Rishikimi i host-përcjellësit: Bazuar në përvojën tonë (2020)

Rishikimi i host-përcjellësit: Bazuar në përvojën tonë (2020)

Rishikimi i host-përcjellësit: Bazuar në përvojën tonë (2020)

Vlerësimi i përgjithshëm:

Host-Tracker jo vetëm që ofron shërbime të monitorimit në uebfaqe, por është i pajisur me disa shërbime të tjera dhe mund të sigurojë një raport të detajuar për këto parametra. Kjo është krijuar posaçërisht për ta mbajtur faqen tuaj të besueshme dhe të sigurt për çdo kohë.


Mirat e ndjekësit të hostit:

 • Ofron një karakteristikë të gjithanshme për monitorimin dhe monitorimin e drejtuar nga siguria
 • Një numër i mirë i lokacioneve të serverëve për të monitoruar shërbimet
 • Karakteristikat e hollësishme të raportimit
 • Mbështet API-në, listën e zezë të domenit / IP
 • Mbështetje e mirë për njoftimet me parashikimin e alarmit përmes mediave të ndryshme
 • Kohëzgjatja e rregullueshme e monitorimit, mesazhet e gabimit, formati i raportit

Kundërvajtjet e ndjekësit të hostit:

 • Mbështetja nuk ka një strukturë për bileta apo biseda. Megjithëse kjo nuk është plotësisht një kon, por është mirë të kesh tipar

Pasqyrë e host-tracker:

Monitorimi i urinës është jashtëzakonisht thelbësor për çdo faqe në internet që të sigurojë shërbime të besueshme. Jo vetëm për ruajtjen e vazhdueshme të kohës, por edhe për të siguruar që faqja e internetit është e sigurt.

Host-Tracker siguron monitorimin gjatë gjithë kohës në faqen tuaj të internetit. Mund të japë raporte që specifikojnë kohën e duhur dhe kohën e përgjigjes për faqen tuaj të internetit.

Host-Tracker mund të dërgojë njoftime të menjëhershme në rast të ndërprerjes së faqes në internet ose nëse zbulon ndonjë problem me faqen tuaj të internetit. Kjo mund të jetë një pengesë teknike ose një çështje për shkak të qëllimit dashakeq.

Për më tepër, Host-Tracker ofron një mori shërbimesh të tjera. Në një program të nivelit të lartë host-Tracker mund të konsiderohet si një zgjidhje me shumë qëllime, ndalesë e vetme për një sërë detyrash monitorimi.

Lehtësinë e përdorimit:

Host-Tracker ofron një panel të thjeshtë për të filluar dhe përdorur pult. Do të gjesh metrics në kohën e duhur direkt në faqen kryesore të pultit.

Përdorimi i tij është mjaft i lehtë kur faqet e internetit mund të shtohen për monitorim në kohë. Në të njëjtën kohë, ju mund të modifikoni konfigurimin tuaj bazuar në kërkesën.

Monitorimi i Uebfaqeve

Për të filluar, ekipi host-Tracker mbështet konfigurimin fillestar dhe konfigurimin. Kjo mund të arrihet përmes vendeve të shumta. Aktualisht, ka 142 vende monitorimi.

Paneli mundëson raporte të matjeve në kohë, të cilat mund të zgjidhen për çdo kohëzgjatje specifike.

Raporti i lehtësisë së përdorimit

Këtu mund të konfiguroni personat e kontaktit dhe mjetin e alarmit.
Kontakti me lehtësinë e përdorimit

Menyja e pultit është siç tregohet më poshtë:
Menuja e tryezës

Opsioni i menaxhimit të Google Ads ju lejon të filloni ose ndaloni Google Ads bazuar në statusin e faqes tuaj të internetit.

Për të shfaqur publikisht statusin tuaj në kohën e duhur, mund të përdorni informatorë në kohë. Ju mund ta rregulloni atë.

Informatorë për kohën e duhur

Uebfaqja juaj mund të ketë planifikuar mirëmbajtje dhe ju patjetër që nuk dëshironi që kjo të ndikojë në matjet tuaja aktuale. Kjo mund të përjashtohet shumë mirë duke specifikuar një orar të planifikuar të punës për mirëmbajtjen.

Mirëmbajtja e tryezës

Në një pikë të caktuar mund të kontrolloni vendndodhjet e sakta të serverave nga pulti. Shtë i përhapur, shpërndarë dhe mund të dini se ku është saktësisht vendndodhja nga këtu.
Vendndodhja e serverit të pultit

Në përgjithësi, Host-Tracker është i thjeshtë për t’u përdorur dhe nuk ka të ngjarë të ju duhet shumë ndihmë, pavarësisht nëse jeni të prirur teknikisht apo jo.

Features:

Host-Tracker u jep përdoruesve të saj një listë të veçorive në çdo plan. Kjo siguron një provë falas, si dhe 30-ditore falas. Shërbimi falas bën një monitorim themelor të kohës në interval prej 30 minutash dhe gjithashtu ofron raporte.

Planet janë të mbuluara me një garanci 30-ditore të kthimit të parave. Në rast se ju kontrolloni gjykimin falas, më lejoni t’ju siguroj, si dhe një mori shërbimesh.

Shumica e planeve përfshijnë monitorimin e kohës së përgjigjes, monitorimin e përmbajtjes, gabimin personal / monitorimin e përgjigjes, monitorimin e bazës së të dhënave, caktimin e mirëmbajtjes, monitorimin e SNMP / Https.

Nëse keni nevojë për më shumë, ju mund të zgjidhni shumë mirë një plan më të mirë ku do të merrni edhe monitorimin e skadimit të domenit, monitorimin e skadimit të certifikatës. Planet gjithashtu mund të monitorojnë përdorime infra të tilla si CPU, memorie dhe të tjerët.

Raportet ditore janë të hollësishme dhe gjithashtu ka raporte të dhëna në interval të rregullt me ​​rezultate të konsoliduara.

Për secilin plan, intervali i monitorimit ndryshon dhe gjithashtu numri i personave të kontaktit që mund të konfigurohen ndryshon.

Pak karakteristika të tjera të përfshira në plane më të avancuara janë – Monitorimi DNSBL te domeni i listës së zezë ose IP, caktimi i punës për punë, monitorimi i transaksioneve, qasja në API dhe mbështetja për llogari të shumë përdoruesve.

Karakteristikat dhe njoftimi
Në përgjithësi, Host-Tracker ju lejon të monitoroni ping, https, gjurmë, shpejtësinë e faqes, DNSBL. Ju mund të merrni njoftime përmes postës elektronike, SMS, Skype, Hangout ose telefonatë zanore.

Ndihmë dhe Mbështetje:

Shtë e pamundur që si një përdorues të gjesh Host-Tracker tepër komplekse. Ajo ka udhëzues të mjaftueshëm ndihmës që mbulojnë temat kryesore.

Mund të arrini mbështetjen e Host-Tracker-it përmes postës elektronike. Uebsajti shpjegon përdorimin themelor të monitorimit në kohë.

Uebfaqja është e mbuluar mirë me bloge dhe FAQ të cilat janë po aq të dobishëm.
Pyetje për gjurmuesit e hosteveManualët e ofruar janë të mjaftueshëm dhe ofrojnë një përmbledhje të shërbimeve.

çmimi:

Ashtu siç e përmenda edhe më parë, nëse keni një kërkesë shumë rudimentare, atëherë Host-Tracker siguron një plan falas. Përveç kësaj, ju merrni një provë 30-ditore falas e cila ju lejon të merrni një pjesë të madhe të shërbimeve të qenësishme të Host-Tracker.

Plani më themelor fillon me 5 dollarë në muaj. Në përgjithësi, ka 4 plane të paguara.
planet
Planet rriten më të mëdha dhe më të mira ndërsa trendi lart. Nëse zgjidhni një plan vjetor, atëherë sigurisht që do kurseni shumë.

Intervali i monitorimit është gjithashtu i përshtatshëm, ku në maksimum bën 10 minutë interval monitorimi për planin më themelor.

Një përfitim i këtyre planeve është, plani themelor plotëson kërkesën më të zakonshme të monitorimit në kohë. Planet kujdesen për kërkesat më themelore, si dhe ato të avancuara të monitorimit.

Verdikti:

Host-Tracker nuk përfundon duke bërë një ndikim. Shërbimet e tij të monitorimit janë sigurisht të larmishme dhe vijnë me disa tipare shtesë.

Ajo ka një provë 30-ditore falas e cila është një përfitim i madh së bashku me një plan themelor falas. Planet përsëri janë të gjithanshme dhe të përballueshme.

Karakteristikat e drejtuara nga siguria janë një aspekt tjetër pozitiv i Host-Tracker. Niveli i personalizimit të host-Tracker lejon sigurisht që vlen të provosh.

Host-Tracker është një zgjedhje e cila ia vlen të provohet dhe është një kapelë që do t’i përshtatej të gjitha.

Vizitoni ndjekësin e hostit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector