Rishikimi i WooCart: Merrni të gjitha Faktet Para Regjistrimit (2020)

A keni një ide të shkëlqyeshme që doni të bëni? A po kërkoni për një host të besueshëm WooCommerce për të hapur dyqanin tuaj të tregtisë elektronike por nuk e dini cili mund të jetë ai për ju?


Nëse e keni lexuar rishikimin tonë të Shopify, atëherë e dini që eCommerce dhe dyqanet në internet janë një treg në rritje tani që po i japin rrugë një race të re të sipërmarrësve që lëshojnë anije.

Epo, a keni dëgjuar ndonjëherë për WooCart WordPress Hosting?

Në të vërtetë, ne nuk kemi bërë, por përfundimisht kemi ndodhur të arrijmë rreth shërbimit dhe kemi disa fjalë që dëshirojmë t’i ndajmë por së pari një sfond të vogël për WooCart.

WooCart përshëndet veten si shërbimi i parë i ndërtuar ndonjëherë ekskluzivisht për pritjen / administrimin e dyqaneve WooCommerce. I përket një kompanie të quajtur Niteo, një kompani e parë e largët me anëtarë të ekipit global që formuan idenë e ofrimit të WooCommerce si një shërbim.

Nëse dyshoni për krijimin / lëvizjen e dyqanit tuaj online në WooCart, ne kemi një përmbledhje për t’ju ndihmuar të vendosni. Pra, le të zhyten në…

Performance

Performanca është shpesh një barometër për cilësi veçanërisht kur bëhet fjalë për pritjen. Performanca varet nga shumë gjëra si serverat, optimizimet, etj.

WooCommerce kërkon burime të bollshme për të ngarkuar faqet shpejt kur ka pikëza në trafik. Një faqe e ngadaltë mund të dëmtojë shanset tuaja për konvertim.

Performanca e pabesueshme WooCommerce

WooCart punon në serverët e dedikuar të Google Cloud të optimizuar posaçërisht për pritjen e WooCommerce. Dhe nëse dini ndonjë gjë në lidhje me serverat e Google, ata konsiderohen shumë shpejt dhe rrufetë.

Gjithashtu caching është një tjetër gjë që mund të përshpejtojë faqen tuaj pasi ruan shumë të dhëna drejt në shfletuesin. Google Cloud mbështetet në caching në të gjitha aplikacionet e tij si Docs, Gmail, Youtube, etj.

woocart

WooCart hedh analiza të hollësishme të shtojcave në pultin e saj. Këto analitikë mund t’ju ndihmojnë të kuptoni se cilat shtojcë po përdorin më shumë burime të cilat duhet të hiqen.

Pasi të keni hequr ndonjë shtesë të tillë që po ngadalësonte faqen tuaj, mund të gjeni alternativa të ngjashme për të provuar që nuk do të jetë shumë e vështirë në faqen tuaj.

Performanca e pabesueshme për WooCommerce

Për më tepër, WooCart mund të gjejë faqe që kanë kohë të ngadaltë të ngarkesës. Në të njëjtën mënyrë, mund të gjeni shtojca specifike në atë faqe dhe t’i zgjidhni ato.

Performanca e pabesueshme për WooCommerce

Imazhet janë gjithmonë një detyrë e vështirë për një sit. Nuk mund të shkosh larg me një sit pa imazhe dhe për këtë arsye, bitrati i një imazhi mund të përcaktojë cilësinë, madhësinë dhe kohën që do të marrë për serverin për t’i ngarkuar ato.

Prandaj, WooCart ka një mjet inbuilt për optimizimin e imazhit që shkon në sfond në çdo kohë për të kompresuar pa humbur imazhet.

Ai gjithashtu i kthen ato në formatin WebP që automatikisht optimizon imazhet në lartësinë / gjerësinë e ekranit të pajisjes për optimizim të mëtejshëm.

WooCart gjithashtu krenohet me tiparin e saj skenik pa humbje si një kryeministër i të gjitha ofertave të tij. Ajo që e bën kaq të shkëlqyeshme është se kur shumica e shërbimeve ofrojnë skenë themelore, WooCart ndryshon versionin live të faqes tuaj pa ndonjë humbje datë e cila është shumë më e shpejtë dhe efikase.

Kjo kompleksitet i shtuar shpesh rezulton në humbje të të dhënave që mund të jenë të çrregullt për t’u marrë me të. Plus ju shkakton më shumë kohë dhe çështje. Pra, si e korrigjon WooCart këtë?

 • Epo, WooCart implementon një klon ose kopje të dyqanit tuaj aktual ku mund të shtoni ose hiqni elementë për të provuar përpara se të bëni ndonjë ndryshim të menjëhershëm në dyqanin e vërtetë
 • Sistemi i WooCart sinkronizon automatikisht rendin dhe të dhënat e klientit nga drejtimi në skenë para se të azhurnojë versionin e ri. Prandaj, duke e bërë më të lehtë menaxhimin e dyqanit tuaj.
 • Në përgjithësi, ajo që merrni është një sistem efektiv i menaxhimit të sitit që lehtë mund të trajtojë testimin, mirëmbajtjen dhe azhurnimin e çdo informacioni pa shumë telashe.

