5 najboljših generatorjev imen Podcast za leto 2020 (z nasveti za imenovanje)

Ali ste vedeli, 23% Američanov posluša podcaste redno. Podcasti postajajo znani iz dneva v dan.


Odločil sem se za podcast in še vedno zmedel korake nastavitve in ne vem, ali bo trajal ali ne?

Brez skrbi, te težave so pogoste.

Eden najpomembnejših delov podcasta je določitev imena kanala, ki ga boste začeli.

Podcast Generatorji imen

Tako je, ta spletna mesta bodo za vas opravila delo. Generatorji imen olajšajo vaše delo in vam dajo nekaj predlogov za imena podcasta.

To so spletna mesta, ki vas bodo prosila, da vnesete nekaj informacij, kot so vaše ime, drugo ime, žanr vašega podcast-a itd. Ti vneseni podatki nato obdelajo in jih uporabijo generatorji imen za predlaganje imen za vaš podcast..

hostingpill5 najboljših generatorjev imen Podcast

 1. Crowdspring
 2. Kopywriting Kourse
 3. BizNameWiz
 4. BNG
 5. Portent

Oglejmo si nekaj najboljših generatorjev imen podcast:

1. Crowdspring

crowdspring

Crowdspring poskrbi za vse vrste potreb po blagovni znamki. Ustvarite lahko projekt poimenovanja in pridobite strokovne sodelavce, ki bodo delali z vami. Projekt običajno traja en teden, vendar se lahko konča tudi čez dan.

Spletno mesto poskuša razumeti vaše zahteve s pomočjo interaktivne kakovosti. Poleg tega vsak končan projekt vključuje pravne pogodbe. Torej ni možnosti za spore glede avtorskih pravic.

Da, želim uporabiti Crowdspring

2. Tečaj kopiranja

KopywritingKourse

Kopywriting Kourse je agencija za pisanje besedil in agencija za usposabljanje podjetnikov, avtorjev vsebin itd., Ki jih usposabljajo za pisanje besedil. Razvili so to orodje za ustvarjanje imen podcast, ki vam pomaga tako, da predlagate imena za vaš podcast.

Primer kurs pisanja

Tukaj na njihovi strani morate vnesti nekaj podrobnosti, kot so tema, vaše ime in vaše mesto. Ko ga vnesete, bo v nekaj sekundah ustvaril več kot 100 imen. Ta imena podcastov bodo ustvarjalna in bodo v njih uporabila vaše ime, mesto ali temo.

3. BizNameWiz

BizNameWiz

To je spletno mesto, ki so ga zgradili nekateri strokovnjaki za blagovne znamke, ki vam bodo pomagali ustvariti imena za vaše podjetje. Tukaj vas prosimo, da vnesete vse naključne besede, ki jih želite obdržati v imenu svojega podcasta.

Primer BizNameWiz

Ko jih vnesete, bo to spletno mesto ustvarilo nekaj predlogov in vas nato odpeljalo na spletno mesto GoDaddy, če želite kupiti tudi ime domene. Uporabite lahko ime oddaje in razvite tudi spletno mesto za svoj podcast.

Strokovnjaki za blagovne znamke na tem spletnem mestu so delili svoja razmišljanja o tem, kako naj bodo imena podjetij, da bi pritegnili veliko občinstva.

4. BNG

BNG

BNG – spletno mesto, ki pomaga pri ustvarjanju imen za vaše podjetje, je razvilo orodje za ustvarjanje imen za podcast in preverjanje njegove razpoložljivosti. Najprej morate vnesti besede, ki jih želite imeti v svojem imenu podcast in kliknite na generiranje.

Primer BNG

To orodje vas bo preusmerilo na stran, na kateri morate filtrirati vrsto panoge in število znakov v imenu podcasta.

Ime podcasta lahko ohranite krajše ali dolgotrajnejše, kar se najbolj prilega. Izberite tistega, ki je najbolj primeren za vaš podcast in nato nadaljujte z nakupom imena domene za spletno mesto podcast.

5. Portent

Portent

Portent je v osnovi generator naslovov ali z drugimi besedami generator vsebinskih idej. Kljub temu pa se lahko uporablja za ustvarjanje idej za ime vašega podcasta.

močan primer

Vse kar morate storiti je, da v svoj naslov vnesete besede, ki jih potrebujete, in to orodje bo ustvarilo ime, ki vam bo razložilo strategijo besed, uporabljenih v predlaganem naslovu. Portent je storitev digitalnega marketinga, ki pomaga pri ustvarjanju vsebinskih idej.

Tu je nekaj nasvetov, kako se odločiti, kakšno bi moralo biti ime vašega podcasta.

1. Uporabite besede, podobne vaši temi

Podobne besede

To pomeni, da izberete ime, ki ustreza temi, o kateri govorite. Ime vašega podcasta mora biti takšno, da je povezano z nišo vašega podcasta.

To nima smisla, če vaš podcast govori o znanosti in ga imenujete “Umetnost glasbe”. Vaš uporabnik bi moral biti dovolj enostaven, da lahko ujame nišo svojega podcasta le tako, da pogleda naslov svojega podcasta.

2. V naslovu uporabite svoje ime

Uporabite svoje ime

V naslov podcasta lahko dodate tudi svoje ime. Svoje ime lahko v naslovu kreativno umestite tako: Scott Hanselman je to storil v svojem podkastu Hanselminutes.

To vam bo pomagalo, da se hitro odločite za ime svojega podcasta in vam ne bo treba skrbeti, o kateri temi govorite.

3. Uporabite Interjeks ali postavite vprašanja v naslovu

Vprašanja v Podcastu

To je zelo drugačen in kreativen pristop, da podelite naslov vaši oddaji podcast. Če v naslovu z vzkliki ali vprašanji vzamete radovednost pri poslušalcih podcast.

Vrste žanrov Podcast

Da, tudi podcast ima različne zvrsti. Podcasterji v svoji oddaji govorijo o različnih stvareh, teme, ki jih pokrivajo, pa odločajo o žanru njihove podstave.

Včasih se lahko odločite, da začnete oddajo podcast in izberete tudi ime, vendar ne veste, kaj naj zajema in kako naprej. Torej, tukaj je nekaj zvrsti, s katerimi boste počistili zmedo in vam pomagali začeti svojo oddajo podcast:

1. Podcast za zgodbe

Pripovedovanje zgodb

To se morda sliši dolgočasno, ampak ja, to je žanr. Tukaj v tej vrsti podcasta gostitelj pripoveduje zgodbo. Sliši se tako preprosto, kajne?

Vendar ni tako preprosto, kot si mislite. Zahteva primerno glasbo v ozadju, možnost spreminjanja tona svojega glasu, kadar je to potrebno, prekinitve in prekinitve stavkov ter možnost, da poslušalci predstavljajo, kaj poslušajo.

Torej, ne le odlična zgodba (fikcija ali nefikcija), ampak način, kako jo pripovedujete, odloči, kako uspešen bo vaš podcast za pripovedovanje zgodb.

Primeri – Snap Sodba, Tveganje !, Radiolab itd.

2. Solo Podcast

Solo Podcast

Tukaj gostite oddajo sami in vi edino govorite in komentirate. To vam pomaga ustvariti lastno blagovno znamko, ker neposredno govorite s svojim občinstvom.

Na primer – komik, strokovnjak itd. Lahko gosti solo podcast. Primer – 99% nevidno.

3. Intervju Podcast

Intervju Podcast

Ko neko osebo pokličete v svojo oddajo in jo intervjuvate, potem to spada pod to zvrst. Tukaj potrebujete veliko raziskav o osebi, ki bo intervjuvana v vašem podcastu.

Dobro je, da posežete po najrazličnejših občinstvu, po drugi strani pa boste gostje težko rezervirali za intervju, intervju pa boste morali načrtovati v skladu z njimi.

Primeri – WTF z Marcom Maronom, The Tim Ferris Show itd.

4. Panel Show

Panelni podcast

To je informativna vrsta oddaje podcast, kjer vodite razprave ali pokličete strokovnjaka za pogovor o določeni temi. Včasih se razprave končajo dobro, včasih pa se lahko spremenijo v vroči argument in lahko postanejo nekoliko zunaj teme.

Najboljše je, da lahko razprave potekajo v sobi tako, da pokličete vse ali celo na skype ali katero koli drugo komunikacijsko platformo.

Primer – Beancast.

In s tem…

Podcasting je veliko več kot samo pogovor. To je eden izmed načinov, ki vam bo pomagal zaslužiti na spletu. Ni samo omejeno na zabavo. Podcasting zajema različne teme, kot so pogovorne oddaje, izobraževalne oddaje, zgodbe, tehnološke razprave itd.

Tudi če se odločite, da ime ni vse, potrebujete primerno opremo za oddajo podcast in platforme, na katerih lahko objavljate svoj podcast.

Pomembne so ne le najboljše programske opreme za snemanje in zvok, ampak učinkovito in edinstveno ime vam lahko pomaga pridobiti občinstvo.

Kateri od teh generatorjev boste izbrali za ustvarjanje blagovne znamke za svoj podcast? Delite svoje mnenje o tem in lahko pustite komentar spodaj…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map