Rishikimi i GreenGeeks: A është vërtet Eko-Miqësore? 100% Uptime Regjistruar deri më tani

Rishikimi i GreenGeeks: A është vërtet Eko-Miqësore? 100% Uptime Regjistruar deri më tani

Rishikimi i GreenGeeks: A është vërtet Eko-Miqësore? 100% Uptime Regjistruar deri më tani

Mendoni shpejt: pse nuk bëni më shumë për mjedisin?


Mirë, mirë, duke supozuar se mendon se është e rëndësishme. Shtrohet pyetja: çfarë ju ndalon?

Komoditeti është i madh. Kostoja është zakonisht tjetra.

Po sikur t’ju thoja që në të vërtetë mund të ndihmoni mjedisin në pritjen tuaj dhe që mund ta bëni këtë pa shumë kosto shtesë OSE humbje komoditeti?

Po sikur t’ju thoja se në të mirë të mos qenit i keq, është në të vërtetë SHUM?

Hyni në GreenGeeks. GreenGeeks është një kompani pritëse që është rritur në popullaritet deri në atë pikë sa të bëhet një emër i njohur në botën e pritjes.

Unë madje e shtova këtë si hosti im i preferuar në listën time të ofruesve më të mirë të mbajtjes së faqes në internet.

Ekskluzive për Readers HostingPill

GreenGeeks tani ofron Migrim FALAS në sit për të gjitha kalimet në Greengeeks nga çdo kompani pritëse.

Për më shumë detaje klikoni këtu

GreenGeeks dallohet, veçanërisht për mirëdashjen e tij mjedisore. GreenGeeks investon në energji të rinovueshme. Por nuk investon vetëm një sasi e vogël:

platformë e gjelbërimitGreenGeeks llogarit se sa investon në burime të rinovueshme duke TRIPLING çfarëdo që të marrë nga rrjeti i energjisë elektrike.

Rezultati është që ju nuk përdorni vetëm më pak energji, por jeni duke zvogëluar emetimet e karbonit kur përdorni serverët e GreenGeeks.

Por… hej, unë jam realist. Unë e dua mjedisin si të gjithë ju. Por ne të gjithë e dimë se nuk mund të jetë arsyeja e vetme që shikoni në GreenGeeks, bukur si është.

Pra, kur shtytja do të dalë në lopatë, a është GreenGeeks më shumë një zbukurim, ose një host efektiv?

Shtë e shkëlqyeshme.

Unë po e testoj GreenGeeks me muaj, kështu që do t’ju tregoj për përvojën time tani, dhe pse thjesht thashë që është e shkëlqyeshme. Le të hidhemi brenda.

uptime

Mirë, kështu që është mirë për mjedisin. Greatshtë e shkëlqyeshme … për mjedisin. Po për mua? Unë nuk po drejtoj një bamirësi!

Gjeje çfarë? GreenGeeks, sipas matjeve të mia, ka kohën e madhe:

rishikimi i gjelbërimit

uptime
99,61%
Koha e reagimit
521ms

Këtu është mesatarja e Uptime:
 • Mars 2020: 98.97%
 • Shkurt 2020: 99.87%
 • Jan 2020: 100%
 • Dhjetor 2019: 99.96%
 • Nëntor 2019: 100%
 • Tetor 2019: 100%
 • Shtator 2019: 100%
 • Gusht 2019: 99.75%
 • Korrik 2019: 100%
 • Qershor 2019: 99.98%
 • Maj 2019: 100%
 • Prill 2019: 99.96%
 • Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019: 100%
 • Jan 2019: 100%
 • Dhjetor 2018: 100%
 • Nëntor 2018: 100%
 • Tetor 2018: 99.96%
 • Shtator 2018: 99.99%
 • Gusht 2018: 100%
 • Korrik 2018: 99.96%
 • Qershor 2018: 99.96%
 • Maj 2018: 100%
 • Prill 2018: 100%
 • Mars 2018: 99.89%
 • Shkurt 2018: 100%
 • Jan 2018: 100%
Këtu është koha mesatare e përgjigjes:
 • Mars 2020: 509ms
 • Shkurt 2020: 517ms
 • Jan 2020: 285ms
 • Dhjetor 2019: 439ms
 • Nëntor 2019: 285ms
 • Tetor 2019: 299ms
 • Shtator 2019: 321ms
 • Gusht 2019: 581ms
 • Korrik 2019: 305ms
 • Qershor 2019: 413ms
 • Maj 2019: 373ms
 • Prill 2019: 402ms
 • Mars 2019: 366ms
 • Shkurt 2019: 347ms
 • Jan 2019: 424ms
 • Dhjetor 2018: 406ms
 • Nëntor 2018: 424ms
 • Tetor 2018: 327ms
 • Shtator 2018: 270ms
 • Gusht 2018: 378ms
 • Korrik 2018: 327ms
 • Qershor 2018: 352ms
 • Maj 2018: 366ms
 • Prill 2018: 269ms
 • Mar 2018: 235ms
 • Shkurt 2018: 268ms
 • Jan 2018: 242ms

Ju mund të kontrolloni rezultatin e detajuar në kohën e duhur këtu.

A E shihni atë? Në pesë muajt që e kam matur zyrtarisht, koha e duhur ka qenë e përsosur. Faqja ime nuk ka rënë një herë me GreenGeeks.

Kjo tashmë e bën atë një nga hostet me performancë më të lartë që kam përdorur ndonjëherë. Por nuk ndalet këtu.

Shikoni ato kohë përgjigjeje.

Asnjë muaj i vetëm (troket në dru) nuk ka kaluar mbi 500ms. Kështu që GreenGeeks nuk ka siguruar vetëm kohën e përsosur, por me të vërtetë shpejtësi të mëdha në faqen time.

Nuk mund të them shumë më tepër këtu: numrat flasin vetë. Nga të gjitha hostet që kam matur, GreenGeeks është një nga më të mirat thjesht për kohën e saj të papaguar të kohës dhe përgjigjes.

Mjafton të thuhet, performanca nuk ndikohet nga zgjedhja etike T ALL GJITHA… por për lehtësinë tuaj?

Lehtësinë e përdorimit

Po, kjo është gjëja tjetër për tu shqetësuar. Sidomos nëse nuk jeni super të njohur me pritjen, është e arsyeshme të pritet që një kompani me një kamare pro-mjedisore mund të jetë pak e vështirë.

Kjo nuk ka qenë aspak e vërtetë, për mua.

Le të fillojmë me bazat. Ja se sa e drejtpërdrejtë është pulti:

pult gjelbëruesSeriozisht, thjesht hyrët në llogari dhe gjithçka që ju nevojitet është aty.

Duhet të shikoni llogarinë tuaj ose blerjet? Thjesht shkoni në majë.

Keni nevojë për të hyrë në mbështetjen e klientit? E njejta gje.

Dëshironi të bëni disa gjëra më të ndërlikuara? Klikoni butonin në fund për t’u drejtuar shpejt te cPanel tuaj.

greengeeks cpanelKështu që, në të vërtetë, pulti i GreenGeeks është më i pastër se shumica e hosteve që kam përdorur.

Kjo është një pikë ankese për mua, besoni apo jo…

Personalisht, preferoj të kem një ndërfaqe të pastër (çek) që gjithashtu bashkon në mënyrë kompakte shumë funksione të ndryshme. GreenGeeks është pak e përhapur për mua.

Por, nëse lehtësia e përdorimit është e rëndësishme për ju, nuk mendoj se GreenGeeks do të zhgënjejë.

Deri më tani, gjërat po duken mirë. Le të flasim për sa lehtësi të përdorimit kushton dhe çfarë tjetër ju merrni për ato çmime:

Prmimet dhe Karakteristikat

Më lejoni të filloj me disa nga opsionet më të njohura: planet e përbashkëta të pritjes.

detalet
motorino
pro
prim
Hapësirëi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
panelcPanelcPanelcPanel
Numri i faqevei pakufizuari pakufizuari pakufizuar
çmim$ 2.95 / mo.$ 6.95 / mo.$ 16.95 / mo.
Më shumë detaje Më shumë detaje Më shumë detaje

Vendndodhjet e serverëve: Chicago Phoenix Toronto Amsterdam

Nuk do të të gënjej. Planet e përbashkëta të mbajtjes së GreenGeeks janë të pasura. Kjo është arsyeja pse GreenGeeks është një nga pritjet e mia të preferuara në alternative të Godaddy.

Unë shikoj së pari në nivelin e hyrjes. Zakonisht, nuk mund të presësh shumë jashtë nivelit të hyrjes, edhe nëse gjërat duken mirë në letër, sepse kjo është vetëm natyra e pritjes së përbashkët.

Por edhe nëse burimet natyrisht janë të kufizuara, planet e pritjes së përbashkët të GreenGeeks janë paraqitur në mënyrë të çuditshme nga niveli i parë lart.

Për fillestarët, ju nuk keni kufizime në hapësirën e diskut, dhe është edhe hapësira SSD – e cila është më e mirë se ruajtja tradicionale e HDD dhe kështu zakonisht më e kufizuar në planet e përbashkëta.

Bandwidth është gjithashtu i pakufizuar (që me të vërtetë do të thotë i pa-matur), siç janë llogaritë me email … numri i domeneve që mund të strehoni.

Ky është një i madh, në të vërtetë: një person mund të presë një ton domenesh për një çmim të përballueshëm me çmim të ulët, për sa kohë që ata nuk po e përdorin serverin e përbashkët në cilësinë e tij.

Kështu që nuk është befasuese, ju gjithashtu merrni baza të të dhënave të pakufizuara të MySQL. Përsëri, duke supozuar se faqet tuaja nuk janë shumë të mëdha për burimet, ju mund të pritni në mënyrë efektive shumë site në planin më të lirë të përbashkët.

’Shtë me të vërtetë unike, veçanërisht nëse keni nevojë për një lokal të shpejtë për një eksperiment.

Por, përveç kësaj, ju merrni falas Wildcard SSL, një domain falas përfshin një ndërtues falas faqesh, një transferim falas në internet, cPanel, Cloudflare CDN dhe kopje rezervë të natës.

Disa nga ato janë të zakonshme, unë do të pranoj. Por kopjet rezervë të natës dhe Cloudflare CDN (e cila rrit performancën për trafikun tuaj) janë unike. Duke i përfshirë ato si parazgjedhje për planin më të ulët niveli është KILLER.

Ju gjithashtu mund të merrni pajtueshmërinë PCI me shtesa. Gjëja kryesore që ndodh kur ju azhurnoni planet e përbashkëta të pritjes është që performanca juaj të rritet: këto dy nivele të fundit marrin burime më të mira informatike, plus teknologji PowerCacher.

Gemimet e përbashkëta të Greengeeks

Plus, më shumë email dhe niveli më i lartë merr përputhshmërinë PCI përfshirë si parazgjedhje. Në letër, lista e gjërave që merrni ndërsa azhurnoni nuk është në sasi të lartë … por më besoni, CILITYSIA padyshim është rritur në nivelet më të larta.

Pra, në përgjithësi, këto janë disa nga planet më të mira të paketimit të hosteve të përbashkëta që kam parë ndonjëherë.

Sa i përket çmimit, gjërat janë mjaft normale: çmimet e mandatit të parë janë normale, por në anën e ulët, dhe çmimet e rinovimit janë mjaft standarde.

Pra, të gjitha gjërat e marra në konsideratë, planet e përbashkëta të GreenGeeks (sidomos niveli i saj i parë) ju japin një ton karakteristikash dhe burimesh, dhe për çmime mjaft normale.

Natyrisht, jo të gjitha duhet të ofrojnë GreenGeeks. Le të kontrollojmë se hostet e tyre VPS:

Emri i planit
Hapësirë
RAM
CPU
çmim
VPS125 GB1 GB4 bërthama$ 39,95
VPS250 GB2 GB4 bërthama$ 59.95
VPS375 GB3 GB4 bërthama$ 79,95
VPS4100 GB4 GB4 bërthama$ 99.95
VPS5125 GB5 GB4 bërthama$ 159,95

Përballë saj, këto plane janë në anën e çmimeve.

Kur merrni një qasje më holistike, ato janë mjaft mesatare sa i përket çmimit.

Mbani në mend se po filloni me 4 bërthama dhe 1000 GB të bandës së primit të primitit, kështu që ka shumë cilësi në këto plane nga marrja në lëvizje.

Ruajtja e SSD RAID-10 është ruajtje me cilësi të lartë: me pak fjalë, përmirëson edhe sigurinë, ashtu edhe performancën. Pra, ka kuptim që 39,95 dollarë në muaj ju merr vetëm 25 GB hapësirë, sepse është një depozitë me cilësi të lartë.

Megjithëse, unë ende mendoj se është shumë pak për çmimin, personalisht. Dhe nuk jam i sigurt nëse 1 GB RAM duhet të jetë kaq e kushtueshme, NENNSE nëse jeni duke ndjekur cilësi.

Sidoqoftë, përmirësimi i niveleve VPS thjesht i shton burimet tuaja. Për pjesën më të madhe, kjo është e mirë, por problemi i vetëm është që kurrë nuk mund të merrni 4 bërthama të kaluara edhe nëse paguani opsionin më të shtrenjtë.

GreenGeeks gjithashtu ka një proces mjaft të thjeshtë për të përmirësuar burimet e VPS.

greengeeks vps e shkallëzueshmePor gjëja është …

Kjo nuk është e pazakontë. Në fakt, shumë ndërmarrje pritëse ofrojnë plane VPS të ndryshueshme që ju lejojnë të paguani për tepricë të burimeve në vend që të merreni me plane të paracaktuar, me ritme të përballueshme.

Pra, në thelb, për shkak të çmimeve dhe disa kufizimeve të burimeve, unë nuk mund të them se opsionet VPS të GreenGeeks janë një marrëveshje e madhe për shumë biznese të vogla. Po, edhe pse janë të shkallëzuara.

Shumë biznese të vogla mund të marrin plane VPS që ofrojnë pak më shumë ruajtje dhe burime për kosto të ngjashme ose më të ulta me konkurrencën e GreenGeeks..

Mos dyshoni në cilësinë e këtyre planeve.

Nëse siguria dhe performanca janë kërkesa të larta absolute për ju, dhe alokimet e burimeve të këtyre planeve nuk janë shumë pak për ju, atëherë GreenGeeks siguron cilësi të nivelit të lartë VPS për çmime të arsyeshme.

Shtë një histori e ngjashme për opsionet e serverit të dedikuar GreenGeeks.

detalet
HYRJA
STANDARD
ELITE
PRO
RAM2 GB4 GB8 GB16 GB
CPU2 x 1.60GHz4 x 3.10GHz4 x 3.20GHz6 x 2.00GHz
Hapësirë500 GB1000 GB1000 GB1000 GB
Adresat IP5555
çmim$ 169 / mo.$ 269 / mo.$ 319 / mo.$ 439 / mo.

Lajmi i mirë:

Mimet janë të përshtatshme. Ju e dini, për aq sa shkojnë serverët e dedikuar, që janë gjithmonë opsionet më të çmuara.

Lajmet më të mira:

Cilësia e serverave të dedikuar është, si VPS, mjaft e lartë. Plus, azhurnimi te serverat me çmim shton përmirësime të vërteta teknike.

Sidoqoftë, vini re se nuk mund të dëshironi të përmirësoheni menjëherë në një plan më të shtrenjtë. Jo të gjithë do të kenë nevojë për specifikimet e niveleve të larta të dy planeve të fundit, si memorie 16 GB DDR 3.

Plus, disa nga planet më të ulëta ofrojnë një GHz më të lartë me koston e një procesori të nivelit më të ulët. Për shumë njerëz, këto modele “të nivelit të ulët” (seria Xeon E3) nuk janë efektive në atë mënyrë të ulët, dhe do ta marrin punën mirë..

Dhe ka një problem që më bën të hezitoj të jap GreenGeeks dy gishtërinj për planet e dedikuara:

Pritësit e tjerë ofrojnë plane të dedikuara me çmime të ngjashme, apo edhe plane më të lira, që kanë më shumë burime të ndara. Mund të jenë me cilësi më të ulët, por ndoshta nuk janë të mjaftueshme për të ndikuar realisht tek ju.

Kështu siç do të prisni, nëse këta serverë të dedikuar kanë të drejtë për ju varet shumë nga nevojat e biznesit tuaj. Duke folur përgjithësisht, serverat e dedikuar GreenGeeks janë të mirë dhe me çmim të arsyeshëm.

Ne nuk jemi bërë akoma! GreenGeeks ka një linjë të fundit të produkteve pritëse deri në mëngët e saj:

shitës gjelbëruesPo, hosting i shitësit: për njerëzit që kanë nevojë për llogari të shumta hostimi. Në mënyrë tipike, këta njerëz janë – e keni guxuar ta përdorni – duke përdorur hapësirën e tyre të shitësit për t’u shitur palëve të treta, klientëve.

Tani pas VPS dhe planeve të dedikuara, mund të prisni disa opsione të shitjes më të çmueshme.

Jo. GreenGeeks ka shumë nivele, por kur merrni parasysh sa llogari mund të mbani për një plan, ato janë marrëveshje seriozisht të mëdha.

Para së gjithash, këto çmime kanë të bëjnë me normale për planet e shitësve. Por së dyti, ata janë mjaft të aftë.

Ju filloni me dhjetë llogari (dhe dhjetë llogari cPanel) dhe merrni ruajtje të pakufizuar SSD dhe bandë të bandës së pa-matur. Ju mund ta rritni atë në 50 llogari maksimale.

Sa më shumë llogari të blini, aq më mirë bëhet një çmim çmimi, madje edhe çmimi teknikisht rritet.

Plus, ju merrni migrime falas të llogarisë, llogari falas për postë elektronike, baza të të dhënave të pakufizuara të MySQL, ndërtues i faqes në internet, blerje / transferime të shitjeve me shumicë dhe mbështetje 24/7 vetëm për shitësit..

Më e rëndësishmja, ju merrni mbrojtje të veçantë të sigurisë dhe teknologjia për planin tuaj ka disa syze të shkëlqyera (ruajtja e SSD RAID-10, CDN, PHP7, etj.).

Dhe më e mira nga të gjitha?

shitës gjelbëruesJu mund të kontrolloni si të alokoni burimet e planit tuaj midis llogarive tuaja.

Asnjë nga këto nuk është krejtësisht e pazakontë për pritësit e shitësve, por GreenGeeks ka të gjitha gjërat thelbësore për syze të shkëlqyera, të gjitha tiparet e nevojshme dhe çmimet e mirë.

Prisni, nuk duhet që GreenGeeks të thith disi?

Jo. Gjëja më e keqe që ju me të vërtetë mund të thoni në lidhje me planet pritëse të GreenGeeks është se disa prej tyre janë me cilësi shumë të lartë dhe të dobishme për ata me nevoja më të qeta.

Por për këdo që ka nevojë për syze dhe servera të nivelit të lartë, VPS dhe opsionet e dedikuara të GreenGeeks janë mjaft të mira.

Dhe nëse doni shitës ose host të përbashkët, atëherë planet e GreenGeeks në të vërtetë janë një marrëveshje e MADH.

Por sigurisht, ata që janë më pak të njohur me pritjen e pritjes mund të ndjehen të pakënaqur nga numri i veçorive dhe specifikimeve për të cilat kam folur. Mos kini frikë…

Ndihma për klientët

Mos kini frikë, sepse GreenGeeks ka investuar në mbështetjen e klientëve.

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të gjeni informacionet në faqen e GreenGeeks:

mbështetje e gjelbërimitHerën e parë kur kontrollova mësimet në internet, më bëri përshtypje SUPER.

mësime mbështetëse për greengeeksKjo sepse ka pasur një ton mësimesh që mbulojnë një varg temash. Do kategori ka shumë artikuj nën të, dhe më pëlqen që disa nga gjërat më të vështira – si Joomla ose Drupal – të marrin shumë vëmendje.

Por atëherë kuptova që këto mësime do të ishin pjesë e një baze të vetme të njohurive me hostet e tjerë.

Pra, nuk është se seksioni mësimor është ekuivalent me bazën e njohurive, është realisht më shumë si një gjysmë e ndarë e bazës së njohurive.

Sa i përket seksionit të bazës së njohurive?

greengeeks mbështesin bazën e njohuriveNuk është keq. Nuk është aq i madh sa disa baza të tjera të njohurive, por është shumë i qartë, i organizuar dhe praktik.

Sipas mendimit tim, nëse merrni parasysh bazën e njohurive dhe udhëzimet mësimore, po shikoni një grup mjaft të qëndrueshëm të informacionit në vend që mund të rivalizojë shumicën e hosteve të tjerë ‘. Plus është pak më e lehtë për të gjetur atë që ju nevojitet, për mendimin tim.

Nëse preferoni të flisni me dikë, ekzistojnë tre mënyra si mund ta bëni këtë:

kontakti i mbështetjes së gjelbërimitMbështetja e postës elektronike është çuditërisht e shpejtë. Unë e di që GreenGeeks “thotë se koha mesatare është 15-20 minuta, por kam pasur shumë kompani pritëse për të më thënë që emaili është i shpejtë.

Për fat të mirë, GreenGeeks jeton deri në pritjet e saj. Mos llogaritni 15 minuta, por prapë do të merrni një përgjigje shumë më shpejt se kudo tjetër. Nëse nuk jeni fatkeq.

Mbështetja e telefonit është e mirë, por unë do të pranoj që jam pakënaqur nga orët e kufizuara.

Nuk është fundi i botës. Nuk mund të presësh mbështetje 24/7 nga të gjithë, dhe të paktën linjat janë të hapura edhe gjatë fundjavës. Plus, është tej orarit normal të punës. Për fat të keq, por e vogël.

Dhe biseda live? Um … shiko veten:

biseda gjelbërueseDuket e thjeshtë. Prisni, po vjen një kthesë:

biseda gjelbërueseYep. Shikoni, unë nuk do të pengoj një përfaqësues të shërbimit të klientit për një gabim të thjeshtë si ai. Duke thënë që, të presësh 2 minuta për të marrë një përgjigje të gabuar dhe 5 minuta për të marrë një konfirmim për një pyetje të thjeshtë, nuk është me të vërtetë ideale.

Tani, zakonisht, përvojat e mia me përgjigjet e GreenGeeks përmes chat live nuk janë shumë të ndryshme.

Zakonisht marr përgjigjen e duhur. Buttttt …

Ndonjëherë përgjigja e duhur kërkon pak. Ndonjëherë përsëritjet nuk e dinë ose nuk komunikojnë qartë. Në fund të fundit, nuk është një shqetësim kryesor, por mirë të dihet.

Pra, cilat janë masat për mbështetjen e klientëve të GreenGeeks?

Shkurt: aftësitë e shërbimit ndaj klientit të përfaqësuesve janë të njëjta, në varësi të një përzierje fati dhe metoda që po përdorni për t’i kontaktuar ata.

