8 Top Alternativat e PingDom 2020 (numri # 1 është i mrekullueshëm)

Në artikullin tim të mëparshëm, ju prezantova me mjetet që duhet të përdorë çdo pronar i faqes.


Në këtë artikull, unë do të flasim për Alternativa Pingdom.

Jam i sigurt që do të pajtoheni me mua kur them:

Pingdom është një mjet i shkëlqyeshëm. Por është e kushtueshme dhe vjen me mundësi të kufizuara sa i përket karakteristikave dhe mbështetjes së klientit.

Epo, rezulton, ka shumë mjete (si alternativa Pingdom) që janë më të lira, kanë më shumë veçori sesa Pingdom dhe janë më të lehta për t’u përdorur.

Dhe në postimin e sotëm, unë do t’ju tregoj disa nga alternativat më të mira të Pingdom që janë përshtatja e përsosur për nevojat tuaja.

hostingpill8 Top Alternativat e PingDom 2020

 1. Koha më e mirë
 2. DotCom-Monitor
 3. ServiceUptime
 4. Uptime.com
 5. RapidSpike
 6. SiteUptime
 7. Ndjekësi i pritësit
 8. Site 24 × 7

1. Më mirë kohën e duhur

Shtëpi më e mirë Uptime

Më mirë Uptime siç mund ta merrni me mend nga emri, monitoron dhe përmirëson numrat tuaj në kohën e duhur kur jeni i zënë me menaxhimin e aspekteve të tjera të faqes tuaj. Më mirë Uptime është masivisht i popullarizuar në mesin e pronarëve të dyqaneve elektronike të cilët konsumohen ndryshe me menaxhimin e inventarit.

Regjistrimi është goxha i thjeshtë. Thjesht shënoni Emailin tuaj & telefoni dhe URL-ja e faqes që dëshironi të monitorohet. Kjo eshte. Tani, çdo herë që ka një azhurnim në faqen tuaj ose nëse bie poshtë, do të merrni dorën e parë të azhurnimit.

Nëse ndonjë gjë shkon keq në shikimin më të mirë të Uptime, do të merrni pamje nga ekranet & regjistrat e gabimeve me afatet e detajuara për debugging të lehtë. Më mirë Uptime gjithashtu mbështet integrimin e shërbimit të jashtëm si Heroku, Slack, Zendesk, etj së bashku me integrimin e kalendarit për rotacionin e detyrave në telefon.

Tani, për të folur për çmimet, ka një lajm të mirë: Një plan falas. Një plan falas me karakteristika të kufizuara si njoftime falas për email, kontrolle 3-minutëshe dhe 5 thirrje telefonike. Pas kësaj, ekziston plani ‘Freelancer’ me thirrje telefonike të pakufizuara, kontrolle 30 sekondash dhe një llogari të vetme-përdoruesi.

Duke lëvizur në planet e nivelit të lartë, “Ekipi” ka 5 llogari të përdoruesve, planifikimin e telefonatave, mbështetje gjysmë pro dhe rreth integrimeve të pakufizuara. Nëse këto nuk përshtaten me shkallën tuaj, plani ‘Ndërmarrja’ është 150 dollarë në muaj & vjen me mbështetjen më të mirë, dhe opsionin për të shtuar përdorues shtesë.

Ifarë më pëlqen në lidhje me Better Uptime:

 • Sinjalizime të pakufizuara të postës elektronike në të gjitha planet
 • Shkallëzimi i incidenteve

Vizitoni më mirë Uptime

2. Dotcom-Monitor

Monitorimi i faqeve në internet
Dotcom-Monitor është një platformë monitorimi e bazuar në të gjitha-në-një që ju lejon të kontrolloni & shërbime të pista si SOAP, GET, POST, TCP, ICMP & Certifikata SSL për menaxhimin në kohë, monitorimin e performancës dhe funksionalitetin e shtuar për agjencitë & ndërmarrjet.

Pulti i tij ofron një sistem uniform të raportimit, ju mund të paralajmëroni me hollësi kur zbulohet një gabim, shërbimi fleksibël i raportimit XML që ushqen API-të në të dhënat tuaja të monitorimit në kohë reale, integrimin me platformat e njohura dhe madje monitoron faqet / aplikacionet jashtë rrjetit tuaj.

Modeli i çmimeve është mbajtur sa më i moderuar që të jetë e mundur. Plani themelor fillon si 1.99 $ / muaj që ofron një minimum prej 10 objektivash. Plando plan përfshin panele të pakufizuara publike, Integrim SSO, API të konfigurimit, burim të dhënash XML, mbështetje 24/7, etj..

Jo vetëm kaq por Dotcom-Monitor gjithashtu është kredituar të jetë kompania e parë që prezantoi një monitorim një minutësh, monitoron IPv6 & alarme telefonike, monitorim i transaksioneve në ndeshjen e figurave dhe regjistrues i skenarit për monitorimin e aplikacionit WYSIWYG.

Whatfarë më pëlqen në lidhje me Dotcom-Monitor:

 • Nuk ka detyrime / Asnjë kartë krediti nuk kërkon provë falas 30-ditore
 • Shërbim i raportimit të të dhënave të drejtpërdrejta XML

Vizitoni Dotcom-Monitor

3. Shërbimi Koha: (E preferuara ime)

Shërbimi i Përgjithshëm

ServiceUptime ju lejon të monitoroni faqen tuaj të internetit nga 10 vende të ndryshme në të gjithë botën. Ata kanë frekuenca të personalizueshme monitorimi nga sa minutë në 60 minuta. Ajo përmban një numër shërbimesh të ndryshme monitorimi si HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, DNS, POP3 etj..

Ajo që e bën ServiceUptime një mjet të shkëlqyeshëm monitorimi është një fakt që çdo herë shërbimi juaj kontrollohet nga një vendndodhje tjetër, dhe një alarm jepet vetëm kur shumë lokacione zbulojnë një dështim.

Nëse keni nevojë të nxisni skriptet në faqen tuaj të internetit (faqe në internet) për kushte të veçanta të tilla si joproduktive, atëherë ServiceUptime është një mjet i shkëlqyeshëm për t’u marrë parasysh. Të gjitha planet premium të ServiceUptime mbështesin përdorimin e Webhooks.

ServiceUptime ka monitorim falas dhe të paguar nga të cilin mund të zgjidhni. Shërbimi i monitorimit falas ju lejon të monitoroni një shërbim çdo 30 ose 60 minuta; ndërsa shërbimet e paguara sillen nga 10 monitorues në 110 monitorues në varësi të planit të zgjedhur.

Ifarë më pëlqen për ServiceUptime:

 • Opsione fleksibël të frekuencës.
 • Aftësia për të zgjedhur çdo port nën Planin Falas

Vizitoni përdoruesit e Serviceuptime117 blerë këtë

4. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com jo vetëm monitoron kohëzgjatjen e serverit tuaj, por gjithashtu siguron raporte të ashpra të performancës. Ky ka një kapacitet të pakufizuar për të monitoruar faqet e internetit dhe mund të monitorojë HTTP, HTTPS, Ping, SSH, TCP, DNS, API, transaksione, email dhe shumë më tepër.

Uptime.com bën monitorim të vazhdueshëm brenda një minutë nga 30 vende të ndryshme. Në rast se hasni ndonjë vështirësi në uebfaqe, atëherë merrni njoftime sipas kërkesës. Këto paralajmërime dërgohen me SMS, email, njoftim për shtyp, Twitter ose faqe në internet.

Kjo ka një provë 21-ditore falas. Postoni këtë ka shumë plane, me planin më themelor që fillon me 15 dollarë në muaj.

Të gjitha planet përfshijnë monitorimin SSL, mbështetjen 24/7, monitorimin e pingave, skanimin e viruseve dhe malware dhe monitorimin e vërtetë të përdoruesve.

Uptime.com siguron të dhëna gjithëpërfshirëse të raportimit me performancën e serverit, kohën e reagimit dhe kohën e duhur. Ju mund të kontrolloni historinë e kohës në internet dhe mund të merrni raporte ditore, javore dhe mujore me email.

Me secilin plan, ju gjithashtu merrni një faqe të statusit publik, i cili mund të shfaqet brenda ose në një portal publik. Plani themelor i Uptime.com siguron ruajtje 4 mujore të të dhënave historike. Uptime gjithashtu mbështet integrimet e palëve të treta. Këto shërbime janë të kombinuara me udhëzues të mirë teknik për mbështetje në seksionin e tij të ndihmës.

Ifarë më pëlqen në lidhje me Uptime.com:

 • Alertet përmes Twitter
 • Monitoron DNS, serverin e postës elektronike, serverin në internet dhe mbështet listën e zezë të IP dhe domain

5. RapidSpike

rapidspikeRapidSpike është edhe një zgjidhje tjetër për të monitoruar kohëzgjatjen e faqes tuaj. Kjo vjen me një gjykim 14-ditor falas. Ka një shërbim të automatizuar dhe të vazhdueshëm të monitorimit në kohë.

Me RapidSpike mund të shtoni uebfaqe ose serverë të rinj menjëherë për monitorim. Ka njoftime konstante 24 // 7/365 dhe do të njoftoheni menjëherë në rast të ndonjë joproduktive.

Ekzistojnë një numër mënyrash, RapidSpike dërgon një njoftim. Mund të dërgojë njoftime përmes postës elektronike, SMS, thirrje zanore, faqe në internet, kanale të ngadalta, pushover, ekipe të Microsoft ose zyra 365, PagerDuty, mesazhe me aplikacione ose faqe statusi.

RapidSpike mund të funksionojë në interval prej 1 minutësh dhe nëse e dëshironi atë në një kohëzgjatje më të gjatë, atëherë kjo është e rregullueshme.

RapidSpike ka mbështetjen e rrumbullakët të globit dhe siguron të kontrollojë nëpër vende të shumta para se të dërgojë ndonjë njoftim joproduktive. Shërbimet kombinohen me rregulla të shumta njoftimi. Kjo është e dobishme kur ka shumë palë të interesuara me interes të ndryshëm.

Kjo është njësoj e mundshme përmes desktopit, tabletit, celularit ose ndonjë pajisjeje tjetër. Ajo ka një pamje të konsoliduar të disponueshme mbi pult, e cila ofron metrikë përkatëse të kohës.

RapidSpike ka raportim të hollësishëm duke përfshirë përcjelljen e çdo faqe. Në të njëjtën kohë, do të dërgonte një njoftim të vetëm në rast se ka dështime të shumë faqeve. Mund të monitorojë ping, HTTP dhe TCP.

Whatfarë më pëlqen në lidhje me RapidSpike.com:

 • Një numër i madh kanalesh njoftimesh
 • Mbështet monitorimin e API, skanimet e cenueshmërisë së sigurisë dhe monitorimin real të përdoruesve

6.Shtimi i faqes:

SiteUptime

SiteUptime monitoron faqen tuaj të internetit çdo dy minuta nga 8 lokacione të ndryshme të përhapura në 5 kontinente. Ajo përmban mundësi të shumta monitorimi si HTTP, HTTPS, DNS, ICMP, POP3, etj.

SiteUptime shmang pozitive false duke konfirmuar alarmin nga një vendndodhje alternative gjeografike.

Nëse po mendoni të provoni një mjet falas të monitorimit të faqes në internet përpara se të kaloni në një opsion me pagesë, SiteUptime është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Plani falas ju lejon të vendosni një monitor që kontrollon faqen tuaj të internetit çdo 30 minuta. Ai gjithashtu përfshin raporte në kohë, njoftime me email dhe një panel kontrolli. Planet e përparuara ju lejojnë të vendosni deri në gjashtë monitorues që kontrollojnë faqen tuaj të internetit çdo 2 minuta.

Ifarë më pëlqen në lidhje me SiteUptime:

 • Monitorimi i statistikave përmes XML / RSS

7. Ndjekësi host:

host-tracker.com

Host Tracker nuk ka të bëjë vetëm me monitorimin e përmbajtjes dhe kontrollin e kohës së përgjigjes. Ato gjithashtu përfshijnë monitorimin e bazës së të dhënave.

Host Tracker monitoron faqen tuaj te internetit nga më shumë se 70 vende në të gjithë botën duke përdorur protokolle të shumta si HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, SSH, RDP, etj..

Host Tracker ka marrë më shumë sesa thjesht email, SMS dhe thirrje telefonike për t’ju njoftuar. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të alarmoheni mbi Hangouts dhe Skype.

Përveç monitorimit të uebit, Host Tracker gjithashtu ju lejon të monitoroni ngarkesën në CPU, HDD dhe RAM; dhe skadimit të certifikatës.

Raportet mund të shkarkohen në formate të ndryshme si PDF, XML dhe CSV.

Ju mund të integroni aplikacionin tuaj me Host Tracker duke përdorur API-në e tyre.

Statistikat e Host Trackers-it sigurisht që e bëjnë atë një mundësi për t’u marrë parasysh: 8 vjet në ajër, 40000+ klientë dhe 200000+ faqet e internetit të monitoruara.

Ifarë më pëlqen në lidhje me Host Tracker:

 • Opsione të mëdha alarmi, përfshirë Hangouts, Skype dhe Thirrje Zëri
 • Ndjekja për domain / IP e listuar e zezë është e mundur

8. Vendi 24 × 7

Site24x7

Site24x7 është një zgjidhje gjithëpërfshirëse që ju lejon të vëzhgoni jo vetëm faqen tuaj të internetit, por edhe faqen e internetit tuaj celular, aplikacione celularë dhe asete cloud që funksionojnë në Amazon EC2.

Një raport i fundit nga Fortune thotë se trafiku celular është vendosur të rritet me një normë të përbërë vjetore prej 53% nga 2015 deri në vitin 2020. Kjo forcon rëndësinë e monitorimit të faqeve të internetit tuaj celular dhe aplikacioneve celular..

Site24x7 monitoron shërbime të tilla si HTTP, HTTPS, ICMP, DNS, FTP, etj nga mbi 50 vende në të gjithë botën. Ai gjithashtu përmban monitorimin e përdoruesit në kohë reale me metrikë të tillë si lloji i shfletuesit, vendndodhja dhe platforma.

Cfare tjeter? Site24x7 gjithashtu përmban monitorimin e performancës së serverit dhe monitorimin e rrjetit. Monitoron serverë të tillë si Windows, Linux, Amazon EC2 dhe VMware ESX; dhe pajisjet e rrjetit siç janë ruterat, çelsat, zjarrit dhe printerët.

Site24x7 duhet të jetë zgjedhja juaj nëse kërkoni më shumë sesa vetëm monitorim të faqes në internet; si monitorimi i aplikacioneve tuaja mobile, performanca e aplikacionit, performanca e serverit dhe performanca e rrjetit.

Ifarë më pëlqen në lidhje me Site24x7:

 • Mund të monitorojë infrastrukturën e Cloud siç është Amazon EC2
 • Monitorimi i aplikacionit celular & monitorimi i performancës së aplikacionit për Java,. NET, AWS, Azure, iOS & Mjedise Android

përmbledhje

më mirë
uptime
Dotcom
monitor
shërbim
uptime
uptime
i shpejtë
kamë

HTTP
HTTPS
GET / POST
SOAP
TCP
ICMP
SSL
FTP
DNS
POP3
fishkëllimë e plumbit
SSH
API
Plan falas
në dispozicion?
i pakufizuar10 monitor20 monitor20 monitor50 monitor
monitor
frekuencë
3 min1-5 minderi në 3 min1 min2 min
Alertet përmesEmail
SMS
thirrje
Email
SMS
Email
SMS
thirrje
Email
SMS
thirrje
Email
SMS
thirrje
Shiko detajet Shiko detajet

Alternativat e përmendura këtu ju japin një numër zgjedhjesh të ndryshme për monitorimin e faqeve të internetit.

Zgjedhjet ndryshojnë jo vetëm për sa i përket kostos, por edhe për sa i përket shërbimeve që mund të monitorohen, numrit të vendndodhjeve, formateve të raportimit dhe metrikës, dhe mekanizmave të alarmimit.

Konsideroni ServiceUtime kur bëni zgjedhjen tuaj për një mjet të monitorimit në uebfaqe sepse ka karakteristika të shkëlqyera në krahasim me të tjerët.

Ju lutemi komentoni më poshtë dhe më tregoni se cilin keni zgjedhur.

Paç fat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map