7 Gjeneruesit më të mirë të emrave të Blogut të vitit 2020 (Testuar personalisht)

Emrat e blogut janë faktori thelbësor i blogut tuaj pasi luan një rol vendimtar në përcaktimin e identitetit tuaj, markës suaj, prezantimit të tij për audiencën, tërheqjen e tregut dhe gjithashtu rreth SEO (optimizimi i motorit të kërkimit).


Megjithëse bloget kanë marrë shumë në treg dhe ajo që një person është duke kërkuar një emër në blog duhet të ketë qenë lloji i së njëjtës kategori që është e pranishme nga më parë, gjetja e një emri funksional dhe tërheqës të blog-ut tuaj bëhet e vështirë.

Gjithashtu, bëhet domosdoshmëri që të keni një emër të saktë dhe unik të blogut. Kështu që, për të zbuluar një emër të tillë në blog që është unik dhe i përshtatet asaj që ka të bëjë me blogun tuaj, ekzistojnë shumë gjeneratorë të emrave të blogeve që ju ofrojnë emrin tuaj të preferuar dhe tërheqës të blogut.

Cilat janë gjeneruesit e emrave të blogut ?

Siç sugjeron emri, një gjenerator i emrave të blogut është një mjet online gjenerues i emrit të blogut. Këta gjeneratorë të emrave të blog-ut përdorin disa teknika të shkëlqyeshme të kërkimit, sipas kategorisë ose fjalës kyçe që përdor përdoruesi.

Përveç emrave të blog-ut, ato gjithashtu përdoren për të pyetur nëse emrat e domain për të njëjtët janë në dispozicion apo jo. Disa nga gjeneruesit e tillë të emrave në blog janë dhënë më poshtë.

hostingpill7 Gjeneruesit më të mirë të emrave të blogut të vitit 2020

 1. Gjeneratori i emrit
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Kërkimi i dobët i domenit
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Gjeneratori i Emrit:

Gjeneratori i emrit

Ky gjenerator i emrave të blogut është një paketë e vogël e vogël për të zbuluar emrin tuaj ideal të blogut. Isshtë e jashtëzakonshme në krijimin e një emri unik dhe miqësor të blogut që lehtë mund të kapet nga audienca.

Ky gjenerator i emrave të blogut, jo vetëm që kërkon informacionin tuaj personal, por edhe pyetjet në lidhje me bloget tuaja, të përcaktohen përmes foljeve dhe mbiemrave. Ky përshkrim përdoret atëherë për të gjetur emrin e blogut.

Gjithashtu, gjeneratori përdor informacione për emrin tuaj dhe vendin ku jetoni. Nëse nuk doni të shkruani ndonjë nga këto informacione, do t’ju lejohet të klikoni thjesht në butonin sugjerues për të marrë disa shembuj për t’u bashkuar.

Shtë pjesa më e mirë e gjeneratorit pasi ato kanë një listë të gjerë që mund të përputhet me mendimet tuaja ose ndoshta diçka që nuk ishte e menduar.

Qasja e Testimit: Për testimin e gjeneratorit të emrit:

 • Së pari duhet të shkoni në faqen zyrtare të internetit të gjeneratorit të emrave.

Emri-Generator

 • Aty do të gjeni kategori të ndryshme që përmbajnë emra të ndryshëm për secilin lloj. Atje duhet të zgjidhni kategorinë “emri i blogut”.

Gjeneratori i emrit

 • Ekzistojnë parametra të ndryshëm të dhënë në këtë kategori emrash në blog që do të gjykojnë llojin e temës, mbiemrat dhe shumë më tepër.

Gjeneratori i emrit

 • Pas kësaj, kategoria e emrave të blog-ut do të kërkojë kredencialet e sakta. Pas dhënies së këtyre letrave kredenciale, do të sugjerojë emra të ndryshëm për blogun tuaj.

Gjeneratori i emrit

2. Emri:

Nameboy

Një gjenerues i emrave në moshë, por megjithatë shumë i fuqishëm. Fuqitë e tij të kërkimit janë mjaft të rehatshme, të dobishme, të shpejta dhe shumë të fuqishme. Thjesht duhet të futni një fjalen, dhe do të ketë një listë kërkimesh sipas fjalës suaj.

