4 najboljše možnosti Shopify

Ko mineva čas, je e-trgovina vse bolj pomembna.


Ne glede na to, kako se počutite pri Shopify, je gotovo nesporno, da je to programska oprema za e-trgovino. To je zaslužen naslov, saj Shopify s svojo platformo ponuja zelo močan nabor storitev.

Vendar pa to, ker je najbolj priljubljeno, ne pomeni, da je namenjeno vsem. Mogoče vas Breitbartove vezi s Shopifyjem izklopijo ali morda Shopify ne počne ene stvari, ki jo resnično potrebujete dovolj dobro. Mogoče občutek ni pravi.

No, ne skrbite, Shopify obstaja veliko različnih možnosti. Njihova cena je različna in lahko preprosto pogledate, zato tu ne bom preveč podroben, vendar so vsi lahko vredni, odvisno od tega, kaj želite.

Vsaka od njih vsebuje vse osnove, ki jih potrebujete za dobro izkušnjo z vodenjem vaše trgovine, vendar zagotavljate nekatere ugodnosti, ki so morda veliko bolj primerne za vas, stvari, ki Shopify prav tako ne delujejo. In nekateri od njih lahko preprosto kliknejo več.

hostingpill4 najboljše možnosti Shopify

 1. Volzija
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart

Oglejte si primerjavo alternativ na prvi pogled

Podrobnosti
Shopify
Volzija
BigCommerce
Selz
3dcart
Računi osebja2NeomejenoNeomejeno12
Trans pristojbine2,0%Brez pristojbinBrez pristojbin2%Brez pristojbin
SkladiščenjeNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejenoNeomejeno
LastnostiBAA+BA
Cena29 USD / mesečno.15 USD / mesečno.29,95 USD / mesečno.17 USD / mesečno.29,00 USD / mesečno.
PoskusiPoskusi

Zdaj si natančno oglejte Top 4 Shopify alternative:

alternative-take-a-look-shopify-alternative

Kazalo

 1. Volzija
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart
 5. Zmagovalec

Alternativa št. 1: Volzija

volusion banner 2

Druga dobra možnost za Shopify je Volusion. Nekaj ​​velja omeniti, da ima Volusion ceno, ki je popolna za vse. Najnižji načrt se začne pri 15 USD na mesec.

To podpira do 100 izdelkov. Dober posel za manjše prodajalne e-trgovine. Na drugi strani se Shopify začne pri 29 USD na mesec. Če se vam zdi, da je Shopify drag, potem je tukaj veliko cenejša možnost – Volusion.

Najvišji načrt Volusion-Premium, ki podpira neomejene izdelke, stane 135 USD na mesec.

Volusion ne zaračuna transakcijske pristojbine, ampak omejuje vašo pasovno širino.

Kar pomeni, da boste v primeru, da vam bo zmanjkalo pasovne širine, morali kupiti višji načrt ali plačati za dodatno pasovno širino. Torej, da natančno rečem; izbira med Shopify in Volusion temelji na pasovni širini in cenah.

Ko pogledamo teme Volusion, ponuja dobro mešanico plačljivih in brezplačnih tem. Plačane teme so približno 180 dolarjev, kar je skoraj enaka cena kot pri Shopifyju.

Obe platformi ponujata izjemno strokovno temo. Edina težava Volusion je omejena zbirka tem v primerjavi s Shopifyjem. V primeru, da ne iščete zelo težke oblikovalske e-trgovine, potem Volusion stori enako; učinkovito.

Če pogledamo storitev Volboard na krovu, ima več ustreznih videoposnetkov, vodnikov in spletnih dnevnikov.

Volusion_Resources To je še posebej koristno za začetek in precej enostavno brskati in iskati vsebine, podobne tistim, ki jih ponuja Shopify.

Shopify ponuja strokovne storitve, pri katerih lahko oddajate svojo prodajo na področju e-trgovine; z Volusion lahko pridobite predane strokovnjake, ki bodo delali pri gradnji vašega spletnega mesta. Torej z Volusionom dobite notranje storitve, ki vam omogočajo nadaljnji razvoj prostorov.

Volusion ima enako dobro podporo za stranke kot Shopify, ki je spet 24/7. Do njih lahko pridete prek e-pošte, klepeta ali telefona.

Volusion_SupportShopify ima forum za razprave, kar nekaj manjka v Volusionu.

Vendar pa pri učinkovitem servisu za stranke Volusion ne obstaja forum za razprave.

Shopify podpira več kot 1500 aplikacij, medtem ko ima Volusion trenutno približno 60 aplikacij. To je veliko manj kot Shopify. Čeprav ima Volusion manj aplikacij, so v svojo platformo za e-poslovanje integrirali več funkcij.

Kar pomeni, da ne potrebujete toliko dodatnih podpornih aplikacij. Volusion podpira vgrajene funkcije za številne funkcije, ki vključujejo tudi marketinške storitve, e-poštne novice, podporo strankam in še veliko več. Na splošno sem ugotovil, da Volusion ponuja enakovredne storitve, kot je Shopify.

Končno si oglejmo obe platformi za stranke. Shopify podpira več kot 5,00.000, Volusion pa podpira več kot 1,80,000 trgovin. Volusion ima pomembne rezultate, s katerimi dokazuje svojo verodostojnost.

Zmogljiva modra primerjava: Volusion vs. Shopify

Volzija
Shopify

NačrtMinOsnovni
Cena / mesec.15 USD / mesečno.29 USD / mesečno.
Računi osebjaNeomejeno2
Število profesionalcev100Neomejeno
Shranjevanje datotekNeomejenoNeomejeno
Transakcijske pristojbineBrez pristojbin2,0%
Spletna stran in blogDaDa
Brezplačen preizkus14 dni14 dni

Začnite za uporabnike Free102, ki so to kupili

(Brezplačno 14 dni. Brez kreditne kartice. Brez tveganja.)

Če želite spletno mesto preklopiti iz Shopify v Volusion, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa št. 2: BigCommerce

alternativa-Bigcommerce

Ah, BigCommerce. Morda ste pred kratkim slišali novico, da je izvršni direktor dejal, da bo podjetje šlo v javnost. Definitivno je odlična storitev, ki je z leti vse bolj postajala priljubljena, da je verjetno Shopifyjev najboljši kandidat.

Iskreno povedano, bi v tem kontekstu označil BigCommerce po njegovi velikosti. Gre za veliko storitev po višji izhodiščni ceni, kot bi si nekateri želeli, nedvomno pa je celovita v tem, kar ponuja svojim uporabnikom.

Glavni problem BigCommercea so stroški. Če se vam zdi Shopify predrag, boste BigCommerce verjetno tudi predrago.

Načrti za oblikovanje cen se gibljejo od najnižjih 29,95 USD na mesec (Standardno) do 249,95 USD na mesec (Pro), po četrti stopnji Enterprise, po meri.

Res je, da se cene ne razlikujejo: od Basic Shopifyja navzgor je praktično enak načrtu cen BigCommerce, le da je tretji nivo BigCommerce dejansko cenejši od Shopifyjevega.

Poleg tega obstaja vsak letni zgornji znesek prihodkov od prodaje za vsak cenovni načrt – če v standardnem načrtu cen ustvarite več kot 50.000 dolarjev v spletni prodaji, boste morali nadgraditi na Plus, kjer bo vaša omejitev 150.000 USD.

Vprašanja in odgovori o načrtih, računih in shrambi Setup BigCommerce

Ni konec sveta, vendar se lahko počuti nekoliko nepotrebno. Niso redki, da to počnejo tudi večje programske storitve e-trgovine, da bi upoštevali povečano porabo pasovne širine.

Kljub splošni ceni pa bi rekel, da so druge pomanjkljivosti manjše. Prostih tem je omejeno, zlasti v primerjavi s Shopifyjem – samo 7 v resnici. Možnosti je veliko več, vendar vas bodo stale in tudi brezplačne teme se zdijo podobne.

Nazadnje je storitev za stranke 24/7, vendar bi lahko uporabljala več komunikacije med osebami in ni uradne mobilne aplikacije (vendar obstajajo nekatere aplikacije drugih proizvajalcev, ki se zdijo spodobne).

Podpora strankam-BIGCOMMERCE

Super, prijetne stvari! Plugovi BigCommercea so v bistvu… vse ostalo.

Če želite samo plačati manj, vam BigCommerce ne bo prav nič pomagal, če ne boste pogledali računa tretje stopnje. Če pa želite od istega zneska dobiti več, je BigCommerce dobra.

Ko nadgradite račun, nimate veliko več funkcij – nekatere jih dobite, vendar je večina njih na voljo od računa Standard naprej – samo višji zgornji prodajni zgornji del.

Med nekaj dodatnimi funkcijami, ki jih dobite pri nadgradnji, so precej sladke – na primer Zapuščeno varčevanje z vozički, ki samodejno pošlje e-poštnim sporočilom uporabnike, ki so prispeli na stran za nakup, vendar niso opravili nakupa, ali Googlove ocene strank.

Zapuščeno varčevanje z vozički

Druge pozitivne možnosti: ni transakcijskih provizij, varnost je ubijalska in na voljo je veliko sredstev, ne samo za pomoč pri vkrcanju, ampak tudi za to, da ostanete dobro poznani in konkurenčni, tudi če ste dobro usmerjeni.

Pomembno je, da se BigCommerce zelo dobro vključuje z drugimi kanali, kot so Amazon, eBay, Google Shopping itd., Tudi s standardnega računa.

Preprosta je tudi uporaba s precej gladkim vmesnikom, ki dejansko spominja na Shopify’s – tako da, če prehajate iz Shopifyja, bo delo z BigCommerceom enostavno.

Poglejte, glavni vidiki, ki jih ima BigCommerce, so približno podobni Shopifyjevim. Omejitve za prodajni načrt še vedno obstajajo, cene pa so zelo podobne. Vendar BigCommerce nima plačila za transakcije.

Pomembno je, da je BigCommerce na splošno bolj opremljen s funkcijami in svojim uporabnikom zagotavlja več virov. Če menite, da za Shopify plačujete preveč, je malo verjetno, da se boste tako počutili z BigCommerce.

Preberite celoten pregled BigCommerce.

Zmogljiva modra primerjava: BigCommerce vs. Shopify

BigCommerce
Shopify

NačrtStandardnoOsnovni
Cena / mesec.29,95 USD / mesečno.29 USD / mesečno.
Računi osebjaNeomejeno2
Število izdelkovNeomejenoNeomejeno
Shranjevanje datotekNeomejenoNeomejeno
Transakcijske pristojbineBrez pristojbin2,0%
Spletna stran in blogDaDa
Brezplačen preizkus15 dni14 dni

Začnite svoje uporabnike Free Trial71

(Poskusite brezplačno, kreditna kartica ni potrebna)

Če želite spletno mesto preusmeriti s Shopifyja na BigCommerce, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa št. 3: Selz

selz

Selz je paket presenečenja, ko gre za razvoj e-trgovine. Je popolnoma prilagodljiv in deluje kot čarobna palica za izdelavo spletne trgovine.

To vam daje namig, zakaj je Selz potencialna alternativa za Shopify.

V primerjavi s Shopifyjem lahko začnete sodelovati s Selzom, čeprav nimate znanja o kodiranju. Nekaj ​​podobnega med Selz in Shopify je plačilo za transakcije, ki se mu ni mogoče izogniti.

Vendar pa Selz oddahne z zagotavljanjem zares dostopnih načrtov. Torej, lahko v bistvu začnete pri 17 USD / mesec. Na srečo Selz zagotavlja tudi 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Torej, lahko raziščete vse funkcije, preden se obvezujete v kateri koli načrt.

Selz ponuja veliko posebnosti e-trgovine. Čeprav v osnovnem načrtu niso na voljo vsi.

Čeprav sem že omenil, je Selz v središču enostaven za uporabo, omembe vredno je, da podpira popolno prilagoditev.

Nadzorna plošča Selz

To je zagotovo najboljša možnost za začetnike. Večino elementov lahko prilagodite tako, da povlečete in spustite. Stvari, za katere se morda zdi, da bodo začetniki med uporabo Shopifyja okorni, je uporaba Selza precej poenostavljena.

V vseh Selzovih načrtih dobite največ funkcij e-trgovine.

Značilnosti Selza

Da ne zamudim, njihova uporabniška podpora je enako usposobljena in enaka Shopifyju. S številnimi vodniki, ki jih imajo na voljo, Selz ne zamuja v živo klepetu, podpori po e-pošti in številnih videoposnetkih, s katerimi vodi uporabnike.

Selz ima dobro podporo za programsko opremo drugih proizvajalcev. Za boljši nadzor nad razvojem vaše trgovine in enostaven življenjski cikel razvoja Selz predstavlja dobro priložnost, da postane alternativa Shopify.

Pozorna modra primerjava: Selz proti Shopify

Selz
Shopify

NačrtLiteOsnovni
Cena / mesec.17 USD / mesečno.29 USD / mesečno.
Računi osebjaNeomejeno2
Število izdelkovNeomejenoNeomejeno
Shranjevanje datotekNeomejenoNeomejeno
Transakcijske pristojbine2%2,0%
Spletna stran in blogDaDa
Brezplačen preizkus14 dni14 dni

Začnite s Selz zdaj 12 uporabnikov, ki so to kupili

Če želite svoje spletno mesto preklopiti iz Shopifyja v Selz, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa št. 4: 3dcart

alternativa-3dcart

3dcart je morda manj znan kot Selz, BigCommerce in Shopify, nikakor pa ni slabši od katerega koli od njih. Kot vedno, gremo najprej s slabostmi.

Na žalost je imel 3dcart cenejšo možnost vstopne ravni, ki je vanj naložila veliko več po skoraj enaki ceni kot Shopify Lite. Dejansko je bila celotna struktura cen bolj zapletena, vendar je bilo vse poenostavljeno in zdaj obstajajo štiri stopnje, ki so v bistvu enake Shopify in BigCommerce.

Za razliko od Shopifyja in BigCommercea obstajajo omejitve glede števila računov osebja in le četrta stopnja cen, Enterprise, omogoča neomejene račune osebja (tako kot pri BigCommerceu je cena četrtega nivoja po dogovoru glede na vaše poslovne potrebe).

Kljub brezplačnim predlogam, menda so večinoma precej blagi in prilagajanje je nekaj, v kar boste morali vložiti. Osebno mislim, da so brezplačne predloge, če ne zvezdne, še vedno v redu..

Tema 3dcart

Službe za stranke so kritizirali, da so počasne in včasih odzivne, vendar se mi je zdelo spodobno. Kljub temu vam bodo zaračunali veliko za pomoč na krovu v živo.

Dobra stvar? Še vedno dobite paket, bogat s funkcijami, in veliko je brezplačnih tem. Vse dobre stvari, ki jih želite zagnati svojo e-trgovino, bodo tam za vas. Poleg tega se 3dcart integrira z veliko več prehodi za plačila kot Shopify ali BigCommerce.

Vsaka funkcija je na voljo vsem načrtom cen, povečana pasovna širina pa je glavni razlog, da nadgradite račun (v tem smislu je podoben BigCommerce).

Zakaj omenjam 3dcart kot alternativo Shopify? 3dcart ni bistveno cenejši, toda prvi nivo je na voljo v veliko več funkcijah kot Shopify in morda celo BigCommerce. Ima drugačen občutek, kar je morda tisto, kar potrebuješ.

Zmogljiva modra primerjava: 3dcart proti Shopify

3DCart
Shopify

NačrtOsnovniOsnovni
Cena / mesec.29,95 USD / mesečno.29 USD / mesečno.
Računi osebjaNeomejeno2
Število izdelkovNeomejenoNeomejeno
Shranjevanje datotekNeomejenoNeomejeno
Transakcijske pristojbineBrez pristojbin2,0%
Spletna stran in blogDaDa
Brezplačen preizkus15 dni14 dni

Začnite z 3DCART zdaj 17 uporabnikov, ki so jih kupili

Če želite spletno mesto preusmeriti iz Shopifyja na 3dcart, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Zmagovalec:

ZmagovalecBigcommerce

BigCommerce sem uporabil v mnogih drugih projektih in ugotovil sem, da so zelo dobri.

Njihovi strežniki so dokaj hitri & njihova podpora strankam je zelo odzivna.

BigCommerce mora biti vaša prva izbira, če iščete dobro vrednost za denar

Obiščite BigCommerce

Zaključek:

Na koncu vse te storitve ponujajo nekaj, kar Shopify ne. Vsi imajo svoje prednosti in slabosti, zato bodo podjetnikom ponudili več kot drugim.

BigCommerce kot alternativa:

BigCommerce je alternativa, za katero menim, da je na splošno zelo močna in ima le malo pomanjkljivosti. Nič ni popolno, a njegove glavne napake – omejene brezplačne teme, nobena uradna aplikacija, prodajne omejitve in cene, ki so komaj cenejše od Shopifyjevih – so na koncu manjše.

V zameno dobite nabor funkcij za vse načrte računov, dobro varnost, brezplačne transakcijske provizije, preprost uporabniški vmesnik in trdno podporo strankam z veliko sredstvi, s katerimi boste obveščeni, tudi če ste izkušen uporabnik.

Vso srečo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map