5 najboljših alternativ HideMyAss 2020 (Številka 3 je ravno odlična)

Če vas zanima možnost VPN tehnologije ali če ste sami uporabljali VPN, ste morda naleteli na HideMyAss!


SkrijMyAss! je izjemno priljubljen VPN, ki ga je leta 2005 ustanovil 16-letnik, ki je skušal zaobiti internetne omejitve svoje šole in je že nekaj let v lasti Avasta (Avast je eden največjih svetovnih konglomeratov kibernetske varnosti).

Če ste uporabili HideMyAss! verjetno vam je bilo všeč. Priljubljena je, ker navsezadnje deluje dobro, a nič ni popolno. In hej, možna je tudi HMA! ni izpolnil vaših pričakovanj.

Trg VPN uspeva in obstaja ogromno možnosti, zato se na HideMyAss ni treba omejiti! Tukaj si bom ogledal nekaj odličnih alternativ HMA!

Če želite te alternative nastaviti v pravem kontekstu, bom na kratko obravnaval, kaj bi morda radi o HideMyAss! in kar vam morda ne bo všeč.

Verjetno največja točka HMA! za to je ime moči. HMA! obstaja že dolgo in je eden najbolj priljubljenih VPN-jev okrog. Uporaba HideMyAss! pomeni uporabo storitve, ki jo je uporabljalo nešteto drugih, kar je velika mera zanesljivosti.

Seveda priljubljenost ni vse. SkrijMyAss! gre tudi veliko stvari: en račun lahko deluje na do 5 napravah, dostop do 900 strežnikov v več kot 190 državah (torej skoraj v vsaki državi), podpora strankam je solidna in deluje na splošno dobro.

Vau, zveni popolno – zakaj nas spet zanimajo alternative? O ja …

Nekateri negativni učinki so zelo blizu središču tehnologije VPN. HideMyAss, odvisno od potreb in pogledov VPN-ja! bi lahko malo popustilo za posredovanje vladnih informacij Združenega kraljestva o uporabniku, vpletenem v hekerje Sonyja iz leta 2012, ki je uporabljal HMA!

To postavlja pod vprašaj, ali HMA! resnično lahko zaupate pravilniku brez dnevnika. Seveda, večina od vas, ki to berete, ne načrtuje napada na veliko korporacijo ali vlado, ampak posledice VPN-ja, ki bi imel informacije o dejavnostih uporabnikov, ki jih je treba predati, no, to je vsekakor dovolj, da premagate točko VPN za veliko ljudi.

Druga, manj pomembna točka, je, da je HideMyAss! stane najmanj 4,99 USD na mesec, to je, če se boste zavezali za 2 leti. Te cene same po sebi niso visoke – glede na vse stvari so precej običajne – vendar kljub temu lahko najdete cenejše možnosti, ki delujejo dobro.

Kratka opomba: Ne bom izpostavil osnovnih lastnosti. Na primer, neomejena pasovna širina je standardna za plačljive VPN – izjema so tisti z omejitvami pasovne širine, ki niso brezplačne.

hostingpill5 najboljših možnosti HideMyAss

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Zdaj si natančno oglejte top 5 možnosti za skrivanje:

Alternativa # 5: IPVanish

ip-vanish pasica

Ta seznam je bitka titanov. Vsa imena tukaj so priljubljene rešitve VPN, IPVanish pa je zagotovo ena izmed njih. IPVanish je odlična rešitev “pick-up-and-go”.

Če zdaj potrebujete resnično zanesljivo storitev VPN, je IPVanish odlična možnost. Njene cene so v redu in deluje zelo dobro (morda zato, ker je velika večina svojih strežnikov in neposredno upravlja, namesto da bi jih prepustila tretjim osebam).

Medtem ko je IPVanish na splošno trdna možnost, ima v moji knjigi kar nekaj pomanjkljivosti, ki znižujejo njegov položaj.

Prednosti

 • Možnosti strežnika in IP: 1.100+ strežnikov in več kot 40.000 IP-jev. Približno 90% podatkovnih centrov in strežnikov je neposredno v lasti IPVanish in ne tretjih oseb, kar je velika obljuba o zanesljivosti.
 • IPVanish je neverjetno enostaven za uporabo v več napravah. Da, vsi VPN-ji na tem seznamu so enostavni za uporabo in namestitev, vendar je IPVanish resnično preprost. Cilj IPVanish-a je zelo preprost postopek: namestite ga in uporabite takoj. To je dobro za takojšnje rešitve potreb zasebnosti.

 • več kot običajnih 5 ali 7.

Slabosti

 • Leta 2016 je IPVanish podatke o uporabnikih izročil ameriškemu ministrstvu za domovinsko varnost. Zdaj je bil po vseh računih zadevni uporabnik absolutni prepir. Vendar je to poleg točke; IPVanish takrat ni imel izjavljene nobenega dnevnika, toda predaja uporabniških dnevnikov se zdi jasen pokazatelj, da politik držav IPVanish ni mogoče sprejeti po nominalni vrednosti. Po drugi strani je IPVanish preklical svoje delovanje v Rusiji zaradi kolizije z lokalnim pravom in politiko ničelnih dnevnikov – torej kdo ve? Še vedno menim, da je bolje biti varen in biti skeptičen do osebne politike dnevnikov IPVanish.
 • Strežniki IPVanish segajo le v 60 držav. Večini ljudi je to več kot dovolj, a za HideMyAssom zaostajamo! Kot sem že omenil, IPVanish neposredno upravlja veliko večino svojih strežnikov, zato je ljudem tako všeč. Mogoče lahko zmanjšam IPVanish nekaj ohlapnosti.
 • Omejeno število možnosti plačila, večinoma kartice.
 • IPVanish ni napolnjen s funkcijami kot nekatere druge možnosti na tem seznamu.
 • IPVanish ima precej standardne cene, vendar ni najcenejši. Zagotovo obstajajo cenovno ugodnejše možnosti z enako dobro ali boljšo storitvijo in funkcijami (branje!)

cene ipvanish-vpn

Obiščite uporabnike IPVanish1

Alternativa # 4: CyberGhost VPN

cyberhost-pasica

CyberGhost VPN je, tako kot mnogi na tem seznamu, ena najbolj priljubljenih in dobro sprejetih storitev VPN. CyberGhost je od svoje ustanovitve leta 2011 razvil ugled: prvi VPN je objavil poročilo o preglednosti in ponuja več kot 20 milijonov uporabnikov.

Bistvo za CyberGhost: odličen je za pretakanje in zelo dobro uspešnost ter dostojne cene. Zanj ne gre kaj dosti slabo, a ker imajo drugi VPN-ji na tem seznamu tono odličnih stvari, CyberGhost prihaja na # 4. Po povedanem gre za fantastičen VPN in močno spodbujam vse, ki jih zanima, da ga preizkusijo brezplačno.

Prednosti

 • Sedež podjetja CyberGhost je v Romuniji, ki nima zakonov o hrambi podatkov.
 • Cene CyberGhosta so na spodnjem koncu (za vedno daljše obveznosti) in sorazmerne s kakovostjo CyberGhosta, zaradi česar ima VPN fantastično vrednost. Poleg tega ima CyberGhost 45-dnevno jamstvo vračila denarja, ne pa tedensko ali 30-dnevno garancijo.

cyberhost-načrt

 • CyberGhost je res super za pretakanje. Ja, vsi vrhunski VPN-ji so dobri za odklepanje vsebine, toda CyberGhost odpravlja svoje poti, da prepozna najboljše strežnike za pretakanje ali hudourništvo.

cyberghost-streaming

 • Po podatkih strežnikov vam CyberGhost omogoča dostop do več kot 3.000. To je samo 60 držav, ampak še vedno nimate možnosti za pomanjkanje.
 • Kar zadeva druge funkcije, CyberGhost ponuja številne protokole VPN, zaviralce oglasov, zaviralce zlonamerne programske opreme, preprečevanje puščanja DNS / IP in samodejno stikalo za ubijanje.
 • Končno ima CyberGhost edinstveno uporaben vmesnik. Namizno programsko opremo CyberGhost je mogoče narediti zelo majhno samo z gumbom “vklopljeno” ali razširiti na celozaslonski meni, ki vsebuje veliko več orodij in možnosti.

kibernetski meni

Slabosti

 • Podpora strankam CyberGhost je lahko malo manjkajoča: ni telefonske podpore in baza znanja ni vse to. Večina VPN-jev nima fantastičnih baz znanja, toda kaj naj rečem? Z CyberGhost ni nič drugega narobe, razen če imate raje zelo preproste VPN, ki imajo samo stikalo “vklopljeno”.
 • Če bi primerjali HMA !, bi bilo bolje več držav.