Dhe informacioni dhe burimet në vend janë mjaft të forta, por asgjë të jashtëzakonshme. Gjithëpërfshirës, ​​shërbimi ndaj klientit me GreenGeeks është i mirë, por jo i shkëlqyeshëm.

siguri

Mirë, miq. Sshtë koha që të marrim atë aspektin e fundit, të rëndësishëm të hostimit: sigurinë.

Nëse e keni lexuar deri më tani, e dini se disa nga planet e GreenGeeks ofrojnë specifikime dhe teknikë të mirë, plus shtesa të sigurisë dhe veçori të tilla si: kopje rezervë të rregullt, SSL, pajtueshmëri me PCI, etj..

Dhe ju gjithashtu e dini që GreenGeeks ka një performancë të shkëlqyeshme. Por cila është gjendja e sigurisë së GreenGeeks, përveç mënyrës sesi gjërat shikojnë në fundin e klientit?

Këtu është diçka që tingëllon themelore, por është me të vërtetë e rëndësishme:

vendndodhjet e qendrave të të dhënave të greengeeksFarë është kaq e veçantë për të pasur qendra të shumta të të dhënave? Epo, pa qenë shumë e komplikuar, është mirë që të mos i vendosni të gjitha vezët tuaja në një shportë.

Ju do të mendoni se është sens i zakonshëm, por disa kompani mund të stimulohen të bëjnë gjëra sa më shumë që të munden në sa më pak qendra të të dhënave, dhe të lënë pas dore sigurinë në ato qendra të të dhënave.

Kjo është diçka që është Endurance International Group, një konglomerat pritës që zotëron disa nga kompanitë më të njohura të pritjes (si Bluehost dhe HostGator) është akuzuar për të dhe ka pësuar shtypje negative për.

Por GreenGeeks është në pronësi të pavarur dhe shumë transparente për sigurinë e saj, ndryshe nga disa konkurrentë më të mëdhenj.

Dua të them, të paktën GreenGeeks do t’ju tregojë për këtë:

siguria e gjelbërimitNë krahasim me hostet që thjesht mburren me sigurinë dhe performancën pa përmendur madje edhe masa specifike të sigurisë, GreenGeeks po bën mirë.

Por për sa i përket gjërave aktuale të GreenGeeks, unë nuk mund të ankohem. Duket sikur ato kanë marrë shumë masa sigurie që mbajnë të azhurnuar dhe mbrojnë klientët.

Për të mos përmendur, ka shtesa dhe mjete shtesë të disponueshme për klientët e GreenGeeks për të shtuar shtresa shtesë për mbrojtjen në vete..

Gjithëpërfshirja, GreenGeeks ka siguri të mirë.

Do ta shtoj në listën e gjërave pozitive që GreenGeeks ka për të:

rekuizitë

Yep. Ja se çfarë është në gjendje të mirë GreenGeeks.

 • Ndarja në internet e përbashkët është me çmim të mirë në përgjithësi. Kur shikoni të gjitha burimet që vijnë me një pritje të përbashkët, është një punë e madhe.
 • Duke u bazuar në këtë, ju gjithashtu merrni veçori të mira me planet e përbashkëta të pritjes, përveç burimeve të ngurta.
 • Performanca, nga matjet e mia, ka qenë vërtet e shkëlqyeshme e mirë.
 • Planet e shitësit në GreenGeeks janë një marrëveshje mjaft e mirë, pasi ato përfshijnë specifikime të mira, si dhe karakteristika të mira për çmime mjaft standarde.
 • Në përgjithësi, GreenGeeks është mjaft e thjeshtë për të filluar dhe përdorur rregullisht. Asgjë e veçantë, por është akoma një forcë.
 • Përveç sigurisë që GreenGeeks ka për qendrat e saj të të dhënave, disa nga VPS dhe planet e dedikuara të pritjes kanë syze të këndshme, dhe janë të besueshme plus të sigurta.
 • POR në atë shënim, GreenGeeks gjithashtu ka siguri të mirë për të dhënat e saj!

Hm. Ndjehem sikur po harroj diçka.

Ohhhhhhh, apo jo.

 • MJEDISI MIR! Përsëri, në vend që të shkaktoni më pak dëm në mjedis, ju po ndihmoni mjedisin duke përdorur serverët e GreenGeeks.

Cons

Le të jemi të vërtetë GreenGeeks ka disa dobësi:

 • Nëse dëshironi të merrni marrëveshjen më të mirë në pritjen e përbashkët, me siguri do të duhet të angazhoheni për një kohë të caktuar kohore (që do të thotë një kosto më e lartë në front). Kjo nuk është unike për GreenGeeks, por ende SUCKS.
 • VPS të GreenGeeks dhe planet e dedikuara të pritjes janë të mira, por me siguri mbingarkesa për bizneset e vogla, pa zhurmë të mjaftueshme.
 • Shërbimi i klientit GreenGeeks mund të jetë i pakënaqur kur bëhet fjalë për bisedën për të jetuar. Jo saktësisht e keqe, por as e madhe.

Përfundim: A ju rekomandoj GreenGeeks?

A e dini se çfarë ndodhi herën e parë që dëgjova për GreenGeeks?

Unë u përpoqa ta justifikoja, mendërisht. Kam dëgjuar se ishte miqësor me mjedisin, dhe fillova menjëherë të mendoja për atë që ia vlen të komprometohet për një ndërgjegje të qartë.

Por pasi mësova më shumë rreth saj dhe përfundimisht e provova atë, ka diçka për të cilën jam pak në siklet për të thënë:

Unë nuk mendoj as për GreenGeeks dhe për mjedisin që shumë më tepër. Pse? Sepse thjesht mendoj për GreenGeeks si një host të gjithanshëm të fortë, me performancë të shkëlqyeshme.

Dhe pastaj ndonjëherë kujtoj “Green” në GreenGeeks dhe ndihem mirë për atë bonus të këndshëm.

Por kjo duhet t’ju tregojë thelbësore: GreenGeeks ka shumë përparësi që e bëjnë atë një mundësi të shkëlqyeshme, madje përveç veçorisë më të veçantë të saj.

Kështu që këtu shkojmë: a ju rekomandoj GreenGeeks?

Nëse i jepni përparësi performancës, po. GreenGeeks ka një nga regjistrimet më të mira të kohës dhe reagimit të të gjitha hosteve që kam testuar.

Si një shtesë e shtuar, çmimet e përbashkëta janë goxha normale. Unë nuk do t’i quaj të lira, kështu që nëse po i jepni përparësi përparësisë, GreenGeeks mund të mos jetë aq ideale. Megjithatë, në përpjesëtim me punën, ato janë mjaft të mira.

Fuqia kryesore e GreenGeeks është në planet e përbashkëta të mbajtjes në internet, sepse ato performojnë mirë, janë me çmim të denjë dhe kanë ton karakteristika / burime. Plus, burime me cilësi më të lartë, si ruajtja e SSD në vend të ruajtjes së rregullt të HDD.

Opsionet e shitësit janë gjithashtu një marrëveshje mjaft e mirë, megjithëse nuk dallon aq sa planet e përbashkëta.

VPS dhe opsionet e dedikuara nuk janë për të gjithë: nëse nuk keni mend të paguani më shumë për cilësi të mirë, shkoni për të. Megjithatë:

Bizneset e vogla duhet të mbajnë në mend se mund të ketë disa kufizime të burimeve në disa plane që mund të mos e bëjnë çmimin që ia vlen.

Mund të jetë një ide më e mirë për të marrë një VPS ose një opsion të dedikuar me një host tjetër që është cilësi më e përballueshme, por ende e mirë.

Përveç kësaj, të metat e GreenGeeks nuk janë shumë serioze. GreenGeeks është një host gjithëpërfshirës solid, dhe është jashtëzakonisht i shkëlqyeshëm për një pritje të përbashkët në internet.

Mos e marr fjalën time për të. Shihni veten: mund të provoni GreenGeek për 30 ditë, pa rrezik!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector