7 top: Alternativa SquareSpace (Opsioni # 2 është i mrekullueshëm)

Ky artikull i SquareSpace Alternatives u rishikua dhe u azhurnua në 27 Dhjetor 2018.


Nëse jeni duke kërkuar për alternativa SquareSpace, atëherë me të gjitha gjasat jeni të lodhur duke përdorur SquareSpace ose sigurisht po kërkoni një mundësi më të mirë.

Dhe pse nuk do të kërkonit një alternative!!

SquareSpace ka një sërë kufizimesh të veta. Si përdorues do të kishit provuar disa nga këto.

Ankesat e zakonshme të përdoruesve të SquareSpace janë-
 • SquareSpace ka një redaktues të internetit më pak intuitiv
 • Highmimet e larta të paketave elektronike
 • Mungesa e personalizimit të shpejtë
 • Mbështetje e kufizuar analitike
 • Mungojnë mjetet e marketingut përpara
 • Të ulëta në aplikacionet e pjesës së tretë dhe shtrirje

Për të përmendur disa, këto janë disa nga problemet ekzistuese në SquareSpace. Në shumë raste, kjo do të duket si një udhëtim në udhëtim me radhë për shumicën e përdoruesve.

Lessshtë e panevojshme të përmendet, për një periudhë kohe këto mangësi i shtyjnë përdoruesit e Squarespace të kërkojnë alternativa të tjera.

Sidoqoftë, gjetja e një alternative të përshtatshme nuk është kurrë një detyrë e lehtë. Nuk do të ishte mirë nëse dikush mund ta bënte më të lehtë këtë detyrë marramendëse.

Sidoqoftë, përmes këtij postimi, unë do t’ju ofroj 7 alternativat më të mira për SquareSpace.

hostingpillAlternativat më të mira 7 SquareSpace

 1. Wix
 2. FastComet (My Favorite)
 3. Godaddy
 4. Shopify
 5. Pixpa
 6. Volusion
 7. Jimdo
Ndërtues i faqes në internet
Kërkohet Kartë krediti?
Provë falas ose plan falas?
Lehtësinë e përdorimit
Mbështetja e klientit
Kostoja (Mujore)
WixpoPlani falas me nënfushë★★★★★★★★13 $ – 39 dollarë
FastCometpo14 ditë★★★★★★★★★★2,95 $ – 5,95 dollarë
GodaddyjoGjykim 1 muaj falas★★★★★★★★★★10 – 25 dollarë
Shopifyjo14 ditë★★★★★★★29 dollarë – 299 dollarë
Pixpajo15 ditë★★★★★★★★★6 – 25 dollarë
Volusionjo14 ditë★★★★★★★★29 dollarë – 299 dollarë
JimdopoPlan falas★★★★★★★4 deri në 39 dollarë
Tani le të shohim në Top 7 Alternativat e Sheshit Hapësirë

Alternativa Nr 1: Wix

wix si alternative katror hapësirë

Një nga alternativat e mia të para është Wix. Wix është një platformë e njohur pritëse për shkak të modelit të saj freemium. Ai është i bazuar në Tel Aviv,

Izraeli dhe u fillua së pari në 2006.

Ai mbështet mbi 50 milion klientë dhe është i lehtë për t’u përdorur në krahasim me SquareSpace. Ju shpejt mund të krijoni një faqe interneti profesionale duke përdorur Wix, e cila është një nga avantazhet më të mëdha të përdorimit të Wix.

Më lejoni të shpejt të jap më shumë detaje rreth Wix.

Wix: Karakteristikat

Wix është i pasur me karakteristika dhe ofron disa tema bazuar në fushën e biznesit tuaj. Ajo siguron mbi 100 shabllone dhe mbështet faqe të pakufizuara.

Modele me Wix

Planet mbështesin ruajtjen e 500 MB deri në 20 GB. Wix gjithashtu mbështet deri në 2 orë video. SiteBooster mund të shtohet me një çmim prej 60 $.

Në mënyrë të ngjashme, Form Builder mund të shtohet me një çmim prej 48 $.

Dobësia e vetme me Wix është fakti që pasi të keni zgjedhur një temë është e vështirë ta ndryshoni atë.

Sidoqoftë, Wix ka mbështetje të madhe për aplikacionin e palëve të treta dhe e bën atë një zgjedhje ideale për bloget dhe zhvillimin e tregtisë elektronike.

Diçka që është e vështirë për tu marrë me Squarespace.

Wix ofron një garanci prej 14 ditësh për kthimin e parave për planin e saj premium. Ka plane dhe çmime të ndara për ndërtimin e faqes në internet dhe zhvillimin e tregtisë elektronike.

Ndërsa Squarespace lejon një provë 14-ditore falas, ai nuk ka model freemiumi.

Kjo është përsëri një zonë ku Wix shkëlqen mbi SquareSpace.

Wix: Planet

Duke folur për planet, Wix mund të fillohet falas, megjithëse kjo do të përmbajë Wix Ads. Kjo është e përshtatshme për ndërtimin bazë të faqes në internet.

Icingmimi është një nga pjesët ku do të ndjeheni se Wix do të ishte miqësor me buxhetin, krahasuar me SquareSpace.

SquareSpace fillon me 12 $ / muaj në rast se ju zgjidhni një plan personal për 1-vjeçar.

I njëjti plan ju kushton 16 dollarë në muaj nëse zgjidhni 1 muaj. Kjo do të përmbante edhe taksat e zbatueshme.

Fillon Wix me 5 $ / muaj, megjithëse kjo do të përmbajë Ads Wix. Në rast se dëshironi të eleminoni Wix Ads, atëherë keni një plan Combo i cili fillon me 11 dollarë në muaj.

plane premium wix

Pas kësaj ju keni plane të tjera të tilla si Pafund dhe VIP duke filluar me 14 $ / muaj dhe 29 $ / muaj respektivisht.

Wix ofron plane të shumta për tregtinë elektronike duke filluar nga rreth 16,50 $ / muaj dhe këto janë pa komision.

Hapësira katror, ​​nga ana tjetër, ngarkon një tarifë transaksioni 3% për një plan themelor të e-tregtisë i cili fillon me 18 dollarë në muaj, që është shumë më i lartë se Wix.

Wix: Lehtësia e përdorimit

Wix është i mirënjohur për ndërtuesin e saj miqësor për përdoruesin e internetit.

Jo vetëm që është e thjeshtë, por është e thjeshtë për t’u lundruar. Një zgjedhje e përshtatshme për përdoruesit e rishtar.

tabelë wix

Përfshirja e personalizimeve në faqen tuaj të internetit është vetëm një çështje e zvarritjes.

Menutë janë të veçuar mirë. Ju mund të zgjidhni një shabllon miqësor me celularin nga një gamë e gjerë koleksionesh modelesh që ofron Wix.

Përdoruesit e Squarespace do të pajtoheshin me këtë, ka pak pikë dhimbje kur bëhet fjalë për ndërtimin e UI.

Jo shumë komplekse por SquareSpace nuk është aq i thjeshtë sa Wix. Ka një kurbë të gjatë mësimi.

Wix: Mbështetje e klientit

Wix ofron një seksion të veçantë mbështetjeje me një bazë të gjerë njohurish mbi tema të ndryshme.

Duke thënë në lidhje me seksionin e tyre të madh të mbështetjes, unë do të doja të theksoja se Wix aktualisht nuk mbështet chat live.

Mbështetja e klientit në Wix dhe SquareSpace është po aq e mirë dhe kompetente me asgjë më ndryshe.

Filloni provën falas me përdoruesit e Wix81 blerë këtë
Nëse dëshironi të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në Wix, mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit në sit duke klikuar këtu.

Alternativa Nr 2: FastComet

ndërtues i faqes fastcomet

Së dyti, në listën time është FastComet. FastComet filloi për herë të parë në vitin 2008. isshtë popullor për gamën e gjerë të shërbimeve.

Ajo është me seli në San Francisko, California.

FastComet ka mbi 45000 klientë të përhapur në 83 vende.

Ajo është kryesisht e njohur për zgjidhjet e saj të hostimit, megjithëse gjithashtu ka mbështetje të mirë për ndërtimin e faqes në internet.

Tjetra, më lejoni të marr më shumë detaje rreth FastComet.

FastComet: Karakteristikat

FastComet siguron një ndërtues të veçantë të faqes në internet. Ju mund të filloni me gjykimin e tyre falas para se të angazhoheni në ndonjë plan specifik.

Ai mbështet mbi 200 shabllone që janë të përgjegjshëm për celular, si dhe për specifikat e ngrohtë.

Përshtatja është e thjeshtë duke përdorur ndërtuesin e faqes në internet FastComet. Kjo është diçka që është më e thjeshtë në krahasim me Squarespace.

Me FastComet gjithçka që duhet të bëni është të aktivizoni cilësimet e krijuesit të faqes në internet nga cPanel e saj.

Ju mund të shtoni imazhe, video dhe përmbajtje grafike në faqen tuaj të internetit përmes ndërtuesit dhe t’i botoni ato pa probleme.

Kjo gjithashtu siguron qasje në mbi 40 pajisje shtesë dhe mundëson ndarjen e lehtë.

pajisje widget 40+

Në krahasim me Squarespace, do të gjeni që FastComet ka shumë mbështetje për aplikacionin dhe një koleksion të mirë modelesh.

FastComet: Planet

Unë kam qenë duke përmendur në lidhje me modelin e çmimeve të SquareSpace.

Në kontrast me këtë, FastComet ka modele çmimi shumë të volitshme.

Me FastComet ju merrni ton karakteristikash të dobishme edhe me planin bazë.

Krahasimi i parë i çmimeve midis FastComet dhe SquareSpace do të zbulonte që FastComet është miqësor me buxhetin.

FastComet ofron një provë 14-ditore falas për ndërtuesin e saj në internet. Krijuesi i faqes në internet është pjesë e planit të pritjes.

plani i shpejtë i krijimit të faqeve

Planet Themelore fillojnë aq të ulëta sa 2,95 $ / muaj. Kjo është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse keni nevojë për pritjen, si dhe për një ndërtues të faqes në internet, të gjithë nën një çati.

FastComet: Lehtësia e përdorimit

FastComet është i lehtë për t’u përdorur, pa dyshime për të. Ka navigacion të thjeshtë, i përshtatshëm për përdoruesit për herë të parë. Ju mund të zgjidhni tema bazuar në fushën e biznesit.

Mundësimi i krijuesit të faqes në internet është çështje sekondash. Pra, ndryshe nga Sheshi i hapësirës, ​​nuk do të kishit një kurbë të pjerrët të të mësuarit këtu.

Mbështet thjeshtë dhe lehtë për t’u përfshirë me personalizime.

pulti fastcomet

Karakteristikat e tërheqjes dhe rënies së bashku me mbështetjen e mbi 240 temave, ju lejon të ndërtoni një uebfaqe profesionale në kërkim pa probleme.

Marrja e statistikave analitike nga ndërfaqja FastComet është e thjeshtë. Ky është edhe një vend tjetër ku SquareSpace dështon.

FastComet: Mbështetja e klientit

Mund të arrini në FastComet përmes postës elektronike, telefonit dhe bisedës live.

Biseda live është në dispozicion 24/7, pavarësisht nëse ju jeni anëtar i ndonjë plani apo jo.

bisedë e shpejtë e faqes ndërtuese të faqes

Mbështetja e klientit është e shpejtë dhe e përgjegjshme për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve dhe sigurimit të informacionit shtesë.

SquareSpace ka një mbështetje të konsiderueshme të klientit.

Por kur e krahasoni me FastComet, atëherë po i mungon biseda live 24/7 dhe kjo është diçka që merr FastComet si fitues për mbështetjen e klientit.

Filloni përdoruesit e Lirë Trial297 e blejnë këtë
Nëse doni të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në FastComet, mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit të sitit duke klikuar këtu.

Alternativa Nr 3: Godaddy

zoti si alternativa e hapësirës katrore

Tjetra në listën time është GoDaddy. Godaddy është një markë e njohur dhe e njohur për zhvillimin e internetit në dispozicion në treg dhe ka qenë rreth e rrotull që nga viti 1997.

Ka një sërë shërbimesh. Megjithëse është më popullor për hostin e saj, GoDaddy gjithashtu siguron një ndërtues të faqes në internet. Ndërtuesi i saj në internet quhet “GoCentral”.

GoDaddy është me seli në Scottsdale, Arizona, SH.B.A. Ajo ka mbi 17 milion klientë në të gjithë globin dhe ka mbi 73 milion emra domain nën administrim.

Më lejoni të përqëndrohemi më shumë në faktin se pse GoDaddy është një alternative për SquareSpace.

GoDaddy: Karakteristikat

GoDaddy mundëson ndërtimin e një faqe në internet me përvojë zero kodimi. Ka një provë 14-ditore falas. Isshtë krijuar që të jetë SEO e optimizuar dhe e përgjegjshme për celular.

GoDaddy ju jep një redaktues të lidhur mirë, i cili gjithashtu përqendrohet në shpejtësinë së bashku me parametrat e tjerë.

Needshtë e panevojshme të përmendet, si përdorues të SquareSpace që do të dini, kjo është jashtëzakonisht e keqe në SquareSpace.

Krijuesi i faqes në internet mbështet krijimin e blogut, si dhe zhvillimin e tregtisë elektronike.

tipar hyjnor

Ka mbështetje për analitika paraprake me SEO në faqe. Gjithashtu mbështet disa karakteristika të shpejta për t’u përdorur në tregtinë elektronike.

GoDaddy ofron një mbështetje shumë të mirë të aplikacionit të palëve të treta. Integrimi i këtyre aplikacioneve është shumë më i thjeshtë duke përdorur GoCentral.

Cfare ka me shume!! GoDaddy ka mbështetje për mbi 16,000 tema.

GoDaddy: Planet

Një fakt i njohur për GoDaddy është se rinovimet janë më të larta krahasuar me çmimet e herës së parë. GoDaddy nuk garanton çmimin më të ulët në treg.

Por midis SquareSpace dhe GoDaddy, do të zbulonit se GoDaddy është më i lirë. Qoftë krijimi i blogut apo zhvillimi i dyqaneve elektronike, GoDaddy është më i lirë krahasuar me SquareSpace.

GoDaddy ofron 4 plane të ndryshme.

plani ndërtues i faqeve të adhuruara në internet

GoDaddy: Lehtësia e përdorimit

GoDaddy ofron një pamje shumë të thjeshtë me të gjitha opsionet që shfaqen dhe siguron navigim të lehtë.

Shumica e përdorimit të funksionaliteteve është vetë-shpjeguese, duke e bërë atë të lehtë edhe për fillestarët.

Përkundër SquareSpace, GoDaddy ka një kurbë të shpejtë të të mësuarit.

Karakteristikat e tërheqjes dhe rënies ju lejojnë të krijoni faqen tuaj brenda sekondave.

ndërtues faqesh në internet

Ndërtuesi i faqes në internet i GoDaddy i referuar gjithashtu si GoCentral, ofron shumë personalizim me shabllone të mbushura paraprakisht.

Ndërfaqja gjithashtu mbështet analiza të përparuara dhe integrime të mediave sociale. Në përgjithësi, ndërtuesi i faqes në internet nuk është i kufizuar vetëm në dizajnim.

GoDaddy: Mbështetja e klientit

GoDaddy ofron një seksion të veçantë të ndihmës që përfshin disa tema. Përveç kësaj, ju mund të arrini mbështetjen e klientëve të tyre përmes telefonatës ose bisedës live.

Biseda live për GoDaddy nuk është në dispozicion 24/7. Sidoqoftë, kjo në disa mënyra e bën atë më të mirë sesa Squarespace, pasi që menjëherë mund t’i merrni përgjigjet pyetjeve tuaja.

Kam provuar opsionin e tyre live chat. Biseda filloi menjëherë dhe mbështetja e klientit ishte e shpejtë për të ofruar udhëzimin e kërkuar.

chat perëndie për hapësirën katror

Një aspekt tjetër është disponueshmëria e mësimeve video në GoDaddy. Kjo siguron një perspektivë të tërë se si të filloni të përdorni çdo funksionalitet.

Filloni Falë përdoruesve të Trial29 blerë këtë
Nëse doni të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në Godaddy, ju mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit të sitit duke klikuar këtu.

Alternativa Nr 4: Shopify

blerje si alternative katror hapësirë

Vazhdoni, tjetër është Shopify. Shopify është një platformë e mirënjohur për zhvillimin e tregtisë elektronike dhe është një nga zgjedhjet më të mira për ndërtuesit e dyqaneve elektronike.

Shopify është i pajisur mirë me ton tipare të drejtuara nga tregtia elektronike. Ju emëroni një veçori dhe kjo do të ishte e mundur të përfshihej duke përdorur Shopify.

Ajo u themelua në vitin 2004 dhe ka selinë në Otava, Ontario, Kanada. Mbështet mbi 600,000 biznese.

Koha për të kontrolluar pse të zgjidhni Shopify over SquareSpace.

Shopize: Karakteristikat

Shopify mbështet ndërtimin e dyqaneve në internet i cili përfshin e-commerce dhe bloge me produkte të pakufizuar.

Në shumë mënyra, Shopify është më superior dhe më i pjekur në krahasim me Squarespace.

Qoftë kjo mbështetje e pakufizuar e produktit ose tarifa zero transaksionesh ose një listë e tërë e veçorive të tjera intuitive. Në shumicën e rasteve do ta gjesh që Shopify të ishte më i mirë se Squarespace.

tipar i blerjeve

Shopify jep një provë falas 14-ditore. Secili plan siguron qasje në dyqanin e aplikacioneve të Shopify. Nëse eksploroni dyqanin e aplikacionit Shopify, do të kuptonit se sa i madh është!!

Plani themelor përfshin shumicën e tipareve të tregtisë elektronike si rikuperimi i karrocave, kodet e zbritjes dhe disa të tjera. Ai mbështet personalizimin e nivelit të thjeshtë të kodit.

Epo, thënë thjesht shumica e këtyre nuk janë të mundshme duke përdorur SquareSpace.

Shopize: Planet

Pra, është e shtrenjtë Shopify?

Në një nivel më të lartë mund ta gjeni Shopify të jetë më i kushtueshëm në krahasim me SquareSpace.

planifikoni planet ndërtuese të faqes në internet

Sidoqoftë, një krahasim i ngushtë i veçorive do t’ju njoftojë, atë që ju mungon kur kufizoni veten në SquareSpace.

Shopify fillon me 29 dollarë në muaj që është pak më i lartë se sa planet e SquareSpace për tregtinë elektronike. Por ju mund të jeni më pak të sigurt, kjo ia vlen paratë.

Shopify: Lehtësia e përdorimit

Ndërtuesi i faqes në internet Shopify ka të gjitha opsionet e kërkuara në dispozicion brenda panelit ndërtues të faqes në internet. Lundrimi përmes këtyre opsioneve është jashtëzakonisht i thjeshtë.

Ju gjithashtu mund të rregulloni temat së bashku me pamjen dhe ndjenjën. Gjithashtu mbi faqen e internetit, do të gjeni mësime që demonstrojnë përdorimin e krijuesit të faqes në internet.

lehtë për të personalizuar blerje

Shumë përdorues të rinj të Shopify mund të mos e gjejnë ndërfaqen shumë miqësore në fillim. Sidoqoftë, gjatë një periudhe është e thjeshtë për t’u përdorur.

Një tipar dallues është personalizimi i nivelit të kodit i cili është i mundur në Shopify. Këtu është përsëri diçka që i mungon SquareSpace!!

Shopify: Mbështetje ndaj klientit

Shopify ka një seksion të veçantë ndihme. Ju mund të arrini mbështetjen e tyre të klientit duke përdorur chat live, email dhe telefon.

Kam provuar bisedën e tyre live. Sidoqoftë, koha e pritjes ishte shumë e gjatë, gati 15 minuta para se të vendosa të mbyllja bisedën.

blerje bisede 1 për hapësirën katror

Shopify dhe SquareSpace janë pothuajse të barabarta kur bëhet fjalë për mbështetjen e klientit, me ndryshimin e vetëm që Shopify gjithashtu pret shumë blog të dobishëm.

Filloni gjyqin tuaj falas19 përdoruesit e bleu këtë
Nëse dëshironi të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në Shopify, mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit në sit duke klikuar këtu.

Alternativa Nr 5: Pixpa

PIXPAA si alternative Squarespace

Alternativa ime e pestë për SquareSpace është Pixpa. Pixpa është i mirënjohur ndërtues i faqeve të internetit DIY që përqendrohet kryesisht në profesionistët krijues të faqeve në internet.

Pixpa ju lejon të provoni portalin e tyre përpara se të angazhoheni në ndonjë plan. Kjo ju lejon të filloni shpejt të ndërtoni faqe interneti të pasura me UI.

Me redaktimin e saj të përparuar, Pixpa është një mundësi e mirë për personalizime të shumta.

Pixpa është i njohur zakonisht për krijimin e një uebfaqe portofoli për artistë, entuziastë krijues dhe më e rëndësishmja për fotografët.

Pixpa është relativisht një ndërtues i ri i faqeve të internetit i filluar fillimisht në 2012 nga Gurpreet Singh. Ai është i përhapur në shumë vende me selinë e tij në New Delhi, India.

Tjetra, më lejoni të marr më shumë detaje rreth Pixpa dhe çfarë saktësisht ofron më mirë në krahasim me Squarespace.

Pixpa: Karakteristikat

Pa asnjë mendim të dytë Pixpa është i pasur me karakteristika dhe premton shumë më tepër sesa SquareSpace. Ndërsa është i pasur me karakteristika, Pixpa ju lejon të luani rreth krijimeve të faqes suaj të internetit.

Pixpa mbështet bloge brenda një faqe në internet dhe ka mbështetje të mirë për tregtinë elektronike me SEO, marketing dhe mbështetje analitike.

Karakteristikat PIXPA

Piecedo pjesë në faqet tuaja të internetit të tilla si logo, header, dhe madje edhe footer është plotësisht e personalizueshme. Ajo ka një seri temash të punuara mirë, të cilat janë të përgjegjshme për celular dhe janë ndërtuar duke përdorur teknologjinë e fundit.

Mund të përfshini gjithashtu skriptet e jashtme. Kur bëhet fjalë për menaxhimin e imazhit, Pixpa është një pionier me një listë të madhe të veçorive përkatëse të imazhit, siç janë imazhet e optimizuara të SEO, ngjeshja e imazheve, shpërndarja e përgjegjshme e imazheve, ngarkimi progresiv i imazheve dhe shumë më tepër funksionalitete.

Pixpa jep kod të redaktueshëm, redaktim imazhi, paraqitje të shumëfishta, mbi 300+ blloqe përmbajtjesh të redaktueshme plotësisht.

Në përgjithësi, Pixpa mund të krijojë uebfaqe krijuese të ngarkimit të shpejtë dhe të pasura me grafikë. Një vend ku SquareSpace nuk bën aq mirë.

Pixpa: Planet

Pixpa është më fleksibël kur bëhet fjalë për planet dhe jep modele më të mira çmimesh në krahasim me SquareSpace.

Pixpa jep një provë 15-ditore falas, e cila është një nga avantazhet e fillimit të përdorimit të Pixpa. Epo, kjo është diçka që madje SquareSpace ofron provën e saj 14-ditore.

Sidoqoftë, diferencuesi kryesor midis Pixpa dhe SquareSpace është grupi i zgjedhjeve që ofron Pixpa.

Me Pixpa mund të filloni me aq pak sa $ 5 / muaj. Nëse zgjidhni një plan vjetor pagese, atëherë ju merrni 2 muaj falas.

Ndërsa filloni një plan Themelor me 5 $ / muaj, do të gjeni gjithashtu plane të tjera si Grow i cili kushton 8 $ / muaj dhe Plani Plus i cili kushton 15 $ / muaj.

Planet e bëjnë Pixpa një alternativë të përshtatshme për SquareSpace.

Lehtësia e përdorimit:

Fillimi i përdorimit të Pixpa është i lehtë dhe thjesht kërkon që ju të siguroni disa informacione themelore përpara se të regjistroheni dhe të regjistroheni. Ndërsa regjistroheni do të gjeni disa video prezantuese të cilat janë të dobishme.

Videot e prezantimit PIXPAE

Do të gjeni opsione që lidhen me uebfaqen, si dhe dyqanin elektronik i cili ju lejon të menaxhoni markën, SEO dhe një mori karakteristikash të tjera të tregtisë elektronike..

vendosja e faqes me pixpa

Në mënyrë të ngjashme, në uebfaqe sigurohen opsione zvarritjeje dhe rënie, së bashku me të cilat lehtë mund të shtoni galeri.

Cilësimet e menusë PIXPA

Ashtu si shumica e ndërtuesve të faqeve në internet, Pixpa ka një redaktor të stilit i cili është më i hollësishëm në krahasim me Squarespace.

Redaktori i PIXPAA

Pixpa ka mundësi të shumta personalizimi dhe këto janë të lehta për t’u përdorur. Meqenëse ka një mori karakteristikash të ndërtimit të faqes në internet, mund të duhet ca kohë për ta zotëruar atë.

Sidoqoftë, Pixpa është i thjeshtë për t’u përdorur për dikë që po kërkon të krijojë një uebfaqe të pasur me karakter, krijues dhe vizualisht tërheqës

Mbështetja e klientit:

Pixpa ka një seksion të dedikuar i cili ofron një seri udhëzuesish ndihmës të dobishëm. Qendra e ndihmës është e veçuar mirë dhe mbulon pothuajse çdo temë.

Ndërsa kjo ka udhëzues bazë për fillimin, ajo gjithashtu mbulon disa tema të përparuara së bashku me FAQ. Pixpa gjithashtu ofron një seksion të veçantë të dedikuar për studentët dhe ka një blog.

Unë provova opsionin e tyre të bisedës live, megjithatë, koha e pritjes ishte mbi 5 minuta, para se të vendosa të mbyll bisedën.

Do të gjeni burime të bollshme në faqen e internetit të Pixpa, e cila është informuese dhe e dobishme në të njëjtën kohë.

Vizitoni përdoruesit e Pixpa89 blerë këtë
Nëse dëshironi të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në Pixpa, mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit në sit duke klikuar këtu.

Alternativa Nr 6: Vulluzion

vërshimi si alternative katror

Tjetra në listën time është Volusion. Volusion përsëri një emër i njohur për zhvillimin e tregtisë elektronike.

Ajo ka qenë rreth e rrotull në treg për mjaft kohë dhe është e njohur për krijimin e dyqaneve elektronike.

Wasshtë filluar në 1999 nga Kevin Sproles. Ajo është me seli në Kaliforni, Sh.B.A..

Vulluzion në kredinë e tij ka mbi 30000 tregtarë dhe ka marrë deri në mbi 185 milion urdhra.

Shtë një nga provat e para falas në industrinë e tregtisë elektronike.

Vulluzioni duke qenë një nga markat më të vlerësuara të zhvillimit të tregtisë elektronike ofron karakteristika të larmishme të mbështetura në tregtinë elektronike.

Ka më shumë që duhet të dini për Volusion.

Vëllimi: Karakteristikat

Vëllimi siguron një gjykim 14-ditor falas. Rregullimi i temave bazuar në biznesin tuaj është diçka që mund të bëhet me lehtësi në Volusion.

Ndërtuesi i faqes në internet Volusion mbështet personalizimin dhe redaktimin e faqeve. Isshtë krijuar që të jetë në përputhje me SEO dhe optimizon ngarkesat e faqeve.

tipar i vullusit

Në disa mënyra Volusion ofron mbështetje më të mirë për zhvillimin e tregtisë elektronike mbi SquareSpace.

Integrimi i portës së pagesave, faturimi i përsëritur, analitika e përparuar, mjetet e marketingut dhe një seri e tërë e aplikacioneve të palëve të treta janë në dispozicion ndërsa përdorni Volusion.

Epo, qartësisht nuk do t’i merrnit këto përfitime në SquareSpace.

Vëllimi: Planet

Volusioni është një platformë në përputhje me e-tregtinë dhe për shkak të kësaj, unë nuk do të them se është me çmim të lirë në krahasim me Squarespace.

Një tregtim është midis çmimeve dhe veçorive. Megjithëse Volusion është vetëm pak me çmim të lartë mbi SquareSpace, ai është i pasur me karakteristika.

Plani themelor në Volusion fillon me 29 $ / muaj.

planet për ndërtuesin e webstie

Përsëri, pa tarifa të transaksioneve. Pra, zgjedhja midis Volusion dhe SquareSpace është e qartë, nuk është ashtu!!

Vëllimi: Lehtësia e Përdorimit

Volusion ka një ndërtues të thjeshtë të faqeve të internetit edhe pse kjo është e ndryshme nga shumica e ndërtuesve konvencionale të faqeve të internetit.

Meqenëse mbështet zhvillimin e tregtisë elektronike, do të gjesh një mori karakteristikash që mbështesin krijimin e dyqaneve elektronike. Pak prej këtyre përfshijnë menaxhimin e inventarit, raportimin, mbështetjen e marketingut dhe disa të tjera.

Shtë e thjeshtë për të filluar dhe shtoni shabllone të zgjedhjes suaj me Volusion.

tabela e vullusit

Lista e opsioneve të disponueshme për zhvillimin e tregtisë elektronike është ajo që e bën atë një klasë veçmas në krahasim me Squarespace.

Vëllimi: Mbështetja e klientit

Vulluzioni ka mijëra materiale burimesh në dispozicion në faqen e tij të internetit. Ndërsa ekziston një seksion i veçantë i burimeve, ju gjithashtu mund të merrni ndihmë nga qendra e ndihmës ose të telefononi numrin e tyre falas.

Volusion mbështet chat live. Kam provuar opsionin e tyre live chat. Para se të filloni bisedën live, duhet t’i përgjigjeni disa pyetjeve themelore.

Biseda filloi shpejt dhe përfaqësuesi i mbështetjes së klientit ishte mjaft i shpejtë për të dhënë detaje përkatëse.

biseda vullgimi 1 për hapësirën katrorë

vëllim bisede 2 për hapësirën katror

Duke folur për mbështetjen e klientit, qartë, ne kemi Volusion si një fitues këtu.

Filloni një gjyq falas 30 përdoruesit e bleu këtë
Nëse doni të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në Volusion, mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit të sitit duke klikuar këtu.

Alternativa Nr 7: Jimdo

faqja kryesore e xhimit

E fundit në listën time është Jimdo. Jimdo ofron një ndërtues të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur në internet. Ajo u themelua në vitin 2007 dhe ka selinë në Hamburg, Gjermani.

Jimdo është i njohur për lehtësinë e tij të përdorimit. Krijon mbi 20 milion faqe interneti në të gjithë botën. Jimdo është një tjetër mundësi e përshtatshme për zhvillimin e tregtisë elektronike.

Megjithëse Jimdo nuk është shumë i njohur në krahasim me konkurrencën e tij, ai mban mirë si një alternative për SquareSpace në disa aspekte.

Më lejoni të shpejt të jap më shumë detaje rreth Jimdo.

Jimdo: Karakteristikat

Jimdo ka një koleksion të mirë temash dhe modelesh. Ai gjithashtu mbështet integrimet e mediave sociale, galeritë e fotografive, hartat google, format e kontaktit, shkarkimet e skedarëve.

Për më tepër se kaq, Jimdo ka prezantuar një krijues të brendshëm logosh për klientë të vetëdijshëm për markë, të cilët dëshirojnë të rregullojnë ose krijojnë zyrtarin e tyre. & logot unike të markës. Kjo veçori është aktualisht falas vetëm për një kohë të kufizuar.

krijues logo logo

Duke folur për të reja, Jimdo ka shtuar edhe një Liste të Biznesit & Prodhuesi Ligjor i Teksteve i cili mund të ndihmojë klientët tuaj t’ju arrijnë me indeksimin e duhur. Gjithashtu sigurohet që faqja juaj në internet është në përputhje me rregulloret e GDPR. Për më tepër, Jimdo siguron SEO, analitikë, ndjekje dhe disa veçori të tjera.

Duke filluar falas, është për t’u habitur të shikoni listën e veçorive që Jimdo mund të sigurojë. Ai e bën zhvillimin e faqes në internet një copë tortë me qasjen e tij thjeshtiste.

Jimdo: Planet

Do të përsërisja se Jimdo është më popullor për modelin e tij freemium. Shtë e përballueshme dhe në të njëjtën kohë ofron karakteristika intuitive.

Plani Jimdo fillon me Jimdo Free i cili siç sugjeron edhe emri është falas. Plani i Jimdo Grow fillon me 15,00 dollarë në muaj. Një plan tjetër Jimdo Unlimited fillon me 39 dollarë në muaj.

plan jimdo

Tani ja ku do të veçoja. Mimi është i përshtatshëm për buxhet dhe shumë i përballueshëm në krahasim me Squarespace.

Jimdo: Lehtësia e përdorimit

Jimdo lehtëson krijimin e thjeshtë të faqes në internet. Extremelyshtë jashtëzakonisht e thjeshtë për t’u përdorur dhe mund të krijojë një faqe në internet në pak sa 3 minuta.

Shtë një zgjedhje e përkryer me tiparet e saj tërheqëse dhe tërheqëse për përdoruesit e rinj. Mbështetja e tij për zhvillimin e tregtisë elektronike e bën atë një zgjedhje të përshtatshme për dyqanet elektronike.

demo në faqen e internetit jimdo

Përdorimi i ndërfaqes së Jimdo është drejt përpara dhe ndryshe nga SquareSpace nuk do të ankoheshit për këtë të ishte më pak intuitiv.

Jimdo: Mbështetja e klientit

Jimdo ka një pjesë të veçantë mbështetëse. Ka udhëzues të mjaftueshëm mbështetës dhe mësime por asgjë të shkëlqyeshme në krahasim me platformat e tjera të pritjes.

Ajo nuk ka një mundësi bisede live. Sidoqoftë, mund të plotësoni një formë kontakti përmes së cilës ekipi Jimdo do t’ju arrijë.

Epo, ky është një vend ku ndoshta Jimdo mund të përmirësohet. Një marrëveshje ku SquareSpace godet më mirë ndaj Jimdo.

Filloni tani me përdoruesit e Jimdo54 blerë këtë
Nëse doni të ndërroni faqen tuaj të internetit nga SquareSpace në Jimdo, mund të punësoni Ekspertin tonë të Migracionit në sit duke klikuar këtu.

Përfundim:

Pse të luftoni me SquareSpace kur keni kaq shumë alternativa të tjera?

Secila prej këtyre alternativave është e mirë në një farë mënyre.

Jimdo, Webflow dhe Wix janë mundësi të mira në rast se ju po kërkoni krijimin e faqeve falas të internetit.

Kjo lehtë mund të krijojë faqe interneti rudimentare dhe në të njëjtën kohë është miqësor me buxhetin.

Shopify dhe Volusion, të dyja janë marka të mëdha dhe janë zgjedhje e mirë për zhvillimin e tregtisë elektronike.

GoDaddy është i thjeshtë, megjithatë sfida e vetme është çmimi i veçantë për përdorimin e ndërtuesit të faqes në internet.

Nga ana tjetër, FastComet është i përballueshëm, i pasur me karakteristika, i lehtë për t’u përdorur dhe ofron mbështetje të mirë për klientët.

Kështu që nëse dua të krijoj një faqe në internet, pa asnjë mendim të dytë do të jepja një bravoçitje për FastComet.

alternativa e katrorit infografik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map