10 najboljših spletnih ponudnikov gostovanja, ki jih do zdaj še niste slišali

10 najboljših spletnih ponudnikov gostovanja, ki jih do zdaj še niste slišali

10 najboljših spletnih ponudnikov gostovanja, ki jih do zdaj še niste slišali

Ne glede na to, ali ste lastnik podjetja, ki želi vzpostaviti svojo spletno prisotnost, ali pa ste posameznik, ki želi ustanoviti osebni blog, bodisi razlog, morate raziskati, da bi našli prave spletne ponudnike gostovanja.


In res ste mislili, da je izbira spletnega gostovanja dogodek brez težav? Premisli! Obstajajo različni primeri, ko majhne in srednje velike skupine obdržijo svoj spletni strežnik.

Rezultat?

Večina jih preprosto ne uspe, ker se izkaže, da je vzdrževanje in vzdrževanje spletnega strežnika zelo drago in dolgotrajno.

Rešitev? Poiščite prava podjetja za spletno gostovanje.

Ostalo bodo upravljali, medtem ko se boste osredotočili na druge pomembne naloge.

hostingpill10 najboljših neznanih podjetij za spletno gostovanje

 1. WebHostFace
 2. Hitri spletni strežnik
 3. SSD oblak
 4. Sky Net gostovanje
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Gostitelj IT Smart
 8. Majhna pomaranča
 9. 34sp
 10. LCN

Poglejte več kot všeč BlueHost in HostGator, saj vam predstavljamo dobro raziskani seznam najboljših 10 spletnih ponudnikov spletnih gostovanj, o katerih do zdaj še niste slišali.!

1. WebHostFace

WebHostFace je bil ustanovljen v prvem četrtletju 2013 in ponuja približno 98% stopnjo zadovoljstva. Z več kot 4 leti poslovnega spletnega spletnega prostora ponuja svojim strankam izjemno zanesljive in bogate storitve za gostovanje v storitvah in izkušnje.

So sposobni ponuditi storitve, ki jih številna druga podjetja za spletno gostovanje ne ponujajo; Izjemno zadovoljstvo za stranke, ki ga podpirajo preglavice in nobene strune, 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Pri WebHostFace menijo, da si vsaka stranka zasluži pravico do storitev vrhunskega razreda, brez preglavic in obveznosti.

Na strežnikih s pogonom na SSD, namenskih strežnikih, virtualnih zasebnih strežnikih, registraciji domenskega imena in upravljanja ter vrhunskih SSL storitvah zagotavljajo skupne servisne pakete spletnih gostiteljskih paketov.

Znani so tudi, da ponujajo dodatne vrhunske storitve, kot so skeniranje zlonamerne programske opreme McAfee in dnevne varnostne kopije R1Soft, ki tudi brezplačno.

WebHostFace

Obiščite HomePage

2. Hiter spletni gostitelj

Fast Web Host že od leta 2008 ponuja rešitve za gostovanje številnih podjetij in zasebnih spletnih strani.

Fast Web Host je uvrščen med najhitreje rastočo korporacijo za spletno gostovanje, ki ima približno 200.000 domen, trden podporni sistem in zelo cenjeno mrežno infrastrukturo.

Njihovi paketi za spletno gostovanje pomagajo podjetjem in ljudem, da pridobijo vrhunske storitve in to tudi za del stroškov.

Njihova mreža spletnega gostovanja v celoti temelji na hitrem in zanesljivem spletnem strežniku Apache, ki je kombiniran s prevladujočim strežnikom baz podatkov MySQL in poštnim strežnikom Horde.

Strežnik je pod nadzorom 24–7 zaradi kakršnih koli nenormalnih dejavnosti in merila se izvajajo nenehno. To jim omogoča, da se takoj odzovejo na kakršne koli kratkoročne težave s spletom, poleg tega da njihov sistem optimalno rastejo, tj. Vzdrževanje in vzdrževanje širokopasovne povezave, stroškovno učinkovite in popolnoma delujoče.

Kar jih loči od preostalih blokov, je njihova neverjetna uptime – popolnoma so zavezani k ponudbi varne in dosledne nastavitve gostovanja.

Njihova spletna mesta za stranke so neposredno na visokokakovostnih in najnovejših štirih procesorskih strežnikih, njihov podatkovni center pa je v celoti opremljen s 24 * 7 UPS generatorjem rezervnega napajanja, ki ponuja tudi 99,9% čas delovanja strežnika in 30 dni kadar koli vračilo denarja.

FastWebHost.com

Obiščite HomePage

3. SSD oblak

SSD Cloud je ponudnik storitev v oblaku in ponuja več storitev v oblaku. Nahaja se v Orlandu na Floridi. SSD oblak s svojimi storitvami v oblaku pomaga pri upravljanju osnovne infrastrukture in tehnični podpori.

Oblak SSD je zasnovan za podporo visokih hitrosti, približno 10 gigov na vsakem strežniku. S hitrostjo SSD oblak nudi tudi zanesljive storitve s 24/7 spremljanjem infrastrukture. Celotno omrežje ima odvečne strežnike, SAN, ki omogočajo visoko uptime s samozdravilno infrastrukturo.

Kot del gostovanja imate na voljo vrhunsko gostovanje, ki zagotavlja 99,99-odstotno podaljšanje časa. Načrti so podprti s podporo 24/7, dobro pasovno širino, gostovanjem po e-pošti, brezplačnim prenosom in podporo FTP. Premium gostovanje se začne že pri 3,9 USD / mesec.

Druge možnosti gostovanja so gostovanje v oblaku, samostojni upravljani VPS, upravljani VPS, samostojni namenski strežniki, upravljani namenski strežniki, gostovanje preprodajalcev in gostovanje SEO. Obstajajo vsestranski načrti v vsaki od teh in njeni proračunu prijazen. Poleg tega vsak načrt zagotavlja dobro pasovno širino, skladiščenje in čas uptime.

Obstaja več načinov, kako doseči podporo za stranke v oblaku SSD. To lahko dosežete prek e-pošte, vstopnic in klepetanja v živo. Podpora za pomoč vsebuje več vodičev in vadnic o različnih temah, ki vas zanimajo.

Storitve gostovanja spremljajo brezplačna selitev, brezplačen prenos, brezplačni SSL certifikati, brezplačni namenski IP, brezplačni graditelj spletnega mesta s predlogami in brezplačna nakupovalna vozička e-trgovine.

SSD oblak

Obiščite HomePage

(Uporabite to kodo kupona „HOSTINGPILL“, ki zagotavlja 25% ponavljajoče se popuste na vse načrte gostovanja v skupni rabi / prodajalcu)

4. Sky Net gostovanje

Sky Net Hosting je bil ustanovljen leta 2004 z namenom, da svojim strankam ponudi storitve vrhunskega spletnega gostovanja.

Integriteta, s katero se ukvarjajo s svojimi strankami, je tisto, kar jih razlikuje. Za razliko od drugih podjetij menijo, da imajo njihovi kupci pravico do znanja o tem, kako in kje gostuje in služi njihovo spletno mesto in kam gre njihov vloženi denar.

Vsak posamezen račun za gostovanje, ne glede na to, ali je iz načrtov spletnega gostovanja ali prodajalca, spletnega gostovanja ali virtualnih strežnikov, je v celoti in 24 do 7 podprt z neomejenimi procesi najboljših podatkovnih centrov.

Imajo približno 9 let izkušenj z večkratnim gostovanjem v IP-razredu C. Zagotavljajo tudi 99,9-odstotno SLA storitev za omrežje in strežnike, s čimer se je povrnilo 30 dni.

Zagotavljajo, da bodo vse poizvedbe, ki jih stranke pošljejo v njihov tehnični oddelek, obravnavane in rešene v eni uri od prejema poizvedbe..

Toda ne bodite presenečeni, če se podjetje odzove in reši v manj kot 15 minutah. Prav tako zagotavljajo in izvajajo dnevno in tedensko popolno varnostno kopijo za vsak račun gostovanja v svojem strežniku.

skynethosting

Obiščite HomePage

5. Hostimul

Še ena nova platforma gostovanja je Hostimul, ki je bila predstavljena leta 2017. Kot gostiteljska platforma vam to ponuja več funkcij. Na osnovni ravni Hostimul ponuja skupno gostovanje, namensko gostovanje in rešitve Cloud VPS. Storitve vključujejo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Hostimul zagotavlja 99,9-odstotno garancijo za produkcijo. Strežniki uporabljajo vnaprejšnjo infrastrukturno arhitekturo, da ohranijo dober odzivni čas in dajejo znatno zmogljivost.

VPS in namenski strežniki uporabljajo CloudLinux, ki je OS, zasnovan za stabilnejše gostovanje.

Hostimul uporablja spletne strežnike Litespeed, ki zagotavljajo dobro delovanje, hitrost in varnost.

Za SSL je na voljo več načrtov, skupaj s filtrom za preprečevanje neželene pošte, vsakodnevnim pregledovanjem virusov in zaščito DDoS. Hostimul omogoča samodejno dnevno varnostno kopiranje podatkov. Ta ima zanesljive in zaščitne funkcije.

