Rishikimi Kinsta: Gjithçka që duhet të dini para se të regjistroheni! (2020)

Rishikimi Kinsta: Gjithçka që duhet të dini para se të regjistroheni! (2020)

Rishikimi Kinsta: Gjithçka që duhet të dini para se të regjistroheni! (2020)

Pothuajse një e treta e faqeve të internetit në internet funksionojnë në WordPress. Kjo do të thotë se WordPress është një SHIGJE SHUME.


Pavarësisht nëse dëshironi të filloni një blog me WordPress ose të ndërtoni një uebfaqe muzikore, WordPress mund ta bëjë atë të ndodhë.

A po kërkoni për një ofrues pritës për të pritur në faqen tuaj të internetit WordPress? Pastaj, ju mund të keni hasur Kinsta.

Faqja fillestare Kinsta
Keni kaluar në uebfaqen e tyre të zbukuruar, i gjetët tiparet & mbështesin mbresëlënëse, por prapë ndjeheni pak të ndyrë?

Epo, nuk ka nevojë të shqetësoheni, ne do t’ju ndihmojmë të vendosni.

Ne e provuam shërbimin e tyre dhe kemi disa fjalë për t’ju ndihmuar të vendosni. Ky përmbledhje bazohet thjesht në përvojën tonë gjatë përdorimit të këtij shërbimi pritës.

Në sipërfaqe, Kinsta ofron shërbime të menaxhuara të WordPress hosting për çdo lloj biznesi, qoftë i madh apo i vogël.

Kinsta pretendon të jetë më e shpejtë & siguruar me një shtyllë të madhe mbështetjeje.

A është shërbimi i duhur për ju? Epo, vendosni vetë pasi të kaloni secilën nga këto pjesë.

Së pari, le të fillojmë me:

uptime

Uptime është një nga faktorët përfundues kur merret parasysh një shërbim pritës.

Ne do të thotë, e gjithë pika e faqes është të jemi, mirë, UP. Ddo ndërprerje në rrugë mund të dëmtojë perspektivat tuaja.

Me numra mjaft të kënaqshëm që vijnë nga faqja e tyre e statusit operacional që tregojnë këtë:

Kinsta Uptime

I pari & modulet e treta janë ndërfaqja e tyre & sisteme mbështetëse të cilat tregojnë vetëm një sasi të stanjacionit të flokëve në një server ndryshe të shkëlqyeshëm.

Edhe ato pak portokall & shkopinjtë e kuq tregojnë rreth një orë ose më shumë të kohës së ndërprerjes, e cila përsëri, pothuajse mund të injorohet për mirë.

Pra, gjithëpërfshirëse, Kinsta ka një avantazh të konsiderueshëm në kohën e duhur.

Lehtësinë e përdorimit

“Lehtësia e përdorimit mund të jetë e padukshme, por mungesa e sigurt nuk është.”

Përvoja e përdoruesit të një shërbimi mund të bëjë ose prishë marrëveshjen kur bëhet fjalë për pritjen. Ju mund të keni ndërfaqen më tërheqëse në ekran, por nëse e bën noobin tipik të shkojë mbi mbështetjen e klientëve çdo disa minuta, diçka nuk është në rregull.

Nisja, me konfigurimin fillestar:

Regjistrohuni në faqen e tyre në shtëpi është mjaft standarde me informacionin bazë që kërkohet për qasje të shpejtë dhe të lehtë.

Regjistrimi Kinsta

Pasi të keni mbushur të gjitha detajet e kërkuara, atëherë faqja thjesht bën detaje për faturimin.

Regjistrimi Kinsta

Kështu që u bë mirë & i lehtë.

Jo që lehtësia e përdorimit është një komponent thelbësor i çdo shërbimi pritës, por ndonjëherë është në një masë të caktuar.

hobbyists & Bloggerët Passion nuk kanë nevojë për një mal të personalizimeve që të kalojnë për të modifikuar thjesht një font që mund të mos ju pëlqejë.

Tani, përdorshmëria mund të jetë komponenti kryesor i Kinsta.

Hidhi nje sy…

Paneli Kinsta

Kinsta bërtet unike me ndërfaqen e saj të mrekullueshme të pultit.

MyKinsta është dyqani juaj i vetëm për të menaxhuar gjithçka, nga gjerësia e bandës, monitorimi i trafikut deri në kohën e reagimit & Përdorimi i CDN mbi të gjitha faqet e internetit. Në thelb, një platformë e unifikuar për të trajtuar gjithçka mbi të gjitha fushat tuaja, si dhe nënfushat.

Ndërsa shumica e shërbimeve të tjera në ndërfaqet tradicionale cPanel ose Plesk, një tabelë e bën Kinsta të ofrojë një përvojë krejtësisht të ndryshme të përdoruesit ose ndoshta edhe më të mirë.

Prmimet dhe Karakteristikat

Tani, kjo mund të jetë paksa e dobësuar (ose jo) por Kinsta bie në anën e çmimeve të gjërave.

Falënderimet që keni dëgjuar më parë në këtë përmbledhje mund të ishin të vërteta, por pasi të fillojë kostoja të kafshojë portofolin, mund të mendoni dy herë.

Por, hej, ose mund të jetë një ofertë e lirë me shërbim të dobët ose një ofertë e kushtueshme me një shërbim të shkëlqyeshëm.

Asgjë nuk ka rëndësi nëse nuk keni para për ta mbështetur atë.

Planet e çmimeve Kinsta

Tani, siç e përmendëm edhe më parë, ato mund të ofrojnë shërbime për pothuajse çdo ndërmarrje financiare.

Paketa fillestare është 30 dollarë të pjerrët në muaj me 1 instalim WordPress & 10 GB hapësirë ​​në disk.

Kjo paketë mund të funksionojë gjithçka midis një blogu personal & një uebfaqe e vogël për komercat eCommerce, në varësi të oreksit tuaj.

Yikes, tingëllon si një rritje e madhe, për të mos përmendur vizitat janë të kufizuara deri në 20,000 ndoshta mund të shqetësojnë disa përdorues.

Plani pro është në thelb dyfishi i paketës së fillimit me dy WordPress instalon dy herë hapësirën e diskut, dhe dyfishin e kufirit të vizitës gjithashtu.

Planet e biznesit të nivelit më të lartë janë njësoj me kosto më të lartë & dy herë veçori të përfitimeve.

Këto plane mund të konsiderohen si shumë më të preferueshme për një blog të madh ose uebfaqe softuerësh ku kufiri i vizitës duhet të jetë më i lartë pa sakrifikuar gjerësinë e brezit.

Kinsta gjithashtu ofron një garanci të plotë për 30 ditë kthimin e parave, nëse nuk është e kënaqur me shërbimin, por VETM për klientët e herë të parë, klientët që kthehen marrin vetëm kthime të pjesshme.

Tani, mund të jetë një fikje për disa me buxhet të kufizuar në mendjen e tyre.

Le të hedhim një vështrim në tiparet që Kinsta duhet të ofrojë:

 • Kinsta përdor hostet e menaxhuar LXD që do të thotë është se çdo faqe WordPress jeton në hapësirën e vet të izoluar, e cila i ka të gjitha burimet e softuerit që kërkohen për ta ekzekutuar atë.
 • Monitorim i vazhdueshëm për kohën e duhur, zbulimin DDoS, zjarret e harduerit & Mbështetje SSL.
 • Infrastruktura e fundit që mbështet çdo & të gjitha pirgjet e zhvillimit, që funksionojnë në versionet më të fundit të kornizës.
 • Infrastruktura fleksibël për shkallëzimin e faqes tuaj pa u shqetësuar për kufizimet e harduerit.
 • Ndërfaqja e tryezës së unifikuar për të imituar të njëjtën rehati si cPanel & Plesk.
 • Aftësia për të zgjedhur vendndodhjen tuaj të qendrës së të dhënave për të arritur lehtësisht përdoruesit tuaj të synuar.

