Rishikimi i Atlantic.net (2020): A është zgjedhja më e mirë? Le ta zbulojmë…

Rishikimi i Atlantic.net (2020): A është zgjedhja më e mirë? Le ta zbulojmë…

Rishikimi i Atlantic.net (2020): A është zgjedhja më e mirë? Le ta zbulojmë…

Me kaq shumë platforma pritjeje në treg, nganjëherë duket konfuz për të treguar se cilat mund të funksionojnë më mirë për kërkesën tuaj.


Atlantic.net është një platformë e tillë pritëse që ka popullaritet të përzier. Filluar në vitin 1994, kjo ka qenë në treg për ca kohë.

Nëse keni menduar për Atlantikun si një oqean të gjerë, atëherë Alantic.net është një oqean i zgjidhjeve pritëse.

Ata ofrojnë karakteristika të gdhendura mirë dhe janë krijuar për të siguruar zgjidhje në përputhje me HIPAA që mund të ruajnë në mënyrë të sigurt informacionin mjekësor.

Atlantic.net është e njohur për zgjidhjet e saj të bazuara në cloud dhe pritjen e serverit privat virtual (VPS). Me shumë karakteristika ekzistuese, ky është një përmbledhje që kam pritur të ndaj.

Kjo ka mbi 15K klientë dhe ka disa marka të njohura si Kia, Puma, Samsung që përdorin shërbimet e tyre.

Atlantic.net është pak më ndryshe nga platformat më konvencionale të pritjes.

Pse është kjo ndryshe?

Prisni ndërsa unë derdh fasulet në lidhje me shërbimet e tyre dhe shumë më tepër.

Përmes këtij rishikimi, unë do të flas më shumë rreth asaj që kam eksploruar në Atlantic.net.

uptime

Atlantic.net është një platformë plotësisht pritëse me bazë cloud. Ka qendra të shumta të të dhënave në lokacione të ndryshme. Kjo siguron shërbime të qëndrueshme dhe të qëndrueshme me kohën më të vogël të joproduktive.

Atlantic.net është një nga pak platformat pritëse që ofrojnë gati 100% kohë të lirë. Ajo siguron një SLA 100% në kohë.

Kështu që është ajo që përcakton SLA e tyre. Atlantic.net do të japë një SLA 100% në të gjithë përbërësit kritikë duke lënë mënjanë çdo mirëmbajtje të planifikuar.

Serverat e cloud lejojnë Atlantic.net të ofrojë performancë të qëndrueshme. Pritja e menaxhuar dhe e përkushtuar siguron një SLA 100% në kohë.

SLA

Në tërësi, Atlantic.net ofron shërbime të besueshme me performancë të mirë dhe me kohë të qëndrueshme. Deri më tani, Atlantic.net ka mbajtur në pritje të pritjes.

Më lejoni të shkoj përpara dhe të tregoj parametra të tjerë për Atlantic.net.

planet

Atlantic.net ofron shërbime specifike të pritjes HIPAA të mbështetur në cloud. Ata ruajnë transparencën në çmimet e tyre.

Atlantic.net ka plane të shumëfishta të bazuara në cloud, që janë pothuajse 20 lloje të zgjidhjeve të hostimit me bazë cloud. Plane të ndryshme kujdesen për kërkesa të ndryshme.

Atlantic.net mbështet hostimin e WordPress, hostimin e menaxhuar, hostimin e pakontrolluar, hostimin e dedikuar, Linux dhe Windows bazuar në host. Përzierja e mirë e planeve të pritjes ofron një sërë opsionesh.

Secili plan është i optimizuar për një kërkesë specifike siç është ruajtja, informatika, memorja, etj. Unë konsideroj se Atlantic.net ka një zgjedhje të gjerë kur bëhet fjalë për planet. Jo shumë ofrues të pritjes kanë një përzierje kaq të mirë të planeve.

Opsionet e strehimit

Ju faturoheni vetëm për burimet që përdorni. Jo vetëm kjo, por gjithashtu mund të shtoni burime sa herë që të jetë e nevojshme.

Features

Siç e përmenda edhe më parë, çdo plan në Atlantic.net është i ndryshëm dhe plotëson një kërkesë specifike. Ka një sërë karakteristikash fleksibël. Shërbimet për rezervë vijnë me një kosto të shtuar.

Planet nuk kanë ndonjë garanci specifike për kthimin e parave, megjithëse ofron garanci për shërbimin SLA.

Karakteristikat e Hipaa

Ju mund të shkallëzoni serverët tuaj në çdo kohë. Rikthim ditor është në dispozicion me minimum 1 $ për kopje rezervë. Planet ofrojnë një adresë IPv4. Për më tepër, IP-të janë në dispozicion me çmime të veçantë prej $ 2,19 / muaj.

cPanel dhe WHM janë në dispozicion me çmime të veçantë. Arkitektura është ndërtuar në një mënyrë që të sigurojë performancë të lartë. Ruajtja Raid-10 siguron që faqja juaj e internetit të funksionojë gjithnjë.

