Rishikimi i MVPS (2020): A ia vlen paratë tuaja?

Besimi i një shërbimi që keni përdorur më parë është një justifikim shumë i vlefshëm për ta vazhduar përdorimin e tij. Por a është besnikëria që ju bën të riktheheni në shërbim? Nuk ka më shumë për të dëshiruar dhe pasur?


Kjo është arsyeja pse ne provuam MVPS. Edhe pse nuk keni dëgjuar kurrë më parë për MVPS, por ai ka një vijim domethënës në Evropë, nga ku është nga.

Tani ne provuam MVPS gjerësisht dhe kemi disa fjalë për t’i ndarë. Prandaj, të gjitha informacionet në këtë përmbledhje bazohen në përvojën tonë personale.

Pra, a është MVPS shërbimi më i ri më i mirë evropian i pritjes në treg? Le të fillojmë me…

Lehtësinë e përdorimit

Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

Lehtësia dhe qasja rrisin përvojën tuaj në një mënyrë madhore. Ekzistojnë 2 aspekte kryesore të shfrytëzueshmërisë: Ndërfaqja e përdoruesit dhe navigimi.

Ndërfaqja e përdoruesit ju lejon të mësoni rrugën tuaj përmes provës & gabim. Ka kuptim që pasi të keni mundësi të kaloni nëpër të gjitha butonat dhe ikonat, lehtë mund të mësoheni me mjedisin.

Lundrimi ka të bëjë me përdorimin e rrugës më të mirë të mundshme të përdoruesit pa u humbur në detaje teknike. Lundrimi gjithashtu ndihmon në habitatimin e përdoruesit.

Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

Le të fillojmë së pari me Shiritin anësor të Panelit. Shtë i thjeshtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur. Ju keni 2 seksione kryesore për të parë përveç Panelit / Panelit të Kontrollit dhe Anuloni VPS.

Seksioni i Veprimit është në thelb atje për të ndezur / fikur serverin, rindizur, pauzë ose mbyllje. Përfshirja e të gjithë butonave drejt e në shiritin anësor e bën mirëmbajtjen e faqes tuaj.

Ekzistojnë opsione të mëtejshme menjëherë nën “Veprimet” që e bëjnë navigimin lehtësisht. Ju mund të riinstaloni OS, të azhurnoni, ngrini tastierën për menaxhimin manual, të vendosni kopje rezervë, të merrni grafikë për statistika të ndryshme, të instaloni aplikacione, klon, etj..

Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

Tjetra, u drejtuam tek pjesa Grafikët për të kontrolluar performancën. Kishte 3 metra grafikë që tregojnë CPU, memorje, trafik, lexim / shkrim të diskut.

Dhe performanca siç mund ta shihni, nuk është aspak e keqe, veçanërisht përdorimi i CPU duket i qëndrueshëm dhe navigimi ishte rrufe i shpejtë i cili është një plus i sigurt.

Prandaj, për të përfunduar këtë pjesë: UI & prezantimi është në pikë. Ndërfaqja ishte e lehtë për tu marrë nga dhe navigacioni u ndje i qetë.

Çmimeve & Features

Konfiguroni serverin tuaj në cloud cloud

Pa humbur kohë, le të hidhemi në çmime. Ju mund të ndryshoni ciklin e faturimit në bazë mujore, vjetore, gjysmë-vjetore & tremujor dhe gjithashtu mund të zgjidhni OS që do të instalohet paraprakisht.

Me 3,00 € / muaj, plani ‘VPS ONE’ do t’ju ​​marrë një CPU të vetëm thelbësore, 2 GB RAM, SSD 25 GB, 1 faqe në internet dhe një bandë të trafikut me vlerë 3TB të cilat janë të gjitha të mjaftueshme për një fillim ose një faqe në internet që synon një turmë relativisht të vogël.

Plani ‘VPS BASIC’ me 7,00 € / muaj është një azhurnim shumë më i mirë në krahasim me VPS ONE. Ju merrni një CPU të dyfishtë thelbësore, 4 GB RAM, 50 GB SSD, ende 1 faqe në internet por me gjerësi bandë me vlerë 7 TB. Në këtë pikë ju mund të filloni të mendoni për lartësimin e blogut tuaj ose të filloni atë dyqan online.

Në mënyrë të ngjashme, ‘VPS POWER’ ka dyfishin e sasisë së bërthamave, dyfishin e sasisë së RAM-it, dyfishin e ruajtjes, akoma 1 faqe në internet (e cila në këtë pikë mund të ishte 2), dhe gjerësia e brezit 25TB.

Ju nuk do të merrni 2 faqe interneti derisa të zhvendoseni në ishullin e poshtëm, duke filluar me ‘VPS SUPER’ që është 39 € / muaj dhe ofron një CPU 6 thelbësore, RAM 16 GB, 150 GB SSD, 2 adresa IP dhe gjerësi bandë 30TB.

Së fundmi, plani ‘VPS MAX’ ofron 12 bërthama të energjisë CPU, 64 GB RAM, 300 GB SSD hapësirë, mbi 4 uebfaqe dhe gjerësinë e brezit 60TB të gjitha me 99,00 € / muaj. Tani, nëse do të bënim një shënjestër, ruajtja dhe gjerësia e bandës mund të ishte shtrirë në pakufizuar.

siguri

Më shpesh sesa jo, gjithçka zbret në siguri. Pra, çfarë lloj sigurie mund të presësh nga MVPS? Epo ka 2 mënyra për të siguruar besimin tuaj:

Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

Autentifikimi me dy faktorë është një metodë verifikimi që përfshin 2 porta që duhet të kalohen përpara se të fitoni qasje. Shtë një nga format më të zakonshme të vërtetimit, por megjithatë shumë i sigurt.

Ju lehtë mund të vendosni numrin tuaj të telefonit & email, fjalëkalim & OTP, fjalëkalimi & ID personale ose ndonjë kombinim tjetër i mjeteve të autorizimit.

MVPS - Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

IP Access List mund të përdoret për të hyrë në adresat IP që duhet të bllokoni. Këto adresa IP mund të jenë kërcënime të mundshme që mund të dëmtojnë faqen tuaj. Prandaj, ju nuk mund ta rivendosni këtë mbrojtje një herë të caktuar dhe mund të përdoret gjithashtu në mënyrë konfidenciale me Autentifikimin Dy Faktor.

Kjo përmbledh sigurinë. Ju keni mbrojtje në formën e Autentifikimit të Dy Faktorëve dhe Lista e Qasjeve IP.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit e bën jetën tuaj shumë më të lehtë. Issështjet dalin gjatë gjithë kohës dhe përdoruesit përfundojnë duke kërkuar përgjigje në të gjithë internetin. Nëse vetë shërbimi ka një bazë të centralizuar të njohurive dhe një mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit, me të vërtetë ka tendencë të bëjë një ndryshim.

Pyetjet e bëra më shpesh

Në fillim ju keni seksionin FAQ ose siç e quajmë ne “Baza e njohurive”. Mund të merrni përgjigje për shumë pyetje të zakonshme, siç janë serverët VPS, garancia në kohë, politika rezervë, cilat janë kopjet automatike dhe si funksionojnë ata dhe shumë më tepër.

Pyetja më e shpeshtë

Duke folur për përgjigje, mirëpo, ato mbahen mjaft të shkurtra dhe për pikë. Të jesh në pikëpamje është e mirë edhe pse jo gjithmonë. Zgjerimi në një temë të caktuar ndonjëherë është i domosdoshëm sidomos kur përdoruesi mund të jetë i ri për këtë temë.

Disa lidhje të jashtme me tema të lidhura për lexim të mëtutjeshëm gjithashtu do të ishin të dobishëm, siç është me shumë FAQ të ngjashme.

Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

Kur bëhet fjalë për marrjen e mbështetjes live, MVPS ka një sistem të biletave në vend që mund të përdoret për të zgjidhur pyetjet ose mund të ngjitni gabime të gabimeve ose fotografi të ekranit të problemit tuaj.

Ofruesi juaj i besuar i VPS me cilësi të lartë

Këtu, ne postuam një pyetje në lidhje me integritetin e serverëve të tyre. Ne kemi dashur të dimë nëse të gjithë serverët e tyre janë menaxhuar në mënyrë autonome ose janë deleguar në kompani të palëve të treta, e cila shpesh është një veprim i rrezikshëm për shkak të kërcënimeve, si vjedhja e të dhënave dhe …

MVPS - VPS-ja juaj e besuar me cilësi të lartë siguron

… Ata u përgjigjën brenda disa orësh me përgjigjen siç pritej: Ata nuk janë asnjë palë e tretë e përfshirë. Por përsëri, koha e përgjigjes mund të ishte më e mirë.
Kjo përbën mbështetjen e klientit. Ju keni një gjysmë baze të mirë të njohurive dhe një mbështetje të kënaqshme të drejtpërdrejtë.

përfundim

Kështu që i gjithë ai informacion na lë me një pyetje të fundit:

A ja vlen MVPS? A ja vlen të rekomandohet përtej të metave të saj? A do të bëjë një ndryshim për të lëvizur faqen tuaj sipër?

Ta themi thjesht: Jo… por Po.

Në përvojën tonë, shërbimi u ndje shumë i kënaqshëm. Ishte e lehtë për t’u përdorur, lundrimi ishte i shpejtë, ka një gamë të gjerë planesh me nivele të shumta karakteristikash, siguria e serverit është e besueshme, mbështetja funksionon, dhe…

… Veçoritë e sigurisë së sigurimit mund të ishin, edhe më shumë, dhe baza e njohurive mund të ishte e shtrirë.

Por hej asnjë shërbim nuk është i përsosur dhe këto nuk janë lloji i të metave që shkatërrojnë plotësisht përvojën. Ata MUND të fiksohen dhe përmirësohen dhe le të shpresojmë se do të bëjnë.

Prandaj, kjo përfundon shqyrtimin. Cfare mendoni ju A e gjetët artikullin informues? A ja vlen MVPS të kaloni? A e provuat shërbimin? Ju lutemi komentoni më poshtë dhe na tregoni.

Provoni MVPS Hosting Sot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map