10 najboljših brezplačnih graditeljev spletnih strani (da, popolnoma brezplačno – brez plačila)

Torej vas zanimajo brezplačni ustvarjalci spletnih strani. In zakaj ne? Navsezadnje je na spletu na tone brezplačnih stvari. Na žalost je kakovostne brezplačne graditelje spletnih mest nekoliko težje najti.


Obstaja veliko brezplačnih graditeljev spletnih strani. Toda resnica je, da boste morali biti pripravljeni na nekaj popustov, če želite brezplačnega ustvarjalca spletnih strani – ker je večina brezplačnih graditeljev spletnih mest del “freemium” modelov.

Kot pove že ime, strukture cenovnih ponudb ponujajo brezplačne in premium možnosti. Naravni rezultat je, da so brezplačne možnosti slabše predstavljene ali imajo nekaj pomembnih pomanjkljivosti.

Ampak hej – brezplačni graditelj spletnih mest je vseeno vreden preučiti. Mogoče želite samo eksperimentirati s programsko opremo, preden jo začnete plačevati. Mogoče želite ustvariti spletno mesto za idejo, ki jo imate, in potrebujete takojšnjo prodajno mesto.

Ali pa vas običajne pomanjkljivosti brezplačnih načrtov ne odpravijo.

Dovolj pošteno. No, številne izkušnje z gradnjo spletnih strani in brezplačnimi graditelji spletnih strani so me pripeljale do tega, da sem ustvarila seznam najboljših brezplačnih graditeljev spletnih strani.

Tu je nekaj stvari, ki jih morate vedeti o tem seznamu … najprej veliko domene namenim imen domen. Veliko ljudi si bo spletno mesto, ki ga obiščejo, ogledalo drugače, če je na poddomeni, in prav je tako. Izgleda manj legitimno.

Skoraj vsak brezplačni graditelj spletnega mesta bo pripravil spletno mesto pod poddomeno, razen če nadgradite na plačljiv načrt. Če vam spletno mesto omogoča, da brezplačno povežete ime domene (ne pozabite, da morate še vedno plačati za ime domene) ali če poddomena spletnega mesta manj težav, potem to dodam veliko.

In ja, tudi če se žrtvujejo nekatere druge stvari, na primer prilagodljivost.

Še ena stvar: ne bodite preveč pozorni na število prednosti in slabosti na tem seznamu. Namesto tega bodite pozorni na to, kaj pravijo. Na primer, nekaj bi lahko imelo tehnično gledano, vendar so pozitivni tako pomembni, da znatno odtehtajo negativnosti.

Skoraj vsak brezplačni graditelj spletnih strani bo prišel z oglasi za podjetje, poddomena in le nekaj funkcij.

Toda vedno obstajajo izjeme. Torej, brez dodatnega veselja, tukaj je moj seznam najboljših brezplačnih ustvarjalcev spletnih mest.

hostingpill
Best Free Builders spletnih strani

 1. WordPress.com
 2. Wix
 3. WebStarts
 4. Weebly
 5. Blogger
 6. Google Spletna mesta
 7. Jimdo
 8. UCraft
 9. Spletna stran123

1. točka: WordPress.com

Premaknite miško za predogled

Wordpress

WordPress je izjemno priljubljen – toliko, da ga je težko podceniti. Prihaja že od leta 2005 in od takrat je naraslo, da podpira nešteto milijonov spletnih mest.

Ena ocena zasluži WordPress s servisiranjem 30% internetnih blogerjev, WordPress pa je 50. najbolj priljubljeno spletno mesto na svetu. Še bolj impresivno je, da CNN, CBS, BBC, Reuters in Fortune vsi uporabljajo WordPress.

Tako da, to je precej uspešna platforma. In seveda je velik razlog za njegovo priljubljenost brezplačna možnost.

Moja umestitev WordPress.com kot številka ena ne pride lahkotno ali enostavno. Wix in Weebly imata veliko več funkcij in prilagoditev kot WordPress.

Kot celostni graditelji spletnih mest to prevzamejo. Vendar je WordPress tako zelo priljubljen, da lahko poddomena z WordPressom vpliva na vaš blog veliko manj, kot če bi uporabili drugo spletno mesto.

Poleg tega biti del skupnosti WordPress prinaša več prednosti. Vsekakor je odvisno od tega, kaj želite od ustvarjalca spletnega mesta, če pa je to blog, je WordPress verjetno najboljša brezplačna možnost.

WordPress predogled (enostavnost uporabe: 3/5)

Prednosti

 • Za brezplačni izdelek obstaja dokaj dober izbor tem / predlog. Čeprav je urejanje povprečno, lahko še vedno naredite precej prilagoditve.
 • Uvoz in izvoz vsebine je zelo enostaven, tudi med vašim WordPress blogom in blogom z drugo platformo (na primer Medium ali Wix).
  Uvozi v WordPress
 • Trdna orodja za bloganje (očitno), pa tudi osnovna orodja za vpogled ter funkcije pričevanja in kontaktne strani.
 • Priljubljenost programa WordPress pomeni, da boste našli več nasvetov za uporabo WordPress-a kot pri kateri koli drugi platformi.
 • Tudi zaradi njegove priljubljenosti vam lahko poddomena na WordPressu ne škodi tako slabo. Mnogi blogerji uporabljajo poddomene WordPress in tako poddomena ne bi nujno škodila videzu vašega spletnega mesta (vsaj ne toliko kot pri drugih brezplačnih ustvarjalcih).
 • Tudi iz tega – WordPress.com podpira bolj socialno skupnost, kot je Blogger. Spremljati in komunicirati z drugimi spletnimi dnevniki v skupnosti WordPress je zelo enostavno in z njimi komunicirati – dober način za spodbujanje prometa in pridobivanje priljubljenosti.

Slabosti

 • Čeprav so orodja za prilagajanje v redu, ste res omejeni na manjše elemente (na primer barve). V bistvu bi morali prelistati teme, da bi dobili želeno postavitev.
 • Aplikacije (poznane na WordPressu kot vtičniki) niso na voljo za brezplačne načrte.
 • Celo osnovna orodja za SEO niso na voljo za brezplačne načrte.
 • Brez klepeta v živo.

Zgradite moje brezplačno spletno mesto WordPress

Točka 2: Wix

Premaknite miško za predogled

Wix

Wix je nedvomno eden najbolj priljubljenih brezplačnih graditeljev spletnih strani. Pravzaprav je preprosto eden izmed najbolj priljubljenih ustvarjalcev spletnih strani.

Tako kot Weebly je bil ustanovljen leta 2006. Vendar ima Wix več kot dvakrat več uporabnikov kot Weebly, in sicer pri 110 milijonih.

Wix je znan po fantastičnem in prilagodljivem urejevalniku, zato ga uporablja veliko ljudi, od običajnih blogerjev do vrhunskih podjetij.

Bistvo pri Wixu je, da dobite zelo funkcionalen urejevalnik in veliko funkcij, seveda pa boste morali plačati za najpomembnejše stvari, domeno in odstranitev oglasov Wix.

Predogled Wix-a (Enostavnost uporabe: 4/5)

Prednosti

 • Wix ima zelo veliko skupnost uporabnikov, kar bi lahko bil koristen vir, če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke.
 • Zelo robustno orodje za urejanje. To ni samo enostavna, ampak zmogljiva in celo brezplačna različica omogoča veliko prilagoditev. Wix je visoko uvrščen, ker je ta urejevalnik eden najboljših brezplačno na voljo.
  wix urejevalnik
 • V tem primeru ima Wix širok izbor kakovostnih predlog.
 • Wix ima osnovna orodja za SEO, upravljanje stikov, trženje, vpogled in celo blogging. Orodje za bloganje je še posebej impresivno. Za brezplačnega graditelja je Wix skoraj tako popoln kot polni graditelj – ključni bitovi še vedno manjkajo.

Slabosti

 • Oglasi Wix so del brezplačnega načrta.
 • Eden takšnih elementov, ki ga Wixu manjka, je kontaktni obrazec, ki ga vključujejo številni brezplačni graditelji.
 • Wixov cenovni model do nedavnega je bil cenovno ugodnejši. Namreč, prva premijska stopnja je bila le 5 dolarjev na mesec in vam je omogočila povezavo domene. To je bilo odstranjeno in zdaj je prva stopnja 11 dolarjev, kar pomeni, da je brezplačni proizvajalec spletnih strani še bolj odstranjen iz premijskih načrtov. To pomeni tudi, da če želite uporabljati ustvarjalca spletnih strani brezplačno in samo plačujete za domeno, nimate sreče.
 • Brez klepeta v živo. To pa velja tudi za plačevanje strank Wix-a, tako da nima nič skupnega z brezplačnim računom.

Preizkusite Wix brezplačno

3. točka: WebStarts

Premaknite miško za predogled

WebStarts

WebStarts je podjetje, ki se pogosto omenja na seznamih najboljših gradnikov spletnih strani. Ko sem prvič obiskal njihovo spletno stran, sem bil precej skeptičen. Zakaj? Ker je na njihovi domači strani prikazano to: “Kot je prikazano na … Facebooku, Bingu, Googlu, Yahooju.” Res ?! Videti v iskalniku se bistveno razlikuje od videza na reviji.

Ampak hej, ima brezplačno možnost, zato sem poskusil. Izkazalo se je, da gre za precej podcenjenega, robustnega brezplačnega graditelja spletnih mest. Večina podjetij se na svojih spletnih mestih preprodaja – WebStarts je ravno nasprotno.

Nekatere stvari na uradni strani s cenami spletnega mesta so zastarele, rezultat pa je dejanski izdelek še boljši, kot bi si mislili. Rekel bi, da je WebStarts v svojih zmožnostih z Weeblyom in Wixom, vendar ima veliko manj prepoznavnosti imen, zato je še hitreje začeti s svojimi večjimi tekmeci.

Prednosti

 • Osnovna funkcionalnost e-trgovine / trgovine.
 • WebStarts ima orodje za upravljanje stikov, ki ni zelo robustno, vendar je vseeno precej uporabno, če upoštevamo, da je brezplačno.
 • WebStarts ima dostojno orodje za bloganje, ki dobro deluje v ustvarjalcu.
 • Oglasi WebStarts niso pretirani.
 • Na splošno je orodje za gradbenike / urejevalnike enostavno in funkcionalno, poleg tega pa tudi dostojno opremljeno (na primer z Weeblyjem in Wixom).

profesionalci spletnih zvezdic

 • Preprostejše upravljanje kot Weebly ali Wix, ki se na trenutke počutijo prenatrpani.

Slabosti

 • Kot je običajno za brezplačne graditelje, je omejeno shranjevanje.
 • Vmesnik za graditelje je na splošno dober, vendar je na trenutke lahko malce neroden ali nezanimljiv. Poleg tega nisem ljubitelj estetike, ampak to je samo moje mnenje in ne huda napaka.

Začnite z WebStarts brezplačno

Postavka 4: Weebly

Premaknite miško za predogled

žlahtno

Weebly, ustanovljen leta 2006, je postal eden izmed najbolj priljubljenih ustvarjalcev spletnih strani z več kot 50 milijoni strank na vsem svetu.

Na Weebly pogosto razmišljam kot o alternativi Wixu. Oba sta si v mnogočem podobna, saj delujeta na modelih freemium, znana sta po tem, da sta nekaj najboljših ustvarjalcev spletnih strani in sta gojila priljubljenost svojih brezplačnih izdelkov.

Tu je moj povzetek: Weebly je eden najboljših brezplačnih ustvarjalcev spletnih mest, vendar je manjši od tako učinkovitega kot Wix. Če rečem, ima stvar ali dve Wix ne, zato vas vseeno spodbujam, da poskusite oboje.

Weebly predogled (enostavnost uporabe: 3/5)

Prednosti

 • Urejevalnik je zelo robusten in blizu ali v enaki meri z urejevalnikom Wix-a.
  Weebly urednik
 • Weebly ima osnovna orodja za SEO, bloganje in celo e-trgovino / izdelke. To je zelo edinstveno za brezplačne izdelke. Seveda vsi, ki jih resnično zanima e-trgovina, najbrž ne bi smeli iskati brezplačnega ustvarjalca spletnih strani, vendar je kljub temu impresivna postavitev.
 • Weebly ima na voljo nekaj aplikacij, ki jih lahko brezplačni uporabniki tudi namestijo. To tudi niso šibke aplikacije, ampak uporabne stvari, kot so grafikoni cen, Eventbrite, pogosta vprašanja in podobno.

Slabosti

 • Tudi ko ste prijavljeni, ima Weebly veliko nadgradnjo. Pričakujete lahko prodajo skoraj vsakega brezplačnega ustvarjalca spletnega mesta, vendar je to zelo nadležno na Weeblyu, ker je Weebly eden najboljših brezplačnih graditeljev spletnih mest.
 • Podpora strankam ni tako dobra kot Wixova. Vendar pa Weebly klepeta v živo.
 • Urednik Weebly je zelo dober, vendar ste nekoliko bolj omejeni kot pri Wixu.

Točka 5: Blogger

Premaknite miško za predogled

Blogger

Blogger mi vzbuja nostalgijo. Blogger sem prvič začel uporabljati kot mlad fant, navdušen nad preizkušanjem enostavnih orodij za spletno ustvarjanje. Ko sem se vrnil k Bloggerju, da bi ga preizkusil, sem presenečeno ugotovil, da je veliko še vedno istega.

Če pogledate sezname brezplačnih ustvarjalcev spletnih mest, Blogger običajno ne najdete na njih. Verjetno je to zato, ker je Blogger osredotočen večinoma na oblikovanje blogov (ne), ne pa na bolj splošne vrste spletnih mest.

Kljub temu je Blogger veliko bolj popolno predstavljen brezplačno kot večina ustvarjalcev spletnih mest, na koncu dneva pa še vedno oblikujete spletno mesto, čeprav ste omejeni na obliko spletnega dnevnika.

Bloggerjev predogled (enostavnost uporabe: 2,5 / 5)

Prednosti

 • Nadgradnja je popolnoma neobvezna in obstaja močna skupnost brezplačnih uporabnikov. Eden od razlogov, da sem Blogger zelo uvrstil v to, je to, da ljudje pogosto obiskujejo bloge v domeni __.blogspot.com. Obiskovalec morda manj verjetno zasmehuje vaše spletno mesto zaradi poddomene z Bloggerjem.
 • Uporabniki lahko ustvarijo 100 blogov na račun.
 • Čeprav so možnosti prilagajanja omejene, lahko še vedno preuredite določene elemente strani in izberete barve, pisave itd. Urejanje HTML-jev je na voljo, vendar večina ljudi ne želi ustvarjalcev spletnih mest, da bi lahko urejali HTML.
 • Uporabniki lahko povežejo domeno, ne da bi jih morali nadgraditi. To samo po sebi je verjetno ena najboljših stvari, ki jih Blogger prizadeva: oseba, ki želi preprosto oblikovanje spletnega dnevnika, vendar še vedno želi svojo domeno, lahko ogrozi uporabo Bloggerja in tako brezplačno ohrani dejansko platformo za urejanje.Bolgger za brezplačno domeno

Slabosti

 • Kot rečeno, gre samo za obliko spletnega dnevnika.
 • Teme so zelo omejene, prav tako tudi možnosti prilagajanja. Manjše podrobnosti (barve, pisave) so prilagodljive, večji nadzor strani in celotnega spletnega mesta pa v glavnem računa na izbiro teme in preklop barv.
 • Noben klepet v živo ali celo celovit sistem vozovnic – Blogger je prevelik in temelji na brezplačnih uporabnikih. Vendar pa se lahko večina skupnosti uporabnikov za večino težav izpolni.

Točka 6: Google Spletna mesta

Googlova spletna stran za izdelavo spletnih mest

Google resnično ima programsko opremo za vse. Google Spletna mesta so podobna gradnji spletnih mest Google Docs. Je enostaven za uporabo in dober za sodelovanje, poleg tega pa je popolnoma brezplačen.

Edina težava? Preveč preprosto je.

Google Sites je najboljši za izdelavo zelo preprostih spletnih strani, nič preveč dinamičnega ali celo pomembnega. Zaradi svoje narave sodelovanja je primeren za izdelavo strani z informacijami ali v wikiju.

