Rishikimi i Virusdie (2020): Të mirat dhe të këqijat pas përdorimit të Virusdie

Të kesh siguri të mirë në internet është gjithnjë e më e rëndësishme këto ditë.


Kjo është veçanërisht rasti pasi gjithnjë e më shumë biznes zhvillohet në internet: e-commerce po hyn në dekadën e re të fortë.

Pra, natyrshëm, zgjidhjet e sigurisë në internet janë më të nevojshme se kurrë, dhe shumë po shfaqen për të përmbushur sfidën.

Virusdie është një nga ato zgjidhjet e sigurisë. Shtë mjaft e kohëve të fundit: fazat e hershme të Virusdie u shfaqën në vitin 2012 dhe shërbimet e saj të para me pagesë filluan në 2014.

Pra, çfarë është unike në lidhje me Virusdie?

Shkalla e saj është se është e fuqishme, por miqësore për përdoruesit.

Kështu e sheh vetë:

viridie-në shkallë

Pra, a është në të vërtetë ai miqësor? A është i fuqishëm? A është diçka që mund të lejoni?

Do t’i adresoj të gjitha këto pyetje dhe më shumë.

Le të fillojmë me ato që bën Virusdie siç duhet:

Mirat e përdorimit të Virusdie

Pro # 1: mime të pranueshme

 • Nuk do t’ju gënjej: Virusdie nuk është saktësisht “e lirë”.
 • Por kjo nuk është ajo që po bie në sy, dhe çmimi është relativ.
 • Pra, së pari, në lidhje me tiparet që ofron, çmimet e Virusdie janë të qëndrueshme. Dhe së dyti, në lidhje me atë që ofrojnë konkurrentët, Virusdie nuk është aq e çmendur.
 • Në fakt, është më e përballueshme se disa opsione.
 • Pra, ja çfarë po shohim nëse doni mbrojtje vetëm për një faqe në internet:virusdie-Çmimi
 • Shumë e qartë.
 • Niveli i dytë është për faqet e internetit të shumta — por edhe brenda këtij niveli, ekziston një gamë për sasinë e faqeve të internetit që dëshironi të mbuloni.
 • Për shembull, kjo do të kushtojë deri në 5 faqe në internet:virusdie-Çmimi
 • Dhe në fund të fundit, kjo është ajo që kushton deri në 25 faqe interneti:virusdie-Çmimi
 • Nëse vërtet do të keni nevojë për mbrojtje për dhjetëra faqe në internet (dhe me sa duket, për një numër në rritje të tyre) mund të kolliteni mjaftueshëm për faqet e pakufizuara:virusdie-Çmimi
 • Ose mund të shpenzoni 100 dollarë të tjerë për faqe në internet të pakufizuar, me veçorinë shtesë të etiketimit të bardhë (d.m.th., heqjen e markës Virusdie dhe duke ju lënë të veproni me markën tuaj).
 • Në lidhje me zgjidhjet e tjera të sigurisë në internet – konkretisht, në lidhje me zgjidhje të ngjashme të gjitha-në-një – këto çmime janë mjaft normale.
 • Tani është koha të futeni në gjërat që merrni për ato çmime:

Pro # 2: Gama e shërbimeve të ofruara

 • Unë do të flas kryesisht për dy nivelet e para, sepse kjo do të jetë më e rëndësishme për shumicën e atyre që e lexojnë këtë.
 • Pra, le të themi se ju duhet thjesht siguri për një sit. Kjo është ajo që ju do të merrni:virusdie-features
 • Siç mund ta shihni, është një sërë shërbimesh.
 • Virusdie është një mjet gjithëpërfshirës në internet, që është gjithnjë e më i popullarizuar.
 • Skanimet ditore, pastrimi i malware, dobësitë e plugin / CMS (si WordPress) dhe një firewall – të gjitha këto janë praktikisht të dobishme në menaxhimin e përditshëm të faqes në internet.
 • Një nga gjërat më të mira për këtë grup karakteristikash është se ai përfshin pastrimin nga niveli i parë e tutje.
 • Disa konkurrues (si sitelock) ofrojnë mjete të shumta në planin e tyre të nivelit të hyrjes, por ato nuk përfshijnë pastrim. Ose pastrimi është shumë i kufizuar.
 • Pra, kjo është një fushë ku veçohen tiparet e Virusdie.
 • Plus, marrja e raporteve të rregullta përmbledhëse është shumë e dobishme nëse doni të keni më shumë duar, ose nëse jeni duke punuar me një ekip dhe keni nevojë për informacion të kondensuar për një shef / bashkëpunëtor / klient.
 • Këto karakteristika janë në thelb të njëjta, pavarësisht se çfarë niveli merrni. Dallimi është kryesisht një ose dy karakteristika më shumë:
 • Nëse merrni nivelin e dytë (për shumë faqe), ju gjithashtu duhet të hiqni çdo faqe nga paneli juaj i shërbimit (atëherë mund ta përdorni atë slot për të hyrë në një sit tjetër për mbrojtje).
 • Nëse merrni nivelin e shtrenjtë, “të pakufizuar”, ju merrni një llogari agjencie dhe 10 panele për klientët tuaj: në thelb, akomodimi i nevojshëm për t’ju ndihmuar të drejtoni biznesin tuaj.
 • Dhe me nivelin e etiketës së bardhë, tipari shtesë është etiketimi i bardhë (duh).
 • Arsyeja që po e rendis këtë është të them që të gjitha tiparet kryesore të sigurisë janë në dispozicion që nga periudha e parë.
 • Dhe çmimet ruajnë arsyetimin e tyre me, natyrisht, akomodimin për faqet e internetit shtesë.
 • Pra, është e shkëlqyeshme që edhe një person me vetëm një faqe në internet mund ta mbrojë plotësisht atë.

Pro # 3: I lehtë për t’u përdorur, por gjithsesi ruan një fleksibilitet

 • Siç thashë në fillim, fusha e Virusdie është kombinimi i saj i lehtësisë së përdorimit dhe fuqisë.
 • Unë tashmë fola për tiparet që ka. Ne e dimë se është e fuqishme. Pra, a është në të vërtetë e lehtë për t’u përdorur?
 • Mbingarkesë, po.
 • Një pikë e madhe këtu është që miqësia e përdoruesit të Virusdie arrihet pjesërisht përmes centralizimit:lista e faqeve të internetit virdie
 • Fakti që një pult mund të përdoret për të menaxhuar një sit apo të tjerë të panumërt është një dëshmi se sa i strukturuar është.
 • Pra, nga fitimi, ju jeni në gjendje të menaxhoni gjithçka në lidhje me sigurinë e sitit në një vend, pasi aplikacionet moderne SaaS (softuer si një shërbim) po lejojnë gjithnjë e më shumë.
 • Butonat që duhet të përdorni veçoritë kryesore janë super të thjeshta. Dhe siç mund ta shihni, ata janë identifikuar qartë.
 • Nëse përpiqeni të përdorni disa prej tyre, nuk do të keni nevojë të dilni nga pulti. Merrni butonin e skanimit të shpejtë si një shembull:faqet e internetit
 • E gjitha ndodh në të njëjtin vend.
 • Edhe nëse doni të aktivizoni murin e zjarrit, është po aq e thjeshtë sa kjo:firewall virie
 • Mund të aktivizohet dhe sinkronizohet menjëherë me faqen tuaj, me shumë pak kohë instalimi (Virusdie kryesisht lidhet me serverët tuaj, i cili i mban të gjitha këto gjëra shumë shpejt).
 • Dhe mbase gjëja më e mirë në lidhje me mirëdashësinë e përdoruesit të Virusdie është se nuk është thjesht e thjeshtë kur duhet të jetë – lejon një kompleksitet të mjaftueshëm.
 • Për një shembull tjetër, redaktori i skedarit:lehtësia e përdorimit të virusit
 • Ai automatikisht zbulon kodin me qëllim të keq dhe e identifikon atë shumë qartë.
 • Kështu që nëse ju ose dikush në ekipin tuaj ka njohuri për programimin, ata mund të rregullojnë menjëherë përmes ndërfaqes së Virusdie, në vend që thjesht t’i besoni softverit për të bërë gjithçka në vetvete.
 • Një pikë e fundit në lidhje me mirëdashësinë e përdoruesit:
 • Përveçse është i lehtë për t’u përdorur, është e MIR për t’u përdorur. Po, kjo është subjektive, por ndërfaqja është e shkëlqyeshme dhe duket e shkëlqyeshme.
 • Një shembull i mirë është i njëjti redaktues skedar dhe karakteristikë e menaxherit të fajllave për të cilin kam folur. Në praktikë, duket si kjo:menaxher skedari
 • Mund të shtoni shpejt diçka në një listë të skedarëve të përjashtuar, ose ta prishni atë, ose të shikoni më shumë skedarë nëse është një dosje.
 • Nëse është vetëm një skedar i vetëm, mund ta ndryshoni me lehtësi kodin brenda pultit:kodi i faqes php
 • Kjo mund të zgjerohet në një pamje më të madhe, të ruhet ose minimizohet shpejt.
 • Pra, të rikujtojmë: softveri Virusdie është i lehtë për t’u përdorur, është i këndshëm për t’u përdorur, është efikas dhe lejon një shkallë të mirë kontrolli edhe kur është miqësor për përdoruesit.

Pro # 4: Punon shkëlqyeshëm me shumë sisteme të menaxhimit të përmbajtjes

 • Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes, ose CMS, janë jashtëzakonisht të dobishme për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e faqeve të shkëlqyera të internetit.
 • Ata janë në shumë mënyra gjaku i jetës së internetit moderne, me WordPress në veçanti forcimin e një numri të madh faqesh.
 • CMS moderne gjithashtu paraqet një mori problemesh të mundshme të sigurisë: hakerat dhe viruset shpesh kërkojnë dobësi në platformat e njohura, dhe CMS kanë një grup tregut dhe shtojcash që mund të paraqesin secilin çështje të tyre të sigurisë.
 • Virusdie nuk është thjesht e shkëlqyeshme me CMS-në e madhe, WordPress — mund të funksionojë me pothuajse të gjithë të tjerët që keni dëgjuar (përfshirë ato që nuk i keni):pajtueshmëri viridie-cms
 • Kjo gamë është e shkëlqyeshme, dhe do të thotë që ju me siguri mund të integroheni plotësisht me Virusdie.

Pro # 5: Kërkim manual i pazbuluar i malware

 • Ky është një tipar jashtëzakonisht i dobishëm dhe është i disponueshëm për të gjitha planet.
 • Në thelb, nëse antivirusi automatik i Virusdie nuk mund të gjejë malware në faqen tuaj, thjesht mund të kërkoni mbështetje për ta bërë atë me dorë. Falas:malware i pazbuluar nga viruse
 • Kjo është jashtëzakonisht e dobishme dhe me të vërtetë siguron klientët që nuk braktisen nëse funksionet automatike të paracaktuar nuk funksionojnë.

Kundrat e përdorimit të Virusdie

Con # 1: Disa përqëndrohen në menaxhimin e faqeve të klientëve mund të heqin përdoruesit e rregullt

 • Ky nuk është një mendim për të gjithë. Në fakt, është një pro për shumë njerëz, duke përfshirë (padyshim) bazën e Virusdie.
 • Por gjithashtu do të ketë shumë njerëz që thjesht duan të mbrojnë faqet e tyre.
 • Mos më gabo, ata prapë mund të përdorin Virusdie, dhe do të jetë mirë për pjesën më të madhe.
 • Por përqendrimi te klientët me klientët i bën gjërat pak më të ndërlikuara në një nivel më themelor.
 • Dhe llogaria juaj, tabelat, panelet e menaxhimit, janë ndërtuar gjithashtu nën këtë supozim.
 • Merrni këtë shembull nga pulti:
 • Kjo nuk është diçka që mund të bëni nëse nuk keni një shkallë mjaft të lartë, por opsioni do të jetë aty nëse keni një shkallë të ulët. Ashtë një ngritje e butë.
 • Nuk është se kjo do të pengojë në mënyrë të konsiderueshme funksionalitetin e vetë aplikacionit — thjesht mund të mos jetë pak për ata që punojnë direkt në faqet e tyre.

Con # 2: Asnjë tipar rezervë i faqes

 • Nuk është fundi i botës nëse Virusdie nuk ka një veçori rezervë. Në fund të fundit, shumë pritës të internetit ofrojnë këtë veçori.
 • Por, ka edhe disa shërbime të sigurisë në internet që ofrojnë kopje rezervë të rregullt të të gjithë faqes, dhe Virusdie nuk është një prej tyre.
 • Vlen të përmendet se ekziston një mundësi për të kopjuar dhe rivendosur skedarët:skedarët e rikthimit të viruseve
 • Kjo më së shumti është në dispozicion për raste në të cilat një pastrim antivirus ose heqje malware heq qafe skedarët që ju nevojiten.
 • Sidoqoftë, kjo nuk është në gjendje të rri ulur dhe të dijë që vetë faqja jote është mbështetur.

Con # 3: Asnjë mbështetje SSL

 • Sot shumica e hosteve do t’u ofrojnë klientëve çertifikata SSL për faqet e tyre. Kjo në thelb kodon dhe siguron faqen tuaj.
 • Shumica e faqeve kryesore kanë çertifikata SSL dhe tani është një pjesë themelore e sigurisë në internet – nëse një sit nuk e ka atë, shfletuesit mund ta identifikojnë atë si të pabesueshëm dhe të largojnë vizitorët.
 • Disa zgjidhje të sigurisë ofrojnë mbështetje të certifikatës SSL, të tilla si Sucuri (mund të lexoni rishikimin tim për të këtu).
 • Sigurimi se është vendosur si duhet është thelbësore, dhe ndërsa disa mund ta trajtojnë atë vetë mirë, ndërsa bashkëveprojnë me hostin e tyre në internet, nuk është gjithmonë kaq e lehtë.

Kon # 4: Ndoshta mbingarkesë për ata që thjesht kanë nevojë për mbrojtje themelore

 • Theksi mbi “mbase”: Unë mendoj se çdo pronar i faqes duhet të investohet në sigurinë e sitit.
 • Sigurisht, nëse thjesht drejtoni një sit personal hobi ose të tillë, është më pak e nevojshme.
 • Por nëse jeni një biznes i vogël ose vendosni ndonjë rëndësi të vërtetë në faqen tuaj, siguria e tij është e rëndësishme.
 • Dhe me këtë në konsideratë, suita e sigurisë gjithëpërfshirëse e siguruar nga Virusdie është e shkëlqyeshme.
 • Por sigurisht që do të ketë lexues atje që nuk do të dëshirojnë një zgjidhje kaq shumë-mjetesh.
 • Disa, për shembull, mund të preferojnë të paguajnë më pak në terma absolutë dhe për një ose një mjet të vetëm, siç është zbulimi i malware.
 • Shumë prej atyre njerëzve do të kenë arsyetimin e tyre, dhe nëse kjo jeni ju, atëherë Virusdie nuk është alternativa më e mirë.
 • Sepse përderisa çmimi është i mirë duke marrë parasysh ato që ofrohen, është e shtrenjtë nëse nuk ju duhen ose dëshironi gjithçka që ofron.

Con # 5: Ndonjëherë thjeshtësia mund të ndjehet kufizuese

 • Unë e di atë që po mendoni: Unë tashmë thashë që Virusdie ofron një kombinim të mirë të lehtësisë së përdorimit dhe karakteristikave të fuqishme.
 • Por kjo nuk do të thotë se është perfekt gjatë gjithë kohës. Theksimi i miqësisë ndaj përdoruesit natyrisht e lë të hapur mundësinë që të jetë e thjeshtë në disa fusha.
 • Kjo mund të duket mjaft e vogël, por këtu është një shembull – shpeshtësia me të cilën dëshironi të skanohet faqja juaj:skanimi i orarit
 • Kjo diapazon është e mirë, por disa njerëz mund të dëshirojnë më shumë mundësi për një skanim automatik: për shembull, çdo 12 orë, ose 2x në ditë. Ose mbase çdo tre ditë, ose çdo 2 javë.
 • Edhe nëse doni të shihni cilësimet e antivirusit të faqes suaj të internetit, është jashtëzakonisht e thjeshtë:Cilësimet e faqes në internet virdie
 • A është ky fundi i botës? Sigurisht që jo. Por vlen të përmendet për ata që duan të jenë më të gatshëm me sigurinë e faqes së tyre.

A ju rekomandojmë Virusdie?

Ky nuk është aspak një rekomandim i vështirë:

Edhe pse kam rreth të njëjtin numër të mirat dhe të këqijat në këtë artikull, të mirat janë të MADH dhe të këqijat janë shumë më pak të rëndësishëm.

Pra, po, unë rekomandoj patjetër Virusdie.

Përjashtimi i vetëm i vërtetë janë njerëzit që përmenda në pikën time të fundit negative, më lart:

Ata që e shohin çmimin shumë të lartë dhe që nuk kujdesen për të gjitha tiparet.

Njerëz të tillë mund të gjejnë diçka që bën më pak, por është gjithashtu më pak e kushtueshme.

Megjithatë, përveç kësaj, Virusdie më godet si një investim i shkëlqyeshëm.

Rshtë relativisht e përballueshme, pasi është një zgjidhje gjithëpërfshirëse që ofron mjete të plota sigurie.

Ju nuk merrni vetëm monitorim, por në thelb të sigurisë së plotë, dhe të gjitha trajtohen në një paketë shumë të lehtë për t’u përdorur, e cila është e thjeshtë për tu vlerësuar sipas nevojës.

Dhe nëse jeni vërtet i pasigurt…

Thjesht provoje!

Filloni gjyqin tuaj falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map