Ofruesit e Hostingut më të Mirë të Shitësit të vitit 2020 (Nr. 2 është I Preferuari im)

Shitësi i shitësit i shitësit është diçka që ofrojnë disa platforma pritëse. Sidoqoftë, jo të gjitha platformat e hostimit ofrojnë mundësi për rishitje të shitësit.


Pra, keni vendosur të filloni vetë zgjidhjen tuaj të hostimit në internet? Epo, atëherë këtu është një mundësi që ju lejon ta bëni atë.

Po, unë jam duke folur për host reseller.

Reseller hosting hosting është konceptualisht shumë i ndryshëm nga pritja e rregullt në internet. Kjo ju lejon të jeni një host në internet me një kosto efektive të ulët mirëmbajtjeje dhe ju lejon të shijoni fitimet që korrni.

Pra, në thelb duke përdorur hosting reseller ju mund të paraqisni si një ofrues web hosting. Ndërsa ky është një përkufizim shumë i shkurtër i hostit të shitësit, më lejoni të jap më shumë detaje në lidhje me atë që është shitësi i shitësit dhe kush përfiton.

Farë është Reseller Hosting dhe për kë është?

Ashtu siç e përmenda edhe më lart, hostleri i shitësit ju lejon të veproni si pritës në internet. Pra, si një blerës rishitës ju veproni si ndërmjetës midis ofruesit të shitësit dhe konsumatorit përfundimtar.

Këtu mund të siguroni gjerësinë e bandës, hapësirën, cPanel për t’i dhënë fund klientit. Disa shitës shitës gjithashtu ju lejojnë të shtoni markën tuaj. Kjo është një mënyrë më e lehtë për të ofruar shërbime të mbajtjes së uebit në rast se nuk keni infrastrukturën e kërkuar.

Mund të kontrolloni opsionet e hostimit të rishitësit në rast se dëshironi të ofroni shërbime pritëse, por nuk i keni këto që vijojnë

 • Buxhet i mjaftueshëm për të vendosur infrastrukturën e plotë
 • Ekspertizë e mjaftueshme teknike për t’u marrë me azhurnimet e pajisjeve / softuerëve ose çështjeve teknike
 • Shpërndarja e mjaftueshme gjeografike e vendndodhjeve ose e të dhënave
 • Nuk mund të sigurojë 24/7 gjatë gjithë kohës mbështetje për mbajtjen në internet

Në rast se keni një nga problemet e mësipërme, atëherë pritja e shitësit është një bast i sigurt. Shitësi i shitësit të shitjes ju jep një zgjidhje pako-në-një pako, në rast se dëshironi të filloni biznesin tuaj të hostimit në internet.

Shumë platforma pritëse të shitësit ofrojnë shërbime shtesë siç janë:

 • Mbështetja e përdoruesit përfundimtar
 • cPanel
 • SSL
 • Portal për të menaxhuar të gjitha llogaritë – Programe faturimi WHMCS, softuer Helpdesk
 • Përshtatje

Karakteristikat e shitësit të shitësit ndryshojnë midis opsioneve të ndryshme të disponueshme në treg.

Si të bëhet një shitës hostesh?

Një shitës hostesh vepron si një bashkëpunëtor për ofruesin aktual të hostit të uebit dhe mund të lejojë që shitësi i hostit të fitojë para shtesë.

Për t’u bërë një shitës hosti, duhet të vijoni:

 • Së pari, bëni mjaft kërkime në treg për të zgjedhur një shërbim pritës dhe të besueshëm të pritjes
 • Për këtë ofrues shitës, zgjidhni paketën më të mirë të përshtatshme bazuar në kërkesën dhe buxhetin tuaj
 • Zgjidhni opsionet e kërkuara të portës së pagesës përmes të cilave ju mund të pranoni pagesa nga klientët.
 • Plotësoni detajet e kërkuara dhe paguani sipas planit
 • Nisni faqen tuaj të internetit për të lehtësuar shitjen e shërbimeve pritëse
 • Tregu në faqen tënde për të përmirësuar shitjet

Fillimi për të qenë një shitës hosting është i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë ekspertizë.

Kjo duket interesante, apo jo? Trueshtë një ëndërr e realizuar për individët që mezi presin të fillojnë biznesin e tyre të mbajtjes së faqes në internet, por nuk dinë ku të fillojnë ose kanë kufizime të tjera.

Me këtë, më lejoni të flas më shumë rreth hostit më të mirë të shitësit në dispozicion në treg.

hostingpillOfruesit më të mirë të Hosting Reseller

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (E preferuara ime)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. Pritja për lëvizje
 6. GoDaddy

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub jep një zgjedhje më të mirë të produktit pasi platforma mbështet një pritje të shumëfishtë, e cila përfshin – hostim të përbashkët, host të dedikuar, VPS, host-based cloud. ResellerClub ofron një garanci të kthimit të parave 30-ditore.

ResellerClub duke qenë plotësisht i përkushtuar për hostimin e shitësit vjen me një mbështetje të komunitetit. Mbështetur gjithashtu është opsion rishitës i domain. Opsionet e gjithanshme të hostit të shitësit, duket se janë një nga pikat e saj më të forta.

Këtu ju merrni një llogari të shitësit falas, cPanel falas, WHM falas, instalues ​​Softaculous, migrim falas të hostit, optimizim të performancës, përmirësime, mbështetje telefonike. Pra, ndërsa ju jeni nikoqiri në internet, mund të përdorni këto veçori të ofruara nga ResellerClub.

Rrjeti mundësohet nga CloudFlare CDN për të dhënë performancë të lartë dhe shpejtësi. Kjo ka mbështetje për Windows, si dhe për mbajtësin e rishitësit Linux. Planet e hostimit të Linux shitës janë si më poshtë.

Plani Linux Bluehost

Të gjitha planet mbështesin cPanel të pakufizuar, megjithatë kanë kufizime në hapësirën e diskut. Në mënyrë të ngjashme, ju gjithashtu keni host hosting Windows shitës i cili ka plane pritëse siç tregohet më poshtë:

Windows Bluehost

Në përgjithësi, planet janë të përballueshme për Windows dhe Linux.

rekuizitë

 • Planet e gjithanshme me mbështetje për shitësin e Windows dhe Linux
 • Përfshinë tiparet themelore të sigurisë
 • Përfshin llogari të pakufizuara cPanel dhe Plesk

Cons

 • Mbështetje mesatare
 • Rinovimet janë me çmim të lartë

Vizitoni ResellerClub

2. GreenGeeks:

Banderolë Greengeeks

GreenGeeks një platformë e njohur pritëse për pritjen e saj të gjelbër gjithashtu ka mundësi të rishitjes së shitësve. Kjo nuk përfshin ndonjë kufizim specifik të hapësirës në disk ose gjerësi të brezit, ndryshe nga ResellerClub.

Sidoqoftë, GreenGeeks ka një kufizim në numrin e cPanel për secilin plan. Për më tepër, plani përfshin WHMCS gjithashtu. Më poshtë janë renditur të gjitha planet e mbajtjes së shitësit të GreenGeeks.

Plani GreenGeeks

Në një farë mënyre, GreenGeeks bëhet e përballueshme kur i shkallëzoni shërbimet tuaja. Ju mund të përfitoni nga llogaria e tyre me shumicë e cila fillon aq pak sa 2 $ / muaj.

GreenGeeks mbështet regjistrimin e domain, migracionin e domain, shkallëzimin e burimeve të menjëhershme, migracionin falas të llogarisë. GreenGeeks siguron performancë të shpejtë me RAID-10, SSD, Caching, CDN dhe optimizim.

Personalizimi i etiketës private të bardhë për të treguar logon e markës suaj dhe emri i domain është i mundur me GreenGeeks. Shërbimet përfshijnë veçori të përparuara të sigurisë së bashku me monitorimin 24/7 dhe mbështetjen e plotë të klientit.

E gjithë kjo është e lidhur me mbështetjen e tregtisë elektronike dhe tipare të tjera miqësore për zhvilluesit. Si një platformë pritjeje në internet, do të jeni në gjendje të ofroni karakteristikat e mëposhtme për klientët tuaj.

Karakteristikat e GreenGeeks

Në përgjithësi, GreenGeeks ofron karakteristika të përballueshme dhe të shumëfishta në mbajtësin e tij të Rishitësit.

rekuizitë

 • Mbështet etiketën e bardhë
 • Performancë e mirë, shërbim i besueshëm me karakteristika të përparuara të sigurisë.
 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk dhe gjerësia e bandës
 • E përballueshme dhe e lehtë për shkallë
 • Mbështetje e mirë

Cons

 • Kufizon numrin e cPanel

Vizitoni GreenGeeks

3. MilesWeb:

hosting shitës me pakicë milje
MilesWeb u ofron Reseller Hosting freelancer të butë që duan të menaxhojnë shumë faqe interneti ose projekte menjëherë, pa telashe për të pasur nevojë të krijoni një pritje të veçantë për secilin.

Dhe si të gjitha planet e tjera, çmimet e Reseller Hosting gjithashtu janë mbajtur të ulëta & të përballueshme, por nuk mungojnë në karakteristika.

Sidoqoftë, MilesWeb ka një kufizim në numrin e llogarive cPanel dhe hapësirën e ruajtjes në dispozicion në secilin plan. Por të gjitha planet vijnë para-instaluar me WHMCS, që është një shtesë e shkëlqyeshme. Planet e listuara më poshtë janë ato që ofron MilesWeb nën Reseller Hosting.

wemimet e shitësit të shitësit milje

Siç mund ta shihni, MilesWeb bëhet më shumë & më të përballueshme siç mund të zgjerojë sipërmarrjen tuaj. Mund të filloni me 10 llogari cPanel & Magazinimi 20 GB në 0 290 / muaj menjëherë si plani më i përballueshëm.

Domenet e pakufizuara, bandwidth, bazat e të dhënave MySQL & llogaritë e postës elektronike janë në dispozicion në të gjitha planet e shitësit. Përfshihet gjithashtu një çertifikatë falas SSL, shitës domaini / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb mbështet regjistrimin e domain, migracionin, shkallëzimin e burimeve & migrimi falas i llogarisë. Siguron performancë të shpejtë me RAID-10, SSD, Builder Uebfaqe, WHM, Malware & Mbroni skanimin.

Karakteristikat e hostimit të shitësit milje

Të gjitha tiparet e lartpërmendura vijnë së bashku me garancinë e kthimit të parave të MilesWeb 30-ditor, mbështetjen e 24/7 të klientit & 99.95% në kohën e duhur.

rekuizitë

 • Përfshinë WHMCS
 • Performancë e mirë me siguri të fortë
 • Affordable & lehtësisht i shkallëzueshëm
 • Mbështetje e bollshme e klientit

Cons

 • Magazinimi i kufizuar & cPanel

Vizitoni MilesWeb

4. SiteGround:

Banner SiteGround

SiteGround mbështet hostlerin e shitësit bazuar në kreditë që ju zgjidhni. Një kredi e shitësit do të jetë e barabartë me shërbimin pritës 1-vjeçar. Ju fitoni 1 kredi për aktivizim. Miniera e zhveshur ju duhet 5 kredi për t’u bashkuar me programin e shitësit.

Këtu është një grafik çmimesh bazuar në demarkacionin e kredisë.

Kredi SiteGround

SiteGround siguron vetëm një plan të vetëm i cili mund të trajtojë afërsisht 10K vizita mujore. Ndërsa përdorni hosting shitësin e faqes SiteGround ju merrni opsionet themelore të hostimit të SiteGround i cili jep shpejtësi, siguri dhe shërbime të besueshme të konsiderueshme.

SiteGround siguroi shërbime të besueshme dhe jep 99,99% kohën e duhur. E mbështetur gjithashtu është opsioni i etiketës së bardhë. Ju merrni transferimin e të dhënave të pa-matura me hapësirë ​​në internet 10 GB. Përfshin instalimin cPanel dhe softaculous.

Karakteristikat e SiteGround

Në një nivel bazë, SiteGround ka qendra të shumta të të dhënave, ruajtjen e SSD, CDN falas, SuperCacher, HTTP / 2 mbështetje. Të gjitha këto automatikisht bëhen të disponueshme kur zgjidhni hostin e shitësit të SiteGround.

SiteGround ka përkrahje të brendshme për tregtinë elektronike, së bashku me veçori të përparuara të sigurisë dhe shërbime rezervë.

Karakteristikat e Sigurisë së sitit përreth

Gjithashtu të ngulitura brenda kësaj janë disa tipare specifike për zhvilluesit, të cilat gjithashtu janë në dispozicion kur vendosni të presë për rishitje.

rekuizitë

 • Mbështet veçoritë e sigurisë paraprake
 • Mbështetje e etiketës së bardhë
 • Shërbim i besueshëm me kohë të mirë (Vendosni lidhjen e vlerësimit)

Cons

 • Plani është kompleks për tu kuptuar për fillestarët
 • Mungon mbështetja

Vizitoni SiteGround

5. Hosting InMotion:

Flamuri i lëvizjes

Inmotion Hosting është i njohur mirë për opsionet e tij të gjithanshme të pritjes. Kjo gjithashtu nuk mbetet pas kur bëhet fjalë për opsionin e rishitjes së shitësit.

Unë do të doja të përmendja që, Inmotion Hosting ka një opsion të gjithanshëm të shitësit të shitësit, megjithëse i kufizuar thjesht në Linux.

Plani përfshin cPanel falas, WHMCS, SSL, IP të dedikuar, eNom dhe ngarkesa të veçorive të sigurisë së brendshme. Inmotion Hosting siguron transferime falas cPanel. eNom i cili është rishitës i lirë i domenit sigurohet gjithashtu në planin e hostimit të inmotion.

Inmotion Hosting ju jep një garanci të kthimit të parave 90-ditore, instalues ​​të butë, zgjidhje të etiketave të bardha, ruajtje të bazuar në SSD dhe kopje rezervë falas. Planet përfshijnë mbajtjen e postës elektronike, së bashku me mbrojtjen DDoS dhe heqjen e malware.

Planet janë po aq të përballueshme. Ndërsa kjo kufizon gjerësinë e bandës dhe hapësirën e diskut, cPanel është i pakufizuar.

Ka 6 plane siç theksohen më poshtë:

Plani i lëvizjes

Plani i lëvizjes

Inmotion Hosting lejon rezervë të plotë të serverit dhe ka mbështetje të konsiderueshme për tregtinë elektronike. Të gjitha planet përfshijnë disa tipare themelore, por thelbësore.

Karakteristikat e lëvizjes

Në përgjithësi, të gjitha planet kanë mbështetje për një sërë karakteristikash. Më poshtë janë veçoritë e hollësishme të disponueshme në secilin plan.

Planet e nxitjes

Me gjithë këtë, ju mund të përfitoni nga një ekspert i hostit të shitësit. Përsëri, nuk kam pse ta përmend këtë, por është përfshirë në plan.

rekuizitë

 • Planet e gjithanshme me karakteristika të shumta inbuilt
 • Mbështet etiketën e bardhë
 • Mimi i përballueshëm
 • Karakteristika të mira sigurie me shërbime të besueshme
 • Mbështet cPanel të pakufizuar

Cons

 • Kufizon gjerësinë e bandës dhe hapësirën e diskut
 • Rinovimet janë me çmim të lartë në krahasim me çmimet e herës së parë

Vizitoni Hosting-in e InMotion

6. GoDaddy:

Banderolë GoDaddy

Megjithatë, një tjetër platformë gjigande e pritjes, nuk mbetet prapa në garë kur bëhet fjalë për hostin e shitësit.

Pritësi i shitësit të GoDaddy ofron licencë WHMCS, cPanel, zgjidhje të etiketës së bardhë. Kjo mund të mbështesë deri në 250 llogari. Të gjitha planet përfshijnë një bandë të pakufizuar, bazën e të dhënave dhe faqet e internetit.

Kjo gjithashtu përfshin opsionin rishitës për fushat e GoDaddy. Për vitin e parë, ju merrni SSL falas. Ju mund të shkallëzoni në çdo kohë dhe mund të përdorni RAM 32 GB. Avantazhi i GoDaddy është se lejon hostimin, si dhe shitjen e domain.

GoDaddy ofron mbështetje gjatë gjithë orës për mbajtësin e shitësit. Duke përdorur këtë plan, ju mund të ofroni mbështetje për klientët tuaj.

GoDaddy gjithashtu siguron një program Bazë / Pro Rishites i cili është i ndryshëm nga mbajtësi i shitësit. Shumë herë përdoruesit gabojnë këtë për një host shitës.

Sidoqoftë, me programin e shitësit Basic / Pro, trajtimi i pagesave bëhet nga GoDaddy ndërsa mund të keni një dyqan të personalizuar. Përkundër kësaj, pritësi i shitësit ofron më shumë kontroll për përdoruesit ku jeni përgjegjës për pagesa.

Shitësi i shitësit të shitjes ofron 4 plane të ndryshme.

Plani GoDaddy

rekuizitë

 • Mbështet etiketën e Bardhë
 • Siguron një bandë të pakufizuar
 • Mbështetje e mirë për klientët për të mundësuar hostimin e shitësit
 • Ofron mundësi të rishitësit të domenit

Cons

 • Hapësirë ​​e kufizuar në internet për secilin plan
 • Ofron vetëm veçori themelore të sigurisë pa zgjidhje rezervë
 • Ju duhet të trajtoni plotësisht mbështetjen e klientit për klientët tuaj

Vizitoni GoDaddy

Përfundim:

Shitësi i shitësit i shitësit është një zgjedhje e mirë për sipërmarrësit ose agjensitë e dizajnit të uebit, të cilët presin të ofrojnë zgjidhje për mbajtjen në internet, por nuk kanë buxhet ose infrastrukturë për të bërë të njëjtën gjë.

Të gjitha opsionet e mësipërme të host-shitësit të lartpërmendura ndryshojnë në shumë aspekte. Sidoqoftë, këtu do të dëshiroja të veçoja një opsion të tillë i cili del në pah.

GreenGeeks ofron karakteristika të shumëfishta dhe është mirë të shkoni në opsionin për mbajtësin e shitësit. Ndërsa të gjithë janë të mirë, GreenGeeks qëndron se është më i miri mes të tjerëve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map