Nëse nuk ju pëlqen rezultati, mund ta ndryshoni dhe ta hulumtoni. Ju mund të zgjidhni cilindo nga emrat nga lista që shfaqet.

Pjesa tërheqëse për këtë është, posa të zgjidhni një emër nga lista e blogut tuaj, klikoni në butonin e detajeve të shikimit ngjitur me fjalën dhe do të drejtoheni te lidhja e faqes së internetit Bluehost ku mund të blini pritjen dhe gjithashtu regjistroni blogun tuaj.

Modë me emrin djalë

Qasja e Testimit: Për testimin e Nameboy:

 • Përdoruesit duhet të hyjnë në uebfaqen zyrtare të Nameboy.

Djalë emër

 • Atje, duhet të kërkosh direkt emrin e domain me disa fjalë kyçe të vlefshme. Do t’ju ridrejtojë në një faqe të freskët me disa emra të përshtatshëm domain.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Ky është një mjet falas që ju lejon të gjeni jo vetëm emrin e blogut ose emrin e domain, por gjithashtu të gjeni një url për emrin tuaj. E vetmja gjë që duhet të bëni është thjesht shkruani fjalen që dëshironi të shihni emrin.

Klikoni në butonin e kërkimit dhe ju sigurohet një listë me emrat sipas shtesave. Ekzistojnë gjithashtu shumë rekomandime për fjalën që keni futur dhe madje një zgjedhje fjalësh që përputhen ose rimojnë fjalen tuaj.

Këtu gjithashtu mund të regjistroheni për emrin e domain që keni zgjedhur përmes butonit detajet e pamjes.

Qasja e Testimit: Për testimin e DomainWheel:

 • Përdoruesit duhet të drejtohen drejtpërdrejt në faqen zyrtare të DomainWheel.

Rrota e domainit

 • Atje, ata menjëherë do të dëshmojnë opsionin e kërkimit me një mbajtës të vendit, duke sugjeruar ndonjë fjalë kyçe të re me disa fjalë kyçe shtesë poshtë.

rrota e domainit

 • Shtoni disa fjalë kyçe të përshtatshme në blog sipas nevojave tuaja dhe klikoni në “Domain Search”.

Domain-Wheel

 • Faqja menjëherë do të tregojë disa nga emrat e domain më të mirë për blogun tuaj.

4. Domain.com:

fushë

Ky gjenerator zgjedh për një nga më të përdorurit dhe të njohurit për gjeneratorin e emrit të domain. Kjo ju ndihmon të gjeni përkatësisht emrin tuaj të domain të mundshëm ose emrin e blogut me një kosto për regjistrim, përkatësisht.

Pasi të shkruani fjalen që dëshironi të kërkoni, në përputhje me rrethanat gjen një lloj domain .com.

Nëse nuk është në gjendje të kërkojë diçka të tillë, ai kalon në një emër tjetër relativ për të njëjtën. Pasi të keni vendosur me titullin tuaj të blog-ut, mund të procedoni thjesht për ta regjistruar atë.

Qasja e Testimit: Për testimin e fushës:

 • Për emrin e domain-it tuaj të blogut, duhet të shtoni një emër unik për blogun tuaj që nuk ngjason me asnjë nga faqet e internetit.

Domain.com

 • Nëse keni nevojë për të njëjtin emër të faqes në internet, atëherë mund të keni emra të shumtë të niveleve të nivelit të lartë për të zgjedhur siç janë .net, .in, .org, dhe shumë më tepër.

Domain.com

 • Pas kësaj, përdoruesit duhet të blejnë të njëjtin fushë të nivelit të lartë në opsionin “shtoni në shportë” dhe më pas të vazhdojnë procesin e pagesës në përputhje me rrethanat.

5. Kërkimi i dobët i domenit:

Kërkimi i dobët i domenit

Ky gjenerator i emrit të blogut thuhet se është një mjet i drejtpërdrejtë dhe miqësor ndaj përdoruesit. Fakti befasues për këtë është se ajo është drejtuar nga një kompani e quajtur Automatic, “WordPress” duke qenë heroi.

Ju lehtë mund të kërkoni llojin e emrit tuaj duke hyrë në filtrat që janë duke filluar ose mbaruar nga fjalen që keni futur. Gjithashtu, ai përmban disa teknika të klasifikimit që mund të ndihmojnë në zgjedhjen e emrit të saktë për blogun.

Qasja e Testimit: Për testimin e Kërkimit të Lean Domain:

 • Përdoruesit duhet të kërkojnë Kërkimin e Lean Domain në shfletuesin e tyre të internetit.

Kërkimi i dobët i domenit

 • Pasi të keni arritur në faqen fillestare, duhet të kërkoni për emrin e domain-it të blogut që ju dëshironi posaçërisht.

Kërkimi i dobët i domenit

 • Faqja do të ridrejtohet në një faqe të freskët, ku do të gjeni emrin e domain të mrekullueshëm për qëllimin e blogut.

Kërkimi i dobët i domenit

6. Panabee:

Panabee

Një mjet tërheqës dhe i krijuar mjaft interesant, ky mjet siguron shpejtësi dhe kthjelltësi të shkëlqyeshme për sugjerimet për emrin. Thuhet se është një nga mjetet më të njohura për krijimin e emrave të domain.

Ai përdor konceptin e bashkimit të dy ose më shumë fjalëve dhe më pas të kërkimit të lidhur me të si kthimi i termave ose shkëmbimi i tyre.

Karakteristika që e bën atë kaq të arritshme në treg është se ju mund të kontrolloni për emrin që ju zgjidhni nëse është në dispozicion në vende të ndryshme të mediave sociale.

Qasja e Testimit: Për testimin e Panabee:

 • Përdoruesit duhet të hapin faqen e internetit zyrtare të Panabee. Atje, ata duhet të shkruajnë thjesht dy fjalë të cilat dëshirojnë si emër domain.

Panabee

 • Përdoruesit do të ridrejtohen në një faqe të freskët, ku do të marrin një pasqyrë për disa nga emrat e disponueshëm me dy fjalët e shkruara.

Panabee

 • Atje ata duhet të zgjedhin ikonën e zemrës për të kontrolluar dhe parë nëse ato janë në dispozicion për emrin e domain domain.
 • Faqja do të ridrejtohet në faqen e internetit të GoDaddy për disponueshmërinë e domenit nëse kërkohet.

Godaddy

7. EmriStation:

NameStation

Një tjetër gjenerator i njohur i emrave në blog është stacioni i emrave. Ajo gjithashtu gjeneron disa sugjerime për emrin e shëndetshëm për blogun tuaj, por ka mjaft disponibilitete për të cilat nuk rekomandohet të përdorni..

Sapo të futni fjalen në gjenerator, ju siguron disa fjalë të rastit. Lista që shfaqet kryesisht përmban fjalen që keni futur të përzier me disa fjalë të tjera që lidhen me emrin që keni përdorur.

Ky mjet ka vetëm një tipar tërheqës, dhe kjo është seksioni i konkursit. Në këtë pjesë, përdoruesve u lejohet të krijojnë një konkurs për emrat e blogeve si sugjerim për përdoruesit e tjerë.

Qasja e Testimit: Për testimin e EmritStation:

 • Përdoruesit duhet të shkruajnë fjalen e dëshiruar për emrin e domain-it në blog.

Stacioni i Emrave

 • Pastaj, NameStation do të tregojë disa nga emrat më të mirë të domain-it në blog, sipas fjalëve tuaja.

Stacioni i Emrave

Përfundim:

Të mendosh për një emër blog-je më vete mund të jetë i keq. Meqenëse duhen shumë faktorë për t’u mbështetur dhe shumë hulumtime për të ditur nëse është unike apo jo.

Kështu, një gjenerator i emrit të blog-ut thotë fjalë si një ndihmë që ju siguron listën më të mirë të mundshme të sugjerimeve nga të cilat mund të zgjidhni fjalën tuaj pa u shqetësuar se ajo nuk lidhet ose nuk është e përshtatshme për ju.

Gjithashtu, mos harroni të zgjidhni një emër në blog sipas asaj që janë nevojat tuaja. Për shembull, nëse po krijoni një blog që të jetë SEO, mos harroni të përdorni një emër që mund të përdoret lehtësisht për të kërkuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map