9 Programet më të mira të Kontabilitetit Falas që duhet të dini në vitin 2020 (Nr.1 është i mrekullueshëm)

Solopreneurs, përkthyes të pavarur dhe pronarë të bizneseve të vogla po kërkojnë të kursejnë shërbimet e kontabilitetit dhe kontabilitetit. Por, ata duhet të pranojnë se pa një softuer do të jetë e vështirë.


Sipas Këshilltarit të Praktikës së CPA-së, kostoja është një nga faktorët që i pengon kompanitë të blejnë softuer kontabël.

Megjithatë, vetëm 18% e SMB-ve janë akoma pa një.

Ju mund të dëshironi të kërkoni aplikacione falas për programin e kontabilitetit siç kemi dhënë këtu.

Duke pasur parasysh këtë, këtu janë nëntë nga programet më të mira të kontabilitetit falas në vitin 2020. Zgjidhni atë që ju përshtatet nevojave tuaja dhe vendosni mendjen të pushojë me financat tuaja.

hostingpillSoftuerët më të mirë të kontabilitetit falas të vitit 2020

 1. valë
 2. Akaunting
 3. SlickPie
 4. ZipBooks
 5. Pandle
 6. Gnucash
 7. plumb
 8. CloudBooks
 9. agim

1. Vala (zgjedhja jonë kryesore)

valë financiare

Përdoruesit idealë: pronarë të vetëm, kontraktorë ose konsulentë.

Bërja e valëve në kontabilitet është ky program falas i faturimit dhe kontabilitetit me seli në Kanada. Vala ka një numër në rritje të përdoruesve prej mbi 3.5 milion.

Vala ofron një gamë të gjerë karakteristikash falas, përgjithmonë, një mori modelesh faturash, njoftimesh dhe regjistrimesh pagese.

Vala gjithashtu ju lejon të lidhni karta krediti të pakufizuar dhe llogari bankare, duke marrë pagesa për një tarifë të arsyeshme. Shërbime profesionale të kontabilitetit janë gjithashtu të disponueshme.

Vala gjithashtu lejon bashkëpunimin e kontrolluar nga pronari i llogarisë. Ju mund ta ftoni klientin tuaj të shikojë si mysafir ose të lejojë stafin tuaj të ndryshojë si Menaxher të Pagave ndërsa ju mbeteni si Administrator.

Karakteristikat falas:

 • Lidhu me Etsy dhe PayPal
 • Lidhuni me llogari bankare të pakufizuara dhe kartave të kreditit
 • Pranoni pagesa në valutë të huaj
 • Faturat e personalizueshme
 • Skanimi i marrjes
 • Vërejtje për faturat dhe faturat + Njoftime për pagesa të pranuara
 • Barazimi automatik i transaksionit të pagesave (vetëm në Pagesat nga Vala)

çmimi:

 • 1% për pagesa të debitit
 • 2.9% + 0.3 $ për tarifë kredie
 • 20 – 35 dollarë në muaj për pajtimin e pagave të valës
 • 249 $ – Shërbimi i Kontabilitetit Wave + (një tarifë një herë)

Në lajme: Kohët e fundit H&R blloku fitoi aplikacione Wave për CAD 537 milion. Kështu që ju e dini që Vala është këtu për të qëndruar dhe do të ishte shumë më mirë me H&B Bllok.

2. Akaunting

Akaunting

Përdoruesit ideal: Pronarët e bizneseve të vogla dhe punonjësit e tyre, furnitorët, klientët dhe investitorët e mundshëm

Akaunting ju lejon të menaxhoni fluksin e parave tuaja në çdo kohë, në çdo vend për sa kohë që keni një lidhje interneti. Isshtë i arritshëm nga çdo pajisje me kontribues në të gjithë botën.

Ky program falas i kontabilitetit në internet ofron veçori të kontabilitetit me hyrje të vetme dhe mbështesin përdorues të shumtë me leje të personalizueshme. Kontabiliteti me dy hyrje vjen me një tarifë.

Versioni falas me veçori me hyrje të vetme nuk ka tarifa konfigurimi dhe të disponueshme për një kohë të pakufizuar.

Karakteristika Falas:

 • Shikoni në Mac, PC, celular ose tablet
 • Menaxhimi i inventarit
 • Shpenzimet në monedha të shumta
 • Mbështetje e shumëfishtë e përdoruesit
 • Ndjekja e depozitave dhe e transfertave për llogari bankare të pakufizuara
 • Bashkëngjitur faturat dhe skedarët te të dhënat e transaksionit
 • Portali i klientëve përfshin regjistrimet e faturave dhe pagesave

çmimi:

 • Falas për përdorim me hyrje të vetme!
 • 69 $ / vit për kontabilitetin me hyrje të dyfishtë.
 • Për listën e pagave, vetëm 99 dollarë në vit!

3. SlickPie

slickPie

Përdoruesit idealë: Solopreneurs dhe përdoruesit personalë që duan të automatizojnë proceset e tyre të kontabilitetit.

Sipas një studimi të bërë nga Wasp Barcode, vetëm 14% e pronarëve të bizneseve të vogla janë jashtëzakonisht të ditur, megjithëse mbi gjysma janë të irrituar kur nuk marrin këshillë dhe arsim nga llogaritarët e tyre.

Nëse keni pak përvojë në lidhje me kontabilitetin, një softuer miqësor ndaj përdoruesit si SlickPie mund të jetë përgjigja për nevojat tuaja.

SlickPie ofron një mënyrë të thjeshtë për të menaxhuar financimet që përsëriten automatikisht, duke përfshirë faturat, faturat dhe faturat.

Lehtësia e tij e përdorimit i jep asaj një avantazh ndaj konkurrencës së saj duke e bërë të lehtë kalimin nga spreadsheets të Excel në kontabilitet me përdorim të thjeshtë dhe softuer të lirë të kontabilitetit..

Nëse jeni duke kërkuar për 3 Karakteristikat e Integrimit në një program të kontabilitetit, kjo duhet të jetë zgjedhja juaj kryesore pasi zvogëlon futjen e të dhënave përmes automatizmit.

Karakteristikat falas:

 • Futja e automatizuar e të dhënave përmes aplikacionit të integruar MagicBot që shton automatikisht faturat dhe faturat
 • Faturat që përsëriten automatikisht
 • Pagesat e menjëhershme të faturave përmes përpunimit të Stripe, PayPal dhe kartave të kreditit
 • pajtimi bankare
 • Historia e transaksioneve
 • Raportet financiare
 • Ngarko dhe bashkëngjit skedarët

çmimi:

 • Ju mund të regjistroheni për një llogari falas SlickPie! Nuk kërkohen detaje të kartës!
 • SlickPie Pro kushton 39,95 $ / muaj i cili ofron për të shtuar 50 kompani dhe të ketë email dhe telefon mbështetje.

4. ZipBooks

ZipBooks

Përdoruesit idealë: Blogerët, profesionistët e pavarur, fillestarët dhe SMB-të.

Zipbooks është një kompani fillestare me bazë në Utah që synon të heqë dorë nga metoda e vjetër e këpucëve dhe librave kryesorë me një sistem që e bën të lehtë pajtimin, falas!

Ata kanë një ndërfaqe të thjeshtë që përfshin karakteristika miqësore ndaj përdoruesit, duke përfshirë një modalitet miqësor për ngjyrosjen.

Sistemi i tyre i kontabilitetit shumë i organizuar përfshin një kategorizim inteligjent, menaxhimin e fluksit të parave dhe pajtimin e regjistrave të kontabilitetit me deklaratat e bankës tuaj.

Programi falas i kontabilitetit në internet ka të gjitha funksionet themelore të kontabilitetit, si dhe raportet e fitimeve, humbjeve dhe bilancit.

Karakteristikat falas:

 • Dërgoni fatura të pakufizuara në internet
 • Raportet themelore të bilancit + Raportet e fitimit dhe humbjes
 • Pranon pagesa dixhitale përmes PayPal ose Square
 • Lidhet me një llogari bankare (version falas)
 • Ofron azhurnime kur biznesi juaj zgjerohet

çmimi:

 • Plani fillestar i ZipBooks është falas.
 • Plani më i zgjuar me 15 $ / muaj përfshin ndjekjen e kohës, duke shtuar llogari të shumta bankare.
 • Për raporte inteligjente dhe përdorues të pakufizuar, ata kanë një plan të sofistikuar me vlerë 35 dollarë në muaj.
 • Ata gjithashtu ofrojnë shërbim profesional të kontabilistit! Duke filluar nga 125 dollarë në muaj.

