Si të bllokoni faqet e internetit (Hapat super të lehtë, me pamje nga ekranet)

Ka shumë arsye pse dikush do të dëshirojë të bllokojë faqet e internetit, ndonjëherë, ato thjesht ju bllokojnë në një nivel ku dëshironi të prishni ekranet e pajisjes tuaj.


Ndërsa disa faqe në internet ju irritojnë vetëm në atë masë që të tjerët mund të dërgojnë me viruse të dëmshme që mund të dëmtojnë kompjuterin dhe skedarët tuaj.

Ekzistojnë gjithashtu faqe në internet që mund të vjedhin informacione nga kompjuteri juaj ose të dhënat në internet dhe jo të gjithë janë në gjendje t’i shmangin këto uebfaqe ose të kujdesen për to pa i bllokuar ato.

Mënyra më e mirë, natyrisht, është që të bllokoni këto faqe në internet! Ekzistojnë metoda të ndryshme përmes të cilave ju mund të bllokoni faqet e internetit në shfletues të ndryshëm, ose sisteme operative.

Lexoni më tej për të zbuluar se si të bllokoni faqet e internetit në sistemin tuaj operativ ose pajisjen!

Qëllimi kryesor i internetit ishte të ndante informacione globalisht. Uebfaqet u krijuan për të përmirësuar informacionin e kërkuar për t’u shpërndarë me botën.

Njerëzit mund të shohin shumë përparësi për të pasur këtë teknologji, por ekzistonte një këndvështrim tjetër për të – një anë më e errët që tregon përmbajtje të papërshtatshme në ekranet tuaja me një qëllim të përcaktuar mirë.

Pse duhet të bllokoj reklamat pop-up dhe faqet e internetit?

Ndërsa jo të gjitha reklamat që shfaqen janë duke u përpjekur të futen në kompjuterin tuaj për informacion. Disa janë duke punuar me të vërtetë në ekranet tuaja dhe në të dhënat tuaja.

Përkundër lajmit të mirë që Google e ka marrë atë nën duar se do të bllokojë reklamat e bezdisshme nga shfletuesi juaj duke filluar nga 9 korriku. Google planifikon të shtojë veçoritë e bllokimit të reklamave që u lançuan në shkurtin e kaluar.

Në thelb, ajo që planifikon të implementojë Google është një përvojë e sigurt dhe e sigurt e shfletimit në internet, e cila nuk është e lirë nga çdo praktikë dashakeqe dhe e padurueshme.

Zyrat e Google kanë standardizuar diferencën dhe reklamat e kufizuara në ato praktika ose gjëra që mund të përfshijnë. Programi më i mirë për reklama siguroi sukses për Google.

Shtë një lajm i mirë që më shumë se 97% në faqen e internetit kanë filtra në internet në mënyrë që ata të reklamohen të jenë të lirë nga çdo skandal apo përmbajtje e korruptuar.

Si të bllokoni uebsajtin në kompjuterin tuaj

Nëse kthehemi pas 10 vjetësh, duke bllokuar faqet e internetit të reklamave çka është mjaft irrituese. Ajo çoi në ankth të rëndë dhe agresion sepse pa marrë parasysh sa herë hapni faqen në internet, ato do të jenë një surprizë e shtuar duke pritur për ju.

Për të qenë më të saktë, mekanizmi bllokues i faqeve të internetit ishte shumë i komplikuar në ditët e para të internetit dhe jo të gjithë kishin njohuri aktuale se si mund ta arrinin atë.

Për këtë problem duheshin zgjidhje më të lehta, të cilat jo vetëm që ishin të lidhura me kompjuterët por edhe telefonat inteligjentë.

Por me kalimin e kohës, shumë zgjidhje u krijuan për të bllokuar faqe të caktuara nga pajisja juaj, në formën e faqeve të internetit, aplikacioneve dhe shtesave të shfletuesit.

A jeni akoma duke pyetur veten se si do të bllokoni faqet e internetit në kompjuterin tuaj?

Një nga mënyrat më të mira për të hequr qafe faqet e internetit irrituese të cilat nuk ju lejojnë të jeni në paqe është të identifikoheni në Freedom.to dhe të përfitoni nga paketat e tyre të provës 30 ditore. Ja se si mund të bllokoni faqet e internetit në disa hapa të thjeshtë;

1. Shkarkoni falas aplikacionin nga liria
instaloni lirinë io

2. Pas shkarkimit të aplikacionit, ju mund të bllokoni faqet e internetit duke përdorur aplikacionin në internetlista e bllokut io

3. Ju mund të zgjidhni çdo faqe interneti që dëshironi të bllokoni duke përdorur opsionin e listës së bllokutbllokoni faqet e lirisë io

4. Klikoni në “Filloni seancën” pasi të shtoni kohëzgjatjen për të bllokuar faqen në internet për sasinë e kohës për përvojë të përshtatshme dhe pa pushim.liri e seancës io

Ja se si të bllokoni faqet e internetit në Android

Pra, ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave për të bllokuar faqet e internetit në telefonat tanë android dhe nganjëherë thjesht nuk po kërkojmë uebfaqet e duhura kur shkruani ‘Si të bllokoni faqet e internetit’.

Ju mund të mos jeni të vetëdijshëm për këtë, por bllokimi i faqeve të internetit është jashtëzakonisht i lehtë në telefonin tuaj (Po, ka të drejtë). Bllokimi i faqeve të internetit në telefonin tuaj është aq i lehtë sa një, dy dhe tre.

Thjesht shkoni në dyqanin e lojërave dhe shkarkoni aplikacionin në telefonin tuaj dhe filloni aplikacionin. Hyni në aplikim dhe ju jeni gati për të shkuar. Kështu do të duket faqja e hyrjeve.

HowtoBlockWebsites

Kjo është faqja fillestare që do të shihni menjëherë pas fillimit të aplikacionit

HowtoBlockWebsites

Zgjidhni “Seancën e Re” në shiritin e detyrave të dhënë në fund të aplikacionit tuaj.

HowtoBlockWebsites

Klikoni në Blocklist në faqen e Sesionit të Ri

HowtoBlockWebsites

Dhe zgjidhni faqet e internetit që dëshironi të bllokoni në telefonin tuaj Android. Vendosni kohëmatësin dhe klikoni shtypni “Fillimi i seancës” dhënë më poshtë

HowtoBlockWebsites

Kjo eshte!

Si të bllokoni faqet e internetit në iOS

Epo, të zotërosh një pajisje iOS është një gjë e mirë, por mirësia është e komplikuar ndonjëherë.

Kryesisht sepse shumë njerëz kanë vështirësi të gjejnë atë që kërkojnë kur kërkojnë dyqanet e tyre me mollë për një shërbim që mund të bllokojnë faqet e internetit irrituese.

Përdoruesit e iOS zakonisht janë në vështirësi për shkak të reklamave të shfaqura që shkatërrojnë përvojën e tyre të përdoruesit. A je nje prej tyre? Ju mund ta filloni shkarkimin tani dhe kurseni vetes disa kohë të mirë!

Këto janë disa hapa të thjeshtë që mund të ndiqni për të kënaqur veten në momentet më të mira, pa u shqetësuar se çfarë viruse po ngrenë mëngët (iOS tuaj, nënkuptojmë). Këtu keni një udhëzim të thjeshtë hap pas hapi

 1. Shkarkoni aplikacionin
 2. Regjistrohuni provë 30-ditore falas ose një paketë të madhe të plotë (zgjedhja është e juaja!)
 3. Zgjidhni “Seancën e Re”liri seo ios
 4. Klikoni në “Lista e bllokut”
 5. Shtoni Uebfaqe që doni të bllokoniliria io ios lista bllok
 6. Filloni shfletimin pa tension!

Si të përdorni Extension Chrome / Firefox për të bllokuar faqet e internetit

Mund të instaloni shtrirjen e Chrome këtu dhe shtesën Firefox nga këtu. Pas hapjes së lidhjes ndiqni këto hapa të thjeshtë për t’ju ndihmuar të bllokoni faqet e internetit dhe të përdorni shfletuesit tuaj si kurrë më parë;

 1. Shtoni mjetin e Lirisë në shfletuesin tuaj duke klikuar në “Shto Extension”.shtoni lirinë io shtrirjelirinë.io zgjatje filloni
 2. Filloni seancën e re
 3. Shtoni kohëmatës sipas preferencës tuaj
 4. Shtoni faqet e internetit dhe aplikacionin që doni të bllokoni
 5. Shijoni shfaqjen e kohës suaj si kurrë më parë!

Zgjatja ofrohet gjithashtu në Shfletuesin e Operas për lehtësinë e përdoruesit.

Mënyrat alternative për të bllokuar faqet e internetit në iOS tuaj

Ndonjëherë metodat që ne rekomandojmë të mos funksionojnë për përdorues të caktuar, arsyet shpesh nuk janë të njëjta dhe kështu në vend që të shkoni për një diagnozë se pse nuk po funksionon për ju?

Mund të shkoni në mënyra alternative për të bllokuar faqet e internetit. Pra, nëse për ndonjë arsye nuk jeni në gjendje të përdorni metodën e mësipërme për bllokimin e faqeve të internetit, mos kini frikë.

Ka alternativa në dispozicion.

Edhe pse këto alternativa mund të mos ofrojnë të njëjtin nivel të ndërfaqes, por ato janë përfundimisht mundësi të mira për të cilat mund të zgjedhësh. Dy programet që mund t’ju ndihmojnë në bllokimin e faqeve të internetit janë:

 1. Zero WillPower
 2. Bllokues i faqes

Zero Willpower: Siç sugjeron edhe emri, kur nuk keni vullnet për të kontrolluar veten nga faqet e internetit të shpërqendrimit të cilat kanë një efekt të keq në ritmin tuaj të punës, kjo është aplikacioni për ju nëse jeni përdorues i iOS.

Shtë një aplikim vendas i cili ju lejon të bllokoni faqet e zgjedhjes suaj për t’ju shpëtuar nga zakoni i keq i shfletimit të vazhdueshëm të internetit për diçka që nuk ka përfitim.

Site Blocker: Bllokuesi i faqes është aplikacioni i cili është i ngjashëm me shtrirjen e kromit të bllokuesit të faqes. Shtë shumë e dobishme për të kursyer kohën tuaj të çmuar dhe për t’ju mbajtur larg nga faqet e internetit të padobishme ose të dëmshme që mund të zgjidhni vetë.

Mënyrat alternative për të bllokuar faqet e internetit në telefonin tuaj Android

Alternativat janë të mira. Ndonjëherë, është mënyra më e mirë për të ditur se sa mirë po bën aplikacioni aktual në telefonin tuaj. Herë të tjera, është vetëm mënyra për të vazhduar më tej.

Ashtë një natyrë e njeriut që të hulumtojë dhe kështu të gjejë aplikacionin më të mirë për telefonat e tyre.

Mund të mos funksionojë më së miri për ju por të gjithë do të donim të dinim një mënyrë tjetër: ‘Si të bllokoni një faqe në internet në telefonin tuaj Android’ dhe këtu është për ju;

Site Blocker gjithashtu mund të shkarkohet në telefonat tuaj Android duke përdorur Google Playstore dhe menjëherë mund ta vendosni atë në uebfaqe bllokuese për të cilat mendoni se po shpërqendrojnë, konsumojnë kohë ose nga të cilat ndiheni të pasigurt.

përfundim

Ndonjëherë nevojitet një ndihmë e vogël për të ndaluar veten nga zakonet e këqija, dhe në këtë epokë të drejtuar nga teknologjia mund të ketë mjaft prej tyre që mund t’ju ndalojnë nga rutina juaj e punës.

Ndërsa disa nga këto aplikacione që shfaqen janë të dëmshme, ata ende po luajnë një rol të madh në ndikime të gabuara dhe përhapjen e zakoneve jo të shëndetshme. Pra, edhe nëse keni dyshime të dyta për bllokimin e një faqe në internet, nuk duhet të bëni.

Asnjëherë nuk e dini se sa të mira mund të bëjnë këto ndryshime në përvojën tuaj të shfletimit. Për të shtuar, nuk jeni i vetmi që përdorni uebfaqe dhe shfletoni aplikacione.

Kështu që ju duhet të jeni të kujdesshëm sepse nuk e dini se çfarë çon në atë faqe të internetit të lojës Barbie!

Këto aplikacione të dobishme mund të jenë një kursimtar i jetës i cili po ha një sasi të madhe të kohës suaj, gjë që mund t’ju bëjë më të efektshëm dhe ndoshta mund t’ju kursejë kohë të mjaftueshme edhe për veten tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map