10 najboljših brezplačnih tem WordPress za glasbenike: Izbrana zbirka

WordPress je ena izmed najbolj priljubljenih platform za gradnjo spletnih strani. Splošno znano je, da olajšuje izdelavo intuitivnih spletnih strani.


Ustvarjanje glasbenikovega spletnega mesta je preprosto s prilagoditvami WordPressa. WordPress s svojimi temami zagotavlja dodaten pridih kreativnosti.

Glasbeno spletno mesto glasbenika mora biti kreativno, privlačno in hitro ga je naložiti. Znano dejstvo je, da lahko dobro oblikovano spletno mesto naredi vaše čarovništvo.

Če želite sestaviti privlačno spletno mesto, naklonjeno glasbeniku, se morate osredotočiti na več manjših vidikov spletnega oblikovanja.

Torej, prevzeli ste nalogo izdelave glasbenega spletnega mesta. To je neverjetno!!

Vprašanje pa je, kako veste, katera tema programa WordPress ustreza vaši zahtevi?

Verjemite mi, da niso vse teme primerne za izdelavo glasbenikovega spletnega mesta.

No, počakajte. Vaše iskanje bi poenostavila z zagotavljanjem ekskluzivnega seznama brezplačnih tem WordPress za glasbenike.

Toda preden bomo nadaljevali, na kratko pogledamo, kaj je med brezplačnimi in plačanimi WordPress temami tako zelo različno.

Povezani: Brezplačno gostovanje WordPress-a: Uspeh brez plačila dolarja

Brezplačne teme WordPress v / s plačane WordPress teme:

Presenetljivo je, da lahko za izdelavo glasbeno usmerjenega spletnega mesta uporabite brezplačno temo WordPress. Kdo bi zaničeval brezplačno temo?

Preden izberete katero od določenih tem WordPress, se morate odločiti, katero bi izbrali brezplačno ali plačano temo.

No, razmejitve med brezplačnimi in plačanimi temami WordPressa je očitno malo.

 • Podpora: Proste WordPress teme razvija več tehnoloških navdušencev in lahko zajema nič ali omejeno podporo. V nasprotju s plačljivimi temami, ki imajo običajno zadostno podporo z dobro dokumentacijo.
 • Cene: Brezplačne teme, kot že ime pove, so popolnoma brezplačne. Plačane teme, ki jih imenujemo tudi teme Premium, imajo določeno ceno. V večini primerov so plačljive teme cenovno dostopne.
 • Pregled: Brezplačna tema, preden se uvrsti na seznam WordPress.org, mora opraviti uradni pregled. Nasprotno plačane teme ne zahtevajo nobenega uradnega pregleda.
 • Značilnosti: Ne vse, vendar bi imele številne brezplačne teme manjše funkcije v primerjavi s premijskimi temami.
 • Prilagoditve: Brezplačne teme so bolj omejene na možnosti prilagajanja v primerjavi s plačljivimi temami. Plačane teme so ponavadi zasnovane ob upoštevanju hitrosti, časa nalaganja in podpore hitri prilagoditvi.
 • Varnost: Proste teme imajo manj varnostnih posodobitev, zato so lahko ranljive. V večini primerov bo plačljiva tema redno posodabljala.
 • Namestitev: Dostop do in namestitev brezplačne teme je preprost na uradnem spletnem mestu WordPress. Dostop do plačane teme ni zapleten, vendar lahko zahteva znanje o skupnih trgih in načinih dostopa do nje.

No, to zaključuje osnovno razlikovanje med brezplačnimi in plačanimi WordPress temami.

WordPress ponuja izčrpno izbiro tem in iskanje pravega bi lahko bila herkulovska naloga, razen če kdo ne bi zožil vašega iskanja.

Sedite nazaj in se sprostite !! Poenostavitev iskanja je točno tisto, kar bom tukaj počel.

hostingpill10 najboljših registratorjev domen

 1. Glasba Lite
 2. Moj glasbeni bend
 3. TrapMusic
 4. Glasbena skupina
 5. Musicmacho
 6. Sungit-lite
 7. Sonični
 8. Sonorama
 9. Fundit
 10. Flicker

To bi začel s predložitvijo seznama brezplačnih tem WordPress, prilagojenih izključno glasbenikom.

1. Glasba Lite:

Tema Musiclite wordpress

Music Lite je proračunsko prijazna tema, ki je na voljo glasbenikom. Gre za lažjo različico premium glasbene teme.

Lastnosti:

V okviru svoje teme Glasbena knjiga pokriva več uporabnih pripomočkov. To dobro deluje z WordPress različico 4.9 ali novejšo.

Podpira Googlove pisave, več postavitev stolpcev, enostavno prilagoditev, logotipe po meri, ozadje po meri in številne druge funkcije, ki pomagajo pri izdelavi privlačnega spletnega mesta.

Funkcije glasbe

Enostavnost uporabe:

Prenos teme Lite Lite je enostavno z uradnega spletnega mesta ali z uradnega spletnega mesta WordPress. Trenutna različica teme je 1.2.2 in podpira več kot 2000 namestitev.

Uporaba teme je enostavna in podprta z več vodniki, kar olajša nekoga, ki začne uporabljati Music Lite.

Vodnik po glasbi

Podpora:

Glasba Lite je priljubljena in zato boste morda našli podporo tej temi na forumu WordPress.

V primeru, da to ni dovolj, ima Music Lite svoj forum za tehnično podporo. Odločite se lahko tudi za prednostno podporo v višini 49 USD ali podporo za nastavitev teme, ki bi stala 199 USD.

Zbirka tem: Glasba Lite vam omogoča enostavno dodajanje povezav na družabne medije. Zgrajena je z odzivnim ogrodjem in je optimizirana za mrežnico.

Music Lite podpira HTML5 in CSS3. Imate lahko več stranskih vrstic, predstavljene slike, diaprojekcijo in dodate veliko ustvarjalnosti pri gradnji spletnega mesta.

Prikaži predstavitev

2. Moj glasbeni bend:

Premaknite miško za predogled

Tema moje glasbene skupine

My Music Band je preprosta uporaba brezplačne teme WordPress. Njegova trenutna različica je 1.2.3 in podpira WordPress 4.7 in novejše.

Lastnosti:

Kot del svojih glavnih funkcij omogoča enostavno prilagajanje, ki omogoča vklop ali izklop funkcij. Prilagodite lahko postavitve, spreminjate barve, pisave, logotipe, ozadja.

Funkcije moje glasbene skupine

S funkcijo My Music Band lahko dodate povezave do družbenih medijev in prilagojen CSS. My Music Band podpira večino rudimentarnih funkcij, kot je ustvarjanje seznamov predvajanja v svoji prosti temi.

Vendar pa njegova plačljiva tema podpira več vrhunskih funkcij, koristnih za izdelavo glasbenikovega spletnega mesta.

Enostavnost uporabe:

Spletno mesto vsebuje podrobnosti o tem, kako namestiti to temo v obstoječi WordPress in kako nadgraditi temo na najnovejšo različico.

Ima več kot 900 aktivnih inštalacij. Z brezplačno temo lahko ustvarite preprosto spletno mesto, ki podpira enostavno upravljanje prilagoditev.

Podpora:

Moja glasbena skupina ima svoj razdelek za podporo, ki skrbi za pogosta vprašanja in skupne teme o namestitvi in ​​uporabi tem.

Moja glasbena skupina podpira

Prav tako lahko dvignete podporne vozovnice ali pa vzamete podporo na forumu skupnosti.

Zbirka tem:

V kombinaciji s PHP je CSS My Music Band popolnoma odziven. Pripravljen je na Instagramu in lahko podpira zaglavni video.

Tema sledi standardom WordPress glede varnosti in se posodablja pravočasno. Druga dobra funkcija vključuje dodajanje pričevanj in portfelja.

Prikaži predstavitev

3. TrapMusic:

Tema TrapMusic wordpress

TrapMusic je priljubljen med ljudmi, ki iščejo brezplačne teme WordPress. Njegova trenutna različica je 3.0.

Lastnosti:

Medtem ko TrapMusic podpira osnovne funkcije, kot so drsniki, obrazci za povratne informacije, stranske vrstice po meri, ima tudi nekaj dobrih možnosti za izvajanje funkcij.

Funkcije TrapMusic

Nekaj ​​teh dodanih funkcij vključuje GoogleMaps, dinamično nalaganje vsebin, možnosti prevajanja.

Podpira pripomočke po meri, menije po meri, kratke kode, integracije družbenih medijev, je nekaj drugih funkcij.

Enostavnost uporabe:

TrapMusic je enostavno nastaviti, kot večina tem. Večkratne funkcije so za izkušene uporabnike preproste.

Nekdo, ki ga začne uporabljati, pa lahko traja nekaj časa, da obišče vse funkcije.

Podpora:

Ko govorimo o podpori, TrapMusic nima posebej ločenega oddelka za podporo ali vodnikov.

To ni navedeno na uradnem spletnem mestu WordPress-a in zato otežuje, če iščete obsežno podporo v zvezi s temami.

Zbirka tem:

TrapMusic brez dvoma podpira odzivno oblikovanje. Zgrajena je na SMT Framework 2.0 in je podprta s tehnologijo Ecwid.

To je ena redkih brezplačnih predlog, ki podpira SEO optimizacijo, ponuja možnosti prevajanja in ima zaščito pred neželeno pošto.

Prikaži predstavitev

4. Glasbena skupina:

Tema glasbe Band WordPress

No, to je spet Music Band, ki je brezplačna tema. Vendar je to iz Themezyja. Themezy je dobro znan vir za pridobivanje brezplačnih tem.

Lastnosti:

Glasbena skupina podpira drsnike, knjižnico slik in nekatere druge osnovne funkcije, s pomočjo katerih lahko ustvarite dostojno opremljeno glasbeno spletno mesto.

Dodate lahko koledarje prihajajoče dogodke, prilagodite menije in podpira integracijo družbenih medijev. Je odlična možnost za izdelavo osnovne spletne strani.

Funkcije glasbene skupine

Vendar v večini primerov glasbeno spletno mesto potrebuje več kreativnosti. To je nekaj, kar bi bilo težko doseči z Music Bandom.

Enostavnost uporabe:

Glasbena skupina ima omejen nabor funkcij. Zaradi tega je uporaba preprosta. Zelo malo verjetno, da boste med uporabo glasbene skupine našli kaj zelo zapletenega.

Ne glede na to, ali ste na začetku sveži ali izkušeni, to bo preprosto.

Podpora:

Themezy ima razdelek s pogostimi vprašanji. Vendar to ni v veliko pomoč, če iščete več tehničnih rešitev.

Na splošno ne ponuja veliko vodnikov za podporo. Do njih lahko pridete preko kontaktnega obrazca, ki je na voljo na njihovi spletni strani.

Zbirka tem:

Ena izmed njihovih omembe vrednih lastnosti je, da omogočajo podporo za glasbo, ki jo je mogoče naložiti, ki jo lahko tudi pretakate in poslušate.

Vsebuje tudi izmenljive povezave z najbolj priljubljenimi platformami za socialne medije. Tema je odzivna v namizju, tabličnem računalniku in mobilni napravi.

Prikaži predstavitev

5. Musicmacho:

Tema Musicmacho wordpress

Musicmacho, je dobro znana tema med glasbenimi navdušenci. Ponuja teme z licenco GPL3. Trenutna delovna različica je 1.0.16.

Lastnosti:

Musicmacho podpira kreativno in privlačno oblikovanje spletnih strani. Je popolnoma prilagodljiv in podpira večjezični zaslon.

Vse strani so optimizirane za SEO in oblikovane v skladu s standardnimi smernicami programa WordPress, zaradi česar so bolj varne.

Funkcije Musicmacho

To je enako dobra možnost za izdelavo glasbenega spletnega mesta za skupine, prireditve in glasbene trgovine.

Enostavnost uporabe:

Uvod v Musicmacho je izjemno preprost. Namestitev teme in ustvarjanje osnovne nastavitve je preprosta za osebe, ki imajo predhodno izkušnjo WordPress teme.

Tema podpira enostavno prilagajanje, podprta pa je z obsežno dokumentacijo, zaradi katere je preprosto preveč preprosto.

Podpora:

Musicmacho ima odlično podporo, če upoštevamo podporo, ki jo dobite za druge brezplačne teme.

Ta je zajeta v tematsko dokumentacijo, FAQ in ima službo za pomoč.

Podpora za Musicmacho

To je navedeno na uradni spletni strani WordPress, podprt pa je podporni forum WordPress.

Zbirka tem:

Brezplačna tema Musicmacho je dobra možnost za majhna ali srednje velika spletna mesta. Kot osnovno tehnologijo uporablja okvir Twitter Bootstrap.

Ta je popolnoma odziven na mobilne naprave in ima podporo za preprečevanje neželene pošte. Vendar to ne podpira optimizacije mrežnice ali visoke ločljivosti v brezplačni temi.

Ta ima preko 300 aktivnih instalacij.

Prikaži predstavitev

6. Sungit-lite:

Premaknite miško za predogled

Sungit-lite wordpress tema

Sungit-lite je popolnoma uporabniku prijazna in interaktivna brezplačna tema, ki je na voljo glasbenikom. To je del Yudleeja, ki ponuja isto premijsko temo z bolj izboljšanimi funkcijami.

Lastnosti:

Z ničelnimi napori kodiranja vam Sungit-lite omogoča izdelavo popolnoma prilagodljivega spletnega mesta. V kombinaciji z več inovativnimi funkcijami je sestaviti vizualno privlačno spletno mesto.

Nekaj ​​funkcij, ki so vključene, so – integracija družbenih medijev, meni po meri, prilagodljivi stranski pasovi, več postavitev strani, prilagodljiv odsek podnožja.

Funkcije sungit-lite

Strani so pripravljeni za prevod in so optimizirani za visoko zmogljivost. Sungit-lite podpira tudi CSS po meri.

Enostavnost uporabe:

Sungit-Lite je enostavno začeti uporabljati in povezovati z WordPressom. Možnosti teme in prilagoditve so preproste za upravljanje.

Malo je verjetno, da bi Sungit-Lite težko raziskovali.

Podpora:

Uradno spletno mesto Sungit-Lite ima dokumentacijo z ločenim podpornim oddelkom. Na voljo je tudi oddelek za pomoč in pogosta vprašanja za odgovore na osnovna vprašanja.

Tema je navedena na uradnem spletnem mestu WordPress in je podprta tudi s forumom WordPress skupnosti.

Zbirka tem:

Sungit-Lite ima več kot 700 aktivnih instalacij. Njegova trenutna delovna različica je 1.1.10. Tema je popolnoma odzivna. To vključuje ležeči in portretni način v vseh pogosto uporabljenih napravah.

Tema deluje v vseh dobro znanih brskalnikih in zahteva WordPress 4.0 ali novejši. Razen WordPress je popolnoma združljiv z Bootstrap 3.x in WooCommerce.

Prikaži predstavitev

7. Sonic:

Premaknite miško za predogled

zvočna tema

Sonic je ena najnovejših brezplačnih tem WordPress, namenjena glasbenikom. Izšla je pod licenco GPL 2.0 in čaka na pregled teme WordPress.

Lastnosti:

Sonic, ki ga podpira Bandthemes, ponuja enostavno prilagodljivo predlogo, prek katere lahko preprosto dodate grafiko, slike in videoposnetke, vključno z mp4.

Prav tako podpira komentarje, bloge in samodejno odstranjevanje floatov za CSS, poravnave strani in oznake strani z vnaprej določenim oblikovanjem.

Enostavnost uporabe:

Sonic je na prvi pogled enostaven za izvedbo in prilagajanje. Uporablja standardni proces integracije WordPress, ki omogoča preprosto integracijo z WordPressom.

Podpora:

Ker gre za razmeroma novo temo, ki je na voljo na trgu, ne boste našli veliko dokumentacije ali podpore.

Verjetno je po naraščanju priljubljenosti mogoče najti več virov, ki se nanašajo na to temo.

Zbirka tem:

Sonic podpira pretakanje v živo, ki je eden ključnih sestavnih delov glasbenega spletnega mesta. Glasbo lahko učinkovito promovira iz Soundclouda in Mixclouda.

Tema je dobro znana, da je mobilna odzivna. Predvajalnik Soundcloud lahko vidno predstavite na svoji domači strani.

Čeprav podpira več drugih intuitivnih funkcij, je to nekaj, ki pritegnejo pozornost.

Prikaži predstavitev

Plačane teme za glasbenike:

Čeprav so brezplačne teme cenovno dostopne, je dejstvo, da so brezplačne teme na voljo z nekaj omejitvami. Vsaka brezplačna tema omogoča različne funkcije in blokira nekatere druge funkcije.

Ko ustvarjate spletno mesto, nikoli ne veste, katera funkcija bi vam bila lahko pri roki. Še huje, če to manjka v brezplačni temi, ki jo izberete.

Da se izognete tem težavam, se mnogi odločajo za plačljive teme. Plačate temo in uživate v vseh funkcijah brez pogojev.

Nato sem zagotovil nekaj plačanih tem, ki so na voljo izključno za glasbenike.

8. Sonorama:

Premaknite miško za predogled

Sonorama plačana WordPress tema

Sonorama je plačljiva tema, na voljo glasbenikom, ustvarjena leta 2014. Ima več kot 1000 aktivnih instalacij in deluje z WordPress 4.5 ali novejšim.

Lastnosti:

Sonorama olajša izdelavo privlačnih spletnih mest, ki privlačijo glasbo. Njegov vizualni ustvarjalec strani vam omogoča, da ustvarite najbolj zapletene postavitve brez kakršnih koli prizadevanj za kodiranje.

Značilnosti Sonorama

Lahko preprosto vdelate avdio in video vsebine. To je združljivo z Soundcloud, Bandcamp, Youtube in še veliko več.

Sonorama je modularna, zelo prilagodljiva, pripravljena za mrežnico in optimizirana.

Enostavnost uporabe:

Sonorama spremljajo preproste možnosti povlečenja in spuščanja, kar olajša prilagoditev zasnove.

Integriranje z WordPressom je enako preprosto.

Podpora:

Sonorama ima močno dokumentacijsko podporo. Uradna spletna mesta vključujejo tudi ločen oddelek za pomoč.

Poleg tega tematiko podpira tudi obsežna podpora in forum.

Zbirka tem:

Sonorama je 100% odzivna. Pripravljen je za gradnike in je združljiv z najbolj priljubljenimi brskalniki, kot so IE9 in novejši, Firefox, Safari, Chrome in Opera.

Tema je zasnovana s pomočjo JS, CSS in PHP. Tema stane 39 dolarjev za navadno licenco. To vključuje prihodnje posodobitve in 6 mesečno podporo.

Prikaži predstavitev

9. Fundit:

Fundit plačana wordpress tema

Fundit je vrhunska WordPress tema, ki se ne osredotoča samo na glasbenike, ampak tudi na umetnike, filmske ustvarjalce in ponuja rešitev, ki se osredotoča na zbiranje sredstev.

Lastnosti:

Fundit omogoča enostavno navigacijo in podpira zasnovo na eni strani. Tema omogoča izdelavo obsežnega in enostavnega spletnega mesta.

Dodate lahko slike, videoposnetke in diaprojekcije. Vse to je podprto z osnovno prilagoditvijo.