5. Pandle

Pandle

Përdorues idealë: Freelancer dhe solopreneurs

Ajo që nuk është Pandle është një program kompleks kontabël. Të dy versionet falas dhe të paguar vijnë me një gjerësi të veçorive të thjeshta për t’u përdorur.

Që nga fillimi, ju do të udhëzoheni gjatë vendosjes së tyre të shpejtë dhe gjithashtu mund të përdorni qasjen në versionin pro për një provë 14-ditore falas. Versioni falas ofron përdorim të pakufizuar.

Karakteristikat falas:

 • Krijoni kuotat dhe faturat me logon tuaj
 • Llogaritë bankare, klientët dhe furnizuesit e pakufizuar
 • Pranon pagesa përmes Pandle Pay (debiti dhe krediti) dhe Stripe
 • Vërejtje automatike pagese për faturat e papaguara
 • Vlerësimet tatimore
 • Monedha të shumëfishta
 • Raportet e taksës së shitjes dhe biznesit
 • Në dispozicion në iOS dhe Android

çmimi:

 • Pandle ofron dy plane, Free Forever plan dhe Pandle Pro.
 • Versioni i paguar është vetëm për 7 $ / muaj dhe përfshin burime PayPal, ngarkime të marrjes dhe përdorues të pakufizuar.

6. Gnucash

GnuCash

Përdoruesit idealë: Përdorues të biznesit në shtëpi dhe të vegjël

Nëse jeni në kërkim të një programi falas të kontabilitetit që mund të instaloni në Windows, macOS, ose në sistemin operativ Linux, atëherë shkoni për Gnucash, një nga programet më të mirë të kontabilitetit falas për pronarët e biznesit të vogël.

Përdorni atë për të menaxhuar llogarinë tuaj të pensionit, pensionit dhe investimeve, ndërsa mbani shënimet e aksioneve, si dhe të ardhurat dhe shpenzimet tuaja.

Gnucash është i shkëlqyeshëm për përdorim personal ndërsa ofron edhe disa veçori të pagave.

Përdoruesit kanë shënuar një kurbë të vogël të të mësuarit në fillim, por ka udhëzues dhe mësime.

Karakteristikat falas:

 • E disponueshme për sisteme të shumta operative dhe Android (pa aplikacion iPhone)
 • Kontabiliteti me dy hyrje
 • Transaksione me shumë monedha
 • Kuotat dhe portofolet e fondeve në internet dhe fondet e ndërsjella
 • Transaksione të planifikuara
 • Barazimi i bankave dhe kartave të kreditit
 • Raporte të ndërtuara dhe grafikë
 • Ndihma për ripagimin e hipotekës dhe huasë
 • Rikthim automatik i skedarit

çmimi:

 • Falas për të shkarkuar dhe përdorur!

7. Plumb

plumb

Përdoruesit idealë: Pronarë të bizneseve të vogla dhe të mesme dhe llogaritarët

A jeni një llogaritar që kërkon një program falas të kontabilitetit që mund të përdorni? Atëherë Buletini është zgjedhja juaj.

Ajo ka një gamë të plotë të veçorive të kontabilitetit dhe faturimit, si dhe mbështetje të menjëhershme njerëzore.

Plus, nuk ka reklama në internet me programin falas online.

Projektuar për të ofruar llogari të zgjuar bazuar në rrjedhën e punës, Bulet mund të përdoret nga kontabilistët, si dhe ndërmarrjet në rritje.

Gjithashtu, nëse keni një staf që multitaskon në burimet njerëzore dhe kontabilitetin, ky program mund të ndihmojë në uljen e kostove.

Karakteristikat falas:

 • Deklaratat e klientit
 • Faturat e përsëritura
 • Bashkangjit skedarët në transaksione
 • Multi-monedhës
 • Personalizoni me logon, markën dhe adresën e vet elektronike
 • Rregulloni automatikisht importet për pajtimin

çmimi:

 • Mund t’i qaseni të gjitha karakteristikat e tij me një cicërimë!
 • Faturë dhe kontabilitet falas – Dy tweet.
 • Plani me shumë përdorues është me çmim 4,99 $ / muaj.
 • Përdoruesit e Irlandës mund të aktivizojnë listën e pagave miqësore për vetëm 4 € në muaj Pagesa bazë dhe 3 € në muaj për një punonjës pas kësaj.

8. CloudBooks

Cloudbooks

Përdorues idealë: Freelancer dhe pronarë të afarizmave të vegjël (version i paguar)

Ndërsa CloudBooks ishte projektuar si programi më i lehtë i kontabilitetit për përdorim të biznesit të vogël, versioni falas ka mundësi të kufizuara.

Abonimi falas vjen me mbështetje 24/7 email.

Isshtë miqësor për përdoruesit dhe është i disponueshëm në internet për faturimin, përcjelljen e kohës, menaxhimin e projektit, pagesa në internet, kujtesat e automatizuar të faturave dhe gjurmuesit e shpenzimeve.

Karakteristikat falas:

 • 5 fatura
 • 1 klient
 • Mbështetje me email
 • Siguroni ruajtjen e të dhënave në re
 • Faturë e pakontrolluar

çmimi:

 • Versioni falas është vetëm për 30 ditë provë falas.
 • Ju gjithashtu mund të merrni një provë 30-ditore falas për të dy abonimet me pagesë.
 • 10 dollarë në muaj për pajtimin e Ekipit me 5 staf, klientë dhe faturë të pakufizuar, logon e markës, kriptimin SSL dhe pagesa PayPal.
 • Për pajtimin e Agjencisë, kushton 20 dollarë në muaj me staf të pakufizuar, klientë, fatura, PayPal / C20, bisedë të drejtpërdrejtë, telefon dhe email..

9. Sunrise

agim

Përdoruesit idealë: Artistë, kreativë, pronar biznesi solo

Projektuar nga freelancer për freelancer.

Nëse keni përdorur softuerin e kontabilitetit të aplikacionit Billy më parë, atëherë ky është, vetëm ai tani është falas.

Aplikacioni Billy tani mban zyrtarisht emrin Emri Sunrise me një plan përgjithmonë falas që përfshin përpunimin e kartave të kreditit.

Karakteristika të reja janë shtuar në Sunrise App pas ndryshimit të emrit të cilat përfshijnë pagesa PayPal, kategorizim automatik dhe llogari të bazuar në para.

Karakteristikat falas:

 • Faturat në internet
 • Kriptimi i të dhënave dhe siguria
 • Menaxhoni llogaritë e arkëtueshme dhe të pagueshme
 • Kujtesa të faturës për faturat e vonuara
 • Raportet e bilancit

çmimi:

 • Plani i vetë shërbimit është falas për të gjithë.
 • Ata gjithashtu ofrojnë shërbime profesionale të kontabilitetit që variojnë nga 99 deri në 499 $.

Përfundim:

Këto programe falas të kontabilitetit mund të jenë të arritshme në shfletuesin tuaj të internetit ndërsa të tjerët janë të zbatueshëm edhe për shfletim celular.

Ju mund të zgjidhni një softuer me një përdorues ose të kërkoni një softuer me shumë përdorues në varësi të nevojave tuaja.

Zgjedhja jonë kryesore, Vala vjen shumë e rekomanduar për gamën e saj të gjerë të karakteristikave, çmimet e arsyeshme dhe bashkëpunimin për të gjithë të lidhur me kompaninë tuaj, qofshin ata staf, furnitorë ose klientë. Ata gjithashtu ofrojnë një tarifë një herë për shërbimet profesionale të kontabilitetit.

Zgjedhja jonë e dytë, Akaunting ofron planin më të lirë të pajtimit për veçoritë e pagave, por është vetëm një program i kontabilitetit me hyrje të vetme. Për profesionistët e pavarur që nuk kanë nevojë të shqetësohen për opsionet e pagave, SlickPie është mënyra për të vazhduar, pasi ofron automatizim, pagesa në internet dhe raporte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map