25 najboljših modelov spletnih strani za vaš navdih v letu 2020

Izdelava spletnega mesta za karkoli je danes postala trend. Na voljo imate spletna mesta za igre na srečo, nakupovanje, družabne medije, pretakanje videoposnetkov, avdio knjige, novice in toliko drugih stvari.


Želite zagnati lastno spletno mesto, pojdite naprej. Toda kako mislite, kako uspešno je po vašem spletnem mestu vaše spletno mesto doseči? Ne morete ničesar reči, kajne? Prav izbira inovativne predloge za oblikovanje vašega spletnega mesta vam lahko prinese prednost pred vašimi konkurenti.

Napisali smo nekaj najboljših modelov spletnih strani, da bi vas navdihnili za ustvarjanje edinstvene zasnove spletnega mesta zase.

Poglej…

1. Živjo Fly

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Hi Fly je spletno mesto za strokovnjake za zakup letal, ki ponuja storitve zakupa in najema drugim letalskim prevoznikom. Ko odprete to spletno mesto, bo naokoli viden nabor premikajočih se oblakov in počasi se bo letalo pojavilo.

Tako lahko dobite predstavo o tem, kako lahko delate z oblikovanjem domače strani svojega spletnega mesta, če želite, da se nekaj zgodi, da preseneti vaše obiskovalce.

2. Naša dela

Navdihujoči dizajni spletnih strani

To spletno mesto ima neverjetne učinke – kazalec miške je pika, prekrita z majhnim obročkom, ki se razširi, ko premaknemo kazalec na katero koli besedo, ki jo je treba klikniti. Domača stran vas prosi, da se pomaknete, ko se to počutite, se ozadje poveča in se preusmeri na drugo stran.

Strani vplivajo na vodni val, diaprojekcija slik pa je zelo gladka, ko se pomikate naprej.

3. Jomor Design

Premaknite miško za predogled

Jomor Design

Jomor Design vam pomaga ustvariti spletna mesta z blagovno znamko za vaše podjetje. Nekaj ​​kul dizajnov spletnih strani tega izvajalca si lahko ogledate na domači strani in delovnem segmentu. Učinki so lepi, ko potegnete kazalec miške na povezave na domači strani, se povezave pojavijo v slikovni obliki spletnega mesta ali dela.

Medtem ko se drsete navzdol, se naslovi in ​​slike dvigajo in gumb “ogled projekta” se stalno vrti in se premika blizu slike tega projekta.

4. ROKY

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Edinstveno spletno mesto studia digitalne produkcije, ki vam pomaga oblikovati in kodirati vse vrste spletnih projektov. Spletno mesto nam omogoča pomikanje navzgor in navzdol, vsi pa imajo različne podatke o svojem delu.

V sredini zaslona je krogla, ki se razširi na zaslon, ki daje 360 ​​° pogled na odseke spletnega mesta, zaradi česar je ustvarjalen in drugačen.

5. Avtonomija

Premaknite miško za predogled

Avtonomija

Autonomy ima zelo kreativno zasnovo spletnega mesta z edinstvenim domačim zaslonom. Domača stran je opremljena z anketo, s katero se lahko premaknete na drugo stran. Na drugi strani je tudi anketa, ki drsi, ko povečate želeni znesek posojila in izberete spodnje trajanje.

Zasnova je privlačna, zaradi česar se obiskovalci na spletnem mestu ukvarjajo dlje časa.

6. VS + CO

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Ta spletna stran ponuja upravljavsko platformo za umetnike in fotografe. Ko prvo obiščete spletno mesto, je videti preprosto, ko pa miško premaknete proti logotipu, se barva ozadja spreminja (ena barva naenkrat).

Ta zasnova vam lahko pomaga, če želite izbrati preprosto in ustvarjalno postavitev za svoje spletno mesto.

7. DeepCube

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Ko se pomikate navzdol, se ozadje dviga navzgor in spremeni barvo in obliko. Tudi na desni strani zaslona so atomi prikazani, povezani med seboj v določeni obliki s črtami. Te črte izginejo v ozadju, puščajo atome v obliki črnih pik.

8. Prihodnost trajnosti

Navdihujoči dizajni spletnih strani

To je članek, ki je ustvarjen v obliki spletnega mesta. Ima privlačen dizajn in diapozitiv iz poglavij se stopnjeva naprej, medtem ko se pomikate po strani navzdol. V ozadju teme se igrajo GIF-ji.

9. Domača kultura

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Domača stran tega spletnega mesta ima postavitev s peresnimi znamkami na zaslonu. Diaprojekcija se spreminja z valovitim učinkom in s klikom na projekte se pripelje na novo stran, kjer se zasnovo dvigne.

V bistvu gre za spletno stran notranjih oblikovalcev, ki želijo prinesti inovacije v oblikovanju vašega doma.

10. Mediji kameleona

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Oblikovanje vaše spletne strani mora biti takšno, da izraža kakovost vašega dela s samo zasnovo. Chameleon Media je oglaševalska agencija in filmski ustvarjalec, ki jo lahko opazite z njihove zasnove domačih strani.

V ozadju je učinek valovanja, ko kazalec miške premikate kamor koli na zaslonu.

11. Zeeman

Premaknite miško za predogled

Zeeman

Zeeman je zasnoval dve supergi, eno, ki je hibrid z omejeno izdajo, drugo pa je oblikovno preprosta. Oboje je prikazano na spletni strani, na domači strani pa je predvajalno kolo, ki se vrti, ko potegnete kazalec tja.

12. Akufen

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Na domači strani tega spletnega mesta so 3D-bloki, ki se premikajo, ko premikate kazalce po njih. Ko kliknete na določene odseke, se začne diaprojekcija njihovih modelov z bloki, ki se pojavljajo v prosojnem ozadju.

13. Mercury Academy

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani je prav neverjetno. Če ste ljubitelj vesoljskih iger, vas bodo zagotovo zanimali vizualni deli. V bistvu vas naučijo, kako sestaviti programsko opremo.

Asteroidi in sateliti se premikajo po strani in ko se pomaknete navzdol, vesoljsko plovilo potuje navzdol do naslednjega dela, skupaj s kazalcem.

14. 36 Dnevi vrste

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Odločitev za izdelavo interaktivne zasnove spletnega mesta vam bo morda pomagala postavitev 36 dni vrste. Na vsaki črki, na katero premaknete kazalec, boste lahko nadzirali gibanje te črke. Ko kliknete ENTER, boste lahko videli abecede in številke, ki so jih oblikovali različni izvajalci.

15. En modri spodrsljaj

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Zasnova enega modrega spodrsljaja temelji na mornarju v morju. Na sredini zaslona je kolo ali čelada, ki ima različne dele, ki so videti, kot da so ročaji. V ozadju se neprestano predvaja video posnetek valov morske vode.

16. To je onstran

Premaknite miško za predogled

To je onstran

Spletno mesto podjetja za upravljanje dogodkov, ki gradi pravo množico, ki jim pomaga pri poslovni in osebni rasti. Na domači strani je na levi strani logotip, za katerim je videoposnetek z dogodkov, ki so jih izvedli do zdaj.

Enostavno oblikovanje, vendar z učinkovito vsebino, vam lahko ta spletna stran pomaga, če ste podjetje, ki organizira dogodke.

17. ADN

Premaknite miško za predogled

ADN

ADN je podjetje za digitalno trženje in oblikovanje spletnih strani. Kazalec miške na tem spletnem mestu je pika, ki ji sledi premični trikotnik, ki se premika skupaj s kazalcem za njim. Pomaknite se navzdol in si oglejte njihovo delo.

Oblikovanje spletnega mesta ima samo 2 barvi pisave in ozadja, lepo in enostavno. Nič veliko se ne pojavi in ​​preprosta postavitev.

18. Comptoir Libanais

Premaknite miško za predogled

Libanonci

Spletno mesto restavracije s pisanim ozadjem in staro grafiko. Ko se pomaknete navzdol, se predmeti predvajajo v obliki GIF-jev.

19. Kazuki

Navdihujoči dizajni spletnih strani

To je portfelsko spletno mesto umetnika. Ko se premikate navzdol, se diaprojekcija njenih umetniških del začne s spremenljivim ozadjem.

20. ARVR Magic

Navdihujoči dizajni spletnih strani

To je spletno mesto ustvarjalca razširjene resničnosti in virtualne resničnosti. Na domači strani je prikazana 3D slika, ki se premika kazalca na nasprotni strani.

21. Mirrorball

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Še en koncept za spletno stran oglaševalskih agencij ali oblikovalcev Mirrorball. Vse povezave do drugih strani in dela so integrirane v sferično kroglico, ki je vidna na spletnem mestu. Drsnik spodaj nam omogoča spreminjanje velikosti kroglice.

Uporabite nadzor za povečavo in kliknite + premaknite, če želite vrteti žogo. Ko kliknete kateri koli zaslon na žogi, se stran s podatki o določenem delu pomanjša.

22. krik

Navdihujoči dizajni spletnih strani

Interaktivna avdiovizualna spletna stran, ki je zasnovana z namenom zbiranja sredstev za opolnomočenje žensk in zaustavitev nasilja v družini nad njimi. Tu se spletne strani nadaljujejo tako kot zgodba in tam je 3D ženski lik, ki se odzove, ko se kazalec miške premika.

23. H-termo

Navdihujoči dizajni spletnih strani

H-termo je spletna stran monterjev hladilnega in klimatskega sistema v transportnih vozilih. Ko se pomaknete navzdol, stroj (t.j. H-termo škatla) odklene sam, prikaže dele v notranjosti, s kratkim o vsakem delu. To obiskovalcu ali kupcu pomaga razumeti, kako izdelek deluje.

24. Korfe

Premaknite miško za predogled

Korfe

To je spletno mesto za ekološke in zeliščne izdelke. Pokaže, da se pomikate navzgor in ko na levi strani zaslona prikaže drsnik, ki prikazuje višino, ki se spreminja med premikanjem.

25. Panda Monk

Premaknite miško za predogled

Panda Monk

Panda Monk je spletna stran digitalnega produkcijskega in marketinškega studia. Ko se pomikate navzgor, se odseki dvigajo tudi na vrh in tvorijo trak. Tudi animirana panda vsebuje vrstico “Zadnjih primerov” njihovega dela, kar je videti neverjetno.

Zaključek

To je bilo nekaj odličnih idej za oblikovanje spletnih strani, da bi dobili navdih. Pojdite naprej in ustvarite estetsko spletno mesto z najboljšo postavitvijo zanjo.

Kako ste našli te spletne strani? Kako so vas navdihnili? Kateri učinek vam je bil najbolj všeč in ga boste uporabili pri oblikovanju vaše spletne strani?

Sporočite nam vse v komentarju spodaj …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map