Rishikimi i Internetit në gardian 2020: Opinioni im i ndershëm me Pro dhe kundër

Rishikimi i Internetit në gardian 2020: Opinioni im i ndershëm me Pro dhe kundër

Rishikimi i Internetit në gardian 2020: Opinioni im i ndershëm me Pro dhe kundër

Farë është Interneti në gardian?

Internet Keykey, a ju duket e njohur kjo emër për ju? Nëse nuk keni dëgjuar kurrë, atëherë mos u shqetësoni.


Shumë njerëz pranojnë se nuk janë të vetëdijshëm për Internet Keykey ose thjesht nuk kanë dëgjuar kurrë për të. Përkundrazi, ka edhe pak geeks që kanë dëgjuar, si dhe kanë përdorur gardian.

Në përgjithësi, për sa i përket popullaritetit, ju do të gjeni një reagim të përzier ndaj gardianit. Para se të shkoj më tej, më lejoni të jap një prezantim të shkurtër në lidhje me gardian.

Një përgjigje e thjeshtë është – Po, Interneti në gardian ofron shërbime pritëse. Shtë interesante, se ndryshe nga shumica e platformave të tjera të pritjes, “The Keykey” fillimisht nuk ishte përqendruar në shërbimet e pritjes.

Firstshtë filluar për herë të parë në 1999 për të ofruar shërbime këshillimi për ISP dhe Ofruesit e Telekomunikacionit të Avancuara, përpara se gradualisht të kalojë në një nga disa zgjidhje pritëse.

Xhepi është i bazuar në Latham, Nju Jork dhe ofron shërbime të gjelbërimit të pritjes.

Pra, a kthehet koka në Internet Keykey?

Qëndroni në të dini gjetje më interesante të Internet Keykey!!

Kundërvajtjet në Internet gardian

Para se të kontrolloj se çfarë është e dobishme për gardian, më lejoni të jap detaje në lidhje me atë që gjeta ka të bëjë me Xhepi.

Arrestimi ka një listë të gjithanshme të shërbimeve, pa dyshim për të. Sidoqoftë, ajo që kam parë në lidhje është mungesa e tyre e tipareve të pasura të sigurisë të pasuruara.

Epo, kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton se gardian nuk është i sigurt. Ka SSL, filtra spam për email, azhurnime të rregullta, mbrojtje me fjalëkalim për drejtoritë. Ajo që mungon është ndonjë veçori e dallueshme e sigurisë nga industria e kutive.

Një faktor tjetër shqetësues është mbështetja e tyre për SEO dhe analitikë. Përveç AWStats, nuk ka mbështetje tjetër të përparuar të analitikës.

Kyç i dorës ka një host të veçantë SEO, i cili do të bëjë që shumica prej nesh të pyesin nëse zgjedhja e ndonjë plani tjetër të pritjes do të ishte gjëja e duhur për të bërë.

planet e SEO

Epo, gardian kishte disa çështje që kanë të bëjnë me SEO në të kaluarën.

Ndërsa shumica e këtyre shqetësimeve të SEO janë adresuar me kalimin e viteve, prapëseprapë kjo është diçka për të cilën duhet të keni dijeni.

Në fund të fundit, si shumica e platformave të pritjes, gardian ka një normë më të lartë rinovimi për planet e saj të pritjes në krahasim me çmimet për herë të parë.

Pasi e tha këtë, këto dobësi nuk lë të kuptohet që ta hidhni plotësisht në dorë gardian.

Qëndroni në !! Do të dinit më shumë për të, më tej.

Pro-të mirat në Internet

Duke vazhduar më tej, tani është koha të kontrolloni se çfarë është e mirë në gardian. Definitivisht gardian ka disa karakteristika interesante dhe nofullore të cilat kërkojnë përmendje të veçantë.

Pra, cilat janë këto tipare?

Epo, prit ndërsa unë zbuloj pjesët më të mira në lidhje me Internetin në gardian.

uptime

Kyç në Internet përdor teknologjinë më të fundit e cila është e bazuar në energjinë e rinovueshme të Gjelbër. Fuqia prodhohet në vend në qendrat e tyre të gjelbërta të të dhënave.

Qendrat e të dhënave

Sidoqoftë, më mbresëlënëse është besueshmëria e tyre e cila siguron 100% garanci në kohë të rrjetit.

Përveç disponibilitetit, Kyçet në Internet gjithashtu sigurojnë një garanci për vonesën në rrjet dhe humbjen e paketave.

Sa për SLA, latenca mesatare mujore nuk do të kalojë 95-milisekonda udhëtimin e gjatë dhe humbja mesatare mujore e paketave nuk do të kalojë 1%.

Planet dhe mimet

Kyç i dorës ofron mundësi të shumta pasi nuk kufizohet vetëm në Linux por gjithashtu mbështet Windows.

Në një nivel të lartë, ekzistojnë 2 plane Linux. Për habinë e të gjithëve, ajo ofron pothuajse 75% zbritje për përdoruesit për herë të parë.

Epo, këto zbritje janë të zbatueshme në rast se ju zgjidhni një plan çmimi 3-vjeçar.

Planet Linux në dispozicion janë-

Planet e Linux Linux në gardian

Një tjetër plan i rëndësishëm për të kontrolluar është pritja e tij në Windows Shared. Këtu keni gjithsej 3 plane.

Plani i Windows

Megjithatë, një plan tjetër i cili mund të jetë me interes për shumicën e blogerëve përreth është pritja SEO. Këtu keni 3 plane.

SEO-Plan

Përveç kësaj, ju duhet të zgjidhni një listë të serverëve të dedikuar, serverë të vetë-menaxhuar dhe plotësisht të menaxhuar.

Ndërsa planet nuk janë më të lira për rinovim, megjithatë, ai ende ofron çmime të konsiderueshme të përballueshme dhe jep vlerën më të mirë për para.

Features

Shumë karakteristika të ofruara janë si pjesë e planit. Duke folur për mbajtjen e tyre në Linux, gardian siguron ruajtje të pakufizuar RAID-10 SSD. Padyshim një marrëveshje e madhe!!

Qëndroni, ka më shumë për të.

Planet ofrojnë një bandë të pakufizuar, mbështetje të shumëfishtë domain, mbështetje IPv4 / IPv6. Gardian siguron SSL të pakufizuar dhe një SSL opsionale 2048 bit.

Karakteristikat e cpanel

Në mënyrë të ngjashme, pritja me bazë Windows siguron një seri të mirë karakteristikash. Ju merrni 20 GB në 100 GB RAID-10 hapësirë ​​ruajtëse me një bandë të pakufizuar.

Përfshihet gjithashtu mbështetje për MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 dhe IIS. Në përgjithësi mbështet teknologji të shumta të bazuara në Windows.

Ndihma për klientët

Interneti në gardian siguron burime të mjaftueshme mbi faqet e internetit të tij. Ju nuk mund të gjeni shumë burime që i përkasin gardianit kudo tjetër.

Sidoqoftë, shumica e përdorimit bazë është plotësisht e mbuluar në bazën e tij të njohurive. Ju mund të arrini mbështetjen e klientëve të tyre përmes telefonit, postës ose bisedës live.

Do pjesë është e mbuluar me FAQ që zakonisht ndodhin. Përfshihet gjithashtu një sektor i një gazete dhe blog i cili është po aq interesant dhe tërheqës në të njëjtën kohë.

Mbështetja e klientit është në dispozicion 24/7. Për ta kontrolluar këtë më tej, provova opsionin e tyre të bisedës live. Sidoqoftë, biseda live nuk ishte në dispozicion.

mbështetja e klientit

Shërbime rezervë

Këtu, kopja rezervë kërkon një përmendje të veçantë. Për shërbimet rezervë, ekziston një Kthesë në dorë që përdor teknologji të përparuar dhe një GUI të lehtë për t’u përdorur për të planifikuar kopje rezervë.

Kjo bazohet në teknologjinë rezervë të cloud e cila është e besueshme dhe e sigurt në të njëjtën kohë. Kjo lejon çdo restaurim në kohë.

Nuk janë të gjitha.

10 GB-të e para janë falas.

backup-shërbim

Mbi dhe mbi atë që ju mund të rezervoni për 25 dollarë.

shpërngulje

Internet Keykey ju ndihmon të migroni gjithçka që përfshin email, baza të të dhënave, aplikacione, faqe në internet. Gjithçka në faqen tuaj të internetit mund të migrohet.

Për më tepër, ky është një shërbim falas. Në rast se nuk jeni të sigurt se si të migroni, atëherë Interneti gjithashtu mbështet edhe me një këshillim falas.

shpërngulje

Ju mund të bëni kopje rezervë nga pritësi juaj ekzistues në internet dhe gardian do t’ju ndihmonte në restaurim.
Në një situatë kur dëshironi që gardian të krijojë kopje rezervë nga hosti juaj ekzistues, atëherë Kyçet merr kopje rezervë dhe migron deri në 20 llogari.

Mbi këtë kufi, gardian ngarkon një tarifë minimale prej 1.50 $ për transferim të llogarisë.

Add-ons

Pra, çfarë më shumë që merrni me gardian?

Në rast se nuk jeni të kënaqur me shërbimet e Xhelat, atëherë Xhelat nuk ju japin pyetje të bëra me garanci të kthimit të parave 30-ditore.

paratë mbrapa

Thelbësor ndihmon jo vetëm me migracionin në uebfaqe, por gjithashtu ndihmon në një migrim të serverëve. Ofron ndihmë falas për migracionin, së bashku me shërbime falas.

Gardian ofron mundësi të shumta konfigurimi të serverit bazuar në shpejtësinë dhe ruajtjen. Ju kurrë nuk do t’i mbaroni burimet. Në të njëjtën kohë, ju paguani vetëm konfigurimin që do të përdorni.

Thelbësor mbështet një listë të madhe të skripteteve softaculous që e bëjnë krijimin e uebfaqes, blogut dhe krijimit të tregtisë elektronike më të thjeshtë.

A ju rekomandoj Internet Keykey?

Më në fund, tani është koha e vendimit. Pra, a është Ndezur ose Fikni për Kyçin në Internet?

Epo, gardian siguron shërbime të shumta falas të cilat janë përfshirë si pjesë e planit. Diqka për të cilën mund të kërkoni pagim në rast të disa shërbimeve të tjera të pritjes.

Konfigurimet e serverit, teknologjia cloud, kohëzgjatja e vazhdueshme, besueshmëria, spektri i gjerë i karakteristikave është padyshim tërheqës dhe tërheq vëmendje.

Një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse jeni duke kërkuar opsione pritëse të zotëruara dhe të menaxhuara të serverit të përshtatshëm për buxhetin.

Për të përfunduar, interneti në gardian është mbresëlënës dhe është një provë e madhe. Bravo i madh është diçka që me siguri meriton Xhelat.

Vizitoni internetin në gardian

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector