King Servers VPS Review (2020): Testoi atë tërësisht

King Servers është një nikoqir për të cilin nuk kam dëgjuar ende. Ose nëse keni, unë bast se nuk dini pothuajse asgjë në lidhje me të.


Përse?

Sepse King Server është një host mjaft i ri.

Në rregull … duke folur teknikisht, ka ardhur që nga fillimi i viteve 2000. Por vetëm fitoi më shumë popullaritet vitet e fundit.

King Servers është kryesisht një kompani evropiane pritëse, por shërben edhe për Shtetet e Bashkuara.

King Serverët COULD mund të jenë një zgjedhje e rrezikshme për ju. Sidomos pasi fusha kryesore e King Servers është VPS, një produkt që kushton më shumë dhe ka standarde më të larta të performancës.

Pra, si me të gjitha kompanitë më pak të njohura që shqyrtoj, pyetja e vërtetë para nesh është kjo:

A është King Servers një nga gurët e çmuar të botës pritëse? Apo është një produkt që është shumë i rrezikshëm për të zhytur paratë tuaja?

Unë e kam testuar për ju, dhe tani do t’ju jap të gjitha ato përgjigje – dhe më shumë.

Le të fillojmë me pozitat e King Servers:

Pro për përdorimin e serverëve King

Pro # 1: Performancë e mirë

Kam zbuluar që King Serverët jo vetëm që kanë kohën e duhur, por edhe kohë të mëdha reagimi:

koha e serverëve të mbretit

Kështu që gjithçka duket mirë atje.

Por unë do të jem i sinqertë me ju: ne vetëm kohët e fundit po provojmë vetëm King Servers.

Kështu që mund të më duhet të kthehem dhe të azhurnoj performancën më vonë – por tani për tani, duket yjor.

Dhe mund ta kontrolloni këtë lidhje për të parë performancën e azhurnuar të faqes sonë të testit King-Servers VPS për veten tuaj.

Pro # 2: mime të pabesueshme

Më pëlqen t’i kapitalizoj fjalët e mia shpesh në këto rishikime – por rrallë e bëj këtë në një përshkrim të çmimeve.

Ta themi thjesht, ja pse jam tronditur shumë nga çmimet e VPS të King Servers:

king server-vps planet-kalifornia

(Shënim: po, këta janë serverët e Kalifornisë, por kjo është përgjithësisht e qëndrueshme për fushat e tjera).

Disa nivelet e para janë në rangun e pritjes së përbashkët. Dhe pak më shumë se 2 dollarë në muaj është çmimi më i ulët që kam parë për një server virtual virtual ndonjëherë.

Tani, ju mund të jeni skeptik në lidhje me këto çmime, pasi VPS zakonisht ka një gamë çmimesh fillestare dukshëm më të larta.

Unë do të ngre këto pika:

Së pari, vini re burimet. Nivelet e para dhe të dyta nuk kanë një ton burimesh në terma VPS – megjithëse nëse jam i sinqertë, ato janë akoma mjaft të shkëlqyera për çmimin.

Së dyti, këto opsione VPS MUND të merren me çmim – thjesht ka të bëjë me zgjedhjen e klientit. Nuk ka asgjë të dyshimtë që çmimet të jenë të ulëta për aq kohë sa ato shkallëzohen në mënyrë të duhur me burimet.

Së treti, në të vërtetë JAN a disa kompani që ofrojnë plane me kosto më të ulët VPS. Ata nuk fillojnë aq pak sa King Servers, por ato fillojnë në intervalin prej 5 dollarësh, i cili është akoma i lirë.

Ju mund të shikoni listën time të ofruesve më të mirë të pritjes VPS për më shumë në ato kompani të tjera.

Por në përgjithësi, çmimet e VPS të King Servers janë disa nga më të ultat që kam parë në industri.

Dhe ndërsa ato shkallëzohen në mënyrë të përshtatshme me burime, siç thashë, nivelet e para janë marrëveshje të mira për njerëzit që duan me cilësi VPS, por nuk u duhen burimet e jashtëzakonshme që hostet e tjerë ju fillojnë me.

Pro # 3: Burime të shkëlqyera në dispozicion

Vetëm kështu nuk ju mungon, le të shohim përsëri listën e planeve të VPS:

king server-vps planet-kalifornia

Sasia më e vogël e RAM-it është 512MB, dhe njësia tjetër është 1 GB.

1-2 GB RAM është mjaft normale për fundin më të ulët të çmimeve të VPS. Siç thashë më parë, është mirë të keni mundësinë e një sasie më të vogël RAM për ata që e dëshirojnë atë.

Por është fundi i lartë i këtyre zgjedhjeve që më bën përshtypje.

Për kontekstin: shumë kompani të mëdha pritëse do të shkojnë deri në 16 GB në planet e tyre VPS, megjithëse nuk janë super të larta për një VPS të nivelit të lartë.

Shumica e hosteve që marrin seriozisht planet e tyre VPS do të shkojnë deri në 32 GB RAM, dhe më seriozët do të shkojnë në 64 GB RAM.

Por shumë pak shkojnë deri në 96 GB RAM – kjo është një sasi e madhe për të disponuar.

Gjerësia e bandës është e fortë, megjithëse nuk është një gamë e pazakontë për të ofruar me çfarëdo mënyre.

Por një gamë në mënyrë të ngjashme mbresëlënëse lart është në dispozicion për sasinë e bërthamave dhe depozitave.

Përsëri, për kontekstin:

Shumica e ofruesve kryesorë të VPS do të shkojnë deri në 200 GB ruajtje. Shumë njerëz ndalen në më pak, në fakt. Ekzistojnë disa përjashtime: Unë kam parë një orë ofruese kryesore në disa ruajtje në 400 dhe 600 GB, max.

Por King Serverët? 800 GB max. Ajo fryn konkurrencën jashtë ujit.

Në bërthamat, shumica e ofruesve do të kenë deri në 8. Kam parë disa të shkojnë deri në 16 ose edhe 24, por është shumë më e rrallë – përsëri, King Servers dallon.

Sigurisht, nëse këto janë burime që ju nevojiten është një pyetje krejtësisht tjetër, vetëm një mund të përgjigjeni.

Por në përgjithësi, nëse keni nevojë për një ton burimesh, planet e VPS të King Servers kanë marrë disa nga më të mirat në industri.

Pro # 4: Kontrollet e përparuara / aksesi i serverit

Ky nuk është një forcë unike për King Serverët – shumë ofrues të VPS ofrojnë një fushë të ngjashme të kontrollit të përdoruesit, është thjesht në natyrën e VPS.

Pavarësisht kësaj, është mirë të kesh, dhe atje JAN plans plane VPS që kufizojnë sa shumë mund të ketë një klient.

Në këtë rast, megjithatë, ju merrni grupin e plotë të karakteristikave të nevojshme për të marrë kontrollin e serverit tuaj virtual:

King server-vps ka më shumë karakteristika

Keyelësi këtu, natyrisht, është qasja e plotë me rrënjë dhe guaska.

Por gjithashtu merrni mjete për të mbështetur menaxhimin e serverit tuaj: cron dhe lejet përkatëse, mbrojtjen e fjalëkalimit, Opcache, mbështetje për disa gjuhë, etj..

Pro # 5: Urdhërat janë shumë të personalizueshëm

Shtë shumë e zakonshme që ofruesit e VPS të kenë forma të personalizueshme të rendit.

Thënë kjo, disa janë më të thjeshtë ose më të ndërlikuar se të tjerët. King Server është më i ndërlikuar.

Për shembull, ka një gamë të gjerë opsionesh shtesë softuerësh:

opsionet e planit të serverëve të mbretit

Si dhe një gamë të shëndetshme të sistemeve operative, përfshirë shpërndarjet më të njohura Linux dhe disa opsione të Windows.

Ka shumë zgjedhje të paneleve të kontrollit:

opsionet e planit të serverëve të mbretit

Plus, opsione të shumta për të shtuar IPV4, IPV6 dhe burime si bërthama të CPU ose gjerësi bandë.

Dhe edhe pas gjithë kësaj, prapëseprapë mund të kërkoni që programi shtesë të instalohet paraprakisht:

opsionet e planit të serverëve të mbretit

Kjo është padyshim një nga format më të përparuara të rendit, dhe është e shkëlqyeshme për njerëzit që dinë çfarë duan.

Pro # 6: Ka menaxhuar plane

Ekzistojnë disa pengesa për King Server që mund ta bëjnë atë më pak të arritshëm, të cilin do t’i marr më vonë.

Por planet e menaxhuara janë të shkëlqyera për njerëzit që janë të interesuar në King Server, por nuk janë të sigurtë se kanë aftësinë teknike të nevojshme për të menaxhuar VPS.

mbret-serverë të menaxhuar

Pagesa për ndihmë të menaxhuar është një shtesë prej 30 dollarësh në muaj. Kjo mund të prishë çmimet e mëdha të niveleve të ulëta, gjë që është për të ardhur keq.

Por, në përgjithësi, planet VPS të menaxhuara JAN të kushtueshme. Pra, asgjë e pazakontë këtu.

Pro # 7: Mbështetja live është e mirë, në përgjithësi

Mbështetja e drejtpërdrejtë nuk është e përsosur, por më shumë për këtë më vonë.

N G P GRGJITHSHME, mbështetja live është e mirë:

Përfaqësuesit janë të dobishëm dhe për pikë.

Në fakt, nuk ka asnjë problem me përfaqësuesit vetë – vetëm aftësia juaj për t’iu qasur atyre.

Dhe edhe atëherë, shumicën e kohës mund të merrni një përfaqësues pa shumë kohë pritjeje.

Pro # 8: Siguria duket e mirë

Kjo pikë është e përbërë nga dy gjëra:

Së pari, King Server nuk janë thjesht të sigurt. TRANshtë TRANSPARENT në lidhje me sigurinë e tij.

Ekziston një pikë negative që King Servers nuk zotëron qendrat e veta të të dhënave. Sidoqoftë, kjo nuk është e pazakontë për ndërmarrjet më të vogla pritëse, pasi mund të jetë e kushtueshme për tu mirëmbajtur.

Sidoqoftë, King Serverët hyjnë në detaje të mëdha në lidhje me qendrat e të dhënave dhe palët e treta që i drejtojnë ato, gjë që është e shkëlqyeshme për të provuar çdo frikë të mundshme nga klientët..

Ju mund të shihni më shumë informacion në lidhje me qendrën e të dhënave në Kaliforni këtu ose Qendrën e të dhënave Hollandë këtu.

Por shkurtimisht, hidhini një sy asaj që dua të them:

Sa kompani pritëse keni parë të shkoni në këtë detaj shumë në lidhje me përshkrimin fizik të qendrave të tyre të të dhënave?

Pika e dytë është ajo që ju prisni: këto qendra të të dhënave duken të drejtuara dhe të sigurta.

Punonjësit e ndërmarrjeve punojnë 24/7 për të zgjidhur ndonjë problem, ka bravë dixhitale në çdo hyrje ose dalje, rregullohet qasja e personelit në pajisje, kompanitë e specializuara kontrollojnë rregullisht, dhe ka ton të mbikëqyrjes:

King server-kamera qendrore të të dhënave

Për të mos përmendur infrastrukturën e tepërt fizike, etj., Etj.

Në përgjithësi, konfigurimi duket mjaft solid.

Kundërvajtjet e përdorimit të serverëve King

Con # 1: Gjuha e faqes MUND të jetë një problem

Arsyeja që theksoj “mund” është që faqja e King Servers ‘ka një version në anglisht, i cili duhet të funksionojë shumicën e kohës.

Por ndonjëherë mund të përfundoni me versionin rus. Kjo është se si duket faqja e internetit e rregullt e King Servers:

faqe interneti të rregullta të serverëve të mbretit

ISSHT një version anglisht i faqes.

Ju ose duhet të përdorni URL-në e saktë (të cilën e lidha), ose të klikoni në rezultatin kryesor të Google për “King Server”.

Nëse thjesht futni në “king-servers.com”, që është instinkti natyror që kanë shumë prej nesh, do të merrni versionin e paracaktuar rus..

Përsëri, kjo nuk është një e metë e madhe. ISSHT një version i përdorshëm në anglisht i faqes që nuk kërkon softuer përkthimi.

Por ju duhet të jeni të vetëdijshëm për këtë, përndryshe mund të përfundoni të hutuar në versionin e paracaktuar.

Kon # 2: Informacioni i mbështetjes në vend është përgjithësisht i kufizuar

Përsëri, mbështetja përmes përfaqësuesve është e fortë.

Sidoqoftë, materiali informues në vend, që do të thotë kryesisht baza e njohurive, nuk është i mirë.

Kjo është baza e njohurive që do të përfundoni edhe nëse po përdorni versionin në anglisht të faqes tashmë.

mbreti gjuhë bazë e njohurive

Kështu që nuk është ideal. Kur e përktheni, ka kuptim:

mbret-server-baza e njohurive-përkthyer

Por nuk ka qartë se janë shumë artikuj.

Edhe artikujt që janë atje nuk janë aq të shkëlqyera. Shikoni këtë:

baza e njohurive të serverëve të mbretit2

Ky është vetëm fillimi i artikullit. Ka disa gjëra madhore të gabuara me të:

Së pari, artikujt janë përplot me fotografi. Fotografitë e fotove përfshijnë tekstin rusisht, dhe që nuk mund të përkthehen nga shfletuesi juaj.

Së dyti, ato janë nga viti 2010. Bazat mund të jenë të ngjashme, por një dekadë është shumë e gjatë për të kaluar pa azhurnuar.

Kështu që kur i konsideroni të gjitha së bashku, King Server ka disa nga informacionet më të dobëta mbështetëse që kam parë për një host.

Nuk është fundi i botës, pasi King Servers ka investuar në përfaqësues për mbështetje live.

Por është akoma keq, pasi VPS është veçanërisht komplekse dhe ju tashmë po merreni me një kompani të huaj – të keni informacion të qartë dhe të hollësishëm për mbështetje në internet është e rëndësishme.

Con # 3: Ndonjëherë mund të jetë e vështirë për të hyrë në mbështetje të drejtpërdrejtë

Nuk është e gjitha aq befasuese, duke pasur parasysh që King Servers është një kompani më e vogël që mbështet operacionet ndërkombëtare.

Në kohën e këtij shkrimi, ekziston një sistem mbështetjeje për biletë / email, biseda live dhe mbështetje telefonike.

Mbështetja e biletave është e drejtpërdrejtë. Supportshtë mbështetja telefonike dhe biseda e drejtpërdrejtë që janë pak më të ndërlikuar.

Nëse jeni në SH.B.A., është një linjë që mund të telefononi, por është një humbje në kohën e pritjes. Ju mund të merrni përsipër menjëherë, por ju mund të mos dëshironi të mbështeteni në atë.

Biseda live është gjithmonë e pranishme në faqe, por ndonjëherë njerëzit do të jenë larg.

Gjatë kohërave të tilla, do të bashkëveproni me një bot, i cili do të sugjerojë artikuj ndihmës ose do ta ktheni mesazhin tuaj në një kërkesë për biletë:

mbret-server-chat

Nuk është shumë e madhe për një marrëveshje. Dhe shumicën e kohës, biseda live është në dispozicion dhe funksionon mirë, me përgjigje që përgjigjen shpejt dhe me ndihmë.

Ështja më e madhe është qëndrueshmëria — nuk mund të garantoni që mbështetja live të jetë gjithnjë e disponueshme.

Con # 4: Magazinimi është RAID 1, jo RAID 10

Kjo tingëllon si një gjilpërë. Në një farë mase, është. Por këtu është versioni i shkurtër pse unë mendoj se ka rëndësi:

RAID qëndron për Redundant Array of Disks Independent. Shtë një metodë e përgjithshme e ruajtjes që rrit sigurinë dhe performancën.

Metodat e ndryshme të ruajtjes RAID numërohen nga 1 në 9.

Por ndonjëherë ju mund të kombinoni këto nivele / metoda të ndryshme të ruajtjes për ta bërë RAID 10, i njohur gjithashtu si RAID 1 + 0.

RAID 10 është më i sigurt dhe më i shpejtë, kjo është arsyeja pse është jashtëzakonisht e popullarizuar në mesin e ofruesve të pritjes.

Në fakt, ka të bëjë vetëm me standardin në ditët e sotme. Edhe planet jo-VPS nga emrat e mëdhenj të pritjes ofrojnë ruajtje RAID 10.

Por nuk është një ngatërresë – RAID 10 gjithashtu kufizon kapacitetin e ruajtjes, kështu që RAID 1 nuk është aq i keq.

Kon # 5: Zgjedhja e Windows mbi Linux mund të jetë e kushtueshme

Kjo vlen më shumë nëse jeni duke kërkuar për planet me kosto të ulët.

Në përgjithësi, marrja e një VPS ose serveri të dedikuar me Windows është më e kushtueshme se një shpërndarje Linux.

opsionet e planit të serverëve të mbretit-OS

Sidoqoftë, ndryshimi në çmim është mjaft i ashpër, veçanërisht nëse po përpiqeni të merrni ato plane më të vogla.

Për shembull, niveli i dytë zakonisht kushton 5 dollarë në muaj, nëse paguhet çdo muaj në muaj dhe drejton Ubuntu ose një Linux tjetër..

Kjo është 51 dollarë në vit (jo 60 dollarë, sepse blerja e përparme për një vit krijon një zbritje).

Sidoqoftë, nëse porosisni atë shkallë të dytë me Windows 10 Pro, është 15 dollarë shtesë në muaj.

Do të thotë që niveli i dytë do të kushtonte 20 dollarë në muaj në total, nëse paguheshin muaj pas muaji, ose 204 dollarë nëse paguheshin për një angazhim një vjeçar.

Sigurisht, nëse tashmë po paguani qindra për një nga nivelet më të larta, 15 – 20 $ shtesë (në varësi të versionit tuaj të kërkuar të Windows) nuk janë aq të pjerrëta (relativisht të folur).

Por nëse nuk do të paguani për një nga nivelet e nivelit të lartë?

Ky është një ndryshim i madh, për dikë që dëshiron burimet më të vogla të një plani të lirë.

A ju rekomandojmë serverët King?

Shkurt, po, unë rekomandoj përfundimisht King Server.

Disa kualifikime së pari, natyrisht:

Nuk është për njerëzit që janë të ri në pritjen e VPS. Njerëzit e tillë duhet të marrin një host “më të lehtë”, ai që i përshtatet klientëve më të rinj, thjeshtësi, dhe ka mbështetje të gjerë në vend.

Sigurisht, ata gjithashtu mund të paguajnë një shtesë prej 30 dollarësh në muaj për hostimin e menaxhuar VPS — por kjo ndikon në përballueshmërinë e planeve më të vogla.

Dobësitë kryesore të King Server janë mungesa e informacionit në vend dhe çështjet që mund të dalin kur përdorni një kompani të vogël të huaj me burime më të kufizuara.

Sidoqoftë, jashtë kësaj, King Servers është një perlë e fshehur:

Ajo performon mirë, është mjaft e sigurt, ka karakteristika të mira dhe çmime të mëdha.

Dhe ndërsa King Server nuk është më e mira për klientët e rinj, nuk është aq e vështirë për t’u përdorur – nuk keni nevojë të jeni ekspert, thjesht të njohur me VPS.

Por nëse nuk jeni akoma të sigurt nëse King Serverët mund t’ju ofrojnë me të vërtetë, thjesht provoni, pa rrezik:

serverat e mbretit - provoni falas

Provoni serverët King falas sot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map