Servers9 Forex VPS Review: A është mirë pritja? Le ta zbulojmë…

Servers9 Forex VPS Review: A është mirë pritja? Le ta zbulojmë…

Servers9 Forex VPS Review: A është mirë pritja? Le ta zbulojmë…

Marrja e një serveri të dedikuar për faqen e internetit të kompanisë tuaj është e kushtueshme, veçanërisht kur është vetëm një startup.


Një alternative për këtë është VPS. Serveri virtual virtual është diku midis një pritjeje të përbashkët dhe një të dedikuar. VPS Hosting preferohet sepse mund ta përballoni atë si një server të përbashkët dhe ta kontrolloni atë si një server të dedikuar.

Servers9 është një ofrues i tillë hosting VPS i cili ofron WordPress, VPS dhe Server të Dedikuar.

Faqe Hyrëse e serverëve9

Serverët janë të vendosur në qytetet e Amerikës së Veriut, Azisë, Evropës dhe Australisë duke bërë gjithsej 17 qendra të të dhënave.

Le të shohim planet për shërbimet e pritjes VPS që Servers9 duhet të ofrojë …

Prmimet dhe Karakteristikat

Duke folur për çmimet, ne do të diskutojmë planet e çmimeve për tre shërbime të ndryshme. E para është hostimi i WordPress VPS.

Shumë prej jush mund të jenë të njohur me sistemin e menaxhimit të përmbajtjes WordPress pasi fuqizon 34% të faqeve të internetit.

Ju mund të strehoni faqen tuaj të WordPress me serverat VPS Servers9 duke zgjedhur një nga planet e mëposhtme:

Planet Hosting të WordPress

Ekzistojnë pesë çmime të ndryshme në dispozicion që kanë kapacitete të ndryshme të ruajtjes NVMe dhe RAM të ndryshme. Të gjitha këto plane përfshijnë një panel kontrolli për menaxhimin e WordPress, shërbim falas të kopjimit ditor dhe Plesk CP me WordPress Toolkit.

Pjesa më e mirë është, hostimi i WordPress ju ofron një provë 30-ditore falas, në mënyrë që të provoni dhe provoni të gjitha tiparet e këtij serveri dhe më pas të vendosni nëse do të vazhdoni apo jo.

Shërbimi tjetër që ofron kjo VPS është pritja Plesk VPS. Ky shërbim gjithashtu vjen me pesë plane:

Planet e Pritjes së Pleaskës

Të gjitha këto plane vijnë me një kopje rezervë të përditshme falas dhe një licencë të administratorit të internetit Plesk së bashku me çdo plan që ata zgjedhin. Gjithashtu, një panel kontrolli i paravendosur Plesk është i disponueshëm.

Jo vetëm kjo por edhe planet e tyre përfshijnë mjete të kontrollit të faqes SEO që kanë tracker renditje të fjalëve kyçe dhe një skanues të malware.

Tjetra, është edhe Forex VPS Hosting që gjithashtu me pesë plane:

Planet e Hosting Forex

Përsëri, të gjitha këto plane përfshijnë rezervë falas dhe ato vijnë me një program të instaluar paraprakisht MetaTrader. Ju mund të merrni kontrollin e plotë të VPS-së tuaj dhe mund të riinstaloni Windows në pajisjen tuaj.

Tani, çfarë mund të bëni me këtë shërbim hosting VPS?

Karakteristikat VPS

Ka një panel kontrolli për t’ju lejuar të menaxhoni shërbimet tuaja VPS. Ajo vjen me një tastierë VNC që ju lejon të kontrolloni aktivitetet e një kompjuteri të largët nga pajisja juaj.

Ajo merr kopje rezervë të të dhënave tuaja dhe ju lejon të rivendosni ato në çdo kohë që dëshironi. Kjo gjithashtu ju lejon të merrni pamjet e artikujve të shfaqur në ekranin tuaj.

Ju mund të vendosni një RDNS, të instaloni Windows ose Linux në kompjuterin tuaj, si dhe të rindërtoni ose ndryshoni sistemin tuaj operativ.

Lehtësinë e përdorimit

Në këtë pjesë, ne do të flasim për sa e lehtë është të përdorësh shërbimin e pritjes VPS të Servers9 dhe do të shikojmë se çfarë ka për të ofruar.

A është Servers9 i vështirë për t’u përdorur ose dikush lehtë mund të kalojë hapat vetvetiu?

Për ta zbuluar këtë, le të fillojmë me procedurën e regjistrimit.

Kështu që së pari, duhet të shkoni në faqen ku do t’ju duhet të krijoni llogarinë tuaj:

Regjistrohu

Pasi të keni mbushur detajet e kërkuara, do të duhet të futeni përsëri në portal.

hyrje

Pasi të keni hyrë në llogari, do të uleni në pultin e Servers9, ku mund të shihni kutitë që do t’ju tregojnë shërbimet, domenet, biletat dhe faturat.

Faqja e hyrjes

Klikoni në kutinë e shërbimeve dhe do të merrni një listë opsionesh nga të cilat mund të zgjedhni shërbimin që dëshironi të filloni.

Sherbime

Këto janë lista e opsioneve në dispozicion nga të cilat ju mund të zgjidhni një ose më shumë shërbime që ju kërkoni nga kjo VPS. Zgjidhni shërbimet dhe klikoni në vazhdoni për të vazhduar në ekranin tjetër, ku do t’ju pyesë për domenin tuaj.

Regjistrimi i domainit

Ju mund të regjistroni domenin tuaj ekzistues, si dhe një domain të ri që do t’ju duhet të blini këtu ose mund të azhurnoni një domen ekzistues në këtë server.

Pasi të jetë bërë kjo, ju mund të vazhdoni me pagesën. Ju mund të rishikoni porosinë tuaj në karrocë para se të bëni pagesën në fund dhe pasi të keni verifikuar blerjen, bleni atë dhe shijoni shërbimet që ofron Servers9.

Pranon pagesën përmes MasterCard, Visa dhe PayPal.

Pra, është mjaft e lehtë për t’u përdorur, apo jo? Klikoni në pjesën e shërbimit dhe mund të shihni statusin e shërbimit ekzistues ose të shtoni ndonjë shërbim tjetër që dëshironi nga Servers9.

Dhe nëse përballeni me ndonjë vështirësi gjatë përdorimit të shërbimit, gjithmonë mund të mbledhni një biletë nga seksioni i Biletave dhe të shënoni ashpërsinë e saj. Ne do ta diskutojmë këtë në seksionin Mbështetja e Konsumatorëve.

Siguria dhe besueshmëria

Këtu, testohen kohëzgjatja dhe shpejtësia e shërbimit të pritjes VPS. Ne gjithashtu shikojmë tiparet e sigurisë së shërbimit dhe vendosim nëse është i besueshëm dhe i sigurt sa duhet për të mbrojtur të dhënat tuaja.

Po, për serverat9?

Ata kanë realizuar një krahasim krahasues të uebfaqes së tyre përmes ServerScope i cili teston shpejtësinë e këtij VPS, gjerësinë e tyre të bandës dhe performancën e tyre.

Testi i Shpejtësisë së Pika

Bllokimi i CPU-së është kryer. Këtu, disa komanda UNIX i dërgohen CPU-së dhe më pas vërehet se si CPU i bën të gjitha ato detyra.

Duke parë testin e shpejtësisë së këtij serveri VPS, mund të përcaktohet se është mjaftueshëm e shpejtë për të punuar.

Për të qenë i sinqertë, nuk ka qartësi në lidhje me sigurinë e ofruar nga Servers9. Por ata kanë një politikë të intimitetit në faqen e tyre të internetit që thotë se ata mbajnë të dhënat tuaja personale me vete, por gjithmonë mund të kërkoni që t’i fshini ato për qëllime të sigurisë.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit është një nga pjesët më të rëndësishme të çdo shërbimi. Por ky ofrues i pritjes VPS ende duhet të përballojë shërbimin e klientit.

Mënyra e vetme për të kontaktuar seksionet e mbështetjes së klientit është mbledhja e një bilete.

Ndihma për klientët

Kjo pjesë ju lejon të jepni përparësi në ashpërsinë e problemit tuaj në mënyrë që ekipi i ndihmës së klientit të mund ta zgjedhë atë në përputhje me rrethanat dhe ta zgjidhë atë. Ju gjithashtu mund të përfshini pamje të problemeve që keni dhe të shkruani një mesazh të shkurtër që përshkruan problemin.

Ju gjithashtu mund t’i arrini ato në thirrjen e dhënë në fund të faqes fillestare të faqes së internetit të tyre. Ata kanë siguruar dy numra kontakti, një për SHBA dhe tjetri për Mbretërinë e Bashkuar. Jo vetëm thirrja, por edhe një mundësi e Bisedës Live është në dispozicion në faqen e tyre fillestare.

Ato kanë një seksion të bazës së njohurive, por nuk kanë sigurimin e mësimeve.

Por, këtu është një gjë, ju mund të hyni vetëm në seksionin e bazës së njohurive nga faqja kryesore e faqes në internet të Servers9. Nëse keni hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni në bazën e njohurive, nuk do të mund të gjeni mbështetje të mjaftueshme.

Pra, ekziston një shans i drejtë që pyetjet tuaja të mund të mbeten pa përgjigje.

Ka mbështetje live chat. Ju gjithashtu mund të mblidhni një biletë në lidhje me kërkesën tuaj dhe të prisni përgjigjen e tyre. Ata gjithashtu kanë ofruar dy adresa emaili ku mund t’i arrini ato:
[email protected] dhe [email protected]

Edhe seksioni i bazës së njohurive është në zhvillim e sipër. Pra, ekziston një shans i drejtë që pyetjet tuaja të mund të mbeten pa përgjigje.

rekuizitë
Ky shërbim pritës, i filluar në vitin 2016, nuk është i ri në treg, as në vëmendje, por ende ka disa karakteristika të mira. Gjërat që janë me të vërtetë të mira në lidhje me këtë host VPS janë renditur më poshtë:

 • Planet e çmimeve janë të përballueshme dhe janë pothuajse të ngjashme në krahasim me ofruesit e tjerë të shërbimeve të pritjes VPS.
 • Ky ofrues hosting ofron një kopje rezervë të përditshme falas për çdo plan që ju zgjidhni.
 • Ata ofrojnë NVMe Storage (Memory Non-Volatile Memory) në disqet me gjendje të ngurtë që sigurojnë shpejtësi të lartë transferimi midis ndërmarrjes dhe sistemit të klientit.
 • Severs9.com përfshin mjete falas të auditimit SEO që kanë tracker të rangut Fjalë kyçe si dhe një skanues të malware.
 • Në përgjithësi, është i lehtë për t’u përdorur.

Cons
Siç thamë, ky është një shërbim i ri dhe pritet që të ketë disa të meta. Ky shërbim gjithashtu mungon në disa sektorë:

 • Vetëm shërbimi i Hosting WordPress ofron një periudhë prove prej 30 ditësh ndërsa planet e mbetura duhet të blihen.
 • Seksioni i bazës së njohurive mund të arrihet vetëm pasi të dilni nga faqja e internetit, d.m.th., mund të arrihen nga faqja fillestare.
 • Nuk ka mësime ose bloge për të mbështetur pyetjet e klientëve.
 • Në faqen e tyre të internetit nuk jepet qartësi për sigurinë e përdoruesve. Kjo do të thotë që ne ende nuk mund të marrim një ide të qartë se çfarë sigurie ofron ky shërbim VPS.

Përfundim: A ju rekomandojmë serverët9?

Ne shikuam planet e çmimeve, tiparet që ai ka për të na ofruar, besueshmërinë, si dhe të mirat dhe të këqijat e këtij VPS.

Tani është koha që ju tregojmë nëse ju rekomandojmë apo jo këtë shërbim VPS.

Gjëja e mirë është, është e lehtë për t’u përdorur, të gjitha planet janë të përballueshme dhe ju mund të mbështeteni në shpejtësinë e ofruar nga serverët e tyre virtualë privatë. Së bashku me çmimet, ai ofron ruajtje NVMe dhe hapësirë ​​të mjaftueshme për faqen tuaj profesionale për t’u pritur.

Por po, ka mungesë në ofrimin e mësimeve. Artikujt në faqen e tyre të internetit mund të arrihen nga seksioni i bazës së njohurive në faqen kryesore.

Servers9 është një platformë e re dhe ka nevojë për disa improvizime dhe nuk është aq e keqe ta provosh.

Por po, ajo ka mungesë të bazës së njohurive dhe ka ende për të bërë përmirësime në mbështetjen e klientit.

Servers9 është një platformë e re dhe ka nevojë për shumë improvizime në shumicën e vendeve nuk është aq e keqe ta provosh.

Ajo vjen me një provë 30-ditore falas për planet e faqes WordPress. Ju mund ta përdorni patjetër atë dhe të zbuloni nëse është e përsosur për faqen tuaj të WordPress apo jo.

Nëse po, atëherë mund të vazhdoni me të njëjtën dhe nëse jo, atëherë gjithmonë mund ta anuloni brenda atyre 30 ditëve dhe ata nuk do të paguajnë.

Fat i mirë duke përdorur serverat9!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector