Rishikimi i BigScoots: 8 mirat dhe 5 kundër pas përdorimit të tij (2020)

BigScoots nuk është një emër kryesor në pritjen. Ka një shans të drejtë që nuk keni dëgjuar për BigScoots, ose nëse keni, ju e dini shumë pak.


Epo, BigScoots ka qenë rreth e rrotull për një kohë — 8 vjet, në të vërtetë – dhe gjatë asaj kohe duket se ka bërë mjaft mirë për veten e saj.

Në përgjithësi është pranuar pozitivisht dhe është një nga kompanitë më të mira: ofron vetëm zgjidhje të menaxhuara, por me disa plane unike.

Sajti është me shkëlqim dhe modern. Pricesmimet duken mirë në fillim. Kompania pretendon të performojë mirë.

BigScoot SOUNDS si një perlë e fshehur. Por a është vërtet?

Epo, kjo është ajo që ju jeni gati të zbuloni.

Le të fillojmë me një zhytje të thellë në pozitat e BigScoots:

Pro për përdorimin e BigScoots

Pro # 1: Performancë e mirë

Kjo është pyetja e madhe që do të kenë shumica e njerëzve që nga fillimi, kështu që le ta marrim me vete.

BigScoots ju garanton 99,99% në kohën e duhur, dhe ju krediton një përqindje të tarifave tuaja për çdo ndërprerje:
bigscoots-uptime

Kapja e vetme është që ju do të kreditoheni vetëm për shtesa 15-minutëshe të joproduktive të joproduktive.

E cila është një normë mjaft e madhe e joproduktive.

Thënë kjo, nuk duket të jetë një çështje me të cilën merren klientët BigScoots — BigScoots mban garancinë e saj të kohës, kështu që asnjë biggie.

Për sa i përket kohërave të reagimit, BigScoots është po ashtu i besueshëm. Nuk është hosti më i shpejtë që kam përdorur, por është vazhdimisht në anën më të shpejtë të mesatares.

Pra, me atë të mbuluar, le të arrijmë në koston!

Pro # 2: pricesmimet e përbashkëta janë goxha të mira

Do të futem në tiparet që i bëjnë çmimet të mira së shpejti. Tani për tani, mjafton të thuash që tiparet janë të qëndrueshme.

Pra, çfarë i bën çmimet të mira?

Pyetja e VALRTET managedSISHME është nëse ju doni të menaxhuar hostuar në të gjitha. Pritja e përbashkët është shumë më e lehtë për të punuar sesa VPS i rregullt ose host i dedikuar.

Por do të jetë akoma më lehtë nëse menaxhohet për ju.

Meqenëse këto janë plane të menaxhuara, ato natyrisht do të jenë më të shtrenjta se planet e zakonshme të përbashkëta.

Pra, këtu është sfida kryesore që BigScoots duhet të përmbushë: a mund të ulin çmimin e menaxhimit të përbashkët të menaxhuar ENOUGH që të ia vlen?

Ata vepruan. Ky është diapazoni i çmimeve:

bigscoots-çmimet e përbashkëta-të rregullta

Nuk është larg nga diapazoni i rregullt i çmimeve të pritjeve nga shumë hoste më të mëdhenj të internetit.

Fundi më i lirë i pritjes së përbashkët mund të fillojë aq i ulët sa $ 1- $ 2 në muaj por shumë konkurrentë ofrojnë më afër $ 3 – $ 4 për një shkallë të parë.

Ju mund të shikoni listën time të web hosting më të mirë të përbashkët për më shumë informacion se çfarë tjetër është atje.

Pra, kjo është një rritje relativisht e vogël e çmimeve, dhe kështu është mjaft mbresëlënëse.

Dhe në atë shënim …

Pro # 3: pricesmimet e përbashkëta janë fleksibël

Më lejoni të shpjegoj pse ia vlen të përmendet:

Së pari, jo të gjitha planet e përbashkëta nga konkurrentët kanë mundësi pagese mujore.

Shumica e hosteve të tjerë kërkojnë angazhime prej 1 ose më shumë vitesh, me çmimin e ulët të reklamuar çmimin në muaj të një angazhimi 2 ose 3-vjeçar.

Pra, të qenit në gjendje të paguani muaj pas muaji, madje edhe me një çmim më të lartë, lejon një fleksibilitet shumë më të madh për ata pa shumë para në dorë.

Dhe këtu është pika e dytë e mirë kryesore:

Rritja e çmimit për pagesa në baza mujore?

Nuk është aq e lartë:

çmime të përbashkëta

Dallimi midis një angazhimi 2-vjeçar, dhe një angazhimi 1-mujor? Vetëm prishet në një ndryshim prej 2 $ në muaj.

Dhënë, mbi VITE që shtohen, por krahasuar me pothuajse çdo host tjetër … është një ndryshim i vogël.

Me pak fjalë, kjo është një nga strukturat më fleksibile të çmimeve të pritjes së pritjeve përreth.

Shtë fantastike për ata që duan një cilësi të lartë të pritjes së përbashkët, por mund ta përballojnë atë vetëm me një pagesë më fleksibile.

Pro # 4: Disa karakteristika të mira të përbashkëta pritëse

Për të qenë e qartë, kjo nuk është grupi më i mirë i veçorive që kam parë.

Ka disa gjëra që unë i shoh të gabuara, të cilat do t’i gjesh në listën “kundër”.

Megjithatë, deri atëherë, ka disa pika të këndshme:

karakteristika të përbashkëta

Edhe niveli i hyrjes merr për të akomoduar deri në 5 domene, gjë që është mjaft e pazakontë për pritjen e përbashkët, dhe nivelet më të larta mund të mbështesin fusha të pakufizuara.

(Megjithëse, vini re se kjo nuk do të thotë që domenet përfshihen falas).

Për më tepër, kopjet rezervë ditore përfshihen falas në të gjitha nivelet. Ky është një tipar i shkëlqyeshëm që gjendet vetëm në planet e përbashkëta të disa hosteve.

Në mënyrë tipike, vetëm niveli më i lartë do ta marrë atë, dhe niveli i përbashkët do të marrë kopje rezervë mujore AT M MOST SHUM … dhe shpesh asgjë në mënyrën e kopjimit nuk përfshihet falas.

SSL mund të jetë standard për planet e përbashkëta, por këtu ka edhe një pikë të mirë: të gjitha planet mund të marrin çertifikata falas të pakufizuara SSL.

Kombinoni me atë kuti postare të pakufizuara dhe bazat e të dhënave, dhe të gjitha nivelet po duken të forta – madje edhe të parat.

Pro # 5: planet e WordPress janë të lezetshme

Ja çfarë dua të them me këtë:

Ata i kanë menaxhuar planet e WordPress, por janë edhe serverë virtualë të dedikuar.

Me fjalë të tjera, ato janë një lloj hibridi midis planeve VPS dhe WordPress.

Ky kombinim i të qenit një plan i menaxhuar WordPress dhe kushtimit të burimeve praktikisht do të thotë që çmimet natyrisht do të jenë më të larta.

Por e vërteta të thuhet, ato nuk janë shumë të këqija. Sidomos kur shikoni se çfarë do të thotë natyra e burimeve për këto plane:

Karakteristikat e wordpress të menaxhuara nga bigscoots

Duke i dedikuar burimet virtualisht secilit plan, BigScoot garanton që një plan i caktuar i WordPress mund të mbështesë shumë trafik.

Ndërsa merrem me ndarjet e ruajtjes (më shumë rreth kësaj më vonë), përndryshe është mjaft i fortë.

Për më tepër, këto plane monitorohen gjithmonë, kanë kopje rezervë të rregullt falas, statistikat e faqeve, mjete shtesë për sigurinë dhe skenë (në thelb, aftësia për të krijuar faqe klone për testimin e ndryshimeve).

Pro # 6: Në pronësi të pavarur dhe të sigurt

Kjo është një përzierje e të mirat, në të vërtetë. Një kompani nuk është domosdoshmërisht më e sigurt, sepse ajo është e pavarur.

Por, në përgjithësi, konglomeratet e pritjes garantojnë një nivel bazë sigurie që është i arsyeshëm.

Kompanitë pritëse të pavarura MUND të jenë të dobëta për sigurinë, por shpesh ato mund të shkojnë më lart dhe përtej bazave.

BigScoots thekson shumë mbrojtjen e tij nga sulmet DDoS dhe i ka kushtuar masa sigurie në vend.

Për më tepër, ata kujdesen mirë për qendrën e tyre të të dhënave:

bigscoots-qendra e të dhënave

Kështu që ndërsa nuk po them që BigScoot është hosti më i sigurt ndonjëherë, është përgjithësisht mjaft i qëndrueshëm në atë front.

Dhe nuk është të jesh filial është aq e bukur sa të kesh nevojë për të mbështetur një treg më dinamik të pritjes!

Pro # 7: Lehtë për t’u përdorur

Kjo duhet të shkojë pa thënë, por BigScoots është shumë e lehtë për t’u përdorur.

Një pjesë e kësaj është sepse është një zgjidhje e menaxhuar – do të thotë se e gjithë puna e vështirë është kujdesur për ju.

Ju vetëm duhet të merreni me disa cilësime themelore shumicën e kohës, nëse është fare, dhe mund t’i kushtoni vetes menaxhimit të SITES tuaj, jo pritjes së tyre.

Por, përveç kësaj, ndërfaqja është e qetë dhe e lehtë për tu punuar me të.

Dhe migrimi i faqeve tuaja në BigScoots gjithashtu menaxhohet plotësisht, falas:

bigscoots-migrimi

Pra, në përgjithësi, BigScoot përfundimisht fiton në lehtësinë e përdorimit.

Lidhur me lehtësinë e përdorimit, është mbështetja e klientit. Kështu që në atë shënim…

Pro # 8: Mbështetje e përgjegjshme ndaj klientit

Shikoni chat live, për shembull. Më duhen vetëm disa minuta, maksimumi, për të marrë një përgjigje për një pyetje të dhënë — me përgjigjen e parë që zakonisht vjen brenda një minutë:

bigscoots-chat

Përveç kësaj, BigScoots ka një konfigurim të mbështetjes së biletave / e-mail dhe opsionet për mbështetjen e telefonit.

Kombinoni me atë faktin që BigScoots po ofron host të menaxhuar, dhe të keni mbështetje të mirë për klientët është vendimtare për këtë, dhe asnjë prej kësaj nuk është tepër befasuese.

Kundër përdorimit të BigScoots

Con # 1: Jo shumë hapësirë ​​në përgjithësi

Zakonisht, pritja e menaxhuar do të jetë më e shtrenjtë. Kështu që ju duhet ta keni parasysh këtë kur lidhni çmimin me ruajtjen.

Thënë kështu, le të hedhim një vështrim në ruajtjen e planeve të ndryshme.

Për një pritje të përbashkët, mos harroni se shumë host pret që të ketë hapësirë ​​të pakufizuar për planet e tyre të përbashkëta, por që kjo është një ekzagjerim.

Në realitet, për hostimin e përbashkët për të punuar, ruajtja është më e kufizuar.

EVEN SO, planet e menaxhimit të përbashkët të BigScoots ‘ndjehen shumë të kufizuar. Nivelet e para ju fillojnë me 5 GB depozitim – mjaft të vogla krahasuar me pothuajse çdo konkurrent.

Dy nivelet e ardhshëm ofrojnë respektivisht 10 dhe 20 GB ruajtje. Shtë më mirë, por gjithsesi jo aq shumë duke marrë parasysh se ato janë nivele më të larta.

Tani, për WordPress të menaxhuar, sfera e ruajtjes është 10 GB, 30 GB, 250 GB dhe e pakufizuar.

Shtë mirë të dini se MUND të shkoni më lart, por është 34,95 dollarë në muaj me vlerë 10 GB hapësirë ​​ruajtje, ose është 98,95 dollarë në muaj me vlerë 30 GB ruajtje?

Në drejtësi: planet e WordPress janë serverë virtualë të dedikuar. Kjo, plus të jesh i menaxhuar, do të thotë se nuk është e paarsyeshme siç duket.

Planet e Cloud VPS variojnë nga 25 GB në 100 GB nëpër katër nivele. Përsëri, kjo është menaxhuar VPS, kështu që çmimet nuk janë shumë të paarsyeshme me atë të marrë parasysh.

Për shumë plane, ju mund të shtoni ruajtje duke paguar thjesht një dollar shtesë për GB, që është një marrëveshje mjaft e mirë.

Por, edhe duke marrë parasysh të gjitha këto, unë nuk mund të ndihmoj por mendoj se duhet të kurseni më shumë për disa nga këto plane.

Con # 2: Plani i përbashkët i nivelit të hyrjes nuk vjen me një domain

Kjo është një çështje e vogël, por…

Shumica e hostëve të uebit ofrojnë një regjistrim falas të domenit për të gjitha planet e tyre të përbashkëta.

Megjithëse pranohet, ky regjistrim domain zakonisht zgjat vetëm për një vit dhe më pas rinovon me kosto.

Personalisht, unë mendoj se blerja e një domeni veçmas nga paketa juaj e pritjes është një ide më e mirë YDO SHTYP.

Thënë kjo, shumë njerëz kërkojnë plane të pritjes në nivelin e hyrjes vetëm për vlerën: çmime të ulëta, dhe karakteristika kryesore si SSL falas dhe domenet e lira të përfshira.

Me BigScoots, domeni hyn vetëm në nivelet e dyta dhe të treta të përbashkëta:

kufiri i bigscoots-domain

Nëse vija juaj fundore është me vlerë, BigScoots tashmë po e shtyn atë. Shtë një çmim i shkëlqyeshëm për pritjen e përbashkët të MANAGED, por gjithsesi është i pjerrët për të filluar domenet falas me 8,95 $ në muaj.

Kon # 3: Planet jo të përbashkëta mund të paguhen vetëm çdo muaj

Ky është një nga pengesat më të mëdha.

Ndërsa lavdërova planet e përbashkëta më parë për larminë e opsioneve të çmimeve, planet e përbashkëta janë të vetmet që marrin vlerësime të tilla.

Unë mendoj se është mirë që WordPress, VPS dhe planet e dedikuara të pritjes në BigScoot mund të paguhen çdo muaj.

Bizneset e vogla që nuk kanë mundësi të paguajnë për plane të nivelit më të lartë për një vit përpara?

Bizneset e tilla do të vlerësojnë aftësinë për të paguar çdo muaj, edhe nëse është proporcionalisht më i lartë në planin afatgjatë.

(Shënim: planet e hostimit të shitësit janë në thelb të njëjta me planet e përbashkëta, por më të mëdha, kështu që ata kanë më shumë mundësi pagese).

Por bizneset që MUND të përballojnë koston e përparme? Ata nuk do të jenë në gjendje të kursejnë, sepse opsionet e vetme janë pagesa mujore për WordPress, VPS dhe plane të dedikuara.

Kon # 4: Jo shumë informacion në uebfaqe, pak informacion mbështetës

Me fjalë të tjera, mbështetja e BigScoots është pak a shumë vetëm personeli mbështetës i saj.

Mos më gabo, stafi mbështetës është i shkëlqyeshëm. Ata janë të vegjël, por kjo gjithashtu do të thotë se cilësia e mbështetjes është më e lartë dhe siç thashë, zakonisht është shumë e thjeshtë të kontaktosh.

Dhe ndërsa BigScoots po ofron vetëm shërbime të menaxhuara, sasia e sendeve për të cilat ju nevojitet një bazë njohuri është e kufizuar.

E megjithatë, me gjithë këtë në mendje, unë ende mendoj se duhet të ketë diçka që njerëzit të lexojnë vetë.

Shërbime të tjera të menaxhimit të menaxhuara vetëm (si LiquidWeb) kanë baza të hollësishme njohurish për ata që dëshirojnë të zhyten më thellë.

Ka disa FAQ të Mëdhenj në faqen e kontaktit dhe disa FAQ në faqe për secilin lloj të pritjes. Por është kështu.

Gjithashtu, shumë prej atyre FAQs përgjigjen cekët sidoqoftë, me shumë vetë-agresimizim dhe substancë të vogël.

Më lejoni t’ju tregoj një shembull me zemër të lehtë për këtë. Bëni një skam:

bigscoots-çfarë është bigscoots

Në vend që të shpjegoni se çfarë do të thotë emri i markës, p.sh., një kombinim i emrave, një lojë me fjalë, një shaka brenda, etj – përgjigjja thjesht flet për vetë kompaninë.

Edhe ASIDE nga materiali mbështetës, nuk ka aq shumë informacion në faqen e internetit në përgjithësi.

Për shembull, unë duhej të kontaktoja ndihmën e klientit për të pyetur për zgjerimin e ruajtjes, sepse nuk kishte asgjë në faqe për të.

Con # 5: Në përgjithësi: i kushtueshëm nëse mund ta bëni vetë

Kjo nuk është një pikë negative veçanërisht unike për BigScoots. Kjo është një pikë që do ta bëja në listën e kundrave për çdo platformë pritëse të menaxhuar vetëm.

E thënë thjesht, shërbimet e menaxhimit të pritjes do të jenë gjithnjë më të shtrenjta se sa homologët e tyre të rregullt.

Dhe nëse e merrni parasysh këtë, çmimi i BigScoots është i mirë.

Por nëse i shikoni gjërat thjesht nga këndvështrimi i vlerës — çfarë merrni për çmim, BigScoot mund të dalë si lloj i shtrenjtë.

Përjashtimi i vetëm i vërtetë është pritja e përbashkët. Niveli i parë ose dy kanë kufij të ulët të ruajtjes, por kanë karakteristika të tjera që i bëjnë ato tërheqëse të kombinuara me një çmim të ulët.

Megjithëse përsëri, marrja e pritur me menaxhim të përbashkët nuk është për të gjithë – shumica e njerëzve marrin një pritje të përbashkët të pakontrolluar sepse është më e thjeshtë të merresh me parazgjedhje sidoqoftë.

A ju rekomandojmë BigScoots?

Nuk ka përgjigje të lehtë për këtë.

E distiluar me një fjali, ja ku unë qëndroj në BigScoots:

Shtë mirë nëse dëshironi të keni një pritje të menaxhuar në përgjithësi, shumë mirë nëse dëshironi të keni një pritje të përbashkët, por jo shumë konkurruese nëse dëshironi zbritjet e angazhimeve të vitit ose 2-vjeçare.

Në fund të ditës, mangësitë kryesore zbresin në ruajtje të kufizuar (megjithëse përsëri, ju mund të paguani më shumë me vetëm 1 dollarë për GB shtesë) dhe çmimet mujore.

Nëse preferoni të paguani çdo muaj, BigScoots është një mundësi e shkëlqyeshme. VPS dhe planet e saj të dedikuara janë të qëndrueshme, dhe WordPress-i i saj është veçanërisht i mundësuar.

Dhe NESE nëse dëshironi që menaxhimi i përbashkët të menaxhohet, BigScoots siguron vlerën më të mirë për atë kudo.

Në përgjithësi, BigScoots nuk është për të gjithë, por për ata njerëz që i përshtaten … është një perlë e fshehur.

Dhe nëse nuk jeni akoma të sigurt nëse është për ju, thjesht provojeni!

mbrapa bigscoots

Gëzuar pritjen!

Provoni BigScoot Sot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map