Rishikimi i Vëllimit 2020

Rishikimi i Volus


Volusion është një ndërtues i plotë i faqes elektronike të tregtisë elektronike që ofron dizajnimin në internet, marketing dhe një gamë të tërë mjetesh të tjera biznesi.

Kam gjetur Volusion të jetë në të njëjtën kohë me ndërtuesit e tjerë kryesorë të tregtisë elektronike si Shopify, Bigcommerce ose Magento.

Para se të marr më shumë detaje rreth Volusion, më lejoni të prezantoj një prezantim të shkurtër në lidhje me kompaninë.

Volusion filloi në 1999 dhe aktualisht shërben më shumë se 1,80,000 dyqane online.

Volusion_about

Kompania ka karakteristika për të përfshirë pothuajse çdo fushë biznesi nga veshja apo shëndeti deri tek librat ose elektronika.

Ofertat e tij përfshijnë një larmi modelesh të përshtatshme për pothuajse çdo lloj biznesi: – përpunimin e pagesave, buletinet, mbajtjen në internet, menaxhimin e porosive, menaxhimin e klientit, planet e besnikërisë së klientit, menaxhimin e mediave sociale dhe shumë më tepër.

Në këtë përmbledhje, unë do të jap një përmbledhje të të mirat dhe të këqijat në lidhje me përdorimin e Volusion për dyqanin tuaj të e-commerce.

Planet e vullusit në shikim:

Features
personal
profesional
biznes
kryesor
Tarifat e transaksionit0%0%0%0%
Llogaritë e stafit1515i pakufizuar
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Produkte1005,000i pakufizuari pakufizuar
çmim$ 29 / mo$ 79 / mo$ 299 / mome porosi

Merrni gjykimin falas të Volusion këtu …

Proçeset e vullusit:

Së pari, më lejoni të filloj me të mirat e Volusion.

1. Karakteristika të shumta mbështetëse të integruara:

Unë gjej sfidën më të madhe ndërsa përdorimi i çdo ndërtuesi të tregtisë elektronike është të kuptoj se nga fillohet. Shpesh përdoruesit përfundojnë duke kaluar orë duke kërkuar zgjidhje të thjeshta.

Kjo dhimbje mund të shmanget thjesht me udhëzuesit e brendshëm të arsimit të Volusion.

Uebfaqja e tyre ofron një skedë të veçantë me të gjitha burimet. Ajo që më pëlqen vërtet është mënyra se si përmbajtja është e ndarë mirë.

Volusion_Resources

Kështu që ju me të vërtetë nuk duhet të shpenzoni kohën tuaj duke provuar se ku të kërkoni një temë. Seksionet vetë përfshijnë gjithashtu shumë përmbajtje të dobishme:

 • Qendra e Ndihmës – Këtu mund të gjeni artikuj mbështetës dhe mësime. Ky është një vend i mirë për të filluar, pasi ai gjithashtu ka një udhëzues që tregon se si të krijoni një llogari prove dhe të filloni të përdorni Volusion.
 • Blogs – Kjo ka një gamë të gjerë përmbajtjesh jo vetëm që lidhen me Volusion por edhe me drejtimin e një dyqani të tregtisë elektronike
 • Udhëzues – Kjo ka një listë gjithëpërfshirëse të temave të ndryshme të tregtisë elektronike si Marketingu me Email, PPC dhe më shumë. Këtu do të gjeni një udhëzues të mirë të koncepteve kryesore.

Unë gjithashtu do të doja të theksoja se – përveç udhëzuesve dhe ndihmës teknike – mund të punësoni edhe një ekspert të projektimit për t’ju ndihmuar me dyqanin tuaj Volusion.

Me dizajne me porosi, shërbime temash dhe këshilla ekspertësh, ju mund të merrni dizajnin e dyqanit tuaj online ashtu si duhet.

Normalisht, kur filloni një dyqan në internet, do t’ju duhet të punësoni një ekspert të veçantë të shërbimit të marketingut.

Me Volusion, ju i merrni të gjitha nën një çati. Ju mund të punësoni një ekspert profesional të shërbimeve të marketingut, për t’ju ndihmuar me SEO, PPC dhe gjithçka që lidhet me të.

Mbështetja gjithëpërfshirëse e Voluzionit sjell pothuajse të gjitha nevojat thelbësore të një pronari të biznesit të tregtisë elektronike. Për dallim nga shumica e platformave, këtu nuk është e nevojshme të zhvilloni ndërmjet shitësve të ndryshëm për të marrë mbështetje për dizajn ose shërbime të marketingut.

2. Rezistente ndaj mashtrimit:

Voluzioni ka mënyra të ndryshme inovative për të përmirësuar sigurinë e faqes suaj të internetit. Ata kanë një rezultat mashtrimi që ofron një analizë gjithëpërfshirëse të rrezikut, e cila është një mënyrë e qetë për të mbrojtur dyqanin tuaj nga mashtrimet e kartave të kreditit.