Nëse jo përmes cPanel, mund të përfitoni gjithashtu nga API-të e tyre inbuild Restful për të menaxhuar serverat.

API

Ruajtja e SSD në çdo server garanton shpejtësi të mirë. Serverët e menaxhuar ju lejojnë të instaloni programin tuaj të licencuar, duke zvogëluar kështu çmimet shtesë.

Atlantic.net mbështet instalimin me një klik të softuerëve të ndryshëm duke përfshirë WordPress.

Tipar i reve

Atlantic.net është një nga pak platformat pritëse që mbështesin FreeBSD.

Ndërsa përdorni Atlantic.net, mos prisni që do të merrni shumë freebies me planet e saj. Shumica e veçorive të tilla si cPanel, rezervimet kanë çmim të veçantë.

Sidoqoftë, pasi që ju paguani vetëm ato që përdorni, Atlantic.net ende nuk duket tejet i kushtueshëm. Një vend i shkëlqyeshëm për të filluar në rast se po kërkoni një përzierje të mirë të zgjidhjeve të pritjes.

Megjithatë ju mund të duhet të zgjidhni një plan që i përshtatet më së miri kërkesës tuaj. Zgjedhja e një plani të përshtatshëm mund të mos duket e thjeshtë, megjithatë, mbështetja e tyre ndaj klientit siguron udhëzime për këto.

Kjo është pikërisht ajo që do të ishte pikëpamja ime tjetër. Më lejoni të flas më shumë për mbështetjen e klientëve të tyre.

Mbështetja e klientit

Përsëri, këtu Atlantic.net është i ndryshëm në krahasim me shumicën e platformave konvencionale të pritjes. Secila prej zgjidhjeve pritëse ka mbështetje të ndryshme.

Mbështetja e klientit

Atlantic.net, ndryshe nga shumica e platformave, nuk përfshin një mundësi të bisedës live për jo-përdoruesit. Sidoqoftë, ju mund t’i arrini ato gjatë një telefonate gjatë afateve specifike. Përveç kësaj, ajo ka mbështetje teknike live për përdoruesit.

Mbështetja në email është në dispozicion 24/7/365. Ka disa seksione FAQ mbi shërbime të ndryshme.

Email

Në rast se nuk gjeni një plan të përshtatshëm, atëherë mund të plotësoni edhe formularin e tyre mbështetës. Një përfaqësues i ndihmës së klientit do t’ju ndihmojë të përshtatni planet më të përshtatshme bazuar në kërkesën tuaj.

Forma mbështetëse

Ajo që më pëlqen për mbështetjen e tyre është se ata e kuptojnë kërkesën e klientit dhe ofrojnë zgjidhje për pyetjet tuaja.

Thirrjet, si dhe postat elektronike, gjithmonë përcillen në kanale specifike mbështetëse. Për shembull, ka mbështetje të veçantë për pritjen dhe kolokimin e dedikuar.

Ndarja e tillë e shërbimeve siguron, ju merrni ndihmë të shpejtë dhe zgjidhjet janë të rëndësishme për kërkesën tuaj të pritjes.

siguri

Unë e përmenda këtë më herët; megjithatë, unë do të përsëris veten. Altantic.net siguron plane të përshtatura pritëse që janë veçanërisht në përputhje me HIPAA.

Atlantic.net e konsideron sigurinë dhe besueshmërinë jashtëzakonisht serioze. Kjo është e qartë nga rreziku i pajtueshmërisë

qendrat e saj të të dhënave kanë.

Shtë e mahnitshme të dini nivelin e sigurisë që mban Atlantic.net.

pajtim

Ndërsa Atlantic.net është kryesisht i njohur për pajtueshmërinë e tij me HIPAA, ka disa të tjera që janë përfshirë.Karakteristikat në përputhje me Hipaa

Infrastruktura është shumë e sigurt dhe përfshin mbrojtjen e DDoS, zbulimin e ndërhyrjeve, zjarret e menaxhuar dhe vërtetimet me dy faktorë..

PCI

Aspekte të ndryshme të Sigurisë janë plotësisht të përfshira në të gjitha planet e parashikuara nga Atlantic.net.

Karakteristika të tjera të sigurisë

Atlantic.net përfshin elemente themelore, si dhe disa karakteristika të sigurisë së nivelit të përparuar. Lista e mirë e pajtueshmërisë tregon sigurisht nivelin e sigurisë që ata mbajnë për shërbimet e tyre cloud.

rekuizitë

Atlantic.net ka shumë karakteristika të mira që mund të mos i merrni në platformat e tjera të pritjes.

Ndërsa kam folur shumë për aspekte të ndryshme të Atlantic.net, më lejoni të përmbledhin dhe të parashtroj ato që vërtet i pashë tërheqëse këtu.

  • Uptime është sigurisht një pikë për të mos humbur pikë kur flasim për Atlatnic.net. SLA e saj 100% me kohë ia vlen të përmendni një përmendje të veçantë. Si pronar i një uebfaqeje, nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë ndërprerje të paprecedentë ose dështime. Servers me performancë të lartë ofrojnë një përvojë të qetë dhe të fortë. Një përzierje e përsosur e performancës dhe besueshmërisë mund të shfrytëzohet këtu.
  • Ndihma për klientët është edhe një aspekt i integruar mirë në Atlantic.net. Ka mbështetje të mirë teknike. Mbështetja e cila është e veçuar mirë është një nga pikat kryesore të theksuara këtu. Epo, jo vetëm kjo, por edhe mbështetja e tyre për email, chat live dhe telefon vlen të përmendet.
  • Shkathtësia e planit është ndërtuar mirë brenda Atlantic.net. Ju mund të gjeni plane të shumta për plotësimin e kërkesave të ndryshme. Me një zgjidhje të plotë të bazuar në cloud, ka shumë që Atlantic.net duhet të ofrojë. Fleksibiliteti i planit është një nga të mirat themelore që gjeta këtu. Jo shumë platforma janë ndërtuar për të siguruar një nivel të tillë fleksibiliteti. Për më tepër, këtu mund të zgjidhni Windows, si dhe hostimin Linux.
  • Një tjetër që nuk duhet të humbasë pro është siguria e tyre. Tashmë kam theksuar nivelin e pajtueshmërisë që Atlantic.net mban për qendrat dhe infrastrukturën e saj të të dhënave. Jo vetëm që janë në përputhje, por gjithashtu ofrojnë veçori shtesë të sigurisë.

Për dallim prej platformave të caktuara të pritjes, këto janë përfshirë plotësisht në plan. Siguria është diçka që Atlantic.net është ndoshta më e mira në mesin e platformave më pritëse. Përzierja e mirë e tyre e tipareve të sigurisë vlen të përmendet.

Cons

Ka shumë që ofron Atlantic.net dhe duket se është një zgjidhje e njëanshme kur bëhet fjalë për shkathtësinë.

Megjithatë, kjo nuk është një zgjidhje ideale e përsosur. Atlantic.net ka disa mangësi të cilat nuk mund të shmangen.

Ndërsa unë fola për të mirat e tyre, më lejoni të nxjerr në pah edhe disa nga të këqijat që ata kanë.

  • Atlantic.net ju tarifon vetëm për shërbimet që përdorni, gjë që është e mirë. Sidoqoftë, cPanel apo edhe rezervimi ngarkohet veçmas. Ndërsa ekzistojnë platforma të shumta pritëse që i ofrojnë këto si freebies, sigurisht që nuk i merr falas këtu.
  • Atlantic.net është e larmishme kur bëhet fjalë për planet. Në rast se nuk keni cPanel, prapë mund të përdorni API-të e tyre inbuilt. Kjo është e lehtë për përdoruesit me mbështetje teknike. Sidoqoftë, kjo është po aq komplekse për përdoruesit që nuk janë të prirur teknikisht ose thjesht fillojnë të eksplorojnë platformat e pritjes.

Përfundim: A e rekomandoj Atlantic.net?

Më në fund, koha për vendimin, kështu do ta rekomandoj vërtet Atlantic.net? Ashtu siç e kam përmendur disa herë tashmë, Atlantic.net ofron një gamë të madhe shërbimesh.

Atlantic.net është një zgjidhje e përkryer për kërkesat e klasave të ndërmarrjeve, qendrat mjekësore dhe organizatat e ngjashme.

Me këtë, nuk keni pse të shqetësoheni për kohën e duhur, performancën, besueshmërinë, sigurinë. Këto janë karakteristika kryesore për çdo platformë pritëse, dhe Atalntic.net siguron të sigurojë më të mirën e zgjidhjeve standarde të industrisë.

Sidoqoftë, ajo që mund të jetë sfiduese është fakti që përdoruesit e rinj mund ta gjejnë këtë tepër komplekse. Ndërsa merrni ndihmë teknike nga mbështetja e klientit, ju mund ta gjeni akoma këtë kompleks nëse nuk keni shumë ekspertizë teknike.

Duke e thënë këtë, unë gjithashtu do të theksoja se Atlantic.net është mirë të shkosh në rast se ju keni ekspertizën e kërkuar teknike. Unë sigurisht që do të rekomandoja Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector