HostGator Vs GoDaddy: Krahasimi bazuar në Shpejtësinë, Pricemimin dhe Mbështetjen

godaddy_vs_hostgator 2018Web hosting është një gjë qesharake. Ka mbi 1.000 furnitorë të asaj që është në thelb i njëjti produkt. Ky produkt i njëjtë që nuk ka indikacion të dukshëm të performancës.

Web hosting është një gjë qesharake. Ka mbi 1.000 furnitorë të asaj që është në thelb i njëjti produkt. Ky produkt i njëjtë që nuk ka indikacion të dukshëm të performancës.


Nuk mund të mendoj për shumë gjëra të tjera që do të blini pa ditur më shumë informacion. Imagjinoni të marrësh me qira një dhomë në një banesë me njerëzit e tjerë.

Tani imagjinoni që nuk e dini me sa njerëz po ndani, me sa sende kanë ose me çfarë biznesi janë.

Ky është një krahasim i thelluar i GoDaddy dhe Hostgator, unë pres qindra faqe për klientë të ndryshëm në të gjitha llojet e kompanive të ndryshme të pritjes, është duke u bërë një makth për të menaxhuar dhe është koha që unë kam konsoliduar gjithçka në një vend për të kursyer para dhe përpjekje.

Para se të filloj të zhyten dhe të zgjedh një ofrues, duhet të krahasoj disa prej armëve të mëdha.

Unë do të krahasoj GoDaddy & Hostgator, me siguri dy nga kompanitë më të mëdha në web hosting, të dy mburren me shumë karakteristika të njëjta dhe duket se kanë komente të mira në përgjithësi.

Të dy kanë qenë mjaft të gjatë sa duhet të kenë sisteme mbështetëse të vendosura mirë, dhe komuniteti është prapa tyre që janë shumë të njohur me produktet e tyre dhe kurthet.

Unë e di se çfarë po mendoni; “Pse keni zgjedhur të krahasoni GoDaddy dhe Hostgator, po në lidhje me kompaninë X, Y dhe Z Hosting, kam dëgjuar se janë të shkëlqyera”.

Përgjigja ime për këtë ndjenjë është e dyfishtë: së pari, nëse unë jam duke lëvizur të gjitha faqet e mia në një platformë është një marrëveshje e njëhershme, unë nuk dua të ndërmarr këtë përsëri në çdo kohë së shpejti kështu që unë kam nevojë për një kompani që do të rrinë rreth në afatgjatë.

Së dyti, dua qëndrueshmëri, shumë ndërmarrje më të vogla janë të mahnitshme për të filluar me vetëm që të ngadalësohen me kalimin e kohës.

Mund të kaloni pjesën tjetër të detajeve dhe të shihni përfundimin këtu.

Le të zhyten në HostGator vs Godaddy…

Farë duhet të kemi parasysh kur zgjedhim më të mirën midis HostGator vs GoDaddy?

 1. Karakteristikat dhe çmimet
 2. Performanca e shpejtësisë
 3. përgjegjshmëria
 4. etapë
 5. Ndihma për klientët
 6. Aktgjykimi i formës së prerë

Para se të shkojmë përpara, dua t’ju njoftoj se kam kodin kupon të HostGator që mund t’ju kursejë 113.01 $ në Planin Hatchling, 149,00 dollarë në Baby Plan, 329,00 $ në Planin e Biznesit.

Aktivizoni Kodin e Kuponit të HostGatorit

GoDaddy vs HostGator – Krahasimi i veçorive me çmimin

Tani në biznes, është koha për të krahasuar ato që ofrojnë të dy ofruesit në produktin e tyre bukë dhe gjalpë.

Unë po krahasoj planin e intervalit mesatar për secilin furnizues, në mendjen time këto të dyja duhet të jenë të përshtatshme për një faqe interneti biznesi të vogël ose një blog të vogël WordPress.

Tabela e Krahasimit të Gomimeve GoDaddy vs HostGator:

GoDaddyHostgator
planekonomihatchling
Mimi mujor$ 2.99$ 2.75
Kostoja e Ripërtëritjes Mujore$ 7.99$ 6.95
domains11
Faqeti pakufizuari pakufizuar
ruajtje100 GBpamatur
Bandwidthpamaturpamatur
Adresat falas të postës elektronike1i pakufizuar
Llogaria FTPpopo
Hosting me Emailpopo
Mbështetje në Webmailpopo
Mbrojtje falas nga Spampopo
100 $ Google Adwordspo
Kredi për $ 100 reklama Bingpo
Garancia e kthimit të parave30 dite45 ditë
Vizitoni HostGator

Siç mund ta shihni të dy po ofrojnë atë që duket se është një produkt shumë i ngjashëm, natyrisht, nuk ka detaje fare se çfarë lloj performance mund të presim.

Të dy produktet përfshijnë mbështetje 24/7, 99.9% Uptime, Google AdWords kredi, instalues ​​të softuerëve (për gjëra të tilla si WordPress) dhe qasje cPanel.

Oferta e GoDaddy përfshin mbrojtjen e DDOS (Millage mund të ndryshojë) dhe një domain falas. Ata ofrojnë rezervë dhe burime shtesë me një kosto. Vlen të përmendet se ato i kufizojnë bazat e të dhënave MySQL në 1 (25 GB) dhe përfshijnë vetëm 1 kuti postë elektronike me një madhësi maksimale të ruajtjes prej 5 GB.

Për sigurinë e faqes në internet, Godaddy bëri një partneritet me Sucuri (Rishikim) për të mbrojtur faqen e internetit nga hakerat dhe për të hequr malware nga faqja e internetit.

Hostgator ofron qasje në SSH, transmetim audio / video, mbrojtje DDOS, kuti postare të pakufizuar dhe pa kufi në madhësinë ose numrin e bazave të të dhënave MySQL.

Unë dua të flas më shumë rreth kufizimit MySQL, mund të mos duket si një punë e madhe, por për mua është ashtu. Nëse kam shumë faqe WordPress në të njëjtin host, por për klientë të ndryshëm, me të vërtetë dua t’i mbaj të ndara, aq sa për lehtësi, ashtu edhe për siguri.

Me GoDaddy do të më duhej të regjistrohesha për llogari të shumta pritëse ose t’i mbaja të gjitha në një bazë të dhënash të madhe.

Kopjet rezervë për mua (dhe shpresojmë për ju) janë shumë e mirë. Një marrëveshje masive. Siç thuhet në fjalën e vjetër, “Mos përgatitja po përgatitet të dështojë”.

Asnjëherë mos harroni këtë. Shtë kaq e thjeshtë të fshini aksidentalisht pjesë të tërë faqes suaj, të prishni diçka ose të komprometoheni. Fakti që Hostgator përfshin rezervë pa kosto shtesë është një plus. Një plus masiv.

GoDaddy vs HostGator – Krahasimi i të dhënave

Sshtë koha për të shtyp numrat. Kam vrarë tre teste për të treguar kohët mesatare të përgjigjes për secilën kompani. Kam instaluar një sit kampion në të dy GoDaddy dhe Hostgator (në planet që kemi krahasuar më lart) dhe kam provuar testet e shpejtësisë, përgjigjes dhe krahasimit.

1. Shpejtësia

Kur flas për shpejtësinë, vërtet flas për kohën fillestare të ngarkesës në faqe. Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme, faqet e ngadalta janë të barabarta me ritmin e lartë të fryrjes.

Shumica e njerëzve nuk do të presin më gjatë se 6 sekonda për të ngarkuar një faqe para se të largohen, disa nuk do të presin as një sekondë të tërë.

Uebfaqja e testimit e pritur në GoDaddy

Shpejtësia Godaddy

Uebfaqja e provuar e hostuar në HostGator

Shpejtësia e faqes së internetit të hostgatorit

HostGator ngarkoi në 1.40 sekonda ku GoDaddy ngarkoi në 3.05 sekonda. HostGator fitoi mbi Godaddy kur bëhet fjalë për shpejtësinë.

2. Përgjegjësia

Sado e rëndësishme të jetë koha e parë e ngarkesës, unë gjithashtu duhet të krijoj një ide se sa i përgjegjshëm është faqja e përgjithshme, d.m.th. sa kohë duhet për të ngarkuar secilën faqe pasi të jeni në faqe. Kam bërë një provë për një periudhë prej 30 ditësh.

Testoni kohën e përgjigjes në uebfaqe në HostGator

Koha e reagimit për Hostgator

Provoni kohën e përgjigjes në faqen e internetit në GoDaddy

Koha e reagimit në Godaddy

HostGator fitohet qartë mbi Godaddy.

Unë mendoj se mund të pajtohemi që një model po shfaqet këtu. TWICE sa më shpejtë, përsëri! Ky test mban edhe më shumë peshë me mua, po kalonte një periudhë 30-ditore, kështu që dita e çuditshme e borës nuk do të ndikonte shumë në rezultatet.

Kur po luaja me Hostgator vetë në sytë e mi, dukej më e përgjegjshme dhe këto teste me të vërtetë e kanë konfirmuar këtë për mua.

Shihni planet e HostGator & çmimet këtu.

3. Pika e Pamjes

Kam përdorur GTMetrix për të matur faqet, ajo mat tregues të ndryshëm të performancës dhe jep një kohë ngarkese në sekonda. Unë nuk do të pres që kjo të na japë ndonjë gjë ndryshe nga dy rezultatet e kaluara, por do të na japë një shans të riafirmojmë rezultatet.

Pikepamja e Godaddy vs Hostgator

Hostgator – 0.7 sekonda
GoDaddy – 1.8 sekonda

Pra, numra paksa të ndryshëm por rendi i madhësisë është i njëjtë.

Përmbledhja e të dhënave

Jam i kënaqur me besueshmërinë e këtyre testeve të performancës. Ata janë të gjithë serverë që shmangin çdo çështje të ngadalësisë në makinat individuale të klientëve.

Kam përdorur gjithashtu një përzierje të testeve të ndryshme nga burime të ndryshme.

Këto të dhëna tregojnë vetëm një mënyrë dhe një mënyrë, GoDaddy nuk mund të konkurrojë me Hostgator në performancën e pritjes.

Në të tre provat, Hostgator ishte dyfishi i shpejtësisë. DYFISHTE. Ju duhet të mbani mend se Hostgator është pak më i lirë se GoDaddy por prapë se prapë është pritja më e fuqishme.

GoDaddy vs HostGator – Mbështetje

Kam folur pak për mbështetjen që të dy kompanitë japin, mendova se do të ishte e dobishme të tregosh një krahasim bardh e zi të asaj që dukej, duke kontaktuar të dy përmes veçoritë e tyre të bisedës live, me të njëjtat pyetje.

Hostgator:

mbështetje për strehuesin

Filloni me HostGator

GoDaddy:

mbështetje perëndeshë

Filloni me GoDaddy

Shpresojmë se ajo që mund të shihni këtu është që sapo të hyja në Hostgator, të dy ekipet mbështetëse ishin vetëtima të shpejta, duke iu përgjigjur brenda minutës në të dy rastet.

Mbështetja e Hostgator dha pak më shumë informacione të dobishme ndërsa mbështetja e GoDaddy është më e shpejtë. Në përgjithësi do të thoja që mbështetja e ofruar nga të dy kompanitë është e mirë.

GoDaddy vs HostGator – Auditor i synuar

DADDY

Nuk ka dyshim në lidhje me të, GoDaddy është emri më i madh kur bëhet fjalë për emrat e domeneve, kjo ka bërë që ata të bëhen vendi de fakto për të parë për të gjitha gjërat në faqet e internetit, ata kanë një gamë të madhe të produkteve me çmime të përballueshme.

Nga këndvështrimi im, qëllimi kryesor i GoDaddy është të apelojë tek përdoruesit jo-IT, d.m.th. pronarët e bizneseve të vogla, ata duket se përqendrohen në bërjen më të lehtë të jetës dhe miqësinë ndaj përdoruesit mbi performancën e papërpunuar.

Reklama Godaddy

Lexoni përmbledhjen e plotë të GoDaddy..

GATOR

Hostgator mund të mos jetë aq i madh sa GoDaddy, megjithëse pavarësisht nga madhësia e tij relativisht e vogël, Hostgator është një gjigant ndër IT dhe Profesionistët e Uebit.

Reklama hostgaor

Hostgator ofron një përzgjedhje të drejtpërdrejtë të Produkteve dhe për mendimin tim edhe pse oferta e tyre është po aq miqësore sa përdorimi i GoDaddy, siç duket se ata synojnë një bazë më teknike teknike të përdoruesit, favorizojnë performancën dhe cilësinë e hostimit.

Lexoni Shqyrtimin e plotë të HostGator..

GoDaddy vs HostGator – Platforma e Përkushtuar e Dedikuar e Serverit të Azhurnuar

Ndërsa krahasova dy kompanitë unë kam lexuar shumë krahasime dhe komente të njerëzve të tjerë, diçka që doli përsëri dhe kohë ishte se performanca e të gjitha produkteve të hostit të Hostgator ishte përmirësuar me kalimin e kohës.

Kjo është e rrallë.

Pse është e rrallë? Në mënyrë tipike, kur një kompani pritëse fillon ajo duhet të blejë një lloj serverash. Në këtë moment, në fillimin e jetës së ndërmarrjeve pritëse ka të ngjarë performanca më e mirë që do të merrni ndonjëherë në web hosting të përbashkët.

Me kalimin e kohës, kompania merr gjithnjë e më shumë klientë, ata blejnë më shumë serverë dhe të gjithë janë të lumtur. Në një moment, kompania e kupton se ata ndoshta mund të shtrydhin disa site më shumë në server për të fituar pak më shumë para. Performanca do të vuajë.

Siç dëshmohet nga lidhja e mëposhtme, është e qartë për mua se kjo nuk po ndodh në Hostgator, ata janë duke azhurnuar në mënyrë aktive serverat e tyre për të shmangur këtë problem të saktë. Nuk mund të gjeja ndonjë gjë të ngjashme që po ndodh në GoDaddy.

Njoftim për shtyp - HostGator

Shihni planet e HostGator & çmimet këtu.

GoDaddy vs HostGator – Përvojë me përvojë

Përvoja ime me Hostgator është ndoshta saktësisht si do të prisnit, ata përdorin cPanel, të cilin unë e di saktësisht si ta përdor.

Gjithçka funksionoi herën e parë, konfigurimin e pritjes, instalimin e WordPress, etj … Mbështetja e tyre për klientët ishte jashtëzakonisht e dobishme, nuk kishte kohë të mbajtjes, ata thjesht u zbritën drejt për të zgjidhur problemin tim.

Përvoja ime me GoDaddy nuk ishte e keqe: sidoqoftë nuk ishte e mirë. Tani kam menduar që GoDaddy ka përdorur cPanel, por në realitet, ata përdorin një lloj versioni personal të cPanel, ai ka shumicën e të njëjtave karakteristika, disa sende janë bërë ndryshe, disa sende ishin në vende të ndryshme.

Kjo ishte një dhimbje për mua të jem i sinqertë, unë jam thjesht aq i mësuar me cPanel.

Tani duhet të rrëfej që kam përdorur GoDaddy shumë. Dua të them shumë. Kompania ime e mëparshme e përdori atë për certifikimin e pritjes dhe SSL për rreth 100 klientë (ata ishin të lirë për atë që donim).

Në përvojën time, ndërfaqja e përdoruesit GoDaddy është e tmerrshme. Fatmirësisht ata kanë mbështetje të mirë si kur diçka nuk funksionon përmes UI (dhe kjo ndodh shumë) ju duhet të telefononi mbështetje për ta renditur atë.

Përfundim HostGator vs GoDaddy

Pra, cili është më i mirë: Hostgator vs Godaddy? Epo, ato të dyja janë kompani solide të mbajtjes së faqes në internet dhe zgjedhja juaj varet nga ajo që vlerësoni më shumë.

Nëse jeni duke kërkuar për burime të pakufizuara (d.m.th. ruajtje, gjerësi bandë, email), atëherë shkoni për Hostgator. Ju mund të merrni zbritjen e tyre aktuale këtu.

Nëse jeni i ri, i ngushtë me buxhet dhe do t’ju duhet Mbështetje telefonike gjerësisht, atëherë duhet të zgjidhni Godaddy. Zbritjet e Godaddy janë në dispozicion këtu.

Dhe nëse po kërkoni një kompani të pavarur me performancë superiore, atëherë unë do të shkoj me FastComet (përmbledhje)

Dhe nëse sapo filloni me faqen tuaj të parë, unë do t’ju sugjeroja të bëni të dobishëm Udhëzuesin tim për konfigurimin e WordPress.

Postime të lidhura:
 1. Bluehost Vs Godaddy: Cili Web Hosting fiton?
 2. Bluehost vs HostGator – Pse BlueHost është më i mirë
 3. 1&1 vs GoDaddy: Krahasimi dhe Testet bazuar në Përvojën time
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map