Kjo ishte e gjitha në anën e performancës. Për ta përmbledhur, WooCart ekzekuton në serverë të shpejtë, përmban analitikë për të ndjekur shtojcat ose faqet e ngadalta dhe optimizimin e figurës për herë më të shpejtë të ngarkesës.

Provoni WooCart

Lehtësia e përdorimit të çmimeve

Edhe pse WooCommerce është relativisht i lehtë për t’u përdorur, ka disa faktorë që ia vlen të merren parasysh para se të zhyten në shërbim pasi zakonisht ka një kurbë mësimi.

90% e të gjithë menaxhimit të WooCommerce zhvillohet në pultin e tij. Prandaj, kjo është gjithçka që do të kalojmë, por së pari ekziston një veçori shumë interesante për të theksuar:

woocart

Ju mund të ndërtoni një dyqan të plotë funksional WooCommerce në vetëm 3 hapa të thjeshtë pa përvojë paraprake duke përdorur shërbimin. Cilat 3 hapa ju kërkoni?

 • Vendndodhja e Emrit të Dyqanit – whereshtë vendi ku vendosni emrin e dyqanit, nënfushën dhe vendndodhjen
 • Pronari i dyqanit – Këtu mund të futni të dhënat tuaja personale
 • Konfigurimi i dyqanit – Këtu mund të zgjidhni një temë dhe të konfiguroni UI

Magjistari i dyqaneve WooCart konfiguron automatikisht cilësimet e taksave, lokalizimin dhe monedhën pasi të specifikoni vendndodhjen tuaj. Prandaj, duke ju kursyer shumë kohë dhe sherr.

WooCommerce pa mundim

Farë është më shumë është se WooCart ofron një dyqan me çelësa që tregon një skicë të përafërt të idesë suaj, me produkte demo. Pas kësaj ju thjesht mund të shtoni emrin tuaj, logon, produktet dhe kjo është ajo.

Me këtë veçori, ju mund të filloni shitjen e produkteve tuaja menjëherë pa u shqetësuar për konfigurimet e WordPress.

Tani mbani mend që nuk po sakrifikoni personalizimin në asnjë prej opsioneve, por dyqanet premade nuk janë asgjë e re dhe zbatohen pothuajse kudo tani.

WooCommerce pa mundim

Vëmendja e fundit është sistemi i postës elektronike të WooCart. Ai përdor Shtojcën SendGrid që ju lejon të renditni email-et tuaja në mënyrë efektive përmes:

DKIM (DomainKeys Identified Mail) e cila është një metodë e vërtetimit të postës elektronike për të zbuluar dërguesit e falsifikuar, dhe

SPF (Korniza e Politikave të Dërguesit) e cila parandalon spammers të dërgojnë email në emër të domenit tuaj.

Tani, le të flasim për icingmimet WooCart.

Planet dhe Prmimet WooCart

Gjërat e para, së pari, ju merrni një server të dedikuar, 1 dyqan, magjistar dyqanesh, skenë pa humbje, CDN premium dhe kopje rezervë ditore të disponueshme në të gjitha planet pavarësisht nga çmimi. Gjithashtu ne u përpoqëm të ndryshonim monedhën e faqes, por nuk mundëm të gjenim një mënyrë.

Niveli fillestar ose plani ‘Dyqan’ ofron 50,000 vizita (ose bandwidth) dhe hapësirë ​​në disk me vlerë 20 GB me 49 dollarë në muaj.

Atëherë plani ‘Market ’ka 100,000 vizita / 40 hapësirë ​​në disk në 99 $ / muaj, plani Mall Mall’ ju jep hapësirë ​​disku 150,000 / 60 GB me 179 dollarë në muaj, dhe së fundmi plani’ Supermall ’ka 300,000 / 80 GB disk hapësirë ​​me 249 dollarë në muaj.

Prandaj, marrja këtu është se lehtësia e përdorimit është e barabartë me shumë konkurrencë. WooCart le të kaloni të gjithë bujë dhe ta vendosni menjëherë në biznes. WooCart ofron shërbim premium me çmimin premium.

siguri

Siguria është më shpesh sesa nuk anashkalohet në pjesën më të madhe kur bëhet fjalë për WooCommerce. Njerëzit shpesh harrojnë se WordPress WooCommerce shpesh janë të prekshëm nga hakerat dhe shfrytëzimet e palëve të treta gjithashtu.

Plus, për shkak të WooCommerce duke qenë burim i hapur, është shumë e lehtë për hakerat ose spammers të marrin duart e tyre në kod dhe të krijojnë produkte me qëllim të keq.

Le të kontrollojmë se çfarë ka WooCart për sa i përket sigurisë:

WooCommerce pa mundim - WooCart

WooCart vjen i bashkuar me Le të Encrypt SSL që jep “S” në HTTPS. Siguron që vizitori siti të jetë i sigurt dhe lidhja është e padepërtueshme.

WooCart tregtisë së lehtë

GDPR ose Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave thekson mbrojtjen e të dhënave dhe privatësinë në të gjitha vendet e Evropës. Edhe pse është një ligj i BE-së, ai adreson gjithashtu transferimin e të dhënave edhe jashtë BE-së.

WooCommerce pa mundim - WooCart

Rikthim ditor janë një masë e dobët e sigurt që mund të përdoret për të rivendosur faqen tuaj në rast se të gjitha masat e tjera të sigurisë dështojnë.

WooCommerce pa mundim - WooCart

Ja ku WooCart bën një përjashtim nga konkursi. Ajo ofron një garanci të rrallë ‘Jo-Hack’. Tani ata nuk do të kthejnë paratë, por ata premtojnë se do të riparojnë ndonjë dëm të mundshëm të shkaktuar në faqen tuaj.

Kjo është gjithçka për sigurinë e WooCart. Për ta përmbledhur, ju merrni konfigurimin SSL, GDPR, backupet ditore me çdo rikthim kohe dhe një garanci pa-hak. Tani, le të kalojmë në pjesën tjetër.

Ndihma për klientët

Ne të gjithë e dimë ta skamojmë këtë pjesë, sepse kush ka nevojë për Mbështetje të Konsumatorëve? Nëse WordPress është kaq miqësor, atëherë pse keni nevojë për mbështetje të klientit në radhë të parë?

Sepse çështjet ndodhin edhe në vendet më të përsosura shërbimet. Justshtë thjesht se si funksionon teknologjia. Joperfekte. Kjo është arsyeja pse ne kemi nevojë për këta burra të mesëm për të trajtuar ngjarje të tilla. Dokush mund të mërzitet çdo herë një herë.

Kontakti - WooCart

Ka 3 mënyra për të marrë mbështetje në WooCart. Mund të kontaktoni mbështetje përmes aplikacionit WooCart, të përdorni Qendrën e Ndihmës ose të kontaktoni dikë për Bisedë Live. Le ta kontrollojmë së pari Bisedën Live:

Kontakti - WooCart

Ne postuam një pyetje në klientin e bisedës dhe prisnim një përgjigje. Bot na njoftoni se mund të zgjasë deri në 20 minuta që dikush të përgjigjet. Kështu që ne vetëm u ulëm duke pritur…

Kontakti - WooCart

… Por dikush u përgjigj menjëherë brenda një minutë që ishte e mirë. Përfaqësuesi i bisedës u përgjigj me një përgjigje të thjeshtë të shkurtër e cila ishte e mjaftueshme për atë që kërkuam.

Le të kthehemi tek Qendra e Ndihmës që është Baza e Dijes së WooCart:

Ndihmë Woo Shporta

Përtej blogut të saj, WooCart ka një bazë të plotë të njohurive e cila përmban seksione të veçanta të temave dhe artikuj të lidhur për të marrë ndihmën që ju nevojitet.

Ndihmë WooCart

Kemi klikuar te “Menaxhimi i Dyqaneve” dhe lista e artikujve përmbante lëndë të cilat kryesisht përmblidhen brenda pultit. Kemi klikuar te “Vendosni domenin” për të parë artikullin.

Ndihmë WooCart

Tani ne kontrolluam disa tema të tjera para se të klikonim këtë, dhe shumica u mbajtën shumë të shkurtër dhe të thjeshtë pasi ato ishin shumë të lehta për tu kuptuar. Por duke qenë se kjo temë është pak e gjerë, WooCart e detajoi këtë artikull që përdoruesi ta kuptojë qartë.

Kështu që përmbledh seksionin e mbështetjes së klientit. Biseda live është e përgjegjshme dhe baza e njohurive e bën punën e saj mirë.

Provoni WooCart

përfundim

WooCommerce ka bërë një rrugë të gjatë që nga fillimi i saj. Kemi parë që shumë zhvillime ndodhin në afatin e saj kohor dhe WooCart nuk bën përjashtim. Të ndërtosh ekskluzivisht për menaxhimin dhe pritjen e faqeve të WordPress është shumë mbresëlënëse…

… Por ia vlen? Apo ia vlen të zhvendoset faqja juaj në WooCart?

Për të qenë i sinqertë: Sigurisht.

Karakteristikat që ofrohen për çmimin janë në një krah me shumë konkurrencë. Karakteristikat Plus si skenarët pa humbje janë padyshim që ia vlen të provohen. WooCart është i thjeshtë për tu punuar me të.

Nëse keni para, atëherë WooCart është i sigurt se do ta ketë shpinën. Nëse nuk dëshironi kompleksitetin e një faqe tipike WordPress dhe keni nevojë për fleksibilitetin për të punuar rreth e rrotull, si dyqani i gardianëve dhe skenarët pa humbje, atëherë është e sigurt që ia vlen kostoja për shkak të përdorimit të lehtë & Setup.

Kjo përfundon shqyrtimin. Nëse dëshironi më shumë opsione për hostimin këtu janë disa për të parë. Ne parashtruam faktet, tani vendimi varet nga ju. Thinkfarë mendoni për artikullin? E provove WooCart? Ju lutemi komentoni më poshtë dhe na tregoni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map