Obiščite spletno stran CyberGhost

Alternativa # 3: PureVPN

purevpn-banner

PureVPN je ena najboljših možnosti. Ima odlične funkcije, vključno z dostopom do ogromnega števila strežnikov, stikalom za ubijanje interneta in možnostjo skrivanja uporabe VPN-ja. Slaba stran? Ko gre za VPN, je lahko nekoliko drago.

Prednosti

 • Eden najbolj cenjenih VPN-jev. PureVPN so potrdili New York Times, Cnet, Mashable in Huffington Post in Wired tudi dobro sprejeli, ter nešteto drugih.
 • Množičen izbor možnosti plačila.

purevpn-plačilo

 • Zelo ugodno, če imate popust.
 • Številne funkcije / orodja: več varnostnih protokolov, zaščita pred puščanjem IP in DNS, stikalo za internetno ubijanje in najpomembnejše …

purevpn-internet-kill

 • Orodje, s katerim lahko vaš VPN uporabi neviden za ponudnika internetnih storitev! To ni neznano, vendar še zdaleč ni pogosto med plačanimi VPN-ji. Nekateri ponudniki internetnih storitev lahko zmanjšajo hitrost interneta, če vidijo, da se vaša internetna povezava šifrira prek VPN – PureVPN vam lahko pomaga, da se izognete nevarnosti droženja in prikrijete dejstvo, da uporabljate VPN na prvem mestu.

Slabosti

 • Draga brez popusta, tudi če se zavežete, da bo daljše časovno obdobje.

purevpn-načrt

Obiščite PureVPN

Alternativa # 2: NordVPN

nordvpn-banner

Čeprav vsa zasebna omrežja VPN skrbijo za zasebnost, lahko nekako dobite občutek za različne vidike vrednosti zasebnih zasebnih omrežij. Vsi VPN-ji silijo svojo sposobnost odklepanja zabave, vendar se zdijo nekateri bolj osredotočeni na pretakanje kot drugi.

NordVPN je bila ustanovljena in deluje v veliki meri kot odziv na vladne vdore v zasebnost interneta. NordVPN ima svoj manifest (čeprav kratek) in porabi energijo za uveljavitev svoje podobe kot orodja za varovanje zasebnosti (kar omogoča tudi pretakanje, če želite).

Bistvo za NordVPN? Odličen VPN, vendar veliko manj drag.

Prednosti

 • NordVPN je ena izmed cenovno ugodnejših možnosti VPN, pod pogojem, da ste se pripravljeni zavezati na dve leti ali več.

nordvpn-načrt

 • NordVPN ima orodja, ki so dobra za dodatne plasti zasebnosti. Na primer, orodje z dvojnim VPN omogoča, da dvakrat šifrirate povezavo, CyberSec pa omogoča blokado oglasov, Onion-over-VPN pa omogoča povezavo z omrežjem Onion znotraj aplikacije NordVPN. To je zelo priročno in ponuja prednosti tako VPN-jev kot Tor za resnično zasebno povezavo.
 • NordVPN ima na voljo ogromno strežnikov. Poleg tega, da ima več kot 5000 strežnikov v 62 državah, vam bo NordVPN omogočil nakup namenskega strežnika, če vas zanima in ima različne strežnike, optimizirane za različne stopnje zasebnosti. Lahko uporabite na primer strežnik VPN ali strežnike Onion over VPN (omenjeno prej).

nordvpn-strežniki

 • NordVPN ima odlično politiko zasebnosti, varnostno infrastrukturo in preglednost. Poglejte to izjavo in jo primerjajte z omenjenimi težavami HMA s podatki o uporabnikih.

nordvpn-nalog-kanarček

Slabosti

 • Medtem ko je NordVPN zagotovo eden najboljših VPN-jev v primerjavi s HideMyAss! nima strežnikov, ki bi bili geografsko razširjeni. Medtem ko ima NordVPN veliko več strežnikov, so koncentrirani med 62 državami. To je za večino uporabnikov dovolj dobro, vendar v primerjavi s HMA iz 190 držav ni nič! deluje v.

Obiščite NordVPN 1 uporabnike, ki so to kupili

Alternativa # 1: ExpressVPN

express-vpn-banner

Tukaj je nekaj o najboljših VPN-jih: vsi pravijo, da so najboljši. Vedno pravijo “NAJBOLJŠI VPN NA SVETU”, “NAJVEČJI VARNJI VPN NA SVETU” ali “SVETOVNJI NAJPOPULARNI VPN.”

Seveda so takšne stvari subjektivne in ni jasnega zmagovalca. Ampak, če obstaja, bi bil morda ExpressVPN ravno to.

express-vpn-ponudnik

… Lahko bi rekli, da je ExpressVPN dobro sprejet.

Prednosti

 • ExpressVPN ima 148 strežniških lokacij v 94 državah, za skupno 2.000 strežniških povezav. Nekaj ​​VPN-jev razen HideMyAss! ponujajo dostop do več kot sto držav.
 • ExpressVPN ima v paketu nekaj trdnih orodij, vključno z več protokoli, ničelnim znanjem DNS (dodana plast zaščite, če ne zaupate VPN-ju za vzdrževanje politike brez zapisov) in razcepljeno tuneliranje VPN, kar vam omogoča preko VPN postavite le del svojega internetnega prometa (po potrebi).

funkcije express-vpn

 • Najbolj edinstvena stvar ExpressVPN je njegova lokacija: Britanski Deviški otoki. Da, obalna davčna oaza, v kateri milijarderji skrivajo svoj denar – no, to je tudi mesto, kjer ExpressVPN skriva vaše podatke. Ali še bolje, kjer Express komaj kaj beleži: to je zato, ker na Britanskih Deviških otokih ni zakonov o hrambi podatkov. Za večino VPN-jev morate zaupati, da ne bodo vodili dnevnikov – pri ExpressVPN je veliko bolj verjetno, da držijo besedo.
 • Predpostavimo, da vas ni zagotovila lokacija VPN-ja. Konec leta 2017 turški preiskovalci, ki poskušajo najti informacije o političnem atentatu, niso mogli najti nobenih dnevnikov, ki bi olajšali njihovo preiskavo. To zveni kot čudna stvar, ki bi jo lahko poklicali dobre novice – v resnici ne gre za družino žrtve – ampak za stranke ExpressVPN je to odličen znak, da ExpressVPN izpolnjuje svojo politiko brez dnevnika.

Slabosti

 • Na žalost ExpressVPN omogoča le do 3 sočasne povezave. To ni veliko, vendar je še posebej žal, ker je ExpressVPN zelo priljubljen VPN, standard pa je 5.

 • Kar zadeva cene, ExpressVPN ni najcenejši, tudi če kupujete dlje časa. Ne bi ga imenoval drago in zagotovo bi zagovarjal mnenje, da so cene ExpressVPN-a dobro vredne. Za nekoga, ki želi varčevati, pa ExpressVPN morda ni najboljša možnost.

express-vpn-načrt

Obiščite ExpressVPN

Zaključek: katera alternativa HideMyAss! ali priporočam?

Kako lahko pri vseh teh možnostih kdo izbere alternativo? Poleg IPVanish, tukaj navedena imena zelo slabo delajo. Tudi IPVanish je v redu za večino uporabnikov, ki želijo samo hitro in enostavno rešitev VPN!

Morda ste tudi opazili, da nisem veliko govoril o hitrostih ali zmogljivosti. Kako čudno, kajne? Tukaj je nekaj: vsi elementi na tem seznamu so tukaj, ker je dosežena visoka zmogljivost. Seveda, nekateri so lahko hitrejši od drugih, toda testiranje hitrosti interneta ni težka znanost, in čeprav lahko rečem, da se zmogljivost približno uskladi z umestitvijo VPN na ta seznam, to vzemite z zrnom soli.

Čeprav ne morem zagotoviti nobenega konkretnega rezultata za nobenega od vas, je velika verjetnost, da bo kateri od teh med najhitrejšimi VPN-ji, ki jih preizkusite.

Vsekakor so vse te možnosti dobra alternativa HideMyAss !, vendar so nekatere od njih boljše pri različnih stvareh. IPVanish in CyberGhost se mi zdita boljši za hitre in enostavne rešitve potreb VPN, ki so manj resne – to je pretakanje in hudourništvo.

Seveda PureVPN, NordVPN in ExpressVPN delujejo odlično za pretakanje. Imajo pa številne lastnosti in so odlične za ljudi, ki jih resno zanima zaščita njihove zasebnosti.

Od teh treh je NordVPN doslej najboljša možnost za tiste, ki jih zanima varčevanje z denarjem, ExpressVPN pa je najbolj zagotovljen glede vaše zasebnosti.

Če želite resnično shraniti, si oglejte brezplačne možnosti VPN (tudi če le začasno). Seveda lahko vse te možnosti preizkusite brezplačno – zato ugotovite, katera vam ustreza, saj je plačevanje VPN pogosto vredno..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map