Rishikimi i ConvertKit: I vlefshëm dhe i përballueshëm – Por si është mbështetja e tyre…

Kështu që, ju duhet të tregtoni përmes postës elektronike. Ju jeni me fat, sepse ka shumë mundësi atje.


Por ju keni një problem: si e dini se cili është i duhuri për ju?

Këtu hyn ConvertKit:

Sshtë një nga mjetet më unike të marketingut me email rreth e rrotull.

Në thelb, është njësoj si konkurrentët e saj. Shumica e karakteristikave themelore që ju dëshironi do të jenë atje.

Por ConvertKit është drejtuar posaçërisht drejt krijuesve të vegjël / individualë, në internet. Dhe duket se ata kanë bërë një punë të jashtëzakonshme:

konvertim në ndërmarrje

Yep. Një BILLION i fituar nga klientët e ConvertKit dhe vetë ConvertKit fiton të paktën $ 100 MILION në të ardhura vjetore.

Pra, nëse jeni një individ ose pjesë e një grupi të vogël që krijon përmbajtje në internet, dhe doni të dini nëse ky është një program kompjuterik që do të jetë me përdorim specifik për ju… vazhdoni të lexoni!

Dhe nëse kjo nuk është ju?

Vazhdoni të lexoni gjithsesi, sepse ConverKit ka disa aftësi që mund t’ju habisin, dhe mund të jenë të dobishme për ju.

Le të fillojmë me një përparësi kryesore:

Performance

Performanca është gjithçka për programin e marketingut me email. Pas te gjithave:

Ju jeni duke llogaritur në këtë softuer për t’ju ndihmuar të arrini shumë njerëz. Ju jeni duke e llogaritur atë Suksesshëm duke arritur kutitë e postave të njerëzve.

Dhe gjithashtu mbështeteni veçanërisht në karakteristikat që funksionojnë. Veçanërisht tiparet e automatizmit – nëse nuk performojnë mirë, është lloj rrënojash që i kanë ato tipare në radhë të parë.

Dhe oh djalë, a e bën ConvertKit mjetet e tij të automatizmit:

automatizimi i performancës së konvertimit

Kjo SOUNDS mahnitëse. Nëse mjeti në të vërtetë performon mirë, do ta bënte më të lehtë jetën tuaj. Kjo mund të bëjë që ConvertKit ia vlen të investojë në.

Mos u shqetëso! Unë do t’ju tregoj mjetin, por më vonë. Tani për tani, unë vetëm mund t’ju them:

Po, automatizimi funksionon mirë.

Në fakt, nëse mjetet e automatizmit bëjnë gjëra që nuk dëshironi ato, zakonisht ndodh sepse keni lënë pas dore një detaj në vendosjen e tyre. Por kjo ka të bëjë me lehtësinë e përdorimit dhe jo me performancën.

Dhe sa i përket pyetjes së madhe të dërgueshmërisë së postës elektronike, nuk kam asnjë ankesë.

Shtë e vërtetë që ndonjëherë email-et do të përfundojnë në dosjet e spamit të marrësve tuaj, por kjo mund të ndodhë me çdo klient, dhe ka një sërë faktorësh nën juaj kontroll që mund ta ndryshojë atë.

Pra, në raport me konkurrencën, ConvertKit nuk ka ndonjë problem të vërtetë të performancës.

Përveç veçorive thelbësore të automatizimit dhe dërgimeve të postës elektronike, aplikacioni i përgjithshëm në internet funksionon mirë.

Në fakt, kurrë nuk kam provuar një problem ose serioz. Gjithçka ka ecur super mirë për mua.

Seksion i shkurtër, apo jo? Është në rregull. Kjo është një gjë e mirë!

Do të thotë që nuk ka shumë çështje për të folur. Yessir, ConvertKit është një interpretues shumë i mirë.

Tani, e gjithë kjo bisedë për rëndësinë e tipareve që funksionojnë mirë ju bën të pyesni veten se sa lehtë janë ato për t’u përdorur. Deri tani:

Lehtësinë e përdorimit

Pra, kjo mund të mos vijë si befasi, por lehtësia e përdorimit është veçanërisht e rëndësishme për marketing me email, sepse do të duhet të grumbulloni shumë detaje dhe të përdorni karakteristikat më të përparuara.

Edhe pse njerëzit kanë nivele të ndryshme të përvojës dhe aftësisë në përdorimin e këtyre llojeve të softuerëve, ideali i përgjithshëm është softver që është i lehtë për t’u përdorur, ose të paktën intuitiv, por që akoma ju lejon të përdorni sa më shumë mjete.

Ftohtë. Gati për të zhyten brenda? Këtu shkojmë:

Mos harroni automatizimin për të cilin sapo bisedova në pjesën e fundit? Epo, ConvertKit gjithashtu vërtet hipotezon se sa e lehtë është të përdoret.

’Shtë një “ndërtues / redaktues vizual”, kështu që përdoruesit mund të modifikojnë vizualisht hapat e automatizmit të tyre. Nuk është saktësisht avantazhi ose një veçori super unike, por është akoma mirë e bërë.

Kur të filloni, ConvertKit do t’ju përshëndes me një prezantim të shkurtër dhe mësime të shpejta:

konvertimin lehtësinë e përdorimit

Mos u shqetëso, do të kuptosh se si duket në veprim … kur flas për tiparet!

Por le të shohim se çfarë i përgjithshëm ndërfaqja e përdoruesit e ConvertKit është si:

konvertimin lehtësinë e përdorimit

Kjo është pjesë e faqes kryesore të internetit / portalit pasi të jeni regjistruar.

Pjesa më e lartë ka një shirit të vogël mjetesh me karakteristikat e ndryshme kryesore të ConvertKit, përmbajtja kryesore e faqes do të ketë butona / grafikë / forma mjaft të thjeshtë në varësi të veçorisë, dhe në fund ka butona mbështetës të klientit.

Në përgjithësi është një dizajn mjaft i pastër i faqes.

Kështu që, në imazhin e mësipërm, unë jam në faqe për faqet e uljes dhe format. Kjo u mor para se të zhyten thellë në eksperimente me platformën, kështu që merrni parasysh hartimin e faqes:

’Shtë praktikisht bosh, me një grafik dhe tekst të thjeshtë. Super e thjeshtë, kështu që fillestarët nuk do të tremben.

Dhe duke klikuar grafikun në mes do të hapni një video të shkurtër që shpjegon vizualisht se si të lundroni dhe menaxhoni tiparet:

konvertimin lehtësinë e përdorimit

Ky model themelor është i zbatueshëm për faqet e tjera, kështu që nëse nuk jeni i ri për softuer, do të përshkoni me dorë.

Plus, kur në të vërtetë përpiqeni të përdorni karakteristikat, gjërat mbeten të thjeshta dhe të pastra.

Si kjo:

konvertimin lehtësinë e përdorimit

Ose kjo, ku ConvertKit shpjegon se çfarë të bëni drejtpërdrejt, ku mund të bëni të njëjtat ndryshime:

shtesë e konvertimit

Diçka që unë e dua në lidhje me ndërfaqen e përdoruesit të ConvertKit është se nuk është thjesht e thjeshtë, por është e zgjuar. Më lejoni t’ju tregoj një shembull të thjeshtë.

Kjo është ajo që duket kur redaktoj linjën e temës së një transmetimi të ri me email:

converkit-easeofuse-broadcasts3

Simple. Shihni atë pak gjë A / B nga e djathta?

Duke klikuar që ju lejon të shtoni shumë lehtë një linjë të dytë teme:

transmetime lehtësuese konverkit4

Kjo është një veçori e testimit të ndarjes A / B, e cila ju lejon të provoni se si linja të ndryshme lëndësh performojnë kundër përdoruesve.

Por nuk është e nevojshme të shkoni në një faqe të veçantë për ta bërë këtë. Ju mund ta punoni atë menjëherë në hartimin e rregullt të emailit tuaj, dhe mezi merr ndonjë hapësirë ​​shtesë.

Plus, duket mirë.

Megjithatë, ekziston një pengesë:

Ai mjet testimi i ndarjes është super i thjeshtë. Dua të them, nuk ka pothuajse asnjë veçori shtesë për të. Mund të jetë “mjaft e mirë” për blogerët individualë, por të tjerët do të kenë nevojë për testime më të fuqishme.

Kështu që ndërsa unë e dua hartimin e asaj butoni, duhet të pranoj se është pak më e thjeshtë për të tjerët.

Ky është vetëm një shembull, por është një tregues se si aplikacioni në internet i ConvertKit trajton mjetet e ndryshme të ofruara.

Jo të gjithë janë aq intuitivë sa butoni i testimit të ndarjes, por për pjesën më të madhe ato janë të gjitha të pastra dhe të thjeshta.

Lajmi i mirë është se mjeti testues A / B është në të vërtetë një nga mjetet më të thjeshta. Po, mjetet e tjera janë të pastra dhe me pamje të thjeshtë, por ato kanë RRETH më shumë detaje dhe cilësime për të rrëmuar.

Kështu që ju e keni atë:

ConvertKit është i shkëlqyeshëm në përdorimin e shpejtë të përdoruesve të rinj me mësime dhe shpjegues të shpejtë, plus mjetet janë të dizajnuara me një estetikë të thjeshtë në mendje që e bëjnë të lehtë për të lundruar dhe punuar.

Ndonjëherë kompleksiteti humbet, por shumicën e kohës nuk është kështu. Pra, në përgjithësi, mirëdashësia ndaj përdoruesit është lehtësi e madhe që ruan fuqinë!

Në rregull, le të flasim për atë “fuqi” dhe kompleksitetin që vazhdon të shfaqet:

Prmimet dhe Karakteristikat

E di, e di – këtu është momenti që shumë prej jush kanë pritur më së shumti.

Mimet dhe veçoritë janë të rëndësishme për pothuajse çdo softuer ose mjet online.

Por me mjetet e marketingut me email, ato janë jashtëzakonisht të rëndësishme, dhe konfigurimet ideale të tiparit të çmimeve ndryshojnë shumë ndaj klientit.

Para se të fillojmë, dua t’ju kujtoj se ConvertKit është veçanërisht i orientuar drejt krijuesve të përmbajtjeve më të vogla në internet (dhe njerëzve të ngjashëm).

Prandaj, duke pasur parasysh këtë, le t’i hedhim një vështrim së pari çmimeve:

çmimi i konvertkit

Ekzistojnë tre nivele kryesore, që shkojnë deri në 5000 abonentë / kontakte. Ende mund të përdorni softverin nëse keni më shumë se 5,000, por çmimi varet më shumë nga numri juaj.

Gjithashtu, këto janë çmime nëse paguani muaj pas muaji. Mund të kurseni duke paguar çdo vit:

çmimi i konvertkit

Ndërsa ajo që e bën një çmim të mirë ndikohet qartë nga gjithçka tjetër në lidhje me shërbimin – veçanërisht tiparet dhe performancën – le të flasim shpejt për vetë çmimet:

Edhe nëse paguani çdo vit, kjo është akoma në anën e çmimeve të gjërave. Disa konkurrentë do t’ju lejojnë të bëni deri në 1000 kontakte në një gamë prej 10 $.

Por mos u shqetëso shumë. Padyshim që NUK është softveri më i shtrenjtë i marketingut me email atje — për shembull, Konstant Kontakt ka një gamë të ngjashme çmimesh në dy nivelet e para, por për 500 kontakte.

Kështu që unë do të them tani, është në anën e çmimeve por jo shumë larg.

Në rregull, le t’i hedhim një sy veçorive që vijnë me planet e ConvertKit:

tiparet e konvertimit

Nëse keni shikuar disa opsione të tjera, mund të prisni një listë më të gjatë të funksioneve.

Shtë e vërtetë që në letër, lista e karakteristikave të ConverKit është në madhësinë më të vogël. Prandaj është e rëndësishme të shpërndani ato që ato ofrojnë në të vërtetë:

Së pari, automatizimi vizual: kjo në thelb ju lejon të vizualizoni dhe përjetoni gypat e marketingut që po zbatoni. Me pak fjalë, kjo ju jep një pamje shumë të ngjashme me klientët për strategjinë tuaj.

Unë tashmë fola për këtë në seksionin e lehtësisë së përdorimit, por më lejoni t’ju tregoj diçka tjetër në lidhje me të këtu:

shndërrime automatike konverkit

Sshtë mirë në lehtësinë e përdorimit, siç kam biseduar, por është e natyrshme të shqetësoheni për humbjen e kompleksitetit për shkak të ndërfaqes së thjeshtë. Shikoni këtë hap tjetër në procesin e automatizmit:

konvertim addautomation2

Edhe pse është një ndërfaqe e thjeshtë në përdorim, dhe megjithëse unë jam duke përdorur një shabllon, nuk do të humbas me të vërtetë ndonjë veçori këtu.

Mund të shtoj hapa të rinj në automatizëm dhe të kam shumë mundësi për të personalizuar ato hapa shtesë.

Unë do ta pranoj se nuk është mjeti më i çmendur ndonjëherë. Por është akoma mjaft efektive, patjetër e mjaftueshme për shumicën e krijuesve individualë, ose faqeve më të vogla.

Në rregull, kjo ishte paksa shqetësuese për automatizimin. Le të vazhdojmë me tiparet e tjera themelore. Tjetri:

Format e personalizueshme flasin vetë – ato ju ndihmojnë të regjistroheni në faqen tuaj. Unë do t’ju tregoj se si duken ata, së bashku me faqet e uljes, në fund të këtij seksioni.

Tri karakteristikat e para (automatizimi, format e personalizueshme dhe emailet e pakufizuara) nuk janë shumë interesante, nëse jemi të sinqertë.

Në fakt, ato janë mjaft të zakonshme ose pritet nga ndonjë program i mirëfilltë i marketingut. POR, ato janë akoma mjete të bëra mirë që mund të jenë të fuqishme kur përdoren si duhet.

Etiketimi i pajtimtarëve gjithashtu ofron shumë mundësi për përdoruesit:

Shtë një sistem i menaxhimit të kontakteve. ’Shtë e ndryshme nga një sistem i bazuar në lista, për të cilin mendojnë shumica prej nesh kur bëhet fjalë për marketing me email.

Ju mund të lëvizni poshtë tek FAQ për një shpjegim të ndryshimit, por versioni i shkurtër është se një sistem i bazuar në etiketa është zakonisht pak më i ndërlikuar (më shumë pjesë lëvizëse) por gjithashtu rrit se sa i personalizueshëm është menaxhimi juaj i kontaktit.

Shtë gjithashtu e mirë për të zvogëluar sasinë e postave elektronike të përsëritura që ju dërgoni tek të njëjtët njerëz.

Sidoqoftë, ja si duket kjo në veprim:

Karakteristikat e konvertkit shton shpërndarësi

Dhe siç mund ta shihni në fund, ju DUHET të shtoni pajtimtarët në listat tuaja vetëm me etiketa.

Ju gjithashtu mund të krijoni segmente:

karakteristika të konvertimit addsegment1

Dhe ConvertKit kujdeset që t’ju lejojë të shtoni filtra dhe nuanca në segmentet tuaja:

karakteristika të konvertimit addsegment2

Pra, ka një sasi të mirë detajesh që mund t’i shtoni menaxhimit dhe organizatës tuaj të kontaktit.

Ashtu siç e thashë në lehtësinë e përdorimit, kjo lëndë është dizajnuar akoma e tillë që të jetë intuitiv për të punuar me mjetin. Por fuqia nuk flijohet këtu, pavarësisht formatit përgjithësisht “të lehtë”.

Fatkeqësisht, mendja e shëndoshë nuk mund të thuhet për mjetet e raportimit:

raportet e veçorive të konvertimit

Mirë, e di. Ky nuk është një shembull i shkëlqyeshëm, sepse kam marrë pamjen e ekranit kur nuk kam raporte.

Por sinqerisht? Jo një ndryshim i madh. Në parim do të shihni numrat e mbushur këtu. Nuk ka shumë detaje në raporte, megjithëse gjërat kryesore janë aty.

Kam parë raporte më të avancuara nga programe të tjera, por zakonisht mjete të tilla kushtojnë shumë para.

Sa i përket integrimeve, unë kam ndjenja të përziera:

Nga njëra anë, shumica e njerëzve do të gjejnë se ConvertKit ka mjaft integrime të lehta. Sigurisht që shërbimet më të njohura të programeve kompjuterike janë atje.

Sidoqoftë, ConvertKit ofron 70+ integrime, ndërsa disa programe të tjera të marketingut me email mund të ofrojnë më shumë se njëqind, apo edhe qindra.

Por përsëri, ne duhet të kemi në mend qëllimin e klientit të ConvertKit: krijuesit individualë në internet zakonisht nuk do të kenë nevojë për një sasi të çmendur të integrimeve, vetëm disa nga më të mëdhenjtë.

Pra, në këtë kuptim, ConvertKit ka integrime të mjaftueshme për përdoruesin e saj të synuar.

Tani do të mbuloj një aspekt të fundit të madh:

Mjetet e projektimit. Këto janë gjërat për të cilat shumë njerëz janë të interesuar të dinë rreth tyre, sepse u lejon atyre të krijojnë poste elektronike të ndezura, email elegant dhe faqet e uljes.

Përveç, kjo është vetëm gjysma e vërtetë për ConvertKit. Ju MUND të hartoni faqe të ndezura për ulje dhe forma të regjistrimit. Ju nuk mund ta bëni atë për email.

Së pari, këtu janë disa nga shabllonet për format dhe faqet e uljes:

shablloni i veçorive të konvertimit

Në kohën e këtij shkrimi, ekzistojnë vetëm 27 shabllone, të përhapura në 9 kategori. ’Shtë mjaft e kufizuar, edhe nëse mund të rregulloje.

Shumë prej shablloneve janë në thelb të ndryshme, kështu që nuk do të merrni shumë modele të mbivendosura.

Megjithatë dëshiroj që të kishte edhe më shumë.

Sa i përket redaktimit të shablloneve, është një çantë e përzier:

redaktuesi i modeleve të veçorive të konvertimit

Redaktori është një lloj zvarritjeje, por jo plotësisht. Ju mund të ndryshoni bazat, por mjetet më të avancuara të personalizimit mungojnë.

Pra, mos supozoni se mungesa e opsioneve të shablloneve është e parëndësishme – mungesa e opsioneve të personalizimit në fakt e komponon atë për të kufizuar në mënyrë të konsiderueshme zgjedhjen tuaj të projektimit.

Por tani do të jemi edhe më të kufizuar. Shtë koha për të parë karakteristikën e madhe të përfundimit … redaktori aktual i emailit.

Redaktori i postës elektronike është menduar për email të thjeshtë, siç e kam thënë.

ConvertKit bën një punë të mirë duke shpjeguar pse është ky rasti, në një postim në blog se pse disa njerëz NUK duhet të shkojnë në ConvertKit nga MailChimp:

tiparet e konvertimit model2

Një tjetër artikull ka të bëjë me arsyen pse emailet e ndezura nuk janë “përgjigjja”.

Kjo është aty ku përqendrimi i veçantë i ConvertKit është me të vërtetë i rëndësishëm dhe do të ketë më shumë rëndësi për klientët e mundshëm.

Deri më tani tiparet kanë qenë pak të kufizuara këtu dhe atje, por në përgjithësi të forta. Por këtu janë kufizimet dhe përqendrimi thelbësor.

Tani, pothuajse nuk kam nevojë të kaloj personalizimin e hartimit të postës elektronike pas këtij shpjegimi të filozofisë së dizajnit të ConvertKit.

Por ja ku shkojmë. Kur bëni një transmetim – një email të dërguar në të njëjtën kohë për të gjithë ata që dëshironi t’ia dërgoni atë – merrni shumë saktësi se kush janë marrësit:

konverkit përmban transmetime

Kur në të vërtetë ju merrni në hartimin e përmbajtjes së emailit, megjithatë, ajo sende projektimi rishfaqet fort:

konverkit përmban transmetime

Yep. Shtë po aq e thjeshtë sa klienti juaj normal, me email. Dallimi kryesor midis mjeteve tuaja të formatimit këtu dhe me një klient të rregullt me ​​email?

Ju mund ta përdorni atë mjet personalizimi për të futur automatikisht informacionin e pajtimtarit tuaj.

Ekziston gjithashtu një tipar shumë i dobishëm i testimit të ndarjes në krye. Unë e përmenda tashmë në lehtësinë e përdorimit, por është një mënyrë shumë efikase për të testuar linja të ndryshme të temave të postës elektronike edhe nëse është rudimentare.

Por në përgjithësi, unë mendoj se përfundon pjesën më të madhe të tipareve!

Le të rishikojmë:

Në përgjithësi, tiparet janë mjaft të drejta, por ende të fuqishme. Mjetet për menaxhimin dhe rregullimin e pajtimtarëve, automatizimin dhe sekuencat të gjitha duken të thjeshta, por ato akoma lejojnë shumë kontroll dhe fleksibilitet.

Karakteristikat që nuk kanë thellësi janë më pak të rëndësishme sesa tiparet thelbësore: raportimi dhe testimi i ndarjes, për shembull.

Mundësitë e projektimit janë gjithashtu të kufizuara, por nëse kjo është një e metë me të vërtetë e madhe apo e vogël varet nga klienti.

Rezultati përfundimtar atëherë, është ky: nëse mendoni se emailat më të thjeshtë janë më të mirë për marketing, dhe përshtaten më mirë me stilin tuaj të marketingut, tiparet e ConvertKit janë thjesht të shkëlqyera, dhe në fakt janë mjaft të mira.

Por nëse kontrolli shumë mbi dizajnin është një përparësi kryesore – jo vetëm për postat elektronike, por edhe modelet – atëherë do të gjeni që ConvertKit i mungon krahasuar me shumë konkurrentë.

Ndihma për klientët

Ndoshta keni përdorur mjete si ConvertKit më parë. Nuk mendoni se do t’ju duhet ndihmë.

Epo me mend se çfarë? Mbështetja e klientit është akoma me të vërtetë e rëndësishme.

Sepse edhe nëse keni një përvojë, mbështetja e klientit mund t’ju ndihmojë të bëni më shumë me mjetet që paguani.

Për të mos përmendur dobinë e tyre në rregullimin e veglave ose gabimeve, dhe për të ndihmuar fillestarët të mësojnë bazat.

Në rregull, unë do të pres në ndjekje:

ConvertKit ka mbështetje të mahnitshme të klientit.

Ekzistojnë tre lloje kryesore të mbështetjes që ofron ConvertKit: informacion dhe burime, stafi mbështetës që mund të marrë pyetje dhe të zgjidhë problemet, dhe sesione / punëtori të thelluara trainimi:

mbështetje konverkit

Tani më lejoni t’ju tregoj pse mbështetja e ConvertKit është e mirë. Së pari:

Alwaysshtë gjithmonë e lehtë të kontaktosh mbështetjen e klientit. Ju mund të mbani mend mua duke ju treguar një pamje të pamjes se si duket aplikacioni kryesor në internet, dhe si në fund të djathtë gjithmonë ka një buton chat.

Thjesht duhet ta klikosh atë për të filluar bisedën:

konvertim chat

Kur e përdorni vërtet, nuk do të zhgënjeheni.

Por kjo është nëse ju mund ta përdorni.

Shih, kam zbuluar që edhe kur jam përpjekur të përdor bisedën live brenda orëve të kufizuara të saj (po, nuk është gjithashtu 24/7) përfaqësuesit kanë qenë të zënë.

Kjo më ka ndodhur disa herë, deri në atë pikë sa nuk mund ta konsideroj me sinqeritet mbështetjen e bisedës live edhe brenda orarit të saj normal të punës.

Nëse siguroni një përfaqësues përmes bisedës live, ata do të bëjnë një punë të mirë.

Ju gjithashtu mund të kontaktoni ndihmën duke hapur një biletë përmes emailit. Alsoshtë gjithashtu e shpejtë dhe e dobishme … në të vërtetë, mund të jetë e preferueshme të bisedoni live, të paktën në përvojën time.

Plus, ekziston një shërbim falas për migracionin për ata me mbi 5,000 pajtimtarë:

migracion mbështetës të konvertuar

Pra, opsionet tuaja për të kontaktuar mbështetje janë të mira. Por ajo që unë mendoj se është veçanërisht mbresëlënëse është bollëku i burimeve në vend dhe informacionit që çdokush mund të përdorë me një trill.

Merrni për shembull blogun.

Unë shpesh i gjej bloget e kompanive të softuerëve janë gëzof që kryesisht ekzistojnë për të drejtuar trafikun. Dhe përderisa jam i sigurt se ConvertKit gjithashtu ka arsye të vetë-interesuara për ruajtjen e blogut të saj, duhet t’ia dorëzoj:

Ka një substancë shumë më të madhe që mund të jetë edukative për fillestarët dhe përdoruesit e ndërmjetëm.

Plus, është më e përpunuar se shumica e blogjeve të tjerë. Ju mund të shikoni artikujt që janë paketuar së bashku në “çështje”:

konvertim blog mbështetje

Ose thjesht shikoni vetë artikujt:

konvertim blog mbështetje

Këto artikuj mund të kenë disa gëzof, por për pjesën më të madhe ato janë plot me përmbajtje: në thellësi, të arritshme, informuese dhe me shumë grafika.

Kështu që blogu është mbresëlënës vetëm për atë që ia vlen të kontrolloni.

Gjëja kryesore, sidoqoftë, është baza e njohurive:

konvertim i bazës së njohurive mbështetëse

Unë në të vërtetë do të devijoj pak nga ato që thosha më parë:

Kjo bazë e njohurive është e mirë, por nuk është fenomenale.

Ndërsa blogu dhe opsionet e trainimit / punëtorisë live janë tipare mjaft të qëndrueshme të mbështetjes së klientit, baza e njohurive është më afër standardit që prisja nga shumica e platformave që janë mirë me mbështetjen e klientit.

Shikoni, vetë artikujt janë të mirë, që është një nga shqetësimet më të mëdha. Më mirë akoma, ato artikuj futen në gjëra teknike, jo vetëm për ndihmën fillestare – dhe ato mbeten të lehta për t’u lexuar.

Ankesa ime e vërtetë e vërtetë është kjo: Unë mendoj se më shumë artikuj do të ishin më të mirë.

Por, duke u thënë kështu, bazat dhe shumë më tepër janë mbuluar shumë mirë. Pra, ndërsa nuk është baza më e mirë e njohurive që kam parë, është akoma mirë.

Kur e vendosëm atë bashkë me gjithçka tjetër që bisedova?

Ne përfundojmë me një mbështetje shumë të fortë të klientit, një nga më të fuqishmit në biznes.

Opsionet për të kontaktuar përfaqësuesit e shërbimit të klientit janë të arritshme dhe efektive, përveç bisedës live, e cila është në kundërshtim. Përfaqësuesit janë shumë të mirë.

Plus, ju mund të “merrni pjesë” në punëtori live, dhe materiali informues është përgjithësisht i mirë.

Rezultati përfundimtar është se ndërsa ConvertKit është një kompani e madhe, e suksesshme e marketingut me email, mbështetja e klientit ende ndjehet sikur është një kompani më e vogël.

Especiallyshtë veçanërisht e mirë për fillestarët, por pothuajse për të gjithë do të përfitojnë. Kështu që në përgjithësi… po, ConvertKit ka mbështetje të shkëlqyeshme ndaj klientit.

Gati për faktorin e fundit?

siguri

Unë do t’ju pranoj se siguria mund të jetë pak më pak e rëndësishme me programin tuaj të marketingut me email se disa nga gjërat e tjera që unë i shqyrtoj – si hostet në internet.

Të paktën, kjo është se si shumë njerëz e shikojnë atë. Por siguria është akoma me të vërtetë e rëndësishme, për të paktën një arsye kryesore:

Nëse jeni duke përdorur një platformë të marketingut me email, po bashkëveproni me informacione të kontaktit potencialisht qindra ose mijëra njerëzve.

Jo vetëm që kjo shton një përgjegjësi shtesë – ju duhet të shqetësoheni më shumë sesa informacionet tuaja, këtu — shton një rrezik shtesë:

Strategjitë e marketingut të disa njerëzve do të vuanin nëse pajtimtarët e tyre zbuluan se postat e tyre elektronike merren me duar të gabuara.

Pra është e rëndësishme. Dhe si e bën ConvertKit?

Sinqerisht, mund të përdorë njëfarë përmirësimi.

Më konkretisht, ne nuk e dimë se sa mirë është. Kam shikuar përreth dhe kjo gjë e vogël e varrosur në politikën e tyre të intimitetit është deklarata më e qartë që mund të gjej:

konvertimin e sigurisë

Kjo me të vërtetë nuk po thotë shumë.

Vërtetë, asnjë sistem nuk është i padepërtueshëm. Po, përdoruesit duhet të jenë proaktivë në komunikimin me përfaqësuesit nëse diçka me peshë po ndodh.

Por disa sisteme janë më të mirë se të tjerët, dhe ConvertKit duhet t’u bëjë të qartë përdoruesve se çfarë shkon në sigurinë e tij.

Pra, për të qenë e qartë, unë nuk po them në të vërtetë e ka domosdoshmërisht me ConvertKit i dobët sigurisë …

Unë thjesht po them që nuk na tregon gati sa duhet, dhe unë jam i dyshimtë për këtë. Disa kompani kanë siguri të mirë, dhe ata thjesht lënë pas dore të flasin për të.

Por më shpesh, kompanitë nuk flasin për këtë sepse ata më mirë do të shmangin këtë temë. Dhe kjo është për fat të keq ajo që unë do të dyshoja se ishte rasti me ConvertKit.

Në fund të fundit, “siguri e arsyeshme tregtare”? Hm …

Epo, aty e keni. Faktori i sigurisë është një pikëpyetje e madhe. Ndoshta ka diçka “të arsyeshme”, siç thotë ConvertKit, por nuk ka të ngjarë të jetë veçanërisht e fortë apo qëndrimtare.

E di që nuk do të ketë rëndësi për të gjithë, por disa do të interesohen shumë.

Unë nuk dua të dal në një parakolp. Le të kujtojmë vetveten për pikat kryesore të mira që ConvertKit ka:

rekuizitë

 • Performancë shumë e mirë.
 • Shumë i thjeshtë për t’u përdorur dhe intuitiv; ndërfaqe e shkëlqyeshme e përdoruesit që duket mirë dhe është akoma e dobishme gjithashtu.
 • Prmime fleksibël dhe me porosi për ata me mbi 5,000 kontakte / pajtimtarë.
 • Mjet automatizimi është i thjeshtë, por ende fleksibël dhe efektiv.
 • Menaxhimi i kontakteve dhe mjetet e sekuencave janë gjithashtu fleksibël dhe të fortë, ndërsa ende janë të dizajnuara në mënyrë intuitive.
 • Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit.

Cons

Për të qenë të ekuilibruar, këtu janë disa nga negativët.

 • Në anën e kushtueshme.
 • Testimi dhe raportet e ndarjes A / B kanë mungesë të thellësisë.
 • Gjithashtu, zgjedhje e vogël e faqes së uljes dhe modeleve të formës. Redaktori për ta është themelor.
 • Më pak e përqendruar në hartimin vizual të postave elektronike. Redaktori i postës elektronike ka barebones dhe ka për qëllim email të thjeshtë, me tekst të thjeshtë.
 • Biseda live në kundërshtim: megjithëse funksionon mirë kur është në dispozicion, shpesh është e padisponueshme edhe gjatë orarit të saj zyrtar.
 • Masat e sigurisë nuk janë shumë të qarta dhe mund të jenë nën-parësore.

Përfundim: A e rekomandoj ConvertKit?

Do ta pranoj … aktgjykimi im për ConvertKit është më i nuancuar nga sa prisja.

Këtu është pika kryesore e diskutimit:

ConvertKit është goxha i mirë në shumicën e gjërave. Ai performon shumë mirë, është shumë miqësor dhe ka mbështetje të shkëlqyeshme ndaj klientit.

Karakteristikat e saj kryesore janë të fuqishme dhe lejojnë shumë personalizim në aspektet e ndryshme të marketingut me email – menaxhimi i kontaktit, automatizimi, sekuencat.

Sidoqoftë, disa gjëra janë të kufizuara që do të jenë një ndërprerje e marrëveshjeve për përdoruesit në kërkim të suiteve të përparuara të karakteristikave:

Faqet dhe format e ndalimit kanë një përzgjedhje të kufizuar të shablloneve dhe përshtatje të kufizuar, dhe redaktori i emailit është shumë themelor.

Plus, disa nga veçoritë më të vogla janë lloj i thjeshtë, si testimi i ndarjes dhe raportimi. Për të mos përmendur, siguria është diçka për të cilën duhet të keni kujdes.

Nëse jeni një organizatë më e madhe që përpiqeni të përdorni më shumë mjete projektimi, kjo me të vërtetë nuk është për ju.

Por nëse jeni një ekip më i vogël ose një individ që prodhon përmbajtje në internet – domethënë, nëse jeni klienti ideal i ConvertKit – kjo mund të jetë një platformë e shkëlqyeshme.

Gjëja kryesore është nëse jeni dakord apo jo me ConvertKit për rëndësinë e postave elektronike të ndezura. Nëse e bëni këtë, do të thoja që ConvertKit ia vlen çmimi!

Por nëse filozofia e marketingut e ConvertKit nuk rezonon me ju, mund të dëshironi të kërkoni diku tjetër … edhe nëse jeni një krijues individual. Opsionet e tjera mund të jenë më pak të kushtueshme me më shumë karakteristika të projektimit.

Por hej, mos ik derisa të eksperimentosh pak me të!

Sepse ju mund ta bëni atë falas:

konkluzion i konvertimit

Atëherë, çfarë po pret? Shko argëtohu me të!

Provoni ConvertKit falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map