Rishikimi i BigCommerce: Sa e mirë është në vitin 2020?

Ne jemi mirë në 2020 tani – do të thotë se ka një kërkesë për gjithçka.


Dhe kjo gjithashtu do të thotë që klientët tuaj mund të blejnë ndonjë gjë në internet. Pra, pse të mos e shtoni biznesin tuaj në miks?

Por nëse keni nevojë për aplikacione për ndërtimin e biznesit tuaj në internet, atëherë keni shumë opsione.

Ka shumë softver përreth që ju lejojnë të ndërtoni një uebfaqe që mund të shesë produkte te klientët.

Dy nga më të njohurit nga këto janë ndoshta Shopify dhe WooCommerce, por ka shumë të tjera, me një sërë aftësish dhe çmimesh.

Një nga emrat më të njohur në botën e e-commerce është BigCommerce.

BigCommerce është i dyti për të Shopify në madhësi dhe popullaritet, për aq sa ndërtuesit e paguar të shportave të paguara shkojnë.

Por kjo akoma e bën BigCommerce një GIANT:

Statistikat e BigCommerce

Kjo është 17 miliardë, me “B!”

Dhe kush përdor BigCommerce?

Uh:

markat përdorin BigCommerce

Në rregull, kështu që mjaft marka të dukshme përdorin BigCommerce. Pamje mbresëlënëse.

Por ajo që ka të bëjë me bizneset më të vogla — a është e përshtatshme për biznesin tuaj të Vogël?

BigCommerce është popullor, kjo është sigurisht, por kjo nuk do të thotë se është opsioni më i mirë për të gjithë bizneset, apo edhe për GJITHA bizneset e Vogla.

Mos u shqetëso: kjo është ajo që unë jam këtu për t’ju ndihmuar të kuptoni.

Unë kam përdorur BigCommerce për një kohë tani, kështu që në këtë përmbledhje do të shkoj në historinë e PLOTUL.

Duke na filluar:

uptime

Uptime, ose sa shpesh faqja juaj është në funksion, është thelbësore.

Por, është veçanërisht thelbësore nëse faqja juaj është pjesë e biznesit tuaj. Unë do të pranoj se një hobiist i cili ka nevojë vetëm për një sit të thjeshtë, ndoshta mund të vuajë nga joproduktive të sitit.

Por nëse faqja juaj supozohet se ju siguron të ardhura, duhet të jetë UP — posaçërisht në ngjarje speciale siç janë pushimet ose e Premtja e Zezë.

Këtu është bonusi i fshehur që vjen me BigCommerce dhe ndërtuesit e lidhur me karrocat e blerjes:

BigCommerce është yjor në kohën e duhur dhe punën e përgjithshme të sitit.

Koha e madhe e BigCommerce

Kjo nuk është për shkak të magjisë. BigCommerce dhe konkurrentët e saj ofrojnë zgjidhje gjithëpërfshirëse.

Me këtë dua të them që BigCommerce nuk po ju siguron vetëm softverin që ju nevojitet për të ndërtuar dyqanin tuaj: po ashtu ju siguron burimet dhe sigurinë.

Me fjalë të tjera, BigCommerce është EDHE E hosti juaj dhe suita juaj e sigurisë, dhe për shkak të kësaj, BigCommerce është në gjendje të garantojë performanca të shkëlqyera.

Por, për shkak se BigCommerce nuk është ekskluzivisht një kompani pritëse, në thelb përdor një host “më të madh” me madhësi industriale për të garantuar performanca të shkëlqyera.

Në këtë rast: Google!

Shpejtësia e BigCommerce

Pra shpejtësitë? Histori e ngjashme:

Ndihmon që baza e saj e klientëve është tërësisht biznese të vogla me nevoja elektronike – një nxitje e fortë për të investuar në performancë dhe në kohën e duhur.

Kështu që përvoja ime me BigCommerce ka qenë çuditërisht e mirë për sa i përket performancës së sitit dhe kohës që shkon.

Kjo është mjaft e vërtetë pavarësisht nga çmimi i planit që ju zgjidhni, gjithashtu – megjithëse mund të merrni disa ngritje të performancës ndërsa rriteni. Natyrisht, natyrisht.

Në fund të fundit, BigCommerce ka performancë të madhe. Por kjo nuk është gjithçka që duhet të bëjë, në mënyrë që të jemi vërtet të suksesshëm:

Lehtësinë e përdorimit

Ashtu si në kohën e duhur, lehtësia e përdorimit është diçka që BigCommerce SI të gozhdojë.

Përse?

Sepse kjo është PIKA E WHOLE e BigCommerce: supozohet të jetë një mënyrë e thjeshtë për të vendosur dyqane në internet.

Pra, ndërsa lehtësia e përdorimit është e bukur në pritjen e zakonshme, BigCommerce është gjithashtu një aplikim ndërtimi përveç që është nikoqir i faqes tuaj. Pra, lehtësia e përdorimit është thelbësore.

Unë do t’ju jap një version të shpejtë, të shkurtër:

BigCommerce është mjaft e lehtë për t’u përdorur.

Lehtë, apo jo? Sigurt. Por do të doni të dini se si dhe pse është e lehtë.

Së pari, ka pjesa më e dukshme: ndërtimi aktual i faqes suaj të internetit:

Ndërtim i thjeshtë i siteve BigCommerce

Kjo është BURIMI i asaj që mendohet të jetë BigCommerce, dhe për fat të mirë është mjaft e lehtë.

Do të vërej këtu se është gjithashtu e lehtë për programuesit.

Në fakt, BigCommerce është më e lehtë për programuesit që të përdorin sesa shumë nga konkurrentët e saj, përfshirë Shopify.

Por nëse nuk dini si të kodoni, kjo është në rregull. Akoma mund të bësh shumë gjëra, më beso.

Unë mendoj se BigCommerce është disi më pak idiot-provë sesa disa nga konkurrentët e saj. Lessshtë më pak e përqendruar në fillestar, por fillestarët ende mund të marrin shpejt ndërtimin e faqes.

përsëri:

BigCommerce NUK është i vështirë për t’u përdorur. ISshtë një miqësor për fillestarët.

Por nuk është AS-miqësor për fillestarët si disa konkurrentë, përkatësisht Shopify.

Pra, hartimi i një siti është, natyrisht, pjesa e ndezur që të gjithë duam ta shohim të bërë mirë.

Por ka edhe më shumë që SHUM të lehtësohen:

MENAXHIMI i sitit dhe dyqanit.

menaxhimi i faqes dhe dyqanit

Sapo faqja juaj të jetë e mirë për të shkuar sa më shumë që shkon dizajni, ju gjithashtu duhet të jeni në gjendje të redaktoni me lehtësi detaje të caktuara kryesore.

Këto detaje janë ato që përcaktojnë natyrën e dyqanit tuaj: çfarë jeni duke shitur? Sa shumë? Si duket trafiku juaj? Etj., Etj.

Plus, të kesh mjete të thjeshta për menaxhimin e faqes do të shtojë ndryshime në faqen tuaj shumë më shpejt.

Pra, këto janë dy aspektet kryesore të BigCommerce që duhet të bëhen mirë – dhe ato JAN.

Ekziston një gjë e tretë që është mjaft e rëndësishme – aftësia juaj për të ndryshuar llogarinë tuaj. Unë kurrë nuk kam pasur ndonjë problem të lundroj ose të ruaj ndryshimet që kam dashur të bëj.

Marrja ime e përgjithshme është se BigCommerce NUK është softveri më i lehtë për shporta që kam përdorur ndonjëherë. POR, është padyshim atje.

Kjo do të thotë:

Shtë mjaft mirë për pothuajse të gjithë, përfshirë fillestarët gati-gati. Dhe edhe një herë, është veçanërisht miqësore për zhvilluesit.

Filloni gjyqin tuaj falas 15-ditor

Deri më tani, gjithçka po duket e ndritshme dhe me diell. Por: ju jeni duke drejtuar një biznes.

Që do të thotë se, megjithëse performanca e mirë dhe mirëdashësia ndaj përdoruesit janë të këndshme, duhet të flasim për diçka tjetër, rregullisht:

Prmimet dhe Karakteristikat

Pricemimi është i rëndësishëm. Ne të gjithë e dimë se nuk ka të bëjmë me çmimin absolut më të ulët – por ju me siguri dëshironi të merrni një çmim të MIR.

Një çmim që është i drejtë në këmbim të asaj që merrni në këmbim.

Pra, le të kemi të drejtë për të. Kjo është ajo që ju do të shikoni:

Mimet e BigCommerce

Shënime të shpejta të vërteta: këto janë çmimet nëse paguani çdo vit. Nëse nuk doni të paguani shumë para, ju mund të paguani muaj pas muaji, gjë që rrit çmimin me 10% për Plus dhe Pro.

Gjithashtu, Ndërmarrja ka çmime me porosi në varësi të madhësisë dhe nevojave të biznesit tuaj. Kështu që do të përqendrohem kryesisht në tre nivelet e para, të njohura edhe si “thelbësoret e BigCommerce”.

Sidoqoftë, duke supozuar se paguani çdo vit, ju po shikoni një sërë 29,95 $ deri në 224.95 $ në muaj.

Si janë çmimet, në përgjithësi?

Sigurisht, ju do të merrni një pamje më të mirë kur flas për veçoritë në një sekondë, por në përgjithësi – këto janë me të vërtetë çmime normale.

Konkurrentët më të mëdhenj të BigCommerce ofrojnë në thelb të njëjtën strukturë me tre nivele me numra të ngjashëm.

Tani, menjëherë nga shkopi, BigCommerce bën vërtet mirë tiparet.

Ja pse:

Karakteristikat e BigCommerce

Para së gjithash, JO T F DHNAT E KALIMIT.

A është kjo një ndërprerës marrëveshje?

Ndoshta jo, në skemën e gjërave. POR, është një shpenzim që ndihet vërtet i panevojshëm kur tashmë po paguani një kompani për të ndërtuar një sit.

Konkurrenti më i madh i BigCommerce, Shopify, është fajtor për vendosjen e tarifave të transaksioneve për klientët e saj.

Pra, ka një fitore të madhe. Plus:

Nuk ka kufizime në sasinë e gjerësisë së bandës ose ruajtjen që mund të përdorni, ose numrin e produkteve dhe llogarive të stafit që mund të krijoni. Për GJITHA të planeve.

Kështu që është mirë. Plus, të gjitha planet mund ta bëjnë këtë:

Karakteristikat e BigCommerce

Do plan mund të hyjë në kanalet më të zakonshme të shitjeve. Ky është një lloj tipari themelor, por është akoma mirë të kesh.

Dhe atëherë ka një pjesë të madhe të veçorive themelore:

Karakteristikat e BigCommerce

Këto janë tiparet që do të prisni në mënyrë të arsyeshme në shumicën e platformave të tjera konkurruese, dhe ato janë të disponueshme për të gjitha planet me BigCommerce.

Një avantazh që BigCommerce ofron këtu është se platformat e tjera jo gjithmonë ofrojnë disa nga këto për nivelin e hyrjes.

Për shembull, kuponat ose kartat e dhuratave ndonjëherë rezervohen për nivele më të larta — siç janë metodat e ndryshme të pagesës, vlerësimet e produkteve, etj..

Pra, niveli i hyrjes në vetvete është i MADH në tipare.

Deri tani, ju mund të pyesni veten: pse të kaloni edhe nivelin e parë të BigCommerce?

Mjaft e drejtë. Kontrolloni këtë:

BigCommerce bashkoi

Ky është një nga shpërndarjet më të mira të veçorive.

Niveli i hyrjes merr pothuajse gjithçka që nevojitet për të ndërtuar një karrocë të fortë blerjeje.

Por nivelet më të larta ende marrin disa mjete me të vërtetë të dobishme:

Për shembull, kursuesi i karrocës së braktisur është një mjet i automatizuar që tregton klientët që e lënë faqen tuaj në faqen e arkëtimit, dhe ka një shans të arsyeshëm të mirë për të fituar përsëri klientët.

Kartat e kreditit të dyqanit janë një tipar mjaft i fortë që shton shumë besueshmëri dhe besnikëri në faqen tuaj, dhe karroca e vazhdueshme është e MIRA për mirëmbajtjen e shitjeve me klientët e përsëritur.