Za sprejem plačil je integriran s PayPalom.

Enostavnost uporabe:

Fundit podpira enostavno ustvarjanje na eni strani. Podpira osnovno prilagoditev, tako da lahko začetniki olajšajo uporabo te teme.

Če ga želite vključiti v WordPress, ga lahko prenesete in začnete uporabljati kot katero koli drugo temo.

Podpora:

Fundit ima na svojih uradnih spletnih straneh ločeno dokumentacijo.

Dokumentacija Fundit

Kot del podpore boste našli tudi nekaj pogostih vprašanj.

Fundit ima ločeno podporo, ki jo je mogoče dobiti pri kakršnih koli težavah, težavah ali poizvedbah glede funkcij.

Zbirka tem:

Tema je zasnovana z uporabo PHP, JS, CSS, PNG in GIF. Tema je velikosti stisnjena in znaša le približno 2 MB.

Postavitev je popolnoma odzivna. Tema Fundit stane 49 dolarjev za GPL 2.0.

Prikaži predstavitev

10. Utripanje:

Premaknite miško za predogled

Flicker plačana wordpress tema

Flicker je še ena vrhunska tema, ki je na voljo za pevce, glasbenike in skupine. Ta je v celoti pripravljen gradnik in deluje z različicami WordPress 4.9 in višjih verzij.

Lastnosti:

Flicker vam omogoča, da izbirate med škatlo ali široko različico teme. Tema podpira prilagajanje barv skupaj s splošno dostopnimi pisavami.

S podporo za PSD lahko prilagodite skoraj vse vidike svojega spletnega mesta. Integracija socialnih medijev je podprta s programom AccessPress.

Flicker funkcije

Flicker podpira marketinške storitve z uporabo MailChimp-a. Druge podprte funkcije so kontaktni obrazec 7 in SEO optimizacija strani.

Enostavnost uporabe:

Flicker podpira skoraj vse vrste prilagoditev, vključno s pripomočki in glavo. Vključitev teh prilagoditev je preprosta.

Izdelovalec strani podpira funkcije preprostega povleka in spuščanja. Če želite dodati, lahko temo enostavno sestavite z obstoječo namestitvijo WordPress-a.

Podpora:

Flicker ima omejeno podporo, kjer lahko oddate vstopnice. Tematika podpira tudi podrobna dokumentacija.

Ko kupite temo, to vključuje tudi 6-mesečno podporo.

Zbirka tem:

Tema uporablja Unyson kot svoj okvir, ki podpira funkcije, ki omogočajo preprosto vlečenje in spustitev. Skupaj s tem podpira knjižnico Google Fonts in ikone FontAwesome.

Ta je v večjem številu ločljivosti popolnoma odziven. Ta je zgrajena z uporabo PHP, JS, CSS, PSD in slojevitega PSD.

To deluje v običajnih brskalnikih, kot so IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge. Flicker je združljiv tudi z Woocommerce 3.2.x in Bootstrap 3.x.

Prikaži predstavitev

ZAKLJUČEK:

Brezplačne teme zadostujejo za večino osnovnih funkcij in so dobra možnost, če proračun predstavlja omejitev. Izbira prave brezplačne teme je odvisna od seznama funkcij, ki jih potrebuje vaše spletno mesto.

Čeprav so funkcije pomembne, je prav tako pomemben dejavnik njegova podpora različici WordPress, enostavnost uporabe in podpora ter varnost.

Med brezplačnimi temami je Music Lite dobra možnost, če uporabljate WordPress 4.9 ali višje. Druge dobre teme, ki jih lahko preizkusite, so Musicmacho in Sungit-Lite.

Če še vedno niste zadovoljni z brezplačnimi temami, lahko preverite eno od plačljivih tem.

Sonorama in Flicker sta dobri možnosti z rahlo cenovno razliko. Flicker odlično meša tehnologijo, da ustvari vizualno privlačno glasbeno spletno mesto.

Brezplačne informacije o WordPress temah

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map