Ofruesit më të mirë të hostimit të WordPress në vitin 2020 (numri # 1 është i mrekullueshëm)

WordPress është lehtësisht një nga sistemet më të mira të menaxhimit të përmbajtjes atje – nga shumë metrikë, ai është sistemi i menaxhimit të përmbajtjes. Thjesht për të gjithë kanë dëgjuar për WordPress — megjithëse shumë konsumatorë mund ta dinë WordPress.com më mirë se WordPress.org.


WordPress.org është një mjet i jashtëzakonshëm dhe është i lirë për t’u përdorur, por nuk vjen me një pritje. Nëse mund të kujdeseni për hostin tuaj (dhe me sa duket domain-in tuaj) mund të përdorni WordPress për të redaktuar vetë sitin.

WordPress është aq popullor sa shumë kompani pritëse ofrojnë plane të orientuara posaçërisht drejt WordPress. Tani, disa gjëra duhen shpjeguar këtu.

Para së gjithash, disa nga kjo janë paksa të ekzagjeruara. Ju mund të përdorni plane normale të përbashkët të mbajtjes në internet për t’u lidhur me WordPress shumicën e kohës, kështu që kompanitë që ofrojnë programe të përbashkëta / hostesh WordPress janë në thelb duke ofruar web hosting të veshur. Somethingshtë diçka për të cilën duhet të keni kujdes.

Në të njëjtën kohë, disa prej këtyre opsioneve gjithashtu kanë karakteristika shtesë ose çmime të mirë, prapë vlen të merren parasysh. Plus, disa kompani ofrojnë zgjidhje të menaxhuara të WordPress që janë në anën e çmimeve, por gjithashtu ofrojnë më shumë premium, shërbime të orientuara nga WordPress.

Tani ka shumë për të zgjidhur këtu. Shumica e individëve mund të instalojnë WordPress në një llogari normale të mbajtjes së faqes në internet dhe do të funksionojë mirë — kështu që disa nga artikujt në këtë listë janë këtu sepse ofrojnë çmime të mbajtjes së uebit për mbajtjen e orientuar drejt WordPress.

Artikujt e tjerë këtu ofrojnë zgjidhje të menaxhuara të WordPress që janë më të mira për bizneset. Dhe sigurisht, disa kompani këtu i bëjnë të dyja.

Një tjetër shënim i shpejtë për këtë listë: ka disa gjëra që janë shumë të zakonshme për produktet e WordPress Hosting.

Nëse diçka bën listën e të mirat dhe të këqijave këtu, me siguri do të thotë se është e veçantë – për shembull, shumë produkte të mbajtjes së WordPress vijnë me një formë të mbështetjes së klientit, por unë do të bëj një shënim kur kompanitë ofrojnë përfaqësues veçanërisht të mirë të mbështetjes së klientëve të trajnuar nga WordPress.

’Shtë një gjë e fundit që dua të them për këtë listë: të gjitha opsionet këtu janë të mira. Po, ata janë renditur për një arsye, por e vërteta e çështjes është se kompanitë kanë marrë varet e WordPress duke pritur këto ditë.

Kjo nuk do të thotë që asnjë prej këtyre opsioneve është zgjidhje perfekte për mbajtjen e WordPress … vetëm se ata kanë arritur të bëjnë një punë të shkëlqyer disi. Veçanërisht, tre opsionet e fundit janë afër, dhe do të duhet të shikoni me vështirësi ato që dëshironi posaçërisht përpara se të filloni të përjashtoni emrat.

Këtu kemi dhënë gradë bazuar në përvojën tonë.

Pritja më e mirë e WordPress për vitin 2020:

hosting
çmim
shpejtësi
uptime
përdorshmërisë
Vlerësimi im
Bluehost$ 2.95 / mo346ms100%BEST★★★★★
Dreamhost$ 2.59 / mo1103ms100%GOOD★★★★
SiteGround$ 3.95 / mo586ms100%GOOD★★★★
Hostgator$ 5.95 / mo1166ms99.99%GOOD★★★★
A2 Hosting$ 2.96 / mo1328ms99,96%GOOD★★★★
Në lëvizje$ 4.99 / mo326.29ms99,98%GOOD★★★★
Rrjeti i lëngshëm$ 49 / mo576.32ms99,92%GOOD★★★★

Pa ado më tej, le të zhyten në një përmbledhje të detajuar të secilit host WordPress.

1: Bluehost

bluehost përbashkët WordPress hosting

Ah, Bluehost — ndoshta një nga kompanitë më të famshme të pritjes atje. Bluehost është gjithashtu i lidhur fort me hostimin e WordPress. Ashtu si dy opsionet e mëparshme, Bluehost rekomandohet nga WordPress dhe e kombinuar me emrin e tij masiv, Bluehost është një opsion i bukur.

Thelbësore për Bluehost? Nuk ka shumë keq me të, dhe përderisa nuk është ofruesi më i lirë, planet e përbashkëta të WordPress të pritura janë akoma marrëveshje mjaft të mira.

rekuizitë

 • Regjistrim falas i emrit të domenit, dhe disa nivele përfshijnë intimitet falas të domain.
 • Certifikatë falas SSL dhe Domain Falas (për 1 vit) për nivelet e nivelit të hyrjes lart. Nivelet më të larta lejojnë site të pakufizuar dhe ruajtje.
 • Zgjedhja e planeve të menaxhuara dhe të përbashkëta të WordPress, në një gamë të gjerë çmimesh.
 • CDN falas (për nivele të caktuara).
 • Në përgjithësi, kohëzgjatja shumë e fortë (megjithëse një muaj nuk ishte e mirë për mua) dhe kohë të shpejtë reagimi.

bh në kohën e duhur

 • Pricesmimet e rinovimit nuk janë shumë të larta dhe nganjëherë viti i parë mund të jetë dukshëm më i lirë.
 • Ashtu si SiteGround, mbështetja e Bluehost përfshin ekspertë të WordPress. Siç kam thënë dy herë këtu, një shënues i mirë i kësaj është cilësia e bisedës para-blerjes.

bh chat

bh chat

Cons

 • Disa nga planet e menaxhuara të hostimit të WordPress mund të jenë pak nga ana më e çmueshme, por për bizneset e vogla me siguri nuk do të jetë një pengesë e madhe.

Për të qenë një nga kompanitë më të mira gjithëpërfshirëse të pritjes, Bluehost akoma arrin të shkëlqejë në WordPress. Unë do të jap kredi aty ku duhet: Bluehost natyrisht merr rekomandimin tim, dhe për pothuajse të gjithë.

2: DreamHost

banderolë ëndrrash

DreamHost, si SiteGround, është një nga tre ofruesit e hostimit të rekomanduar nga vetë WordPress. DreamHost është një veteran në komunitetin e kompanive pritëse: ka rreth që nga viti 1996.

Në dy dekadat e fundit, DreamHost është rritur për t’u bërë një kompani e madhe pritëse. Ata pretendojnë se u kanë shërbyer mbi 400,000 klientëve dhe 1.5 milion faqeve të internetit. Më mbresëlënëse, DreamHost ka mundësuar mbi 750,000 instalime të WordPress — qartë, shumë klientë përdorin DreamHost për WordPress.

Cila është përmbysja? DreamHost është padyshim një nga kompanitë pritëse më të mira për WordPress, me një proces instalimi dhe menaxhimi vërtet të thjeshtë, si dhe karakteristika të forta për çmime të mira.

rekuizitë

 • Procesi i instalimit pa tel.
 • DreamHost ka edhe CDN.
 • Një çmim i ulët i nivelit të hyrjes e bën DreamHost një mundësi të mirë për individët që kërkojnë të kursejnë, dhe ata me nevoja më të lehta pritjeje.
 • Kohëzgjatja shumë e mirë (të paktën kohët e fundit), megjithëse kohët e përgjigjes mund të jenë pak më të mira.

dh gjumë

 • Ruajtja e SSD, trafiku i pakufizuar, një çertifikatë SSL e paravendosur dhe rezervimet ditore janë të gjitha në dispozicion për nivelin e parë.

Cons

 • Siç tregohet, kohët e përgjigjes mund të jenë pak më të mira.
 • Edhe pse çmimi i hyrjes është pak më i ulët, me të vërtetë keni vetëm dy nivele, dhe i dyti është dukshëm më i lartë. Essshtë në thelb një opsion bazë WordPress, ose një mundësi e plotë e WordPress, pa ndonjë bazë të mesme.
 • DreamHost u godit nga një sulm i DDoS në verën e vitit 2017, i cili uli kohën e duhur. Kjo ka bërë që disa të konkludojnë se siguria e DreamHost nuk është shumë e mirë kur është vërtetuar.
 • Emaili nuk përfshihet falas dhe kërkon një azhurnim.

Ashtu si me SiteGround, po DreamHost ka rekomandimin tim. Shtë e vështirë të mos e arrish atë kur WordPress e rekomandon atë! Kujdes im është rritja e çmimeve – disa njerëz mund të kapen në mes, dhe disa biznese të vogla ose të mesme mund të duan një larmi më të madhe opsionesh.

Vizitoni DreamHost

3: SiteGround

banderolë në terren

SiteGround është një nga emrat e mëdhenj të hostimit. Sidoqoftë, ajo që e bën të dallojë SiteGround është se WordPress në të vërtetë rekomandon SiteGround (së bashku me dy opsionet e ardhshme, për këtë arsye ata janë renditur në këtë mënyrë).

Këtu keni rëndësi për SiteGround: shërbimi është thjesht cilësi e përgjithshme e përgjithshme për çmime shumë standarde. Për më tepër, edhe nivelet e nivelit të hyrjes marrin mbështetje dhe karakteristika të klientit me cilësi të lartë.

rekuizitë

 • Në përvojën time, SiteGround ka pasur disa nga kohën më të mirë.

sg uptime

 • Rezervimi falas ditor përfshihet nga niveli më i lirë lart. Nivelet më të larta marrin rikthime falas çdo ditë.
 • Procesi i instalimit është tepër i lehtë.
 • Baza e të dhënave të pakufizuar të MySQL nga niveli më i lirë lart.
 • Mbështetja e klientit është fenomenale, veçanërisht për shkak se SiteGround ka mbështetje të specializuar për WordPress. Edhe më mirë, kjo mbështetje e avancuar është në dispozicion edhe për përdoruesit e nivelit të parë. Si disa të tjerë këtu, edhe mbështetja e tyre normale ndaj klientit është e mirë.

sg chat

 • SiteGround ka CDN të përfshirë për shumë pako.

Cons

 • Edhe pse kohëzgjatja e SiteGround ka qenë e shkëlqyeshme në përvojën time, koha e përgjigjes mund të jetë pak më e lartë se ideale. Duke thënë këtë, ato janë akoma më të vogla se shumë kompani të tjera në këtë listë.
 • Megjithëse viti i parë i pritjes është normalisht / me çmim të përshtatshëm, çmimet e rinovimit mund të jenë dukshëm më të larta.
 • Ruajtja nuk është e pakufizuar, pavarësisht nivelit. Kjo nuk është gjëja më e keqe, por ofruesit e tjerë kanë ruajtje të pakufizuar për çmime të ngjashme ose më të ulëta.

Meqenëse SiteGround është në tre të parat dhe rekomandohet nga WordPress, me siguri mund të mendoni se po, ajo ka edhe rekomandimin tim. Ju do të kishit të drejtë. Unë thjesht do të doja të përsëris fjalën time të kujdesit për individët që kërkojnë pritje të përballueshme të WordPress: kini kujdes nga çmimet e rinovimit!

Vizitoni SiteGround

4: HostGator

banderolë hosti

HostGator është një nga emrat më të mëdhenj në pritjen dhe është një emër i fituar mirë: HostGator ka shërbyer mbi 8 milion site, që është goxha i mahnitshëm.

Pra, cila është marrëveshja me opsionet e WordPress të HostGator? Uebfaqja e tyre e bën këtë pak konfuze, por HostGator ofron dy lloje të mbajtjes së WordPress: e para është mbajtja në internet e WordPress, dhe e dyta është Hosted Cloud Hosting. Të dyja janë të mira, por HostGator është një opsion veçanërisht i fortë për planet e tij Cloud – ato performojnë shumë lartë.

rekuizitë

 • Bandwidth i palodhur, hapësira në disk, një çertifikatë falas SSL dhe bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL për të gjitha llogaritë e përbashkëta të pritjes, të cilat përfshijnë hostimin e përbashkët / të WordPress-it në internet.

çertifikatë falas ssl

 • Garanci për kthim parash prej 45 ditësh (në krahasim me 30 ditë).
 • Një mjet i marketingut me email është përfshirë falas me llogari të nivelit të hyrjes lart.
 • Nëse përdorni produktet e përbashkëta të mbajtjes së HostGator për WordPress, çmimet janë natyrisht më të ulëta. Sidoqoftë, ofertat e menaxhuara të WordGress të HostGator nuk janë as të këqija, në një interval prej 6-10 $ (për kushtet e para të paktën).
 • HostGator ka ekspertë të WordPress në dispozicion për mbështetje. Në përgjithësi, HostGator ka mbështetje shumë të mirë të klientëve gjithsesi (si provë, ky është një mostër e bisedës live që bëra kur u mor me llogari, si një “klient i ardhshëm”).

hg chat

hg chat

Cons

 • Edhe pse kohëzgjatja ime me HostGator ka qenë e mirë, kohët e përgjigjes kanë qenë më të larta se mesatarja për mua, gjatë disa muajve. Sidoqoftë, kjo është në mbajtjen në internet të WordPress: përdorimi i hostimit të WordPress Cloud është shumë më i mirë.

hg deri në kohë

 • Planet e menaxhuara të WordPress të HostGator nuk lejojnë përdoruesit shumë site – maksimum tre. Kjo është e zakonshme për produktet e menaxhuara të WordPress, por disa njerëz mund të jenë të gatshëm të paguajnë për më shumë se 3 site … më falni, pa zare!

A e merr HostGator rekomandimin tim?

Yep. Withoutshtë pa dyshim një nga hostet më të mirë përreth sot, dhe bën një punë shumë të mirë me hostimin e WordPress — Unë vetëm dëshiroj që disa çifte të vogla mund të bëhen më mirë.

Vizitoni HostGator

5: A2 Hosting

banderolë a2 hosting

A2 është një emër që ka arritur të mbajë një reputacion mjaft të fortë pa qenë një forcë mbizotëruese në tregun e pritjes. A2 ka qenë rreth e rrotull për një kohë — ajo u themelua për herë të parë në 2001 dhe ka qenë në pronësi të pavarur që nga ajo kohë, që është pak unike.

Sa i përket pritjes së WordPress, A2 ofron mundësi të menaxhuara dhe në internet. Prshtë me çmim dhe tipar i denjë, dhe megjithëse nuk është më i miri ndonjëherë, nuk ka shumë për tu ankuar për as.

rekuizitë

 • Mjaft opsione në internet dhe të menaxhuara, me një varg çmimesh të përafërt nga 4 deri në 40 dollarë. Shkalla e parë e planeve të menaxhuara është relativisht e përballueshme. Për më tepër, ju mund të zgjidhni midis Linux ose Windows hosting për këto mundësi.
 • Opsioni i nivelit të dytë të ndarjes së WordPress të përbashkët nuk është shumë më i lartë se i pari, por ka veçori më të mëdha dhe burime të ndara.

a2 hosting karakteristika të përbashkëta

 • Opsioni i nivelit të hyrjes ka 5 baza të të dhënave, ruajtje të pakufizuar, certifikatë SSL, 25 adresa emaili,
 • A2 ka disa mundësi të rritjes së shpejtësisë. Njëri prej tyre quhet Railgun Optimizer, i cili është një dollar shtesë në muaj për planet e nivelit të hyrjes dhe rrit ndjeshëm kohën e ngarkesës HTML, dhe pastaj gjëra të tjera të tilla si CloudFlare dhe A2 Optimized mund të rrisin ndjeshëm performancën (por zakonisht rezervohen për nivelet më të larta).
 • CPanel i A2 është unikisht efikas dhe i fuqishëm, megjithëse duhet të pranoj se estetika nuk është shija ime.
 • Biseda live është përgjithësisht e mirë, edhe nëse shërbimi nuk është asgjë për të shkruar në shtëpi.

a2 chat 2

a2 chat 3

 • Uptime janë të shkëlqyera. (Mund ta shihni kohën e fundit të pritjes së A2 këtu)

a2 në kohën e duhur

Cons

 • Uroj që kohët e përgjigjes të ishin pak më të larta, por padyshim që nuk kam shfrytëzuar plotësisht azhurnimet e disponueshme të performancës në dispozicion të A2.
 • Nuk është se A2 është i vështirë për t’u përdorur, por shërbimet e tjera këtu mund të jenë pak më miqësore për përdoruesit (për sa i përket mbajtjes së përbashkët të WordPress-it).

Prandaj, ju rekomandoj A2 Hosting?

Pa mëdyshje, po. A2 ka fuqi dhe fleksibilitet të mjaftueshëm për të akomoduar klientë më të mëdhenj me nevoja më të mëdha, si dhe individë, plus performanca e tij është vazhdimisht e lartë.

Vizitoni A2 Hosting

6: Inicion

flamurin e dehjes

InMotion është një emër i respektuar në pritjen. Nuk është domosdoshmërisht ofruesi më i madh, megjithëse është ende mjaft forcë, por thjesht ka një reputacion të fortë. Kjo reputacion është fituar me të mirë — Unë mendoj se hostimi i WordPress është një nga pikat e forta të InMotion dhe tregon disa nga qasjet më unike të InMotion.

InMotion ofron mjaft plane të WordPress, kështu që ju ka shumë të ngjarë të gjeni një që mund t’i përshtatet nevojave tuaja. Këto plane janë të gjitha mjaft të pajisura dhe performojnë shumë, por për individët ato fillojnë në anën e çmimeve.

rekuizitë

 • Domain falas
 • Gama e gjerë e opsioneve të çmimeve, nga afërsisht 4,99 $ në 114,99 dollarë (për kushtet e para).
 • Ndihma mjaft bujare për paketat e nivelit fillestar ose të nivelit të dytë: 20,000-50,000 vizitorë mujorë, lart e 40 GB ruajtje SSD, bandë të pakufizuar, dhe llogari të pakufizuara të postës elektronike. Vërtetë, disa ofrues kanë një depozitë të pakufizuar, por pak njerëz do të kenë nevojë vërtet për “ruajtje të pakufizuar” 40 GB është më shumë se sa duhet për shumicën e opsioneve të nivelit të hyrjes.

pritje e fjalëve pritëse
shtypje fjalësh për lëvizje

 • BoldGrid përfshihet falas me të gjitha paketat WordPress. BoldGrid është në thelb një plugin që e bën WordPress edhe më miqësor (nëse nuk është tashmë i mjaftueshëm). Ai gjithashtu e bën menaxhimin e përmbajtjes pak më të këndshëm estetikisht. Nuk është për të gjithë, por është në rregull — është opsionale.
 • Me disa përjashtime, shumica e çmimeve të rinovimit nuk janë dukshëm më të larta se çmimet e mandatit të parë.
 • Garancia për kthimin e parave është 90 ditë, jo 30.

Cons

 • Opsionet më të lira janë në anën më të shtrenjtë – disa dollarë mbi normalen, dhe madje edhe për vitin e parë (megjithëse çmimet e rinovimit janë mjaft normale). Bizneset e vogla ka të ngjarë të mos jenë të ndikuara, por disa individë mund të kursejnë para duke shkuar te ofruesit e tjerë.
 • Ndërsa mbështetja e klientit është përgjithësisht e fortë, unë kam pasur disa çështje të lehta me bisedën live. Ata janë goxha të vogla, por në thelb kam gjetur personin për të cilin po flisja vështirë për t’u kuptuar, dhe koha e pritjes ishte rreth 2 minuta për një përgjigje të vërtetë, jo 1. Megjithëse e thashë këtë, është një pikë shqetësimi mjaft e vogël sepse në përgjithësi Mora përgjigjen në pyetjen time brenda disa minutash.

une bisedoj

A do ta rekomandoja InMotion?

Po për shumicën e njerëzve, por kualifikimi im kryesor është ky: jo, për individë me nevoja më të lehta që kërkojnë të kursejnë para. Ka mundësi më të lira me cilësi të ngjashme.

Vizitoni InMotion

7: Web i lëngshëm

banderolë e lëngshme në internet

Liquid Web është një nga kompanitë më unike të hostimit këtu në këtë listë.

Ndërsa emrat e tjerë këtu bëjnë një përzierje të pritjes së përbashkët dhe të menaxhimit të hosteve për nevoja të vogla dhe të mesme, Liquid Web specializohet në pritjen e menaxhuar. Ai është krijuar posaçërisht për profesionistë dhe agjensi në internet – njerëz me nevoja të mëdha, por që nuk janë kompani të mëdha.

Pra, ekziston faktori kryesor për Liquid Web: është mjaft i fortë, por me siguri jo për individët që drejtojnë faqe personale. Megjithatë, është një mundësi e mirë për bizneset (përfshirë ato më të vogla).

rekuizitë

 • Planet e ndërmarrjeve janë të disponueshme për administrimin lart të 100 siteve.

100 site

 • iThemes Sync është përfshirë për të gjitha paketat. iThemes Sync është një mjet që ju lejon të menaxhoni shumë site WordPress menjëherë, nga një pult, stream i drejton jashtëzakonisht shumë gjërat.
 • Trafik i pakufizuar dhe garanton se nuk do të ngarkoheni me tarifa të tepërta.
 • Vendosja e faqeve me të gjitha paketat (ju lejon të bëni testime më të gjera para se ta bëni faqen tuaj të shkojë drejtpërdrejt).
 • Mjetet e zhvilluesit dhe aksesi i plotë i serverit ju japin juve / ekipit tuaj më shumë kontroll mbi pritjen tuaj.
 • Mbështetja ndaj klientit të Likuid është shumë e mirë. Kjo do të pritet sepse një pjesë e ofrimit të një produkti të mirë të menaxhuar mirë të menaxhimit është të keni personel dhe përfaqësues me të vërtetë të dobishëm, por prapë e bën Likuid Webin të dalë i dallueshëm. Në chat shembull, u deshën rreth 30 sekonda që unë të përgjigjesha në pyetjen time.

biseda 2

Cons

 • Nëse jeni një individ, ose nëse përdorni një sit të vogël dhe nuk parashikoni shumë trafik, Liquid Web nuk është më i përballueshëm. Mimi fillon me 100 dollarë në muaj, për 10 site.
 • Kjo nuk është një e metë e madhe, por ruajtja është pak e kufizuar për diapazonin e çmimeve (e dhënë, është ruajtja e SSD). Opsioni fillestar ju merr 50 GB ruajtje SSD për 10 site: do të jetë e mjaftueshme për shumicën, por nëse keni përdorur secilën faqe do të merrni vetëm një mesatare prej 5 GB.

Kështu që, unë rekomandoj Liquid Web?

Unë do të them po, por me disa kualifikime. Unë nuk rekomandoj Liquid Web për këdo që është një hobiist, ose një freelancer i vogël me kohë. Unë as nuk e rekomandoj atë për çdo biznes të vogël – Unë nuk do t’ju rekomandoj vetëm atyre biznese të vogla ose të mesme (SMB) që kanë nevoja shumë të rrepta të pritjes dhe duan menaxhim me të vërtetë të kualitetit të lartë.

Nëse nuk jeni në atë vend, atëherë mund të gjeni produkte më pak të shtrenjta të menaxhuara ose produkte të pakontrolluar që janë dukshëm më të lirë që akoma mund ta bëjnë punën mirë..

Vizitoni Uebin e Lëngshëm

përfundim

Pra, cili është pritja më e mirë e WordPress? Natyrisht, asnjë nga këto nuk mund ta bëjë të lumtur çdo lexues të vetëm. Për bizneset e vogla, Liquid Web ka specializimin më të mirë, por, HostGator, hosting A2, apo edhe Bluehost janë të mirë në akomodimin e nevojave të rënda WordPress, si dhe.

Për individët që kërkojnë të ekzekutojnë bloget e tyre ose faqet personale, shumica e opsioneve këtu do të jenë mjaftueshëm të përshtatshme, por DreamHost është veçanërisht i mirë për ata që kërkojnë të kursejnë para (dhe veçanërisht për vitin e parë).

Bluehost është një nga më të mirët gjithëpërfshirës.

Sigurisht që duhet të merrni parasysh cilat janë përparësitë tuaja, por këto janë disa nga emrat më të mirë në pritjen, dhe padyshim udhëheqës në hostimin e WordPress. Dhe hej – të gjitha këto kanë garanci për kthimin e parave.

Pra, nëse nuk jeni i sigurt… provojini ato!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map