Rishikimi i HostWinds: Gjërat që duhet të dini para se të shkoni për të (2020)

Ky Rishikim i HostWinds u rishikua dhe azhurnua në 10 Qershor 2019.


Hostwinds është një kompani për të cilën unë jam i gatshëm të betoj shumë prej jush nuk dinë shumë rreth.

Ju mund të keni dëgjuar për të … por edhe kështu, Hostwinds nuk është super i famshëm për shumë njerëz. Edhe në mesin e njerëzve që janë të njohur me pritjen.

Dhe kjo nuk është për t’u habitur — Hostwinds u themelua në vitin 2010, gjë që e bën atë një kompani më të re pritëse në krahasim me disa emra më të mëdhenj që janë afër markës njëzet vjeçare.

Por sa më thellë të futesh në botën e pritjes, aq më shumë do të gjesh Hostwinds ka një reputacion të fortë.

Unë mendoj se mund të thuash se Hostwinds është pritur mirë:

çmimet e pritësve
e marrtë dreqi.

Por sigurisht, kjo nuk do të thotë që Hostwinds është i mirë për të gjithë. Dhe për të qenë i drejtë, unë kam parë kompani me vlera të larta rezultojnë të jenë … mirë, tepër të mbivlerësuara.

Lajmi i mirë është se unë kam provuar Hostwinds personalisht, dhe duke marrë shënime mbi përvojën.

Dhe pasi kam hetuar këtë nënshkruar të mirënjohur, kam shumë për t’ju thënë.

Le të fillojmë me bazat:

uptime

Natyrisht, kjo është pjesa që shumë njerëz duan ta dinë së pari, dhe për një arsye të mirë.

Në fund të fundit, e gjithë qëllimi i hostimit është të keni hapësirën tuaj në internet…priti. Kujdesi për të.

Dhe nëse faqja juaj është gjithmonë poshtë, ai lloj mposht pikën.

Hostwinds është mirë e vetëdijshme për këtë dhe fillon me një premtim intensiv.

Jo 99% me kohë, ose 99.9% me kohë, apo edhe 99.99% me kohë.

Jo, kjo është garancia e Hostwinds ‘:

mbron kohën e pritjes

Ju jeni ndoshta skeptik. Edhe unë isha.

Por në muajt që kam pasur Hostwinds, asnjëherë nuk është ulur nën 99.99% me kohën e duhur – kështu të paktën për veten time, ky premtim është mbajtur. Po, edhe me planin e përbashkët të mbajtjes në internet.

Tani, kam parë ndërmarrje të thyer premtime përpara – për të qenë të sinqertë, ato garanci në kohë nuk përmbushen në mënyrë universale.

Por unë dhe njerëzit që njoh që përdor Hostwinds, kemi pasur një përvojë të shkëlqyer në kohë.

Sa i përket kohërave të reagimit të faqes, ato nuk janë të këqija, por nuk janë edhe të çmendura. Unë do të thoja më shpejt se mesatarja.

Kështu që, në përgjithësi, unë mendoj se Hostwinds me të vërtetë gozhdon kohën e duhur dhe performancën. Me që koha e përgjigjes të jetë mesatare-më e mirë se mesatarja në mënyrë të vazhdueshme, dhe SLA e kohës që zgjat gjithnjë është super e lartë, po, ne jemi në një fillim të mbarë.

Por thjesht një e mirë fillimKemi përpara një udhëtim të tërë:

Lehtësinë e përdorimit

Lehtësia e përdorimit nuk është një përparësi e madhe për të gjithë, si është koha e duhur, dhe mjaft e drejtë.

Por edhe nëse mendoni se nuk i jepni përparësi sa më shumë, lehtësia e përdorimit mund të jetë një jetëgjatësi e madhe.

Po, edhe nëse jeni ekspert – një ndërfaqe intuitive e përdoruesit do t’ju kursejë kohë. Dhe nëse jeni fillestar … mirë, lloj i qartë pse dëshironi lehtësinë e përdorimit.

Sidoqoftë, Hostwinds bie në sy të disa drejtuesve të industrisë kur bëhet fjalë për lehtësinë e përdorimit. Duke thënë këtë, nuk është saktësisht e vështirë për t’u përdorur, por një lloj ndër-mesi.

Le të fillojmë me gjërat e mira:

Do të futem në të më të vërtetë së shpejti, por diçka e zoti në lidhje me Hostwinds është që planet e përbashkëta të pritjes ju japin shumë karakteristika.

Ndonjëherë tiparet i bëjnë gjërat më të komplikuara (gjë që është në rregull), por në këtë rast, disa nga veçoritë i bëjnë gjërat më lehtë.

Merrni këtë, për shembull:

strehimi ju jeni të dobët

Plando plan i përbashkët i mbajtjes së faqes në internet merr ndërtuesin e faqes Weebly.

Kështu që thjesht mund të filloni të krijoni faqen tuaj të internetit pa pasur nevojë të merreni me WordPress (megjithëse mundeni nëse dëshironi).

Mbani në mend se Weebly ka për qëllim të bëjë ndërtimin e faqeve në internet super të lehtë. Edhe nëse kontrollet nuk janë për ju, ose dëshironi më shumë kompleksitet, nuk ka mohim se është mjaft i përdorshëm.

Pra, kjo është një “plus” i rëndësishëm për Hostwinds për sa i përket lehtësisë së përdorimit.

Duke folur për WordPress edhe pse — është e thjeshtë të instaloni WordPress?

Epo, për të qenë i sinqertë, Hostwinds nuk i ka të gjitha tiparet e WordPress që ofrojnë disa hoste më të mëdhenj.

Unë mendoj se do të jetë akoma e lehtë të mjaftueshme për të kuptuar se si të instaloni WordPress — për sa kohë që keni Google — por është akoma shumë e keqe që Hostwinds nuk ka më shumë veçori për ta bërë WordPress të lehtë.

Në anën e ndritshme, disa aspekte të përgjithshme të krijimit të faqeve bëhen lehtësisht. Për shembull:

Transferimet falas / të përfshira në uebfaqe po bëhen gjithnjë e më të zakonshme, por ato akoma nuk janë universale. Dhe si me Weebly, Hostwinds përfshin këtë për nivelin e parë të pritjes së përbashkët, e tutje.

Pra, kjo është mjaft e mirë për mirëdashësinë ndaj përdoruesit. Dhe në fakt, kjo është me të vërtetë një fushë ku ndodhet Hostwinds më të lehtë sesa shumë hoste të tjerë.

Por përtej kësaj, Hostwinds nuk bën shumë. Vendosja e llogarisë tuaj është në rregull, dhe do të përdorni cPanel, në mënyrë që të jetë standarde dhe gati aq e lehtë sa çdo host tjetër do të ishte.

Në fakt duke përdorur ndërfaqen e Hostwinds për të menaxhuar cilësimet e llogarisë tuaj të pritjes dhe të tilla – ka të bëjë me standardin.

Nuk mund të gënjesh, Hostwinds ‘nuk është një për ndërfaqen fantastike. Duket dhe ndonjëherë ndjehet pak clunky dhe e vjetëruar.

Por gjëja kryesore është, është nuk i vështirë per te perdorur.

Kështu që unë mendoj se mënyra më e mirë për të vendosur Hostwinds është kjo:

Nuk është super fillestar miqësor, por një fillestar ende mund ta kuptojë. Përsëri, ndërtuesi Weebly është një plus i madh.

Dhe kushdo që ka një përvojë me një host tjetër, ka të ngjarë të mos ketë ndonjë problem real.

Hostwinds nuk u intereson fillestarëve aq sa disa kompani të tjera si GoDaddy ose Bluehost, kështu që nëse të keni një ndërhyrje të qartë dhe të thjeshtë është përparësia juaj, ju mund të dëshironi të shikoni në hostet më të thjeshtë dhe më të njohur.

Por siç thashë, Hostwinds nuk është e vështirë. Ndërsa një ndërfaqe më e mirë e përdoruesit dhe më shumë karakteristika miqësore me CMS do të ishin të mira, Hostwinds është ende mjaft i përdorshëm.

Duke folur për veçoritë…

Prmimet dhe Karakteristikat

Ju mund të keni qenë më ambivalent në lidhje me mirëdashësinë ndaj përdoruesit, por unë mund t’ju garantoj shumë që ju interesojnë shumë për çmimin dhe veçoritë.

Do të shihni së shpejti se për çfarë po flas, por një gjë mund të them menjëherë në shkop:

Hostwinds ofron një shumëllojshmëri të madhe të produkteve. Rëndësisht, nuk ka asnjë mungesë opsionesh me Hostwinds.

Si i tillë, unë vetëm mund të zmadhoj kaq shumë. Dhe si zakonisht, unë do t’i kushtoj më shumë vëmendje hostit të përbashkët – pasi kjo është ajo që shumica prej jush jeni më shumë.

Në rregull, nuk ka nevojë të humbni kohën tuaj më. Ja si duken planet e nivelit të hyrjes:

Features
themelor
i përparuar
i fundit
Hapësirëi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
panelcPanelcPanelcPanel
domains14i pakufizuar
çmim$ 3.29 / mo$ 4.23 / mo$ 5.17 / mo
Më shumë detajeMë shumë detajeMë shumë detaje

Ky është web faqja e përbashkët që të gjithë janë mësuar ta shikojnë.

Shihni planin e plotë të Hostwinds Shared Hosting këtu…

Do të hyj në detaje së shpejti, por të vërteta të shpejta – këto janë disa çmime me të vërtetë të ulëta. Edhe për konkurrentët më të mëdhenj të Hostwinds, kjo është mjaft e ulët.

Sigurisht, çmimet përtërijnë me çmime më të larta – por ato përtëriten me çmime mjaft standarde. Kështu është në rregull.

Tani, Hostwinds gjithashtu ofron një pritje të përbashkët në internet për bizneset, me performancë më të lartë:

Features
themelor
i përparuar
i fundit
Hapësirëi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
panelcPanelcPanelcPanel
domains14i pakufizuar
çmim$ 5.64 / mo$ 6.58 / mo$ 7.99 / mo
Më shumë detajeMë shumë detajeMë shumë detaje

Shihni planin e plotë të Hostwinds Hosting Business këtu …

Unë e di atë që po mendoni — prisni, nuk është ky prapë thjesht i pritur në internet?

Po, teknikisht. por:

faqet e biznesit të hostwinds

është më pak përbashkët. Do të thotë që ju të merrni më shumë burime të serverit dhe kështu një paketë më të fuqishme.

Për të qenë i sinqertë, këto çmime janë jashtëzakonisht të ulta. Kam parë shumë pako të përbashkëta për “fund të lartë” të përbashkët, por ato kurrë nuk shkojnë për ato çmime.

Pricesmimet e rinovimit janë plotësisht standarde dhe madje edhe më të ulëta se disa konkurrentë. Pricesmimet e mandatit të parë … janë thjesht të ulta.

Ky trend në të vërtetë vazhdon. Shikoni mbajtësin e shitësit:

shitësi i faqeve të hostit

Unë e di unë e di. Vazhdoj të përsëris veten.

Pricesmimet e mandatit të parë janë tepër të ulëta për hostet e shitësit. Pricesmimet e rinovimit janë gjithashtu të ulta. Dua të them, unë jam një lloj Hostwinds i mahnitur është në gjendje të fitoj para fare nga kjo pikë.

Para se të kalojmë në opsionet e pritjes më të lartë, le të shpërndajmë se çfarë po ndodh këtu me serverat e përbashkët:

Planet normale të përbashkët të mbajtjes në internet, niveli i hyrjes, janë mjaft të përballueshme, siç u diskutua.

Por natyrisht, shumica prej jush do të kujdesen për atë që ju marr për çmimin. Në fund të fundit, ndonjëherë planet e pritjes duken të lira … por përfundimisht ju kushtojnë kohë, energji, apo edhe më shumë para përmes të metave.

Ja çfarë ju japin GJITHA planet e përbashkëta të internetit:

faqet e pritësve të përbashkët ndajnë bëmat në internet

Vërtetë, Hostwinds nuk po paketon i çmendur shumat e veçorive në planet e pritjes.

Por nëse vërtet hidhni një vështrim, ju merrni një marrëveshje vërtet të madhe për sa i përket burimeve. Nënfushat e pakufizuara, llogaritë e pakufizuara të emailit, bazat e të dhënave të pakufizuara dhe ruajtja e SSD.

Jo për të përmendur, se depozitimi është i pakufizuar.

Dhe ju merrni një IP të dedikuar dhe ndërtuesin e faqes në internet të Weebly.

E gjithë kjo vjen me nivelin e parë e tutje.

Prandaj, pse të merrni një plan të përbashkët të nivelit të dytë ose të tretë të përbashkët të mbajtjes në internet?

Sepse mund të merrni më shumë domene. Nga 1 në 4, në pakufizuar.

Një arsye e mirë për të azhurnuar, natyrisht. Por në thelb, gjithçka tjetër është e njëjtë – që do të thotë se plani i përbashkët i mbajtjes në internet të Hostwinds është një nga planet më të mira që kam parë, të paktën për këto çmime.

Tani, pritja e përbashkët e biznesit është e ngjashme në atë që lëvizja nëpër nivele ju jep më shumë fusha.

Dhe shumica e karakteristikave kryesore — gjerësia e pakufizuar e bandës, ruajtja e SSD, etj., Janë akoma atje:

hostwinds bëmat e biznesit të biznesit

Pra, shumica e sendeve janë të njëjta. Por ju ndoshta keni vënë re disa gjëra janë të ndryshme:

Ju merrni llogari të pakufizuara FTP, optimizuar MySQL dhe mbase më të rëndësishmet … “serveri i faqes Litespeed.”

Kjo në thelb rrit performancën tuaj. Planet e përbashkëta të uebit janë tashmë të besueshëm, por serverët Litespeed ju japin një dozë shtesë të shpejtësisë.

Dhe një shënim në atë ndërtues të faqes Weebly: Unë e përmenda më parë, por është një pikë e mirë drejt miqësisë ndaj përdoruesit. Sidoqoftë, është më e rëndësishmja që ka shumë vlerë.

Sepse shumë pritës ofrojnë integrim me Weebly ose Wix — por ato platforma nuk përfshihen falas. Kjo ju lejon të keni mundësinë e krijimit të një faqe interneti jashtëzakonisht të përdorshme dhe mjaft të fuqishme, por pa kosto të shtuar.

Kështu që e konsideroj përfundimisht këtë një nga karakteristikat më të forta / pikat më tërheqëse.

Tani, planet e shitësit janë në thelb planet e përbashkëta të mbajtjes së uebit – ato vijnë me pak a shumë të njëjtat karakteristika.

Në fund të fundit, ju në thelb do të rishitni planet e përbashkëta të pritjes.

Në njëfarë niveli, çmimi në të vërtetë mund të jetë pak më i lartë sesa në disa platforma të tjera – duke marrë parasysh që planet e shitësit të Hostwinds janë në thelb planet e tyre të përbashkëta të faqeve të internetit, dhe kompanitë e tjera pritëse ndonjëherë ulin çmimet.

Sidoqoftë, është një punë e mirë duke marrë parasysh të gjitha tiparet për të cilat kam folur tashmë.

Gjithashtu, Hostwinds sjell këtë në foton e shitësit:

zbritësi i shitësit të bujtësit

Kështu që unë mendoj se të gjithë fitojnë me kaq.

Një shënim i fundit për planet e përbashkëta të mbajtjes në internet. Të gjitha planet e përbashkëta të mbajtjes së faqes në internet marrin këtë:

kopjet e pritësve të përbashkëta

Pothuajse thelbësore, por siç ka ndodhur me Hostwinds … është mirë të shohësh një tipar kaq të mirë të dhënë edhe për planet e nivelit të hyrjes.

Në rregull, le të kalojmë në më shumë lloje primi pritjeje.

Së pari, ka një pritje në re. Rrjeti i hosteve është më unik kur bëhet fjalë për çmimin e cloud:

çmimi i cloud i bujtësit

E di, nuk është super e lehtë për sytë.

Gjëja thelbësore për të kuptuar është që ju paguani në orë për pritje në cloud. Edhe pse ju nuk e bëni kam për të paguar në atë mënyrë:

hostwinds pagesa cloud

Por duke supozuar se paguani në orë: çmimi më i ulët është më pak se 0.01 $ në orë (më shumë si 0.01 $ çdo dy orë), dhe çmimi më i lartë është 0.45 $ në orë.

Mimi më i ulët ju jep 1 CPU, 1 GB RAM, 30 GB hapësirë ​​ruajtje dhe 1 TB Bandwidth – një shumë mjaft e besueshme dhe e rëndë për çmimin.

Atëherë mund të shkallëzoni nga 1 CPU në 12 ose 16, dhe 1 GB RAM në 64 GB ose 96GB.

Magazinimi maksimalizohet në 750 GB dhe gjerësia e bandës maksimalisht në 9TB.

Pra, çfarë është mbresëlënëse nuk është me të vërtetë çmimi, por që Hostwinds ofron me lehtësi një gamë të madhe burimesh për të gjitha mënyrat e projekteve.

Për të mos përmendur, cilësia e këtyre burimeve nuk vuan me të vërtetë – ruajtja është ende SSD, për shembull.

Një nga avantazhet e mëdha të mbajtjes së cloud është shkallëzueshmëria dhe Hostwinds përqafon që, si dhe kompanitë më të mira.

Duke lëvizur në — në lidhje me opsionet e cloud, Hostwinds ka opsione VPS (server virtual privat) gjithashtu:

hostwinds vps1

Quite disa opsione, siç mund të shihni. Disa e konsiderojnë këtë varg standard për VPS cilësore, por shumë prej pritësve të njohur nuk ofrojnë kaq shumë mundësi – kështu që unë jap props për Hostwinds.

Unë nuk do të hyj në çdo pikë të vetme të çmimeve, por përgjithësisht planet flasin nga disa dollarë në muaj në vitin e parë deri në 20 dollarë në muaj në nivelin e 4-të. Ata rinovojnë nga 10 deri në 51 dollarë në muaj, përafërsisht duke thënë:

hostwinds vps linux arriti

Sigurisht, kjo varet nga fakti nëse po bëni Linux ose Windows dhe do të keni një host të menaxhuar ose të pa menaxhuar.

Por unë u befasova mirë nga fakti që pritja e menaxhuar dhe e pa menaxhuar nuk ishin aq të ndryshme në çmim. Më sipër është për planet e menaxhuara Linux.

Dhe kjo është për planet e pakontrolluara Linux:

hostwinds vps linux të pakontrolluar

E di, e di – është një sy. Por ju mund të shihni që çmimet nuk janë të ndryshme në fundin e fillimit.

Marrja më e madhe është se ju keni shumë më tepër mundësi nëse zgjidhni të trajtoni VPS-në tuaj, me një gamë të konsiderueshme të bërthamave të CPU-së, RAM-it, ruajtjes dhe gjerësisë së bandës për të zgjedhur.

Planet e Windows janë pak më të shtrenjta, por për të qenë të sinqertë, jo aq më shumë. Gama e burimeve të disponueshme është e njëjtë.

Dhe e fundit, por sigurisht jo më pak e rëndësishme, Hostwinds shet edhe serverë të dedikuar gjithashtu. Dhe nëse mendonit se planet e tjera kishin një gamë të gjerë opsionesh … serverat e dedikuar janë edhe më shumë në diskrecionin tuaj.

Ka disa lloje të ndryshme të serverëve për të zgjedhur, me çmime të ndryshme fillestare:

dedikuar bujtësve

Por ju mund të rregulloni shumë aspekte të ndryshme të planit:

dedikuar bujtësve

Dang. Ju mund të kontrolloni praktikisht gjithçka që ju intereson: OS, versionin, mund të shtoni burime, RAID, etj.

Dhe ajo që bie në sy është që çmimet janë relativisht të ulëta, pavarësisht se janë serverë të dedikuar.

Dhe po, zakonisht kjo do të thotë se cilësia është e dyshuar – por për të qenë e sinqertë, Hostwinds nuk vuan vërtet aq shumë sa kalon cilësia.

Në fakt, kjo është lloji i përgjithshëm për Hostwinds. Hostwinds ka shumë plane të ndryshme pritjeje për të zgjedhur, shumë prej tyre tweakable nëse dëshironi.

Por, të gjithë kanë tendencë të çmohen ose normalisht ose më të ulët se zakonisht … pa vuajtur seriozisht në performancë.

Dhe as mos më fillo me veçoritë. Hostwinds ka hedhur në erë seriozisht mendjen time duke ofruar një gamë kaq të gjerë të energjisë.

Dhe nëse po shikoni me të vërtetë ato plane të përbashkëta të pritjes, unë duhet të them se Hostwinds ka disa nga pazaret më të mira përreth. Mimet, siç u tha, në fund të ulët, por ju merrni shumë karakteristika të përparuara.

Për ta thënë shkurt, Hostwinds ka gozhdohem çmimi dhe tiparet e planeve të tij të pritjes.

Sigurisht, historia nuk ka mbaruar akoma:

Ndihma për klientët

Ashtu si lehtësia e përdorimit, jo të gjithë i japin përparësi kryesore mbështetjes së klientit. Por nuk mendoj se dikush me të vërtetë mund të thotë se është i parëndësishëm, gjithashtu.

Në fund të ditës, një fillestar do të ketë nevojë për të … uh, fillim. Dhe madje një pro do të ketë nevojë për atë për problemet e papritura teknike që dalin.

Pra, le të hedhim një vështrim në mbështetjen e klientëve të Hostwinds.

Këtu është një shembull i një bisede live chat:

biseda për strehuesitbiseda për strehuesit

Siç mund ta shihni, përfaqësuesi ishte shumë i shpejtë për t’u përgjigjur.

Sigurisht, pyetja ishte e thjeshtë – por prapë ishte një përgjigje e shkëlqyeshme.

Sigurisht, pyetje më të ndërlikuara do të ishin më të mirat për ndihmë biletash ose telefonike. Dhe Hostwinds ofron të dy:

mbështetja e kontaktit për strehuesit

Tani, unë kam të njëjtin mendim të përgjithshëm për të gjitha metodat e metodave të Hostwinds ‘për të kontaktuar mbështetje.

Mbështetja është e mirë në atë që kalon minimumin e zhveshur, por nuk është kurrë super yjore ose e paharrueshme. Shumë njerëz nuk kujdesen për atë milje shtesë të mbështetjes, dhe disa bëjnë.

Sigurisht, ndonjëherë ju merrni një përfaqësues të shkëlqyeshëm, por zakonisht, është shumë standard. Pra, ndërsa kontaktimi i personelit mbështetës nuk është i keq, është me të vërtetë mesatare.

Ky nuk është fundi i mbështetjes së Hostwinds. Ka shumë informacione në vend:

baza e njohurive për strehuesit

Baza e njohurive të hostwinds është e thjeshtë dhe e organizuar qartë.

Easyshtë e thjeshtë dhe e efektshme për të kërkuar:

baza e njohurive të pritësit2

Dhe artikujt janë zakonisht shumë të thelluar, ose të paktën të përshtatshme në thellësi:

baza e njohurive për strehuesit

Tani, mbani mend atë pjesë të lehtësisë së përdorimit? Mos harroni se si thashë që Hostwinds nuk është e vështirë, por gjithashtu nuk është aq e kujdesshme për fillestarët?

Mund ta shihni edhe në sistemin mbështetës.

Për shembull, Hostwinds bën keni mbështetje për njerëzit që kanë filluar, siç e prisni:

baza e njohurive për strehuesit

Por nuk është super intuitiv apo i arritshëm. Nuk është aq e qartë sa për shembull mbështetja e Bluehost është.

Kështu që fillestarët e përgjithshëm do të duhet të bëjnë pak më shumë lexim dhe lundrim në bazën e njohurive të Hostwinds.

Por në përgjithësi, unë mendoj se mbështetja në vend e Hostwinds është mjaft e mirë. Kontaktimi i repeve është i besueshëm, nëse jo yjor. Informacioni në vend mund të mos jetë i organizuar sipas dëshirës së të gjithëve, por ka shumë detaje dhe larmi të temave.

Që na çon në njërën nga këmbët e fundit në udhëtimin tonë:

siguri

Ah, siguri. Shtë një nga ato gjëra për të cilat ne të gjithë dimë se duhet të kujdesemi, por në praktikë, vetëm disa bëjnë vërtet.

Epo, unë nuk dua të jem i vrarë por siguria është jashtëzakonisht e rëndësishme për pothuajse gjithçka në internet.

Dhe nëse po flasim për burimet që po përdor faqja juaj, dhe informacionet që udhëtojnë drejt dhe nga faqja juaj, atëherë siguria vetëm bëhet shumë më thelbësore.

Siç thashë, nuk e di se të gjithë kujdesen për sigurinë. Por lajmi i mirë është…

Rrjetet e pritjes bën. Pra, edhe nëse nuk ju intereson, mund të përkuleni veten mbi supe nëse përdorni Hostwinds (lloj, mos e merrni atë shumë seriozisht).

Hostwinds ka tre qendra të të dhënave: një në Seattle, një në Dallas dhe një në Amsterdam.

Në rregull, kjo është një lajm i shkëlqyeshëm. Do të thotë që ka një kopje rezervë edhe në rast të një katastrofe natyrore.

Dhe, qendrat e të dhënave janë audituar të gjitha – një plus i madh.

Qendra e të dhënave në Amsterdam nuk duket se ka një ton sigurie fizike ashtu si bëjnë vendndodhjet e Seattle dhe Dallas, për fat të keq.

Por, ato vende amerikane duket se janë mjaft të pajisura. Kështu mbrohet qendra e Seattle, për shembull:

siguria e strehuesve

Qendrat e Seattle dhe Amsterdam duket se kanë tepricën më të mirë në energji dhe ftohje, por qendra e të dhënave Dallas është ende mjaft e sigurt.

Shumë kompani pritëse flasin për ato sa janë të sigurta. Por kur Hostwinds thotë këtë:

siguria e strehuesve

U besoj atyre. Në fund të fundit, kohëzgjatja ime ka qenë fantastike, dhe ata duken mjaft të sigurt në garancinë e tyre të kohës.

Unë uroj që të kishte më shumë informacion mbi infrastrukturën dixhitale të sigurisë, por në të njëjtën kohë, Hostwinds duket se është lloji i kompanisë pritëse që mund t’i besoni pak më shumë. Të paktën, me ato rezultate.

Pra, në përgjithësi, unë do të them se Hostwinds është mjaft i sigurt, edhe nëse më shumë informacione do të ishin ideale.

rekuizitë

 • Koha dhe performanca fantastike.
 • Pricesmimet me të vërtetë të shkëlqyera në nivelin e hyrjes (pako të përbashkëta të pritjes në internet) për vitin e parë, çmime normale më pas.
 • Duke u bazuar në këtë: në të gjithë bordin, Hostwinds ka disa nga çmimet më të ulta që kam parë në një gamë të produkteve të pritjes, nga pritja e përbashkët e pritjes deri në pritjen e shitësve, dhe madje edhe VPS. Rinovimet kanë tendencë të jenë goxha normale ose në fundin më të lirë.
 • Megjithë çmimet e ulëta, planet e serverëve të përbashkët vijnë me shumë karakteristika të shkëlqyera – duke përfshirë ruajtjen e pakufizuar të SSD, IP të dedikuara, rezervë për natën dhe ndërtuesin e faqes së internetit të Weebly.
 • Një gamë e gjerë opsionesh për primin pritës, të tilla si Cloud, VPS, dhe host të dedikuar. Kjo do të thotë një gamë e gjerë e burimeve / fuqisë gjithashtu. Plus, çmimi është i mirë.
 • Në veçanti, serverat e dedikuar janë shumë të personalizueshëm.
 • Mbështetje e përgjithshme e klientit.
 • Siguri e mirë, me shumë tepricë dhe qendra të shumta të të dhënave.

Cons

 • Jo aq i përqendruar tek fillestarët dhe newbies, jo hosti më i thjeshtë.
 • Jo një ton karakteristikash të veçanta për instalimin ose integrimin me CMS të njohura si WordPress.
 • Informacioni / mbështetja në vend mund të jetë më miqësore për fillestarët.
 • Qendra e të dhënave në Amsterdam duket se mund të përdorë siguri më të mirë fizike.
 • Shumica e informacionit në lidhje me sigurinë e Hostwinds kanë të bëjnë me sigurinë fizike dhe tepricën. Kjo është e shkëlqyeshme, por unë dua të di më shumë rreth mbrojtjes dixhitale kundër hakerave dhe të ngjashme.

Përfundim: A ju rekomandoj hostwinds?

Kështu që unë mendoj se është koha që të përfundojmë këtu.

Para se të filloja të përdorja Hostwinds, isha pak skeptik. Uebsajti ishte mjaft i dobët, kompania ishte pak e re, dhe unë nuk dija shumë për të.

Por atëherë unë në fakt i dhashë një e shtënë. Dhe kuptova që edhe nëse nuk është për të gjithë, Hostwinds është lehtësisht një nga mikpritësit më të padrejtë atje tani.

E them këtë për disa arsye, por në thelb:

Ajo bën gjithçka në rregull, dhe nuk është shumë mbi buxhetin.

Hostwinds ka një gamë të madhe të produkteve në dispozicion. Pothuajse të gjithë ata kanë të paktën çmime të arsyeshme, nëse jo pak më të kushtueshme se mesatarja.

Për më tepër, shumë prej tyre vijnë me karakteristika të shkëlqyera ose janë shumë të personalizueshme.

Web-faqja e përbashkët në veçanti ka veçori fantastike në nivelin e hyrjes – një nga marrëveshjet më të mira që kam parë për një pritje të përbashkët në internet.

Për të mos përmendur, performanca është spektakolare – ose të paktën ajo ishte për mua dhe për shumicën e njerëzve – dhe siguria duket e fortë.

Pra, kur bëhet fjalë për Hostwinds, pyetja e vërtetë është:

Kush bëj unë nuk rekomandojnë Hostwinds të?

Dhe përgjigja në thelb do të ishte fillestare totale ose njerëz që duan një pritje super të lehtë dhe të thjeshtë në kohë.

Shtëpitë e pritjes mund të jenë të tepërta në performancën dhe karakteristikat për njerëzit që nuk kujdesen për atë send, dhe hostet e tjerë mund të jenë më të lehtë për sa i përket ndërhyrjeve në internet dhe përdorimit të përditshëm.

Edhe pse, ai ndërtues i faqes Weebly është një nxitje mjaft e fortë për fillestarët…

Sidoqoftë, Hostwinds tani qëndron në librin tim si një nga hostet më të mirë që kam shqyrtuar — dhe patjetër një me pazare fantastike.

Nëse nuk jeni i sigurt, kjo është e kuptueshme – por gjithmonë mund ta provoni, pa rrezik!

rimbursimi i pritësve

Gëzuar pritjen!

Prove falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map