8 najboljših ponudnikov gostovanja v Magentu (številka 1 je ravno odlična)

Za tiste, ki še niste slišali za Magento, je to odprtokodna platforma za e-trgovino.


Skozi leta se je to ločilo kot platforma Magento Opensource ali izdaja Skupnosti in Magento commerce, ki je platforma Enterprise Edition.

Ali ste vedeli, da je Magento namesto WordPress-a mogoče alternativno uporabiti za ustvarjanje v spletni trgovini.

V večini primerov se WordPress skupaj z WooCommerce uporablja za ustvarjanje spletnih trgovin. To lahko preprosto storite z gostovanjem Magento.

Obe sta enako močni platformi, da vas popeljem skozi dejanske razlike med njima.

Magento v / s WordPress

Izbira med Magento in WordPress je zagotovo težka naloga. Obe sta odprti kodi in sta na svoj način dobri.

Tu bom izpostavil razlike med obema platformama na nekaj specifičnih parametrih.

 • Razvoj e-trgovine: Magento je predvsem platforma za e-poslovanje. Tako Magento kot tudi WordPress podpirajo najbolj osnovne in napredne funkcije e-trgovine. Z WordPressom bi za razvoj e-trgovine potrebovali dodaten vtičnik. Nasprotno, z Magento bi za podporo bloga potrebovali vtičnik.
 • Razvojna podpora: WordPress uporabniki bi se popolnoma strinjali z mano, da je WordPress preprost za uporabo. Vendar pa je Magento na drugi strani namenjen naprednejšim uporabnikom in zahteva tehnično znanje. To skrbi za poslovno stavbo na ravni e-trgovine.
 • Razširljivost: WordPress in Magento poleg osnovne podpore imata dobro podporo drugih vtičnikov. Obe vam zagotavljata potrebno fleksibilnost platforme.
 • Varnost: Tako WordPress, kot tudi Magento, ima dobre varnostne funkcije skupaj s vtičniki. WordPress, ki ima več vtičnikov, je dovzetnejši za varnostne ranljivosti v primerjavi z Magento.
 • SEO podpora: Magento in WordPress z nekaj vtičniki nudijo odlično SEO podporo. WordPress je zasnovan z vsebino v mislih, zato je SEO tu bolj intuitiven v primerjavi z Magento. Z Magento bi morali za optimizacijo narediti svoj košček.
 • Podpora: WordPress ima dobro podporo skupnosti. Magento ima osnovno podporo, vendar je to v primerjavi z WordPressom manjše. Zaradi naprednih zmogljivosti, ki so na voljo v Magentu, za podporo potrebuje več tehnično naravnanih uporabnikov.

Če bi nadalje poenostavili, bi rekel, če je vaš glavni poudarek povečanje vašega podjetja in spletne prodaje, potem je Magento dobra izbira. Če pa je vaš glavni cilj doseganje digitalnega založništva in trženja vsebin, je WordPress dobra možnost.

Toda počakajte, da to še ni vse. Če želite najboljše od obeh, potem lahko uporabite tudi kombinacijo Magento in WordPress.

No, vse povedano, Magento je zagotovo močna platforma in kar bi lahko bilo boljše od poznavanja najboljših možnosti gostovanja Magento, ki so na voljo na trgu.

hostingpill8 najboljših ponudnikov gostovanja v Magentu

 1. Nexcess.net (Moja najljubša)
 2. A2 gostovanje
 3. Cloudways
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. GoDaddy
 8. Siteground

Brez dodatnega veselja, pojdimo v podroben pregled vsakega gostovanja Magento.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess, znan po upravljanem gostovanju v oblaku, je platforma, ki je na trgu že več kot 18 let. Sedež ima v Michiganu in gosti več kot 45 tisoč spletnih strani.

Potek:

Če omenim, da ima Nexcess dobro nastavljeno, potem bi to bilo podcenjeno. Nexcess vzdržuje neverjetnih 99,99% uptime.

Nexcess s svojo oblačno infrastrukturo zagotavlja Magento 2, optimiziran s PHP, Apache optimizacijo. Samodejno spreminjanje virov zagotavlja, da vaše spletno mesto ne vpliva na povečanje prometa.

Storitev uporablja Nexcess Cloud Accelerator, ki se uporablja za izboljšanje časov nalaganja in napaja NGINX za izboljšanje hitrosti nalaganja statične vsebine.

nexcess

Zanesljivost in varnost:

Ko govorim o zanesljivosti, Nexcess zagotavlja, da zagotavlja zanesljive storitve.

Nexcess ima poleg pospeševalnika oblakov tudi MicroCache, ki vzdržuje vsebine, kot so slike, JavaScript itd. To zagotavlja hitrejše nalaganje.

SSD skupaj z Nginxom omogoča Nexcess gostovanju dobro hitrost, zmogljivost in zanesljivo storitev. Storitve neprestano spremljamo.

Nexcess vključuje potrdilo SSL skupaj z OpenVPN, ki ga lahko poljubno vključimo.

Rezervne storitve:

S tako številnimi funkcijami, ki so na voljo, Nexcess zagotavlja lastne varnostne kopije. Vsebuje dnevno varnostno kopijo, ki se arhivira 30 dni.

Tu lahko ustvarite razvojna mesta s čiščenjem baze podatkov, ki zagotavljajo dobro raven varnosti.

Načrti:

Vsi načrti vključujejo brezplačno selitev. Ugotovil sem, da Nexcess svojim uporabnikom ponuja veliko izbire pri določanju cen.

Tu je skupno 5 načrtov z različnimi konfiguracijami in poskrbi za različen promet na spletnem mestu. V bistvu torej, če poznate zahtevo po svojem spletnem mestu, potem lahko izberete najustreznejši načrt.

Najosnovnejši načrt podpira do 100 dnevnih obiskovalcev in stane 19,95 USD na mesec za letni načrt.

Nexcess načrtiPomoč strankam:

Nexcess podporo strankam lahko dobite po telefonu in to je nedvomno najlažji način, da jih dosežete.

Poleg tega ima Nexcess poseben oddelek za pomoč, ki vsebuje veliko knjižnice znanja, bloge in

Pogosta vprašanja Prav tako lahko dvignete vozovnice ali po e-pošti kupcem.

Nexcess ponuja namensko podporo strankam 24/7/365.

Obiščite Nexcess

2. Gostovanje A2

A2 pasicaGostovanje A2 je ime, ki ga morate pogosto slišati. Vendar ste vedeli, da A2 podpira tudi Magento gostovanje? Od leta 2008 A2 gostuje Magento. Z dokaj dobro hitrostjo to znova ne gre zamuditi možnosti gostovanja Magento.

Potek:

A2 gostovanje ponuja Turbo strežnike, ki dajejo skoraj 20-krat večjo hitrost. Storitve spremlja 99,9-odstotno podaljšanje časa.

Nato mi omogočim več podrobnosti o njihovem podaljšanju.

a2 gostovanje uptime

Uspešnost strežnika gostovanja A2 spremljamo skozi leta, ki jih lahko vidite tukaj.

Gostovanje z A2 je skoraj dosledno nadaljevalo, čeprav je zelo redko 100-odstotno podaljšanje. V decembru je bil viden slab čas.

Zanesljivost in varnost:

Z A2 gostovanjem je Magento prednameščen in dobro optimiziran. Samodejne nastavitve zagotavljajo najboljše rezultate skupaj z najvišjo varnostjo.

To je nekaj, pri čemer vam ni treba skrbeti med osnovno namestitvijo.

Turbo strežniki z razvijalcem prijaznimi funkcijami, SSD in RAID-10 pomnilnikom zagotavljajo hitro hitrost z zanesljivimi storitvami. Optimizirani pospeševalnik mesta, ki ga podpirajo Turbo Cache, APC / OPcache in Memcached, zagotavlja hitrejše nalaganje.

Izbirate lahko med njihovimi več podatkovnimi centri. Storitve podpirajo CloudFlare, Railgun optimizer in odvečno omrežje.

Z vsakim načrtom dobite brezplačen SSL, trajno varnost, ki vsebuje – zaščito DDoS, skeniranje virusov, utrjevanje strežnikov, obramba s silovito silo, stalno spremljanje strežnika, požarni zid dvojnega spletnega gostovanja in nego jedra.

Vključeno je tudi brezplačno skeniranje kramp, skupaj z varnostnim orodjem za izboljšanje patchmana.

Gostovanje A2 Magento ponuja veliko varnostno naloženih funkcij, zaradi česar so njegove storitve bolj zanesljive.

Rezervne storitve:

A2 gostovanje naredi brezplačno selitev vašega spletnega mesta. Vsi načrti vključujejo varnostno kopijo Drop My Site (izven kraja). Ta shrani varnostno kopijo na ločeno mesto in se lahko opravi s cPanelom.

