9 lepih primerov spletnega mesta Wix za vaš navdih (2020)

9 lepih primerov spletnega mesta Wix za vaš navdih (2020)

9 lepih primerov spletnega mesta Wix za vaš navdih (2020)

Ko vstopite v svet gradnje trgovine ali ustvarjanja lastnega podjetja, postane lažje priti s prvotno idejo in začeti svoje stvari. Toda s tem je potrebno veliko več, da ta ideja raste z nekaterimi novimi poskusi in biti boljši od vaše konkurence.


Medtem ko morajo te stvari igrati ključno vlogo, bo najosnovnejše pravilo ustvariti odlično idejo. In da ga razširite, potrebujete dobro platformo; kaj bi lahko bilo boljše kot začetek preko spleta?

Tako za vstop v ta tehnični svet postane odskočna deska za dosego gora vaše spletno mesto. Ljudje danes načrtujejo, da bodo ustvarili svojo spletno stran za številne namene, kot so hrana, cvetličarna, storitve oskrbe živali, trgovina z živili in kaj ne!

Za ustvarjanje spletnega mesta je najpomembnejše najti najboljšo platformo za isto. Ne skrbite, tukaj je nekaj odličnih Wixovih predlog, ki bi vam pomagale pri postavitvi vašega spletnega mesta.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Če pokažete nekaj zanimanja za mešanico tako umetnosti kot tudi oblikovanja, je Sonja van Duelman najboljši primer.

To spletno mesto Wix je samo po sebi dober dokaz, kako združiti umetnost z zasnovo spletnega mesta, saj je sam svoj edinstven okus viden, ko se pomikate po njihovi spletni strani. Z nekaj vznemirljivih predlog je to spletno mesto kot nalašč za začetek vašega podviga.

2. Tovarna sira na žaru

Premaknite miško za predogled

thefrilledcheesefactory

Samo ime je tako prijetno. Usta se napolnijo z vodo in kar bi lahko bilo boljše od spletnega mesta, ki vam ponuja najboljši sir na žaru. Njegovo spletno mesto vam ponuja svež kruh, sveže sestavine itd. In kaj je za vaš želodec lahko bolj preobsežno kot sir.

Spletno mesto ponuja funkcije, kot so meni, videoposnetke, povezane s krajem, Instagram povezave, naročila za rezervacijo itd.

3. Pozdravljeni sosed

Premaknite miško za predogled

Pozdravljeni sosed

Odlično spletno mesto, ki ga je ustvarila tema Wix. Če vas zanima igranje iger in vas zanima veliko grozljivk., Vam to spletno mesto ponuja najboljšo izkušnjo, da okusite oboje skupaj. Hello Neighbor je igra, ki temelji na temi groze.

Ta igra se je sprva začela na youtube-u, zdaj pa je na voljo tudi na različnih igralnih mestih.

4. Jejte živo spanje

Premaknite miško za predogled

Jejte živo spanje

Spletno mesto, katerega ime celo zveni kot življenjska mantra. Ker je hrana najpomembnejši del življenja, zaradi katerega greš drugače kot dihanje, to spletno mesto govori o klasičnih francoskih receptih držav.

Spletno mesto je odlično spletno mesto z upravljano domačo stranjo, polno številnih lepih, privlačnih fotografij. Obstaja tudi galerija, ki vsebuje slike različnih receptov in polne informativne vsebine o njih.

5. Kosi in modrice

Brijača in modrica

Kosi in modrice so frizerski salon, ki je Wix uporabil za izdelavo svojega spletnega mesta s temo, ki ustreza njihovi trgovini.

Najboljši del spletnega mesta je, da ima vse informacije, predstavljene na eni strani, ki bi jih uporabniki želeli vedeti. Spletno mesto ponuja tudi funkcije, kot so klepeti v živo in nakupovalni voziček.

6. Kava za sedem gramov

Premaknite miško za predogled

Kava sedem gramov

Ta spletna stran je vsekakor zanimiva, saj že njen prvi pogled gledalce razume, o čem gre v celoti. Zagotavlja vam natančne informacije na uporabniku prijazen način uporabe slik in s tem pomaga uporabnikom hitro kupiti njihove izdelke.

Prav tako lahko rezervirajo za gostinsko ponudbo in lahko gredo celo za vse povezave do spletnega mesta.

7. Dober občutek blaga

Premaknite miško za predogled

goodfeelinggoods

Ta primer spletne strani Wix je z nekaj osupljivimi učinki in razdelki kot nalašč za načrt za vaše spletno mesto. Na tej spletni strani se ukvarja s specifičnim izdelkom za dečke, tj antialergijskim balzamom za ustnice.

Ko boste prešli na druge strani skozi navbarni del, boste naleteli na več vzorcev postavitve z nekaj privlačnimi pasicami in odseki.

8. Francoski vozli studii

Premaknite miško za predogled

frenchknotstudios

Lep način uporabe Wixa, to spletno mesto vsebuje vse slike. Ker je spletno mesto zelo elegantno in hkrati elegantno, vsebuje cel kup barv in elegance, pomešanih s spomini. Spletno mesto vključuje slike s kratkimi slogani, ki jih odražajo, in diaprojekcijo za vse.

Na vrhu so povezave do družbenih medijev, informacije pa so zasnovane tako, da je opis slike tik pod sličico.

9. Živalska glasba

Premaknite miško za predogled

animalmusic

Eden najbolj cenjenih in impresivnih načinov predstavljanja, je na tej spletni strani vse, kar je razloženo na domači strani, o sebi. Na domači strani so sličice na voljo za druge možnosti razen portfelja podjetja, kot so fotografije, videoposnetki, glasba itd..

Najboljši del je, da lahko, ker so možnosti družbenih medijev v levem kotu, kadar koli preidejo na te.

Odličen način za izboljšanje vašega podjetja in prodajo izdelkov kupcem, spletna spletna mesta so odlična platforma, saj omogočajo takšno dejavnost, ne samo s platformo za zastopanje, temveč tudi za predstavitev sebe in več zaslužka.

Zaključek

Wix se je zagotovo predstavil z odlično platformo za uporabo svojih funkcij in njihovo vključevanje v ustvarjanje nekaj barvitih, privlačnih in čeljustnih spletnih mest. Veliko jih je kot primerov, nekateri so prikazani zgoraj. Upam, da se bo v prihodnosti prek Wixa pojavilo še več odličnih stvaritev, kot je ta.

Čeprav se zdi ustvarjanje spletnih strani enostavno delo, pa ni. Spletna stran ne govori samo o predstavitvah; gre tudi za vsebino in kako dobro ste uspeli vse postaviti na svoje mesto. Ikone, drsniki, postavitev, videz, vsak posamezen košček šteje na spletni strani. Ne morete zamuditi edinstvene funkcije, saj bo potem videti nepopolna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector