6 najboljših možnosti za Wix (# 4 je alternativa super)

Ste že razmišljali o prehodu iz Wixa?


Nekaj ​​je slabosti uporabe Wixa. Zato večina uporabnikov išče možnosti Wix.

Pri Wixu so dolgoročne cene drage. Če izberete osnovni načrt, ki je najcenejši razpoložljivi načrt, se morate spoprijeti z oglasi Wix.

Če želite odstraniti oglase, morate izbrati dražji načrt. Prav tako je oblikovalec spletnih strani ts premajhen za oblikovanje in urejanje. Zaradi tega je izdelava zapletenega oblikovanja spletnega mesta dolgočasna naloga.

Druga vprašanja, s katerimi se uporabniki Wix-a navadno spopadajo, so njegova nizka podpora za SEO, marketinška orodja in podpora za aplikacije drugih proizvajalcev. V Wixu je nekaj tehničnih omejitev, kar je za uporabnike Wixa ponovno izziv.

Kljub temu pa v primeru, da iščete možnosti za Wix, potem je tu prečiščen pregled nadomestnih možnosti.

hostingpill6 najboljših možnosti za Wix

 1. Shopify (Moja najljubša)
 2. Pagecloud
 3. Ucraft
 4. Volzija
 5. Kvadratni prostor
 6. GoDaddy

Alternativa 1: Shopify

Shopify kot Wix alternative

Shopify je dobra alternativa za Wix. Če nameravate ustvariti spletno mesto za e-trgovino, bi gotovo slišali za Shopify.

Shopify ponuja platformo za razvoj e-poslovanja. Prvič se je začel leta 2004, sedež pa je v Ottawi v Ontariu v Kanadi.

Shopify je specializiran za izdelavo spletnega mesta za e-trgovino in ga pogosto uporablja več po vsem svetu. Na svoji platformi ima več kot 6.000.000 uporabnikov.

Glavne lastnosti:

S programom Shopify Lite lahko začnete uporabljati Shopify že pri 9 USD / mesec. Shopify vam omogoča brezhibno prodajo izdelkov.

shopify lite

Izberete lahko široko paleto predlog, ki so brezplačne in plačane. Ima plačila Shopify in nudi podporo za več plačilnih prehodov drugih ponudnikov.

Druge podprte funkcije so – funkcionalnost spletnega dnevnika, obnovitev zapuščene košarice, uvoz / izvoz podatkov o strankah, sistem za upravljanje vsebine, SEO, integracija s MailChimpom, kode za popust in možnost urejanja CSS in HTML, točka prodaje.

Z več vnaprejšnjega načrta lahko dostopate do napredne gradnje poročil, podpore API-ja, darilnih kartic in mnogih drugih funkcij. Poleg tega Shopify zagotavlja 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Teme:

Shopify ponuja 10 brezplačnih tem o e-trgovini. Te predloge je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe, s čimer bodo te teme edinstvene na različnih spletnih mestih.

enostavno prilagoditi shopify

Shopify ponuja vizualno privlačne teme in vse te so optimizirane v različnih napravah. Izberete lahko tudi njihove premium teme.

Obstaja več kot 55 vrhunskih tem, ki so na voljo po različnih cenah. Iz njihove tematske trgovine lahko dostopate do vseh razpoložljivih tem.

Shopify vam ponuja tudi možnost ustvarjanja lastnih tem.

Pomoč strankam:

Shopify ponuja raznoliko podporo strankam. Preko centra za pomoč ima namensko podporo.

Na spletni strani boste našli seznam virov in uporabniških priročnikov, ki so na voljo. Te so razporejene po različnih temah.

Ostale možnosti so na voljo podpori strankam 24/7. V centru za pomoč imate tudi različne teme, po katerih lahko iščete. Če to ni dovolj, imate forum, na katerem lahko razpravljate več o Shopifyju.

Obstajajo video vadnice in navodila za uporabo, skupaj z drugimi viri.

Enostavnost uporabe:

Shopify vmesnik je preprost za uporabo. Vmesnik vam omogoča neovirano upravljanje vseh funkcij in konfiguracij.

Shopify Analytics

Vključene so pogoste možnosti prodajnih kanalov – Spletna trgovina, Pinterest, Facebook, Messenger, Button Buy, Amazon.

Možnost Amazon uporabnikom omogoča upravljanje seznamov Amazon. Na voljo so tudi drugi kanali, kot je eBay, Instagram.

Podpora za trženje, SEO in Analytics: Shopify ima v primerjavi z več drugimi platformami dobro podporo za SEO. Na strani s spremembami SEO, kot so naslovi, je z metali opisi enostavno upravljati s pomočjo Shopify.

Shopify zagotavlja dobroimetje za Google AdWords. Podate lahko SEO prijazne ocene izdelkov. Druge podprte funkcije so – kode za popust pri trženju po e-pošti, prodaja na Facebooku, darilne kartice, integracije družbenih medijev.

Shopify nudi nekaj analitike vnaprej. Na nadzorni plošči lahko spremljate promet na spletnem mestu, uporabljate Googlovo analitiko, pripravljate poročila in izvozna poročila.

Začnite brezplačen 14-dnevni uporabnik Trial10, ki ga je kupil

Če želite spletno mesto preklopiti z Wix-a na Shopify, lahko najamete našega strokovnjaka za migracijo spletnega mesta s klikom tukaj.

Alternativa 2: Pagecloud

Pagecloud pasica

Pagecloud je najboljša alternativa za Wix. Hitro in enostavno lahko ustvarite strani spletnih strani z ničelnim kodiranjem in popolno prilagoditvijo.

Pagecloud ponuja 14-dnevno preskusno različico, v kateri lahko preizkusite nekaj njihovih več funkcij.

Pagecloud je razširjen v več kot 100 državah. Leta 2014 je aktivno začel izvajati spletna mesta za povleci in spusti, sedež pa je v Ottawi v Ontariu v Kanadi.

Tu je razlog, zakaj je Pagecloud boljši od Wixa:

Lastnosti:

Pagecloud ima dober seznam funkcij za razvoj spletnih strani. To je primerno tako za spletno stran kot tudi za izdelavo spletnega mesta za e-poslovanje.

To vključuje enostaven vizualni urejevalnik in orodja za postavitev strani vnaprej.

Tloris strani strani

Napredna postavitev strani Pagecloud

Vizualni urejevalnik ponuja možnosti spreminjanja velikosti, vrtenja in več drugih funkcij, kot so Photoshop, Keynote in Sketch.

Vsak vidik predmeta je mogoče prilagoditi, zaradi česar je Pagecloud popolnoma prilagodljiv. Urejanje besedila in spremembe pisave so enako preprosti.
Video nadzor in vdelavo video predvajalnikov je mogoče uporabiti za zagotavljanje vizualno bogatih spletnih mest.

Podobno lahko slike, dodane v Pagecloud, optimiziramo SEO in vsebuje samodejni CDN za izboljšanje hitrosti nalaganja strani. Urejanje slik in ustvarjanje popolnih mrežničnih slik podpira Pagecloud.

Vključevanje socialnih medijev in vključevanje obstoječih orodij, kot so MailChimp, Google Forms, je mogoče storiti znotraj Pagecloud.
Na seznamu njihovih funkcij je več.

Še nekaj dodatnih funkcij je – G Suite, Favicon, 404 strani po meri, samodejna SEO optimizacija strani, prilagajanje s spremembami kode.

Teme in predloge:

Med izbiro urejevalca spletnega mesta je ena izmed najbolj vplivnih lastnosti njegova podpora predlogam.

Pagecloud ima zelo dobro zbirko predlog. Na voljo so možnosti, ki temeljijo na izbrani domeni.

predloga pagecloud

Omogoča vam več možnosti postavitve za vsako izbrano obliko predloge. Vsaki predlogi je predstavljena predstavitev predstavitvenih funkcij predloge.

Pagecloud ponuja tudi žične okvirje. Vsaka predloga poskrbi za prilagoditve menijev, kamor jih lahko povlečete in spustite, če želite spremeniti poravnavo.

Enostavnost uporabe:

Pagecloud omogoča izjemno enostavno začetek in ustvarjanje spletnega mesta. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite osnovne podrobnosti in lahko začnete raziskovati njihov urejevalnik spletnih strani.

V urejevalniku so vse možnosti na voljo na skrajni levi strani plošče.

enostavnost uporabe oblaka strani

Vsak odsek, vključno z glavo in nogo, je mogoče prilagoditi. Oblike, ki so na voljo, so ponovno prilagodljive in jih je treba povleči in uporabiti.

Tako kot Wix tudi Pagecloud ponuja besedilo in prilagoditve, kjer lahko izberete želeno pisavo in barvo ter vrsto besedila, kot so citati, odstavki itd..

Dodajanje gumbov, integracija družbenih medijev, ikone in videoposnetki so možnosti, ki so na voljo takoj. S prilagoditvijo strani lahko na svojo stran dodate tudi SEO, tako da posamezno navedete ključne besede in meta opise.

Pomoč strankam:

Pagecloud ima odlično podporo strankam. Vsak razdelek vsebuje opise, kaj natančno ponuja Pagecloud.

Pagecloud ima podporo skupnosti, kjer lahko postavite kakršno koli vprašanje, na katero bi dobili odgovor. Vsaka predloga in funkcija vsebuje predstavitve in opise uporabniških priročnikov, kar olajša začetek.

Poleg tega ima Pagecloud pomoč za podporo strankam. Klepet v živo je možen način za podporo strankam, čeprav ta ni na voljo 24/7.

pagecloud podpora za stranke

Začnite brezplačno preskusno različico18, ki so jo kupili uporabniki

Če želite spletno mesto preklopiti z Wix-a na Pagecloud, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa 3: Ucraft

ucraft

Ucraft je graditelj spletnih strani, ki ga lahko uporabimo za izdelavo profesionalnih poslovnih spletnih strani kot tudi ciljnih strani. Prav tako primerna za gradnjo e-trgovine in oblikovanje logotipov.

Ucraft prihaja z 14-dnevno brezplačno preizkušnjo. Platforma je enostavna za uporabo in lahko ustvari vizualno privlačna spletna mesta.

Evo, zakaj je Ucraft boljši od Wixa:

Lastnosti:

Ko gre za funkcije oblikovalca spletnih strani, Ucraft drži do pričakovanj. S tem lahko oblikujete z nič oblikovalskim znanjem.

Ima dobro podporo zunanjih aplikacij za trženje, analitiko, oblikovanje in še več. Predloge, optimizirane za mobilne naprave, omogočajo, da mobilna spletna mesta izgledajo privlačno.

zmogljivosti za plovilo

Medtem ko Ucraft ponuja brezplačno preizkusno različico, imate na voljo tudi brezplačen načrt, ki je priložen blagovni znamki Ucraft. Ucraft podpira dobro prilagoditev in urejanje funkcij za oblikovanje spletnega mesta.

Nekaj ​​vključenih funkcij so Google Analytics, večjezični razvoj spletnega mesta, SSL, strani, zaščitene z geslom, podpora za več valut in še veliko več.

Ucraft ponuja niz funkcij za razvoj e-trgovine z ničelnimi pristojbinami za transakcije.

ucraft lastnosti

Na splošno je Ucraft bogat s funkcijami in je popolna alternativa za Wix.

Enostavnost uporabe:

Že prej sem omenil, da je Ucraft enostaven za uporabo. Vendar je uporaba enostavna in enostavna za uporabo.

Ucraft ponuja brezplačen načrt, ki ga je mogoče začeti takoj. Nima kompleksnih težav pri prijavi. Armaturna plošča ni neprimerna niti nejasna.

ucraft armaturna plošča

Ko se prijavite, na levi strani najdete menije, na katere je mogoče klikniti, če si želite ogledati več možnosti.

ucraft možnosti

Svoje spletno mesto lahko razdelite na bloke in jih upravljate posamezno. Večino elementov lahko poljubno prilagodite, dodate pa lahko tudi učinke.

