7 Alternativat më të mira të Mailchimp që duhet të merrni parasysh (2020)

Duke qenë një nga mjetet e para për të ofruar automatizimin e përdorimit të automatizmit të marketingut me email, Mailchimp ka qenë prej kohësh lider në industri. Sidoqoftë, bota po ndryshon, dhe ajo fillon të humbasë ndaj mjeteve të reja dhe të guximshme që janë edhe më të lira dhe më të efektshme.


Pra, nëse po kërkoni të investoni në marketing me email, por me një alternative të përsosur për Mailchimp, shikoni udhëzuesin tonë të shpejtë për 7 mjetet më të mira për t’u marrë parasysh në vitin 2020. Do të përshkruajmë karakteristikat kryesore, si dhe çmimet e secilit shërbim.

hostingpill7 Alternativa më e mirë për Mailchimp

 1. Kontakt i vazhdueshëm
 2. GetResponse
 3. Sendinblue
 4. luftëtar
 5. MailJet
 6. MailerLite
 7. Moosend

1. Kontakt i vazhdueshëm

Kontakt i vazhdueshëm

Kontakti i vazhdueshëm është një kompani e krijuar dhe me përvojë në shërbimin e marketingut me email. Ashtu si Mailchimp, por më pak të kushtueshëm. Trulyshtë me të vërtetë pa stres dhe e lehtë për tu trajtuar që edhe një i ri mund të marrë një kuptim të tij. Një mjet i përshtatshëm dhe efektiv për të krijuar marrëdhënie të forta me klientët. Edhe pse disa mund të pretendojnë se nuk është aq revolucionar sa produktet e tjera, është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që thjesht kanë nevojë për promovim dhe automatizim të postës elektronike..

Plani Freemium: Vetëm 60 ditë provë në dispozicion

Mimi: Plani bazë fillon me 20 dollarë në muaj

Features:

 • Modelet e thjeshta dhe të personalizueshme të emailit për të krijuar vetëm emailin e duhur për çdo pajisje;
 • Aftësia për të pranuar donacione përmes postës elektronike;
 • Aftësia për të shkaktuar seritë e postës elektronike në bazë të klikimeve të kontakteve;
 • Mjet i fuqishëm për ndërtimin e listave;
 • Testimi A / B;
 • Mbështetje e drejtpërdrejtë.

Vizitoni Kontaktin e vazhdueshëm

2. GetResponse

GetResponse

Një alternative e mahnitshme për ata që kërkojnë aftësinë të krijojnë fushata të automatizuara komplekse dhe të shesin produkte online përmes emailit. Sipas The Radicati, një punëtor i zakonshëm amerikan merr mesatarisht 126 postë elektronike në ditë. Dhe letra juaj duhet disi të tërheqë vëmendjen.

Me këtë mjet ju do të keni mundësi të krijoni email të personalizuar dhe t’i dërgoni ato në kohën e duhur. Kjo është mënyra se si ju mund të dalloheni midis ndoshta 100 shkronjave të tjera. Ne do të guxojmë të themi se është mjeti me një nga aftësitë më të mira të përparuara këto ditë, sigurisht. Për më tepër, por për fushatat e postës elektronike, ju gjithashtu mund të pritni webinare për të koordinuar procesin e punës me punonjësit tuaj. Brenda disa hapave mund të filloni një fushatë të suksesshme me email dhe të rritni shitjet në mënyrë të konsiderueshme.

Plani Freemium: 30 ditë provë falas në dispozicion vetëm

Mimi: nga 15 në 1,999 dollarë në muaj

Features:

 • Segmentimi;
 • Testimi A / B;
 • Gypa shitje;
 • Aftësia për të shitur produkte në internet nga posta elektronike;
 • Mundësia për të rregulluar fushata të shumta të shkaktuara dhe të synuara.

Vizitoni GetResponse

3. Sendinblue

Sendinblue

Edhe pse shumë pretendojnë se është një mjet mjaft i thjeshtë, ai është shumë efikas dhe definitivisht nuk mund të quhet i vjetëruar. Në krahasim me platformat e tjera, ata nuk kanë një ndërtues të larmishëm të postave elektronike.

Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për pamjet vizuale është një nga më të mirat, pasi patjetër do të shijoni bukurinë e modeleve të tyre. Kjo platformë është një zgjidhje perfekte për sipërmarrje të vogla që duan një ndërfaqe miqësore për përdorues dhe mjete falas për promovimin e postës elektronike.

Pavarësisht se nuk ka një shumëllojshmëri të veçorive, ai ofron thelbësore si ndarja, kështu që ju mund të përdorni një qasje të synuar, ose optimizim në kohë dërgimi që do t’ju lejojë të dërgoni me email një letër vetëm në kohën e përsosur.

Plani Freemium: 300 email çdo ditë

Mimi: nga 25 dollarë në muaj

Features:

 • Segmentimi;
 • Opsione të ndryshme të personalizimit;
 • Lista dhe kontakte të pakufizuara;
 • Testimi A / B;
 • Optimizimi i kohës së dërgimit.

Vizitoni Sendinblue

4. Fushata

luftëtar

Një nga zgjidhjet më të mira për të drejtuar shitjet me automatizim të zgjuar dhe automatik të marketingut me email. Ju mund të dizajnoni me lehtësi rrjedha pune të ndërlikuara në email, si dhe të personalizoni letra për t’u përshtatur në mënyrë të përsosur me preferencat e klientëve tuaj.

Për më tepër, me karakteristika të veçanta mund t’u dërgoni letra klientëve tuaj kur ata janë më të angazhuar me markën tuaj.

Ajo gjithashtu ofron një numër të veçorive të testimit për të dalë me zgjidhjet përfundimtare për të rritur efikasitetin e shitjeve dhe fushatës tuaj të postës elektronike. Ky mjet gjithashtu ju mundëson të shesni produkte elektronike direkt nga emailet e personalizuara.

Plani Freemium: 30 ditë provë falas në dispozicion vetëm

Mimi: Fillestar nga 40,95 $ mujore dhe i Avancuar nga 449,95 $ në muaj

Features:

 • Segmentimi;
 • Testimi A / B, testimi i emrit, testimi i kohës së dorëzimit, testimi i linjës së subjektit dhe testimi i përmbajtjes;
 • Geolocation;
 • Përmbajtja e kushtëzuar;
 • Fushata të nxitura duke marrë parasysh sjelljen e blerjes;
 • Aftësia për të sinkronizuar të dhënat e dyqaneve dhe listat e kontakteve me dyqane si Shopify ose Magento.

Në rast se dëshironi të mësoni më shumë rreth menaxhimit të emailit dhe shërbimeve të reklamimit, shikoni 13 shërbime më të mira të marketingut me email në vitin 2020.

Vizitoni Fushuesin

5. MailJet

MailJet

Një alternative me çmime të arsyeshme për bizneset e vogla. Megjithë pengesat kryesore si një ndërfaqe pak e vështirë dhe modele monotone, është ende një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse doni të menaxhoni fushatat e postës elektronike pa paguar shumë. Ekziston një ndërtues i postës elektronike me një funksionalitet të thjeshtë tërheqje dhe rënie. Plus, ata ofrojnë analitikë për të monitoruar rezultatet dhe për rrjedhojë të përmirësojnë performancën tuaj. Një veçanti që e bën këtë mjet të dallohet ndër të tjerët është bashkëpunimi në kohë reale ndërmjet tregtarëve dhe zhvilluesve. Kjo është mjaft e përshtatshme. Në përgjithësi, nëse keni nevojë për automatizimin bazë të postës elektronike për tarifat e tarifave – kjo platformë nuk do t’ju zhgënjejë.

Plani Freemium: Deri në 6000 postë elektronike në muaj

Mimi: nga 8,69 dollarë në muaj

Features:

 • Segmentimi duke marrë parasysh sjelljen e blerjes;
 • Testimi A / B;
 • Mbështetje rreth orës;
 • Aftësia për të krijuar një dizajn me email, së bashku me një temë.

Vizitoni MailJet

6. MailerLite

MailerLite

Një tjetër alternative e buxhetit për bizneset që kanë nevojë për automatizim themelor të postës elektronike. Jo vetëm që ju mund të dizajnoni letra me porosi duke përdorur ndarje, por gjithashtu mund të shijoni integrimin me platforma si WordPress.

Fatkeqësisht, aftësia është pak prapa, pasi nuk keni një zgjedhje të modeleve si në platformat e tjera, për shembull.

Për më tepër, tiparet e personalizimit janë të kufizuara. Megjithatë, nëse jeni duke kërkuar një mjet me buxhet të ulët për të ndërtuar dhe menaxhuar fushata të thjeshta me email, karakteristikat themelore të tij do të jenë të mjaftueshme.

Plani Freemium: Deri në 1000 kontakte ose 12,000 email në muaj

Mimi: nga 10 deri 50 $ çdo muaj

Features:

 • Segmentimi;
 • Promovime pop-up;
 • Personalizimi;
 • Dërgoni optimizimin e kohës;
 • Testimi A / B;
 • sondazhet;
 • Raportet e fushatës;
 • Aftësia për të sinkronizuar të dhënat e dyqaneve dhe listat e kontakteve me platforma si Shopify ose WooCommerce.

Vizitoni MailerLite

7. Moosend

Moosend

Këto ditë është ndoshta një nga alternativat më të mira si për ndërmarrjet e vogla ashtu edhe për ndërmarrjet e mëdha. Si një i porsaardhur në marketing me email ju lehtë mund të tërhiqni dhe të hidhni një letër të përsosur sikur të ishit një projektues ekspert. Përshtatja është e pafund, kështu që ju patjetër mund të zbuloni vetëm pamjet për të cilat keni ëndërruar. Në rast se nuk jeni një person krijues, ju zgjidhni lehtësisht nga një shumëllojshmëri modelesh.

Kompanitë e mëdha do të gëzojnë një numër mbresëlënës të zgjidhjeve kur bëhet fjalë për ndarjen, pasi me këtë mjet ju mund të synoni përmbajtjen bazuar në lloje të ndryshme të sjelljes dhe informacionit.

Plus, për të monitoruar efikasitetin e fushatës suaj të postës elektronike mund të shijoni analitikë të shpejtë të të dhënave të ofruara në këtë platformë.

Më në fund, personalizoni sa më shumë që të jetë e mundur me një bollëk karakteristikash, pasi do t’i njihni klientët tuaj më mirë sesa ata.

Plani Freemium: Email të pakufizuar deri në 1000 abonentë

Mimi: nga 10 dollarë në muaj për 1000-2000 pajtimtarë në 3,650 dollarë në muaj për 801,000 – 1 milion abonentë

Features:

 • Përshtatje e pafund;
 • Segmentim i ndryshëm;
 • Grupim i pafund;
 • Personalizimi i përparuar;
 • Analizë e thelluar e të dhënave;
 • Testimi A / B;
 • Aftësia për të rregulluar përmbajtjen që azhurnon në kohë reale.

Vizitoni Moosend

Fjalët përfundimtare

Pas shqyrtimit të bollëkut të alternativave revolucionare për Mailchimp sot, ne kemi veçuar 7 platformat më të mira që kemi diskutuar në artikull.

Siç e shihni, jo vetëm që ju mund të zgjidhni mjete me aftësi të larta që janë dukshëm më të lira, por gjithashtu mund të shijoni plane falas për automatizimin bazë të postës elektronike si me Moosend, MailerLite, MailJet dhe Sendinblue.

Duke marrë parasysh qëllimet tuaja kryesore dhe rezultatet që dëshironi të arrini mund të zgjidhni vetëm një platformë perfekte për të kënaqur të gjitha nevojat tuaja. Pavarësisht nëse keni nevojë për një personalizim dhe ndarje më të mirë, ose jeni në kërkim të një modeli krijues që do të dalë në pah – lista jonë e 7 mjeteve më të mira të tregtisë me email ka gjithçka për të ofruar.

Nëse sapo keni lëvizur poshtë në fund të faqes për të lexuar përmbledhjen, këtu është krahasimi i shkurtër për njerëzit e zënë që duan të marrin informacionin sa më shpejtë:

1. Kontakt i vazhdueshëm

Një mjet me një histori të gjatë – perfekte për newbies absolute pasi është miqësor për përdoruesit. Jo i përshtatshëm për sipërmarrësit revolucionarë dhe bizneset e mëdha të tregtisë elektronike.

2. GetResponse

Midis sa i përket politikës së çmimeve, pasi nuk është as i lirë dhe as shumë i kushtueshëm. Ka efikasitet të lartë dhe mund të përdoret për fushata komplekse reklamimi me email.

3. Sendinblue

Aftësia e zakonshme, megjithëse një nga zgjidhjet më të mira vizuale. E përkryer për fillimet dhe bizneset e vogla.

4. Fushata

Karakteristika të shkëlqyera automatizimi dhe personalizimi të përparuar, megjithëse çmimi është mbi mesataren.

5. MailJet

Një zgjidhje perfekte për sipërmarrje të vogla që kërkojnë plane freemium ose një platformë me çmime të arsyeshme për të shijuar fushatat themelore të postës elektronike.

6. MailerLite

Ndër mjetet më të lira me funksionim të mjaftueshëm për bizneset e vogla dhe të mesme.

7. Moosend

Një nga platformat më të mira në gjendje të plotësojë çdo nevojë të klientit, pasi çmimi i planit është po aq i personalizueshëm sa mjetet e marketingut të postës elektronike që ofron.

Nëse ju pëlqen ky artikull, me siguri do të kënaqeni të lexoni rreth 9 Softuerë më të mirë të automatizimit të marketingut për bizneset e vogla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map