Shtesa Kinsta

Këto janë disa prej shtesave opsionale të disponueshme përveç planit për të cilin keni zgjedhur.

Sa më shumë që thonë studimet tona, çmimi mund të jetë shqetësimi juaj më i vogël pasi biznesi juaj fillon të rritet.

Plus, nga ana më e ndritshme, tema tjetër do të ju interesojë.

Shikoni çmimet dhe planet aktuale të Kinsta këtu …

Ndihma për klientët

Ndihma për klientët është një nga faktorët që i mban klientët tuaj të rrinë në shërbimet tuaja.

Besoni apo jo, një nga faktorët më tërheqës për Kinsta është mbështetja e tij yjore e klientëve.

E vetmja formë e mediumit të kontaktit të mbështetjes është përmes intercom-it i cili është një zgjidhje hibride chat / biletë.

Ne nuk mund të gjenim një mundësi bisede live në faqen e tyre të internetit, kështu që shkuam te seksioni i kontaktit dhe hapëm “Keni një pyetje?” tab.

Ne ngritëm një pyetje në lidhje me këtë dhe morëm një email prej tyre duke thënë se ata do të kthehen përsëri gjatë orarit të punës.

EmailfromKinsta

Kështu që, kemi pritur përgjigjen e tyre për disa orë & mori një përgjigje nga një prej bashkëpunëtorëve të tyre me përgjigje.

ResponsefromKinsta

Përgjigja u ndje mjaft e qartë & preciz pa asnjë zhargon dhe përfshinte lidhje të mëvonshme për informacione të mëtejshme.

Tani, Kinsta pëlqen të tregojë faktin se niveli i tyre i joproduktive është shumë i rrallë, që është me të vërtetë i shkëlqyeshëm, për të filluar me!

Por, ka edhe një kapje këtu, ata nuk ofrojnë një klient telefon për çdo zgjidhje që shkon.

Pra, të jesh rreth një kompjuteri, në çdo kohë çdo gjë shkon keq në faqen tuaj është mënyra e vetme.

Tani, për arsyet që ato nuk janë të disponueshme në një aplikacion është fakti që ata kërkojnë një përkufizim më të theksuar të një problemi për diagnostikimin, i cili thjesht nuk është i zbatueshëm për ta nga një faktor i formës së lëvizshme.

Por, për cilindo nga ju që mund të jetë i ri ose jo shumë i rregulluar në anën teknike të gjërave, ky nivel mbështetjeje mund të jetë një plus i madh, edhe pse një shqetësim i thjeshtë.

Në fund të fundit është:

Kinsta ofron mbulim maksimal të mbështetjes me inxhinierët e saj me përvojë për t’ju ndihmuar të mirëmbani faqen tuaj megjithëse nuk ka mbështetje në celular.

siguri

Kinsta krenohet me paqen e mendjes në faqen e saj kryesore duke theksuar sigurinë si një tipar kryesor.

kontrollet e kohës

Me mbi 720 kontrolle në kohë reale në çdo faqe interneti, që është çdo 2 minuta për një faqe në internet, mirëmbajtja duket mbresëlënëse këtu.

Kinsta siguron inspektim dhe një skanim të thellë të skedarëve të faqes për të identifikuar malware & aktivitet i dyshimtë që zhvillohet në çdo nivel.

Përveç kësaj, sigurohen një kopje rezervë brenda natës dhe shërbime shtesë rezervë janë gjithashtu të disponueshme (me një tarifë shtesë natyrisht).

POR, ka një kapje…

Nëse faqja juaj sulmohet nga malware, Kinsta siguron të zëvendësojë skedarët bazë të WordPress me një kopje të pastër të të reja, por jo ndonjë temë shtesë ose shtojcë që mund të përdorni.

siguri-gurantee kinsta

DHE, ata presin që ju të bëni të gjitha ritualet e riinstalimit të kopjeve të freskëta të temave / shtojcave brenda NJ O DIT after pasi të bëhet diagnoza Ose ata heqin çdo ekzekutim falas diagnostikues në të ardhmen.

Për më tepër, faqja e tyre e garancisë së sigurisë tregon se çdo zbulim / diagnostikim i malware gjatë migrimit do të paguante një tarifë shtesë prej 100 dollarësh.

Infeksionet e Kinsta

OSE, ju gjithashtu mund ta realizoni atë nga shërbimet e palëve të treta & vazhdo me migracionin.

Tani, një çmim më i madh nuk do të thotë gjithmonë cilësi më e mirë, por 100 dollarë për të hequr malware gjatë një procesi të migracionit mund të shkatërrojë disa frymë.

rekuizitë

 • Numra të shkëlqyeshëm me pak dhe pa luhatje.
 • Komoditeti i përdorshmërisë së bollshme & navigim i lehtë.
 • Rrotulloni inxhinierët e orës për të ndihmuar në zgjidhjen e çdo çështje.
 • Siguria ndaj plumbave për të parandaluar çdo keqpërdorim me kontrolle të qëndrueshme.
 • LXD-Menaxhuar Hosting, i cili siguron më shumë efikasitet mbi shumicën e metodave të tjera të shërbimit.

Cons

 • Asnjë mbështetje telefonike për diagnostikimin në vend.
 • Masat e kujdesshme të sigurisë si çinstalimi i mjeteve / shtojcave shtesë WordPress gjatë sulmeve malware.
 • Opsione të shtrenjta të fillimit edhe për projektet themelore / fillestare.
 • Ata ofrojnë vetëm mbështetje për biseda live për ata që kanë zgjedhur një plan dhe janë pajtuar në shërbimet e tyre.
 • Asnjë opsion i përbashkët i pritjes, pasi ai specializohet ekskluzivisht në WordPress Hosted të Menaxhuar.

përfundim

Kështu që, e ke arritur deri në fund, a? E shkëlqyeshme, do të thotë që keni mësuar një gjë ose dy (ose ndoshta jo).

Pra… ia vlen?

I shkurtër & e thjeshte:

PO.

Po, çmimi është i madh dhe Po, tarifa e zgjidhjes së migracionit-malware është gjithashtu e pjerrët…

… POR, ju merrni një shërbim të shkëlqyeshëm me mbështetje të fortë kohore, yjore & siguri e pasaktë me veçori të mjaftueshme për të mos sakrifikuar lehtësinë e përdorimit.

Nëse përparësitë tuaja qëndrojnë rreptësisht jashtë pritjes së përbashkët, (ku do të duhet të ndani burimet tuaja me faqet e tjera), nuk mund të gaboni me Kinsta.

Në anën plus, pritja e përbashkët heq shkallëzimin & prezanton kufizime të pajisjeve, të cilat në rastin e Kinsta rezultojnë të jenë superiore.

Përveç faktit se ka një konkurrencë mjaft të ashpër në tregun e WordPress, Kinsta është basti juaj më i mirë kundër çdo shërbimi tjetër që ofron të njëjtat karakteristika.

Në përgjithësi, Kinsta dëshmon të jetë shumë e rekomandueshme, madje edhe me disa pengesa, ajo nuk mban aspak përsa i përket tipareve.

Vizitoni Kinsta

A ju ndihmoi rishikimi i mësipërm që të bëni mendjen tuaj? A e keni blerë shërbimin & perjetoni dicka tjeter? Lini një koment poshtë, për të na njoftuar mendimet tuaja në lidhje me Kinsta. Faliminderit shumë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector