59 Kuotat më të mira motivuese për Handpipped për të filluar ditën tuaj

Të kesh një javë të vështirë? Pse tjetër do të ishit këtu!


Të gjithë kemi talent, aftësi, aftësi, nxitje të suksesit, por ndonjëherë ajo që na mungon është Vullneti për të bërë. Mos u shqetëso se të kemi mbuluar!

Këtu kemi renditur kuotat më të mira motivuese të cilat mund të rritin energjinë tuaj për të bërë mrekulli.

Kuotat motivuese të ditës

Nuk kam frikë nga njeriu që ka praktikuar 10,000 goditje një herë, por kam frikë nga njeriu që ka ushtruar një goditje 10,000 herë.

Bruce Lee

Besnikëria nuk fitohet duke qenë e para. Fitohet duke qenë më i miri. - Stefan PerssonBesnikëria nuk fitohet duke qenë e para. Fitohet duke qenë më i miri.Stefan Persson

Puna derisa idhujt tuaj të bëhen rivalët tuaj.Puna derisa idhujt tuaj të bëhen rivalët tuaj.

Mos lejoni që zhurma e mendimeve të të tjerëve të mbytë zërin tuaj të brendshëm. Dhe më e rëndësishmja, keni guximin të ndiqni zemrën dhe intuitën tuaj. - Steve JobsMos lejoni që zhurma e mendimeve të të tjerëve të mbytë zërin tuaj të brendshëm. Dhe më e rëndësishmja, keni guximin të ndiqni zemrën dhe intuitën tuaj. Punët e bëra

Nëse njerëzit nuk qeshin me qëllimet tuaja, qëllimet tuaja janë shumë të vogla. - Azim PremjiNëse njerëzit nuk janë duke qeshur me qëllimet tuaja, qëllimet tuaja janë shumë të vogla.Azim Premji

Kapitali i djersës është kapitali më i vlefshëm që ekziston. Njohni biznesin dhe industrinë tuaj më mirë se kushdo tjetër në botë.Kapitali i djersës është kapitali më i vlefshëm që ekziston.
Njihni biznesin dhe industrinë tuaj më mirë se kushdo tjetër në botë.
Duajeni atë që bëni ose mos e bëni.Mark Kuban

Suksesi nuk është çelësi i lumturisë. Lumturia është çelësi i suksesit. Nëse e doni atë që jeni duke bërë, do të jeni të suksesshëm. - Albert SchweitzerSuksesi nuk është çelësi i lumturisë. Lumturia është çelësi i suksesit. Nëse e doni atë që jeni duke bërë, do të jeni të suksesshëm.Albert Schweitzer.

Kuotat motivuese për çdo ditë

Kuotat motivuese për ditën e hënë

Vendimi më i rëndësishëm që mund të merrni është ... ku dëshironi të kaloni kohën tuaj.Vendimi më i rëndësishëm që mund të merrni është … ku dëshironi të kaloni kohën tuaj.

Zgjidhni një punë që ju pëlqen, dhe nuk do të keni më nevojë të punoni asnjë ditë në jetën tuaj.Zgjidhni një punë që ju pëlqen, dhe nuk do të keni më nevojë të punoni asnjë ditë në jetën tuaj.Funksioni

Asgjë nuk e zvogëlon ankthin më shpejt sesa veprimi.Asgjë nuk e zvogëlon ankthin më shpejt sesa veprimi.

Pesimisti sheh vështirësi në çdo mundësi. Optimisti e sheh mundësinë në çdo vështirësi. Pesimisti sheh vështirësi në çdo mundësi.
Optimisti e sheh mundësinë në çdo vështirësi.Winston Churchill

Nëse provoni dhe dështoni - urime! Shumica e njerëzve nuk do të përpiqen.Nëse provoni dhe dështoni – urime!
Shumica e njerëzve nuk do të përpiqen.

Një ditë ose një ditë - ju vendosni.Një ditë ose një ditë – ju vendosni.

Shkëmbi i poshtëm do t'ju mësojë mësime që majat e malit nuk do t'i bëjnë kurrë.Shkëmbi i poshtëm do t’ju mësojë mësime që majat e malit nuk do t’i bëjnë kurrë.

Ju paguani për vlerën tuaj, jo për kohën tuaj.Ju paguani për vlerën tuaj, jo për kohën tuaj.

Jo në Forbes? Kthehu në punëJo në Forbes? Kthehu në punë.

Thingdo gjë që vlen ka një proces të ngadaltë, por braktisja nuk do ta shpejtojë atë.Thingdo gjë që vlen ka një proces të ngadaltë, por braktisja nuk do ta shpejtojë atë.

Kuotat motivuese për ditën e martë

Nëse prindërit tuaj ende kanë nevojë për të punuar, punoni më shumë.Nëse prindërit tuaj ende kanë nevojë për të punuar, punoni më shumë.

Kur ishte hera e fundit që keni bërë diçka për herë të parë. Vazhdoni të zbuloni.Kur ishte hera e fundit që keni bërë diçka për herë të parë.
Vazhdoni të zbuloni.

Filloni atje ku jeni, përdorni atë që keni dhe bëni atë që mundeni.Filloni atje ku jeni, përdorni atë që keni dhe bëni atë që mundeni.

Mos i fajëson shpërqendrimet. Përmirësoni fokusin tuaj.Mos i fajëson shpërqendrimet. Përmirësoni fokusin tuaj.

Ne ngrihemi duke ngritur të tjerët.Ne ngrihemi duke ngritur të tjerët.

Nëse të gjithë ju pëlqejnë, keni një problem serioz.Nëse të gjithë ju pëlqejnë, keni një problem serioz.

Kur përqendroheni te ju, rriteni. Kur përqendroheni në mut, mut rritet. Lexojeni përsëri.Kur përqendroheni te ju, rriteni.
Kur përqendroheni në mut, mut rritet.
Lexojeni përsëri.

Nëse dëshironi të keni një Bugatti një ditë, pushoni së këshilluari për shoferët Toyota.Nëse dëshironi të keni një Bugatti një ditë, pushoni së këshilluari për shoferët Toyota.

Njëzet vjet nga tani do të zhgënjeheni më shumë nga gjërat që nuk keni bërë sesa nga ato që keni bërë. Kështu që hidheni tasat. Lundroni larg nga porti i sigurt. Kapni erërat e tregtisë në lundrimet tuaja. Explore. Ëndërr. Discover. - Mark TwainNjëzet vjet nga tani do të zhgënjeheni më shumë nga gjërat që nuk keni bërë sesa nga ato që keni bërë.
Kështu që hidheni tasat. Lundroni larg nga porti i sigurt.
Kapni erërat e tregtisë në lundrimet tuaja.
Explore. Ëndërr. Zbuloni.Mark Twain

Përgatitja më e mirë për nesër është të bëni më të mirën tuaj sot. - H Jackson Brown Jr.Përgatitja më e mirë për nesër është të bësh më të mirën tënde sot.H Jackson Brown Jr.

Lavdia jonë më e madhe nuk vie kurrë. Por në ngritje sa herë që bie.Lavdia jonë më e madhe nuk vie kurrë.
Por në ngritje sa herë që bie.

Kuotat motivuese për ditën e Mërkurë

Fillimi është ajo që ndalon shumicën e njerëzve.Fillimi është ajo që ndalon shumicën e njerëzve.

Ju mungojnë 100% e të shtënave që nuk i merrni. ” - Wayne GretzkyJu mungojnë 100% e të shtënave që nuk i merrni.Wayne Gretzky

Nëse njerëzit dyshojnë se sa larg mund të bëni, shkoni aq larg sa nuk mund t'i dëgjoni mëNëse njerëzit dyshojnë se sa larg mund të bëni, shkoni aq larg sa nuk mund t’i dëgjoni më ato. Mikele Ruiz

Zinxhirët e zakonit janë shumë të lehta për t’u ndjerë derisa ato janë shumë të rënda për t’u thyer.Zinxhirët e zakonit janë shumë të lehta për t’u ndjerë derisa ato janë shumë të rënda për t’u thyer.Warren Buffett

Bëni atë që ju frikëson, derisa të mos ndodhë.Bëni atë që ju frikëson, derisa të mos ndodhë.

Bëni atë që është e drejtë, jo atë që është e lehtë.Bëni atë që është e drejtë, jo atë që është e lehtë.

Bëni gjërat e vështira, ndërsa ato janë të lehta dhe bëni gjëra të mëdha, ndërsa ato janë të vogla. Një udhëtim prej një mijë milje duhet të fillojë me një hap të vetëm.Bëni gjërat e vështira, ndërsa ato janë të lehta dhe bëni gjëra të mëdha, ndërsa ato janë të vogla.
Një udhëtim prej një mijë milje duhet të fillojë me një hap të vetëm.Lao Tsu

Nuk ka asnjë ftesë për të fituar fitime. - Dhirubhai AmbaniNuk ka asnjë ftesë për të fituar fitime.Dhirubhai Ambani

Ejani O Luanët dhe shkundni mashtrimin se jeni dele - Swami VivekanandaEjani O Luanët dhe shkundni mashtrimin se jeni një deleSwami Vivekananda

Gjeni një gjë tuajin. Dhe bëje atë gjë më mirë se kushdo tjetër.Gjeni një gjë tuajin. Dhe bëje atë gjë më mirë se kushdo tjetër.

Kuotat motivuese për ditën e enjte

Nëse mendoni se mund të bëni një gjë ose mendoni se nuk mund të bëni një gjë, keni të drejtë.Nëse mendoni se mund të bëni një gjë ose mendoni se nuk mund të bëni një gjë, keni të drejtë.Henry Ford

Duhen 20 vjet për të ndërtuar një reputacion dhe pesë minuta për ta prishur atë. Nëse mendoni për këtë, do t’i bëni gjërat ndryshe. - Warren BuffettDuhen 20 vjet për të ndërtuar një reputacion dhe pesë minuta për ta prishur atë. Nëse mendoni për këtë, do të bëni gjëra ndryshe. Warren Buffett

Nëse pengoheni, bëjeni atë pjesë të kërcimit!Nëse pengoheni, bëjeni atë pjesë të kërcimit!

Së pari meritojnë. Atëherë dëshira.Së pari meritojnë. Pastaj dëshira.Charlie Munger

Ndryshoni para se të duhet.Ndrysho para se të duhet.Jack Welch

Ajo që qëndron pas nesh dhe ajo që qëndron para nesh janë çështje të vogla në krahasim me ato që qëndrojnë brenda nesh. - Ralph Waldo EmersonAjo që qëndron pas nesh dhe ajo që qëndron para nesh janë çështje të vogla në krahasim me ato që qëndrojnë brenda nesh.Ralph Waldo Emerson

Drejtimi është më i rëndësishëm se distanca.Drejtimi është më i rëndësishëm se distanca.

Jeta nuk është e drejtë, mësohuni.Jeta nuk është e drejtë, mësohuni me të.Bill Gates

Ai që diskuton plotësisht para se të ndërmarrë një hap, do ta kalojë tërë jetën e tij në njërën këmbë.Ai që diskuton plotësisht para se të hedhë një hap, do ta kalojë tërë jetën e tij në një këmbë.Proverb Kinezisht

Nuk do ta lejoj njeri të ecë nëpër mendjen time me këmbët e tyre të ndyra. - Mahatma GandhiNuk do ta lejoj njeri të ecë nëpër mendjen time me këmbët e tyre të ndyra.Mahatma Gandhi

Bëhu ai që të duhej kur ishe i ri.Bëhu ai që të duhej kur ishe i ri.

Kuotat motivuese për ditën e Premte

Një njeri që guxon të harxhojë një orë kohë, nuk e ka zbuluar vlerën e jetës. - Charles DarwinNjë njeri që guxon të harxhojë një orë kohë, nuk e ka zbuluar vlerën e jetës.Charles Darwin

Nuk është më i fortë apo më inteligjenti që do të mbijetojë, por ata që mund të menaxhojnë më mirë ndryshojnë. - Charles DarwinNuk është më i forti apo më inteligjenti që do të mbijetojë, por ata që mund ta menaxhojnë më mirë ndryshimin.Charles Darwin

Filloni të endje dhe Zoti do t'ju japë fill. Filloni të endje dhe Zoti do t’ju japë fillin. Proverb gjerman

Ne nuk ndalemi së luajturi sepse plakemi; plakemi sepse ndalemi së luajturi.Ne nuk ndalemi së luajturi sepse plakemi; plakemi sepse ndalemi së luajturi.Bernard Shaw

Asgjë nuk është më e keqe se pavendosmëria. Të jesh gabim. Por jini të gabuar me vendosmëri.Asgjë nuk është më e keqe se pavendosmëria.
Të jesh gabim. Por jini të gabuar me vendosmëri.

Bëni çdo ditë kryeveprën tuaj.Bëni çdo ditë kryeveprën tuaj.

Sa më shumë që punoj, aq më fat kam më shumë.Sa më shumë që punoj, aq më fat kam më shumë.

Nuk ka rëndësi se sa ngadalë shkoni për aq kohë sa nuk ndaleni. Nuk ka rëndësi se sa ngadalë shkoni për aq kohë sa nuk ndaleni.Confucius

Sa më shumë të djersiteni në paqe, aq më pak do të keni gjakderdhje në luftë. - Gjon. F. KennedySa më shumë djersiteni në paqe, aq më pak do të keni gjakderdhje në luftë.John. F. Kennedy

Dallimi midis njerëzve të suksesshëm dhe njerëzve shumë të suksesshëm është se njerëzit shumë të suksesshëm thonë Dallimi midis njerëzve të suksesshëm dhe njerëzve shumë të suksesshëm është se njerëzit shumë të suksesshëm thonë “jo” për pothuajse gjithçka. Warren Buffett.

Të gjitha këto citate mund të mos ju ndihmojnë me profesionin tuaj, por ato me siguri do t’ju ndihmojnë të qëndroni të përqendruar dhe të arrini qëllimet tuaja.

Ju – entuziast! Na tregoni në pjesën e komenteve se sa ju motivuan këto citate. Mos ngurroni të ndani mendimet tuaja…

59 Kuotat më të mira motivuese për Handpipped për të filluar ditën tuaj

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map