Prav tako lahko uporabite njihove varnostne kopije strežnika, ki vas ščitijo pred naključnim izbrisom ali poškodbami podatkov. To lahko ponovno storite prek cPanel.

Načrti:

A2 gostovanje ponuja skupno gostovanje in VPS gostovanje za Magento. Vsak od teh načrtov je dobro sestavljen in ponuja več vgrajenih funkcij.

Skupni načrt – Turbo stane 9,31 USD / mesec in podpira neomejene spletne strani. Upravljani načrti VPS stanejo 32,99 USD / mesec.

Načrti gostovanja A2Pomoč strankam:

Za podporo strankam lahko uporabite klepet, telefon ali pošiljanje vstopnic.

A2 gostovanje ponuja ogromen vodnik po virih in ima dobro zbirko pogostih vprašanj.

Da bi to še raziskal, sem poskusil njihov klepet v živo. No, to je zagotovo imelo dolgo čakalno vrsto. Čeprav je bilo omenjeno, lahko tudi sporočim njihovo podporo.

Podpora A2 gostovanjuImajo dobro in vsestransko podporo, ki je koristna.

Obiščite gostovanje A2

3. Oblaki

Oznaka CloudwaysCloudways upravljana rešitev v oblaku zagotavlja gostovanje v Magentu. Najboljši del Cloudways je, da ste lahko popolnoma odvisni od njihove podpore tehničnim zapletenostim.

Potek:

Z 62 podatkovnimi središči gostovanje Cloudways Magento ohranja dober čas. Priznam, da gre v večini primerov za 100-odstotno podaljšanje.

Gostovanje v Magentu je hitro tukaj in obstaja razlog, zakaj je hitro.

Cloudways uporablja vgrajeno formulo Thunder stack, ki uporablja napredne tehnologije predpomnjenja, kot so

Memcached, Lak, vtičnik za predpomnilnik celotne strani v hiši Cloudways CDN, da se poveča učinkovitost spletnega mesta.

funkcije magento cloudways

Napredne tehnologije zagotavljajo, da so strežniki vedno pripravljeni in delujejo, kar zagotavlja skoraj popolno upodabljanje.

Zanesljivost in varnost:

Kot sem že omenil, več podatkovnih centrov z naprednimi tehnologijami predpomnjenja zagotavlja, da lahko Cloudways zagotavlja zanesljive storitve v vsakem trenutku.

Naj bo to obseg strežnika ali hitrost ali uspešnost ali čas nalaganja, vse to je odlično pri Cloudways. Cloudways zagotavlja prednosti infrastrukture nad oblakom.

Ta ima nadzor nad strežnikom 24/7, posodobitev varnostnih popravkov z dodano plastjo zaščite požarnega zidu. Druge varnostne funkcije vključujejo namenske požarne zidove, SSL, strežnike za samodejno zdravljenje, IP-seznam, dvofaktorsko preverjanje pristnosti.

Z varnostjo inženirji Cloudways samodejno upravljajo, zato vam ni treba biti v resnici moteč.

Rezervne storitve:

Cloudways kot intuitivna platforma gostovanja ponuja storitve varnostnega kopiranja in obnove, ki so vključene v načrt.

To lahko storite na nadzorni plošči z enim klikom. Poleg varnostnih kopij in obnovitve Cloudways podpira tudi skaliranje in kloniranje.

Cloudways ponuja tudi načrtovano samodejno varnostno kopiranje z nastavljivo frekvenco po vaši izbiri. To se lahko razlikuje med urno in tedensko glede na varnostne zahteve.

Cloudways ponuja ločeno okolje za prikazovanje, s čimer boste zagotovili, da bo vaša proizvodna koda ostala varna in z najmanj tveganji ves čas.

Načrti:

Cloudways zagotavlja plačilo, ko greš, model. To pomeni, da plačujete samo za porabljene vire. Ima podporo za različne ponudnike storitev v oblaku.

Načrti CloudWaysNačrte lahko preizkusite s 3-dnevno brezplačno preizkusno različico.

Pomoč strankam:

Cloudways nudi stalno podporo s klepetom, obrazcem za povpraševanje ali prek telefona. Ima bazo znanja, ki zajema več tem.

Do njih lahko pridete tudi po e-pošti. Preden začnete klepetati, se vam prikaže niz referenčnih povezav, ki vam bodo pomagale pri različnih temah.

CloudWays klepetSpletno mesto je tudi zajeto v več vprašanj, ki so prav tako koristna.

Obiščite Cloudways

4. MilesWeb

gostovanje milweb magento

MilesWeb ponuja Magento gostovanje s spletnim strežnikom LiteSpeed ​​za upravljanje nepravilnega prometa. LiteMage zamaši kopice predpomnilnika, da lahko vaša spletna trgovina nemoteno deluje & hitro.

Na podlagi 500 uporabnikov je MilesWeb nabral podatke za preverjanje svojih učinkovitih strežnikov.

funkcije za milweb magento

Funkcije Magento vključujejo:

 • Redis backkend & predpomnilnik seje
 • Optimiziran strežnik
 • Cloudflare CDN & Tračnica
 • Brezplačna namestitev
 • Pomoč strankam

Kar se tiče cen, je MilesWeb tukaj nekoliko drag, vendar ne zaradi cenovnega cenovnega cenovnega cenovnega razloga. & koristi.

Občasni čas

MilesWeb ponuja enake rezultate uptime kot vsi drugi načrti v svojem katalogu. MilesWeb obljublja tudi 99,95% uptime na svojih Magento hosting načrtih.

podaljšanje milweb magento

Imajo svetovno raven 3 & 4 podatkovne centre, da z zanesljivimi povezavami olajšate čim krajši čas zastoja in zagotovite, da vaše spletno mesto za e-trgovino nikoli ne bo propadlo.

Varnost

LiteSpeed ​​ponuja lastno vgrajeno zaščitno funkcijo DDoS. Ščiti vas pred najpogostejšimi do hudimi napadi HTTP, ki lahko poškodujejo ali zaustavijo vaše spletno mesto.

Veliko podjetij ostaja pod stalnimi grožnjami napadov DDoS, ki bi lahko vplivali na njihovo poslovanje in povzročili nenadomestljive izgube.

zaščita milweb magento

Magento 1 in Magento 2 sta zelo pogosta primera kategorije, ki sta ponavadi žrtve DDoS napada.

Zaščita DDoS MilesWeb prepozna skupne vzorce v vašem prometu. Opozori vas na kakršno koli zlonamerno dejavnost v vašem prometu, ki bi prišla na vaše spletno mesto.

Pomoč strankam

MilesWeb ponuja popolno svetovalno podporo za njihove storitve Magento gostovanje. Pomagajo pri vsem, kar zadeva nadgradnje, predloge glede različnih vprašanj in celo podporo za poizvedbe v zvezi z zbirko podatkov.

Podpora za stranke

MilesWeb trdi, da nudi strokovno podporo prek svoje usposobljene strokovne ekipe. Storitev naredi še bolj zanesljivo za premislek. Težko podporo je običajno najti pri drugih storitvah.

Cenitev & Lastnosti

milweb cen magento

MilesWeb ponuja dnevne varnostne kopije, LiteMage, Redis Backend, Cloudflare CDN, SSL potrdilo & V vseh načrtih je namenjen IP kot privzeti. Možna je tudi prilagoditev bele oznake, da se prikaže logotip vaše blagovne znamke in ime domene.

Z 1.960 / mesečno lahko začnete takoj z načrtom M1. Vključuje 1 spletno mesto, 250 obiskovalcev, 30 GB pomnilnika, 200 GB pasovne širine, dvojedrni procesor in 4 GB RAM-a. Glede na to, da te lastnosti niso zelo visokotehnološke, vendar so za začetek dovolj dobre.

M2, M3 & Načrti M4 so zelo enaki kot M1, edina razlika je v tem, da je podvojena količina gostujočih spletnih mest, shramba, pasovna širina, obiskovalci, CPU in RAM. Tako v bistvu, ko povečate, plačate tisto, kar potrebujete.

Prednosti

 • LiteSpeed & LiteMage za hitro delovanje & zmanjšanje predpomnilnika
 • Brezplačna namestitev Magento
 • Vrhunske lastnosti
 • Magento svetovanje za nadgradnje & Predlogi

Slabosti

 • Draga za nekoga na proračunu
 • Prenova je cenovno zelo ugodna

Obiščite spletno mesto MilesWeb

5. GreenGeeks

GreenGeeks pasicaGreenGeeks celovita okolju prijazna gostinska rešitev podpira gostovanje Magento. Ta je priložena namestitvi Magento po meri in je optimizirana za Magento.

Potek:

Storitve imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. GreenGeeks zagotavlja 99,9-odstotno jamstvo za produkcijo.

Spremljam uptime programa GreenGeeks in tukaj sem ugotovil:

GreenGeeks Uptime

Najnovejše Uptime si lahko ogledate tukaj.

Nadaljevanje ne more biti boljše od tistega, kar sem navedel zgoraj. To je odlično vzdrževanje.

Zanesljivost in varnost:

GreenGeeks na osnovni ravni uporablja SSD za dobro hitrost. Spletna mesta poganja CloudFlare CDN skupaj s tehnologijo PowerCacher.

To zagotavlja dober čas nalaganja. GreenGeeks združuje več tehnologij, da bi dosegel dobre rezultate.

To vključuje odveč strojne opreme in energije, skupaj s tehnologijo na zabojnikih, izolacijo računa, gostovanje strežnikov, stalno skeniranje varnosti, izboljšano zaščito pred neželeno pošto in samodejne posodobitve.

Na splošno bi rekel, da GreenGeeks zagotavlja dobre varnostne lastnosti.

Rezervne storitve:

GreenGeeks privzeto zagotavlja varnostno kopijo, ki zagotavlja, da bodo vaši podatki ves čas zaščiteni.

Načrti vključujejo tudi brezplačno selitev spletnega mesta. Podatke je mogoče obnoviti s cPanela. Varnostne kopije se vzdržujejo 24 ur in so namenjene obnavljanju po katastrofi.

Načrti:

GreenGeeks ponuja Magento hosting s svojim skupnim načrtom gostovanja. To ima en sam načrt, ki je podprt.

Načrti se začnejo pri 2,95 USD na mesec in obnovijo pri 9,95 USD na mesec.

GreenGeeks načrtiPomoč strankam:

GreenGeeks ponuja dobro bazo znanja, ki pokriva večino tem. Vsebuje tudi vaje za spletno mesto.

Spletno mesto vsebuje tudi več video vadnic. Do njihove podpore strankam lahko pridete prek e-pošte, telefona ali klepeta v živo.

Medtem ko je telefon na voljo med določenim delovnim časom, je klepet v živo na voljo 24/7. Podobno ima čas elektronske pošte približno 20 minut.

Klepet v živo se začne takoj.

GreenGeeks klepet

Obiščite GreenGeeks

6. FastComet

hitra pasica magento
FastComet podpira gostovanje Magento s skupnimi načrti gostovanja. To daje 45-dnevno garancijo vračila denarja. V vsak načrt je vključena namestitev Magento, prenos spletnih strani, prenos domene in namestitev razširitev.

Potek:

Moje izkušnje s FastCometom razkrivajo, da trpi v najmanj izpadih. FastComet zagotavlja SSD shrambo z brezplačnim CloudFlare CDN. To je gostovanje magnetnega oblaka v oblaku.

Opazil sem, da je program FastComet tako rekoč, in tukaj je.

fastcomet uptime od Pingdom

Najnovejše Uptime si lahko ogledate tukaj.

FastComet ima dober čas, razen decembra, kjer je padel nekoliko drastično.

Zanesljivost in varnost:

Infrastruktura v oblaku z vgrajenimi tehnikami predpomnjenja zagotavlja zanesljive storitve.

Nenehno spremljanje zagotavlja delovanje in delovanje storitev. FastComet ima več lokacij strežnikov, ki nudijo zanesljive storitve z dobro zmogljivostjo.

Infrastruktura vsebuje požarni zid spletne aplikacije, šifrirajmo SSL, SpamExperts, iskanje virusov, odstranjevanje zlonamerne programske opreme, Apache neželeno pošto Assassin, omrežni požarni zid, brezplačne nadgradnje.

Vse te funkcije zagotavljajo najvišjo raven varnosti ves čas.

Rezervne storitve:

FastComet ponuja večino funkcij kot del načrtov. Prednost je, da dobite načrt, ki je prijazen proračunu. V načrtu sta tudi rezervna izdelava in obnova.

Imeli boste popoln in neomejen dostop do varnostnih kopij. To so lahko dnevne in tedenske varnostne kopije.

Z upraviteljem obnovitve z enim klikom lahko obnovite varnostne kopije.

Brezplačne prenose domen opravi FastComet.

Načrti:

Od vsega, kar sem do zdaj govoril, ima FastComet cenovno najugodnejše cene. Nič, kar bi lahko premagalo ta načrt in cene.

Za gostovanje v Magentu prejmete 3 načrte. Osnovni načrt se začne pri 2,95 USD na mesec.

Načrti vsebujejo številne funkcije, zaradi česar je še bolj prijazen proračun.
načrta fastcomet magento

Pomoč strankam:

FastComet ima vsestranske storitve za podporo strankam. Do njihove skupine za podporo lahko pridete po e-pošti, telefonu ali v klepetu v živo. Vsak od njih je enako lahko dosegljiv.

Vadnice in vodniki, ki so vključeni, so obsežni in zajemajo veliko tem. Ko že govorimo

Magento gostovanje, našli boste dovolj vaj. To zajema osnovne in napredne teme.

Torej, večkrat sem se poskusil obrniti na podporo FastComet prek klepetanja v živo. In če sem iskren, to postane vsakič boljše. Predstavniki podpore vam hitro posredujejo vpogled v različne načrte gostovanja.

hitri klepet magento

V trenutku, ko brskate po njihovi spletni strani, bi videli okno njihovega klepeta v živo, ki je nedvomno podpora za uro.

Obiščite FastComet

7. GoDaddy

Godaddy BannerGoDaddy s svojo raznoliko storitvijo ne zaostaja pri gostovanju Magento. GoDaddy je ena izmed priljubljenih platform za gostovanje in skrbi za ogromno število domen. Popoln razlog, zakaj je to dodano na seznam najboljših gostovanj Magento.

Potek:

GoDaddy za svoje Magento deljeno gostovanje zagotavlja 99,9% uptime. Infrastruktura je zgrajena s stalnim nadzorom, shranjevanjem SSD-ja in CDN-jem, ki zagotavlja konstantno hitrost in dosledno uptime.

Gostovanje Magento je na voljo prek skupnega gostovanja, poslovnega gostovanja in virtualnega strežnika GoDaddy.
godaddy UptimeVendar pa v resnici GoDaddy zagotavlja veliko boljši čas delovanja od tistega, kar jamči. To je razvidno iz zgodovine uptime, ki sem jo zabeležil in ki jo lahko vidimo tukaj.
upad uptime

Zanesljivost in varnost:

V primeru Magento gostovanja, če se držite skupnega gostovanja GoDaddyja, potem naprednejši načrti vključujejo SSL in premium DNS. To vključuje 24/7 DDoS zaščito.

Nekaj ​​drugih vključenih varnostnih funkcij je – CageFS, varnostno kopiranje baz podatkov in obnovitev, imeniki, zaščiteni z geslom, zaščita pred virusi / neželeno pošto, zasebnost e-pošte z 256-bitnim šifriranjem.

Z VPS dobite stalno spremljanje nadgradnje, samodejne popravke in posodobitve programske opreme, tedenske varnostne kopije kot tudi varnostno kopiranje OnDemand.

Na splošno ne glede na vrsto gostovanja, ki jo izberete, GoDaddy ponuja dobre varnostne funkcije in dodaja za zagotavljanje zanesljivih storitev.

Rezervne storitve:

Skupno gostovanje podpira varnostno kopiranje po ločenih cenah. Obvladovanje in reševanje po nesrečah je mogoče uporabiti pri 2,99 USD na mesec.
Varnostna kopija GoDaddyNačrti upravljanih VPS vključujejo varnostno kopiranje in obnovo. V načrtu je vključena samodejna varnostna kopija. Poleg tega so na voljo tudi varnostne kopije OnDemand.

Načrti:

Ker je gostovanje Magento v GoDaddyju na voljo na več gostovanjih, imajo nekoliko drugačne cene in lastnosti.

Skupno gostovanje se začne pri 5,99 USD / mesec in ima 4 različne načrte. Prenova tukaj je nekoliko višja v primerjavi s prvo ceno.
godaddy Skupni načrtiPoslovno gostovanje ima na voljo Magento gostovanje in načrtuje od 19,99 USD / mesec. Primernejše gostovanje Magento Business je cena 44,99 USD / mesec.
Načrti podjetja GoDaddyČe razmišljate o VPS, potem je to lahko samostojno upravljanje ali Upravljanje gostovanja. Medtem ko se samostojno gostovanje začne pri 9,99 USD / mesec, upravljano gostovanje podpira 4 načrte in se začne pri 24,99 USD / mesec

Tu imajo obnovitve enake cene kot cene pri prvi ceni.
godaddy načrti VPS

Pomoč strankam:

GoDaddy za svoje Magento gostovanje ponuja podporo 24/7. Njihovo podporo strankam lahko dobite po telefonu, e-pošti in klepetu v živo.
godaddy podpora strankamNjihovo uradno spletno mesto vsebuje bloge, pogosta vprašanja in oddelek za pomoč. Oddelek za pomoč zajema večino tem in je zasnovan tako, da poskrbi tako za začetnike kot tudi za napredne teme.

Če želite dodati, ima GoDaddy tudi podporo skupnosti.

Obiščite GoDaddy

8. Siteground

SiteGround BannerSiteGround, popularno znan po drugih gostovalnih storitvah, ne zaostaja, ko gre za gostovanje Magento. Z enako privlačno podporo lahko Magento 2 izkoristite v SiteGround.

Potek:

SiteGround ponuja infrastrukturo, ki lahko vzdržuje največji čas delovanja. Strežniki so razporejeni na več lokacijah.

Shramba SSD zagotavlja dosledne čase nalaganja. Strežniki so vgrajeni s sistemom CentOS skupaj z Apache in Nginxom, kar lahko zagotavlja dobro hitrost.

Tukaj je čas, ki sem ga doslej zabeležil za SiteGround.

podaljšek spletnega mesta

SiteGround je dal precej dobre meritve uptime.

Zanesljivost in varnost:

SiteGround ponuja brezplačen CDN za vsak račun. Njegova prilagojena namestitev strežnika z ravnijo pametnega super predvajalnika omogoča konstantno hitrost.

Moč in strojna oprema sta odvečni, da bi zagotovili stabilno in zanesljivo gostovanje. To je vključeno v posode za stabilnost Linuxa, ki lahko zagotavljajo enostavno razširljivost.

Ko govorim o varnosti, bi rekel, da SiteGround ponuja več funkcij. Ima izolacijo računa, najhitrejši nadzor strežnika, da se zagotovi maksimalno uptime, sistem proti kraji, samodejne posodobitve in popravke, SPAM Experts Preprečevanje neželene pošte.

Vse te lastnosti zagotovo zagotavljajo SiteGround varno.

Rezervne storitve:

Načrti vsebujejo samodejno dnevno varnostno kopijo. To se hrani 30 dni. V vsakem trenutku lahko uporabite obnovitveni upravitelj in obnovite datoteke.

Restavratorska storitev je brezplačna. Nekateri načrti podpirajo vnaprejšnjo varnostno kopijo na zahtevo. Naenkrat lahko vzamete do 5 varnostnih kopij na zahtevo. To zagotavlja takojšnjo varnostno kopijo in ohranja vaše podatke varne.

Načrti:

SiteGround ponuja 3 načrte za Magento gostovanje. Osnovni načrt se začne pri 3,95 USD na mesec.

Načrti spletnega mestaOsnovni načrt podpira 10000 obiskov spletnega mesta na mesec z enim spletnim mestom.

Ti načrti vključujejo brezplačno namestitev Magento, vnaprejšnjo varnost Magento, podporo v zvezi z Magento. Načrti se obnavljajo po višjih cenah v primerjavi s cenami, ki so jih prvič izdali.

Pomoč strankam:

S SiteGround lahko vodite prodajni klepet. Če ste obstoječi član SiteGround, potem lahko uživate njihovo prednostno podporo.

Kar zadeva vire, ima SiteGround dobro mešanico vaj. Z njihovo ekipo za podporo lahko stopite v stik preko e-pošte, klepeta v živo ali vstopnic.

Podporna skupina pomaga pri namestitvi Magento, brezplačni migraciji in številnih drugih težavah, povezanih z Magento. Podprti so tudi posebni moduli in vtičniki, povezani z Magento.

Obiščite SiteGround

Zaključek

Vse zgornje možnosti so enako dobre v primeru, da želite raziskati gostovanje Magento.

Nobena od teh možnosti ne ustreza namenu.

Imajo dobro podporo, ki je eden ključnih vidikov gostovanja v Magentu, saj je Magento bolj zapleten.

Na koncu pa bi pokimal, da poskusim GreenGeeks ali Nexcess. To so enake konkurenčne izbire, to so zagotovo možnosti za go-getter za gostovanje v Magentu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map