Plus, ju merrni mjete më të mira të menaxhimit të kontaktit – në formën e grupeve të klientëve dhe ndarjen – që mund të jenë me të vërtetë të dobishme nëse jeni krijues me të.

Kështu siç mund ta shihni, mungesa e këtyre mjeteve nuk do të dëmtojë nivelin e parë. Por duke i pasur ata me të vërtetë ndihmon nivelet më të çmueshme.

Nëse ia vlen të rritni kostot, sigurisht varet nga ju. Por në përgjithësi, BigCommerce patjetër ka karakteristika të MIR.

Tani, unë do të doja të flas shkurtimisht për diçka tjetër:

SHIPPING.

Këtu është gjëja për transportin në tregti elektronike:

BigCommerce përballet me konkurrencë të ashpër nga Shopify. Në fakt, Shopify është jashtëzakonisht i popullarizuar për faqet ecommerce që përdorin transportin (d.m.th., nuk po shesin vetëm produkte dixhitale).

Një nga arsyet që Shopify është kaq masive në këtë botë është sepse ofron integrime me të vërtetë të lehtë në shërbimet e transportit, dhe ka zbritje të mëdha të transportit.

Pra, kjo është sfida e BigCommerce që duhet të përballet. Dhe si ia del mbanë?

Shikoni një vështrim të shpejtë në këtë:

transporti i mirë

Ka qartë shumë detaje, dhe kjo varet nga ajo plan që po përdorni – por duke folur përgjithësisht, BigCommerce është vërtet i mirë për transportin.

Këtu është versioni i shkurtër:

Aftësitë e transportit të BigCommerce janë krahasuese me ato të Shopify, dhe nëse nuk janë aq të mira, është ndoshta një nga sekondat më të afërta që mund të merrni.

Gjëja më e mirë është që ju të merrni shumë CONTROL dhe shumë INFORMACION: kështu që është me të vërtetë e lehtë të ruani të dyja shpenzimet për transportin DHE të bëni që klientët të angazhohen për blerje.

Tani, është një gjë e fundit që dua të mbuloj në lidhje me tiparet, dhe pastaj mund ta mbështjellim këtë pjesë.

Por kjo është e RNDSISHME:

Kufijtë e shitjeve të BigCommerce

Diferencuesi i madh midis niveleve, ASIDE nga tiparet, është kufijtë e shitjeve.

Në përgjithësi unë mendoj se këto janë shuma mjaft të pranueshme – nëse ju jeni duke bërë afër $ 150k në shitje në internet në vit, pagesa vetëm nën 72 dollarë në muaj mund të mos jetë aq e keqe.

POR, jo të gjitha platformat konkurruese kanë kufij të tillë ose të njëjtat kufij.

Dhe nëse jeni dikush që tashmë duhet të investojë shumë në biznesin e tyre për të prodhuar një fitim, mund të thithë nevojë për të rritur kostot tuaja të BigCommerce vetëm sepse keni shitur mbi një prag.

Pra, kjo është një dobësi. Por në përgjithësi, duhet të them:

BigCommerce është me të vërtetë mjaft i paraqitur. Featuredshtë plotësisht e paraqitur si të gjithë konkurrentët e saj, dhe pa dyshim ka shumë më tepër karakteristika për nivelin e parë nga sa ofrojnë rivalët e saj.

Pra, në të gjitha, nuk ka vetëm karakteristika të forta, por një marrëveshje e mirë.

Por kjo nuk do të thotë që ju duhet ta blini atë ende – ne kemi më shumë për të shqyrtuar një nënbashkësi të vërtetë të rëndësishme të tipareve:

Temat dhe Aplikimet

Ndërsa unë konsideroj se temat dhe aplikacionet janë nën flamurin e “veçorive”, ato meritojnë vëmendje të veçantë kur merren me ndërtimin e programeve kompjuterike.

Le të hidhemi brenda! Sa i përket temave:

temat dhe aplikacioni

Tregtia e Madhe është në rregull. Ekziston qartë një farë niveli i subjektivitetit, por përgjithësisht duke folur:

BigCommerce nuk ka një përzgjedhje të madhe të modeleve.

Në kohën e këtij shkrimi, ne po shikojmë rreth 130 modele, shumica prej tyre paguan sigurisht.

Unë do ta pranoj që kjo është më shumë në sasi sesa disa nga konkurrentët e saj (* ahem * si Shopify).

POR, është akoma e diskutueshme nëse kjo është e mjaftueshme për të zgjedhur. Mund të jetë, sepse secila temë vjen me disa “stile”, ose variacione.

POR (përsëri) ekziston problemi tjetër i cilësisë. Unë mendoj se ata janë në rregull në përgjithësi – nëse ju merrni pak kohë për të gjetur të duhurin dhe e shkulni atë siç duhet, faqja juaj mund të duket e shkëlqyeshme.

Problemi është vetëm se ju mund të duhet të merrni pak më shumë kohë duke përshkuar një sit ekzistues, sepse shumë prej tyre duken të ngjashëm.

Në përgjithësi, megjithatë, unë mendoj se temat janë në rregull.

Sa i përket dyqanit të aplikacioneve, është shumë standard:

dyqani i Aplikacioneve

Për të qenë i sinqertë, duke folur MIR, kjo është një dyqan i madh aplikacionesh. Dua të them, ne po flasim për mbi 600 aplikacione:

Kategoritë e aplikacioneve BigCommerce

Mbani mend:

BigCommerce thjesht nuk do të ketë zgjedhjen masive të integrimeve që WordPress ose një CMS tjetër do të kishin.

Por shkëmbimi është i vlefshëm në atë që ju mund të jeni shumë më të garantuar një nivel të caktuar të sigurisë dhe cilësisë.

Për shkak të madhësisë, mund të jeni të sigurt se në thelb, të gjitha aplikacionet e mëdha janë në dispozicion (si MailChimp ose ShipStation).

Pra, këtu janë gjërat që qëndrojnë deri tani, përafërsisht duke thënë:

Aplikimet? E madhe. Temat? Mirë. Mbi mesataren, por jo “vërtet” mirë.

Nuk po mbarojmë me atë shënim. Përveç këtyre veçorive, BigCommerce duhet të marrë diçka të drejtë:

Ndihma për klientët

Në fund të fundit, edhe nëse gjithçka tjetër duket e shkëlqyeshme, do t’ju duhet mbështetje cilësore e klientit nëse jeni në tregti elektronike.

Sepse edhe nëse dyqani juaj është ngritur ashtu si duhet dhe ju po fitoni para nga ajo — nëse del një problem, do t’ju duhet që të zgjidhet Shpejt dhe me ndërprerje minimale.

Pra, mbështetja e klientit është një thelbësore, edhe kur jeni duke punuar me një zgjidhje jashtë funksionit si BigCommerce.

Dhe nuk doni vetëm çdo ndihmë të klientit. Ti e do këtë:

Mbështetja kryesore e industrisë BigCommerce

A është kjo që ju merrni?

Sipas mendimit tim, BigCommerce është padyshim solid për mbështetjen e klientit.

Mbështetje telefonike e BigCommerce

Kjo kryesisht për shkak të cilësisë së bisedave me përfaqësuesit.

Për shembull, BigCommerce është vërtet krenar për mbështetjen e saj telefonike:

Dhe ndërsa nuk mund të them se kam pasur probleme super komplekse për të sfiduar përgjigjet në telefon, mund të konfirmoj gjithashtu që mbështetja e telefonit ka qenë e shpejtë dhe me cilësi të lartë.

Përveç mbështetjes telefonike 24/7, emaili dhe mbështetja e bisedës live janë gjithashtu 24/7. Dhe ata të dy janë gjithashtu mjaft të mirë.

Biseda live është aq e shpejtë sa ju dëshironi që të jetë një bisedë live.

Mbështetja me email është çuditërisht e shpejtë. Natyrisht nuk ka për qëllim të jetë aq i menjëhershëm sa telefoni ose biseda live, por unë akoma kam marrë përgjigje relativisht shpejt.

Dhe pastaj ka informacione në vend. Kjo është një nga gjërat që BigCommerce e bën SUPER mirë.

Kjo është qendra e ndihmës:

Qendra e ndihmës BigCommerce

Tani, përveç të qenit pinjoll për dizajn modern (mos u shqetësoni, unë e di se jo të gjithë janë), unë e dua qendrën e ndihmës të BigCommerce sepse është e mirë-organizuar.

Kështu që shumë site (ahem… Shopify) kanë shumë burime që janë përhapur në të gjithë vendin.

BigCommerce mban gjithçka në një vend. Baza e njohurive është natyrisht gjithmonë thelbësore:

Baza e njohurive e BigCommerce

Dhe është gjithashtu shumë mirë e organizuar. Secila prej këtyre nënkategorive ka grupin e tyre të nënkategorive.

Artikujt vetë janë me cilësi të lartë, pa asnjë ankesë të vërtetë atje.

Pastaj është komuniteti:

Komuniteti i BigCommerce

Kjo ka shumë forume dhe karakteristika të tjera mbështetëse më të orientuara nga shoqëria.

Kjo është me të vërtetë e dobishme, jo vetëm sepse mund të merrni përgjigje për pyetje të çuditshme që nuk ishin të përfshira në artikuj standarde të ndihmës, por EDHE sepse:

Ju mund të merrni këshilla dhe këshilla EXTRA, përfshirë gjëra që nuk do t’i mendoni as:

Grupe të njohura BigCommerce

Në fakt, këto faqe të komunitetit janë me të vërtetë të nënvlerësuar dhe të keqpërdorur.

Ekzistojnë disa aspekte të tjera të BigCommerce që llogariten si pjesë e mbështetjes së saj me cilësi të mirë të klientit. Por përveç asaj që ju tregova, këto gjëra zakonisht paguhen.

Marrë këtë:

Ekspert i dizajnit BigCommerce

Ju mund të paguani pak më shumë për të marrë një ekspert të projektimit për mbështetje të personalizuar.

Por përveç atyre shtresave shtesë të paguara të mbështetjes – të cilat janë akoma të mira, mos më bëni gabim – mbështetja ekzistuese falas është ende e shkëlqyeshme.

Nuk jam i sigurt se cilës kompani do t’i jap një numër një në mbështetjen e klientëve, por BigCommerce është padyshim një nga më të mirat.

Pra, kjo na lë një fushë të fundit: diçka që EDO GJITHA me ecommerce ka nevojë për faktor në vendimin e tyre:

siguri

Siguria është shumë e rëndësishme kur bëni biznes në internet. EXshtë EXTRA e rëndësishme kur po RUNNING një biznes në internet.

Pra, nuk duhet të jetë surprizë që BigCommerce duhet të ketë siguri të fortë.

Së pari, bazat janë të mbuluara. Për shembull:

BigCommerce pci

Ju duhet të prisni që çdo zgjidhje ecommerce të ketë pajtueshmërinë me PCI të nivelit 1, por është akoma mirë të shikoni që standardi i arit është përmbushur.

Dhe më pas BigCommerce bën pretendimet e zakonshme:

Blah-blah, siguri e madhe, servera për diçka.

Kjo është ajo që thonë të gjithë, madje edhe ato që nuk janë në tregti dhe madje edhe nëse nuk kanë asgjë për ta mbështetur.

Kështu që unë nuk do të jem super i bindur nga ato që thotë BigCommerce, EXCEPT:

Ata përdorin renë e Google. Kjo në vetvete është një garanci e sigurisë (dhe performancës, siç u përmend më herët), sepse platforma e re e Google është krijuar për të siguruar një forcë industriale dhe një ndërmarrje me madhësi të ndërmarrjeve.

Kështu që ju jeni në thelb duke marrë një pjesë të pritjes me cilësi më të lartë, sende që zakonisht janë të rezervuara për kompani të mëdha, jo individë dhe biznese të vogla.

Këtu është një shembull:

Të gjitha kompanitë thonë se kanë mbrojtje nga sulmet DDoS. Por kur BigCommerce e thotë atë, unë u besoj atyre:

Ddos BigCommerce

Dhe konkretisht dua të them: Unë besoj se është mbrojtja e CILESISITY.

Kjo shtrihet në pjesën tjetër. Dëshmia e kësaj është në rezultatet e kohërave të mëdha të kohës së reagimit dhe përgjigjes.

Kështu që, ndërsa tingëllon e thjeshtë – dhe mos më gabo, unë po thjeshtësoj disi – marrja e përgjithshme këtu është se BigCommerce ISSHT SIGURI.

Më pëlqen kjo shënim pozitiv. Le ta vazhdojmë atë:

rekuizitë

Më në fund po fillojmë ta përfundojmë këtë përmbledhje. Kështu që, do të kaloj disa nga të mirat në BigCommerce tani:

 • BigCommerce ka një performancë të shkëlqyeshme, duke përfshirë kohën e mrekullueshme për kohën e duhur dhe përgjigjen.
 • Kjo për shkak se BigCommerce përdor platformën e shërbimit të cloud në klasën e ndërmarrjes së Google. Rezultati është se BigCommerce është SHUM i sigurt dhe i sigurt për ecommerce.
 • BigCommerce është përgjithësisht i lehtë për t’u përdorur, për të gjithë.
 • Në atë shënim, BigCommerce është veçanërisht miqësor për zhvilluesit.
 • Karakteristikat e përgjithshme janë vërtet të mira dhe të përshtatshme për çmimet. Një shpërblim i shkëlqyeshëm është që niveli i hyrjes të marrë disa karakteristika dhe mjete që janë të rezervuara për nivele më të larta në platformat e tjera.
 • Mbështetja e klientit është në përgjithësi me të vërtetë e fortë.

Cons

Duhet të kemi pak negative për një sekondë – por lajmi i mirë është, asnjë prej këtyre nuk është me të vërtetë defekt serioz.

 • BigCommerce është i MIR me transportin… POR, nuk është aq i mirë sa rivalja e tij kryesore, Shopify.
 • Nuk është se BigCommerce është e vështirë për t’u përdorur, nuk është aq e lehtë sa disa platforma të tjera.
 • Ekzistojnë kufij të shitjeve në internet për tre planet e çmimeve. Këto janë përgjithësisht të arsyeshme, por në situata të caktuara mund të rrisin pa nevojë koston e BigCommerce.
 • Disa nga temat mund të duken të ngjashme. Ose jo vetëm të mos duket e shkëlqyeshme.
 • Njerëzit të cilët janë më të sigurt në aftësinë e tyre për të vendosur mjete të e-commerce më vete, mund të marrin mundësi më të përballueshme se BigCommerce: kryesisht, duke përdorur një CMS falas / burim të hapur dhe pajisjen e shtojcave sipas nevojës.

Përfundim: A e rekomandoj BigCommerce?

Pra, është koha që ne të përfundojmë gjërat – a ju rekomandoj BigCommerce?

Në përgjithësi, unë do të them po, dhe ja pse:

BigCommerce në thelb bën gjithçka në rregull. Nëse jeni duke kërkuar për një program ndërtimi të shportave të blerjeve, BigCommerce sjell gjithçka që ju nevojitet.

Shtë e lehtë për t’u përdorur, ka mbështetje të shkëlqyeshme të klientit, performancë të shkëlqyeshme dhe siguri të shkëlqyeshme.

Por, ku qëndron jashtë në krahasim me rivalët e saj, janë lejimet e tij tipare bujare:

Disa karakteristika janë në dispozicion për planin e parë ose planin e dytë, por të rezervuara për nivelet më të larta me rivalët e BigCommerce.

Ka disa dobësi: nuk është aq e lehtë sa mund të jetë, dhe ka pragjet e shitjeve që do t’ju detyrojnë të rritni çmimin e planit tuaj nëse i tejkaloni ato.

Transporti është i mirë, por jo aq i mirë sa Shopify – kështu që nëse transporti është me rëndësi më të madhe për ju, mund t’ju duhet të deprioritizoni BigCommerce.

Plus, do të pranoj që BigCommerce mund të jetë pak i kushtueshëm nëse nuk kërkoni një platformë jashtë kutisë që bën gjithçka për ju.

Por gjithçka e lënë mënjanë – nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje ecommerce që përzier lehtësinë e përdorimit me performancën, fuqinë dhe veçoritë — BigCommerce është i MADH.

Ju mund të mos jeni të sigurt – që është mirë. Lajmi i mirë:

Ju nuk keni nevojë të shpenzoni para duke u përpjekur të kuptoni nëse BigCommerce është i duhuri për ju apo jo. Kontrolloje:

Filloni gjyqin tuaj falas 15-ditor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map