Rishikimi i FastestVPN: Sa shpejt është me të vërtetë? Le ta zbulojmë (2020)

Rishikimi i FastestVPN: Sa shpejt është me të vërtetë? Le ta zbulojmë (2020)

Rishikimi i FastestVPN: Sa shpejt është me të vërtetë? Le ta zbulojmë (2020)

Teknologjia ka ndryshuar fytyrën e intimitetit në internet. Aktivitetet tona gjurmohen, surfimi monitorohet dhe privatësia jonë është në rrezik.


Mos u shqetësoni, gjithmonë ekziston një TIT për TAT, dhe TAT ynë është Softuer VPN. Të gjithë ne jemi shumë të vetëdijshëm për atë që në thelb bën një VPN.

por,

Ka disa softwares VPN që janë unike në mënyrën e tyre dhe kanë karakteristika dalluese.

Mund t’ju paraqes – FastestVPN.

faqja më e shpejtë e shpejtë

Por a është me të vërtetë më i shpejtë në mesin e të gjithë atyre VPN-ve atje?

Kështu që unë do të bëj nderimet dhe do të bëj disa prova për të parë nëse është vërtet i shpejtë apo jo.

Le ta zbulojmë:

Performanca (Speedtest)

Ky është FastestVPN, apo jo?

Mund të matet vetëm nëse bëjmë provën e shpejtësisë.

Shihni shpejtësinë normale të lidhjes time të rrjetit në shtëpi:

Shpejtësia Normale e shpejtë

Ndryshova vendndodhjen në Barcelona. Dhe rezultati nuk ishte ashtu siç e prisja:

Testi i shpejtë i shpejtësisë - Server Spanjë

Mund të ketë pasur një gabim, kështu që provova dy lokacione të ndryshme:

Testi i shpejtë i shpejtësisë - Singapori

dhe

Testi i shpejtësisë më të shpejtë - Indi

Pastaj kontaktova me ekipin e ndihmës së klientit i cili më sugjeroi të kaloja te serverët evropianë. Do të gjeni një bisedë të hollësishme në seksionin Mbështetja e Konsumatorëve.

Ndihma për klientët - prag i shpejtë

Dhe ata kishin të drejtë! Shpejtësia u rrit dhe ajo që përputhej me shpejtësinë time origjinale.

Kam lëvizur më tej për të provuar Netflix dhe Torrent.

Po, mund ta transmetoj Netflix-in turk. Punon mirë.

Netflix Turqi

Për përrua, vendosa të shkarkoj dy skedarë – një libër dhe një film. Këtu është rezultati:

Shkarkim Torrent

Unë jam në gjendje të shkarkoni skedarë përrua, funksionon. Por prapë mbetet e njëjta ankesë – Shpejtësia.

Rezultati i testit të shpejtësisë tregon se kur VPN është e lidhur me serverat evropian, ju jep shpejtësinë më të mirë. Gjithashtu, Netflix dhe Torrent punojnë mirë me këtë.

Lehtësinë e përdorimit

Rëndësia aktuale e seksionit Lehtësia e Përdorimit është sepse tregon se sa e rehatshme dhe e lehtë mund të përdorni programin. Hapat përfshijnë çdo gjë të drejtë nga vendosja e softuerit për ta përdorur atë.

Më lejoni t’ju tregoj disa hapa të thjeshtë për të vendosur FastestVPN në pajisjen tuaj.

Së pari, hapni faqen e internetit dhe klikoni në “Bleni TANI”. Pasi të klikohet, do t’ju ridrejtojë në një faqe ku ju zgjidhni planin dhe më pas ata ju pyesin për detajet e llogarisë suaj:

Lehtësia e përdorimit të shpejtë - Hapi 1

Plotësoni të gjitha detajet dhe mund të regjistroheni në faqen e internetit. Pasi të jeni regjistruar, lëvizni poshtë dhe do të gjeni një listë të produkteve d.m.th. vendosni skedarë të këtij programi VPN për pajisjet e ndryshme.

fastestvpn Lista e produkteve

Klikoni në pajisjen për të cilën ju duhet të shkarkoni skedarin e konfigurimit dhe pastaj klikoni në shkarkim pasi të jeni në atë faqe.

Drejtoni skedarin e shkarkuar tani.

fastestvpn Drejtuar softverin

Lëreni kompletimin pas së cilës do të nisë aplikacioni. Identifikohu duke përdorur detajet e llogarisë sate dhe më pas je mirë të shkosh.

Desktopapp më të shpejtë

Thjesht duhet të klikoni në vendndodhjen dhe ta ndryshoni atë në atë që dëshironi të lidheni dhe pastaj klikoni në butonin me shenjën Flash për të filluar lidhjen. Brenda disa sekondave, do të lidheni me serverin e vendndodhjes që keni zgjedhur.

Ju gjithashtu mund të ndryshoni protokollet VPN sipas kërkesave tuaja. Thjesht duhet të shkoni në seksionin “Cilësimet” dhe më pas të ndryshoni protokollin.

Cilësimet më të shpejtë - DesktopApp

Ajo ka një mundësi ku mund të aktivizoni ndërprerësin vrasës dhe gjithashtu të drejtoni diagnostikimin nëse përballeni me një çështje të lidhjes së rrjetit.

Kështu, ne tani e dimë që konfigurimi është i thjeshtë dhe funksionimi është i lehtë. Pra, shkarkoni FastestVPN dhe provojeni vetë.

Le të hedhim një vështrim në grafikun e çmimeve dhe tiparet:

Çmimeve & Features

Karakteristikat – Po, pjesa e interesit tonë. Ju përdorni produktet kryesisht për shkak të veçorive të tyre. Karakteristikat janë të lidhura ngushtë me çmimet gjithashtu.

Përse?

Epo, disa VPN ju lejojnë të përdorni disa veçori nëse zgjidhni një plan të veçantë çmimesh.

Shihni planet e çmimeve që ofron FastestVPN:

planet më të shpejtë të çmimeve

Ndërsa kohëzgjatja e planit tuaj rritet, shuma totale zvogëlohet. Mimi është i përballueshëm dhe në rregull. Padyshim që plani mujor është i kushtueshëm.

Por të gjitha planet ju japin të njëjtat karakteristika. fantastik!

Le t’i shohim tiparet tani. Por para kësaj, nuk doni të dini se ku janë serverët?

Vendndodhja VPN e serverave

Ka 30+ Vende (E mirë), por ka vetëm 35+ vende. Numri i lokacioneve është shumë më pak.

Leximi i mëtejshëm: Veçoritë e përdorimit të VPN-ve në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Gjithsesi, le t’i shohim veçoritë tani.

Ata i kanë kategorizuar tiparet në 5 kategori të ndryshme:

Karakteristikat e përparuara:

karakteristika të përparuara më të shpejtë

Dy tiparet e përparuara që VPN ka për të ofruar janë Ad-bllokimi dhe Anti-Malware. IT nuk do të lejojë që reklamat e padëshiruara të shfaqen në ekranin tuaj dhe mbron pajisjen tuaj nga dëmtimi i Malware.

Karakteristikat Lidhëse:

Karakteristikat lidhëse të shpejtë

Ky program VPN është i pajtueshëm me pajisjet 20+ dhe ju mund ta ekzekutoni këtë program në 10 pajisje njëkohësisht duke përdorur vetëm 1 llogari. IT mbron IP tuaj nga ekspozimi duke përdorur DNS-Leak Protection.

Karakteristikat e Fundit të Serverit:

Karakteristikat e mbarimit të serverit

Kjo ju lejon të ndërroni vendet shumë herë pa ndonjë kufizim. Ai gjithashtu ka serverë të optimizuar P2P dhe nuk ka kufizime në ngarkimin ose shkarkimin e skedarëve.

siguri & Karakteristikat e intimitetit:

Karakteristikat më të shpejtë të sigurisë

Ajo ka disponueshmërinë e protokolleve të ndryshme si L2TP, SSTP, TCP / UDP, etj së bashku me Nat Firewall për siguri. Shtë gjithashtu i pajisur me ndërprerësin e vrasjeve të internetit dhe mbron të dhënat me kriptimin e përparuar të AES 256-bit.

Karakteristikat e argëtimit:

Karakteristikat e shpejtë të argëtimit

Kjo ju lejon të shfletoni uebfaqet e kufizuara kudo në botë. Ndërsa maskon IP, ju mund të përdorni përrua nga vendi juaj pa ndonjë frikë.

Karakteristika te tjera:

Karakteristika të tjera të shpejtë

Ajo ofron një garanci 15-ditore të kthimit të parave dhe gjithashtu një mundësi të Bisedës Live.

Në përgjithësi, ky VPN ka shumë karakteristika për të ofruar dhe plani i çmimeve për një kohëzgjatje më të gjatë është i mirë. E vetmja gjë është numri i lokacioneve të serverit. Por, ata nuk do të jenë problem nëse nuk ofrojnë lidhje dhe shpejtësi të mirë.

Shihni planet aktuale & Prmimet këtu …

Ndihma për klientët

Po sikur të shkarkojmë softver dhe të mos dimë si ta përdorim atë? Uebfaqja nga ku keni shkarkuar programin nuk ka ndonjë udhëzues ose udhëzim ose askush që të kontaktojë.

Asnjëherë nuk ka ndodhur deri më tani, por po, kjo do të ishte e frikshme. Dhe kështu mbështetja e klientit është e rëndësishme.

FastestVPN ka seksione të ndara për bloget, FAQs, Chat Live dhe mësime në faqen e tij për mbështetjen e klientëve.

Faqja e Mbështetjes së Klientit fastestvpn

Ndërsa bëra provën e performancës, u zhgënjeva nga shpejtësia e shkarkimit. Kështu që vendosa të pyesja vetëm për shpejtësinë.

Mbështetja më e shpejtë e klientit - 1

Vetëm 2 sekonda pasi dërgova pyetjen, mora një përgjigje prej tyre dhe ata nuk morën shumë kohë për të dhënë një sugjerim.

Ndihma për klientët më të shpejtë - 2

Zonja atje më tha të kaloj në një server evropian që bëra. Rezultati ishte i pabesueshëm.

Mbështetja për klientët më të shpejtë - Pragu i shpejtë

Kontrollova shpejtësinë dhe WOW – shpejtësia e shkarkimit ishte pothuajse e ngjashme me shpejtësinë origjinale. Por përveç serverëve evropianë, shpejtësia akoma zvogëlohet me 70%.

Unë duhet të kisha kërkuar ndihmën e klientit më herët për shpejtësinë. Por, atëherë nuk do ta kuptoja se shpejtësia e zvogëlon shumë, apo jo?

Sidoqoftë, ata qëndrojnë në angazhimin e mbështetjes së klientëve 24 7. Agjentët përgjigjen me të vërtetë të shpejtë. Dhe ata nuk i gabojnë klientët e tyre dhe kanë edhe udhëzime për operacionin e konfigurimit.

siguri & intimitet

Për qëllime të sigurisë, VPN dhe proxy serverët përdoren në të gjithë botën nga mbi një e katërta e përdoruesve të internetit.

Por, a është përdorur VPN për shfletim në mënyrë anonime në internet dhe për të mbajtur rrjetin tonë privat?

Absolutisht. Dhe tiparet e intimitetit të FastestVPN më magjepsin.

Përse?

Ajo siguron një firewall natyror, sigurinë WiFi, 256-bit encryption AES, protokolle të ndryshme dhe një ndërprerës vrasës në internet. Përveç kësaj, ai gjithashtu nuk regjistron ndonjë regjistrim të historisë suaj të shfletimit ose shkarkimit.

Politika më e shpejtë e mos-log-sëve

Gjithashtu, politika e tyre e intimitetit sugjeron që ata madje nuk mund të japin IP-të specifike për autoritetet nëse kërkojnë nga ju.

Në përgjithësi, ky program VPN ofron karakteristika të mira të sigurisë dhe mbron intimitetin tonë edhe në internet.
rekuizitë

 • Compatibleshtë kompatibil me 20 lloje të pajisjeve të ndryshme.
 • Kjo ju lejon të lidhni 10 pajisje njëkohësisht në vetëm 1 llogari të regjistruar.
 • Asnjë kufizim në serverat e ndërrimit.
 • Pajisur me një ndërprerës Kill i cili nuk do të zbulojë vendndodhjen dhe identitetin tuaj origjinal nëse lidhja humbet aksidentalisht.
 • Ajo ofron mbrojtje ndaj Malware dhe gjithashtu ka një veçori bllokimi reklamash.
 • FastestVPN nuk mban shënime të historisë së shfletimit ose shkarkimit.

Cons

 • Shpejtësia funksionon mirë me serverat evropian, por zvogëlohet kur lidhet me lokacione të ndryshme.
 • Numri i lokacioneve të serverëve në të gjithë botën është gjithashtu më pak (35+).

Përfundim: A e rekomandoj FastestVPN?

Më në fund, ne vijmë në pjesën e fundit të këtij shqyrtimi FastestVPN, ku unë do të përmbledh secilën pjesë për ju. Kjo mund t’ju japë qartësi nëse duhet të përdorni programin FastestVPN apo jo.

Duke folur për seksionin e Performancës – shpejtësia është me të vërtetë e shpejtë kur lidhet me serverët evropianë dhe mund të transmetoni Netflix dhe të shkarkoni skedarë nga faqet e internetit të torrenteve.

Nuk është aspak e vështirë të filloni konfigurimin e këtij programi dhe ta përdorni atë. Thjesht zgjidhni vendndodhjen dhe klikoni për t’u lidhur me serverin.

Së bashku me planet e çmimeve të përballueshme, ky VPN ofron disa karakteristika vërtet të mira së bashku me mbrojtjen e malware dhe bllokimin e reklamave. Plus, ekipi i ndihmës së klientit vepron me të vërtetë të shpejtë dhe është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë nga ana e tyre.

Ju ofron siguri duke siguruar një ndërprerës të vrasjes në internet që nuk do të lejojë që identiteti juaj të zbulohet kur ndërpritet rrjeti dhe gjithashtu nuk mban të dhëna për shfletimin tuaj në internet.

Unë do të thoja që nëse e përdorni këtë VPN, atëherë lidheni atë me serverat e kombeve evropiane për të marrë një shpejtësi më të mirë dhe transmetuar Netflix. Nëse nuk shqetësoheni për shpejtësinë tuaj të internetit dhe dëshironi të përqendroheni vetëm në siguri, atëherë ky VPN është diçka që duhet të provoni.

Qëndroni të sigurt, vazhdoni të shikoni.

Vizitoni FastestVPN

Shkruajeni përshtypjen tuaj!

Ky përmbledhje FastestVPN bazohet në testimin dhe përvojën time. Ju lutemi ndani mendimet tuaja në rishikimin tim sepse besoj se çdo mendim ka rëndësi.

ose

Nëse e keni provuar vetë, ndajeni vlerësimin tuaj në seksionin e komenteve më poshtë. Me të vërtetë shpresoj të di se çfarë keni përjetuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector