3dcart pregled: slabosti in prednosti po uporabi! [2020]

Ste že slišali novico? 3dcart kmalu izda različico 8, posodobitev, ki bo prva velika nadgradnja katere koli vrhunske platforme za e-trgovino v letu 2018.


No, to je, če ste prvič slišali za 3dcart. Če vas je zanimala zanesljiva platforma za vašo spletno trgovino, ste verjetno naleteli na imena Shopify, BigCommerce, Volusion itd..

In ko naletite na ime 3dcart, ni tako pogosto – kaj daje? Je sploh vredno pogledati?

Na to bom odgovoril: ja, absolutno. Prvič, še vedno na splošno velja za eno najboljših platform za e-trgovino, in drugič, sploh ne krši tega, kar svojim strankam sploh ponuja..

Navsezadnje mislim, da bi bil odločilni dejavnik za večino ljudi ravno to, kako se počutijo, saj mu na nobenem področju ne manjka tako resno, da bi to bila neprimerljiva storitev Shopify, BigCommerce ali katerega koli drugega velikega imena.

Tu lahko dobite brezplačno preskusno različico 3dcart.

Zakaj torej 3dcart?

Če jih vprašate, je to zato, ker imajo vse, kar potrebujete, in vse, kar želite. Prilagodljiv, enostaven za uporabo, varen, opremljen s funkcijami, cenovno ugoden… seznam pridevnikov se nadaljuje.

Čeprav ne moremo vzeti tega, kar pravijo po nominalni vrednosti, se mi 3dcart v resnici zdi precej solidna storitev. Poglejmo, zakaj.

PREGLEDITE POT

 1. 3dcart Proti
 2. 3dcart Pros
 3. Cene 3dcart
 4. 3Dcart funkcije
 5. Pomoč strankam & Enostavnost vkrcanja
 6. Enostavnost uporabe in možnosti
 7. Varnost
 8. Zaključek

Na splošno: Cons

Najprej mi gre všeč slaba novica.

Tako se je v osnovi 3dcart z leti zelo razvil in odpravili so veliko svojih resnejših napak. Uporabniški vmesnik je ena takih stvari, ki je po mojem mnenju zdaj povsem v redu in enostavna za uporabo, vendar se kljub temu pojavijo nekateri negativni komentarji, zato bom to naštela kot potencialni prepir za nekatere od vas.

Poleg tega to ni najbolj prilagodljiva storitev tam – morali boste spustiti nekaj denarja, če se boste resnično radi spustili v trdo zrnato in imeli popoln nadzor nad podrobnostmi.

Edini drugi glavni prepir, ki si ga lahko omislim, je ta, da 3dcart nekako uravnava tako bogato funkcijo, tako da kos teh funkcij ni na voljo, razen če plačate dodatno.

Ne, skritih pristojbin ni, nekatere stvari, ki bi jih morda želeli, pa vas bodo stale.

V preteklosti je že veliko odsotnosti in mislim, da so vsi drugi, za katere se zdi, da se pojavljajo – podpora strankam vsake toliko časa deležni kritik – bolj subjektivni kot nekaj, za kar se vsi lahko strinjamo, da je slaba stran..

Na splošno: Pros

Kul, zdaj lahko pridemo do mojega najljubšega dela – dobre novice.

Kot sem že rekel, veliko se je izboljšalo tisto, kar je 3dcart prej manjkalo.

Teme so dober primer: imele so le nekaj prostih, blagih tem. Zdaj imajo 68 brezplačnih predlog, ki jih lahko uporabite, poleg veliko več, kar lahko plačate.

Tema 3dcart

Enostavnost uporabe bom dala kot plus – morda se vsi ne bodo strinjali, vendar menim, da je uporabniški vmesnik 3dcart zelo preprost in intuitiven.

Čeprav sem rekel, da so dodatni stroški nekaterih funkcij slaba stran, je treba spomniti, da obstaja veliko funkcij. To je zelo opremljen paket, tudi z vstopnim računom.

Podpora strankam, zagotovo jih bom navedel kot profesionalca. Poleg osnovne storitve za stranke je na voljo številna dokumentacija in drugi viri v različnih oblikah. Večina je brezplačna, čeprav boste nekatere stvari morda morali plačati – kljub temu je zelo obsežna.

Kot vedno je hudič v podrobnostih. Zdaj, ko imate predstavo o osnovnih prednostih in slabostih, pojdimo še malo podrobneje.

Cene 3dcart

Okej, poglejmo si cene, ker se s tem spopadamo – prednosti in slabosti niso statične, nanje jih je treba gledati v povezavi s stroški. Uradne podrobnosti stopenjskih načrtov cen si lahko ogledate tukaj.

Najprej, tako kot druga vrhunska programska oprema za e-trgovino, 3dcart nima plačil za transakcije ali pristojbin za nastavitev, in kolikor lahko povem, nima skritih pristojbin – čeprav obstaja nekaj stvari, ki vas bodo stale, kar jaz Bom prišel kasneje.

nastavitve-pristojbine

Kar zadeva strukturo stopenjskih cen, se 3dcart komaj razlikuje od drugih platform za e-trgovino.

Najnižja stopnja zagonskega računa znaša 19 dolarjev na mesec, osnovna pa 29 dolarjev na mesec, Plus pa 79 dolarjev na mesec. Pro, četrta stopnja, znaša 229 dolarjev na mesec.

3dcart načrti

Lastnosti
Začeti
Osnovni
Plus
Pro
Transakcijske pristojbine0%0%0%0%
SkladiščenjeNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Pasovna širinaNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Število izdelkovNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Cena19 USD / mesečno29 USD / mesečno79 USD / mesečno229 USD / mesečno

Če plačujete na leto, pa Basic znaša 26,10 USD na mesec, Plus je 71,10 USD na mesec, Pro pa 206,10 USD na mesec. Ti načrti so zelo podobni BigCommerce, Shopify in celo LemonStand, le da je tretja raven 3dcart bistveno cenejša.

Kot večina drugih platform je tudi najpomembnejše funkcije vključeno v cenovni načrt za vstopne cene, čeprav tudi po mojem mnenju 3dcart pri nadgradnji ponuja več funkcij, ki so običajne za druge vodilne blagovne znamke, pri katerih je glavna razlika pri nadgradnjah število dovoljena prodaja in ne količina funkcij.

Toda v zameno 3dcart ne nalaga omenjenih prodajnih omejitev. Pravzaprav za vse račune ni transakcijskih provizij, omejitev naročil, omejitev izdelkov ali omejitev pasovne širine. Če boste imeli resnično srečo v osnovnem načrtu, odlične novice – za povečanje prodaje vam ne bo treba plačati nadležne pristojbine za nadgradnjo..

Edina glavna pomanjkljivost je, da boste morda zamudili nekatere funkcije iz računa Basic ali morda celo Plus, poleg tega pa so omejitve števila dovoljenih računov osebja: samo Enterprise je neomejen, medtem ko imajo Basic, Plus in Pro 2, 5, oziroma 15 oz.

Na splošno, če vas skrbi, da bo 3dcart precenjen ali ne bo vreden vašega denarja, se lahko sprostite – cene so običajne in celo nekoliko cenejše od standardnih.

Pregled funkcij

Zagotovo je eno področje, ki ga 3dcart dobro opravlja, njegove značilnosti.

Kot sem že povedal, se te funkcije bolj razlikujejo glede na vaš načrt cen kot pri drugih vodilnih platformah za e-trgovino, vendar boste še vedno dobili dober sveženj tudi pri računu Basic ali Plus.

Za prvo so že omenjene osnove – neomejena pasovna širina, neomejena prodaja itd. In kot bi moralo biti, v paket dobite domeno in gostovanje.

Kar zadeva večminutne funkcije, tudi pri Basic-ju boste dobili vgrajen spletni dnevnik, telefonska naročila, integracijo z eBay, Facebook in Amazonom, odjavo na eni strani in še več.

Večina funkcij je v bistvu enake stvari, ki jih boste našli univerzalne za dobro programsko opremo za e-trgovino, nekaj stvari pa izstopa..

Na primer, 3dcart ima opuščeno orodje za varčevanje z vozički, ki je čudovito orodje, ki po e-pošti opozori obiskovalce trgovine, ki so prispeli na stran za nakup, vendar niso opravili nakupa. Upoštevajte pa, da je to na voljo samo za zgornji dve stopnji.

Prav tako se mi je zdelo, da je zavijanje daril lep tek, skupaj z nekaterimi drugimi posebnimi možnostmi nakupa.

Še posebej me je navdušila aplikacija 3dcart’s Point of Sale, ki že tako solidno storitev naredi vsestransko uporabnejšo. Obravnava povračila, e-poštne prejemke, popuste, darilne bonove, izdelke po meri, vse vrste kartic in drugo.

Aplikacija 3dcart's Point of Sale

Poleg tega lahko vse, kar menite, manjka v vašem paketu, verjetno najdete v aplikaciji: 3dcart vsekakor izstopa tukaj, na voljo je množica aplikacij. Preveč so raznoliki, da bi šli tukaj, vendar to na splošno velja za enega

Perkete 3dcart Seveda nekatere od njih morda ne bodo poceni.

Končno točka 3dcart absolutno presega število prehodnih plačil, ki jih lahko uporabite, na 200 – veliko več kot

Shopify ali katera koli druga vodilna znamka.

Na splošno je 3dcart vsekakor poln funkcij, vendar boste morda morali izpustiti več denarja, če želite dostopati do njih.

Enostavnost uporabe in prilagajanja

Poglej, enostavnost uporabe je pričakovati kakršno koli spodobno rešitev za e-trgovino. Preprosto povedano, vsi si ne morejo privoščiti spletnega oblikovalca ali si vzeti čas za učenje, vse funkcije na svetu pa ne pomenijo veliko, če je brez težav celo prodati svojo trgovino.

3dcart je zelo enostaven za uporabo, in čeprav mislim, da ni nujno lažji od drugih vodilnih znamk, je ravno tako preprost (kar pomeni, da je zelo preprost).

Oglejte si spodnji video, da začnete prodajati prek spleta v samo nekaj minutah s 3dcartom.

Naletel sem na nekaj pregledov, ki trdijo, da je 3dcart nekoliko manj kot uporabniku prijazen in da obstaja malo krivulje učenja. Mislim, da so te morda zastarele, ker se mi zdi uporabniški vmesnik 3dcart mehek in enostaven.

Uporabniški vmesnik

Ko gre za možnosti prilagajanja, menim, da 3dcart ni zvezdast, a ne tako zelo primanjkuje. Po mojem mnenju bi lahko bile ponujene brezplačne teme boljše.

Vendar je 3dcart še vedno nekaj izboljšal. Včasih jih ni bilo toliko, zdaj pa imajo 68 brezplačnih predlog – to je precej lepo število in med njimi je dovolj razlik, da so “prave” izbire.

Glede popolne prilagoditve ne mislim, da je 3dcart najboljši. Na prilagoditev HTML-ja lahko greste samo, če imate najvišji stopenjski račun.

Zaradi enostavnosti mislim, da bo 3dcart naredil v redu. Če resnično želite prevzeti vajeti in prilagoditi svojo trgovino, 3dcart morda ni za vas, toda če ne potrebujete popolnoma prilagodljive trgovine, vam bo vse v redu – 3dcart tukaj sploh ni slab, preprosto je ni spektakularno.

Storitve za stranke in vkrcanje

Vse osnovne stvari, ki jih pričakujete za podporo strankam, so tu, vendar obstajajo tudi nekateri dodatki, ki jih ponujajo tudi 3dcarts.

24/7 podporna ekipa? Seveda, seveda. Telefon in LiveChat? Ja.

Osnovne stvari na strani, osnovna sredstva za pomoč pri vkrcanju na morje je bistvenega pomena, 3dcart pa ima prednost pred svojimi konkurenti tukaj, tako da nudi storitev, imenovano Onboarding Coach.

avtobus

V bistvu gre za skupino ljudi, s katero lahko načrtujete 30-minutno sejo. Niso samo napredni IT-ljudje, ki vam lahko pomagajo pri postavljanju stvari, ampak so tudi tam, da vam pomagajo pri strategiranju in dobrih poslovnih odločitvah za svojo e-trgovino.

Vendar ne gre samo za vkrcavanje trenerja – 3dcart ponuja niz člankov s priročnimi navodili za uporabo, pogosta vprašanja in podobno.

Imajo tudi YouTube kanal, če nimate veliko bralca, vodnik HTML, če ste bili navajeni na HTML in želite prilagoditi več, uporabniški priročnik in celo spletno univerzo.

Navdušil me je Univerza za e-trgovino 3dcart, vendar je zagotovo dragulj. Brezplačno je in ima ogromno tečajev, webinarjev in vsega tega.

Do spleta do tega spleta lahko dostopate celo brez računa, tudi če se ne odločite za 3dcart, lahko kljub temu uporabite njihova orodja za podporo strankam, da boste tako ali tako bolj opremljeni za zagon e-trgovine na drugi platformi..

Končno 3dcart zagotavlja povezave s tretjimi osebami, ki jih lahko najamete za oblikovanje vaše trgovine, vam pomaga pri trženju in podobno.

Iskreno povedano, ne vem, kako dobro se te tretje osebe primerjajo s katero koli drugo tretjo osebo, ki jo najdete in najamete na internetu.

Na splošno mislim, da se 3dcart vsekakor odlikuje pri podpori strankam in postopku vkrcanja.

Varnost

Bodimo iskreni – ne glede na to, kako lepo oblikovana je storitev, kakršna je ta, ali kako odlična je podpora strankam ali koliko možnosti, ki jih imate pri prilagajanju trgovine, je to vaše podjetje. Varnost je bistvenega pomena.

V bistvu mislim, da 3dcart ni bistveno boljši od drugih vrhunskih platform, ko gre za varnost vas in vaših strank, in tudi ni nič slabše.

Na koncu je 3dcart združljiv s PCI DDS, kar pomeni, da je zlati standard varnosti. Vse posodablja, obstajajo redni varnostni pregledi, vse pomembne informacije so šifrirane in podobno.

3DCart, certificiran za PCI DDS, ki je skladen s Plynt

Če želite resnično paziti, lahko kupite četrtletno skeniranje McAfee PCI za 99 dolarjev, v trgovino pa lahko dodate aplikacije 3dcart in tretjih oseb, ki jih lahko povežete s čim drugim, kar vas skrbi.

Tukaj ni veliko povedati – 3dcart je, kolikor lahko rečem, zelo varen in zanesljiv.

Zaključek

V redu, torej zaključimo stvari.

3DCart se glede cen komajda razlikuje od drugih vodilnih storitev, le da je tretja stopnja nekoliko poceni. Če iščete nekaj cenejšega od Shopifyja, 3dcart verjetno ni za vas, če pa niste v redu s plačevanjem standardnih cen, boste še vedno dobili veliko v zameno.

Poleg vsega tega je ena od glavnih pomanjkljivosti ta, da boste morali plačati za nekatere funkcije ali celo nadgraditi račun, če jih resnično potrebujete.

Po tem pa še vedno ponujate veliko funkcij, ki so v paketu z eBay in Googlovim nakupovanjem, nešteto prehodov za plačila, močno POS-aplikacijo in podobno – to je zagotovo eden izmed prednosti 3dcart-a.

Poleg tega je enostaven za uporabo in na voljo je spodobna količina brezplačnih predlog … čeprav če resnično želite prevzeti odgovornost, morda ni najboljša platforma za vas.

Podpora strankam je še en plus, saj vsi viri, ki so na voljo (Onboarding Coach, eCommerce University itd.) Resnično dajejo prednost 3dcartu.

Nazadnje je precej varna, zato vam ne bo treba skrbeti zase ali pa so informacije o strankah ogrožene.

Če ga želite zaključiti, je to močna storitev, ki morda ni za vsakogar, vendar je lahko. Navsezadnje mislim, da bo odločilni dejavnik, ali klikne z vami ali ne, ker ponuja vse, kar boste potrebovali, in še več za dostojno ceno.

Začnite s 3dcartom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map