Načrti so cenovno ugodni in dajejo vrednost denarju. Skupno gostovanje se pri 12-mesečnem načrtu začne že pri 1,76 USD / mesec. Hostimul podpira Linux in Windows VPS. S shranjevalnikom SSD je to popolnoma nastavljivo. Ta ima tudi podporo za Container VPS, Storage VPS in Cloud VPS.

Hostimul ima dober nabor možnosti za namensko gostovanje z več CPU-ja in pomnilnika. To je spet povsem nastavljivo.

Hostimul ima dobre možnosti za podporo strankam s klepetom v živo, podporo po e-pošti, videoposnetki z navodili, pogostimi vprašanji in namenskimi vajami.

hostimul pasica

Obiščite HomePage

6. Yourlasthost.com

Yourlasthost je sorazmerno nova platforma gostovanja in prvič je bila predstavljena januarja 2016. Imajo več strežnikov, nameščenih na različnih lokacijah, do danes pa imajo več kot 7000 strežnikov, ki podpirajo več kot 50000 gostujočih spletnih mest.

Yourlasthost ponuja spletno gostovanje, VPS, namenske strežnike, gostovanje preprodajalcev in hibridne strežnike. Zagotavljajo skoraj 100-odstotno podaljšanje časa. Po zaslugi Yourlasthost podpira Windows in Linux gostovanje.

Zagotavljajo podporo in spremljanje varnosti 24/7/365. Infrastruktura je zasnovana za vzdrževanje odvečnosti in takojšnje varnostne kopije, kar zagotavlja tudi 100-odstotno vzdrževanje SLA v omrežju.

Yourlasthost vzdržuje vsakodnevno spletno varnostno kopijo in ponuja brezplačne storitve migracije spletnih mest. Zagotavljajo 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Storitve gostovanja uporabljajo strežnike LiteSpeed ​​za zagotavljanje visoke hitrosti, spremljajo pa jih dobre funkcije, podprte z zbirko podatkov, PHP in gostovanje po e-pošti.

V povprečju si Yourlasthost za vsako poizvedbo vzame 30-minutni čas ločljivosti. Podpora strankam je na voljo vsak dan, dosegljiva pa je prek telefona, klepeta v živo ali prek vozovnic.

S temi funkcijami Yourlasthost podpira namestitev z enim klikom z uporabo Softaculous, ki omogoča dostop do več kot 100 aplikacij. Imajo več funkcij, ki omogočajo varnost, s sistemom za zaznavanje vdorov v omrežni sloj, utrjevanjem strežnika in inteligentnim usmerjanjem pasovne širine.
vašolast

Obiščite HomePage

7. Gostitelj IT Smart

To podjetje za gostovanje je leta 2012 začel gospod Kartik Mehta in ima več kot 100.000 strank po vsem svetu.

Ponujajo storitve spletnega gostovanja, kot so Linux Hosting, WordPress gostovanje, Java Hosting, Windows Hosting itd. S 24/7 klepetom in telefonsko podporo. Skupaj s tem ponujajo tudi 99,9-odstotno garancijo.

Imajo poceni načrte za spletno gostovanje, saj so cene dostopne in zagotavljajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. Tako boste lahko zahtevali vračilo pred 30 dnevi od nakupa.

Niso omejili porabe prostora na disku, števila domen in števila e-poštnih računov. To pomeni, da lahko shranite katero koli obliko vsebine, ne da bi skrbeli za porabo prostora na disku.

Gostitelj IT Smart ponuja varnostna orodja, kot so šifriranje e-pošte, SSL certifikati, SSL-varni strežniki, zaščita požarnega zidu itd..

Gostitelj IT Smart

8. Mala pomaranča

Small Orange se že od leta 2003 imenuje kot glavno strokovno podjetje za spletno gostovanje in je bilo ustanovljeno v Atlanti. To podjetje znano ustvariti nekaj čarobnega; imajo neodkrit, skriven recept razvoja občutljivega gostovanja spletnih strani.

Ni treba posebej poudarjati, da se popolnoma zavedajo, kaj potrebuje strokovni spletni gostitelj.

Dodatne storitve, ki jih ponujajo, so – skupno gostovanje, poslovno gostovanje, oblak VPS, storitve spletnega oblikovanja, oblikovanje spletnih strani in klementina.

Tisto, kar podjetje postavlja nad ostale slote, je njegovo prepričanje. Majhna pomaranča ne verjame in ne ponuja kakršnih koli “neomejenih načrtov”, saj meni, da izpolnjujejo pričakovanja in zahteve strank dejansko zahtevajo drage nadgradnje.

Menijo, da bi morala stranka plačati za storitev, ki jo želi in potrebuje. Zares logično!

majhna oranžna

9. 34sp

34SP.com je ponudnik spletnih gostovanj v Združenem kraljestvu, ustanovljen leta 2000. Ustanovljen je bil ob upoštevanju ideje, da bi zapolnili vrzel med storitvami visokega cenovnega gostovanja in razumnimi cenami.

Od planov za gostovanje spletnih strani do spletnega gostovanja VPS, registracije domenskih imen in namenskih storitev gostovanja vam 34sp ponuja vse, kar je mogoče, in to po žepnih cenah.

Ponujajo tudi prilagojene izdelke za vse vrste potreb po gostovanju spletnih strani.

Ponujajo raznolike izbire, med katerimi lahko izbirate, ko iščete profesionalne storitve spletnega gostovanja. V 34sp odkrili boste možnosti storitev, od namenskih spletnih strežnikov do paketov gostovanja v skupni rabi.

Njihova ekipa za vrhunsko tehnično podporo je rezultat popolnega združevanja tehničnega znanja z odzivnim osebjem in zanesljivim upravljanjem.

Njihovi sedeži in podatkovni centri imajo sedež v osrednjem Manchesteru (Anglija) in centralnem Londonu (Anglija).

Njihovi podatkovni centri so zagozdeni s tehničnim osebjem, ki zagotavlja, da se inženiring, mehanizmi, funkcije in vzdrževalni ukrepi na kraju samem ohranjajo na visoki ravni.

34SP

10. LCN

Ustanovljeni februarja 2000 imajo v Veliki Britaniji več kot 180.000 zadovoljnih strank. Podatkovni center imajo tudi v Veliki Britaniji.

Njihova zavzetost za storitve je izjemna, za razliko od drugih spletnih ponudnikov gostovanja, ki prodajajo prostor na disku, e-poštna polja in pasovno širino.

Na spletnem mestu Icn.com so znani, da prodajajo svoje storitve. Oddelek za storitve na Icn.com sestavljajo usposobljeni in usposobljeni zaposleni, ki jih podjetje popolnoma usposobi in imajo poglobljeno strokovno znanje v vseh delih spletnega gostovanja stranke račun.

Storitvi dajejo prvo prednost in po tem so znani. V bistvu so znani člani izvršne skupine Icn.com, ki se neposredno odzivajo na klice s strankami.

To odseva kakovost in hitrost njihovih odgovorov na storitve.

LCN.com

Kar se loči od njih, je njihova volja, da ponudijo osebno podporo vsem svojim strankam in so več kot pripravljeni pomagati vsem, ki želijo začeti projekt, ali vsem, ki želijo razvojne nasvete.

To je njihov vodilni koncept, ki ga mnogim velikim podjetjem za spletno gostovanje primanjkuje.

Bralcem storitve Hosting Pill so zagotovili tudi kupone za prijavo. Vsakemu novemu uporabniku, ki se prijavi, bo 60% popusta, če ob nakupu uporabi promocijsko kodo „HostingPill“..

Primerjava podjetij za spletno gostovanje

Podjetja za spletno gostovanje
Prostor na disku
Pasovna širina
Brezplačna domena
Cena
WebHostFace
Skupno gostovanje
30 GBNeomejenoDA0,69 USD / mesečno
Hiter spletni gostitelj
Načrt vrednosti
50 GBNeomejenoDA2,95 USD / mesec
SSD oblak
Premium gostovanje
3 GB30 GBDA3,9 USD / mesečno
Skynet gostovanje
Ameriško gostovanje
2 GB100 GBNE1,95 USD / mesec
Hostimul
Skupno gostovanje
5 GBNeomejeno2,07 USD / mesečno
Yourlasthost
Skupno gostovanje
50 GB1500 GB PlatinumDA7,95 USD / mesečno
Gostitelj IT Smart
Skupno gostovanje
NeomejenoNeomejenoNeomejeno1,5 USD / mesečno
Majhna pomaranča
Začetni načrt
40 GB600 GBNE20,00 USD / mesečno
34sp
Strokovno gostovanje
5 GBNeomejenoNE£ 5,95 / mesečno
LCN
Načrt za zagon
5 GBNeomejenoNE2,92 $ / mesečno

Zaključek:

Torej, ko naslednjič pomislite na gostovanje svojega spletnega mesta ali prehod na novega ponudnika, si zgoraj omenjena podjetja za gostovanje zaslužijo priložnost, da dobite svoje podjetje. Spodaj mi sporočite, za katerega greš.

Vso srečo in srečno gostovanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector