy ofron zgjidhje me bazë të re me etiketë të bardhë për bankat, IPSP dhe institucionet e tjera që ofrojnë shërbime të shlyerjes transaksionale dhe financiare në internet.

Features:

 • Mbështetje për një listë të gjerë të CMS
 • Mbështetje për iOS dhe Android
 • Krijim i lehtë i portës së pagesës përmes API me porosi
 • Krijimi i lehtë i faturave
 • FondyAntifraud dhe Comodo SSL për sigurinë

çmimi:

 • Llogaria personale është falas
 • Pagesat e kartave janë 1.8% + 0.2 €, për kartat jo-evropiane 3.2% + 0.2 € dhe për transferimet e bankave1.4% + 0.2 €

Vizitoni Fondy

3. Neteller

Neteller

Tjetra, ne kemi Neteller – një sistem pagese eWallet që u siguron, individëve dhe bizneseve një mënyrë të thjeshtë, të sigurt dhe të shpejtë për të lëvizur para. Shtë një nga bizneset më të mëdha të pavarura të transferimit të parave në botë, dhe përpunon transaksione me vlerë miliarda dollarë në bazë vjetore.

Features:

 • Shpejt, efikas dhe fleksibël
 • Në pronësi të një firme të listuar publikisht
 • Ka një program shpërblimi VIP në shtëpi që ju lejon të fitoni para
 • Transferimet P2P ju lejojnë të dërgoni fonde menjëherë në të gjithë botën

çmimi:

 • Falas për të paguar në dyqane
 • 1.75% tarifë për tërheqjen e parave të gatshme
 • Tarifë e këmbimit të valutës 3,99%
 • 8 for për porosinë dhe dorëzimin e kartelave
 • 8 to për të zëvendësuar kartën nëse humbet ose vidhet

Vizitoni përdoruesit e Neteller3 të blerë këtë

4. Venmo

Venmo

Një tjetër platformë e pagesave në internet që ia vlen të përmendet është Venmo, i cili në të vërtetë është një tjetër portofol dixhital dhe një platformë e tregtisë sociale. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të realizuar blerje dhe transaksione të ndryshme. Ajo gjithashtu ofron shumë karakteristika të ndryshme që mund të jenë shumë të dobishme për përdoruesit.

Features:

 • Mesazhimi i menjëhershëm
 • Kriptimi i të dhënave
 • Aplikacioni celular
 • Aplikacione në internet
 • Sinkronizimi i mediave sociale

çmimi:

 • Hapja dhe mirëmbajtja e llogarisë falas
 • Tarifë 3% për dërgimin e parave përmes kartës së kreditit
 • Tarifa 1% për transaksione të menjëhershme
 • 3 $ tarifë për transaksion për tërheqjen e parave të gatshme të bankës OTC
 • Tarifë 2,50 $ për transaksion për tërheqjet e ATM-ve.

5.Payoneer

Payoneer

Payoneer është një nga platformat më të njohura të pagesave në të gjithë botën, dhe një nga konkurrentët kryesorë të PayPal. Shtë një platformë ndërkombëtare e transferimit të parave që ju lejon të pranoni pagesa nga klientë në të gjithë botën, duke përfshirë vendet e tregut të pavarur, rrjetet e reklamave, rrjetet e bashkëpunëtorëve dhe më shumë.

Features:

 • Lehtë për t’u përdorur
 • Mbështetje globale
 • Tërheqje e drejtpërdrejtë e bankës
 • Mbështetur nga kompanitë më të njohura
 • Kartelë ndërkombëtare e parapaguar

çmimi:

 • Krijimi i llogarisë falas
 • Pagesë 1% për përdorimin e një llogarie bankare
 • Tarifë 3% për përdorimin e kartave
 • Tarifë 2% për tërheqjen e bankës
 • 3.15 dollarë për tërheqjet e ATM-ve
 • 12,95 dollarë për zëvendësimin e kartave
 • Tarifë vjetore 29,95 $

Vizitoni përdoruesit e Payoneer3 blerë këtë

6.Xendpay

Xendpay është një firmë ndërkombëtare e përpunimit dhe transferimit të parave, e mbështetur nga RationalFX. Ajo siguron shërbime të transferimit të parave me një kosto të zvogëluar për miliona migrantë në mbarë globin.

Features:

 • Kurset konkurruese të këmbimit
 • Lejon përdoruesin të zgjedh tarifën
 • Qasje globale e transferimit
 • Mbështetje shumëgjuhëshe e klientit

çmimi:

 • Një tarifë unike Paguaj-Whatfarë-Ju Dëshironi për deri në 2,000 per në vit
 • Transferet e biznesit mund të paguajnë deri në 4,000 per në vit në tarifa
 • Tarifë 1.7% për pagesa të kartave të kreditit në Evropë (2.6% në pjesët e tjera të botës)
 • Pa tarifa për pagesa të kartave të debitit në Evropë (2.6% në pjesët e tjera të botës)

Vizitoni përdoruesit e Xendpay5 që e blenë këtë

7.ProPay

ProPay

ProPay është një pionier në sigurinë e të dhënave të pagesave, shërbimet e tokenizimit dhe sigurimin e kriptimit nga fundi në fund për tregtarët në të gjithë botën. Isshtë një nga alternativat më të mira të PayPal për bizneset në të gjithë globin, dhe ka qenë që prej vitit 2009.

Features:

 • Prmimi i parashikueshëm
 • E shkëlqyeshme për shitje direkte
 • Dobishme në tregtinë elektronike
 • ProPay Gateway
 • Përpunimi ndërkombëtar

çmimi:
“Premium”

 • 39,95 $ tarifë regjistrimi
 • Shkalla e goditjes 2.40%
 • Tarifë 69,95 $ për rinovimet vjetore
 • Norma e mbyllur me 3.35%
 • Lexues falas i kartave celular
 • Tarifë 0.30 $ për transferimet bankare
 • 3.20% për Amex, Swiped dhe Keyed

“Platinum dhe Reader Card”

 • Tarifë e regjistrimit 69,95 $
 • Shkalla e rrëshqitur 2,40%
 • Tarifë 69,95 $ për rinovimin vjetor
 • 3.35% normë me çelës
 • Tarifë 0.30% për transferime bankare
 • Lexues falas i kartave celular
 • 3.20% fe Amex, Swiped, dhe Keyed

“Për të dy planet”

 • Asnjë minimum mujor
 • Vëllimi maksimal në muaj: 3,000 dollarë
 • Vëllimi maksimal për transaksion: 500 dollarë

8. WePay

Ne paguajmë

E themeluar në vitin 2008 si një alternative për PayPal, WePay ka qenë një zgjidhje shumë e popullarizuar e pagesave, e cila që nga ajo kohë ka adoptuar një rol më të pas-skenës. Isshtë një lehtësues për pagesa të palëve të treta, dhe funksionon i ngjashëm me vetë PayPal, por edhe shërbime si Square ose Stripe. Aktualisht punon si një procesor pagese dhe partner i platformës, ku merr pjesë në mbledhjen e fondeve, kontabilitetin, menaxhimin e ngjarjeve dhe tregtinë elektronike..

Features:

 • Përpunimi i pagesës
 • Dokumentacioni i Zhvilluesit / API
 • Pagesat me etiketë të Bardhë
 • Menaxhimi i rrezikut
 • Mbrojtja nga mashtrimi

çmimi:

 • Tarifa e transaksionit 2.9% + 0,30 $
 • Tarifë kthimi 15 ACH
 • Taksa e tarifës prej 15 dollarë
 • Pagesa e hulumtimit 25 $ (tarifuar nëse shërbimi mendon se llogaria është braktisur)

9. Rrip

shirit

Stripe është një tjetër procesor i shkëlqyer i pagesave elektronike që lejon tregtarët të pranojnë pagesa përmes kartave të kreditit. Ajo ofron zgjidhjen e saj të Pagesave të Shiritit që pranon mundësi të shumta, përfshirë përdorimin e portofolit, mbështetjen e kartave të kreditit, monedhat ndërkombëtare, dhe më shumë. Shtë e shkëlqyeshme për dyqanet online dhe offline, dhe mund të integrohet me më shumë se 300 produkte dhe mjete.

Features:

 • Siguri e madhe
 • 24 support mbështetje përmes bisedës, telefonit ose emailit live
 • Menaxhimi i llogarisë
 • Të dhëna në kohë reale në lidhje me tarifat, rimbursimet, transferimet, tarifat
 • Shpejtësi e madhe e përpunimit

çmimi:

 • Tarifë 2,9 $ + 0,30 $ për transaksione me karta krediti
 • Tarifë 2.7% + 0,30 $ për transaksione me karta krediti në person
 • 1% tarifë shtesë për kartat e kreditit ndërkombëtar
 • Tarifë 0.8% për pagesa transferimi ACH
 • Tarifë prej 0.4% për pagesa të përsëritura pas 1 milion dollarëve të parë në pagesa të përpunuara
 • Tarifë e kthimit prej 15 dollarësh
 • Disa veçori kushtojnë ekstra (0,02 dollarë për transaksione në Sigma, ose një tarifë një herë 500 $ për Atlas)

Vizitoni përdoruesit e Stripe1 blerë këtë

10. Zelle

Zelle

Zelle është një alternativë e shkëlqyeshme PayPal për përdorim personal. Ai mbështetet nga shumë banka të mëdha në SH.B.A., dhe është kryesisht i aftë të transferojë para brenda pak minutash. Sidoqoftë, transferimi në dhe nga bankat e pambështetur ka tendencë të zgjasë ndjeshëm më gjatë, dhe shërbimi gjithashtu përmban disa kufij të paqartë, pasi të gjitha ndryshojnë në varësi të bankave të ndryshme. Fatkeqësisht, ajo ofron vetëm shërbime për klientët amerikanë.

Features:

 • Pa tarifë kur dërgoni para për përdoruesit e tjerë të Zelle
 • Mbështetur nga mbi 30 banka
 • Transferet e menjëhershme
 • Setup i thjeshtë
 • Ju lejon të anuloni pagesa

çmimi:

 • Pa tarifa

11. TransferWise

TransferWise

TransferWise është një tjetër hyrje pagese që mund të përdorni si një alternative e shkëlqyeshme si për PayPal ashtu edhe për bankat tradicionale. Prettyshtë shumë më mirë se të dyja këto mundësi, dhe është e shkëlqyeshme për përdorim personal. Firma gjithashtu pretendon se nuk ka tarifa të fshehura, dhe kursi më i drejtë i këmbimit. Më tej, ai mund të kryejë 90% të transferimeve midis Mbretërisë së Bashkuar dhe Evropës në një ditë të vetme pune.

Features:

 • E thjeshtë për t’u përdorur
 • Ekstremisht i shpejtë midis Britanisë së Madhe dhe Evropës
 • i tejdukshëm
 • Ka aplikacione për desktop dhe celular
 • Përvojë e shkëlqyeshme e përdoruesit

çmimi:

 • Tarifa të ndryshme për vende të ndryshme

Vizitoni përdoruesit e Transferwise6 të blerë këtë

12. BlueSnap

BlueSnap

Bluesnap është një zgjidhje e shkëlqyeshme për tregtarët që vijnë me karakteristika të shumta. Ajo ofron një rrugëdalje inteligjente të pagesave, e cila nga ana tjetër ofron analiza pagese, konvertime, menaxhim rreziku, integrime të lehta me platforma të ndryshme, dhe më shumë.

Features:

 • Kontrolli online dhe celular
 • Pagesat e faturës
 • Terminal virtual
 • Lidhur me 30 banka globale
 • 100 monedha blerës dhe 17 monedha pagimi

çmimi:

 • Tarifë 2.9% + 0,30 $ për transaksione për tregtarët amerikanë
 • Tarifë 1.4% + 0.30 $ për transaksione për tregtarët e BE-së
 • Mimi global prej 3.90% + 0,30 $
 • Asnjë tarifë mujore gjatë 12 muajve të parë
 • Pa tarifa nëse përpunoni mbi 2.500 dollarë në muaj

13. InstaremInstaRem

Instarem u themelua në janar 2014 si një zgjidhje për pagesa të shpejta dhe të lehta ndërkombëtare që do të zvogëlojnë kostot dhe vonesat që zakonisht shoqërohen me bankat. Ajo u rrit me shpejtësi gjatë viteve të fundit, dhe ka mbi 100 të punësuar në 9 zyra globale, duke shërbyer rreth 150 korridore transferimi. Bashkëpunon gjithashtu me shumë banka të vogla dhe të mesme, korporata, individë dhe përpunues të tjerë të pagesave.
Features

 • Transferime të shpejta dhe të sigurta
 • Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët, në dispozicion 24/7
 • Kurset e ulëta të këmbimit
 • Prania globale

çmimi:

 • Tarifat ndryshojnë nga një vend në tjetrin – 0.5% për transferimet në Hong Kong dhe Australi, tarifë 0.25% për transferimet në Singapor, dhe njësoj

Vizitoni Instarem

14. 2Kontrolloni

Pastaj, ne kemi 2CheckOut – një shërbim që përmban zgjidhje shumë fleksibël dhe synon bizneset në internet. Isshtë një platformë gjithëpërfshirëse për fitim parash dhe njihet për opsionet globale të pagesave dhe zgjidhjet lehtësisht të integruara.

Features:

 • Pagesat globale
 • Tregtia dixhitale
 • Faturimi i pajtimit
 • Analitika dhe raportimi
 • Menaxhimi i rrezikut

çmimi:

 • 3.5% + 0.35 $ për transaksion për planin 2Sell
 • 4.5% + 0.40 $ për transaksion për planin 2Subscribe
 • 6.0% + 0.60 $ për transaksion për planin 2Monetize
 • Tarifë 2% për pranimin e pagesave në disa vende

Vizitoni 2CheckOut

15. Sheshi

katror

Kur bëhet fjalë për zgjidhje për bizneset, Sheshi është një tjetër mundësi e shkëlqyeshme që ju lejon të zgjidhni madhësinë dhe llojin e biznesit. Kjo është gjithçka që ju duhet të regjistroheni për shërbimin e saj, dhe ato janë përgjithësisht më të mirat për bizneset me pakicë dhe transaksionet brenda personave. Sheshi ofron dy plane kryesore, të cilat ju lejojnë të pranoni kartat, çeqet, paratë e gatshme, si dhe kartat e dhuratave.

Features:

 • Tarifa dhe tarifa të ulta
 • Procesi i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikimit
 • Prmimi transparent, me të njëjtat norma për të gjitha kartat
 • API dhe SDK të përshtatshme për pagesa personale, brenda-aplikacioni ose në internet

çmimi:

 • 2.5% + 10 ¢ për transaksionet SDK të lexuesit
 • 2.9% + 30 ¢ për pagesa brenda aplikacioneve Transaksione SDK
 • 2.9% + 30 ¢ për transaksionet e API të pagesës online

Vizitoni Sheshin

16. Autorizo.NET

AuthorizeNet

Authorize.Net është ndër ofruesit më të vjetër dhe më të njohur të hyrave të pagesave, i cili është specializuar në tregtinë elektronike. Ajo është me qendër në Juta, Sh.B.A, dhe ajo u themelua në vitin 1996. Ajo u mor në vitin 2007 nga CyberSource, e cila u ble më pas nga Visa në vitin 2010. Sidoqoftë, duhet të jetë e qartë se ky nuk është një ofrues i llogarisë tregtare. portë pagese që gjithashtu ofron produktet dhe shërbimet e veta.

Features:

 • Mbështet monedha të shumta
 • Karakteristikat e shkëlqyera kundër mashtrimit dhe sigurisë
 • Nuk kërkohen kontrata afatgjata
 • Faturimi nga muaji në muaj

çmimi:

 • 49 $ tarifë për konfigurimin e llogarisë
 • 25 $ tarifë për përdorimin mujor të portës
 • 2.9% + 0,30 $ tarifë përpunimi për transaksione

17. UnionPay International

UnionPay

UnionPay është një sistem elektronik i pagesave i cili është i vetmi përdorim i sistemit të pagesave në Kinë. Ajo ka funksionuar që nga viti 2002, dhe ka bashkëpunuar me Bankën Qendrore të Kinës gjatë gjithë ekzistencës së saj. Ai përfshin mbi 300 institucione brenda dhe jashtë vendit. Ka një filial, UnionPay International, i cili ka mundësuar pranimin e kartave në 174 vende dhe rajone të ndryshme.

Features:

 • Shërbim me cilësi të lartë
 • Kosto-efektive
 • Ofron pagesa të sigurta ndërkombëtare
 • Ofron shërbime të ndryshme të përshtatshme lokale për tregtarët dhe mbajtësit e kartave njësoj

18. Transferimi në WebMoney

Transferimi në WebMoney

Një tjetër sistem i shkëlqyer i pagesave ndërkombëtare është WebMoney Transfer, i cili vepron si një medium për bizneset në internet. Shtë një tjetër shërbim i vjetër i cili ka rreth dy dekada. Gjatë asaj kohe, ajo mblodhi mbi 36 milion përdorues nga e gjithë bota. Kjo ju lejon të mbani shënime, të mbledhni fonde, të bëni transaksione të sigurta, të zgjidhni mosmarrëveshjet dhe më shumë.

Features:

 • Portofolin celular
 • Mjet për hartimin e kontratës
 • Raportimi online
 • Antë dixhitale
 • Transferta të shpejta parash

çmimi:

 • 0.8% tarifë e transaksionit për dërgimin e fondeve
 • Fonde për marrje falas
 • 0,01 njësi WM për transaksion

19. PaySera

PaySera

Paysera është një tjetër alternative e PayPal që ofron mundësi të lira për ata që dërgojnë pagesa midis llogarive Paysera. Ai gjithashtu funksionon mirë me bizneset, pasi ofron sinkronizim të lehtë të dyqaneve elektronike me sistemin e vet të arkëtimit. Ajo operon në mbi 180 vende, por ka një shumë minimale transferimi prej 30 $.

Features:

 • Shpejtësia e transferimit të denjë
 • Shërbim i mirë për klientët
 • Punon me monedha të shumta
 • Jo max. shuma e transferimit

çmimi:

 • Transferime falas midis llogarive Paysera
 • Dërgimi i fondeve në kuletat elektronike dhe në llogaritë bankare varet nga monedha
 • Kurset e këmbimit të valutës zakonisht brenda 1% marzhit

Vizitoni Paysera

20. FastSpring

FastSpring

FastSpring është një partner i njohur dhe i besueshëm i tregtisë elektronike për kompani të ndryshme që shesin produktet e tyre në të gjithë botën. Isshtë një zgjidhje me shërbim të plotë për tregtinë elektronike, e cila lejon përdoruesit e saj një avantazh kur bëhet fjalë për çmimet, dhe lejon që ata të shesin më shumë si pjesë e marrëveshjes së tyre të madhe. Isshtë i bazuar në cloud, dhe softueri i tij plotëson çdo nevojë të bizneseve dixhitale.

Features:

 • Pagesa të shpejta për të gjitha porositë e klientit
 • Zgjidhje për bizneset e orientuara nga abonimet
 • Funksionalitete të ndryshme të arkës
 • Fabrikë shumë e personalizueshme
 • Përfshinë funksionalitetin në uebfaqe, celular dhe brenda aplikacionit që mund të integrohen me dyqanet

çmimi:

 • Asnjë informacion specifik për çmimet. Mimet ka të ngjarë të bazohen në kuotë, dhe ju duhet të negocioheni me kompaninë

Vizitoni agjërimin

21. MagicPay

MagicPay

Pastaj, ekziston MagicPay, e cila është e specializuar në llogaritë tregtare me rrezik të lartë. Isshtë një procesor i kartave të kreditit me bazë në Florida, i cili ofron shërbime edhe për bizneset me rrezik të lartë dhe me rrezik të ulët. Ai pranon kartat kryesore të kreditit dhe debitit, përmes sistemeve POS, makinave të kartave të kreditit countertop, pajisjeve mobile dhe më shumë.

Features:

 • i tejdukshëm
 • Ndërfaqe e thjeshtë
 • Zgjidhje pajisjesh
 • Shërbim i mirë për klientët

çmimi:

 • Sistemet POS të bazuara në kompjuter / tabletë kërkojnë 10 dollarë në muaj dhe 0,50% + 5 për qind për transaksione
 • Terminali bazë i countertop kërkon 20 dollarë në muaj dhe
 • 0.50% + 5 cent për transaksion
 • Terminali pa tel kërkon 30 dollarë në muaj dhe 0,50% + 10 cent për transaksion
 • 1.69% + 0.20 $ Swiped kualifikuar
 • 2.39% + 0.20 $ Swiped i kualifikuar në mes
 • 3.49% + 0.20 $ Kualifikuar të kualifikuar / të kualifikuar në mes
 • 3.49% + 0.20 $ pa u kualifikuar / ndërprerë tastierë jo të kualifikuar

22. EcoPayz

ecoPayz

ecoPayz është një kompani që përmban llogari të parapaguara që lejojnë pagesa në internet për mijëra institucione të ndryshme. Shërbimi gjithashtu ofron një gamë të gjerë mjetesh të ndryshme pagese, si dhe EcoCard të tyre, i cili ishte produkti origjinal i kompanisë. Ajo operon në 173 vende, dhe merret me 47 monedha.

Features:

 • Punon me site të ndryshme të lojërave të fatit
 • Siguri e lartë
 • Kursen përdoruesit që të mos kalojnë përmes kontrolleve të kredisë
 • Siguron anonimitet dhe intimitet kur krahasohet me bankat

çmimi:

 • Tarifat mund të ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë dhe monedhës në fjalë

Vizitoni Ecopayz

23. Dwolla

Dwolla

Dwolla filloi si një platformë transferimi bankare P2P që gjithashtu ofroi shërbime për bizneset. Sidoqoftë, ajo ndryshoi me kalimin e viteve, dhe ndërsa ende ofron transferime bankare, ajo u bë më shumë një opsion softuerik miqësor për zhvilluesit për bizneset, duke u larguar paksa nga një shërbim i ngjashëm me PayPal. Nuk është një ofrues i llogarisë tregtare, as një procesor i palës së tretë, por më tepër një agjent për sindikatat e kredisë dhe bankat me të cilat kompanitë mund të partnerizohen me.

Features:

 • Pagesa ACH
 • Kërkon verifikimin e llogarisë
 • Pagesa të përsëritura
 • Për pagesat e kërkesës
 • Siguri e shkëlqyeshme

çmimi:

 • 0.5% për transaksione për një plan fillimi
 • Tarifa doganore për planin e shkallës
 • Tarifat doganore për planin e ndërmarrjes
 • Tarifë përmbysjeje 15 $

përfundim

Dhe kjo është ajo. Këto janë alternativat tona kryesore të PayPal si për bizneset ashtu edhe për individët. Siç mund ta shihni, tarifat e tyre mund të ndryshojnë në numër dhe sasi, dhe në shumë raste, ato varen nga shuma që transferohet dhe përpunohet në muaj, pasi ndodh shpesh me shërbimet që përdoren nga ndërmarrjet kryesore.

Ju pëlqyen zgjedhjet tona kryesore? Cila alternative e PayPal tingëllon më interesante për ju?

Na tregoni në komentet më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map