AltusHost Review: Gjithçka që duhet të dini para se ta blini!

Ky Rishikim i Hosting i AltusHost u rishikua dhe u azhurnua më 22 nëntor 2018.


Marrja e partnerit të duhur të pritjes është me të vërtetë sfiduese ndonjëherë. Nëse ende nuk e keni gjetur platformën tuaj të duhur të pritjes, atëherë pse të mos kontrolloni AltusHost.

AltusHost është më popullor në rajonin Evropian për shkak të pranisë së tij më të spikatur në Evropë në krahasim me pjesët e tjera të botës.

AltusHost përmblodhi shërbimet e tyre të strehimit për herë të parë në 2008.

Ka mbi 10,000 klientë në të gjithë botën. Ndërsa nuk është shumë e përhapur, prapëseprapë ajo tërheq një pjesë të konsiderueshme të pritjes në treg.

Kryesisht një nga arsyet kryesore, AltusHost po fiton popullaritet është shërbimet e tij të gjithanshme të pritjes që vijnë me disa nga kutia dhe tiparet e personalizuara.

Epo, në të gjitha, AltusHost duket tërheqës me disa pro dhe pak kundër.

Kështu që, këtu kam vendosur të jap një përmbledhje të plotë të AltusHost nga këndvështrimi i një përdoruesi.

Unë do ta filloja këtë me të mirat e përdorimit të AltusHost.

Qëndroni të informuar për të mësuar më shumë rreth AltusHost.

Proçeset e AltusHost:

AltusHost ofron disa karakteristika të mira për t’u përdorur, të cilat jo shumë nga konkurrentët e saj ofrojnë.

Ky është një nga aspektet që e bën atë një alternative absolute për të kërkuar.

Pra, le të fillojmë dhe vlerësojmë secilën nga këto aspekte.

Shpejtësia dhe Uptime:

Pa mendime të dyta, të kesh shpejtësinë më të mirë është diçka që të gjithë ne presim nga ofruesi ynë i pritjes.

Askush prej nesh nuk do të dëshironte të ngecte për shkak të goditjes së shpejtë.

Këtu është një ndërhyrje, në rast se shqetësoheni për shpejtësinë e AltusHost. Epo, është mjaft shpejt, siç mund të shihni më poshtë.

koha e përgjigjes

AltusHost jep një bandwidth mujor të pakufizuar. Shpejtësia e lartë kontribuohet duke përdorur arkitekturën e duhur në fund të pritjes. Plando plan drejtohet nga SSD.

Nuk janë të gjitha. Ekziston një faktor më shumë kontribues për shpejtësinë e lartë.

Isshtë serveri LiteSpeed ​​Web. Serveri i internetit LiteSpeed ​​është 9 herë më i shpejtë se një server i rregullt në internet Apache.

E gjithë kjo mbështetet me CloudFlare CDN i cili kontribuon në dhënien e performancës më të mirë dhe më të lartë së bashku me disponueshmërinë e lartë.

Kjo siguron që AltusHost ofron një kohë të mirë.

Të gjitha shërbimet themelore monitorohen nga afër për të siguruar nivele të larta të kohës. AltusHost garanton një kohë të gjatë 99.9% për të gjitha shërbimet e tij.

Siguria dhe besueshmëria:

Siguria është një aspekt tjetër ku AltusHost përsëri është i fortë. Në nivelin bazë AltusHost ofron Le të Encrypt SSL.

Me sigurinë, ajo gjithashtu siguron të ruajë besueshmërinë e shërbimeve të saj pritëse. AltusHost përdor CloudLinux i cili siguron bllokimin e problemeve të CPU-së.

Planet përfshijnë një kopje rezervë falas. Ky është një funksion i rëndësishëm pasi që në shumicën e rasteve platformat e pritjes ju ngarkojnë veçmas për kopje rezervë.

pa-backups

Pa dyshim, AltusHost ushqen mbi arkitekturën më të fortë me mikro-serverët e saj super, RAID të shpejtë dhe të sigurt së bashku me SSD me shpejtësi të lartë.

AltusHost ka një harduer dhe softuer të plotë të rrjetit, i cili e bën atë më të sigurt dhe të besueshëm.

Shërbimet janë të mbrojtura DDoS me monitorimin e sistemit gjatë gjithë kohës, për të parandaluar çdo shkelje të sigurisë.

Infrastruktura plotësisht e tepërt dhe e vetë-zotëruar e bën pritjen më të besueshme.

Features:

Diskutimi për veçorinë e AltusHost është një pikë tjetër interesante.

Për të qenë më të saktë, ky është një nga komponentët kryesorë që e bën AltusHost një diferencues të tregut.

Unë do të përpiqesha të mbuloja sa më shumë karakteristika që mundem pasi ka shumë veçori interesante që ofron AltusHost.

Plando plan në AltusHost mbështet SSD të Pastër. Plani themelor mbështet 10 GB depozitë.

Midis planeve, vetëm konfigurimet ndryshojnë. Sidoqoftë, shumica e tipareve janë pjesë e planit themelor.

karakteristika

Kjo përfshin rezervë falas, SSL, ndërtues të faqes në internet, konfigurimin, transferimin. cPanel është përfshirë gjithashtu në plan.

Me vetë-instaluesin e saj të butë, mund të keni qasje mbi 300 skriptet.

Pritja specifike është WordPress dhe Magento e optimizuar.

AltusHost mbështet hostimin e postës elektronike dhe shoqërohet nga një filtër SPAM.

Disa aspekte të tjera teknike përfshijnë mbështetjen e saj për bazën e të dhënave MySQL, versione të ndryshme PHP, serverin e internetit LiteSpeed, CloudLinux, CronJobs, IonCube, cURL, GD Library Graphics, ImageMagick, CloudFlare CDN.

Kjo është një zgjidhje perfekte për të zhvilluar faqet e internetit të pasura me UI të drejtuar nga teknologjia.

Pjesa më e mirë është, ndryshe nga shumica e platformave të tjera, në AltusHost këto karakteristika janë përfshirë në planin themelor.

Opsione të shumta hostimi:

Pritja e përbashkët në internet është një mundësi që AltusHost ofron. Sidoqoftë, kjo nuk është e vetmja pjesë e pritjes që ajo kufizon.

AltusHost ka një mundësi të gjithanshme të pritjes. Me një konfigurim më të mirë dhe më të fortë, ai ka 3 plane të ndryshme për hostimin Dedikuar.

Planet e dedikuara të pritjes janë plotësisht të konfigurueshme dhe ju mund të parametrizoni dhe rregulloni bazuar në kërkesën e biznesit tuaj.

Përveç hostit të dedikuar, do të gjeni gjithashtu një listë të veçantë të dedikuar të serverëve.

Përsëri, kjo posedon konfigurim më të mirë të shpejtësisë dhe përpunimit.

Ndërsa AltusHost ofron serverë standardë të dedikuar dhe serverë të nivelit të lartë, një tjetër mundësi është përdorimi i një serveri personal.

custom-server

Për të përfituar nga serverët me porosi, duhet të ngrini një kërkesë dhe të jepni detaje në lidhje me kërkesën tuaj të konfigurimit.

Serverët e dedikuar mund të jenë ose të pa menaxhuar ose të menaxhohen plotësisht.

Tjetra, në listë, AltusHost gjithashtu mbështet hostimin e Cloud VPS.

Ndërsa unë them se ka mundësi të gjithanshme të hostimit, një gjë që do të doja të theksoja është përzierja e saj e mirë e Linux dhe Windows bazuar në host.

Epo, nëse keni nevojë për më shumë, atëherë AltusHost ofron 3 plane për hostimin e WordPress – Basic, Standard, dhe Pro.

çmimi:

Mimet për kushtuar dhe Cloud VPS ndryshojnë në bazë të konfigurimit që ju zgjidhni. Më lejoni të jap më shumë detaje në lidhje me hostimin e përbashkët.

Overallmimi i përgjithshëm nuk është më i lirë në dispozicion në treg.

Sidoqoftë, nuk është çuditërisht e tepruar. Mimi është i moderuar dhe i jep një frymë sa për shumicën e tipareve që nuk keni nevojë t’i paguani shtesë.

Një konfigurim bazë dhe çmimi për host të përbashkët është siç përshkruhet më poshtë-

planet

Ndihma për klientët:

AltusHost, nuk është i mbushur me shumë dokumente mbështetëse në faqen e saj të internetit. Sidoqoftë, ajo mbulon temat më thelbësore të cilat gjithashtu përfshijnë disa video demonstruese.

mbështetje

Ju mund të mblidhni një biletë për të kontaktuar me mbështetjen e klientëve të tyre.

Baza e njohurive është e veçuar mirë.

kategoria e mbështetjes së klientit

Uebfaqja gjithashtu përmban një seksion të brendshëm të blogut.

Për të eksploruar më tej, provova opsionin e tyre të bisedës live. Biseda filloi pothuajse menjëherë me kohën e pritjes së papërfillshme.

Për të filluar bisedën live, duhet të ofroni disa detaje themelore ose të zgjidhni llojin e pyetjes tuaj që të jetë shitje ose teknik.

Në rast se ju ndodh që të zgjidhni llojin e gabuar të pyetjes, atëherë nuk shqetësoheni, përfaqësuesit e mbështetjes së klientëve janë të shpejtë për t’ju transferuar.

Për më tepër, nuk keni pse të filloni të gjitha përsëri me pyetjen tuaj.

Unë bëra disa pyetje dhe përfaqësuesi i mbështetjes së klientit ishte të dy pacientët, si dhe i shpejtë për të më dhënë informacion të plotë.

mbështetja e klientit

mbështetja e klientit

Pasi të vendosni të përfundoni bisedën, mund të siguroni gjithashtu një vlerësim bazuar në përvojën tuaj.

Në përgjithësi, do të thoja, ishte një bisedë interaktive dhe përgjigja ishte jashtëzakonisht miqësore ndaj klientit.

Garancia e kthimit të parave:

AltusHost ofron një garanci të kthimit të parave pa 100% rrezik, 45 ditë. Ka një periudhë të konsiderueshme para se të angazhoheni për shërbimet e saj.

Meqenëse shumica e përdoruesve zgjedhin një pritje të përbashkët në internet, një garanci e kthimit të parave pa 45 rrezik për paratë është një marrëveshje e madhe për të rrëmbyer.

garanci për kthimin e parave

VPS hosting ka një garanci të kthimit të parave 14-ditore.

pa rrezik

Garancia e kthimit të parave nuk vlen për host të dedikuar.

Shërbime Falas:

Shtë gjithmonë mirë të dini se çfarë liroheni me planin tuaj të pritjes. Epo, unë i quaj këto si shërbime falas pasi këto janë pjesë e planit të strehimit që ju zgjidhni.

Shumica e ofruesve të pritjes fitojnë para nga këto karakteristika shtesë.

Duke i bërë këto të përfshira në plan AltusHost ofron vlerën e duhur për para.

Pra, këtu është ajo që përfshihet pa kosto të shtuar-

 • Rikthim ditor
 • Le të Encrypt SSL
 • Ndërtues i faqes në internet
 • Konfigurimi i faqes në internet
 • Transferimi i faqes në internet
 • Migrimi për një pritje të dedikuar
 • cPanel
 • Instalues ​​automatik softaculous për mbi 300 aplikacione
 • Pritja e postës elektronike
 • Mbrojtje DDoS
 • CloudFlare CDN
 • CloudLinux

AltusHost ofron këto funksionalitete me një transparencë të plotë të çmimeve. Kur zgjidhni një domain, ai nuk përmban asnjë tarifë konfigurimi.

Cons të AltusHost:

Shtë mirë të dini se çfarë është më e mira në lidhje me platformën tuaj të pritjes. Sidoqoftë, është po aq e rëndësishme të përqendrohemi në atë që mund të jetë një pengesë.

Më vjen mirë që, AltusHost nuk ka të meta shumë.

Pra, çfarë saktësisht gjeta mahnitje me AltusHost? Epo, lexoni në të kundërtat e AltusHost.

Qendrat e të dhënave:

Siç e përmenda edhe më parë, AltusHost është mirë të provoni opsionin në rast se banoni në Evropë. Epo, ekziston një arsye specifike për këtë.

Po, janë qendrat e tyre të të dhënave.

AltusHost ka qendrat e tij të të dhënave vetëm në Evropë.

Më konkretisht kjo është në Amsterdam (Hollandë), Stokholm (Suedi) dhe Sofje (Bullgari).

Mungesa e qendrave të shpërndara gjeografike është një nga shqetësimet kryesore nëse nuk jeni në një linjë gjeografike brenda Evropës ose më afër qendrave të përmendura më lart.

Asnjë garanci për kthimin e parave për pritjen e dedikuar:

Tjetra që do të doja të theksoja është mungesa e saj e angazhimit për kthimin e parave për planet e saj të dedikuara të pritjes.

Kjo është një pjesë që siguron që përdoruesit të mos vuajnë në asnjë moment në kohë në rast se nuk dëshironi të shkoni përpara me një host të dedikuar.

cPanel:

Në të vërtetë, kjo përfshin cPanel si pjesë e planit të saj për pritjen e përbashkët. Sidoqoftë, kjo vjen me çmime shtesë në rast të Linux VPS.

cPanel

Gjithashtu, kjo vjen me çmime shtesë për host të dedikuar.

KONKLUZION:

AltusHost ka karakteristika të bollshme, të mira për t’u përdorur. Për të përmendur më shumë, ajo ka kohë dhe shpejtësi të mirë me shërbime të besueshme.

Planet përfshijnë shtesa të shumta. Në shumicën e platformave të pritjes mund t’ju duhet të paguani për këto shërbime shtesë.

Sidoqoftë, AltusHost rezulton të jetë miqësor me buxhetin duke përfshirë shumicën e këtyre si pjesë e planeve.

Qoftë siguria apo mbështetja e konsumatorit, AltusHost është i jashtëzakonshëm.

Megjithëse AltusHost nuk është i përsosur, prapë të mirat në AltusHost shkëlqen më shumë nga të këqijat.

Në përgjithësi, AltusHost është një mundësi e shkëlqyeshme për t’u provuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map