Ucraft vam omogoča, da ustvarite spletna mesta v nekaj klikih in ne potrebuje strokovnega znanja o kodiranju. Vendar je Ucraft prilagodljiv, da podpira tudi odrezke kode.

Ucraft je enako preprost za uporabo pri razvoju spletnih trgovin.

Predloge:

Kar zadeva ustvarjalce spletnih strani, je nepopolno, če ne podpira dovolj predlog. Z Ucraft dobite dober nabor intuitivne izbire predloge.

ucraft predloge

Ucraft ponuja predloge na podlagi različnih priljubljenih kategorij.

predloge kategorije ucraft

Vse predloge so popolnoma odzivne na več naprav. S premijskimi predlogi brezplačno dobite gostovanje in poddomene.

Pomoč strankam:

Ucraft nudi podporo za klepete, ki jo poganja bot. Poleg tega imate podporo za klepet v živo.

podpora za stranke

Lahko pa brskate tudi po njihovih podpornih oddelkih. Ucraft vsebuje dobro ločeno tematsko bazo znanja.

Tu lahko preverite tudi čas delovanja sistema in druge meritve.

uther uptime

Ucraft nudi tudi podporo skupnosti. Na splošno ima Ucraft dobro podporo strankam in tukaj je enostavno najti pomoč. Poleg tega ima Ucraft tudi ločen vodniški odsek, ki vsebuje navodila za trženje in bloge.

Ok, preklopi me na uporabnike Ucraft10

Če želite spletno mesto preklopiti z Wixa na Ucraft, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa 4: Volusion (moja najljubša)

Volusion Pasica

Volusion večinoma cilja na razvoj e-trgovine in je dobra alternativa za Wix. Odlična rešitev je, če želite odpreti spletno trgovino in jo prodati.

Čeprav Volusion morda ne bo ponudil najcenejših načrtov, pa vendar ponuja veliko. Z ničelnimi transakcijskimi provizijami in večino funkcij, vključenih v načrte, je Volusion dobra izbira za gradnjo spletnih trgovin.

Tu je razlog, zakaj je Volusion boljši od Wixa:

Lastnosti:

Volusion zagotavlja 14-dnevno brezplačno preskušanje. Ko gre za ustvarjanje spletne trgovine podjetniškega razreda, Volusion ponuja več intuitivnih funkcij.

Osnovni načrt programa Volusion podpira popolnoma 100 izdelkov in zagotavlja neomejeno pasovno širino.

Volusion funkcije

Nekaj ​​drugih vključenih funkcij je – odzivne predloge, urejevalnik spletnih strani, orodja za povleci in spusti, integracije družbenih medijev in upravljanje zalog.

Naprednejši načrti vključujejo druge funkcije, kot so ocene in pregledi, analitična podpora, opuščena poročila o vozičkih, integracija Amazon / eBay, napredna izdelava poročil.

Predloge in teme:

Volusion ima dobro zbirko tem. Ima brezplačne in premium teme. Te teme lahko popolnoma prilagodite glede na vaše zahteve.

Volusion ponuja 11 brezplačnih tem in 34 premium tem. Teme vključujejo različne pripomočke, kot so skupna raba v družabnih omrežjih, povečevanje izdelka, naročanje na eni strani, glasilo, neskončno drsenje in druge.

teme teme

Teme v celoti podpirajo Volusionovi tehnični strokovnjaki. Za kakršno koli pomoč, povezano s prilagoditvijo teme, se lahko obrnete na njihovo podporo.

Teme voluzija so zasnovane tako, da se prikažejo v več brskalnikih. To so popolnoma pripravljene mrežnice.

Pomoč strankam:

Volusion ima podporo za stranke, ki je na voljo vsak dan. Podporo za stranke lahko dobite prek telefona ali klepeta v živo.

volusion Klepet

Prav tako lahko iščete različne vsebine in si pomagate po vodnikih po uradni spletni strani. Na voljo je tudi e-poštna podpora za stranke. Običajno potrebujejo nekaj ur, da se odzovejo.

Služba za pomoč vsebuje različne vadnice, ki pokrivajo večino tematik razvoja spletnih strani in se osredotočajo predvsem na gradnjo spletnih trgovin. To vključuje trženje in tudi analitiko za spletno trgovino.

Volusion ponuja tudi ločen blog in razdelek s pogostimi vprašanji, ki sta prav tako koristna. Da ne zamudite njihove tehnične podpore, vam to nudi popolno pomoč pri katerem koli vidiku razvoja spletnega mesta.

Enostavnost uporabe:

Volusion ponuja urejevalnik, ki je enostaven za uporabo. Urejevalnik ponuja vrsto možnosti, vendar je preprost za uporabo.

voluzna armaturna plošča

Vsak odsek je dobro ločen in omogoča funkcije povlečenja in spuščanja. Vsak element je mogoče prilagoditi znotraj predloge.

voluzijska zasnova

Upravljanje naročil, upravljanje zalog, tržna podpora, analitična poročila so na voljo na nadzorni plošči.

Za kakršno koli pomoč je na voljo klepet v živo s podporo za stranke. Volusion ima enostaven vmesnik, ki je zelo primeren tako za novince kot tudi za napredne uporabnike.

Začnite zdaj21 uporabnikov, ki so to kupili

Če želite spletno mesto preklopiti z Wix-a na Volusion, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa 5: kvadrat

Kvadratni prostor kot alternativa wixomSquarespace je platforma za gradnjo spletnih strani in podpira gostovanje. Prvič je bil predstavljen leta 2003. Squarespace ima sedež v New Yorku v ZDA.

Squarespace uporablja vgrajene predloge spletnega mesta in omogoča funkcije povleci in spusti za gradnjo spletnih strani.

Ima podporo za e-poslovanje in ponuja orodja za e-poslovanje, skupaj s storitvami imen domen, analitiko in številnimi drugimi intuitivnimi funkcijami.

Tu je nekaj razlogov, zakaj je Squarespace boljši od Wixa:

Načrti cen:

Kvadratni prostor ima svoj osnovni načrt, ki se začne pri 12 USD / mesec za letni načrt. S tem načrtom dobite neomejeno pasovno širino, neomejeno shranjevanje, neomejeno število strani.načrti kvadratov

Ta ima tudi brezplačno domeno po meri, ki je vključena v letni nakup. Vključene so še druge oblike, optimizirane za mobilne naprave, analitika, podpora za SSL in 24/7.

Čeprav se v Wixu osnovne cene začnejo pri 5 USD / mesec, ta vsebuje Wix oglase. Če potrebujete neomejeno pasovno širino, morate izbrati načrt z višjimi cenami.

Ta načrt Wixa se začne pri 14 USD na mesec. Tudi ta načrt podpira samo 10 GB prostora za shranjevanje v primerjavi s Squarespaceom, ki zagotavlja neomejeno shranjevanje.

S Squarespace lahko spletno mesto za e-trgovino zaženete s 18 USD na mesec. To je seznam značilnosti e-trgovine. Wix ponuja načrt e-trgovine, ki se začne s 17 USD / mesec. Vendar ima ta prostor za shranjevanje le 20 GB.

Enostavnost uporabe:

Wix in Squarespace sta oba preprosta za uporabo. Vendar ima kvadratni prostor bolj intuitiven graditelj spletnih strani.Kvadratni prostor enostaven za oblikovanje

Ima dobro ločene možnosti.

Dodajanje zahtevane prilagoditve na vašo stran je izjemno preprosto. Uporabite lahko tudi njihovo podporo za analitiko in spletno trženje.

Squarespace ima več značilnosti e-trgovine, ki poenostavljajo razvoj spletnega mesta za e-trgovino.

Squarespace ima na voljo veliko naprednih možnosti za izdelavo spletnih strani in razvoj e-trgovin.

Skupaj s tem ima dobro podporo tudi za druge dodatne funkcije, povezane s SEO, trženjem in dobro podporo predlogi.

Na splošno Squarespace ponuja intuitivne funkcije za napredne uporabnike, pa tudi enostavne za uporabo za novince.

Funkcija bogata:

To je verjetno največji razlog, zakaj je Squarespace boljši od Wixa. Obstaja veliko funkcij, ki jih ponuja Squarespace.

Squarespace ima dobro zbirko mobilnih odzivnih predlog. Zasnovo spletnega mesta lahko preprosto prilagodite s skoraj nič napori kodiranja.

Zagotavlja prilagoditev pisav, barv, kamor lahko dodate tudi svoj HTML, CSS ali JavaScript. Tukaj lahko ustvarite video ozadja, ki vplivajo na vid.

Druge funkcije vključujejo gostovanje na osnovi CDN, ki omogoča hitro hitrost, SEO SEO, odzivno nalaganje slik, urejevalnik slik Adobe in še veliko več za izboljšanje nalaganja vašega spletnega mesta.

Obstaja tudi vnaprejšnja podpora za SEO in e-poslovanje, skupaj s številnimi podporami za aplikacije drugih proizvajalcev. Kvadratni prostor vam omogoča hitro ustvarjanje vizualno privlačnih spletnih mest.

Pomoč strankam:

Ko začnete uporabljati graditelja spletnega mesta, boste našli nekaj video vadnic in začetnih navodil za razlago različnih funkcij, ki so na voljo v njem.

Squarespace ima namensko podporo, ki vključuje več video vadnic in vodnikov. Ima dobro ločene teme.

Pridružite se lahko tudi vebinarjem Squarespace ali se pridružite njihovi skupnosti.podpora skupnosti kvadratov

Podpirajo vas tudi po e-pošti & live chat. Klepet v živo je na voljo ob delavnikih in v delovnem času.

Na splošno ima kvadrat kvadrat dovolj uporabnih virov. Nekatere od teh so na naprednih temah, medtem ko so nekatere namenjene začetnikom.

Boljše ustvarjanje e-trgovin:

Kvadratni prostor je boljši pri ustvarjanju e-trgovine. Ima ne le dobro izbiro predlog, temveč je tudi bogata z lastnostmi funkcij.

Svojo e-trgovino lahko začnete pri 18 USD na mesec. To podpira vnaprejšnje meritve spletnega mesta, brezplačno domeno po meri, lahko prodajate neomejeno izdelkov & integracija e-trgovine.

Če želite bolj napredne možnosti za svojo e-trgovino, lahko izberete enega naprednejših načrtov, ki se začne s 26 USD / mesec.

Načrti podpirajo zaloge, naročila, davek, kupone, darilne kartice, API za naročila, opuščeno samodejno obnovitev vozička in številne druge vnaprejšnje možnosti e-trgovine..

Vsak od njih ima podporo za več aplikacij drugih aplikacij, skupaj z vnaprejšnjo podporo SEO in trženjem.

Začnite brezplačno preskusno različico

Če želite spletno mesto preklopiti iz Wix-a v Squarespace, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Alternativa 6: GoDaddy

Godaddy kot alternativa Wixu

GoDaddy je priljubljena platforma za spletno gostovanje in razvoj spletnih strani, ki na trgu vidno prevladuje.

GoDaddy je bil prvič predstavljen leta 1997, sedež pa je v Scottsdaleu v Arizoni, ZDA. Ima več kot 17 milijonov kupcev po vsem svetu.

Leta 2017 je GoDaddy predstavil novega improviziranega ustvarjalca spletnih strani, imenovanega GoCentral. Ta je osredotočena na hitrost in je preprostejša za uporabo. Omogoča 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

Prožnost načrta in cen:

Ko gre za različne načrte, ki so na voljo za razvoj spletnega mesta, nič ne premaga GoDaddyja. GoDaddy ponuja različne načrte, ki ustrezajo vašim potrebam in proračunom.

Izberete lahko načrte za preprost razvoj spletnih strani, spletno mesto za e-trgovino in razvoj WordPressa. Načrt se začne pri 4,99 USD na mesec.

godaddy načrti

Razvoj trgovine z e-trgovino se začne pri 29,99 USD / mesec. Izbira poslovnega načrta bi vas stala 14,99 USD / mesec. Na splošno ima prožne načrte. Torej ne plačate funkcij, ki jih morda nikoli ne boste potrebovali.

Lastnosti:

Medtem ko so načrti prilagodljivi, pa tudi lastnosti. Osnovni načrt spletnega mesta podpira mobilno odzivno razvijanje spletnih strani, podporo 24/7 in ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje osebnega bloga.

Z več vnaprejšnjih načrtov dobite SSL, SEO integracijo, podporo e-poštnemu marketingu, integracijo socialnih medijev in optimizirano hitrost.

Izdelovalec spletnih mest samodejno pregleda vaše spletno mesto in optimizira iskanje iskalnikov, kot so Google, Bing in Yahoo.

godaddy seo

Temu je priloženo več mobilnih odzivnih predlog, ki jih je mogoče hitro prilagoditi. Obstaja več kot 16.000 tematskih predlog, ki jih je mogoče prilagoditi.

Podpora za e-trgovino:

Stavba spletne trgovine ima ločen načrt za razvoj spletnih strani. Lahko zaženete vizualno bogato trgovino, integrirano z nakupovalnim vozičkom.

Podpira mobilno nakupovanje in nakupovanje, trženje po e-pošti prek platform družbenih medijev, kot so Google, Facebook, Instagram itd. Tu lahko dodate do 5000 izdelkov z do 10 slikami na izdelek.

Druge podprte funkcije so – opuščena obnovitev vozičkov, enostavno vključevanje prehodnih plačil, vgrajena podpora za pošiljanje, orodja za SEO, sledenje zalog, kode kuponov in še veliko več.

Pomoč strankam:

Uporabniška podpora za GoDaddy je enostavna. Na spletnem mestu imate namenski oddelek za pomoč.

Tukaj boste našli seznam priročnikov o različnih temah, ki vključuje tudi razvoj spletnega mesta in ustrezne funkcije.

Poleg tega imate GoDaddy skupnost, ki vam lahko nudi dodatno podporo. Prav tako spletno mesto vključuje nekaj ustreznih spletnih dnevnikov in video vodnikov.

Godaddy Skupnost

Do njih lahko pridete tudi po telefonu ali v klepetu v živo. Če nimate ustreznega strokovnega znanja o oblikovanju spletnih strani, lahko najamete tudi strokovnjaka za oblikovanje spletnega mesta GoDaddy.

Enostavnost uporabe:

Gradnik spletnih mest GoDaddy je zasnovan za poenostavitev razvoja spletnih strani. Svoje spletno mesto lahko ustvarite in objavite na telefonu.

Je uporabniku prijazen in omogoča hitre prilagoditve. S pomočjo graditelja spletnih mest lahko preprosto spremenite barvo, pisave in slog svoje predloge.

godaddy graditelj spletnih strani

Tukaj lahko dodate koledar, spremenite menije, cenik, slike, videoposnetke in še veliko več. To podpira tudi povezovanje z drugimi platformami družbenih medijev in samodejno optimizira vaše spletno mesto.

Prav tako lahko začnete marketinške kampanje pri ustvarjalcu spletnih strani. Zaradi tega je primerna izbira za novince.

Začnite brezplačno Trial1 uporabniki to kupili

Če želite spletno mesto preklopiti z Wixa na GoDaddy, lahko najamete našega strokovnjaka za migracije spletnih strani s klikom tukaj.

Zaključek:

Končno se lahko zelo dobro znebite svoje platforme Wix z eno od teh možnosti. Vsaka od teh možnosti ponuja drugačno funkcijo in lahko preprosto nadomesti Wix.

V primeru, da nameravate zagnati e-trgovino, je Shopify najboljša alternativa. Shopify je specializirano za oblikovanje spletnih strani za e-poslovanje.

Volusion je za preprost razvoj spletnih strani dobra izbira za prilagodljivost načrta.

In ja, če potrebujete preprosto in proračunu prijazno platformo za razvoj spletnih strani, pojdite naprej in izberite Pagecloud.

wix alternative infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map