Predogled Google Sites (Enostavnost uporabe: 3/5)

Prednosti

 • Izjemno brezplačno: Google Sites je narejen kot neplačano orodje. Za nekatere je to lahko slabost – Google Sites niti nima možnosti nadgradnje za več funkcij. Kar zadeva brezplačne graditelje spletnih mest, je težko najti platformo, ki naj bi bila samo brezplačna.
 • Google Sites je zelo dober pri sodelovanju, kot je njegov bratranec, Google Docs.
 • Zelo enostaven za uporabo. Veliko ustvarjalcev spletnih mest je, vendar je Google Sites eden najbolj preprostih in preprostih.
  Googlov vmesnik

Slabosti

 • Zelo osnovno. Google Sites ima samo najosnovnejša orodja in včasih se zdi, kot da urejate PowerPoint ali Google Slide več kot spletno mesto. Orodja za prilagajanje so še posebej omejena. Zaradi tega je Google Sites resnično dober samo za izdelavo preprostih spletnih mest.
 • Kot rečeno, Google Sites niti nima možnosti nadgradnje ali dodajanja premium funkcij. Obstaja samo brezplačna različica. Nekaterim se morda zdi, da so všeč Google Sites, vendar potrebujejo malo več sposobnosti prilagajanja. Oprostite, brez kock.
 • Medtem ko ima večina brezplačnih ustvarjalcev spletnih mest nizko kapaciteto za shranjevanje, je številka Google Sites še posebej nizka in znaša 100 MB.
 • Verjetno je to samoumevno, toda Google Sites je tako preprost, da skoraj nima podpore strankam.

Točka 7: Jimdo

Premaknite miško za predogled

Jimdo

Jimdo je manj ime gospodinjstva v primerjavi z Bloggerjem, WordPressom ali celo Wixom, vendar je še vedno znano, da je eden močnejših brezplačnih graditeljev spletnih mest.

Kljub svojemu imenu je Jimdo še vedno na manjši strani, vendar je še vedno pomagal ustvariti več kot 20 milijonov spletnih strani.

Jimdo, tako kot mnogi na tem seznamu, temelji na modelu freemium. Pri Jimdu mi je še posebej všeč, da je njegov podpornik brezplačen, v nasprotju z drugimi spletnimi mesti, ki ponujajo brezplačen izdelek, vendar ga hkrati skoraj sovražijo v prid svojih premijskih različic.

Jimdo je v bistvu trden brezplačni graditelj spletnih strani z običajnimi omejitvami.

Jimdo predogled (enostavnost uporabe: 3.5 / 5)

Prednosti

 • Možnost Creator vam omogoča takojšen začetek gradnje strani. To je običajno orodje za izdelavo spletnih strani, ki ste ga bili vajeni.
 • Precej širok izbor predlog (več kot 100) za brezplačnega graditelja.Predloge Jimdo
 • Aplikacija Jimdo na voljo za Android in iOS
 • Zelo osnovna orodja za SEO in orodja za spletno trgovino (tudi, brez transakcijskih stroškov!)
 • 500 MB prostora za shranjevanje. Nič ogromnega, a ni slabo za brezplačnega graditelja spletnih strani.
 • LogoMaker vam bo pomagal ustvariti / prilagoditi sliko logotipa lastne blagovne znamke.

Slabosti

 • Za uporabo domene je treba nadgraditi.
 • Čeprav je njihov urednik na splošno v redu, je včasih lahko neroden. Ljudje imajo zaradi tega mešane občutke.
 • Jimdo je izboljšal urejevalnik njihovih spletnih mest, a včasih je lahko nekoliko neintenziven.
 • Ni možnosti za klepet v živo, vendar obstaja sistem vstopnic.

Postavka 8: UCraft

ucraft-website-builder

UCraft je še eno podjetje, ki ni dobro znano zunaj tistih, ki jih zanimajo podjetja za gradnjo spletnih strani.

UCraft ima tudi manjši ugled zaradi svoje brezplačne stopnje gradnje spletnih strani.

Po mojem mnenju je UCraft podcenjen. Ne gre za to, da bi brezplačni izdelek UCraft zaslužil izjemno visoko ocenjeno, ampak zasluži več zaslug. Kot je običajno, UCraft deluje na freemium modelu.

Vendar je brezplačni izdelek samo ciljna stran. Torej, ni ravno popoln ustvarjalec spletnih strani brezplačno. Kljub temu je tisti ustvarjalec ciljne strani precej sposoben, kar je najpomembneje, da lahko domeno povežete brezplačno.

UCraft predogled (enostavnost uporabe: 3/5)

Prednosti

 • Uporabniki lahko povežejo domeno tudi na brezplačnem načrtu. Po mojem mnenju je to po mojem mnenju ena izmed boljših možnosti brezplačnega oblikovalca spletnih strani.
  Ucraft poveži domeno
 • Precej dobre možnosti prilagajanja, čeprav po pravici povedano predvsem zaradi dejstva, da urejate eno stran, ne pa celotnega spletnega mesta.
 • Osnovna orodja za SEO, Google Analytics in SSL. Ni pretirano impresivno, a vseeno trdno.

Slabosti

 • Funkcija e-trgovine zahteva nadgradnjo.
 • 24/7 klepet v živo je včasih odziven, čeprav na splošno deluje v redu.
 • Izdelovalec vašega spletnega mesta je res samo ustvarjalec ciljne strani. Še vedno je lahko koristen, zlasti ker lahko povežete domeno, vendar ste v bistvu še vedno omejeni na eno veliko stran.

Začnite z UCraft brezplačno

Točka 9: Site123

Premaknite miško za predogled

Stran 123

Site123 ni ravno najboljša izbira za brezplačno gradnjo spletnih strani, zagotovo pa je to možnost. Site123 se močno trži kot brezplačni graditelj spletnih mest (resno, samo Google to in videli boste, kaj mislim).

Site123 seveda deluje na freemium modelu, vendar ima za razliko od mnogih drugih le eno premijsko stopnjo namesto nekaj.

Poleg tega spada v splošne prednosti in slabosti, ki jih pričakujete od napol spodobnega ustvarjalca spletnega mesta: brezplačno je, ustvarjalec deluje, vendar ne boste dobili domene in imeli boste oglase.

Site123 predogled (enostavnost uporabe: 3.5 / 5)

Prednosti

 • Osnovne funkcije e-trgovine (vključno z orodjem za trženje e-pošte) in orodja za SEO. Zanimivo je, da lahko plačila brez povezave sprejemate samo z brezplačno različico (upoštevajte telefonsko številko stranke ali podatke o nakazilu).
 • Dostop do trgovine z aplikacijami, ki vključuje aplikacije, ki so na voljo brezplačnim uporabnikom. To je pomembno, ker nekaj tistega, kar Site123 privzeto primanjkuje (in ne pozabite, da Site123 ne ponuja toliko orodij, ki so na voljo pri iskanju, kot so višje uvrščena imena tukaj), ki jih lahko dobite v trgovini z aplikacijami.Site123 Aplikacije
 • 24/7 podpora za klepet v živo – tudi Wix in WordPress tega ne ponujata (brezplačno).
 • Dostojni urednik: ničesar o čemer bi pisali doma, a vsekakor funkcionalno.Site123 Vmesnik
 • Presenetljivo majhen pritisk za preoblikovanje v plačljiv načrt.

Slabosti

 • Opazna pasica Site123, tudi če je majhna. Ampak hej, to je precej pogosto.
 • Glede na predloge je omejeno, in čeprav urejevalnik dobro deluje, ste še vedno nekoliko omejeni, koliko lahko urejate.
 • Na splošno spletna stran123 nima na voljo več funkcij.

Poskusite spletno mesto123 Toda

Posebna postavka: 000Webhost

Premaknite miško za predogled

000webhost

000Webhost je storitev gostovanja, zato sem ga ločil od drugih možnosti na tem seznamu. Ampak hej, če je gostitelj, zakaj sploh to vzgajati?

No, najprej, ker je 000Webhost ena izmed nekaj brezplačnih storitev gostovanja in med njimi je verjetno najbolj znana. Drugič, 000Webhost ponuja zmogljivosti za gradnjo spletnih strani.

Preprosto povedano, lahko bi ustvarili račun brezplačno in začeli brezplačno uporabljati te zmogljivosti za gradnjo spletnih strani. 000Webhost naj bi bil brezplačna gostiteljska platforma, stranska posledica pa je tudi, da je tudi brezplačni graditelj spletnih strani.

Predogled 000Webhost (Enostavnost uporabe: 3.5 / 5)

Prednosti

 • Ker je za gostovanje poskrbljeno, lahko domeno preprosto kupite in nato brezplačno povežete. Medtem ko bi Weebly, Wix, WordPress in drugi plačevali, da bi povezali domeno, ki jo že imate, vam bo 000Webhost omogočil plačilo le s plačevanjem domene.
 • Poleg tega, ker je 000Webhost predvsem gostiteljska platforma, lahko izbirate med graditeljem spletnih mest 000webhost ali pa namestite WordPress.org in ga uporabite za izdelavo spletnega dnevnika. Sestavljalec spletnih strani je precej dobro predstavljen in z visoko stopnjo prilagoditve.
  000webhost za izgradnjo spletnega mesta
 • Za povezovanje z WordPress.org: WordPress.org se razlikuje od WordPressa (omenjeno zgoraj), in sicer po tem, da je WordPress.org brezplačna storitev.WordPress.org je zelo podoben WordPressu, le da je veliko bolj celovit in je popolnoma brezplačno. Če pa želite uporabljati WordPress.org, morate poskrbeti za gostovanje … in če uporabljate 000Webhost, lahko to storite celo brezplačno. Pomeni, da se na 000Webhost povežete z WordPress.org, vam ponuja najbolj celovito programsko opremo za gradnjo blogov, ki jo lahko dobite brezplačno.

Slabosti

 • Urejevalnik je lahko nekoliko zapleten in včasih moteč. Krivulja učenja ni neverjetna, vendar je še vedno veliko manj prijazna do uporabnikov kot druge možnosti tukaj. Čeprav za oblikovanje bloga uporabljate WordPress.org, bo spet lažje.
  Armaturna plošča 000webhost
 • Za krmarjenje po nastavitvah računa boste morali biti bolj tehnični. Na voljo je veliko virov, vendar bi to lahko še vedno povzročalo bolečino, ker morate nekatere stvari ročno konfigurirati (npr. Za povezavo domene).
 • Zaradi prostora, dodeljenega vašemu brezplačnemu računu, verjetno ne boste mogli ustvariti več kot enega ali dveh spletnih mest.
 • Če ne nadgradite na enega od plačljivih načrtov Hostingerja (Hostinger izvaja 000Webhost), boste morda trpeli zaradi slabega dela.

Obiščite 000webhost

Primerjava brezplačnih gradnikov spletnih strani:

Spletna stran Builder
Skladiščenje
Pasovna širina
Uporabnost
Podpora
Naša ocena
Popolnoma brezplačno?
Plačana cena načrta
WordPress3 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Da, s poddomeno4 do 45 dolarjev
Wix500 MB500 MB★★★★★★★★★★★★★★★Da, s poddomeno13 do 39 dolarjev
WebStarts1 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Da, s poddomeno7,16 do 19,99 USD
Weebly500 MB250 MB★★★★★★★★★★★★Da, s poddomenoOd 6 do 26 dolarjev
BloggerNeomejenoNeomejeno★★★★★★★★Da, s poddomenoPopolnoma brezplačno
Google Spletna mestaNeomejenoNeomejeno★★★★★★★★Da, s poddomenoPopolnoma brezplačno
Jimdo500 MB2 GB★★★★★★★★★★Da, s poddomenoOd 4 do 39 dolarjev
UCraft100 MBNeomejeno★★★★★★★★★★Da, s poddomeno10 do 39 dolarjev
Spletna stran123500 MB1 GB★★★★★★★★★★Da, s poddomeno5,80 USD / mesec.

Najboljši brezplačni graditelji spletnih strani: sklep

Torej, na koncu, kateri so najboljši brezplačni graditelji spletnih strani?

Če vas zanima izdelava preproste Wiki ali preproste informativne strani (in morda z drugimi), predlagam Google Sites.

Če želite sestaviti trden blog, predlagam WordPress. Tudi Blogger ni slab – saj dobi drugo mesto za tiste, ki želijo ustvariti brezplačen blog (čeprav Weebly in Wix imata tudi dostojna orodja za bloganje).

In če želite samo sestaviti splošno celovito spletno mesto (in v redu imate le poddomena), bi predlagal Wix najprej in WebStarts in Weebly čim bližje sekunde.

Toda hej, vsa ta spletna mesta je vredno poskusiti – in ker so brezplačna, za to ni veliko ovir..

Vesel lov!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map