Rishikimi i Teknologjive të ueb-ve vizuale: Sa i mirë është ky host indian?

Rishikimi i Teknologjive Web të Visual: Sa i mirë është ky host i uebit?


Visual Web Technologies u themelua në vitin 2014 dhe me qendër në Punjab, Indi.

Ata ofrojnë shërbime të pritjes dhe pretendojnë se është udhëheqësi në cloud SSD hosting.

Kështu që, ne në Hostingpill vendosëm t’i rishikojmë ato dhe të japim mendimin tonë të sinqertë.

Pse duhet të na besoni?

hostingpill

Ne jemi në këtë biznes që nga viti 2015 dhe më shumë se 5 milion lexues na besojnë!

Epo, ne kemi rregullat tona për të rishikuar planet dhe t’ju udhëzojmë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Le të fillojmë!

Farë është “Teknologjitë Vizuale në Ueb”?

Visual Web Technologies është një kompani pritëse me qendër në Punjab, Indi dhe e themeluar në 2014.

Duke folur sinqerisht, ne nuk mundëm të gjenim “planet e tyre të përbashkëta të pritjes” në faqen e internetit.

Më vonë u morëm vesh se ato janë grumbulluar nën titullin hosting web hosting i pakufizuar ’.

Ekziston një arsye për ta etiketuar atë si “të pakufizuar”, më shumë rreth kësaj më vonë.

Ata kanë serverë në Amerikë dhe Evropë dhe kujdesen për mbajtjen e VPS-së, pritjen e përbashkët dhe pritjen e dedikuar për Linux dhe Windows sisteme operative.

Përveç kësaj, ai ka plane të veçanta për mbajtjen në internet të biznesit, mbajtjen në det të hapur në internet dhe mbajtjen në internet të DirectAdmin.

faqja kryesore

Ajo që ne gjetëm unike për teknologjitë vizuale të uebit është se ato janë humane ndaj pandemisë së COVID dhe për këtë arsye ofroi një plan të veçantë të pritjes së përbashkët me ritme shumë të zbritura.

Kjo është përveç planit të tyre normal të përbashkët të pritjes, ku ata ofrojnë hapësirë ​​të pakufizuar SSD.

Edhe një fillestar i cili është i ri në botën pritëse mund të zgjedhë planin e zbritur dhe të marrë një ide mbi të gjithë procesin.

Ne njohëm shumë gjëra interesante rreth tyre, të cilat do t’i diskutojmë në pjesën “çmimet dhe veçoritë”.

uptime

garanci në kohë 99,95%

Visual Web Technologies ofron një kohëzgjatje prej 99,95%. Uptime i referohet kohës kur faqja juaj është e dukshme për publikun në përgjithësi.

Duke përdorur kalkulatorin SLA të Hostingpill-it për kohën e mbërritjes, arritëm në sa kohë joproduktive mund të shkaktohet nga kjo – në një ditë, muaj dhe vit.

“Koha e keqe” tregon kohën për të cilën faqja do të zbresë për shkak të një kohe të gjatë 99,95%.

Makina llogaritëse e përdorimit duke përdorur SLA llog

Një humbje e një ore të vetme mund të rezultojë në një humbje prej 1 deri në 5 milion dollarë në kompani të mëdha.

Prmimet dhe Karakteristikat

planin e përbashkët të pritjes

Ajo ofron plane të përbashkëta / të pakufizuara të pritjes në tre kategori, d.m.th., personale, afariste dhe profesionale.

Edhe pse emri i domain nuk është i lirë ende ka karakteristika të tjera që janë të zakonshme për shumicën e planeve si:

 • Hapësira Disk NVMe SSD
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Mjet ndërtues faqesh në internet
 • Certifikatë falas SSL
 • cPanel
 • Softaculous
 • Baza e të dhënave MySQL
 • Llogari të pakufizuara të postës elektronike
 • Migrime falas

Kompania përdor hapësirën e diskut NVMe SSD në vend të ruajtjes SAN për serverat e përbashkët. Kjo e bën atë të shpejtë dhe zvogëlon tepricën e të dhënave.

Mimi i produktit ndryshon nga 0.90 $ në muaj në 4,48 $ në muaj për pako të ndryshme.

ofertë çmimesh speciale

E mësipërm është gjithashtu një plan i përbashkët i pritjes, por me një çmim të zbritur.

Të gjitha tiparet e listuara më lart janë të njëjta këtu përveç faktit që hapësira SSD është e kufizuar.

SSD ndryshon për secilin nga planet e zgjedhura. Gjithashtu, ai nuk vjen me një mjet ndërtues të paracaktuar të faqes së internetit në rast se vendosni të zgjidhni një plan me zbritje.

Pra, edhe pse çmimi i paketës është mjaft i ulët, duhet të meditoni për pikat e mësipërme para se të vendosni të blini planin.

karakteristika

Web vizual vizual përdor teknologjinë Litespeed e cila është e shkëlqyeshme për performancën PHP, duke shkaktuar një gjurmë të ulët memorie.

Teknologjia e Litespeed gjithashtu ndihmon për të siguruar një siguri të madhe dhe ndarje për ruajtjen e opcodeve.

Një përfitim më shumë i teknologjisë Litespeed është se ajo çon në performanca të larta sesa Apache me mod-PHP. Shtë më lehtë të instalohet sesa Php-fpm dhe integrohet lehtësisht me panelin e kontrollit.

Ndihmon për të hartuar faqe më të qëndrueshme dhe dinamike në internet.

Uebsajti mund të personalizohet dhe dizajnohet duke përdorur mjetin ndërtues të faqes në internet Sitepad i cili është i përfshirë në paketë.

Lehtësinë e përdorimit

Ne mund të gjenim të gjitha gjërat e kërkuara në vendin e duhur dhe faqja e internetit është e lehtë për të lundruar.

Një cPanel është baza juaj e operacioneve kur përdorni pjesën e prapme të faqes tuaj. Ky është vendi ku ju kaloni 90% të kohës tuaj ndërsa menaxhoni dhe drejtoni faqen tuaj.

Problemi i vetëm me të cilin u ndeshëm fillimisht është se ne nuk mund të gjenim me lehtësi planin e tyre të përbashkët të pritjes.

Kjo ndodhi kështu sepse ata e kanë etiketuar atë si ‘pritje të pakufizuar’.

Ndoshta ata e etiketuan atë në atë mënyrë sepse të gjitha tiparet që ata ofrojnë janë “të pakufizuara”.

Pjesa tjetër është në rregull!

Teknologjitë vizuale të uebit morën një çmim nga Financat Online në vitin 2019 për us përdorshmërinë më të mirë ’. Ne mendojmë se kjo është e mjaftueshme për të vërtetuar qëndrimin tonë.

dhënie

Mbështetja e klientit

kujdesit të konsumatorëve

Mbështetja e klientit është një nga karakteristikat e cila nuk konsiderohet të ketë një rëndësi të madhe nga të gjithë njerëzit.

Por, ndonjëherë, kur bie në telashe, bëhet një tipar thelbësor.

Epo, për të testuar tiparet e tyre të mbështetjes kemi pasur një bisedë të shkurtër me ta.

Mbështetja e bisedës ishte e shkëlqyeshme.

chat live

Shumë herë, klientët e bisedave nuk janë njerëz të vërtetë por chatbots – duke iu përgjigjur përgjigjeve të konservuara.

Por ne zbuluam se përfaqësuesi i chatit – Ashish, me të cilin biseduam ishte REAL & i përgjegjshëm me përgjigjet e tij.

Ne e pyetëm atë për lidhjen e planeve të përbashkëta të pritjes, veçoritë e sigurisë, ruajtjen, etj.

Në anën teknike, ne thjesht e pyetëm: ‘farë është NVMe SSD? ‘, Por Ashish mund t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve.

Ju mund ta shihni atë nga ekrani i bashkangjitur më poshtë të transkriptit të bisedës.

transkripti i bisedës me email

Ajo ka një listë të gjerë të artikujve në pjesën e bazës së njohurive për të udhëhequr përdoruesin.

Për mbështetje, ne mund të përdorim opsionet e bisedës live, t’i telefonojmë ata ose të ngremë një biletë.

Ajo që ne gjetëm unike me Visual Web Technologies është se ajo ofron mbështetje edhe përmes një SMS përmes opsionit ‘Tekst në Biletë’.

Ajo ofron mbështetje shumë-gjuhëshe në gjuhën angleze, indiane dhe pangjike.

Mbështetje SMS

siguri

Ne ishim të lumtur kur mësuam që Visual Web Technologies përdorin ‘Sigurimin e Sitelock’ për mbrojtjen e faqeve të internetit.

siguria e sitelock

Përveç sa më sipër, ato kanë kontrolle të vazhdueshme për sulmet e Malware. Nëse gjenden, ato pastrohen automatikisht dhe intiminohen nga përdoruesi përmes një emaili.

Certifikatat falas SSL e bëjnë faqen të besueshme dhe e ndihmojnë atë të renditet në Google.

Sipas blogut të sigurisë së Google, HTTPS është një nga karakteristikat që duhet të shikoni nëse dëshironi që siti të renditet në Google.

siguria ssl dhe malware

Sipas kushteve dhe kushteve të Visual Web Technologies, pronari i faqes së internetit është përgjegjës për marrjen e kopjeve të të dhënave të tij.

kopjimi i të dhënave

përfundim

Tani, vjen verdikti përfundimtar.

A ju rekomandojmë Visual Technologies Web apo jo?

PO!

Ata kanë kohë të shkëlqyeshme dhe mbështetje të shkëlqyeshme.

Karakteristikat e sigurisë janë të mira dhe çmimi është i arsyeshëm.

Përkundrazi për një bletë të re e cila thjesht dëshiron të provojë se si lëvizin gjërat, ne rekomandojmë të përdorni planet e tyre të lira të pritjes.

Ato ndihmojnë në migracionin në sit dhe nëse në çdo kohë ndjeheni, mund të azhurnoni llogarinë tuaj për veçori më të shkallëzueshme.

Pjesa më e mirë, ata ofrojnë mbështetje shumë-gjuhëshe, anglisht, indisht, persisht.

Në anën tjetër, ne ndiejmë që përdoruesi duhet të kujdeset për rezervimet e tij vetë dhe ofruesi i shërbimit pritës nuk e bën atë.

Gjithashtu, në rast se dëshironi të aktivizoni “bisedën live” sa herë që duhet të plotësoni detajet e emrit tuaj, emailit dhe numrit të kontaktit. Kjo është mjaft e mundimshme.

Përveç dy çështjeve të mësipërme, nuk gjetëm ndonjë gjë tjetër të kundërshtueshme.

Pra, ne mendojmë se ju mund të provoni shërbimet e tyre dhe na njoftoni në pjesën e komenteve pikëpamjet tuaja në lidhje me të njëjtën gjë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map