Rezultati i mashtrimit bazohet në detajet e transaksionit, adresat IP, analizat e gjeokokimit, kontrollet e informacionit bankar, vlerësimet e rrezikut të postës elektronike dhe ka kontrolle të të dhënave. Ai madje verifikon adresën e rrugës dhe IP-të së bashku me krahasimin fizik të adresave.

Vota e Mashtrimit të Volusion-it siguron një analizë të thelluar me një veçori të përcjelljes së një pajisje, e cila mund të gjurmojë një pajisje të përdorur në transaksionet mashtruese të mëparshme.

Megjithëse kjo veçori ka një kosto të bashkangjitur me të, unë mendoj se është një punë e madhe për ta mbajtur dyqanin tuaj të sigurt.

Vota e Mashtrimit të Volusion ka tre pako të ndryshme çmimesh:
Volusion_Fraud_Score

3. Siguria e zgjeruar:

Certifikatat SSL mbrojnë biznesin tuaj dhe rritin besimin e klientit, duke koduar në mënyrë të sigurt të dhënat e ndjeshme të klientit. Një skenar i zakonshëm për çdo dyqan të tregtisë elektronike është të gjuani dhe të kuptoni se si të shtoni certifikatat SSL.

Për të zgjidhur këtë problem të bezdisshëm, Volusion ofron certifikata Volusion SSL.

Këto janë standarde të industrisë SHA-256 të koduara dhe pranohen nga të gjithë shfletuesit kryesorë të internetit.

Certifikata SSL Volusion

Opsione
çmim
Volusion Pro SSL (1 vit)$ 89
Volusion Pro SSL (2 vit)$ 149
SSL, Mbrojtja e Mashtrimit dhe Kredia një herë 50 $$ 99

Volusion gjithashtu ka një udhëzues hap pas hapi, dhe SSL-të e tyre janë jashtëzakonisht të thjeshta për t’u instaluar.

Për dallim nga shumë ndërtues të tjerë të tregtisë elektronike, Volusion ka një shërbim të dedikuar SSL unik për faqen tuaj të internetit.

Përsëri, po, SSL-të kanë çmime të ndara, por unë do të rekomandoja që ia vlen të provoni. Siguria është aspekti më i rëndësishëm i çdo dyqani elektronik dhe Volusion ju jep të gjitha këto me një çmim të përballueshëm.

Volusion gjithashtu jep një mundësi për të zgjedhur një certifikatë të Symantec SSL, një certifikatë GeoTrust SSL ose një certifikatë të Thawte SSL.

Merrni këtu certifikatën SSL të Volusion.

4. Ndihma për klientët:

Unë rishikova pikat e ndryshme të kontaktit të Volusion dhe ata pothuajse kanë karakteristikat e zakonshme të tilla si chat, mbështetje përmes telefonit, postës elektronike dhe një sistemi të biletave

Kam gjetur Volusion të jetë mjaft i përgjegjshëm. Në opsionin chat, ju merrni pothuajse një përgjigje të menjëhershme.

Chat1

Mbështetja e tyre për klientët është një mënyrë efikase për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe gjithashtu t’ju ndihmojë të shpejt të hipni në bord.

Kontaktimi i Volusion me email ose telefon është gjithashtu po aq i efektshëm. Pasi të filloni, merrni një email të shpejtë në bord.

chat2

chat3

Unë do të thoja që Volusion ka mbështetje të mirë të klientit me një fokus për t’ju ndihmuar të filloni biznesin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur. Në momentin që ju filloni, ka një mbështetje të përkushtuar të klientit që ndihmon duke siguruar disa ide krijuese për konceptin e dyqanit tuaj.

Ata gjithashtu ofrojnë udhëzues shtesë dhe video ndihmë për të bërë më të butë në përvojën e konviktit. Shumica e planeve gjithashtu kanë fleksibilitetin për të caktuar një telefonatë në një kohë specifike.

5. Gjykimi Falas:

Nëse shqetësoheni për pagimin e diçkaje vetëm për ta provuar atë, Volusionin e keni mbuluar. Ajo siguron një periudhë prove 14-ditore, plotësisht falas.

Volusion_try_free

Ju keni qasje në pothuajse çdo gjë në platformë, dhe menjëherë mund të kontrolloni në listën e jashtëzakonshme të funksioneve që ata ofrojnë.

Sipas mendimit tim, 14 ditë është më shumë se kohë e mjaftueshme për të vendosur nëse Volusion punon për biznesin tuaj. Ju duhet të eksploroni të gjitha këto mundësi në periudhën tuaj të provës – për çfarë mund të shpresojë më shumë dikush?

Merrni gjykimin falas të Volusion këtu.

6. Paneli i pasur me tipare

Pulti i Voluzionit ka shumë intuitiv dhe me tipare të pasura. Megjithëse Volusion mund t’ju ngatërrojë me shumë karakteristika, ai ka një përbërje të thjeshtë dhe menutë të vendosur mirë.

Ky navigacion është një frymëmarrës për fillestarët pasi është diçka që mund të përdoret lehtësisht nga të gjithë.

Volusion ka disa dizajn të mirë dhe tema të tilla si karakteristikat e raportimit, CRM inbuilt, ndjekja e rendit, dhe shumë karakteristika të tjera.

Ajo gjithashtu ka një integrim të mahnitshëm të veçorive që mund të ndihmojnë dyqanin tuaj të duket mbresëlënës, si dhe të ndihmojë për të përmirësuar konvertimet tuaja në internet.

Voluzioni praktikisht ka gjithçka që ju nevojitet për të ngritur dyqanin tuaj dhe duke filluar nga dizajni dhe siguria tek logjistika.

Paneli i Karakteristikave të Vullioneve

7. Teknikat e sofistikuara të marketingut:

Megjithëse përmenda shkurtimisht veçoritë e tyre të marketingut, unë mendoj se ky përmbledhje do të ishte jo i plotë pa një pjesë të dedikuar atyre.

Voluzioni siguron një varg zgjedhjesh për të përmirësuar strategjinë tuaj të marketingut. Kjo listë konsiston në marketing nëpër kanale të ndryshme sociale, si dhe teknika të marketingut të testuar siç është SEO.

Teknika të sofistikuara të marketingut

Nëse kompania juaj nuk ka ekspertizën e kërkuar për të eksploruar këto teknika të marketingut, nuk ka nevojë të shqetësoheni, pasi Volusion siguron edhe këta ekspertë të marketingut.

8. Lista e veçorive të planifikuara mirë:

Mos harroni udhëzuesin e listës së veçorive të Volusion. Ato ofrojnë një përzierje të mirë të veçorive për të krijuar faqe të produktit tërheqës.

Tjetra, ata kanë një sistem shumë intuitiv të menaxhimit të rendit, i ndjekur nga një sistem pagese i sigurt dhe i kanalizuar mirë.

Për të përfunduar dyqanin tuaj të tregtisë elektronike, Volusion gjithashtu ofron mbështetje të shpejtë për t’ju ndihmuar të filloni shitjen. Më në fund, ekspertiza e tyre gjithëpërfshirëse e marketingut do të ndihmojë në përmirësimin e shitjeve tuaja në tregtinë elektronike.

Volusion gjithashtu ka një proces të planifikuar, të efektshëm për të ndihmuar klientët .. Dhe për çudi, ju e merrni gjithë këtë nën një çati që ju kursen nga vrapimi nëpër vende të ndryshme.

Vëllimi kundër:

1. Prmimi i shumëfishtë:

Volusion ka një çmim themelor që varion nga 15 $ / muaj në 135 $ / muaj. Mimi mujor është konkurrues dhe i përballueshëm.

Përsëri e mira është që ju nuk keni tarifë transaksioni. Por shumicën e herëve, dyqanet e tregtisë elektronike kërkojnë më shumë sesa këto funksionalitete themelore.

Volusion gjithashtu ka një kufizim të brezit në çmimet e tij themelore. Pra, nëse po kërkoni për një bandë të pakufizuar, atëherë do të duhet të rritni ndjeshëm buxhetin tuaj.

Volusion_pricing

Featuredo veçori tjetër shtesë ka çmime të ndryshme, siç janë rezultatet SSL dhe Mashtrimi. Përsëri, CRM nuk është pjesë e planit themelor.

2. Temat dhe modelet:

Voluzioni ka disa tema falas dhe disa të paguara. Sidoqoftë, gjeta se opsionet këtu janë më të vogla se sa konkurrentët e saj. Por lajmi i mirë është, ju mund të punësoni një ekspert profesional të dizajnit për të rregulluar temën tuaj.

Për më tepër, të gjitha këto tema janë të përgjegjshme për celular.

3. Mbështetja e Plugins të Palëve të Treta:

Voluzioni nuk ka një dyqan të dedikuar për aplikacione. Ata kanë një listë gjithëpërfshirëse të veçorive, por nuk ka asnjë mbështetje për shtimin e shtojcave të palëve të treta, që është diçka që shumica e konkurrentëve të saj e mbështesin.

Zhvilluesit e volumit mund të modifikojnë dhe ndërtojnë në kornizën tuaj. Sidoqoftë, kjo mund të jetë një mundësi e lodhshme për dyqanet e vogla që kërkojnë të shtojnë veçori të dallueshme. Unë do të doja të shihja Volusion duke eksploruar këtë opsion.

Përfundim:

Për të përmbledhur pengesat e mia nga rishikimi: – Volusioni është i mirë të provoni opsione për ndërtimin e dyqanit tuaj të e-commerce, dhe ato kanë disa veçori të dallueshme që u japin atyre më shumë levë ndaj konkurrencës së tyre.

Unë do të rekomandoja Volusion nëse keni kërkesa minimale të dizajnit dhe dëshironi të integroni teknika të mahnitshme të marketingut.

Voluzioni përfundimisht funksionon mirë për përdoruesit e rishtar, pasi që ka shumë kanale mbështetëse gjatë udhëtimit të konfigurimit të dyqaneve. Dhe përsëri, tiparet e sigurisë ia vlen të provohen.

Provojeni FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map