Rishikimi i Rrjetit të Uebit: 8 Pro & 2 Kundërt të Përdorimit të Ndërtuesit të faqeve në Webflow

Rishikimi i Rrjetit të Uebit: 8 Pro & 2 Kundërt të Përdorimit të Ndërtuesit të faqeve në Webflow

Rishikimi i Rrjetit të Uebit: 8 Pro & 2 Kundërt të Përdorimit të Ndërtuesit të faqeve në Webflow

Sot ndërtimi dhe hartimi i një faqe në internet ka arritur lartësi të reja, disa përtej imagjinatës. Ajo që dukej komplekse disa vjet mbrapa, është lehtësuar plotësisht nga shumë ndërtues të faqeve të internetit.


Të dish se cili ndërtues i faqes në internet i përshtatet kërkesës tuaj, kërkon disa njohuri në lidhje me ndërtuesin, së bashku me të kuptuarit se çfarë ofron saktësisht.

Një ndërtues i tillë në internet i cili ka qenë gjithnjë e më i popullarizuar është Webflow.

Rrjedha e internetit është një krijues i faqeve në internet për të ndërtuar faqet e internetit të përgjegjshme. Ajo u fillua për herë të parë në 2013 dhe ka selinë në San Francisko, Kaliforni, Sh.B.A..

Pra, është Webflow i përshtatshëm për ju?

Epo, vazhdo, para se të vendosni nëse Rrjedha e internetit është e përshtatshme për ju. Përmes këtij postimi, unë do të zbuloj disa nga të mirat dhe të mirat e përdorimit të Webflow.

Pro për rrjedhën e internetit:

Një nga avantazhet më të mëdha me Webflow është që ju mund të filloni ta përdorni falas. Epo, kjo është falas përgjithmonë. Një vend i përshtatshëm për individët që kanë një buxhet të ulët.

webflow

Features:

Do të ishte e përshtatshme të shtoni tiparet e tyre si një nga të mirat. Epo, me siguri ekziston një arsye për këtë.

Ndërtuesi i saj i tërhequr dhe hequr nga faqja e internetit e mbështetur jashtëzakonisht nga HTML, CSS, JavaScript është mundësuar të ndërtojë uebfaqe tërheqëse vizuale dhe interaktive të cilat gjithashtu mund të mbështesin animacione.

CMS dhe E-commerce e mbështetur nga Webflow lejojnë dizajnimin e thjeshtë të faqes në internet. Në mënyrë të ngjashme, redaktori së bashku me aftësitë e strehimit pa probleme e bën më të shpejtë fillimin e faqes tuaj të internetit.

Planet përfshijnë kontrollet paraprake të SEO dhe faqet e zhvilluara me Webflow janë SEO të gjitha miqësore.

webflow-avancuar-SEO

webflow-seo-friendly

Përveç kësaj, ju keni qasje në mbi 100 shabllone të përgjegjshëm. Rrjedha e internetit siguron një API me bazë REST të cilën mund ta përdorni për të azhurnuar / shtuar / fshirë artikujt nga CMS tuaj.

webflow-planet

Planifikimi i fleksibilitetit:

Rrjedha e faqeve ofron plane të gjithanshme. Siç e përmenda ju keni mundësinë të zgjidhni planin e tyre të lirë i cili mbetet i lirë përgjithmonë. Me planin falas, ju mund të përdorni dy projekte me dizajnimin e plotë dhe publikimin në webflow.io.

Planet ndahen si –

  • Plani i sitit – Kjo është një ndërtesë themelore në internet
  • Planet e llogarisë – Kjo është një ndërtesë më e avancuar në internet me karakteristika të shtuara.

webflow-llojet-e-planit

Plani i sitit parashikon 2 lloje të planeve-

  • Planet e Uebfaqeve
  • Planet e tregtisë elektronike

webflow-siteplans

Ka 3 plane në internet me planin themelor që fillojnë me 12 dollarë në muaj.

webflow-bazë-plan

Planet e tregtisë elektronike përmbajnë gjithashtu 3 plane të ndryshme, duke filluar nga 29 dollarë në muaj.

webflow-ecommerce

Plani themelor përmban një tarifë të transaksionit 2%, ndërsa planet e tjera nuk kanë asnjë tarifë të transaksionit.

webflow-pagesat

Planet mbështesin një mori karakteristikash të marketingut me pak mbështetje të nivelit bazë dhe të përparuar të marketingut. Kjo është në dispozicion pavarësisht nga plani që ju zgjidhni.

Planet e tregtisë elektronike posedojnë një kapital të ardhurash për secilin nga planet.

webflow-menaxhimit

Një pikë për tu përmendur është se rinovimet janë me çmim më të lartë në krahasim me çmimin e parë. Ndërsa plani i sitit duket i gjithanshëm, i ngjashëm është me planet e Llogarive.

Planet e llogarive kanë dy lloje të planeve:

  • Planet individuale
  • Planet e ekipit

webflow-AC-planet

Në planin individual, ju keni një plan falas së bashku me 2 plane të tjera me pagesë. Planet në dispozicion janë të theksuara më poshtë.

webflow-individualë-planet

Plani i Ekipit ka 2 plane në dispozicion siç theksohen më poshtë. Kjo është një zgjedhje e mirë për ndarje dhe bashkëpunim.

webflow-ekipi

Në përgjithësi, planet janë të përballueshme për ngarkesat e veçorive që ofron secili plan. Duke pasur parasysh faktin se keni kaq shumë mundësi për planin, ju mund të zgjidhni planin më të mirë bazuar në kërkesën tuaj.

Sigurimit:

Së bashku me sigurimin e disa karakteristikave, Webflow gjithashtu ka kontrolle të përshtatshme themelore të sigurisë. Secili plan mbështetet me SSL falas.

Të gjitha planet e saj përfshijnë një kopje rezervë dhe versionim.

webflow-backup-versioning

Përtej kësaj, faqja e internetit e plotë mund të mbrohet me fjalëkalim dhe të sigurohet.

webflow-password-mbrojtje

Rrjedha e uebit siguron siguri të zgjeruar duke siguruar se ka mandatimin e kërkuar.

webflow-të zgjeruara, të sigurisë

Lehtësia e përdorimit:

Rrjedha e faqes në internet ka qenë e mirë në disa terma. Por sa e mirë është që të filloni të përdorni?

Epo, jam i sigurt që nuk do të dëshironit të luftonit me një redaktues kompleks !! Tingulli ka të drejtë një makth.

Ka shumë karakteristika intuitive të shtuara në Rrjedhin në internet. Dizajnimi i faqes suaj të internetit kërkon vetëm funksionalitet të thjeshtë tërheqje dhe rënie me kodim zero.

webflow-editor

Redaktori i faqes në internet ofron një pamje të thjeshtë me të gjithë menutë të vendosur në të majtë ekstreme.

Ju mund të zgjidhni një element dhe ta rregulloni atë. Rrjedha e faqes mbështet mbi 2000 font.

webflow-fonts

Ndërsa them se secili element mund të personalizohet, unë do të përmendja gjithashtu se kjo në asnjë mënyrë nuk është personalizim themelor. Ju mund të krijoni disa personalizime vërtet komplekse.

webflow-përshtatjen

Modelet: Rrjedha e faqeve në internet si një krijues i faqeve në internet ofron një koleksion të mirë mbi 100 koleksionesh shabllonesh. Këto shabllone janë plotësisht të përgjegjshëm për celular.

webflow-siteplans

Ju mund ta rregulloni këtë duke përdorur redaktorin e pa-koduar të Webflow-it.

Rrjedha e internetit siguron një listë të modeleve të faqes në internet për të kërkuar.

webflow-lloj-e-template

Rrjedha e internetit gjithashtu siguron një koleksion të mirë të shablloneve falas për tregtinë elektronike, CMS, Biznes, dhe të tjerët.

Rrjedha e faqeve ndan secilën prej modeleve bazuar në domenin dhe paraqet një listë të modeleve të modeleve.

webflow-template-mbledhjes

Sipas të gjitha gjasave, Rrjedha në Internet siguron një koleksion të madh shabllon i cili është shumë i dukshëm. Një vend ku nuk do të bini më pak në hartimet e shablloneve.

Përgjigja dhe Uptime:

Rrjedha e faqeve në internet me hostimin e saj siguron garanci në kohë. Kjo garanton një kohë të gjatë 99,99% së bashku me një monitorim 24/7.

webflow-24-7

Së bashku me uptime, Webflow gjithashtu siguron një kohë të mirë përgjigjeje me mbështetje të shpejtë të shpejtësisë. Infrastruktura e përdorur nga Webflow është krijuar për të siguruar një shpejtësi të qëndrueshme të qëndrueshme.

webflow-ndezur

Rrjedha e internetit mbështet shkallëzimin e menjëhershëm të burimeve. Të gjitha planet përfshijnë CDN për shpejtësi të shpejtë. Ndërsa planet më të avancuara përfshijnë Advanced Global CDN.

Plani më themelor mbështet 25,000 vizita në muaj.

Mbështetje CMS:

Rrjedha e faqeve me planet e saj dhe redaktori ofron mbështetje të mirë CMS. Mund të krijoni shpejt një postim në blog.

Për ta ilustruar këtë më mirë, Webflow gjithashtu ofron video të hollësishme që tregojnë çdo veçori në më shumë detaje.

webflow-cms

Mbështetje për tregtinë elektronike:

Rrjedha e internetit ka një mbështetje po aq të mirë për hartimin e tregtisë elektronike. Kjo nuk është e qartë vetëm nga planet e saj të tregtisë elektronike, por edhe nga personalizimet që ofron në redaktorin e saj për zhvillimin e dyqaneve të tregtisë elektronike..

webflow-ecommerce-mbështetje

Vendosja dhe dizenjimi i dyqanit tuaj mund të përfundohet në një çështje të disa klikimeve.

Ndihma për klientët:

Nëse ndonjëherë ndjeheni të humbur ndërsa përdorni Webflow, atëherë nuk ka nevojë të shqetësoheni, pasi Webflow siguron një burim të madh burimesh me mundësi të ndryshme.

webflow-klient-mbështetje

Përveç hostit të opsioneve të mbështetjes së klientit, Webflow gjithashtu ofron një mundësi të menjëhershme të gjetjes së burimeve.

çastit-përgjigjet

Nëse akoma, keni nevojë për ndihmë, atëherë gjithashtu mund të mesazhoni për mbështetjen e klientëve të tyre. Mbështetja e klientit zakonisht siguron përgjigje me email brenda disa orësh.

webflow-dërguar-msg

Rrjedha e internetit ka një koleksion të mirë blog i cili është po aq informues.

webflow-dërguar-msg

Rrjedha e internetit ofron mbështetje me shumë video mësimore që mbulojnë secilën temë.

Për çdo ndihmë shtesë, Webflow ka një seksion FAQ gjithashtu.

webflow-faq

Kundërvajtjet e rrjedhës së internetit:

Rrjedha e internetit ka shumë karakteristika intuitive, nuk ka dyshime për këtë. Por, a ka kjo edhe ndonjë mangësi?

Si çdo platformë tjetër, Webflow ka disa mangësi, të cilat unë do t’i veçoja këtu.

Unë nuk do të flas për normat e tyre më të larta të rinovimit ose tarifat e transaksioneve në planin themelor të tregtisë elektronike. Kjo është diçka që shumë nga konkurrentët e saj gjithashtu përfshijnë.

Pra, cilat janë saktësisht këto të këqija?

Përshtatjet e kodit:

Rrjedha e faqes në internet është e lehtë për t’u përdorur me opsionet e tij tërheqëse dhe lëshuese. Sidoqoftë, nëse jeni duke kërkuar për personalizime komplekse të nivelit të kodit, atëherë kjo nuk është e mundur duke përdorur Webflow.

Ndërsa Webflow punon mirë me shabllonet e paracaktuara dhe personalizimet e redaktuesve, ai siguron personalizimin minimal të nivelit të kodit.

planet:

Planet e ofruara nga Webflow janë të gjithanshme, siç kam theksuar edhe më herët. Ndërsa kjo jep një zgjedhje të madhe, në disa raste përdoruesit mund t’i konsiderojnë këto plane konfuze.

Në pamje të parë, kjo kërkon ca kohë për të deshifruar se cili plan është më i përshtatshmi. Duke thënë këtë, unë gjithashtu do të doja të përmend se, mbështetja e klientit të Webflow ju udhëzon përmes pyetjeve tuaja që kanë të bëjnë me plane të përshtatshme.

Kurba e pjerrët e të mësuarit:

Rrjedha e internetit siguron një listë të madhe të veçorive është diçka që kemi parë tashmë. Me një listë të gjatë karakteristikash vjen edhe një kurbë e pjerrët e të mësuarit.

Pra, nëse sapo jeni duke filluar, kjo mund të kërkojë kalimin e mësimeve të shumta para se të filloni të eksploroni dhe përdorni redaktorin e tyre.

Falë mbledhjes së mirë të burimeve së bashku me një numër mësimesh video që lehtësojnë kurbën e të mësuarit në një masë më të madhe.

KONKLUZION:

Duke folur për Webflow, ka pasur aq shumë që unë kam theksuar në drejtim të mirat dhe të këqijat e saj.

Ashtu si të tjerët, Rrjedha në internet nuk ka pak të meta, por asgjë që është shqetësim serioz.

Rrjedha e internetit siguron plane që do të përshtateshin me çdo buxhet dhe është i përballueshëm. Lista e tij e karakteristikave, lehtësia e përdorimit, koleksionet e modeleve, redaktori pa probleme dhe mbështetja e shkëlqyeshme ndaj klientit, janë diçka që thjesht nuk mund të mos e humbisni.

Nëse jeni me të vërtetë në kërkim të një redaktori të thjeshtë për t’u përdorur dhe tërheqës i cili mund të krijojë vizita tërheqëse vizuale të faqes në internet, atëherë Webflow është një dyqan me një ndalesë për të gjitha këto.

Rishikimi i rrjedhës së faqes në internet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector