9 Programe më të mira për automatizimin e marketingut për bizneset e vogla (2020)

9 Programe më të mira për automatizimin e marketingut për bizneset e vogla (2020)

9 Programe më të mira për automatizimin e marketingut për bizneset e vogla (2020)

Bizneset në internet përfitojnë shumë nga teknologjia e automatizimit të marketingut. Shtë një lloj platforme e krijuar për të përdorur në mënyrë efektive kanale të ndryshme për qëllime të marketingut në internet.


Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të mjeteve të automatizimit të marketingut është se ju lejon të dërgoni fushata emaili shumë të përshtatura për të gjithë klientët tuaj dhe klientët e mundshëm në një çast.

Ky artikull do t’ju japë një vrojtim të softuerit më të mirë të automatizmit të marketingut të disponueshëm në treg. Ju do të jeni në gjendje të dini se cili softuer e përfiton më shumë biznesin tuaj për sa i përket përdorshmërisë, funksionalitetit dhe përballueshmërisë.

hostingpillSoftueri më i mirë për automatizimin e marketingut të vitit 2020

 1. LeadSquared
 2. autopilot
 3. Freshworks
 4. SendInBlue
 5. EngageBay
 6. etapë
 7. Vendasta
 8. Webmecanik
 9. Jumplead

1. Udhëheqja

LeadSquared

LeadSquared është një nga platformat e automatizimit të marketingut të gjithanshëm që është krijuar për të ekzekutuar të gjitha qëllimet tuaja të shitjes dhe marketingut. Shtë një zgjidhje me bazë cloud për të gjitha llojet e bizneseve në internet që synojnë të shesin më shpejt. Ndihmon për të përkthyer më shumë konvertime dhe përfitim më të mirë.

Duke përdorur një sërë mjetesh gjithëpërfshirëse, ky program përfiton biznesin tuaj në mënyra të ndryshme.

Features:

 • Rrjedhat e punës të automatizuara
 • Sistemet e lidhura
 • Marketingu i personalizuar
 • Menaxhimi i udhëheqjes
 • Marketingu i pikave
 • Analizat e marketingut
 • Faqet e ndalimit
 • Pikë shënimi
 • Ndjekja e faqes në internet
 • Segmentimi i listës

çmimi:

Gjykim falas deri në 15 ditë; Planet e paguara variojnë nga 200 deri në 1800 dollarë në muaj

2. Autopilot

autopilot

Autopilot është programi automatik i automatizimit me email që lejon bizneset të krijojnë letra të personalizuara, postë elektronike ose tekste për t’u dërguar klientëve.

Kjo gjithashtu ju lejon të lidhni biznesin tuaj me aplikacionet tuaja të preferuara, duke ju çuar në një platformë më të mirë që ju dhe klientët tuaj do të shijoni. Ajo ofron integrime të integruara të marketingut, si dhe përdorimin e mjeteve CRM dhe inteligjencën e plumbit.

Features:

 • Ushqimi i plumbit me shumë kanale: SMS, postë direkte, email
 • Integrime të integruara duke përdorur teknologji më të mira të racës
 • Redaktori i emailit HTML
 • Personalizimi dinamik i tekstit
 • Modele udhëzuese për ushqimin kryesor
 • Vizualizimi i gypave
 • Email të pakufizuar
 • Analizë e përparuar e-mail
 • Automatizimi i shkaktuar nga veprimi
 • Import dhe eksport të të dhënave me shumicë
 • Ndërfaqja me përdorues tërheqje dhe rënie

çmimi:

Gjykim falas 30-ditor; Planet e paguara variojnë nga 25 deri në 50 dollarë në muaj

Vizitoni Autopilot

3. Punimet e freskëta

Freshworks

Freshworks është një nga programet më të lartë të automatizimit të marketingut në treg sot. Ajo siguron ndërmarrje të vogla, të mesme, madje dhe të mëdha një zgjidhje për komunikime efektive me klientët.

Ju mund t’i drejtoni të gjitha bisedat në një vend të vetëm dhe të automatizoni vepra përsëritëse të përshtatshme në një platformë. Të gjitha tiparet janë të ndara në produkte.

Features:

 • FreshSales
 • FreshService
 • FreshChat
 • FreshRelease
 • FreshCaller
 • FreshTeam
 • FreshPing
 • FreshMarketer
 • FreshConnect
 • FreshStatus

çmimi:

Plani falas për veçori të kufizuara; Planet e paguara variojnë nga 19 deri në 99 dollarë në muaj

Vizitoni punët e freskëta

4. Sendinblue

Sendinblue

Sendinblue është një suitë përdorues-miqësore që ndërthur shërbime të fuqishme në një zgjidhje. Softueri fuqizon biznesin përmes automatizimit të marketingut, CRM, fushatave të postës elektronike, mesazheve SMS dhe postave elektronike transaksionale.

Platforma lejon përdoruesit të mbajnë të gjitha listat në një vend. Ajo që e përcakton atë unike dhe të ndryshme nga pjesa tjetër është ekipi i tij i klasës botërore mbështetëse.

Features:

 • Testimi A / B
 • autoresponders
 • Mund pajtueshmëria e SPAM-it
 • Fushatat e pikave
 • Përmbajtja dinamike
 • Email i shkaktuar ngjarje
 • Faqet e ndalimit / Webformat
 • Menaxhimi i listës së postës
 • E-mail të optimizuar celular
 • Raportimi dhe Analitika
 • Menaxhimi i shabllonit
 • Menaxhimi i pajtimtarëve
 • Redaktori i postës elektronike
 • Rimëkëmbja e të dhënave
 • Arkivimi i postës elektronike
 • Monitorimi i postës elektronike

çmimi:

Test falas për 300 postë elektronike në ditë; Planet e paguara variojnë nga 25 deri në 66 dollarë në muaj

Vizitoni Sendinblue

5. EngageBay

EngageBay

EngageBay është një platformë gjithëpërfshirëse e automatizimit të marketingut, e dizajnuar dhe ndërtuar për të ndihmuar bizneset e vogla dhe ndërmarrjet fillestare që të angazhohen dhe konvertojnë klientët përmes gjeneratave të çojë dhe fushatave të postës elektronike..

Ajo ofron të gjitha mjetet e nevojshme për një marketing efektiv.

Features:

 • Automatizimi i shitjeve dhe marketingut
 • autoresponders
 • ndarje
 • Menaxhimi i Kontaktit
 • analitikë
 • Menaxhimi i biletave
 • shkakton
 • Modelet e postës elektronike
 • Testimi A / B
 • Sekuencat e postës elektronike
 • automatizim
 • CRM
 • Format në internet
 • Faqet e ndalimit

çmimi:

Falas për 1000 kontaktet e para; Planet e paguara variojnë nga 8,99 dollarë deri në 47,99 dollarë në muaj

Vizitoni EngageBay

6. pikë referimi

etapë

Benchmark është një platformë më e lartë e linjës së automatizimit të marketingut e krijuar për të ndihmuar bizneset të krijojnë dhe ofrojnë fushata marketing me lehtësi.

Qëllimi është të sigurojmë përdoruesve strategji të përdorimit të lehtë që do të përfshijnë klientët në faqen e internetit. Shtë një mjet i thjeshtë por mjaft i fuqishëm për t’i dhënë përdoruesve zgjidhje të marketingut të angazhimit.

Features:

 • Testimi A / B
 • Menaxhimi i shabllonit
 • Biblioteka e imazhit
 • Fushatat e pikave
 • Menaxhimi i listës së postës
 • Integrimi i aplikacionit
 • Sondazhet e klientëve
 • autoresponders
 • Përmbajtja dinamike
 • Faqet e ndalimit dhe format e uebit
 • E-mail të optimizuar celular

çmimi:

Plani falas pas regjistrimit; Planet e paguara variojnë nga 11,89 dollarë deri në 37,39 dollarë në muaj

Vizitoni pikë referimi

7. Vendasta

Vendasta

Vendasta është një platformë që ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për automatizimin e marketingut që lejon përdoruesit të ndezin drejtimet dhe të sjellin perspektivat në.

Softueri bashkon përmbajtje të personalizuara dhe të përshtatura së bashku me fushatat e pikave të postës elektronike në mënyrë që të tërheqë vëmendjen e klientëve të ardhshëm. Me një fushatë të thjeshtë automatizimi dhe të personalizuar në marketing, gjenerohen mijëra drejtime të nxehta.

Features:

 • Fushata të gatshme Email Drip
 • Raporti i pamjes
 • Pikë shënimi
 • Inteligjenca e shitjeve
 • Marketingu i kërkimit
 • Etiketimi i bardhë
 • Partner / qendër biznesi
 • Menaxher detyrë

çmimi:

Falas me veçori të kufizuara; Planet e paguara variojnë nga 50 deri 999 dollarë në muaj

8. Webmecanik

Webmecanik

Webmecanik është një program automatizimi i marketingut me bazë cloud, i krijuar për të sjellë biznesin tuaj në një nivel të ri. Me zgjidhje të thjeshtë dhe fleksibël, ju mund të përmirësoni konvertimin e plumbit dhe të ushqeni marrëdhëniet me klientët në mënyrë që të merrni ROI më të mirë për biznesin tuaj.

Ju jeni të detyruar të bëni një sukses jashtë fushatave të automatizimit të marketingut sepse ky program është i shoqëruar me programe dhe trajnime që përfitojnë nga ekipi i marketingut.

Features:

 • ndarje
 • Fushata të automatizuara
 • Brezi i plumbit
 • Konvertimi i klientit
 • Marketingu i personalizuar me email
 • Menaxhimi i udhëheqjes
 • Komunikim multichannel
 • Analiza dhe ROI

çmimi:

Mimi varion nga 100 deri në 400 € në muaj

9. Xhumaja

JumpLead

Jumplead është një platformë e krijuar për gjenerimin e plumbit dhe automatizimin e marketingut. Ndihmon përdoruesit të shndërrojnë klientët e mundshëm që vizitojnë faqen në internet në blerjen e klientëve.

Ndërfaqja miqësore për përdoruesit ofron zgjidhje dhe mjete për marketing në shënjestër hyrëse duke u përqëndruar thjesht në marketing përmes postës elektronike dhe menaxhimit të plumbit, si dhe në krijimin e faqeve të uljes që angazhojnë klientët të bashkëveprojnë. Të gjitha tiparet jetike që dëshiron çdo tregtar gjenden në këtë softuer.

Features:

 • Automatizimi i marketingut
 • Identifikimi i vizitorëve
 • Mesazhe me biseda live
 • Analizat e marketingut
 • Faqet e ndalimit
 • Marketingu me email
 • Menaxhimi i kontakteve

çmimi:

Gjykim falas 14-ditor; Planet e paguara variojnë nga 24 deri 199 € në muaj

përfundim

Ndër programet e sipërpërmendura të automatizimit të marketingut, të preferuarat tona janë Leadquared dhe Freshworks. Të dy softverët janë të lehtë për t’u përdorur dhe kanë veçori që janë vërtet të dobishme për të arritur qëllimet tuaja.

Sidoqoftë, jo të gjithë programet e automatizimit të marketingut janë të njëjtë. Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje ose mjet që do t’ju ndihmojë të automatizoni detyrat tuaja të përditshme me lehtësi dhe në të njëjtën kohë të rritni biznesin tuaj dhe t’ju japin udhëheqje më të gjeneruara, kjo listë e 9 programeve më të mira të automatizimit të marketingut do të jetë udhëzuesi juaj.

Rrugë për atë që do të ndihmojë biznesin tuaj të performojë më mirë. Ju mund të shkoni në provë falas të dini se çfarë ofron softveri dhe të përcaktoni se cila platformë do të ndihmojë fushatën tuaj të marketingut.

A mendoni se kemi humbur ndonjë softuer që duhet të jetë gjithashtu në listën e softuerit më të lartë të automatizimit të marketingut? Na tregoni duke lënë një koment më poshtë. Mos hezitoni të ndani mendimet tuaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector